Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Nomads Brisbane Hostel 2-sterren

308 Edward Street, Brisbane CBD, 4000 Brisbane, Australië

#138 van de 148 hotels in Brisbane

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1246 beoordelingen over dit hostel

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,2

  • Comfort

    5,9

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    6,1

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    4,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    5,0
    Vies en verschrikkelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc en douches waren niet altijd erg schoon, maar wat het ergste was dat eronder een bar zit wat elke nacht tot half 4 doorgaat. Je trilt echt uit je bed weg om 3 uur s’nachts nog, echt verschrikkelijk!

    Het was een opgeknapte kamer, en het heeft een goede ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 maart 2018

    7,9
    Party
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Twee verschillende kamers gehad in 1 week....kamer 1 stonk een beetje en bloedwarm...kamer 2 was dikke prima....Maar 1 stopcontact op de kamer....reisbureau medewerker kwam niet oprecht over bij mij

    Goed personeel....Goede locatie....5e verdieping perfecte douches...leuk dak terras....voor een goede prijs krijg je er veel voor terug.. Boven down under bar dus altijd wel wat te beleven

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    4,6
    Er zijn betere hostels
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 21 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vuil, onhygienisch en te duur voor wat het is. Kamers zijn veel te warm, geen airco, ramen kunnen amper open en het brandalarm gaat elke week af (zelfs meer) zonder reden.

    Locatie was goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2016

    5,8
    Oké voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Douches op mijn verdiep waren in herstel, waardoor je een verdiep hoger of lager moest gaan. De staat van de douchecabines was niet echt aangenaam. De lift werkte bij mij nooit, ook al moest ik bij warme temperaturen alle verdiepingen omhoog met m'n bagage.

    De locatie, vlak bij Central Station, is super handig.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    5,4
    Het personeel is erg vriendelijk en helpt je als je iets...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Vrouwenslaapzaal
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het nachtlawaai is verschrikkelijk! De bedden kraken ongelooflijk hard! De douches en badkamerfaciliteiten worden amper gekuist en stonden onder water tot aan de spiegel toe.

    Het personeel is erg vriendelijk en helpt je als je iets nodig hebt.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    5,0
    Lawaai en warm
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Bed op een Gemengde Slaapzaal met 4 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Airco maakt heel veel lawaai, maar koelt zeer weinig

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2016

    6,3
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Bed op een Slaapzaal met 10 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine keuken voor zoveel mensen

    Locatie

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    5,0
    Super centraal gelegen, prachtig monumentaal pand (alleen...
    • Individuele reiziger

    Muffe luchten in het pand, geen airco (alleen ventilator, dat was met 30gr niet genoeg), sanitaire voorzieningen in slechte staat en niet schoon, geen plek om je was uit te hangen, hele warme keuken zonder ramen.

    Super centraal gelegen, prachtig monumentaal pand (alleen niet goed onderhouden).

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    5,0
    Het matras was ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het was smerig, chaotisch en de douches waren stuk. Zooitje ongeregeld bij de receptie en geen internet tenzij je betaald. Al met al echt heel slecht geslapen door de gehorigheid en kamergenoten.

    Het matras was ok

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: