Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over BreakFree Adelaide 4-sterren

255 Hindley Street , Adelaide CBD, 5000 Adelaide, Australië

#45 van de 91 vakantiewoningen in Adelaide

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1680 beoordelingen over dit hotel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Betaald WiFi

    5,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 5

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,3
    Slechte WiFi.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer - Geen Service
    • Verbleef 3 nachten

    BETALEN voor WiFi, niet van deze tijd, 10 euro per dag, en vervolgens werkt het ook totaal niet, heel erg slecht. Reden om hier niet te verblijven, tenzij je geen internet nodig hebt, dan is het prima.

    Prima appartement, alles aanwezig, wasmachine, droger en twee slaapkamers. Klein balkon. Goede douche. Wij waren beetje vroeg, maar konden de bagage alvast neerzetten. Hadden een appartement zonder service, maar voldoende handdoeken etc. Prima lokatie, vlakbij de gratis tram.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,1
    Prima locatie voor een aantal dagen Adelaide
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio - Zonder Service
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig spullen, zoals borden en glazen in het appartement en enkele mankementen, zoals een kapot kastdeurtje en niet werkende wasmachine

    De ruimte en hygiëne.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,3
    Ruim apartement, parking onder het gebouw.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ruim apartement, parking onder het gebouw. Goed geprijsd, rustige buurt, centrum op loopafstand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    5,8
    Niet ok als je rust zoekt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel lawaai buiten

    Verbleven in februari 2018

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 januari 2015

    9,6
    Prachtig appartement vooral als je beneden bij de patio zit...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niet echt iets.

    Prachtig appartement vooral als je beneden bij de patio zit dan kan je ruim buiten zitten, dat hadden wij dus. Perfecte ligging t.o.v.de stad het centrum en de rivier.Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam.Het is er schoon en wordt goed bijgehouden.

Er zijn ook 4 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 5

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: