Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Cairns Central Apartments 4,5-sterren

Corner McLeod & Aplin Streets, 4870 Cairns, Australië

#36 van de 58 vakantiewoningen in Cairns

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 802 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,6

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    7,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    8,8
    Goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Hotel Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zien er niet zo mooi meer uit. Op sommige plekken zit wat roest of wat vlekken. Airco zag er niet schoon uit.

    Prima overnachting op een goede locatie: tegenover het winkelcentrum. Straten met restaurants en het water is op loopafstand. Kamer had een ruim balkon met mooi uitzicht.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    6,3
    Veel te doen rond Cairns!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Executive Hotel Studio
    • Verbleef 15 nachten

    Eén keer per week schoonmaak is was weinig. Dit appartement had een tussendeur met een ander appartement en dat was gehorig.

    Locatie was vrij centraal.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 4 april 2017

    7,9
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig tv zenders

    Mooi ruim appartement met mooi uitzichtprim

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2015

    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    er wordt verwacht dat je zelf je afval wegbrengt, bij een verblijf van 5 dagen worden tussentijds je lakens niet automatisch verschoond; hiervoor moet je bijbetalen. Als ik dit had geweten had ik net zo goed een airbnb kunnen boeken!

  • Beoordeeld op: 10 januari 2015

    6,3
    Kussen, zwembad
    • Vakantiereis
    • Stel

    We zijn na (zeer beperkte) receptie openingstijden aangekomen. We konden de kluis met sleutel niet openen omdat we geen code hebben gekregen. Conciërge was niet bereikbaar. Door toeval dat er een andere 'aankomer' was konden we naar binnen. De serviceverlening is benedenmaats: op alles staat een boete (sleutel kwijt 100 dollar, buitengesloten 70 dollar, etc. etc.). Prima voor een hostel met wangedrag maar dit was een BW. Geen housekeeping als je korter dan 7 nachten blijft (BW Plus?).

    Kussen, zwembad

  • Beoordeeld op: 19 september 2015

    7,5
    Goede locatie, alles is op loopafstand, parkeren is gratis.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets.

    Goede locatie, alles is op loopafstand, parkeren is gratis. Er wordt gezegd dat wifi gelimiteers is, maar dat bleek niet zo te zijn, prima dus!

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: