Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Gilligan's Backpacker Hotel & Resort Cairns 4-sterren

57-89 Grafton Street, 4870 Cairns, Australië

#22 van de 73 hotels in Cairns

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1014 beoordelingen over dit hostel

8,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9

  • Faciliteiten

    8,3

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    5,4
    Not worth it!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Vrouwenslaapzaal met 6 Bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer rook enorm muf vanwege geen verluchting in de badkamer. De wasmachines en droogkasten zorgden niet alleen voor zwarte vlekken op kledij, maar zorgden ook voor scheuren. Hier werd niets aangedaan, zodat verschillende gasten hetzelfde probleem hadden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    4,2
    Weg gegaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Kamer met Kingsize Bed en een Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was enorm vochtig,stonk naar schimmel en was hartstikke muf... de airco kon nergens geregeld worden, wat direct boven je bed hing. De ramen konden niet los. Het schimmel zat in de douch op een houten bankje en op de deur. We wouden het avontuurlijk doen en dachten ach we gaan gewoon nog een nachtje blijven. Maar toen we smiddags even op de kamer verbleven werden we er gewoon niet lekker van en zijn we vertrokken. Geen tegemoetkoming van dienstdoende supervicer.

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    7,1
    Erg groot hostel, wel heel leuk om te stappen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Vrouwenslaapzaal met 8 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was een heel groot hostel, eigenlijk te groot. Daardoor lastiger om mensen te leren kennen en was het niet zo gezellig. De keuken kon een betere uitrusting krijgen en was heel ongezellig. Ook mistte ik een fatsoenlijke lounge.

    Je kan er goed stappen! De dorm rooms zijn klein maar prima! Balkon was ook chill en de douche was fijn. Ze hebben wel veel goede deals, waaronder de 4 dollar meal.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    10
    Feestjuuhh
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 10 Bedden en een Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Luide muziek in het weekend, maar dat kan je verwachten in een partyhostel

    Schoon, goede bedden en.gezelligheid

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    7,9
    Wij hadden een hotelkamer voor onszelf en geen last gehad...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden een hotelkamer voor onszelf en geen last gehad van lawaai. Leuke bar en live muziek.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,1
    Rustig overdag
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonsbed in een Gemengde Slaapzaal met 6 Bedden en een Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai 's nachts, met gevolg slapeloze nachten

    Het zwembad was een groot pluspunt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 februari 2017

    6,7
    De ruimte van de kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in Vrouwenslaapzaal met 8 Bedden - Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    De ruimte van de kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    7,5
    Kamers schoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Vrouwenslaapzaal met 6 Bedden en eigen badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed opletten of je boeking wel juist wordt ingevoerd.

    Kamers schoon.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 22 april 2016

    7,9
    Grote en comfortabele kamer met en suite badkamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Er hing een heel muffe, vochtige geur in de kamer Kakkerlak in kamer kon niet meteen verwijderd worden Toegangskaart tot kamer werkte niet altijd

    Grote en comfortabele kamer met en suite badkamer Centrale locatie Voordelige prijzen voor eten en drinken

  • Beoordeeld op: 31 december 2015

    10
    Gewoon zeer goed hostel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig stopcontacten in de kamers.

    Gewoon zeer goed hostel. Lekker schoon. Nette badkamer, keuken en slaapkamers. Je ziet dat het hostel professioneel gerund wordt. Ook leuke thema avonden. Zeker een aanrader :-)

  • Beoordeeld op: 12 december 2015

    9,2
    Grootte van de kamer, en hoe schoon deze was.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Heel veel jongeren. De feestbarren hoor je wel lichtelijk in de kamer, maar je kunt er bij slapen.

    Grootte van de kamer, en hoe schoon deze was. Ook ligging van de hostel is ideaal.

  • Beoordeeld op: 16 juli 2015

    8,3
    Hygiene van kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    WiFi was behoorlijk prijzig. Indien ervoor betaald werd, ging de tijd in vanaf het moment van aankoop en verliep na het aantal uur, in plaats van de daadwerkelijk gebruikte tijd. Internet voor een computer moest dan weer anders voor betaald worden.

    Hygiene van kamers

  • Beoordeeld op: 9 juli 2015

    9,2
    De goede faciliteiten en nette kamers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    WiFi tegen betaling en code was geldig voor het gekochte aantal uur vanaf eerste moment van loggen en niet de daadwerkelijke gebruikte tijd. Ook moest er een andere WiFi code gekocht worden om gebruik te maken van de computers.

    De goede faciliteiten en nette kamers

Er zijn ook 10 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: