Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Grand Chancellor Brisbane 4,5-sterren

23 Leichhardt Street, Spring Hill, 4000 Brisbane, Australië

#30 van de 148 hotels in Brisbane

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1233 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    7,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 6

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    8,8
    Super locatie en geschikt voor alle type reizigers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas kregen we dag van tevoren melding dat zwembad gesloten was ivm onderhoud. Ik had speciaal voor hotel met zwembad gekozen omdat we 36 uur gereisd hadden. We kregen wel alternatief aangeboden voor zwembad in de buurt.

    Hotel ligt op loopafstand van Centraal station waar je met de airtrain vanaf vliegveld kunt komen. Ook gaat er een gratis busdienst (niet weekenden en feestdagen), de Springhill loop. Heel handig want geen kaartjes nodig. Stopt vlakbij hotel. Hotel ligt tegenover Roma State Parklands, leuk park om rond te lopen en te verblijven. Southbank Parklands is er niet ver vandaan, maar daar hadden we helaas geen tijd voor. Tot zover de locatie. De kamer was ook prima en schoon. Er was een balkon en er kan dus frisse lucht in de kamer. Het was er stil, bedden goed, douche ruim en schoon. We hebben gegeten in het café en dat was ook goed. Ik zou dit hotel aanbevelen, zowel voor gezinnen als stellen of single reizigers.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    9,6
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtig zwembad op het dak wat open is tot 22:00u, goede (kamer) faciliteiten en een heerlijk bed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    9,6
    Prima om Bribane te bezoeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het zwembad is onaangenaam.

    Mooie en nette kamer, leuk uitzicht op de stad. Vriendelijk personeel. Op wandelafstand van de cbd.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    6,3
    We waren op doorreis
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer - 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden zeer slechte bedden en deze zijn laat op de avond vervangen door een rolbet.

    Het ontbijt was goed doch de kamer viel tegen qua grootte

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 2 december 2015

    6,3
    Propere kamer met alle comfort, veilige parking, prijs...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Betalen voor wifi, vrij ver van het centrumblokkeren visa voor 5 dagen, mindere keuken voor avondeten

    Propere kamer met alle comfort, veilige parking, prijs kwaliteit, goede ontbijt

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    5,8
    We hadden een kamer met zicht op de stad geboekt maar kregen...
    • Vakantiereis
    • Stel

    We hadden een kamer met zicht op de stad geboekt maar kregen uiteindelijk een kamer met zicht op metalen platen.

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 6

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: