Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Crowne Plaza Alice Springs Lasseters 4,5-sterren

93 Barrett Drive, 0870 Alice Springs, Australië

#8 van de 25 hotels in Alice Springs

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 988 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 13

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    9,2
    Vooral over de service waren wij enorm te spreken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten

    Vooral over de service waren wij enorm te spreken. We hebben een deel van onze bagage gedurende onze 9 daagse wandeltocht achter kunnen laten. Daarnaast hebben wij ook na het uitchecken nog gebruik kunnen maken van het zwembad (kleedruimtes zijn ook aanwezig). Ook de shuttle van het hotel naar het centrum van Alice Springs en weer terug was erg fijn, al had een extra suttle dienst in de avond (de laatste gaat om 16:00 uur) ons nog enthousiaster gemaakt over de dienst.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    8,3
    Fijn verblijf in Alice Springs met lekkere bedden, een heerlijk zwembad en een luxe gym
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De bedjes bij het zwembad zijn wel een beetje aan vervanging toe. En onze badkamer was nog vies toen we incheckten, maar dit werd meteen opgelost en schoongemaakt toen we de receptie belden.

    We hadden een mooie gerenoveerde kamer. Het bed was erg comfortabel. De roomservice was snel en lekker. Het hotel heeft gratis fietsen dat was handig want we hadden geen auto en het 'centrum' is te ver om te lopen. Het zwembad was heerlijk en de smoothies bij het zwembad waren ook lekker. Vriendelijk personeel. Super luxe gym!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    8,3
    Een fijne plek in Alice Springs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen echte minpunten. Wij hadden een huurauto, maar als je geen auto bij je hebt is het centrum wat ver om er heen te lopen.

    Het is een klein resort met in de tuin een zwembad en jacuzzi en restaurants, bar en casino waar ook de lokale bewoners komen. Uitstekende kamers en vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,5
    Geweldig zwembad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaardkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs ontbijt en geen mogelijkheden om dat zelf te verzorgen. Waterflessen heel erg duur. Oncomfortabel terras meubilair.

    Geweldig zwembad. Leuke binnentuin.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt, gratis gebruik fiets (indien ze er zijn) Zwembad waar je ook baantjes kan trekken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    9,6
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Queensize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Service in het ontbijtrestaurant

    Alles was ok.

    Verbleven in oktober 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 4 maart 2016

    10
    Heerlijk hotel met uitstekend bed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heerlijk hotel met uitstekend bed. Ook mooi zwembad en dat is wel belangrijk in die bloedhitte daar. Het restaurant is bij het casino en levert een uitstekende maaltijd voor weinig geld. Echt Prima.

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    3,8
    Vroege checkin mogelijk, vriendelijke service.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Feestende gasten die uit Hun Bol gaan. Onrustig tijdens de nacht. Bij receptie vindt men dit gebruikelijk. Niet boeken

    Vroege checkin mogelijk, vriendelijke service.

  • Beoordeeld op: 27 april 2016

    8,8
    Kamers goed, ruim en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers goed, ruim en schoon

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    8,8
    Kamers goed, schoon met voldoend faciliteiten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontvangst minder vriendelijk, check uit zeer vriendelijk

    Kamers goed, schoon met voldoend faciliteiten

  • Beoordeeld op: 24 januari 2016

    8,3
    De ruime kamers het fijne zwembad en het vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De ruime kamers het fijne zwembad en het vriendelijke behulpzame personeel en de ligging.

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2015

    9,6
    De vriendelijkheid van het personeel en de hygiene!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De vriendelijkheid van het personeel en de hygiene! Uitstekend restaurant!

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    9,2
    De ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Trage WiFi

    De ruime kamers

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 13

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: