Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Nomads Cairns Backpackers - Serpent 4,5-sterren

341 Lake Street, 4870 Cairns, Australië

#64 van de 73 hotels in Cairns

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 301 beoordelingen over dit hostel

6,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,4

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    6,5

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,6

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Betaald WiFi

    4,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 8 december 2017

    3,3
    Verschrikkelijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kwamen daar aan. En ze kon ons niet in het systeem vinden. Toen had ze onze kamer niet meer. En kregen wij een "upgrade". Met overal mieren in bed over de muren in de badkamer. En het was echt heel vies. De airco kan je niet zelf aanzetten. En het bed was echt het aller slechtste bed waar ik ooit in heb gelegen. De veringen voelde je overal. Ik had liever op de grond geslapen. Maar dat was ook vies. Wij begonnen onze reis is Melbourne ook bij Nomads. En die was echt uitstekend. Daarom dachten wij. We boeken weer een Nomads hostel. Drama!!!

    De ligging dicht bij de AirPort

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    5,0
    Prima, maar oncomfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gebouw was extreem gehorig. De hele nacht door. De kamers zijn super ongezellig (wij hadden een tweepersoons kamer). En het bed sliep echt behoorlijk slecht.

    Het ontbijt was erg lekker. Echter hadden we ontbijt bij ons verblijf in en toen we aankwamen werd ons verteld dat we tot 11u konden ontbijten. Toen we om 10.15 aan kwamen, bleek bijgeboekt ontbijt tot 10u te kunnen. Uiteindelijk werd het opgelost en kregen we korting op ontbijt bij het restaurant. De WiFi moest je een klein bedrag voor betalen, maar werkte prima. Het woon gedeelte ziet er prima uit net zoals het zwembad. Vooral geschikt voor feestende jongeren.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    2,9
    Slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douches waren koud.

    Weg gaan

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    6,3
    Voor 1 nacht ok, niet meer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen gratis Wifi........... Je moet hiervoor extra betalen. Echt belachelijk!

    Het was een gemengde toilet en doucheruimte, deze waren prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2017

    6,7
    Prima, maar hygiëne kan beter
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonsbed in een Vrouwenslaapzaal met 6 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douches en toiletten waren niet zo schoon

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    Heerlijk hostel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was goed

    Alles was prima.

    Verbleven in augustus 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    5,0
    Keurig geregeld wat betreft het eten, voor 3 dollar kon je...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De kamer was vreselijk, slechte bedden, die op instorten stonden, somber geschilderde muren, veel schimmel bij douche, om 3 uur snachts ging er een of andere werknemer de keuken opruimen, afwasmachine oid leeghalen, dus flinke herrie van borden en kopjes. Onze kamer bevond zich naast de keuken, dus was geen pretje.

    Keurig geregeld wat betreft het eten, voor 3 dollar kon je al mee eten en als je een drankje kocht was het eten gratis, ontbijt bestond uit 2 toast en koffie of thee. Ook lekker zwembad erbij.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    8,3
    prijs ontbijt inbegrepen .
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    stopcontact op kamer

    prijs ontbijt inbegrepen . Gezellig tussen de jeugd ... ben er 55

  • Beoordeeld op: 13 januari 2015

    6,7
    Eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi tegen betaling, maar werkt niet

    Eten

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: