Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Ramada Resort Phillip Island 4-sterren

2128 Phillip Island Road, 3922 Cowes, Australië

#11 van de 13 hotels in Cowes

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2994 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 7

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    6,3
    Slecht geslapen, en op beestjes jacht geweest.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Spabad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Al die beestjes die in het huisje en bed en over ons liepen. De achterdeur ging niet open en zaten aan de onder en zijkant gaten en gleuven waar de beestjes binnen kwamen. We hebben het wel met tissues dicht gestopt maar toch liepen ze 's nachts over ons haar gezicht etc. Bah bah.

    Het zwembad en ligging.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,5
    Middenin de natuur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Spabad
    • Verbleef 2 nachten

    De helderheid/schoon met name de badkamer

    Middenin de natuur met walibi's op je terras als het donder begint te worden. Alle bezienswaardigheden binnen 15 autominuten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    6,7
    Locatie is prima op midden van het eiland
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Cottage met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene: wij hadden zowel muizen als een kakkerlak in ons huisje. Het personeel nam onze klacht hierover wel serieus en kwam met een goede compensatie hiervoor. Het park maakt een redelijk uitgestorven indruk in juli. Waarschijnlijk is het er gezelliger in de zomertijd.

    Locatie is prima op midden van het eiland

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 april 2017

    6,3
    Voor ons was het een verkeerde keuze, een bungalowtje, kaal,...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Cottage met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht

    Officieel was de uitchecktijd 10.00 uur (weekend) gelukkig mochten wij om 11.00 uur uit checken. De vloer van het huisje was niet vies maar wel erg "geleefd".

    Voor ons was het een verkeerde keuze, een bungalowtje, kaal, ongezellig, hadden meer plezier beleefd aan een mooie hotelkamer die goed was aangekleed.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2016

    7,1
    goede locatie op het eiland
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Cottage met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    Geen WiFi-internet in de vakantiehuisjes (alleen in het restaurant). Huisjes zijn van hout (ook houten vloeren) en daardoor gehorig. Je hoort wat er buiten gebeurd en ook bijvoorbeeld het schuiven van meubilair bij de buren. Ik had de pech dat ik tot diep in de nacht feestende buren had. Slecht geslapen.

    De locatie op het eiland vond ik perfect.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 november 2015

    8,8
    De huisjes waren geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Sommige plekjes in het huisje kunnen wel wat beter schoongemaakt worden.

    De huisjes waren geweldig! Je hebt echt een eigen plekje! Super leuk. Je zit ook heel centraal op Philip Island.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    7,1
    De ligging en comfort
    • Vakantiereis
    • Groep

    Prijsafspraak niet in orde dwz 468,53 ipv 460 AUD

    De ligging en comfort

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 7

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: