Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Swissôtel Sydney 5-sterren

68 Market Street, Sydney CBD, 2000 Sydney, Australië

#11 van de 306 hotels in Sydney

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5349 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    4,6
    Redelijk
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Signature Skyline Kamer met Balkon en Toegang tot de Club Lounge
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na twee keer klagen eindelijk de verwarming aan. 2 nachten in de kou gezeten. Niet fijn kamers moeten gecheckt worden op alles voordat je de kamer ingaat. Beetje onprettig en verkouden geworden.

    Centraal gelegen voor mijn afspraken

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    8,8
    Klassiek hotel in een modern jasje .. mooie kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was een zeker geur in de lobby .. een paar geurkaarsen zouden een wereld van verschil zijn . Wij hadden ook last van nachtlawaai door wegen werken ..

    Locatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    8,3
    We hadden geen ontbijt maar er waren genoeg ontbijt...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Swiss Advantage Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen onverwachts een upgrade bij aankomst, wat echt welkom was natuurlijk. Alleen het extra bed voor onze kinderen wat daarbij zat was echt slechte kwaliteit. Nu zijn onze kinderen nog jong en hebben we er voor deze 3 nachten geen probleem mee gehad maar voor oudere kinderen of volwassenen was het echt niet te doen.

    We hadden geen ontbijt maar er waren genoeg ontbijt mogelijkheden in de buurt. Dus over het ontbijt in het hotel kan ik helaas niets zeggen. Wij vonden het ook wel lekker om buiten de deur te eten. De ligging in het centrum is perfect en je kunt prima wandelen naar de Harbour bridge en opera house.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    9,2
    Prachtige centrale locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Premier Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 6 nachten

    Vreemd dat je 2 lift systemen hebt om bij je kamer te komen. Is nogal omslachtig. Ook waren er veel liften kapot en daardoor moest je soms wel even wachten.

    Locatie is optimaal. Personeel ook heel behulpzaam. Je zit bijna direct aan de grote winkelstraat dus er is altijd wat te doen. Loopafstand naar The Rocks ook zeer goed te doen en ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    Prima hotel! Absoluut aan te bevelen
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Swiss Advantage Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie is super!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 29 maart 2018

    10
    Tophotel op toplocatie goede service en schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Swiss Advantage Kamer met Kingsize Bed
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks alleen maar lof tophotel👍

    Service snelheid en behulpzaamheid van het personeel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2016

    8,3
    Super maar prijzig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Hoek Kamer met Kingsize Bed - Balkon
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht uitzicht voor een kamer van die prijs

    Super personeel .mooie kamer.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    9,6
    Prima hotel met uitstekend personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Premier Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs van ontbijtbufet erg hoog. 42 dollar is niet nodig.

    Geweldige kamer, personeel zeer vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 juli 2016

    8,3
    Onbeperkt en vrij internet.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Premier Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbeperkt en vrij internet.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 1 februari 2016

    7,1
    Breakfast was great.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen plaats was plaats om je kleren die je niet wilde ophangen ergens neer te leggen NO Drawers No shelves Imposible!!!

    Breakfast was great. Mooie kamer maar er was geen plaats was om je kleren , die je niet wilde ophangen ergens neer te leggen NO Drawers No shelves Imposible!!!

  • Beoordeeld op: 1 april 2016

    5,4
    lokatie is TOP
    • Vakantiereis
    • Groep

    lobby op verdieping 8, zelf met je koffiers inchecken, kleine kamer voor veel geld, bar gesloten, hotel in verbouwing

    lokatie is TOP

  • Beoordeeld op: 26 maart 2016

    8,8
    Perfect in t centrum van Sydney
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Perfect in t centrum van Sydney

  • Beoordeeld op: 19 februari 2016

    10
    Alles klopte en het personeel is super attent!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Alles klopte en het personeel is super attent!

  • Beoordeeld op: 10 januari 2016

    10
    zeer centrale ligging tussen darling harbour,de rocks en...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    zeer centrale ligging tussen darling harbour,de rocks en circ. quay.alles op korte loopafstand.

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2015

    6,7
    Comfort van de kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Receptie wat chaotisch en te weinig staff.

    Comfort van de kamer. Redelijk snel een kamer beschikbaar hoewel ik vroeg incheckte.

  • Beoordeeld op: 27 juli 2015

    7,5
    uitstekend en vriendelijk personeel uit all windstreken
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    uitstekend en vriendelijk personeel uit all windstreken

Er zijn ook 6 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: