Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Victoria Hotel 3,5-sterren

215 Little Collins Street, 3000 Melbourne, Australië

#64 van de 169 hotels in Melbourne

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 5011 beoordelingen over dit hotel

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,3

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,3

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    6,3
    Wifi was goed en de kamer zag er schoon uit.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Heritage Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Hotel geboekt vanwege de mogelijkheid om er te parkeren, was de parkeergarage vol. Ontbijt was niet wat ik verwacht voor die prijs.

    Wifi was goed en de kamer zag er schoon uit.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2017

    8,3
    Prettig verblijf en goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Heritage Kamer met Queensize Bed en 1 Eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Na het uitchecken kon je de lift niet meer nemen. Op het 1e/tussen etage was de receptie lounge en wc's en als je slecht ter been ben dan is het slecht bereikbaar omdat je eerst een trap moet klimmen.

    Ontbijt was bij de buren, thai restaurant. Tijdens de AO was het in de aanbieding, aud 14,99 voor het buffet.. Wij waren met zijn 3-en en had een ruime invalide kamer met goede bedden.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    10
    ook ligging zeer goed; ik zal dit hotel weer boeken en aanb evelen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Heritage Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Service van personeel, kamer, ontbijt

    Verbleven in januari 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 januari 2015

    7,5
    Eigenlijk alles vooral de ligging van het hotel in het...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets maar wij hadden het fijn gevonden als er internet op de kamer was.

    Eigenlijk alles vooral de ligging van het hotel in het centrum. En vooral ook de netheid van de kamers en het opmaken van de bedden. En niet te vergeten de koffie en thee op de kamer. De service van het personeel was erg goed.

  • Beoordeeld op: 6 maart 2016

    7,1
    Hotel ligt in het leukste stukje van het centrum qua winkels...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Heel kleine kamer en slechte wifi

    Hotel ligt in het leukste stukje van het centrum qua winkels en restaurants. Alles op korte loopafstand bereikbaar.

  • Beoordeeld op: 14 januari 2016

    8,8
    Het bed, erg lekker bed om in te slapen.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen handdoeken bij de spa, je moet de kamer handdoeken mee nemen voor zwembad en sauna, erg onhandig.

    Het bed, erg lekker bed om in te slapen.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2016

    7,1
    Kamer was niet echt proper.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer was niet echt proper.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2015

    5,8
    De locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De kamer was niet schoon, de wasbak liep niet door, er was geen wifi op de kamer

    De locatie

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: