Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Value Inn 2,5-sterren

50 Mitchell Street, Darwin CBD, 0800 Darwin, Australië

#70 van de 85 hotels in Darwin

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 535 beoordelingen over dit hotel

7,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,9

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,4

  • Betaald WiFi

    4,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 11

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    3,8
    Waardeloos verblijf, ontzettend veel overlast van feestende jongeren, zou dit niet aanraden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Value Inn zit naast het YHA (jeugdhostel) en is daar onderdeel van. Dit betekende luidruchtige jongeren die 's nachts dronken door het hotel liepen. Wij zijn meermaals wakker geworden, als je voor je rust komt zou ik hier niet zitten. Daarnaast was de kamer ook erg pover, krap en ouderwets ingericht. Wi-fi moest je voor bijbetalen...

    Alleen de locatie, midden in het centrum Airco deed het goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    6,7
    De locatie is op zich goed, het zit midden in het centrum.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond de kamer niet heel hygiënisch. Ook had ik heel veel last van het lawaai savonds en snachts. Het bed was vrij hard en vond ik niet comfortabel, de kussens waren wel prima. Op zich is het een prima hotel om in te verblijven als je naar Darwin gaat om feest te vieren. Ik wilde echter uitrusten maar dat is door het lawaai helaas niet zo goed gelukt.

    De locatie is op zich goed, het zit midden in het centrum. Het personeel is vriendelijk en volgens mij 24 uur per dag te bereiken. Ze kletsen vrolijk met je en zijn behulpzaam. Ook de shuttleservice naar de luchthaven vond ik een uitkomst!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    5,4
    Locatie heel centraal
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Veiligheid: bij brandalarm in de nacht kon toegangshek niet snel open. Gelukkig was er geen brand, maar anders was er kostbare tijd verloren gegaan aan het vinden van de sleutel voor het toegangshek.

    Locatie heel centraal

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2018

    7,1
    Kamers waren schoon en schone handdoeken iedere dag.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was erg klein.

    Kamers waren schoon en schone handdoeken iedere dag. Goede locatie in het Centrum. In het weekend wel erg druk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    5,8
    Matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud, badkamer aan vernieuwing toe

    Het was rustig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 maart 2018

    9,0
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ikhad alleen een kale kamer geboekt kwam er om te slapen en te douce

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,8
    Ligging is goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers zijn klein en alleen geschikt om te slapen.. niet een plek waar je je overdag even terugtrekt.

    Ligging is goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schoon, comfortabel en rustig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    7,5
    Prima kamer voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamer voor de prijs. De naam zegt het al een beetje natuurlijk! Ga er geen gekke dingen verwachten.

    Verbleven in maart 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 februari 2016

    5,8
    Mijn kamer lag aan de achterkant, dus geen verkeerslawaai
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Ik had kakkerlakken in de badkamer

    Mijn kamer lag aan de achterkant, dus geen verkeerslawaai

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2015

    4,6
    Kamer, heel klein,stonk, warm maar te luide airco
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Kamer, heel klein,stonk, warm maar te luide airco

Er zijn ook 2 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 11

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: