Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Bucuti & Tara Boutique Beach Resort - Adult Only 4-sterren

L.G. Smith Boulevard #55B, Palm-Eagle Beach, Aruba

#1 van de 31 hotels in Palm-Eagle Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 278 beoordelingen over dit hotel

9,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,7

  • Locatie

    9,8

  • Faciliteiten

    9,6

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    9,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 16

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    8,3
    Erg prettig hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin - Kingsize Bed of 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooral de hal waar de kamers aan zitten zijn aan renovatie toe. Kamers zijn ok maar voor het geld dat je betaald verwacht je meer. Prijs kwaliteits verhouding is wat scheef.

    Mooi strand bij het hotel, ligbedden ver uit elkaar. Goed ontbijt. Goed restaurant en ook de lunch erg goed. Erg vriendelijk personeel. Verblijf was zeer prettig en zou als ik weer Aruba zou bezoeken weer dit hotel kiezen. En nog een pluspunt weinig Nederlanders.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    9,2
    Als je echt toe bent aan onbezorgd genieten......Bucuti en Tara
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tara Suite met Kingsize Bed - Oceaanzijde
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de Purun spa hadden we een couples massage, heerlijk en goede massage maar was in een omgebouwde hotel kamer, dus niet zo romatisch als ik me had voorgesteld.

    Heerlijk rustig, altijd plek op het strand, geweldig personeel. Op 10 minuten rijden zit je midden in het high rise gebied of in Oranje stad, dus je kan de drukte van winkels en uitgaan altijd op zoeken, maar je kan in de omgeving naar genoeg restuarants lopen, zelfs over het strand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,6
    Wij denken dat er geen betere te vinden is op Aruba
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin - Kingsize Bed of 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Strandstoelen zijn super fijn en de opzet op het strand is heel ruim. Altijd plaats. Personeel is heel vriendelijk. Zelfs de eigenaar komt een praatje maken. Dat maak je bij de andere resorts niet mee. Ontvangst is super. Nette mooie kamers. Up to date en worden door extra apparatuur droog gehouden. Dus niet zo vochtig als normaal in deze regio van de wereld. Kortom, dit is moeilijk te overtreffen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    9,2
    PERFECT !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Kingsize Bed of 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 14 nachten

    PERFECT !!! Beste resort van de eilanden in de Caribic Vriendelijke staf, niets is deze mensen teveel om je het naar de zin te maken Terugkeer garantie van 70% van de gasten zegt denk ik genoeg Volgend jaar gaan we weer voor de 3e keer op rij TOP

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    8,8
    Prima resort, wel erg duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tara Suite met Kingsize Bed - Oceaanzijde
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat je vroeg op moest staan om je strandstoel te reserveren....vreselijk!

    Het personeel was super aardig. Soms wel wat ingestudeerd, maar desalnietemin geloofwaardig.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2016

    10
    Top resort van harte aanbevolen als je echt luxe en rust zoekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tara Suite met Kingsize Bed - Oceaanzijde
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kunnen niets verzinnen

    De overal kwaliteit van alles. Adults only waardoor zeer rustig. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitstekend restaurant.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    10
    Helemaal top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tara Suite met Kingsize Bed - Oceaanzijde
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel zeer attent.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    10
    Rustig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tara Suite met Kingsize Bed - Oceaanzijde
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien wat fruit op de kamer

    Rustig hotel Ontbijt uitstekend

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,2
    Top locatie voor romantische vakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Uitzicht op de Tuin - Kingsize Bed of 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk rustig en prachtig breed strand.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2016

    10
    Alles is echt voortreffelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Kingsize Bed of 2 Queensize Bedden
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles is echt voortreffelijk. Kan niet beter. Vriendelijk, aardig, goed eten.

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 februari 2016

    9,6
    voorkomendheid personeel;
    • Vakantiereis
    • Stel

    overboeking, werd opgelost, maar nam kostbare vakantietijd in beslag; handdoekleggen wordt niet tegengegaan

    voorkomendheid personeel; nauwelijks muziek bij strand en restaurant; de rustige weidse locatie

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    Het ontbijt is ok, misschien iets variatie in de...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets. Alles heel goed

    Het ontbijt is ok, misschien iets variatie in de broodsoorten. Wat bolletjes of srokbrood misschien.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    8,8
    De stranden en de faciliteiten.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamers worden iets gedateerd

    De stranden en de faciliteiten. Het personeel is aangenaam

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    8,8
    Service bereidheid van het personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat we ondanks late vertrekuur toch onze kamer op dag van vertrek al om 12.00u moesten verlaten

    Service bereidheid van het personeel

  • Beoordeeld op: 27 april 2015

    9,6
    strand en eten
    • Vakantiereis
    • Stel

    prijs, maar dat kwam ook door de lage euro

    strand en eten

  • Beoordeeld op: 19 januari 2015

    8,3
    De persoonlijke service was echt fantastisch en het strand...
    • Vakantiereis
    • Stel

    De persoonlijke service was echt fantastisch en het strand een van de mooiste op de wereld

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 16

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: