Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Resort Aruba - Beach Resort & Casino 4-sterren

J.E. Irausquin Boulevard, 230, Palm-Eagle Beach, Aruba

#13 van de 31 hotels in Palm-Eagle Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1779 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,2

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 65

  • Beoordeeld op: 9 september 2018

    7,1
    Holiday Inn heb je gelijk vakantie gevoel: mooie palmbomen, strand & zee, zwembad op Top locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beddengoed: beetje oude lakens etc. Parasol & strandbedje diende je ‘s middags om 15.45 uur te willen reserveren voor de volgende dag. Vervolgens werd er dan geloot: heel bijzonder en voor het aantal gasten dienen er gewoon voldoende parasols & bedjes te zijn om dit te voorkomen.

    Strand & zwembad, locatie perfect!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    9,6
    ‘Fantastisch en een dream come true voor iedereen’
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Gedeeltelijk Uitzicht op Oceaan
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat mij tegenviel was dat mijn credit card achteraf ook werd belast terwijl ik contant heb betaald bij aankomst! Dit is later wel gelijk weer recht getrokken.

    Het resort was in een woord, super!! Personeel was heel erg vriendelijk en de kamer was perfect. Zag er precies uit zoals op de site van booking.com. 😁Daarnaast was het bed heerlijk!!🤗Het ontbijt was heel erg varierend en uitgebreid!💯👍🏼

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    8,3
    Perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Gedeeltelijk Uitzicht op Oceaan
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    WiFi was niet goed. Daarnaast moet je 200 euro borg staan met creditcard en op moment dat je voor een hoger bedrag op je kamer laat zetten, reserveren ze zonder dat aan te geven, een hoger bedrag op je creditcard.

    Perfecte ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,9
    Heerlijk genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Uitzicht op Oceaan
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets modernere kamer had leuk geweest. En een wat latere sluitingstijd van het zwembad zou prettig zijn. Wij vinden 19u wel wat aan de vroege kant.

    Room service ontbijt was heerlijk. Hele goede bediening. We hadden in de ochtend het verzoek gedaan voor een eerdere bezorging dan we hadden aangegeven en dit was geen probleem. Top!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de gang hing een vieze schimmel geur afkomstig van een rode luchtblazer. Toen een deel van de vloerbedekking en de blazer weg waren werd de lucht in de gangpad beter

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    8,3
    Een heerlijke vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij vonden de balkonnen erg kindonvriendelijk. De spijlen waren zo breed dat onze dochter van 2 erdoorheen kon vallen. Dan zit je niet met een gerust gevoel op het balkon. Nadat we een klacht hadden ingediend mochten we naar een andere kamer, en die had gek genoeg wel meer spijlen op het balkon. Al waren er nog 3 plekken waar ze doorheen kon vallen, dus alsnog niet echt gerust. Als ze het dus kindvriendelijk willen maken, dan zullen ze op alle balkonnen meer spijlen moeten plaatsen (dichter op elkaar).

    De centrale ligging en het strand was echt prachtig en gezellig. De zwembaden waren ook erg mooi! We hebben 2 dagen een auto gehuurd, dat is echt een aanrader om het eiland te zien! Aruba is echt Amerika-minded, dat zie je aan alles. Maar de Amerikanen zijn erg vriendelijk, dus als je een beetje Engels kan dan heb je allemaal super lieve enthousiaste mensen om je heen!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,9
    voor niet veeleisende reizigers is dit een prima hotel met perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 7 nachten

    luiddruchtige airco (maar wel effectief) luiddruchtige koelkast (legden we 's nachts af om te slapen) tapijt op de kamer beetje groezelig, is aan vervanging toe zeer slechte Wifi (meestal geen verbinding) zeer laag toilet slechte kwaliteit beeldscherm TV

    locatie was perfect. de koelkast en airco in de kamer maakten wel erg veel lawaai. die moesten we 's nachts uitschakelen om in stilte te kunnen slapen. het toilet is erg laag, beetje zoals de kleutertoiletjes op school. misschien moeilijker voor oudere mensen om terug recht te komen. we hadden een balkon, wat wel heel handig was om onze natte kleren te laten drogen het hotel is wel wat verouderd. het tapijt in het de hotelkamer had al een paar grote vlekken, zag er dus niet echt netjes uit, hoewel het vermoedelijk wel goed schoongemaakt was de bedden waren heel comfortabel met harde dikke matras de kwaliteit van TV was behoorlijk slecht, zeer korrelig beeld de Wifi was voor ons wel het grootste minpunt, een heel slechte ontvangst zowel op de kamer als in de algemene delen van het hotel. je had 10 minuten goede verbinding, dan viel het terug weg voor een half uur, dan terug even Wifi. hoewel het gratis was, toch echt wel een groot minpunt als je graag bereikbaar bent. samengevat : het is een goed hotel, maar wel wat verouderd. Tapijten zouden mogen vervangen worden en Wifi bekeken. we hebben geen gebruik gemaakt van het ontbijt van het hotel, gezien we dit veel te duur vonden, maar recht tegen over het hotel is er the happy cow waar je voor 10 dollar een ongelooflijk lekker ontbijt kan krijgen en heel vriendelijke bediening. de 3 zwembaden zijn ook eerder aan de kleine kant en op het warmste van de dag behoorlijk druk. wel vlakbij het strand en de zee en prima locatie als je niet te veeleisend bent is dit wel een goede keuze.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    9,2
    De locatie is top
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mijn balkon. Ik keek tegen een muur. Mijn balkon was een afgeschermd hokje van 3 muren. Dat had wel beter gemogen voor die 313 dollar per nacht dat het uiteindelijk koste.

    De locatie is top

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,5
    Heerlijk relaxed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Gedeeltelijk Uitzicht op Oceaan
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Reservering van bedjes op het strand (alles gereserveerd, maar mensen zijn toch iets anders gaan doen). Resultaat, een heel leeg strand, maar geen mogelijkheden om onder een palapas te liggen

    Gezelligheid

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 oktober 2017

    7,9
    Goed, ontspannen, voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Gedeeltelijk Uitzicht op Oceaan
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamersleutels konden herhaaldelijk niet gebruikt worden. Hiervoor moesten wij steeds terug naar de balie.

    Het ontbijt was gevarieerd en smaakvol. Kamer en roomservice waren goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Top locatie & kindvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 lift buitenwerking vanaf 31 juli, jammer zo in het hoogseizoen en wij zaten op de 7e verdieping. 1 dag deed de andere lift het ook niet. Langere wachttijden door 1 lift buitengebruik. Jammer dat er geen late check out beschikbaar was ook niet tegen betaling, daarentegen was de courtesy room heel handig, alleen niet schoongemaakt na de vorige gebruiker, wel schone handdoeken gehad.

    Het ontbijt, het strand, de locatie, de laundry room op de verdieping & de kinderen eten gratis.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    6,3
    Heerlijke warme douche en airco op de kamer!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het viel ons tegen dat er maar een beperkt aantal zwembad-ligstoelen zijn, genoeg ruimte voor meer. Ook was er wat voorgevallen. Om 9uur sochtends zochten we een lekker plekje aan het zwembad. Nu kwamen we bij de sea tower uit en daar heb je van die vierkante 'hokjes', aan de security guy gevraagd of er eentje vrij was. Hij liep mee en zei deze. Hier hebben wij heerlijk gelegen met ons zoontje van 4maanden. Tot om 1uur.. toen kwamen er amerikanen aan en die zei dat dit van hun was. Gezegd dat we het gevraagd hebben, hun hebben de poolboy erbij gehaald en eigenlijk zonder pardon moesten we weg.. we konden wel op het strand gaan zitten! 3x uitgelegd dat ons zoontje word onder gewaaid door het zand (dit was de dag daarvoor onze ervaring). Maar nee.. we moesten weg! De security guy wist niet hoe het werkte zei de poolboy. We vonden het maar belachelijk dat we zo zonder pardon wegmoesten. We vinden dat er dus wel wat rekening met (jonge) gezinnen mag worden gehouden qua stoel beschikking. Schaf meer ligstoelen aan bij het zwembad, ruimte zat! Onze mening is dat we dus eigenlijk een duur hotel hebben betaald voor de kamer, we vonden het erg jammer dat we niet konden genieten aan het zwembad. We zijn even gaan zwemmen om vervolgens maar weer naar de kamer te gaan omdat we nergens met onze baby konden zitten, zonder dat hij werd ondergewaaid door het zand!

    Heerlijke warme douche en airco op de kamer! Lekkere bedden. Ruime kamer indeling. Baby bedje was ook prima. Ons zoontje heeft heerlijk kunnen slapen, gordijnen maken de kamer ook echt donker wat wij erg fijn vinden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    6,3
    redelijk maar niet meer dan dat
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 7 nachten

    het hotel doet ouderwets aan, de prijs is niet in verhouding met de kwaliteit van het hotel, het reserveringsysteem voor de strandbedden is waardeloos.

    De locatie is gewoon goed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,9
    Heerlijke honeymoon
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 7 nachten

    Het Wi-Fi internet op de kamers was echt dramatisch slecht. Geen reacties op e-mails die ik stuurde naar het hotel voor de vakantie om dingen op de kamer te regelen i.v.m. honeymoon

    De ligging van het hotel qua strand en omgeving

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    8,3
    De bedden waren heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avond entertainment was weinig tot niks. Overdag minimaal.

    De bedden waren heerlijk! Ook werd er continu schoongemaakt in het gehele hotel. De ligging is perfect aan het strand. Behulpzaam. Veel te doen in de omgeving maar loont wel de moeite om goed te kijken waar je iets boekt qua kosten (auto, excursie ed)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 mei 2017

    6,3
    Nick de cocktail barman!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dom balie personeel Slechte administratie (rekening 500 US dollar te hoog) kijk je rekening en voorwaarden via booking.com goed na! Slecht lichbedden beleid in het zwembad Te weinig parasollen/ faciliteiten

    Nick de cocktail barman! Top service!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,1
    Ontbijt was goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 11 nachten

    De ruststoelen op het strand vielen tegen. Waren oud en deels niet meer in goede staat. Bij de naastgelegen hotels zag het er meer verzorgd uit.

    Ontbijt was goed verzorgd. De kamers waren goed en werden goed onderhouden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 april 2017

    4,5
    Redelijk aangenaam, vooral door locatie pal aan zee
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Smoezelige vloerbedekking op kamer. Kleine badkamer met weinig bewegingsruimte. Geen lift beveiliging : iedereen kan zo maar de lift nemen naar een verdieping etc.

    Locatie direct aan zee

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    6,3
    Prima vakantie gehad maar dat heeft verder niet te maken met het Holiday Inn Resort
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 7 nachten

    De prijs van het ontbijt, $ 25,00 per persoon is niet in verhouding met wat er wordt geboden. Zeker als het druk is dan sta je minimaal 20 minuten te wachten voordat je aan tafel kunt. Verder is de koffie die in de kan op tafel staat niet te drinken, en moet je om een Cappuccino of een Espresso vragen, wat zelf op een ochtend niet mogelijk was omdat het apparaat defect was. Neem me niet kwalijk hoor, maar een resort met 4 sterren moet gewoon koffie kunnen verzorgen ook als er 1 machine stuk is! Verder hebben wij van kamer moeten ruilen aangezien wij in de Sea tower onze kamer hadden en deze is gelegen naast de beach Mumba waar er tot diep in de nacht gefeest word en er van slapen nier veel kwam. Nadat wij zijn gaan klagen bij de receptie hebben wij een andere kamer aangeboden gekregen en bleek dat het een bekend probleem was en er meer klachten binnen kwamen over deze overlast. Verder zijn de kamers klein zeker als je daar met meerdere volwassenen op slaapt. Onze kamer had 2 z.g. King Size bedden maar dat is voor 2 volwassenen wel erg krap.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2016

    5,0
    Veel te duur voor een slecht onderhouden hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet prettig. Door een lekkende airco was de vloerbedekking zwaar verschimmeld. Hierdoor ook een vreende lucht in de kamer. Bij melding aan receptie was het antwoord dat het nog gerenoveerd moet worden. Gelukkig waren het maar twee nachten.

    Het weer was prima😎

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    8,3
    Fijne strandvakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 12 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verouderde gebouwen

    De locatie, direct aan het strand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    4,6
    Vreselijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met 2 aparte bedden - Rookvrij
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vreselijk personeel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    9,2
    Zoals altijd tevreden over dit hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet elk personeelslid straalde vriendelijkheid uit dit keer

    De accomodatie; het ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    6,3
    Loting voor strandbedden , eten en drinken zeer prijzig!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Gedeeltelijk Uitzicht op Oceaan
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Loting voor strandbedden , eten en drinken zeer prijzig!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    5,4
    Matig
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te druk en te duur

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    9,6
    strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 7 nachten

    kostprijs

    strand

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,9
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - Rookvrij
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht

    Locatie

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    8,3
    Strand
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Strand

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    7,5
    Prachtig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Gedeeltelijk Uitzicht op Oceaan
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange rij bij het inchecken

    Locatie is heel perfect

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    10
    Heerlijke zonvakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontspannen sfeer, behulpzaamheid personeel en de ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 4 november 2017

    9,6
    Direct aan zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Direct aan zee. Zeer schoon en vriendelijk personeel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    8,3
    Heerlijk ontspannen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Kamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super lcatie. Restaurants en winkels op loopafstand.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    5,0
    Redelijk goed voor kort zakelijk verblijf
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matige uiterlijke verzorging van het hotel. Achterstallig onderhoud.

    Locatiel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    8,8
    Locatie
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    9,2
    Zeer de moeite waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met Kingsize Bed - Rookvrij
    • Verbleef 10 nachten

    geen omzetter van Europees naar Amerikaanse stekkerdoos

    De locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    10
    Uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kan altijd beter

    Beste locatie en hotel van aruba

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 juni 2017

    10
    Strand is prachtig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bereik WiFi is matig.

    Strand is prachtig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2016

    6,7
    Ontbijt is heel erg duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 5 nachten

    Elke dag opnieuw in de rij staan voor een bedje op het strand de volgende dag

    Ontbijt is heel erg duur

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    9,2
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchekraan op de kamer viel tegen. Er kwam bijna geen water uit.

    Het ontbijt was heerlijk en uitgebreid

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    10
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Ligging Faciliteiten

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,5
    Hospitaliteit.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer met 2 Tweepersoonsbedden - Uitzicht op Resort
    • Verbleef 9 nachten

    Hospitaliteit. Schone kamers en kindvriendelijk.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 29 mei 2016

    9,6
    De ligging van het hotel was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het ontbijt was erg uitgebreid,maar de ontbijtzaal was kaal en ongezellig. Jammer dat je geen mogelijkheid had om " buiten" te ontbijten.

    De ligging van het hotel was uitstekend. Aan de achterkant de zee, aan de voorkant zit je dicht bij de restaurants en winkels. De zwembaden zijn prachtig.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    5,4
    Lobby was heel mooi, strand was geweldig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Als je uit de lift stapt ruik je een indringende stinkende muffe geur door de hele gang van het oude tapijt dat nodig aan vervanging toe is. We hadden een kamer gereserveerd met zich op yet resort maar kregen een kamer met zicht op een parkeerterrein met de auto's van medewerkers. De douch was heel klein. Bij aankomst lag haar op het bed en in de douch. Meubels en tapijt in kamers gedateerd en aan vervanging toe. Op de site staat een prijs vermeldt van € 980,00 als lastminute aanbieding en eenmaal aangekomen bij het hotel word je gevraagd om een bedrag van €1400,00 af te rekenen. Omdat er allerlei kosten nog bijkomen zoals 23% belasting etc. Dus mensen let op de kleine lettertjes!!

    Lobby was heel mooi, strand was geweldig

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,5
    parkeer fasiliteit heel pover/
    • Vakantiereis
    • Stel

    parkeer fasiliteit heel pover/ steeds lang zoeken en wachten om park plaats te vinden/dan nog ver lopen naar lobby; zwaar tegenvallend!!!!!!

  • Beoordeeld op: 26 april 2016

    7,9
    Service van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep

    inchecktijd flexibeler voor gasten die vroeg komen. Normaal is er een late check out mogelijkheid . Misschien een early check inn mogelijkheid creeren

    Service van het personeel. Klantvriendelijk

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    7,1
    Zee, casino, cinema, bowling ,winless etc binnen loopafstand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lange wachttijden bij receptie. Slecht proces en bitchy lady behind the counter. Ik ben ook maar een klant. Blijkt dat als ik via booking.com geen Perks krijg als platinum kaarthouder IHG. Dus deze hotels boek ik nu rechtstreeks . Sorry

    Zee, casino, cinema, bowling ,winless etc binnen loopafstand

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    7,9
    De ligging van het hotel was super, zo vlakbij Palm Beach.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Het ontbijt was ok, maar eventueel mocht er iets meer variatie zijn qua brood.

    De ligging van het hotel was super, zo vlakbij Palm Beach. Het hotel is ook kindvriendelijk en heeft 3 mooie zwembaden.

  • Beoordeeld op: 3 april 2016

    7,5
    Zwembad en ligging vlakbij de zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ontbijt weinig verse broodsoorten, geen choco,... Prijs op booking geeft vertekend beeld, er komen nog 25%taxes en services bij..

    Zwembad en ligging vlakbij de zee.

  • Beoordeeld op: 8 december 2015

    5,4
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het personeel aan de receptie. Ze wilde onterecht 300 dollar extra in rekening brengen ivm zogenaamde energie kosten, voor 3 nachten. Blijkt achteraf dat ik een aanbieding had en dat het tarief, in hun ogen, te laag was. Na 3 mailtjes gestuurd te hebben naar booking.com en holiday inn is dit recht getrokken zonder enige verontschuldigingen vanuit holiday inn.

    Locatie

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    7,1
    Ligging en de vele faciliteiten in en rond het hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Dat de prijs van booking.com uiteindelijk ruim 289 usd hoger werd ivm (vooraf) niet aangegeven room charges.

    Ligging en de vele faciliteiten in en rond het hotel

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    9,6
    Wij hebben een week genoten van het verblijf op Aruba.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hebben een week genoten van het verblijf op Aruba. Logies geboekt in het Holiday Inn. We kijken er met veel tevredenheid op terug. Prima kamer in Seatower, goede voorzieningen (oa handdoeken voor op strand). Personeel heel vriendelijk en voorkomend! Kortom, voor herhaling vatbaar...

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    9,6
    Kamer met ocean view.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Er was geen diner buffet, dat hadden we wel verwacht.

    Kamer met ocean view. Heerlijk wakker worden zo.

  • Beoordeeld op: 20 mei 2016

    7,9
    Ontbijt was varierend
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Te veel tax betalen

    Ontbijt was varierend

  • Beoordeeld op: 1 mei 2016

    9,2
    Prima plek!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wachten in de rij elke dag voor een parasol op het strand 😞

    Prima plek! Prima hotel! Goed geprijsd!

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    7,5
    gastvrijheid, de vele mogelijkheden, ontspanning, fitness 24...
    • Vakantiereis
    • Stel

    het was voor ons veel geld. drankjes erg duur.

    gastvrijheid, de vele mogelijkheden, ontspanning, fitness 24 uur open heerlijk.

  • Beoordeeld op: 28 februari 2016

    7,5
    mooi strand, rustig in feb, goed eten
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    kamers niet heel groot, geen mogelijkheden om documenten te printen, internet vreselijk traag

    mooi strand, rustig in feb, goed eten

  • Beoordeeld op: 11 december 2015

    10
    vreselijk aardig personeel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    eigenlijk helemaal niks

    vreselijk aardig personeel

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    7,1
    Service,
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Prijs

    Service,

  • Beoordeeld op: 2 november 2015

    6,7
    Vriendelijk Personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Weinig variatie in het ontbijt en het reserveren van de parasol elke dag.

    Vriendelijk Personeel

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2015

    7,5
    De rust en vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wifi soms slecht in de kamers

    De rust en vriendelijkheid Veilig gevoel

  • Beoordeeld op: 5 juli 2015

    7,1
    Strand dichtbij en de WiFi was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Te veel Amerikaanse invloeden en de prijzen van eten en drinken.

    Strand dichtbij en de WiFi was uitstekend.

  • Beoordeeld op: 3 juli 2015

    10
    De ligging van het hotel is geweldig.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    De ligging van het hotel is geweldig. Aan het strand, meerdere zwembaden en dichtbij vele restaurants, barretjes en terrassen.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    6,3
    Goede ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen wifi op de kamer,begane grond etc.

    Goede ligging van het hotel

  • Beoordeeld op: 5 februari 2015

    8,8
    Zalige ligging in een zalig klimaat
    • Vakantiereis
    • Stel

    alles is prijzig

    Zalige ligging in een zalig klimaat

  • Beoordeeld op: 16 januari 2015

    7,5
    Wifi verbinding op de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wifi verbinding op de kamer

Er zijn ook 18 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 65

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: