Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over MVC Eagle Beach 3-sterren

J.E. Irausquin Blvd 240, Palm-Eagle Beach, Aruba

#8 van de 31 hotels in Palm-Eagle Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 288 beoordelingen over dit hotel

9,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,4

  • Comfort

    8,7

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    8,5

  • Personeel

    9,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 21

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,5
    kleinschalig, rustig en eenvoudig.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 9 nachten

    Het personeel was enigszins gewijzigd tov vorig jaar. Helaas was er een iemand die niet voldeed. Bij wie kunnen we dit melden?

    Flexibel in aankomst en vertrekdagen. Persoonlijke benadering van personeel van vorig jaar. Heerlijk verblijf als je van rust en eenvoud houdt en geen faciliteiten nodig bent.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    8,8
    Wanneer mogen wij weer terug?
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 14 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tegenvallen is groot woord. Verbeterpunten kinkt vriendelijker. Ontbijt: iedere dag hetzelfde, meer variatie zou lekker zijn Kamer: kastruimte voor kleding is beperkt Zwembad: vervang tennisbaan voir groter zwembad

    Ligging t.o.v. strand perfect. Mooie, comfortabele kamer. Schoon en verzorgd

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    10
    rustique hotelletje aan mooiste strand+zee
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    na 5 dagen was ik aan ander restaurant toe; zijn er ook op loopafstand.

    mooiste strand van het eiland, een bescheiden formaat (gelukkig geen mega hotel zoals verderop), door locals gerund, ik voelde me er thuis. even de straat iver en het mooiste strand + zee van mijn dromen. lucky ik heb schildpadjes zien uitkomen op het strand!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    7,5
    Goed hotel voor een lage prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer naast ons werd opeens gerenoveerd zonder aankondiging. Dit is goed opgelost, maar alsnog onprettig op vakantie.

    Vriendelijk personeel, airco en koelkast zijn fijn en gunstige ligging (strand beschikbaar, uit de drukte)

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    7,9
    Goed voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matig ontbijt

    Personeel super aardig Kamer was schoon en netjes

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    10
    Mooie schone locatie met een heerlijk restaurant, lieve gast vrouw
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De hygiene en gastvrijheid , tegen over het strand

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,2
    Heerlijk dicht bij het strand, een eenvoudig maar prima...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heerlijk dicht bij het strand, een eenvoudig maar prima hotel !

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    10
    Zeer aangenaam verblijf op Aruba!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    De service van het personeel, de ligging!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    8,8
    Uitzicht op zee, vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht op zee, vriendelijke personeel

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2016

    9,2
    Het is zeer zeker een aanrader, dus niet missen, gewoon boeken. Je zal geen spijt van krijgen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    De locatie. Lekker dicht bij strand, bushalte. Goed parkeren. Strandstoelen gratis en altijd beschikbaar. Personeel altijd heel erg hulpzaam.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    9,2
    prima vakantie op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt vrij eenvoudig maar dat hoef je ook niet verplicht te nuttigen.

    Zeer goede service en ruime schone comfortabele prima kamers.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2016

    9,2
    Mooi gelegen hotel bij het mooiste witte zandstrand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed bed, mooi zeezicht vanaf 1st verdieping, prachtig Eagle beach strand met gratis ligstoelen onder effectieve parasol

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    8,8
    In maart 2016 hebben we als gezin in het MVC verbleven (kind...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Minpuntje vonden wij het lawaai van de afzuigkap van de keuken (staat gericht op het deel van het hotel achter de keuken). Wij maakten meer dan anderen gasten gebruik van de buitenzitjes doordat de kinderen binnen sliepen en omdat wij op de buitenzitjes ontbeten en lunchten (grote supermarkt jumbo/ superfoods dichtbij). Diner in het Tulip restaurant vonden we matig dus dit is bij een keer gebleven.

    In maart 2016 hebben we als gezin in het MVC verbleven (kind van 3,5 en kind van 10 maand). We hebben gebruik gemaakt van een familiekamer, wat met kleine kinderen echt ideaal was, een geschakelde kamer met op elke kamer een deur naar buiten en een koelkast en doorgang naar dezelfde badkamer. Ledikantje stond klaar bij aankomst welke wij ook wel gebruikten als box. Jongste sliep vaak tussen ons in in bed (co-sleeping). Bed was hiervoor meer dan groot genoeg. Dagelijks werden er meer dan voldoende handdoeken klaar gelegd, schoonmaak (en ordenen van speelgoed) werd dagelijks gedaan. Badhanddoeken waren elke dag te halen bij de receptie en kon je klaar leggen op het strand bij de strandbedjes en parasol (vooral aan te raden dit te doen ivm dagen van drukte van strandbezoekers van de cruiseschepen). Lokatie met kleine kinderen ideaal doordat het strand zo dichtbij is, voor de middagslaapjes zo weer terug in je hotelkamer. Wij vonden het ook erg lekker dat het zo'n kleinschalig hotel is.

  • Beoordeeld op: 9 december 2015

    8,8
    Het staff was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Zeer vroeg checkout 10h in de morgen, vlak na het ontbijt. Ontbijt is te duur voor wat je krijgt. Al jaren geen veranderingen, als je gebakken eieren en bacon wilt hebben moetje extra 4$ betalen. De receptionist mag wat vrolijk kijken!!!.

    Het staff was zeer vriendelijk. (op de receptionist na ). Het kamer werd dagelijks schoongemaakt. De afstand naar het strand.

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    7,1
    De locatie en het uitzicht waren heel mooi.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het zwembad kon je geen zwembad noemen, maar was een peuterbad. Er was onvoldoende kastruimte en de kamer was zo klein dat je er niet kon zitten, Het ontbijt was matig. Geen verse broodjes maar boterhammen om te roosteren. Wel fruit en yoghurt. Iedere dag was het ontbijt hetzelfde.

    De locatie en het uitzicht waren heel mooi. Het strand was lekker rustig en er waren altijd wel bedjes en een parasol vrij. De oceaan is daar ook meteen lekker diep. Verder waren er ook strandhanddoeken beschikbaar.

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2015

    8,3
    Het uitgebreide ontbijtbuffet en het vriendelijke personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Als je meer wilt zien dan het prachtige strand dat aan de overkant van de straat ligt, heb je een auto nodig. Er zijn geen winkels of een supermarkt op loopafstand.

    Het uitgebreide ontbijtbuffet en het vriendelijke personeel.

  • Beoordeeld op: 24 april 2015

    9,2
    Het personeel was erg aardig, schone kamer, heerlijk bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Het personeel was erg aardig, schone kamer, heerlijk bed. Het gebruik van een kleine kamer, met douche en bed bij een avondvlucht. Rustig gelegen bijna aan het strand, gratis strandstoel en parasol.

  • Beoordeeld op: 24 april 2016

    10
    De gastvrijheid!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    De gastvrijheid!

  • Beoordeeld op: 10 november 2015

    9,6
    De goede service van het personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    De goede service van het personeel

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    10
    de kamer en de hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel

    de wifi verbinding kon beter

    de kamer en de hygiene

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    10
    Service, gastvrijheid en locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Niets!

    Service, gastvrijheid en locatie

Er zijn ook 5 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 21

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: