Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over The Mill Resort and Suites 4-sterren

J.E. Irausquin Blvd. 330, Palm-Eagle Beach, Aruba

#26 van de 31 hotels in Palm-Eagle Beach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 627 beoordelingen over dit hotel

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,9

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,7

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 40

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    4,2
    Slecht, ik had hier niet naartoe gegaan als ik had geweten dat het hotel werd gerenoveerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel wordt gerenoveerd, dit was vooraf niet vermeld. Overdag was de overlast van bouwvakkers en hun gereedschap zodanig dat je niet bij het zwembad kon blijven. De herrie ging door tot in de avond. Verder veel geluidsoverlast vAn andere hotelgasten. In volgens mij alle hotelkamers is een tussendeur naar een andere kamer. Daardoor kan je bijna woordelijk je buurman verstaan als die aan het bellen is of luid spreekt. Dat is zeer storend, weinig geslapen.

    Het verblijf in the Mill was ver onder de maat.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    6,7
    Als je 's nachts naar het toilet/de badkamer moet,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Royal Kamer met Balkon of Terras - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 2 nachten

    Als je 's nachts naar het toilet/de badkamer moet, moet je het licht aan de buitenkant van de badkamer aandoen. Tegelijkertijd gaat ook een licht in de kamer aan. Dat maakt, dat een ander die ook in de kamer slaapt, direct wakker is. Daarbij gaat meteen als je het licht aandoet, het afzuigsysteem werken en dat maakt een enorm lawaai.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    3,3
    Zwembad was prima.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Junior Kamer met Kitchenette
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken duurt veel te lang (2 uur) alle betalingen gingen fout. Bij het uitchecken weer een hoop gedoe. Hotel zit vol in de verbouwing, geeft veel lawaai en stof. De kamer muren erg dun en slecht afgewerkt. Personeel erg onvriendelijk. Ontbijt staat uren te pruttelen en er is niks afgedekt. Dat voor $23.- alle klachten werden niet serieus genomen. NOOIT NOOIT meer. Ga er niet heen.

    Zwembad was prima. In het weekend lag het vol met families en kids en hielden de bedden voor niks bezet.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    5,4
    Veel herrie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Keuken
    • Verbleef 8 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de verbouwing! Veel herrie overlast en overal kleine mankementen. Manager ging hier niet op een fijne manier mee om! Als wij alles van te voren hadden geweten kozen wij een ander verblijf. Ik hoop dat in de toekomst na de verbouwing dat de rust weder keert en of dat de verbouwing ook even vermeld word bij het boeken van deze accommodatie.

    Het zwembad was heerlijk, schoon en de kamers waren ruim.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    7,5
    Leuk hotel in een goede locatie met leuk zwembad en swim-up bar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij logeerden in de oude (nog niet gerenoveerd) gedeelte en was vlakbij de night club. Was een betere ervaring geweest als wij in de nieuwe gedeelte konden blijven denk ik.

    De eigenaar heeft mij persoonlijk geholpen toen de Latijnse band speelde en ik een salsa dans partner zocht. Hij heeft geregeld dat leden van de band met mij danste, en toen kwam ook andere mensen dansen. Het was echt heel leuk!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    4,2
    teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 4 nachten

    Ze hadden aangekondigd dat het zwembad onder constructie was maar minimale overlast zou zijn. Ze hadden van tevoren gemeld dat je bij een ander zwembad mag zwemmen. Dit mocht niet en de hele dag slijptollen en gele linten om het zwembad. Geen faciliteiten op het strand en aangezien je tussen de all inclusive resorts zit lastig om te lunchen, drankje te doen. Ook geen bedjes meer als je te laat was. Onaardig personeel aan receptie. Hele gehorige kamers dus je hoorde alles van de buren.

    de kamer was ruim en de locatie is goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    3,3
    matig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Keuken
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer was te klein. Er werd niet op tijd schoongemaakt. Je ging om 8.00 de deur uit komt om 17.00 is nog niet schoongemaakt. Moest vragen naar schone handdoeken. Geen pannetje om een eitje te bakken, moest vragen ernaar.

    De kamer was redelijk goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    3,8
    Het bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Keuken
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was totaal anders dan wat wij op booking.com zagen. Badkamer was niet netjes, zag er vies uit. We hadden en niet gerenoveerde kamer. Terwijl mijn moeder en tante een super leuke en nette badkamer hadden.

    Het bed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    7,5
    Prima hotel waar hard gewerkt wordt om het weer top te maken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met Keuken
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij inchecken kregen we een andere (goedkopere?) kamer toegewezen dan we geboekt hadden. - veel niet werkend in de oude royal rooms, de gerenoveerde zijn netjes - geluidsoverlast van de nachtclub De Olde molen in de kamers die aan de voorkant liggen - de kamers zijn redelijk gehorig

    Wordt momenteel flink gerenoveerd en opgeknapt. De ligging, op loopafstand van Palm Beach is prima! Lekker zwembad met net geopende poolbar

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    3,3
    Het zou zoveel beter kunnen; locatie is op loopafstand van de gezelligheid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met Keuken
    • Verbleef 5 nachten

    Hotel was ünder construction"lawaai naast zwembad, band niet te horen, kamer was incompleet, geen coffee maker, na vraag, opnieuw moeten indienen, slechte staat vd badkamer, bedden zijn OK, oven deed het niet, sommige lampen ook niet. Schoonmaakpersoneel is zeer lief en ze maken geweldig schoon. Gelegenheid om te douchen bij een latere vlucht; alleen dan geen handdoeken neergelegd....

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2017

    3,8
    tegenvaller, volgende keer wel terug onder andere voorwaarden!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 3 nachten

    faciliteiten van het hotel.

    Vanaf Curacao naar Aruba gevlogen voor een weekendje zee, strand & uitgaan. Aangekomen in het hotel, kregen we een kamer op de eerste verdieping aan de buitenzijde van het hotel, tegenover The Olden Mill. Bij The Olden Mill worden 's avonds de afterparty's gehouden. Omdat mijn vriendin en ik zelf ook veel zouden gaan stappen, hadden we ons bij het geluidsoverlast maar neergelegd. Bij het openen van de deur zagen we meteen iets wat ons niet aanstond, de deur was eenvoudig te openen van buitenaf en doordat we aan de buitenzijde van het hotel sliepen, hadden we ook niet veel aan de centrale beveiliging. Dit gaf ons beide geen fijn gevoel. Ook was dit zeker niet de kamer welke we geboekt hadden... Bij de receptie uiteindelijk kunnen regelen dat we wel een andere kamer kregen, de enige welke ze nog vrij hadden. Deze kamer was niet schoon en hygiënisch, ook rook het naar schimmel. Weer een deur welke makkelijk open kon worden gemaakt, maar wel midden op de accommodatie, veilig genoeg. De eerste 2 nachten hier doorgebracht, totdat we thuis kwamen van een dag strand en de deur van de kamer openstond. Wederom gaan klagen bij de receptie. De meiden welke ons hebben geholpen hebben dagelijks hun uiterste best gedaan om ons te kunnen helpen, maar het hotel zat gewoon vol. Uiteindelijk de laatste nacht een gerenoveerde kamer gehad, welke schoon & comfortabel was. Ook hoorden we één dag voor dat wij vertrokken dat het zwembad leeg zou staan, wegens renovatie. omboeken was niet meer mogelijk & restitutie ook niet. Jammer, maar bij aankomst bleek het hotel te beschikken over twee zwembaden. De gerenoveerde kamers zijn zeker een aanrader, het ontbijt is prima en het personeel is onwijs vriendelijk en behulpzaam!! Zelf zou ik een volgende keer teruggaan, maar zeker willen weten dat ik een gerenoveerde kamer zou krijgen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 maart 2017

    6,7
    fijn zwembad ligt op een paar minuten lopen van allerlei...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Kamer met Kitchenette
    • Verbleef 5 nachten

    vond het niet erg schoon en gedateerd. weinig spullen in de keuken niet echt om zelf te koken. erg duur in verhouding wat je kreeg.

    fijn zwembad ligt op een paar minuten lopen van allerlei winkels en restaurantjes en een apart strand erbij met gratis ligstoelen.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    9,2
    Bedankt voor de fijne ,ongedwongen sfeer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een mapje op de kamer met tel.van receptie en informatie over omgeving en mogelijkheden. Dat zou op de kamer kunnen liggen.

    Heerlijk reaxen en prima service van personeel en comfort bedankt voor de fije valkantie !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    9,6
    Heerlijke vakantie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gehorigheid van de kamers. We hadden een familie met 2 jonge kinderen die om half 5 in de ochtend al begonnen met schreeuwen. Leek wel alsof ze in onze kamer zaten.

    De mooie ruime kamer. We zaten eerst in een oudere kamer maar hebben ons toen laten overboeken, tegen betaling, naar een nieuwe luxere kamer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    8,3
    Gelegen aan het 'einde' van de Strip (5-10 min...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigen strand stelt niet veel voor, barretje v drinken stuk lopen. Problemen met warm water, bad en toilet, keurig (snel) opgelost maar toch mag niet gebeuren.

    Gelegen aan het 'einde' van de Strip (5-10 min lopen) naast de Strip. Prima verzorging, ouder hotel maar prima. Prijstechnisch prima vergeleken met andere hotels. Palm Beach 'gezelliger' dan verlaten Eagle beach

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    6,7
    Redelijk hotel, zeer goede ligging, maar slechte hygiene
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 5 nachten

    De kamer die wij in eerste instantie kregen was erg vies. Zelfs na drie maal aandringen bij de receptie werd onze kamer nog steeds niet naar behoren schoon gemaakt. Uiteindelijk hebben wij een andere kamer gekregen in het gemoderniseerde deel van het hotel, maar het schoonmaken blijft een verbeterpunt.

    De ligging vlak bij de High Rise is perfect. Goed ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 23 september 2016

    4,6
    Heb uiteindelijk kunnen genieten van mijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer en toilet in de 2 kamers die ik aangeboden kreeg waren niet schoon, zagen er vies uit., denk dat ze opnieuw moeten worden gerenoveerd.( wel schoongemaakt maar dat kan veel beter) Personeel is Ongeduldig , Onvriendelijk ,niet tmeedenkend. Ze leven niet mee met de klanten. De klant is geen koning!.

    Had uiteindelijk een gerenoveerde kamer aangeboden gekregen dus was hygienisch goed schoon, moest wel terplekke 100 dollar meer betalen!. Het bed lag heerlijk.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    8,8
    Ik heb mij er prima vermaakt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niets noemen

    Mooie kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 mei 2018

    7,5
    Het hotel is aan het verbouwen, dat brengt enkele kleine...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Royal Kamer met Balkon of Terras - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is aan het verbouwen, dat brengt enkele kleine ongemakken met zich mee.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    6,7
    Als alles is opgeknapt, heb je er een top vakantie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Kamer met Kitchenette
    • Verbleef 9 nachten

    De badkamer, deze was echt aan vervanging toe

    Het zwembad was goed en het personeel was zeer aardig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    7,5
    Prima kamer voor de prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad en het complex werden gerenoveerd. Handdoeken regelmatig niet verwisseld.

    Prima locatie, dichtbij stranden en eettentjes.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,5
    comforrtabel
    • Zakenreis
    • Groep
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 3 nachten

    Tijdens verbouwing niet aan te raden, daarna prima

    Ontbijt prima, personeel aardig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    5,4
    Was rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ze moesten vooraf zeggen dat ze bezig waren met verbouwen , dan had ik een andere hotel geboekt voor die prijs

    Beleefde medewerker bij de front desk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,0
    Er was achterstallig onderhoud en de kamer was niet schoon.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio met Keuken
    • Verbleef 2 nachten

    Er was achterstallig onderhoud en de kamer was niet schoon.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 maart 2017

    7,1
    xxxxxx
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 3 nachten

    xxxxxx

    nvt

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    6,7
    De ligging t.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Kamer met Kitchenette
    • Verbleef 11 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inrichting gedateerd. Nieuw management gaat hotel tenoveren in 2018.

    De ligging t.o.v. winkels en restaurants en strand.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    6,7
    Voor spoedboeking geboekt en zo beoordeeld goed
    • Stel
    • Deluxe Royal Kamer met Balkon of Terras - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 13 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai airco en op balkon veel herrie van koeling

    Ontbijt was prima, kamer hygiënisch en goed zwembad

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    7,5
    Prima hotel met een perfecte ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Royal Kamer - Alleen Volwassenen
    • Verbleef 9 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De activiteiten bij het hotel

    De ligging van het hotel

    Verbleven in november 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    5,8
    Personeel was over het algemeen heel vriendelijk.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Oven die niet werkte, terwijl ik speciaal voor een kamer met oven heb gekozen, vanwege mijn gluten intolerantie. Mensen die zomaar mijn kamerdeur open deden. De frontdesk gaf een sleutel af aan een dame die vond dat zij in mijn kamer bleef, terwijl zij in de kamer naast bleef, slechte controle van de frontdesk. Maintenance kwam, zonder eerst aan te kloppen, de verkeerde kamer binnen om een bed te installeren, afstemming dus niet goed (spraken geen nederlands noch engels). Geen optimale maintenance, enkele stopcontacten, plafond fan, plafond lamp, die niet werkten. Geen warm water uit de douche. Er mag beter worden schoongemaakt, boven op de ijskast met dikke laag stof, mieren bij 't bed, vaker wisselen van beddengoed (niet 1 x per 10 dagen) In de gym werkten niet alle apparaten en heel weinig apparaten.

    Personeel was over het algemeen heel vriendelijk. De ligging is erg gunstig, dichtbij vele restaurants, mall, etc.

  • Beoordeeld op: 10 maart 2016

    2,5
    Dat we naar een andere hotel konden in aruba ipv the mill
    • Vakantiereis
    • Stel

    Slechte en geirriteerd balie personeel, vieze kamer, lakens met bloedvlekken, vieze douche ik durfde niks aan te raken. Storing met airco, geen schone hand en baddoeken op de 2de dag, herrie van de disco om 12 uur snachts.

    Dat we naar een andere hotel konden in aruba ipv the mill

  • Beoordeeld op: 8 februari 2016

    5,4
    Locatie is prima.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Gastvriendelijkheid van het personeel, bij uitchecken geen vriendelijk woord of bedankje. Ook veel lawaai op de gang.

    Locatie is prima. Laagbouw maakt sfeer knus en toegankelijk

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    7,1
    Gemoedelijkheid, niet zo amerikaans.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Een aantal personeelsleden bij de receptie is erg onvriendelijk. Pas na 8 uur zwemmen.

    Gemoedelijkheid, niet zo amerikaans. Heel vroeg ontbijt mogelijk.

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    8,3
    mooie, voor Aruba nog kleinschalige accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niks te drinken op het eigen privé-strand, dat met een shuttle bereikbaar is. Mooie studio, maar geen terras.

    mooie, voor Aruba nog kleinschalige accommodatie.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2015

    5,8
    Lokatie vond ik heel goed en verblijf al meer dan 15 jaren...
    • Zakenreis
    • Stel

    Wat tegengevallen is dat ik na aandringen een kamer op de begane grond kreeg daar ik een 60 plus ben en ik eerder had aangegeven. Verder viel het niet mee met de schoonmaak van de kamer en werd geen douche shampoo gezet in de kamer en moesten hierover telkenmale de aandacht van de receptie vragen en de kamer werd niet iedere dag schoongemaakt.

    Lokatie vond ik heel goed en verblijf al meer dan 15 jaren lang in uw hotel.opmerkibg is dat er nu een ander management is en dat ik bij hun niet bekend ben.Ik heb in de voorgaande boeking rechtsreeks geboekt maar dit keer via booking .com wat mis ging. In de toekomst zal ik rechtreeks de boeking maken naar uw hotel en bedankt

  • Beoordeeld op: 17 april 2016

    7,5
    Locatie was top
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer was niet heel schoon

    Locatie was top

  • Beoordeeld op: 29 november 2015

    7,5
    Rustig en dicht bij alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Rustig en dicht bij alles

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    7,5
    ligging van het hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    vroeg in de ochtend luide housekeeping op de gang.

    ligging van het hotel. De kamer is ruim en heeft een open bad naast het bed.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    7,5
    De locatie van het hotel
    • Vakantiereis
    • Groep

    Maid service matig.

    De locatie van het hotel

  • Beoordeeld op: 14 juni 2015

    7,5
    Vriendelijke personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    1e dag was sanitair van onze kamer niet schoon

    Vriendelijke personeel

  • Beoordeeld op: 22 februari 2015

    8,3
    De kleinschaligheid van het resort op loopafstand van de zee...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De WiFi was ellendig.

    De kleinschaligheid van het resort op loopafstand van de zee met vriendelijk personeel en aandacht voor de kinderen

Er zijn ook 15 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 40

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: