Idi na glavni sadržaj

8,6

• Besplatni WiFi

9,2

100% provjerene recenzije

Stvarni gosti. Stvarni boravci. Stvarni dojmovi.

Saznaj više- otvara dijaloški okvir
Napiši recenziju

Rezultati 1 - 25

• Datum recenzije: 1. lipnja 2026.

9,0
    Bilo nam je šta smo planirali sve lijepo.Dani za pamćenje.Puno pozdrava osoblju hotela.
    • Grupa
    • Boravak od 1 noćenja

Jedino nije bilo mogučnosti naplatu karticom.

Sve super.Blizu starog grada,ljubaznost i urednost.

Boravak: svibanj 2026.

• Datum recenzije: 24. svibnja 2026.

Vrlo dobar
    • Poslano putem mobilnog uređaja

Malo tijesne ali ugodne sobe, parking nije uz hotel nego 100m dalje, no razumljivo s obzirom na lokaciju hotela.

Izuzetno ljubazno osoblje, uredan i lijepo uređen hotel, lokacija savršena.

Boravak: svibanj 2026.

• Datum recenzije: 3. siječnja 2026.

• Poslano putem mobilnog uređaja

Kupatilo je bilo za moj gabarit malo knap

Odlična lokacija, na 30metara od Baščaršije..Uredan i čist hotel sa parkingom odma ispred.Osoblje jako simpatično i uslužno i stoje na raspolaganju za sve dodatne informacije.Imao sam ugodan i lijep boravak.

Boravak: siječanj 2026.

• Datum recenzije: 11. studenog 2025.

7,0
    Lokacija je sjajna i osoblje je preljubazno.
    • Poslano putem mobilnog uređaja

Na higijeni bi se moglo poraditi. Sem toga, u sobi je bilo poprilicno hladno jer klima uredjaj iz nekog razloga nije radio kako bi trebalo. Hotel bi trebalo generalno renovirati jer je prepun budji i dosta osnovnih stvari ne funkcionise kako bi trebalo; npr. ulazna vrata od sobe koja mi je prvobitno bila namijenjena uopste nisu mogla da se zatvore, pa sam premjestena u drugu sobu.

Djevojka koja radi za recepcijom je bila preljubazna. Lokacija hotela je odlicna, hotel se nalazi na Bascarsiji.

Boravak: studeni 2025.

• Datum recenzije: 2. siječnja 2025.

Toga nema.Sve je suuuuupe

Ljubaznost vrh.Pozicija odlična.Doručak suuuuper.

Boravak: siječanj 2025.

• Datum recenzije: 24. rujna 2024.

• Poslano putem mobilnog uređaja

Drago i uslužno osoblje. Soba čista i uredna. Doručak odličan, pogotovo svježe, vruće pite.

Boravak: rujan 2024.

• Datum recenzije: 8. kolovoza 2024.

Vrlo dobar
    • Poslano putem mobilnog uređaja

Iznimno ljubazno osoblje i savršena lokacija

Boravak: kolovoz 2024.

• Datum recenzije: 2. kolovoza 2024.

Odlična lokacija
    • Jednokrevetna soba
    • Boravak od 3 noćenja

Dobio sam jednokrevetnu sobu koja se nalazi pored recepcije u prizemlju tako da se u sobi čuje baš svaki zvuk na recepciji (hodanje, premještanje stolica i stvari, razgovor, brbljanje, čak i kada recepcionerka sluša radio) što se povremeno događalo, nekoliko puta i nakon 22 sata kada bi trebala vladati tišina. Kupaonica jako mala što po sebi meni i nije neki problem da nije vrata koja se otvaraju prema unutra i ne mogu se otvoriti do kraja jer je usko pa se moraš uvući iza njih da uđeš u kupaonu. Zbog svega navedenoga moja ocjena je dvije ocjene niža od najviše. Da sam dobio neku drugu sobu mislim da ovih problema ne bi bilo.

Hotel na odličnoj lokaciji na samoj Baščaršiji, a opet se nije čula buka iz mnogih lokala koji se tamo nalaze jer se nalazi u pokrajnjoj uličici. Vrlo ljubazno i uslužno osoblje, dobar doručak.

Boravak: kolovoz 2024.

• Datum recenzije: 20. travnja 2026.

Prezadovoljni smo uslugom

Boravak: travanj 2026.

• Datum recenzije: 6. prosinca 2025.

• Jednokrevetna soba

Sve je bilo odlično.

Boravak: prosinac 2025.

• Datum recenzije: 12. listopada 2025.

Odlicno

Jedino me parking malo iznenadio dodatno 10€ za noc :) Da je makar bilo 5€ 🤣

Lokacija najbolja , u samome centru Osoblje susretljivo,ljubazno :)

Boravak: listopad 2025.

• Datum recenzije: 25. kolovoza 2025.

Odličan hotel na Baščaršiji
    • Boravak od 1 noćenja

Nije ništa negativno nego samo "upozorenje" gostima kako objekt raspolaže sa samo 4 parkirna mjesta ispred samog hotela koja je potrebno rezervirati unaprijed. Mi nismo nigdje prilikom rezervacije vidjeli napomenu o tome (možda je greška s naše strane) pa vodite računa o tome da parking nije automatski rezerviran za vas.

Hotel je na odličnoj poziciji. Bili smo smješteni u apartmanu u prizemlju, iako je pored apartmana kafić nije bilo bučno nakon 23 sata. Apartman je bio čist i uredan, doručak je bio kontinentalni. Pohvale mladoj recepcionerki koja nas je savjetovala gdje otići dobro jesti i koja nam je našla parking na 10m od samog hotela.

Boravak: kolovoz 2025.

• Datum recenzije: 16. ožujka 2025.

4,0
    Posizione eccellente, problema con colazione e prenotazione. Excellent location, problem with break
    • Poslano putem mobilnog uređaja

Ho effettuato due prenotazioni: la prima non ho potuto viaggiare. La struttura addebita l’importo di tutto il soggiorno invece che il prezzo della prima notte. La penale era il costo della prima notte. Scrivo e mi dicono che avrei usato quell’importo quale sconto sulla seconda prenotazione. A parte un cambio sfavorevole perdo la prima colazione, che non mi viene riconosciuta seppur nel contratto sia prevista. Io, sinceramente, non consiglio questo hotel. Mi dispiace I made two reservations: the first I could not travel. The hotel charged the amount of the entire stay instead of the price of the first night. The penalty was the cost of the first night. I wrote and they told me that I would have used that amount as a discount on the second reservation. Apart from an unfavorable change I lost the breakfast, which was not recognized even though it was foreseen in the contract. I honestly do not recommend this hotel. I am sorry Napravio sam dvije rezervacije: prvu nisam mogao putovati. Objekt naplaćuje iznos za cijeli boravak umjesto cijene prve noći. Kazna je bila trošak prve noći. Napisao sam i rekli su mi da ću taj iznos iskoristiti kao popust na drugu rezervaciju. Osim nepovoljnog kursa, gubim doručak koji mi nije priznat iako je to predviđeno ugovorom. Iskreno ne preporučujem ovaj hotel. Žao mi je

Posizione eccezionale, perfetta. A due passi dal centro storico, in un angolo tranquillo. Vicino a negozi, bar, pub e ristoranti di ogni tipo. Camera semplice, essenziale. Bagno con porta spazzolone rotto, porta sapone mancante ed altri dettagli da sistemare ma, tutto sommato, ok. Exceptional location, perfect. A stone's throw from the historic center, in a quiet corner. Close to shops, bars, pubs and restaurants of all kinds. Simple, basic room. Bathroom with broken toilet brush holder, missing soap dish and other details to fix but, all in all, ok. Izuzetna lokacija, savršeno. Udaljen od povijesnog centra, u mirnom kutku. Blizina prodavnica, barova, pubova i restorana svih vrsta. Jednostavna, neophodna soba. Kupatilo sa pokvarenim držačem WC četke, nedostaje posuda za sapun i ostali detalji za popravku, ali, sve u svemu, ok.

Boravak: veljača 2025.

• Datum recenzije: 12. ožujka 2025.

5,0
    Prolazno
    • Poslovno putovanje
    • Osoba s prijateljima
    • Poslano putem mobilnog uređaja

Što su rezervirane sobe za kolegicu i mene bile ustupljene nekom drugom.

Hotel se nalazi na dobroj lokaciji.

Boravak: veljača 2025.

• Datum recenzije: 22. siječnja 2025.

• Poslano putem mobilnog uređaja

Položaj hotela , vrijednost za novac i ljubazna recepcionerka.

Boravak: siječanj 2025.

• Datum recenzije: 19. listopada 2024.

6,0
    Zadovoljan.Doci cu ponovo.
    • Poslano putem mobilnog uređaja

Topla voda na umivaoniku u kupatil nije radila. Tus ok.

WF bez naplate. Lokacija za mene povoljna. Dorucak za 8 eura ok. Personal jako susretljiv.

Boravak: listopad 2024.

• Datum recenzije: 22. rujna 2024.

• Poslano putem mobilnog uređaja

Iako sam, čitajući ovdje recenzije, bila malo skeptična - moram reći da je hotel odličan, na izvrsnoj lokaciji i sa izrazito ljubaznim osobljem. Djevojka na recepciji je bila vrlo susretljiva i pristupačna i izašla je u susret apsolutno svim mojim zamolbama. Hvala na odličnom iskustvu.

Boravak: rujan 2024.

• Datum recenzije: 21. travnja 2024.

• Trokrevetna soba Comfort

Dobra Lokacija,ugodno osoblje

Boravak: travanj 2024.

• Datum recenzije: 14. travnja 2024.

Iskrene preporuke.
    • Grupa
    • Poslano putem mobilnog uređaja

Lokacija izvrsna, osoblje ljubazno, sobe čiste, odišu starinom i nekim davnim vremenima.

Boravak: travanj 2024.

• Datum recenzije: 10. listopada 2023.

Boravak lijep,odličan, osoblje divno!
    • Boravak od 3 noćenja

Prema našim potrebama uredu!

Boravak: listopad 2023.

• Datum recenzije: 18. rujna 2023.

• Osoba s prijateljima
    • Trokrevetna soba Comfort
    • Poslano putem mobilnog uređaja

Savršena lokacija, urednost smještaja, ljubaznost osoblja, parking za auto. Treći boravak u ovom hotelu i planiramo opet boraviti u ovom hotelu.

Boravak: rujan 2023.

• Datum recenzije: 11. rujna 2023.

Idealno iskorišten vikend u Sarajevu

---

Lokacija, čistoća soba, susretljivost osoblja... Ma sve je super. Ovdje smo bili drugi puta i jako smo zadovoljni.

Boravak: rujan 2023.

• Datum recenzije: 22. kolovoza 2023.

3,0
    Loš
    • Poslano putem mobilnog uređaja

Soba koju smo rezervirali za 2 odraslih I dijete je premala,idealna je za dvoje,namjestaj star i dotrajao,bez ikakvog stoliča i stola,jedva smo se micali po sobi.Dorucak je baš jako siromašan.I parking koji se dodatno naplaćuje,nije ok s obzirom da smo gosti hotela. Uglavnom ne preporučam,ne vrijedi tih novaca.

Super je osoblje i lokacija je vrhunska.

Boravak: kolovoz 2023.

• Datum recenzije: 3. kolovoza 2023.

1,0
    Vrlo loš
    • Poslano putem mobilnog uređaja

Doručak koji je plaćen, a bilo ga nije (to što je posluženo kao švedski stol je sramota, ni vrapci se ne bi najeli), smrad iz kanalizacije se osjeti u sobi, a ljubaznost domaćina je ovdje nepoznanici. Previsoka cijena za uslugu.

Boravak: srpanj 2023.

Rezultati 1 - 25

Nadoknađujemo razliku u cijeni
Nadoknađujemo razliku u cijeni
Povoljne cijene • Bez rezervacijske pristojbe • Pronašli ste povoljniju cijenu? Nadoknadit ćemo vam razliku!

Gosti su ocijenili i sljedeće objekte: