Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Harmony

Vrbaska 26 g, 71000 Sarajevo, Bosnië en Herzegovina

#15 van de 105 B&B's en herbergen in Sarajevo

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 224 beoordelingen over dit hotel

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,7

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    9,2

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,3

  • Gratis WiFi

    9,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 9

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2017

    8,3
    Prima voor een paar dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel ligt buiten het stadscentrum dat alleen per taxi te bereiken is (en vanuit de stad naar het hotel dus ook weer een taxi). Taxi is goed betaalbaar, maar even snel op en neer gaat niet. Op booking.com staat dat je met je creditkaart kan betalen. Toen wij met de creditkaar wilden betalen kregen we het smoesje te horen dat juist die dat de lijnen met de bank zeer slecht waren en dat we dus cash moeten betalen (overigens geen enkel museum of restaurant waar we die dag waren had dat probleem). Omdat we over dit 'probleem' hadden gelezen in meerdere reviews waren we er op voorbereid en hadden we cash geld bij ons. Maar dat ze keihard in je gezicht staan te liegen, geeft geen goed gevoel!!! Ontbijt is eenvoudig. Tot slot, heel basaal maar een prullenbak op je kamer ontbreekt,

    De ontvangst is zeer gastvrij met een welkomstdrankje. Personeel (familiehotel) is zeer hulpvaardig bij vragen, reserveren van een restaurant, bellen van een taxi etc. Omdat het hotel op een heuvel ligt, heb je vanaf het balkon een redelijk mooi uitzicht over de stad Sarajevo. Omdat het hotel buiten de stad ligt is het goed bereikbaar met de auto.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    9,2
    Ik heb tot nu toe nog geen enkel hotel/pension etc...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik heb tot nu toe nog geen enkel hotel/pension etc meegemaakt waar het beddengoed en de handdoeken zo lekker roken. Voor hygiëne krijgt deze pension van ons zelfs een 10+!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    9,6
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede service van het personeel en fijn bed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    9,6
    Uitstekend hotel voor goede prijs!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijk personeel, kamers schoon! Goed ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    9,6
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hele vriendelijke bediening Prachtige glazen lift.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    10
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    een prachtig verblijf. Warm welkom. Goed ontbijt, vriendelijke eigenaar die je veel over de stad en omgeving kan vertellen.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    10
    Ontvangst, kamers, personeel uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niets!

    Ontvangst, kamers, personeel uitstekend! Behulpzaam en vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 12 juli 2015

    10
    Locatie, Hotel & Personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Locatie, Hotel & Personeel

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    10
    Alles
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Alles

Er zijn ook 1 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 9

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Harmony

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: