Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over 9Hotel Sablon 4-sterren

Rue De La Paille 2-8, 1000 Brussel, België

#12 van de 215 hotels in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1329 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,1

  • Comfort

    8,8

  • Locatie

    9,2

  • Faciliteiten

    8,7

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,2
    Heerlijke familiekamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 406 met een slaapbank en toilet beneden en via een trap een-op-een ouder slaapkamer met badkamer. Lekker zwembad, alleen veel chloorschuim bij aanzetten bubbels. Prima ontbijt. Dicht bij centrum, Grote markt en Zavel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    9,2
    Geweldig hotel voor een stedentrip naar Brussel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het zwembad bevat erg veel chloor. Je ruikt het zwembad als je hotel binnenkomt. Ook tijdens het zwemmen merk je het aan je ogen en aan je longen.

    Mooie schone kamers, vriendelijke personeel en de ligging is uitstekend!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    9,6
    excellent!
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets op aan te merken behalve dat het ontbijt wat prijzig was

    Mooi hotel met heel vriendelijk personeel in rustige straat op loopafstand van de meeste bezienswaardigheden en treinstation

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    9,2
    Uitstekend verblijf in hartje Brussel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt erg centraal in Brussel, vlak bij station, Grote Markt,, Marollen... Er is een kleine maar zeer aangename wellness met sauna en zwembad. De kamer was dik in orde, fijne inloopdouche en zeer comfortabele bedden. Personeel was correct en vriendelijk: we mochten al eerder inchecken, dat is niet evident!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,5
    ontspannen verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen badjassen in de kamer, s nachts was het best warm in het hotel.

    Fijn zwembad en heerlijke sauna zorgen voor heerlijk ontspannen verblijf. Vriendelijke straf en alles goed schoon, ruikt lekker fris in de gehele accommodatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Ons adresje in de Brussel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Maisonnette/Duplex Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Prachtige suite met mooie douche-badkamer en alle comfort van safe tot koffie en thee. Aangename zwembad met sauna. Heerlijk om een winterweekend door te brengen in onze hoofdstad.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    4,6
    matig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was klein voor een club kamer, handdoeken en badjassen slechts voor één persoon aanwezig, lift defect, geen minibar, voor deze prijs absoluut te matig en zeker geen business hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,8
    Goede locatie, hotel kon pretenties en prijs niet waarmaken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De lift was kapot. Niet even, maar het hele weekend. Er hing zo nu en dan een rioollucht in onze kamer. We konden het gesprek van de gasetn in de kamer naast de onze volgen.

    Locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    7,1
    Geen parkeer plek, we moesten heel lang zoeken naar een plek...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Twee Onderling Verbonden Tweepersoonskamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeer plek, we moesten heel lang zoeken naar een plek je waar we konden parkeren. Personeel spreekt geen nederlands terwijl dit is aangeveven op de website.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,1
    prima, voor een nachtje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    erg gehorig, prijs-kwaliteitverhouding scheef, inrichting en stoffering erg basic

    fijne douche, goed bed, prima ontbijt, Nespresso apparaat in kamer aanwezig(tip:wel zelf cups meenemen) Zeer centraal gelegen in binnenstad.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    6,3
    Daar was niks mis mee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik me bedonderd voel door booming.com. omdat ik een duurdere kamer had gepakt waar ik 2 éénpersoonsbedden zou krijgen. En inclusief ontbijt. En toen ik in het hotel aankwam erachter kwam dat ik geen 2 aparte bedden had en ook geen ontbijt erbij terwijl deze kamer 70€ duurder was..... Het hotel heeft me wel 2 aparte bedden gegeven. Ontbijt hebben we in de stad gepakt want die was 22€ per persoon.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    8,3
    Prima verblijf, aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat tegen viel is dat het hotel gehorig is. Zaterdagochtend gewekt door geklus naast onze kamer en zondagochtend door kindergeschreeuw. Dat was wel jammer.

    De kamer was comfortabel, mooi ingericht en bonus was het zeer comfortabele bed incl kussens.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    8,8
    we waren met 3, de kamer was er perfect voor ingedeeld.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Suite
    • Verbleef 1 nacht

    we waren met 3, de kamer was er perfect voor ingedeeld. 2 verdiepingen : beneden slaap bnk voor 2 pers, met bureau en télévisie. Boven badkamer en apparte kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 8 april 2017

    10
    Stadsoase midden in Brussel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Superior room op een hoek, lekker ruim en licht. Hotel ligt middenin de stad, maar in een rustige straat met winkels en horeca om de hoek. Gevoel van klein en persoonlijk. Zeer aan te raden voor meerdere dagen, thuisgevoel.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    6,3
    Personeel was goed en vriendelijk, alles is te bereiken op...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Eetzaal voor ontbijt is niks, ziet er uit als een kinderdagverblijf maar niet als een restaurant , je voelt dit ook niet als een restaurant waar je lekker op je gemak kan ontbijten, je kan de mensen zien die naar de sauna gaan, is hetzelfde lokaal. Dit vindt ik dan ook voor de saunabezoeker weer niet zo prettig, als andere mensen eten, ga jij in je badjas hier langs naar de sauna. De entree is net een bibliotheek, hier is dan ook de bar gemaakt om iets te drinken, wat je dan Bar moet noemen, je kan iets te drinken nemen maar gezellig zitten in een bar zoals eigenlijk hoort is hier niet van toepassing, er is tenslotte helemaal geen Bar, maar gewoon een koeling en koffiezetapparaat, als je dan iets wilt drinken moet je dit aan de receptie vragen en die geven je dan je bestelling. Daarbij komt nog dat het drinken dan in verhouding veel te duur is, zeker als je bezoeker bent van dit hotel, de prijzen zijn nog hoger dan in de stad en dat zonder echte Bar.

    Personeel was goed en vriendelijk, alles is te bereiken op loopafstand, Kamers zijn prima en worden iedere dag goed schoon gemaakt. Ontbijt is goed verzorgd. Je kan gratis koffie, thee of warme chocomel krijgen, dit is service van het Hotel.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    8,8
    Bij ons volgende verblijf in Brussel komen we terug, mits dit in het " bas saison" is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt is karig in verhouding tot de prijs. Het linnengoed in de badkamer was berekend op een persoon en we waren met zijn tweeën.

    Uitstekende locatie, vriendelijke personeel, sfeervolle inrichting.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,9
    Aangenaam verblijf en uitstekende uitvalsbasis voor bezoek aan de stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In leefruimte bij toilet geen wastafeltje met kraan.

    Mooie eigentijdse inrichting met mooie kunstvoorwerpen. Aangename lobby die uitnodigt om er te gaan zitten. Vriendelijk personeel. Rustig en uitstekend gelegen. Goed ontbijt

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,2
    Ideaal gelegen middenklasse-hotel voor het bezoeken van het centrum van Brussel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vrij warm op de kamer, in de zomer zouden we zeker de handleiding van de airco gevraagd hebben. Straatgeluiden hoorbaar nogal vroeg op de ochtend. Wat verse koffiekoeken en vers fruit hadden het ontbijt nog wat extra punten opgeleverd.

    Mooie, nette kamer. Comfortabel bed en goede douche. Lekker (vrij basic) ontbijt. Mooie sauna en zwembad zeker pluspunt. Ideale ligging.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    10
    Heerlijke kamer met mooie wellness
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het zwembadwater mocht een stuk warmer, het was de temperatuur van een normaal zwembad maar niet van een heet bubbelbad. Personeel sprak geen Nederlands.

    Kamer was prachtig, bed groot en comfortabel, fijne regendouche, alles mooi proper, goeie TV, leuke bluetooth speaker in de kamer. Het zwembad/jacuzzi en de sauna waren gezellig en mooi ingericht, leuk om tot rust te komen (als er geen gezin met krijsende kinderen binnenkomt zoals bij ons het geval was maar daar kan het hotel niks aan doen).

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    10
    Geweldig hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wat ik miste was een badjas om naar het zwembad te gaan de rest was super

    Faciliteiten waren super, vriendelijk en behulpzaam personeel en schoon! Zeker een aanrader !!!!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    5,0
    Bed was kwalitatief goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Maar 2 koffie cups, douche die heel de badkamer blank zet, hotelmedewerker hield stug vol dat we niet doorgegeven hadden dat we geen ontbijt wilden terwijl dit een dag van te voren aan HEM door gegeven was. We hebben dus 40 euro betaald voor ontbijt wat we nooit genuttigd hebben. Ook niet heel behulpzaam met parkeerplaats advies. Maar de grootste tegenvaller is dan toch personeel: ontkenning en uiteindelijk betalen wij 40 euro extra voor niets.

    Bed was kwalitatief goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,6
    Uitstekend, mooi en modern hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geluidisolatie is iets minder, je hoort veel van de geluiden op de gang en aanpalende kamers.

    Uitstekend, mooi en modern hotel. Zwembad en sauna zijn ook zeer goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    7,1
    Ik vind het heel jammer dat we niet in het Nederlands konden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vind het heel jammer dat we niet in het Nederlands konden geholpen worden aan de receptie (enkel Frans of Engels ) Ook de chloorgeurvan het zwembad was niet echt aangenaam, vooral als je aan het ontbijten bent

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2016

    8,8
    Schone kamer en faciliteiteb
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer is niet goed geluid geïsoleerd. Daarom de eerste nacht na 5 uur niet meer kunnen slapen. Buren waren druk aan het praten wat Ee duidelijk te horen was in onze kamer

    Schone kamer en faciliteiteb

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    10
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kale ontbijtruimte in kelderverdieping ( wel lekker en vriendelijk personeel )

    rustige en toch centrale ligging, parking dichtbij, vriendelijk personeel ( wel niet nederlandstalig ), mooi hotel, toffe barformule,...

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2016

    7,9
    Mooi hotel, slechte benadering gast
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - houding personeel (bijv bij receptie wordt in tweetalig Brussel geen Nederlands gesproken en zeer slecht verstaanbaar Engels). - Bij uitchecken gaat receptionist door met zijn telefoongesprek en het spelen van een internetspelletje. - De kopie van het paspoort wil de receptionist bij het uitchecken niet vernietigen. Hij geeft aan dat het hotel deze informatie wil bewaren en weigert het de kopieen te verwijderen.

    + locatie + inrichting kamer (modern)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 25 juli 2016

    9,6
    Prachtig en comfortabel hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het water in het zwembad was echt te koud. De prijs / kwaliteit verhouding van het ontbijt is scheef. Of het ontbijt is te duur of de variatie in producten moet uitgebreid worden. (de aangeboden producten waren overigens goed).

    Een mooi hotel met een heerlijke ambiance (zowel in de algemene ruimten als de hotelkamer). Hotel heeft een gratis toegankelijke sauna en zwembad. Ruime prettige badkamer met ruime douche. Het hotel heeft een bar zonder personeel waar je 24/7 iets te drinken kunt halen. Op de toegangskaart van je hotelkamer kun je bij de receptie een tegoed laten zetten (je betaalt wat je gebruikt). daarmee kun je in de bar via een bestelautomaat je drankje halen. Een mooi systeem dat prachtig geïntegreerd is in de stijl van het hotel. Drinken mag mee naar de hotelkamer. Een openbare pareergarage (24/7 toegankelijk) is in de buurt van het hotel en makkelijk te bereiken via een onderdoorgang langs winkels. Nadeel is dat de onderdoorgang in de avond is gesloten en je dan iets om moet lopen. Nederlandse TV kanalen. Het hotel ligt in een mooie buurt van Brussel.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 24 juli 2016

    8,8
    goeie ligging, goede bedden, alles nieuw, goed ontbijt,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een van die hinderlijke dingen bij nieuwe hotels: geen deur/privacy tussen badkamer en slaapkamer

    goeie ligging, goede bedden, alles nieuw, goed ontbijt, rustig

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 juli 2016

    6,3
    Niet meer dan OK
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeergarage openbaar en 500 meter lopen ondanks dat ik parkeren als zoekcriteria had aangegeven op booking

    Kamer prima, maar afwerking niet op prijsniveau

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2016

    9,2
    Voor herhaling vatbaar ....
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad en sauna waren nét die dagen dat wij daar waren gesloten voor onderhoudswerken. Maar dit stond wel op de site dus we wisten het van voordat we boekten. T was gewoon jammer dat dit samenviel met de dagen dat wij daar waren.

    Heel vriendelijk en behulpzame mensen die alle nodige tijd nemen bij chech in en check out.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    10
    Zaaaalig
    • Reizigers met vrienden
    • Maisonnette/Duplex Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad. Rust. Hygiene. Obtbijt. Topbadprodukten

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    De kamer was geweldig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    6,7
    Was zoals we hadden verwacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De slaapbank is wel heel hard om te slapen.

    Het ontbijt was heel verzorgd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer wat klein

    Zwembad en ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    8,8
    Aan te raden als hotel bij een citytrip
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    haardroger ontbrak op de kamer

    Heel goede locatie om de stad te verkennen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    7,5
    ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    uitzicht op bouwval

    ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    9,2
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De groote van de kamer!

    Het zwembad!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    10
    Stijl
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant in verdiep - 1

    Stijl

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    9,2
    Mooi hotel met een uitstekende ligging
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt, weinig keus, geen warme broodjes geen warme croissants

    Het zwembad was lekker warm in een luxe donkere sfeer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    8,8
    Goed ontbijt, leuk dat je zelf wafels kan maken.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt, leuk dat je zelf wafels kan maken. Schone en ruime kamers

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 februari 2018

    9,6
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zowel personeel als entourage wat onpersoonlijk

    goed rustgevend design

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    7,5
    Zeer relax!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembad en sauna was een meerwaarde.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    10
    Perfect hotel om te relaxen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen gratis parkeren bij de accommodatie

    Geweldige ruime kamers en een mooie spa ruimte

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    9,2
    Kleinschalig hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ophang mogelijkheden voor kleren, etc in de badkamer en geen ruimte voor neerzetten toilet tas

    Kleinschalig hotel

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    8,8
    ontbijt eenvoudig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    receptioniste bij check-out was onvriendelijk

    ontbijt eenvoudig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    10
    Heerlijke plek voor weekendje Brussel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezellig boutique-hotel met klein zwembad en sauna in hartje Brussel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 november 2017

    8,8
    Kamer goed donker.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer goed donker. Schoon

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    9,6
    Top verblijf in Brussel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje instabiel werkbureau.

    Dicht bij centrum. Dicht bij centraal station. Rustige straat.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,9
    goede locatie hip hotel alles nieuw
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    lift was kapot

    locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,8
    Je hoort veel geluiden van de gang en van de straat.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je hoort veel geluiden van de gang en van de straat.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    recepetie

    zwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    10
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooie kamers, zwembad en sauna waren heerlijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    10
    Prima hotel voor even ontsnappen aan het dagelijks leven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst moest er 100euro borg betaald worden. Dit was niet bekend vooraf maar wel netjes terug gekregen

    Locatie en inrichting kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    10
    het mooie hotel en de ligging super
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    het mooie hotel en de ligging super

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,3
    Prima
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Duidelijker aanduiden waar hotel is vanaf de Sablon

    Ontbijt op de Sablon genomen.hebben bijna 40 jaar bij Brussel gewoond, dus on memorylane .

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    9,2
    mooie renovatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembadwater mocht iets warmer zijn.

    Ontbijt was heel lekker, mooi gerenoveerde kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    9,6
    Comfort en design
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig / geluid in naburige kamers van andere gasten

    Bed

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    8,8
    Perfecte plek om tot rust tot komen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer uitgebreid ontbijt, comfortabele bedden en zeer nette kamers.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    10
    kamer was uitstekend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was uitstekend

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    9,6
    loop afstand van het centrum, rustige ligging,
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    sauna is prima, zwembad is lekker maar wel klein 6-3 meter ofzo

    loop afstand van het centrum, rustige ligging,

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 14 maart 2017

    6,7
    Douche was een stortdouche.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor € 22 is het ontbijt bijzonder karig. WIFI werkt niet

    Douche was een stortdouche. Erg prettig. Bed was okay.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    10
    heerlijk hotel om zeker nog een keer te boeken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    zwembad had warmer gemogen

    het bed

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    9,2
    Leuke ruime kamer, goed bed !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    glutenvrij brood was droog...

    Leuke ruime kamer, goed bed !

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    7,5
    prima hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Maisonnette/Duplex Suite
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bediening tijdens ontbijt

    kamer was netjes en goed schoon

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 februari 2017

    8,8
    Ligging, mooie kamers, voorzieningen, gratis koffie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ontbijt

    Ligging, mooie kamers, voorzieningen, gratis koffie

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    9,6
    Interieur, ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Interieur, ligging

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 4 februari 2017

    7,1
    Kamer 307 is niet goed geïsoleerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 307 is niet goed geïsoleerd. Jammer, want alle andere faciliteiten zijn mooi in orde.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 24 januari 2017

    8,3
    basis
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    basis

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    9,5
    Vaste stek bij mijn verblijf in brussel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt is summier

    Sfeer en kamers zijn top

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    9,2
    leuke ontdekking en we gaan zeker nog eens terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijtruimte ligt minder goed in de kelderverdieping en kan wat verdere aankleding gebruiken.

    uitstekende ligging en mooie trendy inrichting

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    8,3
    Geluidsisolatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsisolatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,9
    Fijn hotel in een heerlijke buurt vol chocoladewinkels!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Club Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was wel erg klein.

    Ligging van het hotel

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,5
    Hotel is gelegen in de goede buurt van Brussel. Centraal gelegen.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bediening aan het ontbijt viel tegen. Moeilijk parkeren.

    De ligging is in een zeer goede buurt. Zeer netjes hotel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    10
    perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    perfect

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    10
    Heel aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijk personeel mooi binnenzwembad en sauna , kamer heel netjes en mooie verzorgde badkamer

    Verbleven in oktober 2016

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van 9Hotel Sablon