Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Best Western Plus Aero 44 Charleroi Airport 3-sterren

Rue Louis Blériot, 4, Gosselies, 6041 Charleroi, België

#9 van de 19 hotels in Charleroi

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2150 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    7,9

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,9

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    8,3
    Zeer OK, exclusief onvriendelijke bediening diner!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    45 min gewacht op eten ‘s avonds... zeer onvriendelijke bediening! Antwoordde nav mijn vraag waarom ik al 45 min moest wachten.., dat dit nog snel was, dat dit ook langer kon duren...

    Zeer OK, behulpzame man aan receptie

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 september 2018

    7,9
    Ideaal om uitgerust en zonder zorgen naar Luchthaven te gaan
    • Stel
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk onthaal, alles verliep vlot. Parkeren is gemakkelijk (10 dagen in prijs begrepen). Vervoer naar luchthaven op tijd en vlot. Voor herhaling vatbaar!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,6
    Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding met eer vriendelijk personeel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Na vier overnachtingen eigenlijk niks. Het enige wat ik miste waren koffiemelk cups bij de koffie of losse koffiemelk. De coffee au lait heeft zeer veel melk en daar is niet iedereen gecharmeerd van. Maar na een ontbijt hadden we zelf een paar cups koffiemelk meegenomen. (-:

    De kamer was ruim genoeg voor twee personen, netjes en met een goed ruim twee persoons bed. De badkamer is niet echt ruim maar toch ook groot genoeg en proper. De airco werkte uitstekend en dat was met het zeer warme weer een groot pluspunt. Goede prijs-kwaliteit verhouding. Restaurant is zeker niet verkeerd met ook een leuke a la carte kaart met aangename prijzen. Verder een goede wijnkaart. Personeel gewoon zeer vriendelijk en meertalig waaronder Engels en Nederlands. Mooi dichtbij het vliegveld en grote ruime parkeergelegenheid. Ontbijt is uitgebreid genoeg met goede koffie. Men kan al zeer vroeg ontbijten wat een dik pluspunt is wanneer je een vroege vlucht hebt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    9,6
    Gastvrijheid.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat dit een hotel vlakbij de luchthaven is heb je wel de drukte vroeg in de morgend van reizigers die vertrekken uit het hotel en opstijgende vliegtuigen. Maar dat weet je op voorhand bij dergelijke hotels.

    Gastvrijheid. Restaurant in het hotel. Parking aan het hotel. Prijs/kwaliteit.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 juli 2018

    9,6
    De service, de shuttle naar de luchthaven, maar vooral de...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De service, de shuttle naar de luchthaven, maar vooral de service en de zoektocht naar de vergeten bril. Na amper 20 min een berichtje dat hij gevonden was en zou klaar liggen bij terugkomst. Effectief, de receptionist van dienst was op de hoogte en bezorgde hem onmiddellijk terug. Dit 4 dagen later.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    5,8
    Prima hotel, maar wel enkele gemiste kansen
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    1) op het eerste oog leek de kamer schoon, maar op het meubilair bleek een dikke laag stof te liggen (bureaublad, armleuningen stoel e.d.) 2) de koelkast werkte niet naar behoren; hij koelde niet, gaf enorme hitte af en maakte een hels kabaal. Bij aankomst zat de stekker niet in het stopcontact en toen ik mij bij de receptie meldde, kreeg ik sterk de indruk dat dit probleem al langer bekend was; een gemiste kans dus 3) de medewerker bij wie ik mij meldde, reageerde relatief onverschillig : dan trekt U de stekker er maar uit 4) op de site van Booking.com staat 'wij spreken Uw taal'; dat vond ik voor een Waals bedrijf al heel bijzonder en bleek uiteindelijk dan ook niet correct. Wel sprak men Engels.

    Ruime kamer met goed bed en een moderne badkamer. Een prima voorbeeld van hoe je voor deze prijs een prima basic kamer kunt krijgen die aan de eisen van deze tijd voldoet.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 juni 2018

    7,5
    concept park and fly
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    camera's met toezicht op parking heeft weinig nut gezien er tegen onze wagen werd gereden maar men kon de beelden niet nazien met gevolg veel schade aan onze wagen maar tegenpartij niet gekend

    concept park and fly

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    10
    ideaal hotel voor gebruik van de luchthaven, auto mag daar tegen vergoeding blijven staan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, heel goede ligging t.o.v. vliegveld, verzorgd en lekker eten in het restaurant, transfer naar luchthaven voorzien.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    6,3
    Van slapen komt door het lawaai niet veel in huis!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op een markt is het rustiger! De godganse nacht is er kabaal op de parking voor het hotel (eigenlijk een soort binnenplaats tussen 2 hotels) van aankomende of vertrekkende auto's en luidruchtig volk. Een marteling.

    Dicht bij de luchthaven, met een shuttle of taxi (betalend) ben je er op 5 minuutjes.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    9,6
    een van de beste hotels luchthaven charleroi voor sleep park...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    controleer altijd uw rekening restaurant, niet de eerste keer dat onterecht teveel wordt aangerekend

    een van de beste hotels luchthaven charleroi voor sleep park and fly

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,5
    Ligging ten opzichte van luchthaven Charleroi, wij verbleven...
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niks, was ook maar voor 1 nacht.

    Ligging ten opzichte van luchthaven Charleroi, wij verbleven slecht 1 nacht, gebruik gemaakt van parking voor de duur van onze reis en de shuttlebus van en naar de luchthaven, eigenlijk geen opmerkingen. Denk wel dat het een hotel is voor kort verblijf, bv luchthaven, zaken. al bij al Prijs/kwaliteit goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    prima locatie voor doorreizen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was erg warm, moeilijk koeler te krijgen. Locatie op een nogal afgelegen industrieterrein.

    Prima standaard hotel voor overnachtingen onderweg. Nette kamers groot genoeg, prima ontvangst en vertrek.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    10
    Vriendelijk personeel, goede service . Heel fijn daar de auto te kunnen parkeren tijdens de vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Prima service. De standplaats van het hotel is vlakbij het vliegveld. Wij hebben gebruik gemaakt van Park en Fly. Aan het eind van de vakantie hebben we gebruik gemaakt van de overnachting. Mooie kamers ,schoon en netjes. Prima ontbijt die bestaat uit een buffet. Voor ons een locatie waar we graag in de toekomst weer terug willen komen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    overnachten voor vliegreis vanuit Charleroi
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Combinatie met early check-in airport Charleroi, koffers op vooravond reis al afgegeven in luchthaven, overnachten in hotel en 's morgens met taxi naar luchthaven

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    9,2
    Functioneel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Je betaalt 30 euro om je auto tijdens je vakantie te laten staan. Er is in mijn auto ingebroken... Europ Assistance moeten bellen, politie erbij gehaald, etc.

    Het is een goed hotel dat aanbiedt om de auto tijdens je verblijf in het buitenland te laten staan.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    6,7
    Kamer was perfect, parking en internet.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vriendelijkheid en service in de bar was heel laag, hij werkte er duidelijk tegen zijn zin , het hotel was verzorgd maar heb voor deze prijs reeds beter meegemaakt

    Kamer was perfect, parking en internet. Goed ontvangen aan de receptie en ontbijt meer dan voldoende.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    8,8
    Rustplaats na vakantieverblijf, de volgende dag heerlijk uitgeslapen en fris op weg naar NL
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    De afstand t.o.v. vliegveld, lopend eigenlijk bijna niet te doen met die koffers

    Heerlijke Boxspring! mooie douche en uitgebreid ontbijt, kortom heerlijk verblijf!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    6,3
    Prima voor een overnachting. Personeel onvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Transfer van airport naar hotel was geregeld door het personeel, echter hebben we 1.5 uur (!!!) Moeten wachten tot er een taxi was, terwijl de gastheer aan de telefoon zei dat er over 10min iemand was om ons op te halen. Bij aankomst in het hotel was de gastheer hier niet over te spreken, gaf zijn fout niet toe en vond dat wij fout zaten! Erg onvriendelijk en totaal niet meelevend.

    Kamer was netjes. Ontbijt was goed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,5
    Perfect voor wat het moest dienen (een overnachting om heel vroeg naar de luchthaven te vertrekken)
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Ideaal hotel om van hieruit naar de luchthaven van Charleroi je vliegtuig te halen. Ze hebben een formule waarbij transfer met taxi van en naar luchthaven is voorzien en de auto bij het hotel geparkeerd kan blijven tijdens uw vakantie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    7,5
    Verzorgde kamers vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De shuttle 6€pp en de taxi heeft ons nt aan de luchtaven inkomhal afgezet maar ergens ten velde op een parking waar we nog een heel eind moesten lopen en met valiezen zeulen. Het is net de bedoeling van zo n shuttel dat je mooit terplaatse wordt afgezet met je valies. Mijn compagnon was een dame van 75 jaar zij mocht ook dat hele eind lopen en valiezen zeulen Onverantwoord echt geen service!

    Verzorgde kamers vriendelijke ontvangst

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    8,8
    Sleep, park en fly
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    25' wachten in de koude op taxi bij terugkomst in luchthaven, maar daar kan hotel weinig aan doen

    de formule sleep, park en fly, al meer dan 10 keer zo gelogeerd, steeds prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    10
    voor het doel dat wij dit hotel gebruikt hebben was het heel goed.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de koffie een klein beetje.

    De vriendelijkheid van het personeel, ik was mijn vergrootglas spiegel vergeten en ze hebben mij onmiddellijk gebeld en de moeite genomen om hem terug te sturen ! bedankt hiervoor.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    6,7
    Onaangenaam
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was snikheet op de kamer, en de airco was kapot of centraal uitgezet. Bleef warme lucht blazen. Raam openzetten is geen optie wegens te veel lawaai. Ik kreeg kamer 101, net boven de receptie en de schuifdeur, wat zorgt voor veel lawaai snachts.

    Goede liggen om snel bij de luchthaven te zijn smorgens.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    8,3
    goed geslapen en lekker gegeten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De tergend langzame bediening in het restaurant en de onverschilligheid van het personeel. Slechte aanduiding onderweg van het hotel.

    Goed gelegen hotel , kort bij de luchthaven ,met kleine mooie kamers . Badkamer was heel proper maar klein . Slaapcomfort was prima. Het eten in het restaurant was lekker , maar opgediend door personeel dat er maar bij liep voor spek en bonen !!!. Bijna een uur gewacht op ons eten. Prijs kwaliteit was ok.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    8,8
    Zeer goede
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, alles was meer dan ok.

    De kamer was zeer behoorlijk. Het ontbijt was perfect in orde. Prijs-kwaliteit was dit zeker een aanrader. We hebben gebruik gemaakt van de shuttle dienst die inbegrepen was én we mochten onze wagen 14 dagen laten staan op de parking (mits een klein supplement van 20 euro)! Wij zullen zeker nog gebruik laken van dit arrangement.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    10
    Prima verblijfplaats voorafgaand aan vroege vlucht vanaf luchthaven Charleroi.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets viel tegen.

    Ik verbleef in het hotel om de volgende ochtend vroeg van de luchthaven te vertrekken. De service daarvoor was uitstekend: een 'pakket' met overnachting, auto ter plekke laten tijdens de reis en een retour taxi naar en van de luchthaven in de prijs inbegrepen. Alles was prima geregeld, de taxi stond keurig klaar om 05:30 uur. Verder zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    7,9
    Prijs / kwaliteit correct maar lees vooral goed de kleine lettertjes van uw aanbieding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs / kwaliteit verhouding was voor ons perfect, tot we 's morgens moesten afrekenen en 3€ "taxe de séjour" per persoon moesten betalen! wij hebben tot hiertoe nog nooit ergens meer dan 1€ taks per persoon betaald. De kamerprijs bedraagt dus geen 59€ maar 65€ en ondanks het feit dat zelfs die prijs waarschijnlijk wel correct is, blijven wij met een wrang gevoel zitten!

    Prijs / kwaliteit voor de kamer was in orde. Geen ontbijt genomen (10€ per persoon), ook niet gegeten in het restaurant.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    8,8
    Prima, voor herhaling vatbaar bij een volgende reis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was vrij warm in de kamer (26 graden). In de badkamer/wc hing een muffe lucht (mogelijk riool?) terwijl de badkamer en toilet zelf heel netjes en schoon waren.

    Hele ruime en nette 4 persoons kamer, super! Dichtbij het vliegveld, ideaal. Bij een volgende reis zou ik weer hetzelfde hotel boeken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,6
    Goede oplossing bij een vroege vlucht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De service naar en van de luchthaven is optimaal. Je kan er ook een lekkere maaltijd nemen en een goed glas bier drinken. Gemakkelijke optie indien je een vroege vlucht hebt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,9
    No nonsens hotel, maar je kreeg wat je had geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt pas vanaf 06.00 u terwijl we ol 05.30 u weg moesten.

    Hotelovernachting, parkeren voor 5 dagen en shuttle naar vliegveld en afhalen van vliegveld naar hotel. Alles in één voor een nette prijs.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    8,3
    Goede ligging tov AirPort, kamers 's nachts helaas te warm...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren 's nachts echt te warm. We zetten de koeling aan maar die sprong na 10 minuten weer uit. Verwarming stond veel te hoog. Zelfs de ramen open gezet en nog was het te warm. Helaas van warmte vrijwel niet geslapen...

    Ligging; vlakbij Charleroi AirPort. Lekker gegeten in het restaurant in het hotel!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    7,1
    De ligging is uitstekend en zeer nette kamers!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel is niet zo vriendelijk en mag behulpzamer zijn! Satelliet tv werkt ook niet naar behoren!

    De ligging is uitstekend en zeer nette kamers! Zeer goede bedden en kussens!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    8,8
    Uitstekend hotel aan luchthaven Charleroi met parkeermogelijkheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Tegenvaller was de shuttle service op de terugreis. Na 55' en tot drie maal de receptie van het hotel op te bellen kwam uiteindelijk te taxi! Het meest lachwekkende was de naam van de taxi: rapid-tax. Wie schuld treft weten we uiteindelijk niet maar de chauffeur viel enigszins uit de lucht en gaf als reden dat hij van Charleroi-Noord kwam...

    Prima gelegen hotel om 's ochtends naar de luchthaven gevoerd te worden door een shuttle service. Restaurant ter plekke is ook praktisch om 's avonds nog te dineren.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    7,5
    DE KAMER IS GOED EN VREZORGD MAAR NIETS SPECIAAL.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    VOOR DE PRIJS VAN WAT JE OP JE BORD KTIJGT IN HET RESTAURANT VOND IK VRIJ DUUR.

    DE KAMER IS GOED EN VREZORGD MAAR NIETS SPECIAAL. HET ONTBIJT 8/10

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    8,3
    Keurige kamer, vriendelijk personeel en veilig parkeren. Goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    In de directie omgeving konden we niet met de fiets er op uit. Geen fietsroutes of paden.

    Correcte en vriendelijke ontvangst. De kamer was pas gerenoveerd, klein maar voldeed aan onze wensen. Airco aanwezig. Nieuwe t.v. Perfecte parkeerplaats buiten. Camera bewaking. Winkelcentrum Charleroi Noord in de buurt met supermarkt Colruyt en Delhaize. Hotel dicht bij E42 naar b.v.Namen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,1
    Tot volle tevredenheid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geluidsoverlast 's avonds laat en 's nachts door vliegverkeer en gasten die vertrekken of arriveren

    Het personeel in het restaurant was zeer vriendelijk.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    7,5
    Overnachting dicht bij het vliegveld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijn dichtbij het vliegveld (Brussel,Charleroi). Mogelijkheid om je auto daar te laten tijdens je afwezigheid gedurende je reis. Prima taxiservice van en naar het vliegveld.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2017

    7,9
    ok
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    vasttapijt in de kamer en gangen waarschijnlijk geluiddempend maar weinig hygienisch

    alles ok plus ligging nabij de luchthaven shuttleservice en mogelijkheid parkeren tot terugkomst

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    Ideaal om van hieruit op reis te vertrekken
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had pech dat ik pas na 21:30 in het hotel aankwam na mijn reis en het restaurant gesloten was. Gelukkig is er een automaat in het gebouw aan de overkant waar je een snack kan kopen.

    Ideale locatie om van hieruit naar de luchthaven te gaan. Het ontbijt was ok. De taxi service naar en van de luchthaven, binnen enkele minuten was de taxi er. Mijn wagen kon ik achterlaten op de parking van het hotel voor een democratisch bedrag.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    7,5
    zonder het dubbel boeken van onze kamer was het een 'correcte' ervaring.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    om 24.00 uur kwamen er andere gasten onze kamer binnen. We sliepen al en dit was best schrikken. Toen we de receptiemedewerker om uitleg vroegen excuseerde hij zich omwille van 'zogenaamd nog vrije kamer in het pc systeem', maar dit vonden we toch een heel vervelende ervaring.

    ontvangst was vriendelijk, kamers waren in orde. Ja kan er je wagen voor een redelijke prijs laten staan tijdens je vakantie en wordt dan met een taxi of shuttle naar de luchthaven gebracht. (35 € voor 10 dg + 5 € per extra dag). Hotel op handige lokatie voor 'vroege of late' vluchten.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    10
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Helemaal niets

    Een zeer mooie en verzorgde kamer met alle comfort en een heerlijk bed om in te slapen. Ook was het eten lekker in het restaurant. Spijtig genoeg hebben hebben we niet kunnen gebruik maken van het ontbijt wegens de vroege vlucht, maar waren we wel zeer tevreden dat de shuttle ons zelfs ruim voor 5.00 uur naar de luchthaven kon brengen. Kortom voor herhaling vatbaar als we nog eens via aerport Charleroi een vlucht boeken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    7,5
    Goed hotel voor one night stop bij airport
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst net na 2030 uur kregen we te horen dat restaurant nog wel open is maar vol geboekt was. Met ons nog meerdere gasten. Heb gebruikt gemaakt van de shuttle service maar vanaf de luchthaven 3 keer moeten bellen en pas na 55 minuten opgehaald voor een stukje van 5 minuten. Dit viel zwaar tegen.

    Goede bedden. Nette kamers

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    5,8
    Zeer teleurstellend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Werkzaamheden op het moment dat ik verbleef. Wakker gemaakt door boor werkzaamheden. Dit was niet gemeld bij de boeking of receptie!! Ergens op een blaadje gemeld bij de lift....als ik dat geweten had dan had ik ergens anders geboekt. Er lagen ook haren in en buiten de douche. Zeer ondermaats!

    Douche prima, ontbijt goed en bedden ook prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    7,5
    ontbijt : alles was voldoende voorzien,
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen Nederlandstalige medewerkers, zodoende gebrekkige communicatie voor onze medewerkers.

    ontbijt : alles was voldoende voorzien, kamers : netjes en voldoende voorzien parking : afgesloten terrein

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    7,1
    Hotel ok maar bij een park en fly blijf je wel staan op de luchthaven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en Tweepersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    De bedoeling is dat een shuttle je naar de luchthaven en terug brengt. Het wegbrengen was ok maar om terug te komen hebben we zelf toch een taxi moeten regelen nadat we eerst drie kwartier gewacht hebben op de taxi die het hotel "heel zeker" ging regelen. Dat is niet de bedoeling van een park en fly dus ons eerste bezoek aan het hotel is ook gelijk het laatste.

    Dicht bij de luchthaven, niet echt veel te zien maar het restaurant is wel ok

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    8,8
    Fijn begin van vakantie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kan niets bedenken...😀

    Kamers luxe en groot en schoon. Mooiste hotelkamer die ik ben tegengekomen voor dit bedrag! Ontbijt was prima en lekker vroeg ivm vlucht. Auto kan bij hotel blijven staan voor redelijke prijs.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    7,5
    Degelijk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het aanbod aan Nederlandstalige posten op de TV was slecht (geen VRT noch VTM), aanbod van ontbijt is voldoende maar de ontbijtruimte is maar matig.

    Kamer was goed, alles in orde, hygiënisch, kortom ok. badkamer is modern. Parking is groot genoeg en zo goed als altijd is er plaats, personeel aan de balie hebben een goede kennis v/h Engels, het hotel lig in de KMO zone van Gosselies maar toch kan men er erg rustig slapen (ook met opengeklapte venster) het is er zeer rustig

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 april 2017

    10
    Kort-Verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was pas geverfd dus de kamers roken enorm naar verf, het was ook heel warm op de kamer. En de Airco kreeg het niet echt getrokken, dus vensters open maar dan had je nachtlawaai. Maar al bij al, verflucht zal nu wel al minder zijn en de airco zal ook wel goedkomen.

    Kort bij de Luchhaven

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    7,5
    we zijn op doorreis en overnachten hier altijd, vriendelijk...
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Licht was op de gang defect, men kon het pas de volgende morgen repareren.

    we zijn op doorreis en overnachten hier altijd, vriendelijk personeel, goed restaurant, frisse kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    9,6
    ontbijt uitgebreid, prima
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    een handdoek extra (voor de 3de persoon - familiekamer)

    ontbijt uitgebreid, prima de bar werd geopend ondanks onze late aankomst Goede service: transport naar en van luchthaven Brussel Zuid/Charleroi

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    7,5
    Rust, prettige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De taxi service. Hebben op terugweg een uur op de taxi moeten wachten. Kregen als goedmaker wel gratis koffie bij aankomst.

    Kamer was plezierig, badkamer en toilet prima. Ontbijt hebben we niet gehad. Moesten nl. om vijf uur smorgens al op het vliegveld zijn.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    9,2
    We zullen zeker nogmaals boeken in dit hotel.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen, alles prima. Lag alleen op een industrieterrein.

    Kamer prima, netjes, schoon, genoeg ruimte. We hebben de kamer tegen een bijzondere lage prijs geboekt. Personeel gastvrij. De ligging direkt aan de snelweg

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    7,5
    We zouden wederom weer in dit hotel boeken.
    • Stel
    • Standaard Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    De verlichting is niet geweldig in de slaapkamer, veel te donker, in de badkamer is het licht uitstekend. Ligt op een industrieterrein, maar dat wisten we.

    Kamers waren prima, en in verhouding met de prijs. Het eten in het restaurant was geweldig, echt een aanrader. Personeel netjes en vriendelijk Ligging hotel bij de snelweg.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2016

    7,5
    Prima om voorafgaand aan vlucht te overnachten!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wat is de omgeving van het vliegveld toch lelijk en is de weg moeilijk te vinden!

    Dicht bij vliegveld, dus practisch! Ontbijt ( ook om 05:00 uur!), kamer enz. alles naar tevredenheid. Vervoer naar vliegveld stond keurig op tijd klaar! Prima prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    6,7
    Op de kamer was weinig aan te merken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een uur moeten wachten op het eten in het restaurant. Nadat het eten uitgeserveerd was om 22:00!!! werden we verder niet meer bediend (sluitingstijd restaurant). Er hing een hinderlijke sigarettenrookgeur in de kamer

    Op de kamer was weinig aan te merken. Klein maar alles wat nodig was zat er in.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    5,8
    Voor 1 nacht prima.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt, onvriendelijke juffrouw. Wilde de koffiemachine eerst niet meer laten gebruiken, Was 10 uur: zei ze. (tot die tijd kon men ontbijten.)fruit bijna op, geen gebakken eieren, moest erom vragen. Al met al duur ontbijt. 10 euro

    De bedden heerlijk zacht, na 9 nachten elders op een fout matras te hebben geslapen . Receptie meneer zeer vriendelijk, zelfs om 24.15 uur.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,6
    9
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een waterkoker om even lekker op de kamer een kopje thee te zetten.

    De vriendelijkheid van het personeel. Belangstelling. De mogelijkheid om eerder op de kamer te mogen; receptie had er begrip voor.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,1
    De mogelijkheid tot transport naar het vliegveld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is zeer basic en ligt midden op een industrieterrein. Maar dat is prima als je hier alleen slaapt om een vliegtuig te halen.

    De mogelijkheid tot transport naar het vliegveld. Dit is goed geregeld.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    7,5
    Voorbereiding voor de vlucht volgende dag.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Restaurant was prima. Shuttle naar de luchthaven. Ruime parking voor de auto (die tijdens de reis bleef staan zonder te moeten betalen voor de dienst)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    4,6
    Standaard te laag in verhouding to prijs. Er moet meer gepoetst worden..
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene. Het verbaasde me dat de badkamer niet erg proper was. Vuile plekken en stof..en de foto van de kamer op booking.com was heel anders dan in realiteit. Hotel is afgeleefd.

    Onthaal was vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    10
    park, fly and sleep
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    park, fly en sleep, al voor de 5de maal perfect verlopen tip: maak gebruik van early check-in van bagage op airport Charleroi de avond voor vertrek. heel handig en tijdsbesparend

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    4,2
    niet te vrede
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kammers schoon

    geen ontbijt gehad resterant was om 3 uur dicht

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    8,8
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    24 uur makkelijk inchecken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    3,3
    de kamer en netteheid van de kamer
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamer

    de kamer en netteheid van de kamer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    9,6
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    de accomodatie(kamer, restaurant, bar)

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    ideaal voor één (korte) nacht wegens vroege vlucht, handige shuttledienst
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Perfecte prijs-kwaliteitsverhouding, én super-lekkere steak gegeten in het restaurant! Voor een correcte prijs, trouwens.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2018

    10
    Prima ligging dicht bij luchthaven
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De locatie. Ideaal als je de dag erna een vroege vlucht hebt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2018

    9,2
    voor een korte overnachting prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    eten is er duur, we hebben een pizza hut opgezocht

    mooie kamers (we zaten in het nieuwe gedeelte)

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,9
    Niks
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,8
    Top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Sleep, Park & ​​Fly met Luchthavenretour en 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Gans plaatje

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    7,1
    Mooi appartement
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sober ontbijt

    Mooi appartement

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    ideaal voor ons doel, spijtig dat een heel deel van de parking gereserveerd was voor een wielerploeg
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kleine douche

    ontbijt was heerlijk

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,5
    Aangenaam verblijf
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De tv aan beide zijden van de muur is interessant wanneer je met kinderen logeert

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,5
    Wij hebben geen ontbij genomen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben geen ontbij genomen. We hadden aan Nachtvlucht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,5
    gewoon goed
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nvt

    heerlijk ontbeten gezellig barretje

    Verbleven in juni 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: