Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Midi-Zuid 3-sterren

Boulevard Jamar 11, Sint-Gillis (Saint-Gilles), 1060 Brussel, België

#185 van de 215 hotels in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 656 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,5

  • Locatie

    7,3

  • Faciliteiten

    6,4

  • Personeel

    7,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,8

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 19

  • Beoordeeld op: 15 september 2017

    5,4
    Aardig receptie-personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Paar lampen in kamer werkten niet. De airco kon je niet op een andere temperatuur zetten (was dus ook deels kapot). De deur vd kamer klapperde de hele nacht, en er kwam een enorme tocht onder vandaan.

    Aardig receptie-personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 april 2017

    8,8
    Zeer goed hotel voor één / twee nachten of voor 's morgens in Brussel-Zuid te moeten zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mensen die snel rugklachten hebben zullen het bedcomfort niet geweldig vinden, maar het kan ook slechter. Het is dus gemiddeld.

    Het personeel was zeer vriendelijk! Ik had deze kamer geboekt aangezien we 's morgens de Eurostar moesten nemen in het station Brussel-Zuid en dit hotel lag op 5 minuten wandelafstand ervan, perfect dus! Hygiëne is over het algemeen goed. Onze airco werkte niet (of ik kon er niet mee werken) maar een raam opzetten hielp even goed. Ik had ook een kamer aan de gevel waardoor we zicht hadden op de straat, maar van geluidslawaai was niet echt veel te merken.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    6,3
    Ideale locatie voor je vertrek met tgv of Eurostar . Wel onveilige en groezelige buurt !! Brrrrr
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kom aub niet naar buiten in die buurt. Walgelijk Noord-Afrikaans volkje ontsiert de hele buurt. Zeer onveilig. Enkel theehuizen. Geen enkel café !

    Als verblijf voor je vertrek met de Eurostar of TGV...ok. Zorg wel dat je veilig aan het station ( tegenover) geraakt. Marokkaanse hangjongeren ontsieren en maken de hele buurt onveilig.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    3,3
    Een nachtmerrie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De lift is afschuwlijk klein en liep constant vast. De kamer was pikdonker en had een verschrikkelijke uitzicht. De kamer zat onder schimmel. Dit roken wij sterk en was zichtbaar op de muren. De matras zat onder haar en gore vlekken. De douche was smerig en bevlekt. Er is absoluut geen sprake van hygiene. De minibar was niet aanwezig. De koelkast was vies en was leeg. Dit voldeed niet aan de omschrijving. Ik zou het iedereen afraden! Het is walgelijk en ongelooflijk dat dit word aangeboden. Al deze opmerkingen heb ik ook op beeld vast.

    Absoluut afgeraden! De lift is afschuwlijk klein en liep constant vast. De kamer was pikdonker en had een verschrikkelijke uitzicht. De kamer zat onder schimmel. Dit roken wij sterk en was zichtbaar op de muren. De matras zat onder haar en gore vlekken. De douche was smerig en bevlekt. Er is absoluut geen sprake van hygiene. De minibar was niet aanwezig. De koelkast was vies en was leeg. Dit voldeed niet aan de omschrijving. Ik zou het iedereen afraden! Het is walgelijk en ongelooflijk dat dit word aangeboden. Al deze opmerkingen heb ik ook op beeld vast.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    3,3
    Niets
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer er was in gerookt en als niet roker is dat heel smerig. Tevens zag alles er vies uit, heb zo weinig mogelijk aangeraakt. Bed was wel ok. Tevens was het bloed verziekend heet toen we de kamer in kwamen, niet iets waar je op zit te wachten om half 1 's nachts.

    Niets

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2016

    2,9
    Slechte hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kussen was beschimmeld. Personeel was humeurig en liep weg terwijl je nog in gesprek met hem was. Super slechte service, hygiene was onder de maat. Alles was te krap. De kamer stonk verschrikkelijk naar zweet en sigaretten.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    6,7
    voor één nacht prima te doen.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was erg klein

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,9
    Het personeel, super aardig een behulpzaam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie vond ik het niet zo leuk, naast de hotel is in sexshop en een soort sex sauna 😳

    Het personeel, super aardig een behulpzaam

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    5,8
    Matig hotel met een goed ontbijt en vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorig voor gesprekken laat in de nacht/vroeg in de ochtend op straat. Tot 2 keer toe geen wifi.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    8,8
    de wifi werkte niet
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de wifi werkte niet

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    4,6
    Te vermijden hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk en flexibiliteit personeel is ver zoek. Er was geen werkende WiFi connectie.

    Weinig tot niets

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    5,8
    De prijs was er naar, maar werd droef van geen frisse lucht.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer, geen frisse lucht, de airco werkte niet en een lamp ontbrak.

    Ontbijt was fijn.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 4 maart 2017

    7,5
    Prima verblijf in Brussel-Zuid.
    • Individuele reiziger
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Verse koffie. De vieze geur van oude koffie die al de hele ochtend op staat is ontmoedigend

    Lekker bed en grote badkamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    9,2
    Voor die goedkope prijs, best wel mooie kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor die goedkope prijs, best wel mooie kamer!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    8,8
    De lokatie is top.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    In geen enkel naburig restaurant is alcohol verkrijgbaar

    De lokatie is top.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,1
    Kamer ok, met name stil, in toch drukke buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Liftje wat problematisch, maar personeel alert

    Kamer ok, met name stil, in toch drukke buurt

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    5,0
    Personeel was behulpzaam
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Airco

    Personeel was behulpzaam

  • Beoordeeld op: 16 april 2015

    3,3
    wifi, was ook het enigste
    • Individuele reiziger

    al de rest

    wifi, was ook het enigste

  • Beoordeeld op: 6 april 2015

    5,4
    Kortbij het station
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kortbij het station

Er zijn ook 17 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 19

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Hotel Midi-Zuid

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: