Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Alfa Inn 3-sterren

Kerkstraat 92, 8370 Blankenberge, België

#9 van de 33 hotels in Blankenberge

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1724 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    7,9

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    8,0
    voor kort verblijf toch wel een meevaller
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    sommige hotelgasten waren héél luidruchtig 's nachts op de gang

    netheid van kamer en badkamer, verzorgd ontbijt met voldoende variatie en aanvulling

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    10
    Een prettig en verzorgd weekendje .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niks dat tegenviel .zowel personeel als accommodatie als het uitgebreide en smaakvolle ontbijt .

    De ligging ,dicht bij de dijk en het centrum .het lekkere uitgebreide ontbijt. De voorziene parking en de propere kamers .loopt daar als een goed geoliede machine .Zeker voor herhaling vatbaar .

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    8,8
    Leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij aankomst was de ontvangst al direct heel vriendelijk, naar de kinderen ook. Ontbijt was heel lekker en uitgebreid... Voor elk wat wils Ruime kamer, lagen aan winkelstraat kant, weinig lawaai, wel in de nacht wat licht inval. Maar voor de rest super. We komen zeker terug, Kids willen ook zeker terug komen voor de gast vrijheid en de leuke papegaai

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2018

    10
    gewoon prima!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    jammer dat ramen niet konden worden gekanteld of vastgezet. Vanwege harde wind was dat een klein issue

    prima prijs-kwaliteit verhouding maar ontbijt was fantastisch, helemaal in deze prijsklasse! Badkamer hoewel klein was functioneel en schoon met in ieder geval prima, harde straal en continue warm water. Komen wij wel eens anders tegen....

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2018

    9,6
    Ons verblijf was zeer aangenaam en een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vond de twee persoons kamer aan de kleine kant. Alles was wel aanwezig maar er was weinig plaats. De badkamer was in orde.

    Het ontbijt was overheerlijk. Je kon het je niet indenken of het was er. Echt geweldig en een super bediening !!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2018

    9,6
    Fijn verblijf !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerplaatsen wel wat klein voor grotere autos maar dat werd perfect opgelost toen we hier iets van opmerkten door een garagebox aan te bieden. Perfect !

    Persoonlijke service aan de ontbijttafel voor koffie of thee en een eitje naar eigen wens. Supervriendelijk ! Prijs kwaliteit een aanrader ! Vrolijke 'goedemorgen' begroeting door papegaai in het salon.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2018

    5,8
    Badkamer was top, en 2 tv’s in de kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Luxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was een teleurstelling (Aldi en Colruyt producten) als je op hotel verblijft verwacht je toch wel A merk..melk voor koffie was beschikbaar op de tafel als deze op was vulden ze die gewoon bij van een andere tafel die gedaan hadden met ontbijten. Word niet gedaan vind ik, beter of anders voorzien. Er was veel volk in het hotel en veel mensen kwamen ontbijten rond het zelfde tijdstip waardoor er niet voldoende plaats was, de zaalverantwoordelijk heeft dan mensen letterlijk mensen weg gejaagd met de zin als het voor ne koffieklets is kan je beter naar de lounge gaan (die mensen hadden juist hun boterham op!) deze heb ik niet geapprecieerd! Moeten maar anders voorzien dan! Wij hadden een stapelbed in de kamer, matrassen waren heel slecht en hygiëne op de kast en bepaalde plaatsen mocht beter!

    Badkamer was top, en 2 tv’s in de kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2018

    10
    Het ideale hotel voor een weekendje aan de kust.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ontbijt. Mooi verzorgde kamer. Privé parking aan het hotel voor 15€ per dag. Wij mochten zelfs langer op de parking blijven staan omdat het niet zo druk was. De papegaai in het salon was ook leuk voor de kinderen.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2018

    10
    Zoals altijd weeral eens heerlijk kunnen ontspannen aan zee mede mogelijk gemaakt door alfa inn !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ... niks op aan te merken. Want voor een 3sterren hotel, is het veel te goed!..

    Super goeie ontvangst van de receptie, zeer vriendelijk personeel en altijd weeral eens een heerlijk ontbijt van pure ontspanning om naar uit te kijken. Zeer tevreden over de kamer! Een zekere aanrader voor iemand die graag eens een weekendje ontspanning wil met zijn of haar parner/familie..

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    7,5
    Zeer tevreden alles proper mooi buffet zeer vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets wij waren tevreden op 1 punt na de poetsdames maakten veel lawaai ze waren onze wekker voor 1 keer dat we langer konden slapen

    Zeer tevreden alles proper mooi buffet zeer vriendelijke bediening

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    10
    Een top weekend voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden maar een weekendje geboekt . Khad wat langer mogen duren.

    We werden heel hartelijk ontvangen. De kamers zijn ruim en je kan gebruik maken van een priveeparking. Bij aankomst kregen we enkele leuke tips om uit eten te gaan. Tussenin hebben ze altijd tijd voor een praatje of een grapje. De zitruimte heeft een huiselijk gevoel. Het ontbijt is heel uitgebreid met een vers gebakken eitje naar keuze en een kan koffie per tafel dit alles met op de achtergrond zachte muziek. Wij komen zeker terug.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    10
    Ontspannen en genieten
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niks

    Een 2 persoonskamer voor alleengebruik. Meer ruimte dan eenpersoonskamer. Luxe ontbijt. Koffie in de kan aan tafel gebracht en eitje op vraag van de bediening aan tafel gebracht. Zondag is er live pianomuziek. Schitterend. Enkel ontbijt in hotel maar mogelijkheid om lunch op te eten in voorziene ruimte en terras.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    8,3
    Aangename ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer lag aan het einde van de gang met als gevolg de laatste 2 meter van de gang had maar een breedte van een kleine 50 cm, heel smal en claustrofobisch.

    Het vriendelijk personeel . Super !!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 september 2018

    9,2
    Logement Alfa Inn behaagde ons voortreffelijk en zeker voor herhaling vatbaar in 2019! Hotelaanrader
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1klein minpuntje = bedbreedte mocht iets ruimer - verkies een breder tweepersoonsbed

    het onthaal bij aankomst in hotel was voortreffelijk+respectvol. Persoonlijk wensje voor 1supplementair hoofdkussen meteen ingewilligd. Het Ontbijtbuffet is gewoon WAUWWW!!! zovéél variatie, zovéél lekkers te smullen, de fruitsalade is een topper ! er wordt gevraagd welke ei-bereiding je wenst te smullen. Uitgebreide varia broodsoorten en varia beleg çava staat frisgekoeld te wachten voor de vroege çava-liefhebbers. Ontbijtbuffet verdient een 10 op 10 score ! uitstekende Samsung-TV op kamer met héél véél zenders !

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    8,1
    Al met al was het een prima verblijf en kom naar de verbouwing graag weer terug.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De kamer 313 viel ons erg tegen. De douche was veel te klein en de bak bleef vol water staan. De kamer was super klein. Het kussen was niet goed heb daarom een badlaken eronder gelegd

    Het personeel en ontbijt was geweldig De ligging was ook super dicht bij het station. en de kusttram Het bed was heerlijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 16 september 2018

    7,9
    Enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en energiek personeel...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wellicht slecht moment van inchecken ( ' s avonds 19u ):lange wachttijd aan balie ( slecht 1 personeelslid drukdoende in bar ) Wij waren niet op de hoogte van het vooraf reserveren van een parking waardoor wij rondjes gereden hebben in Blankenberge op zoek naar jullie parking.Uiteindelijk geparkeerd aan de kerk om dan na lang wachten aan de balie te vernemen hoe wij op de parking konden geraken.Vandaar de minscore voor parking.

    Enthousiast, vriendelijk, behulpzaam en energiek personeel tijdens het ontbijt. Goed idee van live-pianist om slechte akoustiek van gepraat en drukte van op- en afdienen te verbergen, tevens ook mooie sfeerbrenger bij binnenkomen ontbijtzaal.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    5,4
    Exceptioneel ontbijt, maar de kamer voldeed niet a/d verwachting.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    ik kreeg een kamer die niet leek op wat de foto's beloofden . De kamer was net groot genoeg om het bed in te plaatsen , als ik de klederkast wou openen om mijn bagage te plaatsen moest ik één van de twee stoelen op het bed zetten ,anders ging de kastdeur niet open . de badkamer bevatte een douchecabine die veel te klein was , ik heb me verscheidene keren gestoten alleen maar omdat ik bewoog . toen de shampoofles viel , moest ik uit de cabine stappen om die fles te kunnen oprapen . de kamer is gedatteerd, Een koelkast was niet aanwezig , maar kon wél apart gehuurd worden !! UIteindelijk bleek dit een soort familiehotel te zijn , ik werd 's ochtends wakker door spelende kinderen op een trampoline . elke ochtend opnieuw . Ik bepaal graag zelf hoe lang ik slaap .

    Het ontbijt was fantastisch , dikke pluim daarvoor ! Zelden een zo ruim assortiment gezien en genoten in een hotel van deze prijsklasse .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,5
    We hebben ons toch geamuseerd, met lekker eten en tof personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Badkamer was ruim klein, mocht iets groter zijn. Na de eerste nacht was er niet zo goed gepoetst. Na de tweede nacht wel, misschien was het nu wel door iemand anders gepoetst , wat ik sterk vermoed.

    Vriendelijk personeel, ontbijt was lekker en zeer gevarieerd. Vuile borden of kommetjes werden ook direct afgeruimd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    7,9
    Het ontbijt is uitstekend, heel uitgebreid, lekker en mooi...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De standaardkamers zijn klein (te klein voor een lang verblijf) en eenvoudig. Voor een ijskast dient men bij te betalen, vind ik een minpunt. Biljartzaal mag opgefrist worden.

    Het ontbijt is uitstekend, heel uitgebreid, lekker en mooi gepresenteerd. Eén morgend werden we zelfs verrast met pianomuziek (live). Personeel is heel vriendelijk een behulpzaam en papagaai Pico verwelkomt en animeert de gasten in de salon.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    6,3
    Buiten de kamers een goed hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamer hadden buren die tot 3.00 in de nacht hun tv lieten spelen Voor de iets gezettere mensen is de douche te klein Ligt ook overal tapijt

    Fantastisch ontbijt. Goed gelegen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    9,6
    Vriendelijk en heerlyk groot ontbyt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbyt is grandioos. Heeeeel veel keuze en heel uitgebreid buffet. Heel vriendelijk personeel zowel in de eetzaal als de receptie en poets. Je zit midden in de winkelstraat en Café/restaurants. Kortom geweldig hotel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    5,4
    Middelmatig
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in de douche. Deuren gingen moeilijk open... heel verouderd... haardroger ding niet...douche liep bijna niet... Geen goeie isolatie... Verouderde kamer. Te veel volk voor het aantal bezoekers bij het ontbijt waardoor je bij andere mensen aan tafel moet gaan zitten.

    Beneden ziet er modern en heel leuk uit. Heel anders dan de kamers. Misschien hoog tijd om de kamers te vernieuwen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    10
    supergeslaagde vakantie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De matras vonden we persoonlijk een beetje te mals voor onze rug maar dat zal voor iedereen wel verschillend zijn veronderstel ik.

    Het ontbijt was uitstekend. De ligging van het hotel prima, alles is op wandelafstand te bereiken. De parking is een pluspunt. Een heel proper hotel met vriendelijke uitbaters en personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    6,7
    gewoon ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de ingang van het hotel is zeer modern van zodra je de lift ingaat naar de kamers is alles nogal ouderwets. De vloer in onze kamer was ook zeer scheef. Geen waterkoker en/of koelkast op kamer

    zeer goed ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Vriendelijkheid van het personeel, de vraag aan de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Vriendelijkheid van het personeel, de vraag aan de ontbijttafel of je een eitje wenste en zo ja op welke manier, hetgeen dat dan nog binnen de kortste keren aan tafel werd geserveerd

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,6
    SUPER !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    In de éénpersoons kamers had ik graag een legplank in de kast gehad want je kan eigenlijk nergens je T-shirts of ondergoed leggen. Verder geen opmerkingen.

    Super locatie, super ontbijt en heel vriendelijk peroneel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,3
    Het ontbijt en de vriendelijkheid van het personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soms een beetje gehorig.

    Het ontbijt en de vriendelijkheid van het personeel. Het binnenterras was ook fijn want daar kon nog rustig een sigaretje roken.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    10
    Genoten!!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Familiekamers ( 6 pers ) zijn zeer ruim, ziet er zeer netjes/schoon uit. Het ontbijt, ruime keuze, van alles ruim voldoende. Team: goede, erg vriendelijke en oplettend personeel. Hoofdingang, aan de winkelstraat en aansluitend aan de boulevard/strand, ideaal!!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    8,8
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    hopelijk worden de kamers nu ook "aangepakt" en in dezelfde sfeer als gelijkvloers gerenoveerd. kamer was eerder klein, en ook badkamer (vooral douche) valt wat klein uit. Wel proper en goede bedden.

    ontbijt was meer dan geweldig. Voldoende groot aanbod in buffetvorm maar toch ook persoonlijke vraag voor allerlei soorten eitjes. Ruime keuze, heel vriendelijke bediening, perfecte service . Op het gelijkvloers heel mooi gerenoveerde ontbijtzaal, lounge en bar . Smaakvol ingericht

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    9,2
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    het ontbijt was zeer uitgebreid en het was lekker ,daarnaast kan je ook genieten in de tuin met evt.een hapje en een drankje; ook kindvriendelijk ,het personeel was vriendelijk en gedienstelijk, voorts is het er ook rustig

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,5
    wij zijn tevreden gasten !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    het schoonmaken van de kamers mag wel beter gebeuren, een mager zesje ! Ook vonden we de kamers vrij klein en zeker de doucheruimte lijkt alleen geschikt voor inwoners van Madurodam.

    het ontbijt was uitstekend en ook de ligging beviel ons goed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,6
    9/10
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was niets op aan te merken ! Zéér vriendelijk onthaald. Heb juist nog vrienden dit hotel aanbevolen.

    De rustige accommodatie en vooral het super ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    7,9
    Voor herhaling vatbaar maar dan een kamer op een verdiep ( openzetten raam !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 16 nachten

    Wij hadden kamer 4 . Kwam uit op terras,rokers en beetje lawaai maar was na 24 uur rustig Geen ijskast !!!

    Zeer goed ontbijt.Kamer was goed.Vriendelijkheid personeel en zaakvoerder

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    6,3
    Ligging en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Zeer veel lawaai van de meeuwen, kon niet slapen met de ramen open en dat bij 30 graden, zelfs niet met aangekochte oordopjes. Ik heb besloten om daarom Blankenberge te vermijden, spijtig maar het is niet anders .

    Ligging en ontbijt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    8,3
    Matig tot goed, zijn wel een dag vroeger thuis gekomen omwille vd warmte in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tapijt op kamer, niet zo fris. Geen airco. Kamer klein voor 2 personen. Douche krap, geen ventilatie in badkamer.

    Ligging. Personeel. Ontbijt, ruime keuze. Door de extreme warmte waren vleeswaren, kazen, fruit, ... echter niet voldoende gekoeld. Zeer vriendelijke en nette bediening.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juli 2018

    6,3
    Het onbijd was daar super in orde niet op aan te merken was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het onbijd was daar super in orde niet op aan te merken was 10 op 10 de kamer voor twee personen vond ik in ons geval wat klein en de badkamer vond het een opgesloten gevoel .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    9,6
    Erg mooie kamers en leuke locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine verbeterpunten: het ontbijt kon iets uitgebreider en de kussens iets voller

    Erg mooie kamers en leuke locatie. Ook de bar en de ontbijthal zijn gezellig ingericht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    8,8
    Het ontbijt was zeker en vast top!
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Luxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was zeker en vast top! Goede service, vriendelijk personeel. Niet opdringerig. Alles was super proper. Kamer was helemaal in orde. Dicht bij het strand gelegen, een goede locatie.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,3
    Leuk weekendje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai van de meeuwen op de binnenplaats. En de hoofdkussens waren niet zo goed.

    Het ontbijt was zeer goed en de parkeerplaats bij het hotel was prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    10
    perfect in orde
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    hele mooie kamer! ook heel vriendelijk personeel en het ontbijt was super! vers gemaakte eitjes aan tafel, verse koffiekan,... top! de papegaai in de loungeruimte is ook grappig om bezig te horen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,9
    Prima in orde!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten

    Verlichting op toilet is met spaarlampen (?) en zorgt toch wel voor een iets minder zicht.

    Ontbijt was prima en de kamer / appartement dat we hadden was goed in orde.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 3 juli 2018

    10
    Alles was er wat nodig was!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was er wat nodig was! Zeer vriendelijke mensen en alles werd duidelijk door hen verteld ook was het leuk dat je bonnetjes kreeg van restaurants waar je terecht kon prijs kwaliteit in de buurt! Zeer tevreden en komen Zeker nog eens terug!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,7
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen koffie en thee faciliteiten op de kamer. Toch een gemis.

    Vriendelijk personeel. Ontbijt en loungeruimte was zeer mooi gerenoveerd. Kamers mogen een serieuze opfrissing hebben.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    5,0
    We gaan er zeker niet meer boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voldeed niet aan onze vraag. De keuze bij de boeking voor aparte bedden was er niet op de kamer. De 2 persoonskamers zijn zeer klein en stoffig op de vloerbekleding in de hoeken. Op de 3 de verdieping waren de kamers nog niet gerenoveerd was de uitleg. Nochtans boekte een dame met kind voor ons ter plaatse een kamer op het gelijksvloer zonder vooraf te boeken,er was toch nog plaats in een gerevoveerde kamer. We hadden de indruk dat we beter rechtstreeks boeken voor een betere kamer te krijgen.

    Het ontbijt was prima, uitgebreid en veel vers fruitsla.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    Het ontbijt was uitgebreid en er was een goede variatie...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was uitgebreid en er was een goede variatie aanwezig, ook de bediening was zeer vlot. Een goede locatie midden in het centrum. We komen hier zeker terug.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    10
    Super ontvangst, vriendelijke mensen, mooi proper...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Super ontvangst, vriendelijke mensen, mooi proper appartement voorzien van alle comfort . Kinevriendelijk . Hele mooie binnentuin om savonds nog wat te kunnen nagenieten .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    7,1
    Goed verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    De kuisploeg onvriendelijk ,geen moeite om een goede dag te zeggen,en waren meer geinteresseerd in hun GSM als met de bezoekers.Vinden we erg jammer.Vriendelijkheid kost geen geld. Geen koelkast op de kamer.

    ontbijt zeeer uitgebreid,tof personeel in de ontbijt ruimte.gezellige sfeer en gezellig met de pianist. Eigenaar toffe kerel en vriendelijk.onthaal vriendelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    7,5
    Vriendelijke uitbater, ruim appartement met terras, ruime...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Luxe Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Juniorsuite was met stapelbed ipv 2 eenpersoons bedden, klein balkon. Appartement in de plaats gekregen met terras. Parking is de poort voor ingang van het hotel in de onderwijsstraat.

    Vriendelijke uitbater, ruim appartement met terras, ruime keuze ontbijt. Goede ligging.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    9,2
    Prijs-kwaliteit absoluut een aanrader! Aangenaam kader, goede locatie en vriendelijke bejegening.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Krappe doucheruimte met bovendien slechte afloop (water bleef zeer lang staan na elke douche beurt).

    Rijkelijk en lekker ontbijt met cava en live piano muziek op zondag, authentiek gebouw doch voldoende ge-upgrade. Parking aan hotel is zeer handig. Welness leek heerlijk, helaas te korte periode om uit te testen. Bijkomende faciliteiten als zeer aangenaam ervaren (tuin, overdekte lounge, recreatiezaal, zitruimte met kinderhoek en bar).

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    8,3
    Heb echt genoten van een dagje ME TIME met bubbels !!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een heerlijk uitgebreid ontbijt. Extra plus is dat je een keuze mag maken tussen een omelet of spiegelei dat à la minute voor je gebakken wordt. Pure verwennerij ! Schitterende locatie op loopafstand van het station en het strand, midden in de winkelstraat.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    6,3
    Vlug voorbij hè..doeiiiii...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De topbiljart,tv gebuur ietsje te luid(klassiek met oudere mensen) voor 7 uur precies een leger boven ons...PS,,,het is wel de eerste maal op ons 20 jaren dat we er komen...v

    Ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    10
    We vonden het zeker voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik zou het niet weten!

    We hadden een mooie kamer met prima badkamer. Het was er rustig. Het ontbijt was geweldig goed en de bediening zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 juni 2018

    9,2
    ik kom er zeker terug, maar dan in een vernieuwde kamer
    • Groep
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    onze kamer, deze zijn nog niet vernieuwd ,wat wel nodig is,het was er wel proper

    ideaal hotel in het centrum,het algemene gedeelte is prachtig gerestaureerd,ontbijt heel lekker

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,3
    Het was heerlijk om in het Alfa Inn hotel te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Douche (cabine) had wat ruimer gekund.

    Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is meer dan voortreffelijk. Grote keuze voor elk wat wils. Alles is goed onderhouden en schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    van een zalig verlengd weekend genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 1 Slaapkamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was goed. Een groot pluspunt voor ons was dat onze dochter ook s'morgens glutenvrij kon ontbijten. de kamer was netjes en verzorgd! Personeel was heel vriendelijk. Een echte aanrader!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    10
    Een grote familie geweldig!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gastheer en mevrouw en hun personeel zijn top!!!!! Kamer/badkamer voor enkele nachten uitstekend . Ontbijt is een LUXE alles vers en ruim voldoende.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    Rustig vriendelijk personeel en een heerlijke locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het kan gehorig zijn, maar was niet storend.

    Goede kamer, prima maat. Slim dat er een glazen achterwand zit in de douche, zodat je geen vuil op de tegels houdt. Leuk de kaart van de plaats die op de muur geschilderd is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,6
    Ontspannend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De terrasstoelen van beneden zijn een beetje hard een de tafeltjes te klein.

    Het ontbijt ws zalig! Heel veel om te kiezen! Super lekker! Een korte wandeling naar de dijk. Alles binnen handbereik!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    9,6
    Zeer uitgebreid ontbijt, fijne bedden en mooie kamer.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer uitgebreid ontbijt, fijne bedden en mooie kamer. De omgeving is echt een aanrader voor een weekendje weg door de leuke terrasjes en winkeltjes op de boulevard.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    10
    Perfect!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Niets

    Na de boeking, waren onze vragen (parking/aparte bedden/fietsstalling) ingewilligd. Alles was bij de check-in en check-out volledig in orde. Luxueus lekker ontbijt, vriendelijk personeel en uitstekende service. Zeer handige fietsstalling in het hotel zelf. De locatie in het centrum is ideaal.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Kort verblijf twee daagjes aan zee een dag 17 graden andere 24graden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik boek single met een kameraad ik al zeker 15 jaar ken( alle twee single) het is altijd stuk duurder je single kamer neemt.ik heb graag privacy en weet dat hij snurkt.ik boekte apart naar alfa in en was echt duur bijna 200€ v twee nachten en ontbijt.toen keek ik op booking.com en was t maar 132€ v twee nachten single kamer en ontbijt.dus pak goedkoper.nu ligt er een folder in hotel waar op staat dat single kamer in mei maar 52€ of 54€ per nacht kost.ik vroeg t na en bleek juist.heb ik dan toch nog te veel betaald bij booking .com?

    Ontbijt is super,kamers basic maar proper je bent er toch maar voor te slapen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    6,7
    Leuk verblijf, met toch enkele teleurstellingen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine kamer, vooral omdat we met een baby’tje zijn geweest. We hadden weinig plaats voor het reisbedje te zetten. De vloer was bij aankomst vuil, met als gevolg dat het bed ook snel vuil was door op blote voeten te lopen. Geen frigo aanwezig op de kamer. €2 per nacht moeten betalen om een frigo te huren wat absoluut niet degelijk koelt. Ook een parkeerplaats huren was duur €15 per nacht en dan nog eens €5 om er de laatste dag nog wat langer te mogen staan.

    Mooi hotel. Aangenaam personeel. Fijn ontbijt. Een mooi aanbod aan verschillende lekkernijen met aandacht voor zowel het zoete als het hartige.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,6
    Een fantastische locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    eigenlijk weinig ofwel niets

    De junior suite was heel netjes en had een zeer mooie badkamer met ligbad en een fijne zithoek bedden waren comfortabel en voldoende hoofdkussens aanwezig.Ontbijt was ruim voldoende en zeer gevarieerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 mei 2018

    7,9
    Zeer aangenaam hotel om te verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Bij de junior suite hadden we badjassen en pantoffels verwacht.

    Ontbijt was super, ruime keuze. Eitjes werden aan tafel geserveerd. Goede centrale ligging. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,6
    fijn en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het 2 persoonsbed was maar 1m30 !!! veel te smal voor 2 volwassenen !!!

    het ontbijt was heerlijk en keus genoeg en prive parking tegen het hotel , zoooo gemakkelijk en de ingang in de winkel straat

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    9,2
    Prijs/kwaliteit top met uitstekend ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Regelmatiger poetsen van toiletten. (Nabij lift)

    Heerlijk ontbijt met oa zalm vers gesneden fruit en eitjes naar wens. Op zondag life pianist tijdens ontbijt. Overdekt rokers terras. Op zaterdag avond was er een zanger/keyboard in de lounge ruimte aan het spelen. Leuke papegaai zorgt voor levendigheid.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,1
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Douche
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden de junior suite geboekt via booking.com en keken er enorm naar uit maar we kregen een 4 persoons kamer door een technische fout dit was niet wat ik geboekt had uiteraard we waren maar met 2 dus was dat overbodig , we hadden ook graag meer info gehad over de parking en prijsverhouding

    Ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    Uitstekend hotel voor die prijsklasse met extra troef voor wie graag ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Rokers staan bij een asbak aan de ingang die via een lange gang op de trap uitkomt. Daardoor trekt, wanneer de schuifdeuren open gaan, de geur van sigaretten tot boven in de gang, dit is zelfs merkbaar op de kamer op de bovenste verdieping. In de kamer kon je de lift horen die ernaast gelegen is. Oordopjes volstaan echter om dit op te lossen. Misschien kunnen ze die standaard voorzien?

    Uitstekend en uitgebreid ontbijtbuffet. Zeer vriendelijk personeel. Gezellige familiale sfeer. Kleine maar gerieflijke en propere kamer. Kleine maar mooie fitnessruimte. Dit hotel is zowel geschikt voor individuele reiziger, koppels als voor gezinnen met kinderen. Goede ligging vlakbij treinstation in winkelstraat die uitgeeft op de dijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    7,9
    - Kamer is ruim genoeg,
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Buurman was een hevige snurker, zijn gsm dat steeds trilde .. was heel goed hoorbaar - was vrij warm op de kamer,

    - Kamer is ruim genoeg, - ontbijt is altijd voldoende keuze en verzorgd. - vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    9,6
    In centrum Blankenberge, dichtbij de zee een prachtige accomodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Douche
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het verblijf stond op de site als welness-hotel maar om gebruik te maken van de sauna/faciliteiten moest je extra bijbetalen.

    Het ontbijt was geweldig in alle opzichten; uitgebreide keuze uit verse producten. Twee van de vier keer was er een pianist die prachtige nummers speelde. Zeer vriendelijk personeel. De kamer was modern ingericht. Schoon, netjes. Een mooie badkamer. We hebben er heerlijk geslapen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Wordt Zeker herhaald, vanwege een tevreden familie de Coninck
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor zeer beperkte prijs konden we zondag verlengd verblijf boeken (ipv 10u app verlaten) waardoor we uitvheckten om 20u en ook onze zondag 100% vakantie was.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    7,9
    Lekker weekendje weg met de kinderen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4-6 volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als echte koffie drinkers viel ons de koffie een beetje tegen (slap).

    Combinatie appartement met comfort van hotel. Goed ontbijt. Vriendelijkheid personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    8,8
    Degelijke kamers, ideale locatie en zéér vriendelijke omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Zaten nog in het niet-vernieuwde deel van het hotel, kamers waren degelijk maar geen super comfort. - Op zeer drukke momenten durft de ontbijtzaal soms te kampen met plaatsgebrek.

    - Warme ontvangst, alle personeelsleden waren zeer vriendelijk. - Fantastisch ontbijt waarbij alles tot op het laatste moment nog werd aangevuld. - Ideale locatie in de winkelstraat en vlakbij de dijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,6
    geweldig ontspannen na drukke dag en heerlijk ontbeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Speciale Aanbieding - Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We denken beetje lucht in verwarmingsbuizen als ze aan sloegen dat is alles,kan opgelost

    Heel vriendelijke ontvangst en personeel,en een super ontbijt met live piano muziek en alles heeeel lekker,eitjes a la minute bereid,super!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    10
    Tophotel voor jong en oud.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Ik was heel tevreden over ons verblijf.

    Vriendelijk ontvangen. Heel mooie ruime kamer. Personeel heel vriendelijk gedurende ons volledige verblijf. De wellness is ook zeker een aanrader om volledig tot rust te komen. Ontbijt is heel compleet met zelfs live pianomuziek. Je hebt hier een heel welkom gevoel, met een team vol passie voor hun zaak.

    Verbleven in mei 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: