Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over AppartHotel Belle Vue 3-sterren

Rue de Belle-Vue, 126/128, 7100 La Louvière, België

#7 van de 8 hotels in La Louvière

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 192 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,6

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,1

  • Gratis WiFi

    7,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 34

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,2
    Tevreden gast
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sliep in studio. Groot, goede badkamer, zalig bed. Ontbijt meer dan in orde. Restaurant aan hotel ook zeer in orde. Leuk was ook terrasje aan de kamer.

    Fietsenberging stelde niets voor. Gewoon fietsenrek op parking. En dat voor een fiets vriendelijk hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,9
    Het ontbijt was goed en de mevrouw die het verzorgde was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat de airco alleen een bepaalde periode van het jaar gebruikt kan worden. Wij waren in mei en het was warm maar de airco kan pas vanaf juni gebruikt worden. De verlichting knopjes in de kamer zijn verwarrend. We kregen het niet voor elkaar om de kamer donker te houden en alleen de badkamer verlichting aan te zetten. Wanneer je dus in de badkamer de verlichting aan zet gaat de verlichting in de kamer ook aan. Dus als iemand ligt te slapen heb je daar last van.

    Het ontbijt was goed en de mevrouw die het verzorgde was bijzonder vriendelijk. Ook de vrouw aan de receptie was bijzonder aardig en behulpzaam. Het hotel en de kamer waren schoon en netjes en het was fijn dat de auto op eigen binnen terrein kon worden geparkeerd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    7,9
    Eigenlijk bijna alles
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koelkast en airco doen het helaas helemaal niet. Als ik de omschrijving van de accomodatie zou moeten geloven, zou er ook een strijkbout aanwezig moeten zijn in de kamer maar die kwam ik niet tegen. Voor de rest practige kamer en vooral heel schoon. Het ontbijt is uitgebreid en de bediening is uitstekend.

    Eigenlijk bijna alles

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 5 mei 2018

    6,3
    Teleurgesteld
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Als je via booking.com gevraagd wordt om je ochtendontbijt door te geven zoals we altijd doen maar daar ter plaatse horen dat het ontbijt maar om 8h00 !!! is terwijl we al om 7h30 weg moesten voor de judo wedstrijd en we het ontbijt ter plaatse moesten betalen en we niet konden annuleren dan hoeft voor ons een boeking via booking.com niet meer !!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    6,3
    Nette kamer niets op aan te merken
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren achter het hotel kan maar is heeeeel smal. Internet was een drama. Personeel sprak alleen Frans en niets anders. Je krijgt een code om de kamer deur te openen maar dat is een soort portiek slot dus veel lawaai wanneer iemand zijn deur opent.

    Nette kamer niets op aan te merken

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    5,0
    Teleurstellend
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat jullie aangaven dat er aanpassingen zouden zijn voor gehandicapten, was dit niet het geval. Het begon al bij de enorme trap waar je het hotel in moest en totaal geen faciliteiten voor gehancapten op de kamer (geen eens een douche zitje).

    Heel aardige eigenaar

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    10
    Heel goed gegeten en geslapen en heel vriendelijke eigenaar.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    helemaal niets

    S'avonds heerlijk gegeten in hun restaurant en s'morgens een goed ontbijt. We waren er met de fiets heen gereden maar onderweg helaas een kapotte band gereden. De eigenaar heeft toen alles nog in het werk gesteld om een nieuwe band te regelen wat helaas vanwege het weekend niet lukte. Hij heeft me toen s'morgens naar het station gebracht zodat ik met de trein naar de stad kon waar we onze auto hadden staan. Erg vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 19 juli 2016

    8,8
    Prima voor een korte overnachting
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De oprit naar de parking is te smal. Via een garagepoort, smalle doorgang tussen twee muren. Parking was wel veilig

    Vriendelijk onthaal, duidelijke informatie. Mevrouw deed haar best om nederlands te spreken

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    6,3
    Kort verblijf met een puber die geen wifi had.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Slecht tot geen Wifi bereik op de kamer. Bed was erg hard en oncomfortabel.

    Netheid van de kamer en het sanitair.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,1
    teleurstellend
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen wifi op de kamer veel lawaai van verkeer geen airco, kamer snikheet

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    7,5
    Restaurant ruime kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant ruime kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel zoetigheden bij het ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2017

    8,3
    Prima stadshotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Alles prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    6,7
    Schone Kamer, wel bijzonder met pincode deur openen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi was slecht.. viel regelmatig weg

    Schone Kamer, wel bijzonder met pincode deur openen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    7,5
    Leuk hotel.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor Wintertijd geschikt dekbed.

    Ontbijt omeletjes waren top.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    7,5
    mooi, fris, modern hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    -eigen, afgesloten, parkeerterrein. -ontbijt -kamer aan de achterkant heel rustig -zitjes buiten -dichtbij de (fietsroute) van de scheepsliften

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 24 mei 2016

    10
    Alles was uitstekend, van het heerlijke bed tot de...
    • Zakenreis
    • Stel

    Alles was uitstekend, van het heerlijke bed tot de vriendelijke en behulpzame service aan toe. Een plek om te onthouden en naar terug te keren, zeer gunstig gelegen t.o.v. Vliegveld Brussel-Charleroi!

  • Beoordeeld op: 9 mei 2016

    9,6
    Voor de prijs was ontbijt goed maar hun restaurant voor ons...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Voor ons deelnemer en supporter van Special Olympics bowling de beste locatie, spijtig had ik dit niet op voorhand uitgezocht .

    Voor de prijs was ontbijt goed maar hun restaurant voor ons avondmaal was heel lekker Italiaans.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    10
    de eigenares en het personeel waren uiterst vriendelijk,...
    • Stel

    de eigenares en het personeel waren uiterst vriendelijk, voelde me direct thuis. kamer was prachtig luchtig mooi modern fris en zeer net. dikke merci aan alle mensen daar die er werken. het eten was ook super beetje op zijn italiaans maar niks op aan te merken.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    8,8
    De ontvangst, de kamer, het ontbijt, en het eten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    een nieuwe matras zou een goede verbetering zijn, is veel te zacht

    De ontvangst, de kamer, het ontbijt, en het eten s'avonds waren van uitstekende kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    5,4
    uitgebreid ontbijt , parking, nette kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    onze kamer was nog niet afgewerkt ( rook naar verf en lijm), en we kregen eerst een bezette kamer toegewezen.

    uitgebreid ontbijt , parking, nette kamer

  • Beoordeeld op: 30 november 2015

    8,3
    Behulpzaam personeel
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koelkast in de slaapkamer was nogal luidruchtig s'nachts Jammer dat er alleen een wijnbar is.

    Behulpzaam personeel Eigen parkeerplaats Schone kamers

  • Beoordeeld op: 1 september 2015

    9,2
    Fraai ingericht en comfortabel hotel, goede voorzieningen,...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Wel dicht bij het centrum, maar niet de mooiste straat.

    Fraai ingericht en comfortabel hotel, goede voorzieningen, veel ruimte en groen achter het hotel.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    De kamer was schoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je hebt last van het verkeer als je een kamer aan straatkant krijgt. Het Hotel ligt te ver van Mons of Namur. De omgeving van het Hotel is niet mooi.

    De kamer was schoon. Een afgesloten parkeerplaats voor de auto.

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    7,9
    De ruime kamer en alles zeer netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Airco had mogen werken, zelfs vroeg op het jaar en een iets ordentelijkere parking.

    De ruime kamer en alles zeer netjes. Schitterend restaurant ! !

  • Beoordeeld op: 8 mei 2016

    9,6
    alles pico bello
    • Stel

    niets

    alles pico bello

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    8,3
    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Locatie is vreselijk.

    Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel. Alles prima in orde. Restaurant erg goed en gezellig.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    10
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij vinden het lastig douchen in bad. Een aparte doucheruimte zou ideaal zijn.

    De kamer

  • Beoordeeld op: 10 september 2015

    9,2
    Interieur sfeervol, zeer vriendelijk personeel, goed...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Matrassen waren te zacht.

    Interieur sfeervol, zeer vriendelijk personeel, goed restaurantje. Ontbijt zeer uitgebreid en verzorgd.

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    8,8
    Goed onthaal, privé parking, goed ontbijt, vriendelijke...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Omgeving is niet mooi, weinig te zien Veel lawaai van de straat

    Goed onthaal, privé parking, goed ontbijt, vriendelijke mensen

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    10
    de hartelijke ontvangst was het meest opvallende !
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    de hartelijke ontvangst was het meest opvallende !

  • Beoordeeld op: 20 mei 2015

    7,9
    Vriendelijkheid personeel en het ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel

    Eigenlijk niets

    Vriendelijkheid personeel en het ontbijt

  • Beoordeeld op: 16 mei 2015

    7,5
    Verzorgde kamer en goed verzorgd ontbijt
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Verzorgde kamer en goed verzorgd ontbijt

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,5
    In het restaurant vind je een uitzonderlijk uitgebreid...
    • Vakantiereis
    • Stel

    In het restaurant vind je een uitzonderlijk uitgebreid aanbod lekkere Italiaanse wijnen aan een schappelijke prijs.

Er zijn ook 11 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 34

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: