Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Appartbrussels

Boulevard Adolphe Max 125, 1000 Brussel, België

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 183 beoordelingen over dit appartement

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 8

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    4,2
    Erg tegengevallen en zeer slechte prijs-kwaliteitsverhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer en Balkon - 1e Verdieping
    • Verbleef 7 nachten

    Losse en te weinig stopcontacten in kitchenette, geen toilettries, geen schoonmaak (verblijf van 7 nachten). Geen factuur gekregen ondanks belofte en herhaalde verzoeken! Oude meubels, kleine slaapkamer. Erg gehorig.

    Goede ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    3,8
    Mijn geld niet waard
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het app was niet gelijk op de foto super klein. Zeiden dat er balkon was maar die was nog geen halve meter zonder vloer stukken beton. De ramen gingen maar half dicht. En heeeel veeeel lawaai. Kregen een reisbedje de bodem zakte in moeten opvullen met eigen dekens ons kindje is vijf maanden. En gebeten door de muggen niet normaal. Gaan zeker niet meer terug. Voor die prijs hadden we mooier appartement. Om dan nog maar te zwijgen van de daklozen die voor onze deur lagen met blikken bier zo zat en twee huizen verder sexboutieks. Neen bedankt

    We zaten dicht bij de nieuwstraat

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    6,3
    De dame (moeder van de eigenaar) was zeer behulpzaam, maar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het appartment was kleiner dan verwacht. We moesten de tafel elke keer verplaatsen als we wilden ontbijten. Ook moest de salontafel verschoven worden, wilde mijn dochter op de bedbank slapen. Tevens zat er geen deur tussen slaapkamer en woonkamer, zodat we weinig privacy hadden. De badkamer was super, alleen zaten er heel veel vochtvlekken op het plafond en heb ik er drie spinnewebben weg moeten halen.... Uitzicht op muren en veel lawaai van een airco/verwarming s'nachts. Was niet te hervoltooien of het van dit appartement kwam of van een ander gebouw...

    De dame (moeder van de eigenaar) was zeer behulpzaam, maar sprak erg weinig engels en de communicatie verliep niet helemaal vlekkeloos, maar zeker een positieve ervaring. Meubilair erg mooi op elkaar afgestemd en goede locatie.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    9,6
    Mooie plek in hartje Brussel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement (4 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bovenburen lawaaig maar is gewoon pech verder alles top

    Comfort locatie wifi parkeergarage 14.60 per 24 uur macdonald op 10 meter voor lekkere cappocino redelijk goede slaapbank voor kinderen netflix op tv fijne douche goed bed

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2016

    6,3
    niet duur maar ook niet optimaal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Kleine Studio
    • Verbleef 5 nachten

    De straat is wat armoedig, met enkele sexshops en daklozen (die overigens geen overlast verzorgden). Het was onaangenaam warm in het appartement (in december), zelfs met de verwarming uit en het raam open. Ik vond de bedden veel te zacht, kreeg last van mijn rug en heb uiteindelijk zonder matras op de (ook zachte) bedbodem geslapen, wat goed ging. De keuken en badkamer waren goed schoongemaakt, maar ik vermoed dat er toch ergens stof lag, want ik kreeg steeds last van een verstopte neus en niezen als ik daar een tijdje was.

    Het appartementje is sfeervol ingericht. De wifi deed het goed. De beheerder is heel vriendelijk en behulpzaam. De locatie was voor mij heel praktisch, vlakbij de metro en het kantoor waar ik voor werk moest zijn, en vlakbij veel winkels en eettentjes. De prijs is heel redelijk.

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    7,5
    zeer schoon, voorzien van alle comfort
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    de locatie is niet fantastisch, maar dat is wellicht in het hele district hetzelfde. de incheck was een beetje chaotisch en onduidelijk (er is geen receptie aanwezig), maar werd uiteindelijk goed opgelost.

    zeer schoon, voorzien van alle comfort

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    7,5
    de locatie was geweldig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hoofdkussens waren wat minder. Het appartement lag helemaal bovenin, steile trap. Voor ons geen probleem,maar niet geschikt als je slecht ter been bent

    de locatie was geweldig. In de straat zit op nr 36 een heerlijk, eenvoudig, tentje waar je voordelig en lekker kunt ontbijten.Zalige koffie. Het bed was prima, zo ook de kamer en keuken.

  • Beoordeeld op: 20 september 2015

    8,3
    Super goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super goede locatie! Aardige mensen, groot appartement waar je makkelijk een week zonder problemen zou kunnen verblijven.

Er zijn ook 3 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 8

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: