Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Au Vieux Durbuy 4-sterren

Rue Jean De Bohême, 6, 6940 Durbuy, België

#15 van de 22 hotels in Durbuy

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 317 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    7,7

  • Personeel

    8,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Wij zaten niet in het hotel zelf maar in Victoria hoort bij...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    Ontbijten kun je in het hotel voor 15 euro pp wel aan de prijzige kant en niet heel erg uitgebreid.

    Wij zaten niet in het hotel zelf maar in Victoria hoort bij elkaar. de kamer was ruim met zitje, badkamer met douche en bad alles keurig schoon. aan de straat kant een terras waar we heerlijk konden zitten. geen bar aanwezig dus zelf een drankje meenemen, wel een minibar op de kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    9,2
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bereik van de WIFI. Heel wisselvallig en enkel in de badkamer of de sofa.

    De kamer en badkamer zijn superruim en aangenaam vertoeven. Gezellige, rustieke inrichting. Bad én douche (gevaarlijk opstapje aan het toilet. Oppassen geblazen;-))

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    5,0
    Weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement is niet erg schoon. Toen we op de vrijdag aankwamen zat er nog vuilnis van een eerder verblijf in de bak en het rook muf alsof er een aantal dagen niet was gelucht. Spinnenwebben in de hoek van de slaapkamer. Het appartement is wel gedateerd. Vooral het kastje in de badkamer, rond het bad en de keuken ook wel. De foto's zien er goed uit op booking.com, maar die zijn uit de goede hoeken genomen. 1 slaapkamer is ruim de andere is krap met meteen een muur aan het hoofdeind en voeteneind van het bed. De prijs is ok als je met 4 personen bent, maar zou niet meer betalen. We hebben een leuk weekend gehad en de locatie is erg goed. Inhoud van het appartement is wat basic.

    De locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    7,5
    Het verblijf was zeer aangenaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was voor ons niet zo duidelijk of het ontbijt in de prijs zat of niet, daarom zijn wij niet op de accomodatie gaan eten. Ook de betaling was verwarrend, wij kregen een mail dat wij alles daar moesten betalen. Maar toen we er aankwamen vertelde ze ons dat het al van onze visa was gehaald.

    De ruime kamers

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,5
    Prima verblijf ; binnen 15 min. vind je ook 2 prima golfbanen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Omdat het hotel Vieux Durbuy geen eigen restaurant en receptie heeft is het stil in het hotel (behalve de gasten), en dat realiseerde we ons niet toen we boekten. Het terras voor het hotel (ligt in de schaduw), maar omdat er geen personeel is, is dit terras niet in gebruik en dat is jammer (iets minder sfeer). Het is niet echt goedkoop, maar we zaten ook in het weekend van de mei-vakantie (ofwel hoogseizoen)

    Het ontbijt was in het nabij gelegen andere restaurant (van dezelfde keten), waar je ook kon dineren. Het ontbijt was uitstekend (erg uitgebreid en vers); het diner was redelijk goed. Het is een groot restaurant met veel mensen. Wel een mooi terras, maar de rokershoek zit daar in een hoek van het terras en dat was hinderlijk. Ook was de muziek redelijk luid en zijn we binnen gaan zitten. De ligging van het hotel is uitstekend in de oude kern van het dorp, net achter het centrale plein. Tegenover een authentieke slager met heerlijke lokale producten (incl. sandwiches die heerlijk vers waren). Een aan te bevelen plaats voor een aantal (2-3) nachten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Als je van oude stijl houdt, fantastisch
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    GEEN PARKING , Wel DURE betaal parking !!!! Zowel in de stad, als buiten de stad, maar minder duur !

    Oude stijl, maar wel gezellig in het oude Durbuy

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,5
    Ideaal gelegen in het hartje van Durbuy.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    Appartement kan opfrisbuurt gebruiken. Tapijt mag wel eens vervangen worden en badkamer kan update gebruiken. De kosten en frigo waren niet echt proper.

    Ideaal gelegen in het hartje van Durbuy. Ruim appartement met goede bedden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Reuze leuk en het hondje was zeer welkom
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers met vast tapijt, zie liver parket. Ze worden wel dagelijks gestofzuigd

    Ontbijt reuze en voldoende, prima service en heel vriendelijke mensen. Geen gezeur alles kan en indien nodig doen ze je weg met een elektrisch wagentje. Wat wil je nog meer?

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    5,8
    Moeilijk bereikbaar met de wagen, parking veraf te voet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Moeilijk bereikbaar met de wagen, parking veraf te voet. Gedurende het hele verblijf lag er vuil bedlinnen en de inhoud van een vuilnisbak in de lift !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    9,2
    Fantastisch!!!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er lag tapijt en met onze allergie viel dit tegen maar daar kunnen zei niets aan doen,het was wel allemaal zeer netjes.

    De kamers waren mooi en net,het restaurent was uitstekend,een grote aanrader en je kan er altijd gaan eten ook zonder verblijf.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    Gezellig, aangenaam en rustig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was een probleempje bij het avondeten in het restaurant: lange wachttijd. maar dat werd door het personeel ruimschoots rechtgezet.

    De kamers waren heel cosy en heel proper. het was er ook rustig om te slapen. Het ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    5,4
    We not going back to Hotel Victoria (hotel Vieux Durbuy is dependance)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer onvriendelijk.

    De kamer was prima maar ligging was in een andere locatie dan hotel waar verder geen faciliteiten zijn. Geen waterkoker voor koffie of thee in ochtend. Zeer onvriendelijk personeel en we moesten achteraf nog bijbetalen voor de kamer (terwijl het bed er gewoon stond) voor ons kindje van 3 jaar terwijl ze dan vooraf niet kenbaar hebben gemaakt. Ontbijten buitenshuis...nee we gaan niet terug naar Hotel Restaurant Victoria, (waar Vieux Durbuy dependance van is).

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    9,6
    Excellent!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het wifi bereik was soms wat zwak, maar je komt hier tenslotte niet om op het internet te surfen!

    Heerlijk ontbijt! Mooi, autenthiek hotel, maar toch moderne badkamer. Een echte aanrader!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    10
    Zalig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets, misschien Clausule op zondag met een brunch voor overnachtingen van zaterdag op zondag ?

    De authenticiteit en gezelligheid van het hotel , liging en properheid.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    9,6
    Heel gezellig verblijf, lekker ontbijt en door de sneeuw extra sfeervol
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid om te douchen door het ontbreken van douchegordijn

    Het authentieke sfeervolle, gezellig en verzorgd interieur, heel gezellig én romantisch. Hotel is centraal gelegen dus alles binnen wandelafstand.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,9
    Je zit pal in het centrum van Durbuy.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De opdeling van het appartement is wat vreemd. Parking.

    Je zit pal in het centrum van Durbuy. Je komt buiten en hebt al direct een bakker en beenhouwer. Ook wel leuk dat je bij goed weer direct toegang tot terras (aan ingang hotel en dus aan straatkant) hebt vanuit appartement.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    9,2
    Heel aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het eten in het restaurant. Men was wel zo correct maar de helft van de prijs aan te rekenen en excuses aan te bieden voor werkelijk te taai en niet te eten everzwijnvlees, maar dat kan uiteraard een momentopname zijn. Parkeergelegenheid in Durbuy heb je uiteraard niet, dat weet je op voorhand, maar een tussenkomst van het hotel in de parkeerkosten (die voor een verblijf van 4 dagen toch wel oplopen) zou een pluspunt zijn. Nu kreeg je allen de raad van ga maar buiten het centrum, daar is het wat goedkoper.

    Authentieke sfeer van het hotel, heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    8,8
    Leuk dorpje, prima locatie van het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima kamers, we waren met 6 man, 2 jongere kinderen en 2 rond de 20. Zij zaten met z'n 4en in een hele leuke kamer met keuken en 2 slaapkamers. Wij hadden een aparte kamer die ook prima was

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    7,1
    was behelpen maar toch fijne vakantie gehad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    geen inloopdouche, sleutel van achterdeur miste dus voor minderinvalide moeilijk toegankelijk, geen goede afwerking, achterstallig onderhoud.

    Lekkere bedden, mooie keuken

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,2
    Buiten kleine ongemakken zeer goed..
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het inchecken zou in de accomodaties zelf moeten zijn en er zou een koffiezet aanwezig moeten zij. De bedden waren ok behalve de wielen onder het bed niet zo een goed idee. En het ontbijt zout beter inzet hotel zelfs zijn en niet in een ander hotel.

    De sfeer rustig en gezellig en romantisch . Goed matras. Ontbijt was goed..

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    5,8
    De sfeer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden van te voren aangegeven er rond 1 uur nacht te arriveren. Echter was de receptie dicht, we hebben 1,5 uur lang rondgezocht waar we konden inchecken! Uiteindelijk hadden we via via de hoteleigenaar kunnen bereiken en waren we 3 uur nacht in onze kamer

    De sfeer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    5,4
    De ligging in het centrum.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeergelegenheid in de straat voor uitladen koffers ed Wel betalen voor hond maar geen extraatje zoals kussen of botjes

    De ligging in het centrum. Parkeren op loopafstand aan de overkant van het water. 10 min

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    8,3
    Schitterend verblijf, centraal gelegen, ruime kamers, hulpvaardig- en vriendelijk personeel!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Onderhoud van het gebouw, de gemeenschappelijke delen zijn aan opfrissing toe (vol tapijt). Wifi ontvangst was niet overal bereikbaar, of sterk genoeg. De meerkost om de zetel om te vormen naar een kinderbed kost 25€/nacht/kind, eenmaal aanrekenen lijkt me voldoende..

    1. Prima ontbijt in zuster-hotel (200m verder), wel prijzig (15€/pp)! (Er waren veel vliegen..). 2. Ontzettend behulpzame ontvangst, op de parking werden we opgehaald met Golf-wagentje, om zo de valiezen tot het Hotel te krijgen (6vol + 4kids), nadien werden we van de parking (over de Ourthe - 800m) tot bij het Hotel gereden en geholpen tot op de kamer - schitterend! 3. Ruime kamers, prachtige ligging (centrum), wel aan opfrissing toe (4* moet perfect in orde zijn!), alles voor handen, goed bed (staan op wieltjes - je kunt er dus tussen vallen ;-). Beangstigende, lawaaierige lift, die bruusk stopt (de hond was er niet dol op!). 4. Parking aan 5€/dag en correct gerekend! Aan de overkant van de Ourthe. 5. Elke dag werden de kamers opgeruimd en werd er vers linnen voorzien! 6. Zalige douche, ligbad aanwezig (de grootste kamer met mezzanine had enkel een ligbad K9). 7. Geen lawaai hinder, schitterend gelegen!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    9,2
    Goed meegevallen, leuk hotel, propere kamers, zeer goede locatie, vriendelijk personeel. Aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ik had bij de boeking een dubbel bed gevraagd, en nadien nog eens een mail om zeker te zijn. We kregen echter 2 enkele bedden. Ze zeiden dat er geen dubbele bedden zijn in de accommodatie. Dat moet zeker uitgeklaard worden, zodat correcte info op booking.com komt. Ik apprecieer wel dat er een commerciële geste was, en we een ontbijt gratis gekregen hebben.

    heel mooie locatie. Ouderwetse kamers, maar gezellig en brengt de Ardense sfeer. Heel proper. Heel goed ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,8
    Mooie kamer maar wel (te) duur.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Veel te warm op de kamer - geen airco noch voldoende verluchting. Ontbijt niet in dit hotel maar in ander.

    Mooie kamer maar wel (te) duur. Mooi terras, lekker ontbijt (wel in ander hotel)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    9,6
    Goed hotel, TOP restaurant, fijne werknemers
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets, maar we werden in een ander hotel geplaatst van dezelfde organisatie. Hotel Au Vieux Durbuy was dicht en we werden ontvangen in hotel Victoria.

    Het restaurantdeel was TOP, ontbijt goed verzorgd, kamers super ruim opgezet!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    4,6
    Niet veel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerst geen personeel bij de receptie,erg donker,bijna geen licht.We hebben van een hotel naar een ander moeten vragen ,waar moeten we zijn voor een sleutel te krijgen,tijd verspilling! De kamer in Hotel Victoria,die uiteinde hebben we gekregen,was klein en smoezelig !De locatie is prachtig,en de ontbijt was ook prima verzorgd. Geen aanrander,omdat niet schoon is,jammer!

    Niet veel!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 februari 2017

    4,2
    Misleidende info en foute korting
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zogezegd 44% korting en op website niet duidelijk dat ontbijt wellness en andere faciliteiten in een ander gebouw was gelegen... we hebben de kamerprijs betaald zoals het was,

    Durbuy

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    6,3
    Durbuy blijft een fijne bestemming voor een weekendje weg. Volgende keer wel nieuwe locatie testen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - De verwarming in onze kamer werkte niet. - We hadden expliciet gevraagd voor een 2-persoonsbed en opnieuw kregen we 2 1-persoonbedden tegen elkaar geschoven. - Er was ontbijt aangerekend hoewel we dit niet genomen hadden. Zelf opgemerkt, anders hadden we 36€ teveel betaald - We boeken en betalen vooraf via booking.com en dan moeten we nog bijna 40€ extra ophoesten als we uitchecken. Dat is jammer. Het is sowieso al geen goedkope kamer/locatie.

    - Het personeel was zoals altijd vriendelijk en gedienstig - Fijne locatie vlakbij het centrum

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 8 september 2016

    4,6
    We raden het niemand aan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was veel te warm. Toen we de ramen open deden, zaten er binnen enkele minuten spinnen op de kamer. Van die hele grote. Spinnenwebben hingen overal. Werden niet weggehaald. Wij hadden bij de extra opmerkingen aangegeven dat mijn vriend in n rolstoel zit (geen benen meer). Daar was geen rekening mee gehouden en ze bleven volhouden dat we niets hadden doorgegeven. Ik kon het ze zelfs laten zien. Ze wilden ons voor ontbijt laten betalen terwijl we er niet hadden ontbeten. Het stonk in de lift. Enorm. Het hotel heeft van die roze lichten om de naam op te laten vallen in t donker. Vrij vervelend als je kamer daardoor ook helemaal roze oplicht. Haast geen oog dicht kunnen doen. Super gehorig. Helaas een heleboel tegenvallende zaken waardoor we nooit meer teruggaan naar dit hotel! We raden het niemand aan.

    Enige goede was de locatie.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 6 september 2016

    3,3
    Dependance hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dependance hotel. Ontbreken van enige begeleiding. Inbraakgevoelig. Niet schoon. Restaurant onvriendelijk personeel! Ontbijt met vliegen (lees veel vliegen) op de vleeswaren en brood!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 5 september 2016

    4,2
    Leuk gelegen midden in centrum Durbuy.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Teleurstellend ontbijt, receptie was in ander gebouw (niet duidelijk aangegeven) dan onze hotelkamer. Indien je niet in het hoofdgebouw logeert dan word je als een tweederangs hotelgast behandeld. Onvriendelijke en onbehulpzame receptie (je kon blijkbaar parkeren op de parking van het hotel maar dit was ons niet gecommuniceerd).

    Leuk gelegen midden in centrum Durbuy.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,9
    Ander hotel dan geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We moesten inchecken in een nabijgelegen hotel Les sangliers des Ardennes. We kregen daar voor dezelfde prijs een kamer aangeboden. Dit hebben we gedaan aangezien we toch naar daar moesten voor het ontbijt. De ontbijtzaal was groot, gemoderniseerd. Ik had het liever wat kleiner, knusser, gezelliger, romantischer...

    Nette en verzorgde kamer. Uitgebreid ontbijtbuffet in Les sangliers des Ardennes weliswaar.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2016

    8,3
    Prachtige kamer op mooie locatie !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    - Het 2-persoonsbed zijn 2 aparte bedden tegen elkaar geschoven -Het hoofd (de chef) van het personeel deed bij het ontbijt erg boertig en was totaal niet vriendelijk tegen het overige personeel en de gasten.

    - De inrichting van de kamers en het hotel op zich waren prachtig ! - Zeer goed bed - Leuke badkamer met ligbad - Bij de overnachting za op zondag zit standaard een Brunch op zondag inbegrepen

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2016

    6,3
    Het feit dat je midden in het centrum ligt is ideaal
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van het ontbijt was op voorhand anders afgesproken dus de rekenening op het einde viel wel tegen

    Het feit dat je midden in het centrum ligt is ideaal

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2016

    7,5
    Ik zou daar niet meer verblijven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een luxe deal, een kamer van 180€ voor 80€ toch had ik de indruk dat we een standaard kamer hadden , zeker geen 180€ waard.

    Ik had de indruk bij het ontbijt dat het beleg niet vers was , en zat trouwens vol vliegen, geen vier sterren waard!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    5,0
    Teleurgesteld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er waren geen tweepersoonsbedden zoals op de site wel was aangegeven, er hing een vieze handdoek en lagen overal haren, bij het zeer prijzige ontbijt zaten zonder overdrijven tientallen vliegen. Kortom het viel ons erg tegen.

    De locatie is prima

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 juli 2016

    6,7
    Matig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt kon beter, ontbijt is tot 10u(30) en om 9u werden bepaalde zaken al niet meer aangevuld...Geen verse koffie en fruitsap, dit voor een 4* hotel en ontbijt aan €18... Bij aankomst in kamer nog haar in de douche en gerafelde handdoekjes gekregen, allerhande beestjes mogen eens uit de plafondverlichting gehaald worden, kussentje die een groot stuk ontnaaid was, zijn toch allemaal zaken dat de poetsploeg moet opmerken... Veel hinder van bovenburen en dit enkel maar door het stappen. Bij aankomst niet veel informatie gekregen betreffende hotel zelf. Heel veel vliegen in het hotel, niet aangenaam om zo te moeten eten. Veel vliegen op de grond en aan het raam ook binnen, echt hygiënisch is dit toch niet. Bij afrekening hadden ze huisdier aangerekend, ik had dit niet doorgegeven, hotelier had dit zogezegd zo doorgekregen?? Bij de foto's van het hotel staan ook de foto's van de wellness, is wel niet echt duidelijk dat dit niet in au Vieux Durbuy hotel is. Misschien die foto's eruit halen? Of bij algemene info noteren dat dit in het ander hotel is en tegen betaling?

    Wij hadden au Vieux Durbuy geboekt, toen we aankwamen in Les Sanglier des Ardennes konden we kamer in dit hotel krijgen. Was wel aangename verrassing. Kamer is heel rustig gelegen. Na alle - puntjes van kamer was het wel een mooie, moderne kamer. Na fout bij afrekening heeft de receptionist (vriendelijke man) wel maar 1 nacht aangerekend voor de parking.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    4,6
    Niets.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude meuk! Kapotte sprei (met gaten). Lopen naar hotel Victoria is kort maar oncomfortabel.

    Niets.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,3
    Keurig hotel op prachtige lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geweldige locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juni 2018

    9,2
    Prima hotel middenin Durbuy
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorigheid 's nachts, maar dit zal alleen in hoogseizoen zijn en met ramen open

    Prima kamer, hygenie oké en uitstekend ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 16 juni 2018

    9,2
    We kregen een kamer in hotel Victoria.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen een kamer in hotel Victoria.super mooie kamer aan dezelfde prijs.bedankt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    8,3
    De sfeer van het hotel en de ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De sfeer van het hotel en de ligging van het hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    7,1
    Was ok en leuk, voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het gebruikte linnen werd zaterdag achtergelaten in de lift.

    Het ontbijt en de accomodatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    8,8
    Was gezellig engoed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was een glazen cabine met weinig prive

    Mooie kamer en mooi uitzicht.Groot bed.Zeer schoon.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nachtlawaai van bar in omgeving.

    Goed ontbijt en oud mooi hotelverblijf. De rekening was prijs kwaliteit.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    9,2
    Ouder hotel in typische Ardennen-sfeer.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ouder hotel in typische Ardennen-sfeer. Kamers toch charmant. Goede bedden. Ontbijt in naburig gelegen hotel. Alles tiptop in orde.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    7,5
    De ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude staat van het appartement.dringend nood aan opknapbeurt

    De ligging

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    8,3
    Goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goede ligging. In het hartje van Durbuy en toch rustig hotel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oude kamer , maar wel proper

    Onrbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    Ontbijt prima, kamers oké
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt prima, kamers oké

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,6
    Heel verzorgd hotel met vriendelijk personeel op een toplocatie in het hartje van Durbuy.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    /

    Heerlijk ontbijt, vriendelijk personeel, heel proper en verzorgde plek. Ook de locatie (hartje Durbuy) is top !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Relax
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dicht aan de vuilbaklen en geen ontbijt bij

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    10
    Prachtig en zeer aangenaam!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Heerlijk ontbijt, mooie verzorgde kamers!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    heel aangenaam en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    spek en eieren waren onvoldoende warm bij het ontbijt.

    ontvangst bij aankomst was zeer aangenaam en behulpzaam.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    vloerbekleding

    ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,5
    Iets te prijzig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs/kwaliteit; badkamer aan vernieuwing toe

    De ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    9,6
    Superlekker avondeten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Superlekker avondeten

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,9
    Rustiek Kader in het centrum van Durbuy
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor het ontbijt moest je naar een ander hotel, 50m verder

    Centrale locatie in Durbuy

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,9
    goed en zeer goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We werden voor dezelfde prijs verwezen naar hotel Victoria. Dit was wel stukken moderner.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    9,6
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    2 matrassen en 2 enkele dekbedden op het tweepersoonsbed

    lekker ontbijt, super locatie, ruime kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    9,6
    Ideaal voor een romantisch weekendje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen receptie in het hotel zelf

    De badkamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    WIFI werkte niet!!

    heerlijk ontbijt. perfecte ligging. mooie gezellige kamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    10
    Meevaller !
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets te melden

    Geen ontbijt genomen. Kamer zeer goed.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    9,2
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren, prijs ontbijt ( Wel heel lekker)

    Prachtige kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    9,6
    Kerst in Durbuy
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken in een ander hotel

    Sfeer, hygiëne

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,9
    Sfeervol hotel met een lekker ontbijt en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Sfeervolle en propere kamer.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    6,7
    ER HING EEN GEUR IN DE GANGEN
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ER HING EEN GEUR IN DE GANGEN

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    8,8
    Het karakterieke.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slordige kamerverzorging. Oude handdoeken e.d. en de afval bleven gedurende 3 dagen op de gang staan vlak voor de lift.

    Het karakterieke.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    10
    Top
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles positief,gezellig kader kortom top

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,9
    Bijna uidstekend
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen douche in de kamer

    De ligging de omgeving de kerstmarkt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    7,5
    Alles naar wens
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Alles naar wens

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    Mooie romantische kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was de €15 niet waard

    Mooie romantische kamer.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    7,5
    Schitterend
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aanbod kon ietsje beter

    Gewoon niet overdreven

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Super!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Niets

    Verbleven in oktober 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: