Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Value Stay Brussels South

Chaussée De Waterloo 212, 1640 Brussel, België

#109 van de 115 B&B's en herbergen in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1196 beoordelingen over dit hotel

6,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7

  • Comfort

    6,8

  • Locatie

    6,8

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    6,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,3

  • Gratis WiFi

    7,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    5,0
    Dunne muren, hoorde mijn buur snurken. Geen ontbijt bij de Chinees naast de deur want ik had niet ge
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Dunne muren, hoorde mijn buur snurken. Geen ontbijt bij de Chinees naast de deur want ik had niet gereserveerd.

    Enige hotel die nog vrij was in de buurt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    4,5
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De slaaplokatie aan de voorkant van een drukke weg, haak van de douche was er niet, geen personeel gezien,

    eigenlijk niets beviel ons, alleen de locatie in de buurt van Waterloo, waar we moesten zijn, was redelijk

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    7,5
    Prima, voor herhaling vatbaar.
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Teveel lawaai op de gangen, ook 's nachts.

    Ontbijt was goed. Kamer eenvoudig, maar precies goed. Na aankomst bleek dat we een heerlijk Aziatisch buffet tegen zeer schappelijke prijs konden eten in het restaurant op de begane grond.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    6,7
    Niet spectaculair maar goed genoeg.
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De receptionist had niet echt zin om zijn best te doen. Geen koffie en thee op de kamer en de badkamer zag er wat slecht onderhouden uit. Ook lawaai onder mijn kamer tot middernacht. Het is even zoeken aangezien de naam van de accommodatie anders is dan hier vermeld.

    Was een redelijke prijs voor een last minute boeking. Een grote keuken waar je gebruik van kon maken, je kunt dus zelf je eten bereiden.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,5
    Prima voor ons doel voor 1 nachtje
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    zie hierboven

    Personeel niet gezien, wij kwamen pas om 21.30 uur aan. Kleine kamer. Andere kamer in hetzelfde hotel had een waterkoker met thee en koffie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    10
    Uitstekend verblijf dicht bij Metro 3 in een rustige veilige buurt voor een goede prijs
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Die deurknop! Neem kamer 103 bij de Expo niet, want die deurknop is haast niet open te draaien. Je moet heel veel kracht zetten, en je bent soms wel 5 min aan het krachtpatsen om die knop om te krijgen binnen de tijd van je pasje. Heeeeeeeeel ergerlijk en frustrerend.

    N.b. Dit is voor de EXPO, niet voor South. Ik had gevraagd te veranderen van South naar Expo ivm metro access, wat geregeld was door Value Stay. Bij de Expo: De kamer en badkamer waren netjes en fris. De badkamer was ruim en praktisch ingericht, ruimte voor je spullen, alles bij de hand. Het tafelhoekje met bureaulamp was ruim en functioneel, naast de TV en het koelkastje. De kamerverlichting was prettig, de klerenkast was ruim, daarnaast een plateau voor de koffer naast de klerenkast met daarboven hangers voor je jas. De verwarming was heel snel op T, en makkelijk te bedienen. De kamer is ruim. En het is maar 750 m lopen naar de Metro 3 die elke 10 min rijdt. Makkelijk parkeren.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    6,3
    Het budget hotel voldoet aan de verwachtingen, maar is na 22:00 uur niet meet te bereiken via het OV
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Het hotel is in de avond niet of heel slecht te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast kun je ook niet met de OV-dagkaart die je in de stad gebruikt naar je hotel. Dan moet je weer een ander kaartje kopen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    4,2
    Op eerste gezicht OK, maar uiteindelijk geen oog dicht gedaan!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parking te klein en modderig veld. Tot laat s avonds luidruchtige mensen die voor het hotel aan het roken/bier drinken waren. Lantaarnpaal recht voor het raam. Geen rust in de hal, ook na middernacht.

    Free wifi

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 oktober 2017

    6,7
    Prima.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Als adres staat op Booking: Chaussee-de-Waterloo, b1640 Brussel. Typ je dit in je navigatie Brussel in, dan kom je ergens in Brussel terecht terwijl het hotel in St-Genisius-Rode is, ca. 20 km verder. Typ je 1640 in dan gaat het wel goed. Ik had dit op tijd door, maar ik denk dat mensen op zoek naar dit hotel normaliter in Brussel tereccht komen. Serieuze opmerking

    Gewoon goed voor weinig.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    4,2
    teleurstellend en te duur voor het gebodene
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Temperatuur te hoog in kamer, kussens synthetisch en zweterig, geen schoonmaken kamers cq. bed opmaken, receptie slechts 4 uren per dag bezet

    formaat kamers goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    5,8
    prima geslapen..
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De vermelding op Booking.com dat je een mail zou krijgen met codes etc. en de adres vermelding. Heb een uur omgereden.. voor niets.

    Had de kamer bij Booking.com geboekt. Vervolgens gaan rijden naar het hotel. Bleek dat het adres anders was dan getoond bij Booking.com . Aangekomen bij het hotel was er niemand aanwezig, bleek dat ik een mail ontvangen met de code van de voordeur. Na verkeerd gereden te zijn vanwege het adres, stond ik dus voor een dichte deur..

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    6,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    de prijs van het ontbijt en het ontbijt zelf. het was erg karig.

    de service van de managers. toen er een probleem was met onze kamer werd dit gelijk opgelost.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    6,3
    Enkel goed voor korte verblijven
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Minder goed dan vorige keer: meer lawaai op de gang en op het parkeerterrein, warme kamer, badkamer minder proper, wifi werkte amper. Neem geen ontbijt: Booking vermeldt 11 euro maar het kost 12, dit is het echt niet waard (ik heb sterk mijn bedenkingen over kwaliteit en oorsprong). Vooraf moet de volledige som betaald worden.

    Koelkast op kamer, genoeg parkeerplaats op publiek terrein, goedkoop

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    6,3
    OK voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs viel nogal tegen. De accomodatie lijkt goedkoop maar er wordt nog € 4,- toeristenbelasting per persoon pr dag aangerekend en het ontbijt was veel te duur voor de geboden kwaliteit die eigenlijk nogal belabberd was.

    De accomodatie is basic maar op zich voldoende als je genoegen kunt nemen met een propere kamer en badkamer. Voor 1 nacht vonden wij dit wel OK.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    7,1
    Aangenaam verblijf met vriendelijk onthaal.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was een beetje lamentabel.Geen kleerhangers aanwezig.

    De ligging was optimaal Vlotte incheck en uitcheck. Vriendelijk onthaal met duidelijke uitleg.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    6,7
    Te moderniseren, goedkoop hotel voor kort bezoek aan Zoniënwoud of Waterloo
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wifi werkt zeer slecht, geen microgolfoven op de kamer zoals op de foto, maar wel in de gemeenschappelijke keuken, luidruchtig (je hoort het lawaai van de gang en de straat vrij goed), ook de deuren zelf maken lawaai, geen douchezeep (wel handzeep), na 20 uur geen personeel (dus neem de code van bij de boeking mee!!), onderkomen inrichting van sommige kamers (niet allemaal)

    Koelkast op de kamer, parkeerplaats (als je vroeg genoeg bent), er is een lift, dicht bij Zoniënwoud en Waterloo, zeer vriendelijk personeel zonder problemen een foutje kunnen omboeken, goedkoop

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 mei 2017

    7,1
    Niet super, maar ok.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Veel lawaai aan de ingang. Ook 's nachts veel lawaai van mensen die nog laat toekomen. De kamer was veel te warm bij het binnenkomen. We konden de ramen niet openzetten omdat dan de sigarettengeur van de rokers aan de ingang binnen kwam.

    Goede eerlijke tips van de receptionist. Een koelkast op de kamer.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 mei 2017

    7,5
    Mijn auto heb ik onder een hoge boom geparkeerd voor het...
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mijn auto heb ik onder een hoge boom geparkeerd voor het hotel. De volgende dag zat het helemaal onder een kleverige substantie. Met warm water was het makkelijk te verwijderen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    3,3
    Zeer lawaaierige buurt, zeer vuile inkomhal en gangen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer lawaaierige buurt, zeer vuile inkomhal en gangen. Kamers waren wel goed gepoetst, zuivere lakens maar erg oude kamers (vochtplekken in plafond, afgebroken tegels), dringend aan herstellingen toe.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2016

    5,4
    Wij moesten de volgende ochtend vroeg een gebrafenis bijwonen aan de overkant, vandaar deze locatie.
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    50 televisieposten waarvan 35 Duitse (!), slechts 2 Vlaamse en 3 Franstalige. Ontbijt in naastliggend chinees restaurant, beperkte keuze (o.a. koude, op voorhand gebakken spiegeleieren) onder luidruchtige Chinese popmuziek.

    Mogelijkheid koffie en thee klaarmaken in de kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    5,4
    ik ben niet tevreden en ik zou nooit tweede keer naar deze hotel boeken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    1- dagelijks opruiming is kost extra betalen, 2 - bed was helemaal niet goed, (geen comfort) 3- je kan alleen bepaalde tijd administrator bereiken ! 4 - je moet om 10:00 uur verplicht kamer inleveren, anders moet je extra betalen !

    1-Het was rustig, 2- auto parkeren was goed, 3- mogelijkheid thee en koffie in de kamer.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,9
    goed hotel voor een doorreis en een goede nachtrust met een goed restaurant er naast
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    op zich niets

    de geschakelde kamers en bedden waren uitstekend.restaurant ernaast maakte het helemaal perfect.koffie en thee op de kamer is toppie en de meneer by de receptie was heel behulpzaam

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,8
    Alleen werkende mannen , geen vakantiegangers
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed

    Prijs

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    7,5
    Goed verblijf. jammer van de hoge toeristentaks per persoon van 4€ surplus/
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Ligging

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,9
    Perfect voor een overnachting tijdens doorreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goede bedden prima prijs-kwaliteit. Eenvoudig maar schoon

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,1
    Prima geholpen door baliemedewerker.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familieappartement (6 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima geholpen door baliemedewerker. Plek geregeld voor onze fietsen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    6,7
    goed verblijf voor voor een kleine prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Veel straatlawaai .

    prijs/ kwaliteit is zeer goed .

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,8
    Het lawaai.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het lawaai.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,1
    Ik had een uitvalsbasis nodig, en daar voldeed VSBS aan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluidsoverlast 's nachts en 's ochtends vroeg.

    Locatie was dichtbij waar ik wezen moest.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    5,0
    De rust in het gebouw.
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Slechte hygiëne in douchecel en toilet.

    De rust in het gebouw.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,1
    Prijs kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit ok

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    7,1
    Er was heel veel lawaai van buiten en er waren geen...
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was heel veel lawaai van buiten en er waren geen voorzieningen van wam water en koffie en thee op de kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    6,7
    Netheid van de kamer
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid van de kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,5
    Prijs-kwaliteit verhouding
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warm in de kamer.

    Prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    10
    Gastvrij, netjes en aardig.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 6 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Televisie, wifi en koelkast aanwezig.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,5
    Goedkoop maar degelijk hotel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Te veel lawaai op parking tot na middernacht

    Ruime kamer, goedkoop, parkeerplaats

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    7,5
    goed
    • Zakenreis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    jammer dat we geen ontbijt konden nemen zonder reservatie

    prijs kwaliteitsverhouding

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    4,2
    Erg matig en voelde me niet eilig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lift kapot, geen personeel, geen ontbijtmogelijkheden, kapot laminaat, badkamerscherm lekte dus vloer nat.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    6,7
    het was goed genoeg voor ons
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de badkamer was niet zo proper

    kamers waren goed. met een ruime frigo.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    5,0
    prijs/kwaliteit ok
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    geen roomservice

    ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    prima
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was prima, bedden goed sanitair en douche naar verwachting al met al uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,8
    Familiekamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat dingetjes stuk....föhn, zeepbakje, badkraan.....

    Familiekamer...groot, luxe ingericht.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,4
    Het bed.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Properheid.. de badkamer is aan enige renovatie toe

    Het bed.. goede matras.. maar dat is persoonlijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juni 2017

    7,9
    Goede kamer voor weinig geld.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goede kamer voor weinig geld.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    3,3
    Dringend aan renovatie en service nood
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 17 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De manager ter plaatse

    Verkoopdienst

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    7,9
    goed
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dat de sleutels na 20.00 uur los naast de kluis lagen inp van er in

    wij hebben geen ontbijt gehad waren toet al weer weg

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    5,4
    Betaalbaar
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Er was geen personeel bij de receptie

    Betaalbaar

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 januari 2017

    5,8
    Niet prettig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer slecht geisoleerd, dus verl herrie. Veel onbeschaafd volk, dus veel geluid tot laat.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2016

    6,7
    Basic .
    • Met huisdier
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerking

    Basic .maar alles wat er moet zijn is er . En proper.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,8
    Handig om zelf gebruik te kunnen maken van de keuken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Handig om zelf gebruik te kunnen maken van de keuken!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    4,6
    Verschrikkelijk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen warm water en niemand te bereiken voor een oplossing.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    7,5
    Schone kamers, goede kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Schone kamers, goede kwaliteitsverhouding

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    5,0
    wil je nu aub ophouden met mails te sturen !!!!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het gebouw is duidelijk aan renovatie toe!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 september 2016

    9,6
    Prijs kwaliteit perfect !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit perfect ! Komen zeker terug, Restaurant ernaast perfect

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2016

    9,6
    I don't give 9 out of 10 in comparison with a 5 star hotel, but for the price, I have to rate it A+
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Somme dingen well oud.

    Een beetje minder maar well zeker goedkoper Alles Werkt Extra Faciliteiten (Keuken/Wasmaschine)

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2016

    4,6
    Veel honden in hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (4 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel honden in hotel. Ook gedurende nacht lawaai.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    6,7
    Ideaal hotel voor korte verblijven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt viel tegen, weinig variatie. Voor de prijs ( 12 euro/pers ) hadden we meer verwacht.

    Ligging en kamers waren oké

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 20 juli 2016

    4,2
    Ruime kamer, ongelooflijk slecht bed!!!!!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Oer slecht bed op een hele nacht maar 1u geslapen... Ook geen factuur gekregen hoewel dat aangevraagd was

    Ruime kamer

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 19 mei 2016

    8,8
    Badkamers goed.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Keuken. Er leek veel te ontbreken. Het was een half uur met de bus vanaf Brussel Midi. Mooie rit. Maar wel rekening houden met die tijd en het feit dat de bussen nop bepaalde tijden gaan.

    Badkamers goed. Uitzicht groen.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2016

    7,1
    Het was goedkoop en schoon en netjes.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Gedurende ons verblijf van een avond en nacht geen personeel gezien. Zal met de prijs te maken hebben het was zelf bediening. Wij gingen voor goedkoop en verder was het een prima netjes hotel.

    Het was goedkoop en schoon en netjes.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    3,8
    Dat het dichtbij was bij het evenument waar we moesten zijn
    • Gezin met jonge kinderen

    Te weinig pakeerplaats Receptionist was er nooit Veel te lawaaierig Beddegoed was niet schoon.

    Dat het dichtbij was bij het evenument waar we moesten zijn

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    6,7
    geen personeel aanwezig maar alles goed geregeld via mail...
    • Zakenreis
    • Stel

    het ontbijt was basic maar wel lekker, geen koffiemachine, in chinees restaurant gelegen.

    geen personeel aanwezig maar alles goed geregeld via mail (enkel de kluis stond open en alle enveloppes lagen open en bloot ernaast) waterkoker en microgolf vind ik pluspunt

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    6,7
    Ruimte en faciliteiten van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Het door Booking.com opgegeven adres was in Brussel, dus ik stond midden in de stad bij een Pharmacie......op het verkeerde adres dus!

    Ruimte en faciliteiten van de kamer.

  • Beoordeeld op: 6 januari 2016

    3,8
    Locatie/Prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    - Haren douche/toilet - Oude urine-resten op toiletrand/wc bril - Zeep badkamer beschimmeld - Matrasspiralen prikken haast door matras heen.

    Locatie/Prijs

  • Beoordeeld op: 20 december 2015

    7,9
    Beetje gedateerd hotel, maar voor die prijs heb ik heerlijk...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het hotel zou wel eens een beetje gemoderniseerd kunne worden. Maar tsja voor iemand die er voor zn werk is is het prima

    Beetje gedateerd hotel, maar voor die prijs heb ik heerlijk comfortabel geslapen en gegeten in het wok restaurant dat ernaast zit.

  • Beoordeeld op: 20 november 2015

    7,5
    Prima bed, op verzoek dunner hoofdkussen
    • Stel

    Uitzicht, maar dat zagen we pas 's ochtends en daar kwamen we ook niet voor.

    Prima bed, op verzoek dunner hoofdkussen Goede isolatie, geen last gehad van de storm!

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    5,0
    Gastvrije ontvangst, goede uitleg en vooraf duidelijke mails...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was heel erg geluidruchtig en dat lag aan de deuren en vloeren. Hygiene douchegordijn was beneden maat.

    Gastvrije ontvangst, goede uitleg en vooraf duidelijke mails over hoe in te checken. Goede kasten en koelkastje en magnetron op kamer. Ontbijt was goed.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    4,6
    Locatie was prima als je een auto hebt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Nooit weer een self service hotel. Ten eerste werden we bekogeld met emails zodra we de boeking hadden gemaakt en na 6 mails ben ik opgehouden ze te lezen. Het kan ook makkelijker, korter en efficiënter naar mijn mening. De receptionist/schoonmaker (volgens mij deed ie allebei de werkzaamheden) was vreselijk onaardig en niet in staat om vragen te beantwoorden of service te bieden buiten de receptie uren om. Hij bleef maar zeggen dat de receptie gesloten was. Het hotel is verder enorm oud en aftands en de bedden slecht. De matrassen zakken helemaal door terwijl de kussens 50cm dik zijn en zo hard als steen. De föhn blaast zo zachtjes dat je drie uur nodig hebt om je haar te drogen, zonde van de tijd...

    Locatie was prima als je een auto hebt. Binnen 10 minuten zit je in Waterloo en 10 minuten in de tegenovergestelde richting zit je in Brussel Centrum. Wij zijn er 1 nacht geweest omdat we de volgende ochtend vroeg vanaf Brussel zouden vertrekken naar Parijs, prima locatie dus.

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    6,7
    Inchecken gaat vlot en de kamer is ruim en schoon
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen personeel aanwezig. Via een code op deur konden we naar binnen en de kluis waarin onze kamersleutel zat was al open. De kamer was gehorig en er is een druk bezocht restaurant naast het hotel.

    Inchecken gaat vlot en de kamer is ruim en schoon

  • Beoordeeld op: 21 september 2015

    7,9
    Goede prijs/kwaliteit verhouding voor een budgetkamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Raam kon niet open: veel verkeersgeluid

    Goede prijs/kwaliteit verhouding voor een budgetkamer. Prima bereikbaar en dichtbij reisdoel: Waterloo. Lekker bed. Koffie/thee op de kamer: top!

  • Beoordeeld op: 17 september 2015

    5,4
    Goede ruime kamer, compleet ingerichte keuken.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Geen koudwaterbad in douche. Vuil op de vloer in kamer. Zitje met vlekken van onbestemde afkomst op zitting. Kamer mocht de naam suite niet dragen.

    Goede ruime kamer, compleet ingerichte keuken.

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    7,5
    goedkoop, eenvoudig, goede prijs-kwaliteitsverhouding
    • Vakantiereis
    • Stel

    openingstijden receptie in het weekend: je moet tussen 12.00u en 13.30u aankomen op zaterdagen, anders is de receptie gesloten. De parkeerplaats is overvol op zaterdagavond ivm bezoekers chinees restaurant onder het hotel

    goedkoop, eenvoudig, goede prijs-kwaliteitsverhouding

  • Beoordeeld op: 5 september 2015

    7,5
    Locatie, dichtbij Waterloo en met auto goed te doen naar het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Muren beetje gehorig, hoorden buren van kamer ernaast snurken en 's nachts kans op rokers bij het raam.

    Locatie, dichtbij Waterloo en met auto goed te doen naar het centrum. Voorziening van koelkast en kamers en bedden voldoende ruim.

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2015

    7,5
    De rustige ligging nabij Waterloo en dicht bij de snelweg.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het opgegeven adres klopt niet. Het ligt niet in Brussel-Zuid maar op de grens met Waterloo in het dorpje Rhodes-saint Genese (Sint Genesius Rode). Omdat er ook een Chaussee de Waterloo in Brussel Zuid is, navigeerde de TomTom en Citroen ons naar de stad. Niet echt leuk om om 2300 nog verder te moeten gaan zoeken, kostte ons meer dan een uur om het uiteindelijk te vinden. Het zoeken werd nog eens bemoeilijkt omdat de naam op het verlichte bord aan de gevel "Auberge du Sud" was en niet Hotel Residence ...etc..

    De rustige ligging nabij Waterloo en dicht bij de snelweg.

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2015

    6,7
    de ligging was voor mij perfect.
    • Groep

    het was pech dat het zo warm was want de kamers waren moeilijk te koelen. geen airco. de keuken ik was blij dat ik kon koken maar echt een goede voorziening en schoon was het zeker niet

    de ligging was voor mij perfect.

Er zijn ook 43 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: