Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen België
  3. Beoordelingen B&B en herberg: West-Vlaanderen
  4. Beoordelingen B&B en herberg Diksmuide
  5. Beoordelingen van B&B House Caesekin

Beoordelingen over B&B House Caesekin

Kaaskerkestraat 62, 8600 Diksmuide, België

#4 van de 6 B&B's en herbergen in Diksmuide

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 71 beoordelingen over deze B&B

8,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    9,1

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,4

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een review

Resultaat 1 – 30

  • Beoordeeld op: 18 december 2018

    9,6
    Het was een kort verblijf, vriendelijke mensen en proper voor ons
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden net een koude dag en nacht en ik vind dan als je mensen krijgt op een kamer dat je die al best even wat mocht voorverwarmen , want ze zei dan wel daar is de thermostaat en voor we s'avonds moesten vertrekken dan hadden we nog even op de kamer geweest om om te kleden en dan hadden we nog tijd over dat we van koude onder de dekens even lagen om tv te kijken. En geen trapleuning aan de buitenzijde , dat zou toch wel mogen voor mensen die graag steun hebben of niet graag een trap doen

    De ontvangst was super ze boden een drankje aan en zet je neer , alles relaxt. Dan werd de kamer getoond als jezelf weinig tijd had want ze deden graag een praatje. De kamer was proper en zelfs een microgolf en borden en bestek was er aanwezig als je iets wou opwarmen, supermarkt in de buurt ook altijd handig. De douche en toilet waren proper, echt het was er heel proper. Het ontbijt was voor ons ook meer als genoeg met eieren en spek als je het de dag bij aankomst meld. Voor ons is het voor herhaling vatbaar

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2018

    7,1
    Het beantwoordde aan de behoefte
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Trapleuning aan weerszijden van de trap. Verluchten van zolderkamer

    Alles was blinkend net clean hygienisch. Afspraken zijn perfect nagekomen Heel vriendelijke ontvangst.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    8,3
    Gezellig verblijf en charmante mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    We kwamen naar Diksmuide voor Halloween. Deze B&B was heel dicht bij het centrum. We konden te voet. De volgende dag wilden we fietsen. Meteen konden we met het fietsknooppuntnetwerk starten aan de fietstocht.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2018

    10
    een ouder koppel met een heel warm onthaal bedankt zeker voor herhaling vatbaar
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets eigenlijk buiten dat toilet op de gang was

    het ontbijt was eerlijk een gebakken eitje met spek alles was aanwezig?Het was er super proper niets op aan te merken ,Heel vriendelijke mensen zeker een aanrader

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    9,2
    Super! Als we in de buurt zijn komen we zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Super ontvangst met een glaasje. Zeer gastvriendelijke mensen; Alles was netjes en proper. Fietsen werden onmiddellijk op een veilige plaats gezet. Ontbijt was voldoende + Spek met eieren dat smaak!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    8,3
    Zeer hartelijke ontvangst, vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer hartelijke ontvangst, vriendelijke mensen. Ik mocht onmiddellijk meekijken naar de aankomst van de laatste rit in de Ronde van Frankrijk, en er werd mij ook een pilsje aangeboden. De éénpersoonskamer was ruim, met een goede douche op de kamer, uitstekend bed en zelfs een koelkast en microgolf. Alles was zeer netjes. Het wifi-signaal was niet heel sterk, maar het lukte nog.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    5,8
    Primitieve accomodatie doch rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet en badk. ver van de kamer !!!!

    badkamer en TOILET op de gang is erg onpractisch ,zelfs geen lavabo of stromend water op de kamer. Daarentegen wel warmwaterkan, maar wat doe je er mee zonder water ??

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    9,6
    Zeer fijne B&B
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks aan te merken

    De gastvrijheid was zeer goed. We werden zeer aangenaam ontvangen. We werden op de dag zelf ook nog eens gebeld of de overnachting door ging.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,3
    goed
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was wat er moest zijn

    Prijs en kwaliteit stemde overeen en dat stemde mij tevreden,als ik geen 5 sterren wil betalen en ik voor die prijs mag overnachten met vriendelijke mensen is die nacht geslaagd

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2018

    7,1
    het was enorm koud op de kamer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was enorm koud op de kamer

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2018

    10
    heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    alles was pico bello

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 30 september 2018

    9,6
    Vriendelijk ontvangen en zeer behulpzaam
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk ontvangen en zeer behulpzaam

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 28 september 2018

    7,1
    gerieflijke kamer
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    de zeer drukke straat tot laat in de avond en zeer vroeg in de morgend

    gerieflijke kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    7,5
    goed
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    niet

    ik gaan daar voor de 3 keer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    9,2
    Zeer goed tot fantastisch
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De mensen zelf , geweldig vriendelijk en sociaal.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    10
    Dik tevreden
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal niets

    De gastvrijheid van deze lieve mensen

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    8,8
    Fantasties !!!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Was warm op de kamer , maar daar kom de B&B niets aan doen gezien de hoge temperaturen buiten

    Ontbijt was heerlijk

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    8,3
    De kamer was proper. We hadden alles wat nodig was. Erg vriendelijke mensen.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was proper. We hadden alles wat nodig was. Erg vriendelijke mensen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    10
    De uitbaters zij zeer vriendelijke mensen, het ontbijt was prima, gezellig in hun woonkamer!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De ontvangst was zeer vriendelijk !! Rustige omgeving , vlot bereikbaar.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,5
    goed verblijf voor ons doel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    niet aanwezig toen wij kwamen/niet te bereiken ook

    Dicht bij het centrum gelegen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    8,3
    Vriendelijk onthaal, lekker ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijk onthaal, lekker ontbijt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    10
    Vriendelijke ontvangst
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne contact met de eigenaar, hartelijke ontvangst

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    10
    Heel vriendelijke gastvrouw en heer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Heel vriendelijke gastvrouw en heer. Goed ontbijt. Vlakbij de Ijzertoren.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    8,8
    goed is alle de 3 keer dat ik daar kom
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niet

    alles was in orde

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    7,9
    vriendelijk proper en goede keuken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wc op de kamer hadden wij wel geapressieerd

    ontbijt was goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    8,8
    Vriendelyke gastheer en vrouw!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelyke gastheer en vrouw!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    10
    Heel goed
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Propere kamer. Tof ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    8,3
    Alles was prima verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeren

    Alles was prima verzorgd

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 14 juli 2017

    10
    Bijzonder vriendelijke ontvangst door de eigenaars, erg charmante kamer, in onberispelijke staat.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets ...

    Bijzonder vriendelijke ontvangst door de eigenaars. Erg charmante kamer, in onberispelijke staat. Alle comfort was aanwezig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,3
    de ontvangst was erg hartelijk,en ontbijt was precies wat...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de ontvangst was erg hartelijk,en ontbijt was precies wat een mens nodig heeft na een zware nacht..

    Verbleven in april 2017

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 – 30

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!