Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B 't Wit Huys Brugge

Kleine Kerkhofstraat 133, Assebroek, 8310 Brugge, België

#104 van de 148 B&B's en herbergen in Brugge

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 46 beoordelingen over deze B&B

9,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,6

  • Comfort

    9,3

  • Locatie

    9,5

  • Faciliteiten

    9,4

  • Personeel

    10

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    10

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 18

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,6
    Zou zo weer terug gaan.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enige punt van kritiek is het doorlopen van het toilet dat met een lichte tik op de muur op de juiste plek kon worden verholpen. Lijkt me de reparatie waard.

    De locatie is fantastisch. Mooie rustige plek op een steenworp van het centrum. De service was uitstekend. Vriendelijk ontvangen en met goede zorgen omringd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    7,9
    Heerlijk en zeer verzorgd ontbijt (met de jam,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten

    Heerlijk en zeer verzorgd ontbijt (met de jam, speculoospasta, chocoladepasta etc. allemaal in snoezige kleine glaasjes), aardige gastvrouw, fantastische inrichting waar je je meteen thuis voelt!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,6
    Aangenaam verblijf in een mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 4 nachten

    Niets.

    De kamer is ruim en licht en smaakvol ingericht. Het ontbijt is uitgebreid en wordt zoveel mogelijk op je wensen afgestemd. Het huis is rustig en mooi gelegen, met goede parkeergelegenheid. We konden onze fietsen overdekt stallen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    10
    Fantastische, romantische, gastvrije B&B met goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kan niet iets verzinnen, behalve dat de wc-deur niet goed sloot in onze kamer (maar dat kan vast verholpen worden).

    De romantische kamer was prachtig, goed verzorgd en een heerlijk bed. Het huis is heel stijlvol ingericht, het lijkt alsof je zo de set van een "landelijk/brocant wonen"-tijdschrift oid oploopt. De gastvrouw is erg hartelijk en wil het je zeer naar je zin maken. We konden gratis gebruik maken van de fietsen (5 min fietsen naar centrum) dus dat was ideaal. De ligging is daardoor perfect, niet te ver weg, maar wel lekker rustig. Het ontbijt was ook heerlijk en uitgebreid, met klassieke muziek op de achtergrond :). Kortom, we zijn onwijs enthousiast over deze B&B, hebben een heerlijk weekend gehad en willen zeker nog eens terugkomen!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    9,6
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen in bad

    Heerlijk ontbeid

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    9,6
    Vriendelijk onthaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijk onthaal

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    9,6
    Fantastisch genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat het toch een eindje lopen is naar het stadscentrum.

    Heerlijk genoten van een prachtige locatie, heerlijke kamer en zalig ontbijt!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    tof fietsweekend gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Douche
    • Verbleef 2 nachten

    Niets.

    De rust en toch dicht bij de stad. En onze e-bikes stonden veilig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    9,2
    Super verzorgd en gastvrij!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Bad
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helaas geen douchefunctie bij het bad inbegrepen..

    alles super verzorgd!

    Verbleven in april 2017

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 25 mei 2016

    9,6
    Mooie, rustige plek dichtbij de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie, rustige plek dichtbij de stad. Ontbijt was heerlijk. Vriendelijke gastvrouw, je kon bij haar terecht indien nodig, maar niet opdringerig. Service om fietsen te lenen ideaal.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    10
    Fantastisch huis en zeer vriendelijke gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Fantastisch huis en zeer vriendelijke gastvrouw. Rustig buiten het centrum van Brugge gelegen maar met de gratis fietsen ben je daar binnen een paar minuten.Heerlijk ontbijt en mooie kamer.Een huis om terug te komen.

  • Beoordeeld op: 21 juli 2015

    9,2
    Mooie ligging en toch dicht bij de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het missen van comfortabele stoelen op de kamer. Je kunt in principe wel beneden in de woonkamer verblijven maar is niet altijd wenselijk indien meerdere personen aanwezig zijn.

    Mooie ligging en toch dicht bij de stad. Geeft veel mogelijkheden.

  • Beoordeeld op: 26 mei 2015

    10
    De gastvrijheid van de eigenaresse Karien waarbij wij ons...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    De gastvrijheid van de eigenaresse Karien waarbij wij ons gelijk helemaal op ons gemak voelde. De prachtige locatie, de rust en het heerlijke ontbijt. Ook bijzonder praktisch dat we fietsen konden gebruiken.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    8,8
    Je zou niet zeggen dat je in de stad zit.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Je zou niet zeggen dat je in de stad zit. Erg mooi. Aan te bevelen. Ook leuk dat we de fietsen me mochten nemen de stad in.

  • Beoordeeld op: 3 januari 2016

    9,2
    Mooie omgeving dicht bij de Mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie omgeving dicht bij de Mooie stad. Enorm aangename en warme gastvrouw die klaarstaat voor haar gasten met een glimlach.

  • Beoordeeld op: 14 oktober 2015

    9,6
    De fietsen zijn een schot in de roos voor een 'Ollander ;
    • Vakantiereis
    • Stel

    De fietsen zijn een schot in de roos voor een 'Ollander ;-))

  • Beoordeeld op: 17 juli 2015

    9,6
    De sfeer van het huis, mooi en stijlvol ingericht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De sfeer van het huis, mooi en stijlvol ingericht. Rustige ligging en toch heel dicht bij centrum Brugge Vriendelijke eigenaresse

  • Beoordeeld op: 17 mei 2015

    10
    Katrien!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Om dan toch iets te zeggen ja het weer donderdag that's iT!

    Katrien! Top gastvrouw Het visioen lekkere bistro We rust, de locatie Afin alles

Er zijn ook 7 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 18

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: