Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Banks

Steenhouwersvest 55, Antwerpen Centrum, 2000 Antwerpen, België

#33 van de 65 hotels in Antwerpen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1582 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 21 juli 2018

    7,5
    kamers ok .
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt

    kamers ok . Ontbijt : de trein der traagheid . Het bleef maar duren . Wij hebben zeker 20 minuten gewacht op het ontbijt . Receptie : onderbezet .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Mooi centraal gelegen
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achteraf te horen krijgen dat ik nog voor 1 ontbijt extra moet betalen terwijl ik een kamer voor 2 personen incl. ontbijt heb gereserveerd. Waarom zou ik een kamer voor 2 met 1 ontbijt reserveren? Banks zou het aan. Booking.com doorgeven dat het niet goed op de site staat. Ik vind dit best een tegenvaller en verwacht een reactie van jullie. Groet, Eric

    Locatie, kamer bovenste verdieping én balkon

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    Geweldig weekend
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Was erg warm.op de kamer

    Alles geweldige lokatie,vriendelijk personeel en de drankjes en tapas is echt top. Ook een leuk zitje in de tuin waar je ook nog erg leuke mensen ontmoeten. Top weekend gehad.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,9
    leuk hotel op prima lokatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer is niet erg groot maar comfortabel genoeg

    de locatie en vriendelijk personeel, goede bedden.ontvangst met drankje en de gratis happy hour met tapas.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    4,2
    Teleurstellend
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De faciliteiten zijn echt niet up to standard voor een business hotel, het ontbijt is ook maar pover: geen vers brood, een hardgekookt ei en wat charcuterie. Geen fruit of een koffiekoekje..

    Dit een businesshotel noemen is echt een grap. De WIFI heeft de 4 dagen dat wij er waren amper gewerkt. Het personeel is de router 2x tevergeefs komen resetten en dat lukte niet. Ook de kamerfaciliteiten laten erg te wensen over. Er is geen bureau in de kamer, geen koffiemachine of koffietassen, geen koelkast, geen airco (het was 26 graden) en het uitzicht op de 'tuin' is een uitzicht op daken, waar zelfs nog mensen over lopen 'snachts, dus met een open raam slapen is ook niet zo veilig. Echt een afrader!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juni 2018

    7,9
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kussens zijn allemaal beetje te hoog, of te vol gestopt. kleinere of lagere kussens zijn beter voor je nek en die slapen ook lekkerder

    lekker bed, goede douche

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    Centraal gelegen met leuke uitstraling
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Slechte wifi verbinding en kamer wat benauwd ondanks aanwezige ventilator (maar mag je wel klagen over mooi weer?)

    Goede ligging, centraal en in een leuke buurt. Een heerlijke douche. Hotel had een leuke, moderne uitstraling. Ontbijt aan tafel een verademing na altijd maar die buffetten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Een prima hotel met kleine maar goed ingerichte kamers op een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt ga je zitten en moet je wachten tot je het ontbijt krijgt, er is geen sprake van een buffet, echter moesten we een half uur wachten op de zondag.

    Centrale locatie, met max tien minuten lopen kan je bij alle toeristische trekpleisters komen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    3,3
    Erbarmelijk !
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn absoluut niet conform de foto’s op de site. Noem het hokken ! Klein , vuil, slechte bedden ( 2 eenpersoonsbedden van 80 cm die met een 2 pers hoeslaken erover als 2 pers bed moeten doorgaan, zelfs hoogteverschil in de matrassen. )versleten hoodkussens Badkamer met een spiegelgladde vloer. Voor 1 pers handdoeken die klaar lagen . De andere na een zoektocht kunnen vinden op een stoffige plank.Bij melding aan de receptie personeel die de klacht ontkennen en hun gelijk proberen te halen. Precies nog nooit van service gehoord. Niveau van een goedkope herberg maar je betaald er de hoofdprijs in t kwadraat. Slechste hotel / service / prijs ever !! Bovendien onoverzichtelijke indeling, geen indicatie voor toegang naar de trappen noch naar de nachtingang, lijkt een doolhof zonder verluchting en verlichting. Mag absoluut niet het predicaat hotel hebben !!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    8,8
    Relaxt weekendje weg
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onze badkamer had een bad, wat vrij smal was met bovenhangende douche en een douchegordijn voor het bad langs. Douchen hierin was voor mij (174, vrouw, normaal postuur) nog goed te doen maar voor een man die wat langer/breder van postuur is is het een uitdaging en dientengevolge hadden we na zijn douchebeurt de vloer naast het bad waar ook het toilet hangt, blank staan. Beter hadden wij een kamer met douche gehad. Deze schijnen er wel te zijn hoorden we later en dit kun je als voorkeur aangeven. Het bad zelf was als ligbad voor ons ook wat klein.

    Wij waren voor een weekendje in Antwerpen. Banks is een heel leuk hotel met heel fijne relaxte sfeer, ligging super, dichtbij het centrum, voor elk wat wils. Ontvangst hartelijk met glaasje Cava en 's middags werd er happy hour met kleine tapas aangeboden. Ontbijt geen buffet, wel erg verzorgd met fruit en eitje (gekookt iets te hard/blauw) en een extra broodje was geen probleem. Super vriendelijk personeel. Aankleding van de kamers beetje retro, wat ik persoonlijk erg leuk vond, gecombineerd met betonnen vloer/plafond. Wij hadden een kamer met frans balkon. Badkamer is gecreëerd in hoek van de kamer dmv glaswanden, heel bijzonder. Door dunne gordijnen is de kamer in 2-en te delen. We hebben heerlijk geslapen! Al met al heel leuk concept en tegen een redelijke prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    7,1
    Enig
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je hebt niet echt privacy in de badkamer vanwege het doorzichtige glas. Als je op bed ligt kan je zo de ander op de wc zien zitten wie weet wat voor dingen ondernemen amai

    Luxe kamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 18 mei 2018

    2,5
    Schandalig!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik zet hier de mail welke ik naar het management van dit hotel gestuurd heb. Ook heb ik jullie gemaild, nog geen antwoord. Beste, Ik heb absoluut niet genoten van mijn verblijf in jullie hotel. Op woe-av boekte ik per ongeluk 2 kamers bij jullie via Booking, dit was omstreeks 21h20/25 -> binnen de 2 minuten had ik naar jullie via Booking gemaild dat dit uiteraard een foutje was! Ik was alleen. Bij aankomst aan het hotel, nog geen 30 min later, kon ik niet binnen(ik had op Booking ingegeven inchecken 22h-00h). Ik ben 2x heel onbeleefd geantwoord geweest aan de tel door Mr. Daan en toen ik uiteindelijk door de receptioniste binnen gelaten werd, was zij nog van niks op de hoogte. Zij belde met haar overste, de manager vh hotel. Misschien bent u dit? Deze persoon antw “De mevrouw moet de kamers betalen want nu heeft er niemand anders een boeking kunnen doen daar ze gereserveerd waren!” Serieus??? Om 21h30 en op minder dan 30 min ter plekke en jullie hadden nog wel 8 kamers vrij, kon ik op jullie lijstje zien. Ik vind dit allesbehalve service en dit getuigt van puur geld cashen. U kan erop rekenen dat ik het hier niet bij laat. Antwerpen zal het weten en allemaal onze internationale contacten die een slaapplek via ons zoeken etc… Ik ben beleefd geweest en heb betaald, maar ik heb absoluut niet goed geslapen. Ik heb ook niet gebruik gemaakt van uw ontbijt of gelijk wat. Ik heb hier geen woorden voor, het is gewoonweg schandalig en het getuigt van nul komma nul empathie of menselijkheid. De persoon, die vrouw aan de tel, manager vh hotel, moet écht beschaamd zijn. Gr, Debby

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,6
    Een hotel met vriendelijk /professioneel personeel midden in hetcentrum van Antwerpen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met Sauna
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De deurdranger op de kamerdeur stond erg zwaar ingesteld. Ik moest met mijn volle gewicht tegen de deur leunen om hem te openen.

    De bedden zijn heerlijk (auping) en elke avond gratis hapjes en drankjes in de bar.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    6,7
    De ligging was perfect.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De handdoeken roken naar zweet. De kamer was wat aan de kleine kant, we vonden de glazen wand tussen kamer en badkamer niet ideaal.

    De ligging was perfect. De kamer was schoon en netjes.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    9,2
    '
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    's middags bij aankomst stonden er vanaf 16:30 drinks en bites klaar voor de gasten. Ze hebben een leuk loungegedeelte en binnentuin waar je lekker kunt genieten van de (gratis) hapjes en drankjes. Ontbijt is lekker en veel keuze. Kamers zijn niet heel groot maar wel comfortabel en mooi ingericht. Locatie is vlakbij de Groenplaats, vanuit hotel kun je makkelijk naar winkels en restaurantjes lopen

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Geweldig. Tweede keer en zeker niet de laatste
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om 8.00 u gepiep van een magnetron op de derde verdieping. Vreemd ook voor het personeel. Daardoor niet uit kunnen slapen, wat net de bedoeling was als je een keer geen kids bij hebt;)

    Gratis Borrelen Ligging Ontbijt Lounge

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Aangename ervaring, zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts 1 minpunt, als de buren de hoteldeur sluiten gebeurt dit met een ‘plof’ en dit hoor je goed. Verder was alles naar wens!

    De ligging van het hotel is perfect! ‘s Nachts was het echt stil waardoor een goede nachtrust gewaarborgd wordt. De man aan de receptie was zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,9
    Banks ligt op een goede locatie in Antwerpen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer waarin wij logeerden mag op korte termijn een onderhoudsbeurt krijgen. Een likje verf hier en een schroefje daar. Overigens ligt het bed prima en stroomt de douche goed!

    Banks ligt op een goede locatie in Antwerpen. Het hotel biedt een prima en zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    4,2
    Helaas hadden voor 2 nachten geboekt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas hadden voor 2 nachten geboekt. Echter zaterdagochtend vroeg moesten we door familie omstandigheden snel terug naar huis. Aangegeven bij receptie maar helaas konden de tweede nacht niet annuleren. Kortom 2 nachten betaald voor een nacht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 mei 2018

    8,8
    Prima verblijf voor een weekendje Antwerpen!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel vroeg zelf ook feedback m.b.t. ons verblijf. Wij hebben onderstaande doorgegeven in de hoop dat hier iets mee gedaan wordt. Persoonlijk hadden we last van de zware deurdrangers overal in het hotel. Het losse vloerkleed in onze hotelkamer was niet veilig voor mindervalide (valrisico!) De witte stoeltjes bij ontbijtzaal zitten wel comfortabel, maar zijn in het opstaan te laag. We hebben zowel personeel als bezoekers zien struikelen over de pootjes van deze brede designstoelen!

    Voor de derde maal in enkele jaren hebben we naar tevredenheid gekozen voor Hotel Banks. Wij vinden ontbijt, het gebruik van hapje en drankje tussen 16:00h en 19:00h in loungegedeelte, uitstraling van hotel en locatie aan Vrijdagmarkt (shoppingcenter om de hoek) ideaal. Het personeel is vriendelijk en zeer behulpzaam. De dieetwensen m.b.t. ontbijt werden prima opgevolgd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    4,6
    niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt , was bediening aan tafel ( is beperkt van vleeswaren en kaas )en de boterhammen waren te lang van voordien afgesneden , deze waren uitgedroogd . kamers waren wel heel klein ( ik denk 3 op 3 met badkamer en wc inbegrepen ) en geen airco nog frigo , zelf geen plaats voor je reiskoffer open te plaatsen ( ja op bed of op de grond )

    kamers waren heel klein maar proper vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    6,7
    vriendelijk personeel maar al de rest eerder middelmatig..
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    vrij kleine kamers; zeer klein toilet; geen bureautje. Ontbijt was eerder matig>. weinig opbergruimte. Uitzicht was nihil.

    Vriendelijke ontvangst; behulpzaam. Goede ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,2
    Top
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een toilet op de begane grond i.p.v. in de kelder.

    De (gratis) Drinks&Bites. Zó gezellig en relaxed. Echt een reden om nog eens terug te komen. Verder heerlijk bed, super schone badkamer. Lekker ontbijt. Top locatie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Super fijn hotel rustig gelegen midden in het centrum
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen gratis parkeergelegenheid bij het hotel. Iets wat kleine kamers.

    Drankje bij ontvangst. Strakke gangen naar de hotelkamer is super cool. Zetelruimte beneden met tapas zijn een meerwaarde samen met het heerlijk ontbijt. Voor herhaling vatbaar !!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    5,0
    De locatie beviel het meest
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine, muffe, benauwde (lees: claustrofobisch) kamers. Geen tissues en andere basis artikelen beschikbaar op de kamer. Gek genoeg enkel één set handdoeken (kleine en grote) voor twee personen voor een dag verblijf? Zodra het zonnetje opkomt, bent u ook wakker. Gordijnen zijn namelijk niet verduisterend (licht komt aan de zijkanten goed door). Ruimtes zijn Agehorig en lawaai van buiten is ook goed te horen. Prijs/ kwaliteit verhouding klopt wat mij betreft dus niet, mits u enkel voor de centrale locatie wilt betalen.

    De locatie beviel het meest

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    4,6
    Super locatie en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Achterstallig onderhoud Vies douchegordijn,slecht kitwerk , Afvoer loopt niet goed af, verf valt van muur door vochtplekken. Jammer want aan het personeel zal het niet liggen.

    Super locatie en vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    6,7
    Fijn bed.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Bovenste Verdieping
    • Verbleef 1 nacht

    Wij bezochten uw hotel i.v.m. de marathon die wij de volgende dag liepen. Het viel ons erg tegen dat er geen aangepaste ontbijt tijden waren i.v.m. de vroege start van dit loopevenement.

    Fijn bed.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    7,9
    we hebben een heerlijk weekend gehad
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer was basic maar gezellig ,kleine kleerkast , beetje krappe ruimte met de hond en een safe zou ook goed

    ontbijt was heerlijk , locatie top, personeel zeer hondvriendelijk .......een pluim !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    8,3
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden een kleine kamer, maar ideaal voor 1 nacht. Leuk was bij aankomst het moment van hapje en drankje in de bar. Leuke ontvangst en zalig onverwacht aperitief momentje.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,3
    Prima hotel op een perfecte locatie maar de kamerprijzen zijn te hoog voor wat de kamer biedt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Van een hotel in deze prijscategie verwacht ik een flink ruimere kamer en iets meer comfort/luxe. De superior room was erg basic en klein. Het bed staat met de zijkant tegen de muur en dan kan je er net aan om heen lopen. Prijs en kwaliteit zijn wat dit betreft niet in verhouding. Als ik een grotere kamer wilde moest ik ter plaatse nog meer bij betalen.

    De douche en het bed waren zeer goed. En leuk extraatje is de borrel in de middag met een gratis hapje en drankje.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    7,9
    Top! En een aanrader voor een weekendje Antwerpen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was wat kaal en de deur erg zwaar en ook werd het toilet nat door het douchen en was er geen gelegenheid shampoo of kleding neer te zetten. Dit is niet onoverkomelijk maar kan beter.

    De kamers waren klein maar alles was erin aanwezig en de bedden waren prima. Het uitzicht was op een blinde muur maar dit was met een muur schilderij leuk opgelost. Het personeel was vriendelijk en correct en de locatie in het centrum top! Verder was de borrel en hapjes een erg leuke extra!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    8,8
    Relaxte plek, hartje stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet heel ruim en de badkamer heel eenvoudig.

    Mooi centraal gelegen. Relaxte loungeruimte met lekkere borrel. Lekkere bedden en goede service

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    7,5
    perfect hotel voor een weekendje Anwerpen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    er waren wat praktische zaken welke hadiger ingericht hadden kunnen zijn. Het toiletpapier is gewoon niet te pakken als je op de WC zit!! je zit jezelf dan in de weg. Deuren van de kamer en van de douche gaan zwaar open.

    ontbijt was zeer goed. Wat ook leuk wat de drank en hapjes gratis tussen 16.30 en 18.00 uur Kamer was netjes ruim genoeg en zeker drie sterren waard

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,3
    Leuk ingericht hotel op goede lokatie en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kwaliteit van wifi op de kamer was zwak.

    Prettig ingericht hotel, met vanaf 16:30 gratis drankjes en hapjes bij de open haard in de lobby. Voelt erg gastvrij! Erg vriendelijk personeel bij de receptie.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    6,7
    Het hotel is prima, ontbijt & borrel zijn goed verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel is prima, ontbijt & borrel zijn goed verzorgd. Wel mogen de kamers opgeknapt worden en mag alles weer even fris in de verf worden gezet en gerenoveerd. De badkamers zijn wat smoezelig.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 maart 2018

    10
    Aangenaam moment in een kunstzinnig klein hotel in een shopping/kunst stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    absoluut perfecte locatie: centrum en toch rustige straat. Het aperitiefmoment/gratis aangeboden met hapjes is mooi meegenomen. het ontbijt is super. Kamers wit modern, bedden perfect.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    6,7
    Gezelligheid maak je zelf.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is verouderd. Barsten in de muren, een kapot gordijn en de gordijnen kunnen niet open. Als je een stadsview aanbied moet je zorgen dat je ze kan zien. Gevaarlijk terras. Veel te hoge prijs voor deze kamer.

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    9,6
    Fijne ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was kleiner dan verwacht

    Fijne ligging! Super gezellig gratis borrelen in het hotel. Druk en leuk! Lekker bij de openhaard met n cava en tapasjes. Ontbijt ook heerlijk!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    8,8
    Hip hotel met kleine maar fijne kamers.
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden nog korting tegoed van een vorig verblijf waar toen geluidsoverlast was. Kon ik niet tel. doorgeven ivm afwezigheid receptie. Bij inchecken vergeten dit door te geven maar de Cava maakte het weer goed ;-)

    Top ligging tov Centrum. Happy hour is helemaal geweldig, en daarna aperitiefje bij Appelmans. Kamer was klein maar fijn. Ontbijt... top!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    7,5
    De borrelkuil, en hapjes s'middags.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt is niet slecht maar te weinig keus. lopend buffet s'morgens voor ontbijt met ook wat warme ontbijt gerechten zou beter zijn.

    De borrelkuil, en hapjes s'middags.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,6
    Fijn
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs begint toch wel wat op te lopen. Bij het ontbijt hadden we wat droog (oud) brood.

    Alles was tip top in orde. We logeren reeds voor de 3e keer hier

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    9,2
    Super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warm dekbed, maar je kan altijd om een zomerdekbed vragen

    De kamers zijn geen balzalen, maar het hotel heeft een goeie sfeer met als extra de free drinks & bites in de gezellige lounge bij de openhaard

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,9
    locatie van het hotel, dicht bij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer is erg klein voor de prijs die je betaald. Bed is klein, slechts 1 stoel. Badkamer en toilet zijn door een glazenwand gescheiden van de slaapkamer waardoor privacy minder is.

    locatie van het hotel, dicht bij het centrum.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Hip hotel met een gezellige lounge op een fantastische locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn prima maar niet heel groot. Daarnaast wordt het ontbijt aan tafel geserveerd.. heerlijk verse broodjes, yoghurt, fruit we misten alleen een eitje.. maar dat is echt een klein detail.

    De locatie is vooral geweldig! Alle bezienswaardigheden/musea/winkels op loopafstand.. Daarnaast hebben ze dagelijks hapjes en drankjes in de gezellige bar staan.. leuk om je avond mee te beginnen!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    5,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze vrienden troffen een badkamer vol haren (op de vloer) aan een zilvervisje in het bad. Dit werd snel opgelost door de poetsdames, maar evengoed niet prettig om zo je kamer aan te treffen na het inchecken.

    Top locatie, gratis borrel in de namiddag.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    6,7
    Voor één weekend prima.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg klein met onhandige stoeltjes die het nog krapper maken. In de badkamer zou meer plaats moeten zijn om bijv. Toilettas neer te zetten. Suggestie; een klein koelkastje.

    Aangeboden drankjes en hapjes is erg gastvrij. Lekker ontbijt en zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    8,8
    goed ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine kamers, alles aanwezig maar op een kleine ruimte. Niet voor een lang verblijf

    goed ontbijt vriendelijk personeel drankjes en hapjes aangeboden

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    7,1
    Ik heb het echt naar m'n zin gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was op sommige plekken niet altijd even goed schoon gemaakt.

    Ik heb het echt naar m'n zin gehad. Het was een mooi hotel, vriendelijk personeel en erg gastvrij. De ligging is ook perfect.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 januari 2018

    6,3
    Het viel ons tegen, wij hadden beter verwacht gezien de foto's.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Veel te kleine kamer. Slechts één stoel, ander is een metalen krukje. Alléén TV te kijken in bed....., niet op de stoel. Douche niet goed te gebruiken. Dekbed veel te warm Gasten moeten lang wachten op de lift waar dan de huishouding gebruik van blijkt te maken. Zijn claimen voorrang als de deur opengaat en gasten staan te wachten want dan doen zij de deur weer gewoon dicht.

    Ontbijt was prima, maar er was geen echte koffie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    10
    Een hip hotel waar ik graag vertoef!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een zeer gastvrij hotel met een lage drempel. Leuk en cosy inrichting van de receptie en lounge. De lekker hapjes en dranken waren superleuk en een fantastsiche manier om de namiddag af te ronden en de jonge avond in te leiden. Het ontbijt en service was eveneens zeer verzorgd, compleet en gezellig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,8
    Goede locatie en algehele sfeer is goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kom elk jaar terug. De kamers worden natuurlijk intensief gebruikt. Sommige zaken kunnen een kleine opknapbeurt gebruiken. Niet storend maar is een klein puntje

    Goede locatie en algehele sfeer is goed. Echt een aanrader

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,3
    Leuk, gezellig verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niks (als je het mindere bier uit blikjes 'tegenvallend' kunt noemen...)

    heel vriendelijk personeel, goede ligging, kleine maar propere kamers, rustige ligging dicht bij centrum, 's avonds binnengaan via zijdeur met pasje (heel gemakkelijk). 's Avonds bar gevuld met hapjes

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,2
    Volgende keer komen wij zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt perfect. Happy hour van 6 tot 8 in de avond . Geweldig.prima verzorg in een mooie ruimte. Gebaar van een geweldige gastvrijheid. Fijn dat velen daar op ontspannen wijze gebruik van maken.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    9,2
    Prettig, modern hotel op een uitstekende locatie in het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prettig, modern hotel op een uitstekende locatie in het centrum. Goed ontbijt maar ook vanaf 17 uur een heerlijk borrelmoment in de lounge gedurende het weekend. Wij kiezen altijd voor het Banks hotel als we een weekend naar Antwerpen gaan.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    10
    Dit gaan we zeker nog eens doen en aanbevelen bij vrienden en Familia!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 3 nachten

    N.v.t.

    Het totaal pakket van onze Junior suite was Super de borrels met hapjes en het ontbijt top de ongedwongen sfeer lekker vlot vriendelijk en jong personeel!!!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,2
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch liever een ontbijt buffet i.p.v. aan tafel te brengen

    De ligging is perfect. Leuk dat er gratis drank en hapjes waren. We kregen een late checkout van 13 uur omdat het 1 januari was. Top!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,7
    Kon beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bovenste Verdieping
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er mag in de informatie staan dat je niet op het balkon kan. Je boekt een hotel met balkon maar je kan er niet op, geen goede prijs kwaliteit voor de kleine kamer. Heb grote kamers gehad voor deze prijs.

    Vriendelijke service

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    7,5
    Prima hotel op fijne locatie midden in het centrum, wel kleine kamers en prijzig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bovenste Verdieping
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het bed vonden we echt niet fijn, wel lekker lang 210cm maar met een veel te zachte matras die helemaal doorzakte, de kussens waren te dik/hard (meestal hebben hotels een set dikke en dunne kussens...nu waren ze alle 4 te dik). Kortom na 2 nachten last van onze rug, erg jammer! De kamer is klein wat prima is; maar er is te weinig plek/kastje/plankje om spullen neer te zetten, iets wat moet als de kamer zo klein is. Het ontbijt was lekker en ik ontbijt vrij veel ;) maar zoveel brood in een mandje en bijna iedereen laat dat staan; ook de verse sap laten mensen soms staan; echt zonde! De dames van de bediening rennen zich rot met uitdelen en ophalen/schoonmaken. Waarom niet gewoon een buffet waar iedereen pakt wat hij wil, lijkt mij veel beter, werknemers focussen op die locatie en ruimen enkel op bij de tafels, en belangrijker er wordt minder eten weggegooid.

    Fijne locatie waarvandaan je lopend alles kunt bereiken, leuke borrel savonds op de beneden verdieping, prima ontbijt.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    8,3
    prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    er mogen wel wat meer handdoeken liggen en wat luxere amenities in de badkamer zouden beter bij de toch stevige prijs van de suite passen

    borreltijd in de lounge, de haard in onze suite, de regendouche en het ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,9
    Heel vriendelijk personeel
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was maar 1 klein raam voor de hele kamer waardoor er weinig natuurlijk licht was wat een deprimerend gevoel gaf.

    Heel vriendelijk personeel Tapas waren lekker en attentvol

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    7,1
    Voor een nacht prima door de goede ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De standaard kamer is erg klein met uitzicht op een muur. Het ontbijt voldoet niet aan de verwachting. Een mandje met brood en een bordje met zoet en hartig beleg met een gekookt eitje en wat fruit. Liever een buffet zodat je zelf kan kiezen.

    Schone kamers. Fijne bedden. Vriendelijk personeel. Drankjes en hapjes. Goed gelegen midden in het centrum. Leuk ingericht.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers kunnen flinke opknapbeurt gebruiken Zijn klein: prijs/kwaliteit niet in orde Onze kamer was steenkoud, bed niet extra lang (als in beschrijving) en zeker niet comfortabel Rioollucht vanuit de gang en in de kamer dus niet fris WiFi werkte niet goed

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 17 december 2017

    7,9
    Heerlijk verblijft gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg gehorig.

    Kamer was prima, alleen beetje weinig privacy. Optimaal gebruik van de ruimte gemaakt. Hotel is prima uitvalsbasis en overal dichtbij: Groenmarkt, openbaar vervoer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,8
    Vlot, vriendelijk, behulpzaam. Toch wel een hoge prijs.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was niet in buffetvorm. Iedereen krijgt hetzelfde. Op deze manier wordt er geen rekening gehouden met allergieën, vegetarisch, ... Jammer!

    De sfeervolle inrichting. Het vriendelijke personeel. De ligging van het hotel. De hapjes en de drankjes die aangeboden werden.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    8,8
    Gezellig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets te kleine kamer

    Fijne ontvangst met cava, zeer gezellig aperitieven bij het haardvuur. Kamer heel klein, maar wel proper. Leuk ontbijt. Zeer goed gelegen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    6,7
    Goed met uitzondering van het gedrag van de manager.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het gebrek aan flexibiliteit bij het management om op een creatieve manier een probleem op te lossen over een simpele ontbijtvraag. Er werd niet goed geluisterd en door ons heen gepraat en uiteindelijk werd er niets geregeld. Dit terwijl wij hier al tien jaar komen en wij niets extra's vroegen. Erg jammer.

    De open haard en gezellige borrel

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,8
    Heerlijk ontspannen weekendje Antwerpen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was erg klein (zeker voor een superior), maar schoon en van alle benodigdheden voorzien.

    Gezellig, trendy hotel op een prima locatie (centraal gelegen, in een leuke buurt). Vriendelijke ontvangst. Lekker ontbijtje. Ontspannen sfeer. Tussen 5 en 8 worden er hapjes en drankjes aangeboden; erg attent! hoewel wij er (helaas) geen tijd voor hebben gehad......

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,8
    Een echt leuk en lekker hotel, maar vraag om vloerbedekking!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wij hadden de pech een kamer zonder vloerbedekking te treffen. Kaal beton is prachtig, maar niet als je in november uit bed stapt; dan haal je zonder vloeken te badkamer niet, zo koud aan je voeten!

    Enorm vriendelijke ontvangst: lekker loungen met free drinks & bites. 'n Echt lekker uitgebreid ontbijt, zonder vervelend buffet, maar comfortabel aan je tafel gebracht.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 november 2017

    9,2
    Nachtje Antwerpen
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed iets aan de kleine kant in de standaardkamer...

    Goede ligging, gezellige lobby met gratis hapjes en drankjes tsn 16h30 en 20 h. Badlinnen en lakens in de kamer van goede kwaliteit.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    7,5
    voor een kort verblijf is dit hotel owv de ligging en de ontvangst (ontbijt, happy hour) best ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kleine Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    te minimalistische kamer. We hadden gelukkig maar voor 1 nacht geboekt maar geen aanrader als je hier langer wil verblijven.

    ontbijt was voldoende, gevarieerd en aan tafel gebracht (dus niet in buffetvorm). Ook de gratis drinks en bites (happy hour) werden wel gesmaakt!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    4,6
    Leuke omgeving maar het hotel is absoluut niet aan te bevelen. Er zijn veel betere opties vlakbij
    • Groep
    • Tweepersoonskamer - Bovenste Verdieping
    • Verbleef 1 nacht

    Bij een reservering laat je je Creditcard gegevens achter bij Booking. Deze worden door Banks gebuikt om direct de betaling af te boeken. Je betaalt hier dus cash vooraf wat zeer ongebruikelijk is. Het personeel is vriendelijk maar het management is ronduit klantonvriendelijk. Zo wordt een toegezegde korting geen gestand gedaan! Kamers zijn extreem klein en basic. Zeer slechte prijs/kwaliteit.

    Goede locatie en leuke geste om gasten te ontvangen met een glaasje cava en een hapje

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 7 november 2017

    9,2
    Super
    • Met huisdier
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tip -Ontbijtbuffet Nu krijg je een bord vol eten wat niet allemaal genuttigd wordt

    Prima kamer en bed Geweldige locatie Nu slecht bereikbaar door wegwerkzaamheden Happy hour!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    6,3
    Ontbijt en borrel top😃
    • Stel
    • Tweepersoonskamer - Bovenste Verdieping
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel erg warm en veel geluid van buiten . De stoelpoten van de stoelen in de kamer en ontbijtruimte steken uit en veel mensen stoten hun voeten tenen er tegen.

    Ontbijt en borrel top😃

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,0
    Ontbijt was heerlijk en het is een fijn hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Suit geboekt met de vraag om (tegen betaling) twee taartjes neer te zetten (verjaardagscadeau). Stonden er niet. Kamer met bad gevraagd (per mail, 3 keer over gemaild, geen antwoord) en uiteindelijk bij aankomst een kamer zonder bad. Fles cava stond er niet, in de avond wel, lauw.

    Ontbijt was heerlijk en het is een fijn hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    7,5
    Aangenaam verblijf op ideale locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs mocht iets minder zijn. Liever een ontbijtbuffet. De haardroger was zeer luidruchtig.

    Super ligging. Fijne service tussen 17-20.30u met een hapje en drankje. Kleine kamer maar zeer goed qua indeling. Alles was er.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: