Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Be Manos BW Premier Collection 4-sterren

Square De L'aviation 23-27, Anderlecht, 1070 Brussel, België

#13 van de 212 hotels in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 633 beoordelingen over dit hotel

8,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,3

  • Comfort

    9,4

  • Locatie

    7,9

  • Faciliteiten

    9,1

  • Personeel

    9,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,8

  • Gratis WiFi

    8,5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 50

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2018

    10
    Top. Goede service, schone kamer, mooie kamer, alles perfect.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer met Queensize Bed
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de parking erg duur en de prijs was ook niet aangekondigd. De dame gaf aan 'kleine vergoeding', en die bleek 30 euro per nacht te zijn...

    Top. Goede service, schone kamer, mooie kamer, alles perfect. Auto werd zelfs voor me geparkeerd.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    9,2
    Een subliem verblijf dat voor herhaling vatbaar is.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was een zeer gevarieerd ontbijtbuffet opgediend in een zeer aangenaam kader. De kamer overtrof mijn verwachtingen....ze was zeer ruim, er was een zeer groot 2p-bed van een onberispelijke kwaliteit (je zou er nog uren lang in willen vertoeven;.....zo hemels zacht was het. En de badkamer...zeer lang bad, twee soorten douches, badjassen die elke dag verwisseld werden. Er was een koffietoestel waarbij de pads dagelijks aangevuld werden. Vlotte talenkennis aan de balie (zelfs Nederlands). Het hotel aanvaardde vlot dat ik vroeger kon inchecken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    9,2
    Super ruime kamer, groot dak terras, schoon, zeer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie, super dicht bij het centrum je moet alleen door een minder fijne wijk lopen om er te komen.

    Super ruime kamer, groot dak terras, schoon, zeer vriendelijk personeel heel behulpzaam! Complimenten heerlijk verblijf gehad!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    8,8
    Degelijk hotel, mooie kamer met heerlijk bed, goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was nog niet klaar, terwijl het al 15u30 was. Heb wel direct een koffie gekregen van het hotel terwijl ik wachtte.

    Het was een mooie, rustige kamer. Heerlijk bed en douche. Het personeel was vriendelijk en het ontbijt degelijk. Locatie dicht bij Brussel Zuid, ideaal om naar Vorst Nationaal te gaan.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    8,8
    Tweede maal in dit hotel wegens locatie (ideaal voor Vorst Nationaal) en lekker ontbijt & bed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel zou minstens zowel het Frans als het Nederlands machtig moeten zijn.

    Mooie kamer met heerlijk bed en douche. Ontbijt was ruim en er werd direct koffie gebracht.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,8
    Sfeervol hotel, ontbijt niet op de hoogte van de accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt viel tegen. De koffie is ronduit slecht, lijkt opgewarmd en wordt eerder lauw geserveerd. Er zijn geen broodjes, wel een aantal stokbroden. De manier waarop sommige klanten een stuk afsnijden is niet echt hygiënisch. Waarom dan geen kleine broodjes, weinig donker brood. De omelet baadt in een ondefinieerbaar vocht (gemaakt van eierpoeder ?). Geen vers appelsiensap. Daar mag zeker een tandje worden bijgestoken.

    De gangen en kamers zijn in het zwart geschilderd en bevloerd, ook het vast tapijt.Het is wel even wennen. De kamers zijn voorzien van alle comfort, spijtig genoeg is de (zeer goede) regendouche in een bad geïnstalleerd, maar zijn er geen kranen om een bad te nemen. De badkamer is door een schuifdeur in gefumeerd glas gescheiden van de kamer. Persoonlijk vond ik het matras ietwat te zacht. Je ziet dat het vast tapijt heel goed wordt gereinigd. De kamers zijn muisstil, geweldig. Enig minpunt is dat de airco pal boven het bed hangt, niet ideaal voor je neus 's morgens. Op loopafstand van het station Brussel Zuid.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    10
    Zalig en tot snel !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De doorschijnende wanden in de badkamer.

    Een uitgebreide en verse keuze van het ontbijtbuffet, vriendelijk personeel, hier ga ik zeker nog eens terug als ik nog eens naar Brussel ga.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    10
    kwaliteit en service ten top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer mooi trendy hotel in Anderlecht. We werden super onthaald door het personeel en kregen zelfs een upgrade naar een junior suite. Ze was prachtig, comfortabel, zalig bed en badkamer, thee en koffie minibar.... We zijn verwend geweest op de kamer! Het ontbijt is zeer uitgebreid en lekker! Het heeft onze verwachtingen overtroffen!

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    9,2
    Prima hotel!
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen minpunten

    Mooi hotel, van buiten donker aandoend, alsof het gesloten is, binnen alles strak en modern vormgegeven, in zwart en wit, wat het geheel wel wat donker maakt, maar heel smaakvol Het ontbijt was in een woord geweldig!! Zeer rijk voorzien van alles. Ligging op 5 min.loopafstand van station Brussel-Zuid

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,1
    Toch blijft het een mooi hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - hygiene Qua hygiëne kan het echt beter: schaaltjes jam op tafel waar de plak van de vorige cupjes nog in zit, Vlekken in het bedlinnen, handdoeken e.d. Tot 's avonds laat circa 24.00 uur de fontein aan laten staan, naast de open ramen van de kamers. Het lijkt net of je een vaatwasser in je kamer aan hebt staan door de herrie van het water en de pompen. Allemaal niet onoverkomelijk, maar opgeteld laat het een onprettige indruk achter.

    Het ontbijt is zeer uitgebreid, zelfs met gluten-vrije ontbijtgranen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    8,8
    Uitstekend verblijf in zeer mooi hotel, op uitstekende locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Parkeren lastig, wij hadden geluk met 1 plek in de wijk (wel max. 4uur overdag, dus de parkeerschijf 1x verzetten overdag). Bij geen plek is er ook tegen meer betaling een parkeergarage bij het hotel aanwezig.

    Alle voorzieningen waren top en zeer kwalitatief! Heerlijk ontbijt, goed verzorgd. Heel vriendelijk personeel. Alles zeer schoon en netjes.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    9,2
    Mooi hotel met goeie ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was goed. Uitstekende kamer: ruim, nette badkamer, ...leuk was ook het dagelijks gratis aperitief aangeboden door het hotel. Bij het binnenkomen kon je ice tea krijgen. Ligging tav Station Zuid is ideaal, geen vervoer nodig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    5,0
    Geen goede prijs/kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is 1 kleine sauna en 1 kleije stoomcabine. Hier moet je €25 pp voor betalen op de al bizarre kamerprijs. Ook moet je apart betalen voor parkeren. We hebben geen (vriendelijke) uitleg over het hotel gekregen bij het inchecken, we moesten overal zelf achteraan.

    De kamer was prachtig en met max 30 min lopen, ben je in het centrum. Per metro is het 2 stations.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    10
    Ideaal, uitstekende ligging, mooie designkamers, vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets op aan te merken - alles was perfect

    Reeds 5de keer dat we dat hier verbleven. Vriendelijk en correct personeel. Mooie propere en gezellige kamer.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    8,3
    mooi proper hotel, heel weinig bezetting en geen resaurant. enkel een kleine bar.
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen restaurant meer in het hotel en in de buurt is er heel weinig te vinden. Het hotel lijkt leeggelopen, zelfs op een zaterdag vind je amper 5 mensen in de bar, alhoewel ze een happy hour geven met gratis wijn en tapas. Pas op, als je boekt met bookings, kijk zeker op de site van het hotel, bij ons wat de prijs op de site 40€ goedkoper dan bij bookings alhoewel ze de besteprijsgarantie geven. Er zijn constant acties waar je goedkoper kan logeren.

    De sauna is heel verzorgd, je moet er voor bijbetalen maar dat is geen probleem als het proper is, dit houdt de minder propere mensen ook buiten. Wel jammer dat de douche in de sauna geen warm water heeft.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 20 januari 2017

    7,9
    Prima
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het is overal erg donker in het hotel. De ramen in de gangen zijn afgeplakt. Alleen de ontbijtkamer is licht

    Personeel was bijzonder vriendelijk De kamer was prima en schoon. Heerlijk rustige kamers geen last van verkeer. Centrum is goed aan te lopen (15 min.)

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    6,7
    Chique inrichting, personeel beleefd/aardig, niet voor herhaling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden dit hotel gekozen vanwege de aanwezigheid van een sauna. Dat we daar €15,- per persoon voor moesten betalen vond ik niet OK, dus daar hebben we geen gebruik van gemaakt. Als ik dit had geweten, had ik een ander hotel geboekt, dat meer in het centrum ligt. Het ontbijt á €20 p/p zag er ook erg karig uit, dus geen gebruik van gemaakt. We kregen wel van de bar een lekkere cappuccino gratis toen we vertrokken :).

    Badkamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    10
    Vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt en uitstekende...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Vriendelijk personeel, uitgebreid ontbijt en uitstekende locatie. De kamer was zeer stijlvol en goed uitgerust. Een aanrader.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    10
    Wij waren supertevreden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles wat tiptop in orde!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    9,2
    Uitstekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Rustige omgeving

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    9,6
    ideaal voor een weekendje brussel in stijl
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    mooi interieur, proper en goede prijs kwaliteit.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    10
    bij bezoek Brussel boek ik zeker hier terug
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    kamer perfect, ontbijt schitterend, aanrader het hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Autovrije zondag was niet gemeld Dus afreizen pas na 18.30

    Dicht bin centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    9,6
    Sfeer en vriendelijkheid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was nogal eenvoudig...

    Sfeer en vriendelijkheid

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    10
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geweldige kamer en badkamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    9,2
    Cool hotel bij stadscentrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was duidelijk te weinig personeel tijdens het ontbijt op zondagochtend

    We kregen een grotere kamer dan verwacht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    9,6
    Net hotel, ruime kamers en goed ontbijt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer nette ruime kamers.kamer heeft een aparte zithoek met bank en bureau. Douche is heerlijk. Ontbijt is goed.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    8,8
    De beste inbe buurt!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De koffie bij het ontbijt

    Het ontbijt

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    9,6
    Voor herhaling !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt De kamer

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    9,6
    super
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geweldige kamer, mooie badkamer en een heerlijke douche. Het ontbijt was ook verzorgd en veel variatie

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    9,2
    aan te raden hotel en leuk grieks restaurantje naast de deur
    • Individuele reiziger
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    omgeving en veiligheid,

    de shuttle werd met dank gebruikt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    7,1
    Het ontbijt was matig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    veel te donkere kamer

    Het ontbijt was matig

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    8,8
    Ontbijt was heel erg goed, ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Glazen deur voor de badkamer, als je geen koppel bent, is dat toch op zijn minst een beetje 'awkward'.

    Ontbijt was heel erg goed, ruime kamer

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    10
    latere check-out zou beter zijn geweest vb 14u -15u in...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    latere check-out zou beter zijn geweest vb 14u -15u in plaats van 12u

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2015

    8,3
    Zeer verzorgde en stijlvolle kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slaapcomfort voor de derde persoon op de kamer: op de sofa...? Die zou van hetzelfde comfort moeten kunnen genieten als de andere 2 personen.

    Zeer verzorgde en stijlvolle kamers. Lekker uitgebreid ontbijt. Vriendelijke medewerkers.

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2015

    3,8
    Minibar was warm, maar de eieren bij het ontbijt helaas koud.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Minibar was warm, maar de eieren bij het ontbijt helaas koud. Wekkerradio gaf midden in de nacht opeens een zachte zoemtoon. En tot slot in het toch al donkere interieur waren lampen defect. En dat voor meer dan 240 euro per nacht.

  • Beoordeeld op: 20 juli 2015

    8,3
    de bedden waren heel goed, de badkamer was ook in orde
    • Vakantiereis
    • Stel

    we hebben liever geen tapijt in de kamer, de kamer was klein , ontbijt was heel gewoontjes, geen speciale aanbiedingen zoals lightprodukten, of yoghurt 0% enz.

    de bedden waren heel goed, de badkamer was ook in orde

  • Beoordeeld op: 30 juni 2015

    9,6
    De vriendelijkheid van de medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De hdmi aansluting op de televisie het was heel moeilijk om het aan te sluiten omdat de tv is te dicht bij de muur.

    De vriendelijkheid van de medewerkers.

  • Beoordeeld op: 18 mei 2015

    9,6
    mooi en bijzonder design, heel ruime kamers, coole bar boven...
    • Vakantiereis
    • Groep

    mooi en bijzonder design, heel ruime kamers, coole bar boven en dakterras, je kan niets teveel vragen aan het personeel, gelegen aan rustig pleintje, goede uitvalsbasis om brussel zuid te verkennen en naar de boeremet in den abattoir te gaan, gezien de superdeal die we hadden was de prijs-kwaliteitverhouding prima

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    7,9
    Het hotel is uitstekend met deauto te bereiken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Het hotel is uitstekend met deauto te bereiken. Garagefaciliteit prima. De binnenstad binnen 15 minuten te belopen. Hotel heeft een mooi interieur.

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    8,8
    eigenzinnig hotel mét parking
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    ontbijt nogal minimalistisch

    eigenzinnig hotel mét parking cool design

  • Beoordeeld op: 7 februari 2016

    8,3
    Shuttle bus naar het treinstation, snel en ideaal.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Shuttle bus naar het treinstation, snel en ideaal.

  • Beoordeeld op: 28 januari 2016

    8,3
    Zeer uitgebreid ontbijt + zeer ruime, mooie kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Geen tegenvallers

    Zeer uitgebreid ontbijt + zeer ruime, mooie kamer.

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2015

    9,6
    Parkeren onder hotel tegen 20 euro en binnen vijf minuten...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Parkeren onder hotel tegen 20 euro en binnen vijf minuten bij het metro station! Twee stops en je bent in het centrum metro 'Beurse'.

  • Beoordeeld op: 6 september 2015

    9,6
    Het was echt een prima hotel en je auto kan je goed parkeren...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het was echt een prima hotel en je auto kan je goed parkeren in de garage van het hotel,top.

  • Beoordeeld op: 6 juli 2015

    9,2
    Luxe, rust, ruimte, fantastische badkamer, heerlijk bed,...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Luxe, rust, ruimte, fantastische badkamer, heerlijk bed, goede wifi ontvangst en een heerlijk ontbijt.

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    10
    Kamer, vriendelijkheid en behulpzaam personeel, parking bij...
    • Gezin met jonge kinderen

    afstand koning boudewijn stadion

    Kamer, vriendelijkheid en behulpzaam personeel, parking bij het hotel

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    7,9
    Het parkeren
    • Zakenreis
    • Stel

    Het onbijt voor 20 euro! Dat was het niet waard!

    Het parkeren

  • Beoordeeld op: 23 mei 2015

    8,3
    Ongelooflijk vriendelijke bediening
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ongelooflijk vriendelijke bediening

  • Beoordeeld op: 10 februari 2015

    6,7
    kamer inrichting
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt

    kamer inrichting

Er zijn ook 40 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 50

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: