Accommodaties Vluchten Autoverhuur Tours & Activiteiten Luchthaventaxi's
  1. Startpagina hotelbeoordelingen
  2. Hotelbeoordelingen België
  3. Beoordelingen B&B en herberg: Limburg
  4. Beoordelingen B&B en herberg Tongeren
  5. Beoordelingen van Hoeve de Sterappel

Beoordelingen over Hoeve de Sterappel 3 sterren

Tomstraat 4, 3700 Tongeren, België

#3 van de 11 B&B's en herbergen in Tongeren

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 484 beoordelingen over deze B&B

9,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,5

  • Comfort

    9,2

  • Locatie

    9,1

  • Faciliteiten

    9,3

  • Personeel

    9,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,2

  • Gratis WiFi

    8,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen- er opent een dialoogvenster
Schrijf een beoordeling

Resultaat 1 – 75

  • Beoordeeld op: 18 november 2019

    10
    toooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    's avond hebben we in het restaurant zeer lekker gegeten uitgebreide kaart top ik had een pasta vongole buitengewoon lekker er was brood bij ook donker notenbrood super ik wou de dag daarna een brood kopen ik dacht bij de plaatselijke bakker leek de mevrouw het zelf bakte kan het helaas kan ik geen aankopen ze zij wel als je er gisterenavond naar had gevraagd had ik er een gebakken maar omdat je nu vertrekt kan het natuurlijk niet

    top alles was aanwezig verzorgd en vers vriendelijke bediening ruime keuze van brood en beleg eitjes yoghurt fruit kaas vis kortom alles wanneer je hier niet tevreden en voldaan bent bezoek dan een dokter want dan is er iets mis met jezelf

    Verbleven in november 2019

  • Beoordeeld op: 11 november 2019

    10
    Een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Sauna
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Familiale gastvrijheid! Heel lekker eten in gemoedelijke sfeer Gevarieerd, volledig ontbijt Suite kamer is volledig, uitgerust met luxe extra's Rustig gelegen, doch dichtbij toeristische trekpleisters Voelt beetje als thuis (kinderen speelden met de honden, gezelschapsspelletjes aanwezig,...)

    Verbleven in november 2019

  • Beoordeeld op: 22 oktober 2019

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    /

    Super toffe ontvangst. We hadden 2 kamers (voor 4 personen) geboekt, maar we kregen het appartement, heel tof! Super lekker ontbijt. We verbleven maar 1 nacht, maar hebben er volop van genoten.

    Verbleven in oktober 2019

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2019

    9,2
    ideale kamer voor korter verblijf...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    ik miste enkel een rekje of bank om valies op te leggen

    zeer hartelijke ontvangst, ondanks het late uur van incheck toch nog avondmaal verkregen. uitgebreid ontbijt, met gebakken eitje naar keuze à la minute aangename kamer, heerlijk geslapen in groot bed met betere matras

    Verbleven in oktober 2019

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2019

    7,9
    Fijn verblijf voor een paar dagen weg.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Sauna
    • Verbleef 4 nachten

    We misten haakjes om de handdoeken en badjassen op te hangen bij de douche. De tegelvloer is erg koud omdat er geen vloerverwarming is. De aankleding van de kamer kan wat gezelliger. Ontbijt in het weekend is lekker uitgebreid, door de week wat minder uitgebreid. Het geluid van het restaurant (in het weekend) is hoorbaar in de suite. Restaurant sluit wel op tijd.

    we logeerden in de suite een mooie grote kamer, het was schoon, lekkere douche. Extra is de sauna op de kamer, zowel Fins als infrarood. Airco op de kamer. Bij mooi weer is er een prive terrasje. Fijne eigenaars, belangstellend en open.

    Verbleven in oktober 2019

  • Beoordeeld op: 19 september 2019

    8,8
    Aangename en comfortabel logement met uiterst vriendelijke eigenaars
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ruime kamer met een zacht bed en proper sanitair: comfortabel en gezellig. De vriendelijke gastheer en -vrouw, die tijd namen om met elke gast een babbeltje te doen. Ook fijn dat er een aanbod drank is, wanneer het restaurant gesloten is.

    Verbleven in september 2019

  • Beoordeeld op: 17 september 2019

    10
    zeer geschikt om streek rond Tongeren te verkennen met zeer warm contact met de gastvrouw & - heer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Is iets groter dan een door de weekse B&B nl 7tal kamers. Dus wat meer volk dan men gewoon is. Maar alles loopt vlot en aangenaam.

    Zeer vriendelijk en persoonlijk ontvangst van zowel Mike als Pascale. Geen moeite was teveel. Een mooie locatie vlak bij het centrum van Tongeren maar gelegen in het centrum van een klein dorpje. Achteraan een ruime tuin, een zwembad en een sauna. Je kan 's avonds gezellig blijven eten. Mike is de kok. De dochters zorgen voor de bediening in de zaal. Een aanrader. Je kan je fietsen stallen in een carport.

    Verbleven in september 2019

  • Beoordeeld op: 14 september 2019

    10
    Charmante en gastvrij verblijf
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als ik 1 ding moest zegge zou ik zeggen dat het soms wat gehorig is als mensen met zware passen door de gangen gaan of hakken.

    Het zalige diner, en de opgewektheid en zeer vriendelijke gastheer/vrouw.het zeer lekkere ontbijt en de mooie tuin perfect ook voor ons hondje .

    Verbleven in september 2019

  • Beoordeeld op: 1 september 2019

    10
    1 overnachting ivm de Davidsfonds Zoektocht in Tongeren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets Hebben geen enkele opmerking

    Uitstekend en uitgebreid ontbijt, zeer verzorgd uitstekend restaurant rustige ligging in klein dorpje ,en niet te ver van Tongeren

    Verbleven in augustus 2019

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2019

    9,6
    Hartelijke ontvangst door gastheer en -dame.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets.

    Hartelijke ontvangst door gastheer en -dame. Heel rustige ligging. Mooi kader. Lekker avondmaal met vriendelijke bediening van hun kinderen. Heel lekker ontbijt op het buitenterras. Mooie ruime kamer. En als aangename verrassing: gebruik kunnen maken van het privé zwembad.

    Verbleven in augustus 2019

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2019

    10
    Heerlijke comfortable plek met vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer fijne bed and breakfast.. Kamers mooi afgewerkt.. Schoon en comfortabel.. Heerlijke gerechten uit eigen keuken en de bistro is buiten het seizoen altijd geopend voor de gasten.. Top..

    Verbleven in augustus 2019

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2019

    9,2
    Aangenaam verblijf, een aanrader voor wie van lekker eten houdt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt en het diner suggestie-menu/beperkte kaart waren verrassend heerlijk! Zéér vriendelijke gastheer, gastvrouw en kinderen. Mooi terras. Elke kamer heeft een appelnaam, vermeld op krijtbordje aan de deur. Rustig gelegen.

    Verbleven in augustus 2019

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2019

    9,6
    De ontvangst, de kamers, het zeer uitgebreide ontbijt, het...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst, de kamers, het zeer uitgebreide ontbijt, het zwembad, alles was dik in orde. Wij waren er op een avond dat het restaurant van de Sterappel niet open was, en we dus alleen konden kiezen uit de zogenaamde "kleine kaart". De voorgestelde dagmenul was echter uitmuntend en die kleine kaart was echt zo klein niet. Diegenen uit het gezelschap die de dagmenu niet kozen hebben ook zeer lekker gegeten.

    Verbleven in augustus 2019

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2019

    10
    Voor herhaling vatbaar.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niks

    Zeer vriendelijk gezin dat de Sterhoeve uitbaat. Toen we aankwamen kregen we een volledige rondleiding en voelden we ons direct thuis. Het ontbijt is uitgebreid met verse toemaatjes: gebakken ei met spek, verse broodjes, verse toespijs, vers fruit! De kamer was ruim en verzorgd. We kwamen niks tekort. De uitbaters spraken ons meermaals aan met de vraag of alles naar wens was. Uiterst bezorgd om hun klanten. In het bistro-restaurant viel het aanbod zeer goed mee en liet de kok (de uitbater) ons genieten van zijn kookkunsten. De dochters die hotelschool gaat studeren,, verzorgde de bediening. Heel vriendelijke bediening. Wij genoten van ons verblijf!

    Verbleven in augustus 2019

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2019

    8,8
    De rust en entourage met restaurant aan de B&B
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamers. Douche in slaapkamer klein en zonder afscheiding naar wastafel waardoor wateroverlast kon ontstaan.

    De rust en entourage met restaurant aan de B&B

    Verbleven in augustus 2019

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2019

    10
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je kunt je handdoek na het douchen nergens kwijt, maar dat is een klein verbeter puntje.

    Echt een aanrader!! We werden ontzettend hartelijk ontvangen en hebben genoten van een heerlijk rustige nacht in een fijn bed in een kalme en mooie omgeving. Het ontbijt de volgende ochtend was mega uitgebreid en in 1 woord fantastisch! Wij komen terug!

    Verbleven in augustus 2019

  • Beoordeeld op: 28 juli 2019

    10
    een topper
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    NIETS

    Hele vriendelijke ontvangst op een rustige superlocatie en genoten van de maaltijden 's ochtends en 's avonds ter plaatse alsook de zelfgemaakte uitstappen naar de marktjes van de naburige steden ;-)

    Verbleven in juli 2019

  • Beoordeeld op: 15 juli 2019

    10
    Alles en zelfs meer wat je van een B&B mag verwachten!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zowel het avondeten als het diner 's avonds waren super. Er werd rekening gehouden met mijn allergieën waardoor ik van elk gerecht maximaal heb kunnen genieten. De kamer was zeer verzorgd met alles erop en eraan. Zelfs airco was er aanwezig. Ook het werken in vertrouwen vonden wij super. Bijvoorbeeld, je kon drank (koffie, frisdrank, verschillende soorten bier,...) nemen zoveel je wenste en bij de afrekening vertel je gewoon wat je hebt genomen. Kortom, het verblijf was super in een aangenaam en vriendelijk kader. Om nog eens over te doen!!!

    Verbleven in juli 2019

  • Beoordeeld op: 12 juli 2019

    10
    Alles was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Eigenlijk niet.

    Alles was perfect. Dit was de 2de maal dat we hier waren, en ja, het vraagt naar meer. Vriendelijke en behulpzame mensen, je voelt je er zo thuis. Ontbijt is ook af. En het avondeten was ook tot in de puntjes verzorgd en lekker.

    Verbleven in juli 2019

  • Beoordeeld op: 11 juli 2019

    8,8
    Het was allemaal prima in orde . Hele vriendelijke familie , lekker diner en top ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Spijtig dat wc en badkamer een open ruimte zijn in de slaapkamer.

    Schitterend ontbijt ! Wij hadden het geluk om aanwezig te zijn tijdens het uitgebreide ontbijt dat elke eerste zondag van de maand wordt georganiseerd.

    Verbleven in juli 2019

  • Beoordeeld op: 8 juli 2019

    10
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    niets te melden

    zeer vriendelijke en behulpzame ontvangst. Mooie locatie, ruime kamer en grote tuin waar we gratis kersen konden plukken. Ook het avondeten was prima.

    Verbleven in juli 2019

  • Beoordeeld op: 30 juni 2019

    9,2
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het zou fijn zijn als er verduisteringsgordijnen zouden zijn. Douchesproeier was lam.Douchebak glad misschien antislip.Helaas geen koffie/thee faciliteiten op de kamer.

    Heerlijk airco op de kamer.Prima bed.

    Verbleven in juni 2019

  • Beoordeeld op: 30 juni 2019

    8,3
    Mooie B&B nabij Tongeren centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De verduistering op de kamer was er niet waardoor je zeer vroeg wakker werd. Wanneer de buren wakker zijn weet je ook meteen. Verder geen minpunten.

    De vriendelijkheid van de eigenaars was top, de kamers waren zeker in orde maar gehorig, de B&B is ruim en met zwembad in een prachtige tuin, een lekker ontbijt stond klaar. Alles was in orde!

    Verbleven in juni 2019

  • Beoordeeld op: 20 juni 2019

    9,6
    Zeer aangename B&B met hele goed prijs/kwaliteitverhouding. En.. Prima ontbijt!!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen noemenswaardige opmerkingen. Of toch, maar het is muggenziften: het invullen van een formulier met al je gegevens blijf ik vervelend vinden, omdat de reservatie via booking.com gebeurde en ik daar al een keertje alle gegevens had moeten invullen. Onze Belgische bureaucratie, vermoed ik? Dat weegt zeker niet op tegen al het positieve, maar ik wilde het toch eens kwijt.

    Rustige locatie op een drietal kilometer van het centrum van Tongeren. Hartelijke ontvangst, mooie en nette kamer, super ontbijt, goede wifi en een leuke tuin. Bijhorend restaurant extra troef. Deze B&B is een absolute aanrader!

    Verbleven in juni 2019

  • Beoordeeld op: 5 juni 2019

    9,6
    Rustig, ontspannen, verwend verblijf! Pareltje en aanrader!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Sauna
    • Verbleef 2 nachten

    Meer opbergruimte in badkamer: handdoekrekje, kapstok, tafeltje om make-up op te leggen. Mini bar in kamer zou nog een pluspuntje zijn.

    Supervriendelijke gastvrouw/gastheer , deze mensen houden van dieren. Heel ruime suite met terras, sauna en jacuzzi. Nog een pluspunt is de bistro/restaurant, de gastheer is een goede kok. Mooie, grote tuin met apart stukje voor de hondjes. Proper zwembad. Een dikke pluim voor deze familie!

    Verbleven in juni 2019

  • Beoordeeld op: 27 mei 2019

    9,2
    Super vriendelijke gastheren en vrouwen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Sauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slaapvertrek v d kamer naast restaurant, we hoorden de gastheer goed 's ochtends alles klaarzetten voor het communiefeest dat zou doorgaan.

    Super vriendelijke gastheren en vrouwen

    Verbleven in mei 2019

  • Beoordeeld op: 20 mei 2019

    9,2
    Veel beter dan top!!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer genoten van ons verblijf in Hoeve de Sterappel met vriendinnen. Heerlijk en uitgebreid ontbijt, voor ieder wat wils. Restaurant was overtreffend lekker en eerlijk naar prijs-kwaliteit. Kortom, een geweldig weekendje weg op een toplocatie, met overtreffend vriendelijke bediening en heerlijke eetverwennerij.

    Verbleven in mei 2019

  • Beoordeeld op: 9 mei 2019

    10
    FANTASTISCH ! Voelden ons zéér welkom
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zou het NIET weten....

    Subliem ontbijt ! 5 sterren Heel fijne mensen en vooral zéér flexibel op vlak van avondeten en bovendien zéér lekker ! Voelden ons zoals thuis, een zeer warm nest.

    Verbleven in mei 2019

  • Beoordeeld op: 5 mei 2019

    10
    uitgebreid en zeker voldoende - extra pannenkoek en eitje...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    detail: sproeikop ( regendouche) - gaatjes zaten verstopt door kalk - eenvoudig te verwijderen door erover te wrijven

    uitgebreid en zeker voldoende - extra pannenkoek en eitje top buitensauna leuke extra -heel aangename omgeving, rustig en toch overal dichtbij regelmatige schoonmaak

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 4 mei 2019

    10
    Mooie B&B in een prachtige landelijke omgeving ! Zeker een bezoek waard !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Hartelijk ontvangst bij aankomst, mooie propere kamer, lekker uitgebreid ontbijt, mogelijkheid tot avondeten in het restaurant. De gastheer Mike is een topkok, hij wist ons telkens te verrassen met heerlijke dagverse bereidingen. Gastvrouw Pascale zorgt dat alles op wieltjes loopt met de hulp van de oudste dochter en schoonzoon. Dit is een topteam !! Wij komen zeker nog terug.

    Verbleven in mei 2019

  • Beoordeeld op: 4 mei 2019

    10
    Alles was dik in orde, voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor ons viel er niets tegen.

    Uitgebreid , verzorgt ,lekker brood, alles was voorhanden wat nodig was. de eigenaars vroegen voor naar je wensen .De maaltijden s'avonds smaakte heel lekker, de eigenaar is een top kok. de eigenaars zijn heel vriendelijk zonder opdringere te zijn. Alles wat heel netjes en verzorgt.

    Verbleven in mei 2019

  • Beoordeeld op: 29 april 2019

    7,9
    Een prima plek om er even tussenuit te gaan. Daarvoor maakten wij deze trip.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets

    De vriendelijkheid van de eigenaars. Zij probeerden echt iedereen naar de zin te maken De locatie was een goed uitgangspunt om vandaar naar Tongeren te gaan en zeker ook naar de mooie omgeving.

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 28 april 2019

    7,1
    Goed, maar ze moeten een beetje afstand leren nemen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een iet wat te huiselijke sfeer. Ze kwamen tussen de gasten zitten om zelf dan iets anders te eten.

    Ik was hier vroeger al geweest, weliswaar bij een andere eigenaar. Omdat die man me goed geholpen had kwam ik graag terug. Het waren dus nu andere eigenaars. Ze deden hun uiterste best.

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 24 april 2019

    9,6
    Super verblijf in Haspengouw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat het zo fijn is om even tot rust te komen in de tuin na een dagje fietsen zou ik aanraden wat meer ligzetels te voorzien.

    Perfecte locatie om Haspengouw te bezoeken. Mooie kamer, vriendelijke uitbaters, gezellige sfeer en werkelijk fantastisch ontbijt. Leuk terras vooraan en tuin om tot rust te komen achteraan.

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 21 april 2019

    10
    Een fantastisch weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Sauna
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Goede en vriendelijke ontvangst, heel lekker en uitgebreid ontbijt, mooie kamer. De mogelijkheid om ter plaatse lekker te dinneren (eventueel op een gezellig terras) tegen een heel correcte prijs. Mogelijkheid om ter plaatse fietsen te huren is heel praktisch. Dicht bij wandel en fietsroutes in de fruitstreek en wil je meer drukte ligt Tongeren dichtbij.

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 19 april 2019

    10
    Geweldig verblijf in Haspengouw
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Fijne kamer en zeer verzorgd ontbijt, niks op aan te merken, B&B eigenaren die er voor je zijn, en de geweldige ligging van de B&B in Haspengouw.

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 19 april 2019

    10
    Ongelofelijk warme en vriendelijk mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongelofelijk warme en vriendelijk mensen. De kamer was prachtig en net, het eten in het bijhorende restaurant was top en het ontbijt lekker en verzorgd. Wij hebben een topweekend achter de boeg!

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 15 april 2019

    8,8
    We hebben er van genoten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer van het niet volledig afgesloten toilet en badkamer (nogal gehorig...)

    Mooie B&B, heel vriendelijke mensen, uitgebreid ontbijt en mogelijkheid om 's avonds ter plaatse te blijven eten (is een heel groot pluspunt!) Heel lekker - goede chef-kok! De 2 dochters en vriend helpen heel goed mee: opvolging verzekerd!?!

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 15 april 2019

    10
    In De Sterappel wordt voor je gezorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een verblijf in De Sterappel voelt aan als thuis. De familiale sfeer, de gezellige ruimtes, het heerlijke eten … We huurden ook twee elektrische fietsen, erg handig dat dit ter plaatse kan. We komen terug!

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 8 april 2019

    10
    Top, we hebben ervan genoten , die Familie heeft ons een echt vakantiegevoel bezorgd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een gordijn of deur aan de douche zou niet miskomen en ook een antislipmatje in de douche , maar dit laatste zal er waarschijnlijk niet liggen omwille van hygiëne . Pas op , dit zijn geen dingen die ons tegenvielen , maar gewoon als tip.

    Super vriendelijk gastgezin ! top ontbijt , vrouw en man des huizes komen meer dan voldoende vragen of alles ok is ,of ze eieren , pannenkoeken mogen bakken, en het buffet is op zich al reeds zeer uitgebreid en constant aangevuld. Ook s'avonds kan U zeer goed eten in het bijgelegen restaurant.

    Verbleven in april 2019

  • Beoordeeld op: 7 april 2019

    10
    Heerlijk genoten en we komen zeker terug.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Private parking voor de wagen maar volgens de eigenaar is deze in aanbouw. Een afgesloten fietsstalling zou ook wenselijk zijn.

    De mogelijkheid om er ‘s avonds heel lekker te eten. De rust en de stilte in de omgeving.

    Verbleven in maart 2019

  • Beoordeeld op: 10 maart 2019

    10
    Verwend en aangenaam.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    een aanrader!!! Zeer vriendelijke uitbaters en kinderen ook.We waren zeer welkom met hondje .Zeer Proper,vriendelijk. Eten s'avonds in bistro uitstekend lekker en s'morgens ontbijt ook super.Uitstekende B&B.

    Verbleven in maart 2019

  • Beoordeeld op: 9 maart 2019

    9,2
    Top B&B
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Sauna
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen opmerkingen , klein detail, een afvalemmertje in toilet zou handig zijn.

    De ruimte , comfort, de sfeer , uitbaters super vriendelijk, geven heel veel uitleg en tips voor uitstappen in Tongeren ...toppie!!!

    Verbleven in maart 2019

  • Beoordeeld op: 4 maart 2019

    10
    Super !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    voor ons helemaal niets

    We hadden een fantastisch verblijf. Het ontbijt was lekker, veel keuze en voor wie wil een versgebakken eitje met spek. Heel vriendelijke, sympathieke en gedreven gastheer en gastvrouw. We konden ,s avonds ook een dagschotel eten, (eventueel eten aan de kaart) perfect klaargemaakt door de gastheer, mooi gepresenteerd, mooie portie en lekkere smaken. Chapeau voor alles !

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 4 februari 2019

    9,2
    centrale ligging en toch vrij rustig, lekker ontbijt! Vriendelijk gastgezin!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niks, super verblijf. Enkele kleine detailopmerkingen, maar geen negativiteit! Een kapstokje (haakje) aan de lavabo zou handig zijn, en iets meer verlichting aan de spiegel in de badkamer....

    Het beste ontbijt ooit!!! SUPER!

    Verbleven in februari 2019

  • Beoordeeld op: 10 januari 2019

    10
    Fantastisch leuk verlof gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De badkamer had geen deur of gordijn dit was misschien een beetje nadelig.

    Het ontbijt was af, de kamer was zeker in orde, de gelegenheid tot avond eten was ook heel gemakkelijk en het was ook heel lekker. De eigenaars waren ontzettend vriendelijk en hoffelijk. We hebben een heerlijke vakantie gehad.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2019

    8,8
    SUPER heel leuk met ons hondje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is tof dat de kinderen in de ontbijt eet ruimte zitten maar mss kunnen ze beter in de zetel gaan zitten . Stoorde een beetje omdat ze constant op de gsm computer zitten.

    De eigenaar kan heel goed koken

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2018

    10
    leuke kerstdagen gehad met een overheerlijk kerstdinner.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    niks

    het ontbijt was overheerlijk , ze kwamen zelfs nog vragen of we spek met eieren of een vers gebakken pannenkoek wilden. de uitbaters waren super vriendelijk ook de kinderen

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2018

    10
    Overheerlijk ,uitgebreid ontbijt.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het weer !

    Overheerlijk ,uitgebreid ontbijt. Rustige ligging in een prachtige omgeving. Jong ,zeer enthousiast koppel ,met nog heel veel dromen in het achterhoofd om te realiseren ! 's Avonds lekker gegeten, klaargemaakt door de eigenaar en bediend door de eigenares . Komen zeker nog eens terug, want we gaan met een héél goed gevoel naar huis ! Dank je wel en proficiat met al wat jullie ons aanboden !!!

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 3 december 2018

    9,2
    Aangenaam.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche viel wat tegen omdat er geen douchedeur was en al het water in de kleine badkamerruimte droop. Er was ook geen afloop zodat het water op de grond bleef staan.

    Het ontbijt was een voltreffer.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 2 december 2018

    9,2
    Een woord is genoeg:fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Sauna
    • Verbleef 1 nacht

    Niets op aan te merken!!!!!!!

    het avondmaal was uitstekend en alhoewel het de ouders waren van de eigenares werden we heel goed geholpen. Prachtige kamer met alle nodige comfort en een formidabel ontbijt. Ook de eigenaars die we de volgende morgen voor het eerst zagen waren heel vriendelijk en hulpvaardig. Voor herhaling vatbaar.

    Verbleven in december 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2018

    9,2
    Prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Je hoorde de mensen op de gang wandelen ( enkel s'morgens ) , maar dat is maar een klein min puntje !

    Vriendelijk, en warm onthaal . Het lekker ontbijt , en de mooie lekker warme kamer. Prachtige hoeve ...top ! We hebben ons goed gehad in het mooie Tongeren :) Natuurlijk niet vergeten , het gratis parkeren :)) . parking genoeg

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2018

    10
    Heel ontspannend verblijf, bij heel vriendelijke mensen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Voor ons was alles perfect.

    Mooie ruime kamer, met een extra groot (heel goed bed). Een heel lieve gastvrouw en gastheer. Perfect verzorgd ontbijt. En ook de avondmaaltijden waren lekker en mooi verzorgd. Een heel goede kok. Een echte aanrader.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 26 november 2018

    10
    Zeer goede accomodatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Soms problemen met parkeren. Te weinig plaatsen in de buurt.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam! Zeer lekker en uitgebreid ontbijt. Vers gebakken eitje pas op het moment dat je er bent en als je zin hebt evenals een pannenkoekje. Zeer ruime en nette kamers. Niks op aan te merken!

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 21 november 2018

    9,6
    Zeer mooie kamers met alles aanwezig wat je nodig had.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer mooie kamers met alles aanwezig wat je nodig had. Hartelijke ontvangst. Bij problemen wordt direct een oplossing aangeboden. Zeer lekker ontbijt met spek en eieren en een lekker pannenkoekje. Ook gegeten in hun restaurant en dat was ook heel erg lekker.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2018

    7,9
    Ik vond het een gezellig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vond het een gezellig verblijf. De uitbaters waren zeer vriendelijk en open voor contact. Het ontbijt was prima met voldoende afwisseling en verse producten. Ik vond de kamers ruim en erg proper. Ze waren mooi ingericht zonder overdreven poespas, wat ik prima vind!

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2018

    10
    Zo'n verblijf verwarmt je hart !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Werkelijk niets.

    Bijzonder gastvrij, top bediening en attentie, perfecte accommodatie, uitgebreid en tot in de puntjes verzorgd ontbijt, alsmede het restaurant, keuken en b&b worden met liefde gerund, zeer schappelijke prijzen.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 12 november 2018

    9,6
    Genieten!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Junior Suite met Sauna
    • Verbleef 2 nachten

    Als we dan toch een kleine opmerking moeten geven: de verwarming van onze kamer was niet voorzien op de grote ruimte. Na een koele nacht duurt het dan ook te lang voor de kamer en badkamer warm zijn. Dus als tip naar de uitbaters toch even meegeven om daar iets aan te doen, dan wordt het echt een perfect verblijf in elk seizoen.

    Zeer zorgzame, lieve uitbaters die duidelijk met heel hun hart deze B&B uitbaten. Leuke omgeving voor mooie wandelingen, fietstochten of een bezoekje aan Tongeren en Hasselt. Het ontbijt is erg uitgebreid en de service is geweldig. Onze kamer (junior suite met sauna) was erg ruim, van alle comfort voorzien en biedt bovendien een mooi uitzicht op de tuin.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 11 november 2018

    10
    Ideale, rustige locatie uitgebaat door mensen die dit met hart en ziel beheren.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eigenlijk niets.

    Vriendelijke en spontane gastvrouw/gastheer, zeer nette kamers, ruim en lekker ontbijt. Genoten van de stilte en de rust. Absolute aanrader.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 5 november 2018

    9,6
    Fantastisch!!!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke uitbaters,mooie verzorgde kamers,heerlijk uitgebreid ontbijt!! Dineren in deze hoeve is werkelijk genieten,personeel zeer vriendelijk en behulpzaam,wij hebben genoten van ons verblijf en raden deze accommodatie sterk aan!!! Ook ons hondje was zeer welkom,wij gaan zeker terug!! 👍👍

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2018

    9,2
    Dé aanrader voor regio Tongeren.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Puur praktisch zou het afsluiten van de douchecabine, zelfs al is het maar met een gordijn, het veel gemakkelijker maken om wateroverlast te vermijden. Maar dat is echt detailkritiek. Als de mogelijkheid zich in het dorp voordoet, zou het aanbieden van een privé parking een meerwaarde bieden. Nu was het even zoeken.

    Het onthaal was super. Het eten evenzeer, zowel het bistroluik als het inbegrepen ontbijt. Je merkte dadelijk dat de eigenaars hun uiterste best doen om er een totaalbeleving van te maken en iedereen een hartverwarmend welkom te geven.

    Verbleven in november 2018

  • Beoordeeld op: 4 november 2018

    10
    Topverblijf in de fruitstreek
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    Limburgse gastvrijheid ten top, een zalig bed en een ontbijt waar je de rest van de dag mee verder kan. We hebben ook 's avonds daar gegeten en dit viel ook reuze mee. Gouden tip van de gastvrouw om Borgloon te verkennen en zo het doorkijk kerkje te bezoeken.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2018

    10
    Persoonlijk contact met de uitbaters.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond de keuze aan ontbijtgranen nogal beperkt (Walter) en ik miste smeerkaas bij mijn croissant (Marleen). Maar dat konden we missen, er waren genoeg alternatieven.

    Persoonlijk contact met de uitbaters. De keuze aan gezelschapsspelletjes. Vers gemaakt eitje met spek en lekkere versgebakken pannenkoek bij het ontbijt.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2018

    10
    Super vriendelijke en gastvrije uitbaters.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super vriendelijke en gastvrije uitbaters. Superlekker, verrassend en uitgebreid ontbijt. Het restaurant was minstens een ster waard. Nette ruime kamers met zeer goed bed. Een echte aanrader !!!

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2018

    9,6
    Een echte aanrader, gewoon doen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wat een geweldig fijne accommodatie! Personeel is meer dan vriendelijk, warm en behulpzaam. Zij proberen het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Ook het restaurant is een echte aanrader, heerlijke gerechten voor een zeer redelijke prijs. Kamers zijn ruim modern en schoon. Home away from home! :-)

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 25 september 2018

    10
    Een echte aanrader, echt de moeite waard!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het overtrof alles. Zalige B&B waar je volledig tot rust komt. Alle comfort voor een hele mooie prijs. Uitbaters zijn super fijne mensen die hun zaak volledig met hun hart runnen. Ook het restaurant is geweldig. Heel lekker gegeten voor een heel schappelijke prijs. Zeker de moeite waard!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    9,6
    Een heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een perfecte gastvrouw en gastheer. Het avondeten was overheerlijk met dank aan de gastheer die een uitstekende kok is. Een zeer mooie omgeving en erg rustig

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 19 september 2018

    9,6
    super genoten in de mooie omgeving bij een top-accomodatie met erg lieve eigenaars !!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk geen echte minpunten, het enige misschien : de gehorigheid vanop het toilet

    kamer prima in orde, super goed bed ! ontbijt : alles wat nodig is, en zelfs meer (bv. a la minute vers gebakken pannenkoekjes , keuze van een eitje, zalm, eigengemaakte confituren,..) zeer vriendelijke ontvangst, super vriendelijke eigenaars !! mooie tuin, met zwembad, ligstoelen, zithoekjes, ... Kortom, een plek om zeker terug te komen en aan te raden aan anderen !!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    9,2
    Voot herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De scheiding tussen toilet en badkamer...

    Zeer gastvriendelijk. Lekker, uitgebreid en attentvol (maken van een eitje met spek of heerlijke pannenkoek) ontbijt. Eerlijke en lekkere bistro. Rustig gelegen en een perfecte uitvalbasis (Tongeren, Hasselt, Maastricht,...)

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    10
    Zeer charmant verblijf en uitstekende prijs-kwaliteit
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alleen een dakraam op de kamer, graag iets betere verluchting en een beetje gehorig.

    Zeer gastvrije en aardige eigenaars. Zeer goede prijs-kwaliteit verhouding. Goede bedden, kamer alles erop en eraan, zeer verzorgd ontbijt. Lekkere koffie! Leuk dorpje en een bijzondere locatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    10
    Het was meer dan perfect ,bij ontvangst,een vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Junior Suite met Sauna
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Het was meer dan perfect ,bij ontvangst,een vriendelijk begroeting,een leuke gezinnetje ,iedereen was aan de slag bij het avond eten,die super lekker was,en met het uitgebreid ontbijt,in korte woorden, wij voelde zoals thuis, wij komen zeker terug Bedankt voor de goede ontvangst Maryse en yvan

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    10
    De vriendelijke ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen idee

    De vriendelijke ontvangst. Het heerlijke ontbijt. De gastheer en gastvrouw willen alles voor je doen om je tevreden te stellen. Zijn al vaker in België geweest maar zoals mijn man zei hij voelde zich hier helemaal op zijn gemak.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    9,6
    VRIENDELIJKE EN ZEER VLOTTE BEDIENING I
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    WE HADDEN GRAAG WAT BETERE OF IETS MEER HOOFDKUSSENS GEHAD

    Het supervriendelijke onthaal en de zeer vlotte bediening alsmede de mooi ingerichte kamers en de mogelijkheid om de tuin te betreden en eventueel het zwembad te gebruiken bij mooi weer.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    10
    super ,wij gaan zeker nog terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    er viel helemaal niks tegen

    de kamers zijn ruim genoeg en alles is zeer proper,ontbijt super lekker en uitgebreid,je kan ook heel lekker eten in hun bistro waar de eigenaar zelf kookt,super vriendelijke uitbaters

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    9,6
    Kort maar zeer mooi verblijf gehad
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er nergens op de site vermeld wordt dat er extra kosten zijn voor de sauna. Een haardroger op de kamer zou welkom zijn geweest.

    Vriendelijke mensen. Goede sfeer en zeer behulpzaam. Gratis wifi en voor klanten een snellere verbinding. Ze staan dag en nacht klaar.

    Verbleven in augustus 2018

Resultaat 1 – 75

Wij matchen de prijs
Wij matchen de prijs
Lage prijzen • Geen reserveringskosten • Een lagere prijs gevonden? Wij vergoeden het verschil!

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: