Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Begijnhof Hotel 4-sterren

Tervuursevest 70, 3000 Leuven, België

#16 van de 27 hotels in Leuven

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1032 beoordelingen over dit hotel

8,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,8

  • Personeel

    8,3

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    6,7
    Prima verblijf, wel geen 4 sterren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers waren gedateerd alsmede ook de badkamer. 4 sterren zijn het zeker niet, eerder 3+. Ontbijt vonden wij veel te duur, vandaar dat we in de stad zijn gaan ontbijten.

    Uitstraling hotel is prima. Vriendelijke ontvangst aan receptie. Parkeren langer dan 24 uur zonder bijbetaling was mogelijk. Bedden waren prima.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    7,5
    Fijn weekend gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn gedateerd

    De kamers waren middelmatig. de foto's geven meer comfort aan. Het ontbijt was prima. De ober erg behulpzaam 15 minuten lopen naar het centrum. Het begijnhof is leuk om te zien, maar niet fijn om te lopen door de kinderkopjes. Fijn familieweekend gehad

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2018

    9,2
    Prima verblijfsruimte op goede locatie. Ong 15 minuten lopen van centrum.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Suite
    • Verbleef 3 nachten

    De ruimte naast de kamer behoort tot een vergaderruimte. En helaas was de geluidsoverdracht behoorlijk.

    De kamer was ruim, we hadden 7 (!) op de kamer, twee badkamers.....

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2018

    10
    Prima hotel op een bijzondere locatie
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets...

    Fijne grote, rustige kamer. Inrichting wel een beetje 'standaard', niks bijzonders, maar tegelijkertijd was er niets mis mee. Heerlijk ontbijt in enorme eetzaal, waar je niet te dicht op elkaar zat. De tuin was mooi. Leuk dat het aanleunt tegen het grote begijnhof, dat is echt een bijzondere plek om doorheen te wandelen. Met 10 minuten ben je op de grote markt. Ik zou er meteen weer een kamer reserveren als ik naar Leuven zou moeten! De auto kun je parkeren op het eigen ruime parkeerterrein, maar je betaalt wel 12 euro per nacht. Na een bezoek aan Antwerpen de dagen ervoor, waarbij onze auto best een eind lopen van het hotel in een parkeergarage stond, was dit toch wel heel wat relaxter.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    8,3
    Prima hotel voor een citytripje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    beetje verouderd, maar verder prima.

    Rustig hotel, vriendelijk personeel, kamergrootte is prima, schoon, ligt achter het mooie Groot Begijnhof op een goede 10 minuten lopen van het centrum.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,3
    Heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen ging moeizaam omdat de temperatuur niet te regelen was en de douchekop een te lage volume had. Verder geen opmerkingen.

    De locatie is geweldig, de hotelkamer ruim en heerlijk bed.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,3
    Zeker voor herhaling vatbaar!
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Douche temperatuur was wat wispelturig

    Keurige kamers, geweldige locatie en echt heerlijk tuin! Wij zijn vaker in de omgeving voor werk en zullen hier zeker vaker boeken!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    10
    Onvergetelijk verblijf op een prachtige locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De hele belevenis was geweldig. Fantastische locatie, heel ruime en comfortabele kamer, direct buiten de deur het prachtige Begijnhof. Meteen in andere sferen. Het zéér gezellige en sfeervolle centrum van Leuven binnen handbereik. Bedden op de kamer zéér goed!

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    10
    Uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Rustige omgeving, op wandelafstand van het centrum. Zeer goede bedden. Parkeermogelijkheid is een zeer groot pluspunt. Zeer vriendelijk personeel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,9
    Heerlijk hotel, vriendelijk personeel, geweldige tuin,...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het kan altijd beter, maar er is niets op aan te merken.

    Heerlijk hotel, vriendelijk personeel, geweldige tuin, fietsverhuur, zodat je de hele stad makkelijk kunt bezichtigen.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,8
    Bed, Tuin, ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden kamer juist boven ingang, en daardoor storend lawaai van komende en gaande gasten Matras kwam hoger dan lichtschakelaar aan hoofdeinde van bed, en zat tegen lichtschakelaar, waardoor bij de minste beweging ongewenst het licht aan ging Geen stopcontacten naast bed

    Bed, Tuin, ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    8,3
    Fantastisch hotel, veel luxer dan we hadden verwacht.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De douche gaf een wisselend warm en koud miezerig straaltje water. Zelfs op het campingterrein van Rock Werchter was dit beter.

    Fantastisch hotel, veel luxer dan we hadden verwacht. Echt een feestje om in te verblijven en een schitterende omgeving.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    6,7
    kamer prima, eten ergens anders
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - restaurant; het speciale foodbar Ten Hove menu (kleine hapjes) is duur en slecht. De 'share-plankjes' bevatten wel erg veel goedkope worst Twee keer mini-tonijn: uitgedroogd. Mini rib-eye kon helaas niet rood. Half flesje plat water € 5.80. de keuken maakte zich er erg makkelijk vanaf. ± € 40,- per persoon exclusief wijn!!! Een afrader tenzij je alleen gaat voor het terras. - douche boven een slecht afgeschermd bad dus natte badkamer

    terras

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    6,7
    Leuven is een prima stad, maar 4 sterren heb ik niet kunnen ontdekken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klantvriendelijkheis kan beter alleen nadat wij dreigden ergens anders naar toe te gaan kregen we de via booking.com bestelde kamer voor 3. Heel blad met drank over mij heen gekregen , soppende schoenen en natte broek maar geen enkele ractie van balie/management bv in de vorm van stomerijvergoeding of gratis drankje.... Bar sluit al om 22.00!

    Liging prima

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    8,8
    heerlijk gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Koffie apparaat was niet heel duidelijk, pads waren voor thee !!

    Prettig ontvangst, vriendelijk personeel! Ontbijt was heerlijk, wel behoorlijk prijzig....

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    7,1
    Zeer mooie omgeving en top locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamers redelijk gedateerd. Wel erg netjes en schoon!

    Zeer mooie omgeving en top locatie. Centraal gelegen midden in Begijnhof en makkelijk te lopen naar het centrum van Leuven.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    De locatie is prachtig gelegen en heeft een mooie tuin.
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ontvangst. Eerst werd de kamer geannuleerd wegens renovatie echter er was nergens iets te zien van werkzaamheden in het hotel. Kamer was niet klaar om 14.00 uur

    De locatie is prachtig gelegen en heeft een mooie tuin. Heerlijke bedden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    10
    Erg goed en gunstig gelegen hotel.
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijk rustig hotel voor onze groep. Ruime parkeergelegenheid en op loopafstand van het historische Begijnhof en het leuke centrum van Leuven. Aanrader!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    6,7
    Voldeed aan verwachtingen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer aan De kleine Kant en te warm

    1 nachtje verbleven na zeer tropische dag op Rock Werchter. Personeel super vriendelijk en behulpzaam zelfs om 3u ‘s morgens . Kamer/Badkamer wel aan kleine Kant voor 2 personen en bovendien ook zeer warm (geen a/c) Stijl is wat verouderd maar wel zeer proper. Voor 1 nacht voor ons was ok mocht enkel na onze zeer warme dag iets koeler geweest zijn. Parking en locatie zeker ook. 25 min te voet naar station .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,9
    Zalig genoten van Leuven en heerlijk hotel
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is netjes maar kan opfrisbeurt gebruiken.

    Prachtige locatie in hart van historische site. Mooi gezellige tuin. Netjes en verzorgd. Airco die werkt 😁 Pluspunt bewaakte parking

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    5,8
    Locatie,
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Om de hoek buiten de ring gratis parkeren, beter als €12 per nacht bij het hotel betalen! Geen airco zoals staat beschreven. Veel te duur ontbijt

    Locatie,

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    6,7
    De lokatie blijft een grote troef.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers beginnen er wat aftands uit te zien. Bar s avonds maar open tot 23.00. Ontbijt lekker, maar te weinig personeel , met als gevolg : laat of niet bijvullen. Dure parking. Duur verblijf voor onze hond.

    De lokatie blijft een grote troef.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    5,8
    Weinig service van het personeel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig service van het personeel. Zowel bar- en receptiepersoneel alsmede de manager waren totaal niet service gericht. Om 8 uur 's ochtends werd er met motor-heggenscharen enorm veel herrie gemaakt aan verschillende zijden van het hotel tegelijkertijd.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 26 juni 2018

    5,4
    Matig
    • Zakenreis
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer, bruine vloerbedekking, slechte douche en hele oude fohn die niet krachtig was. Restaurant ging vroeg dicht. De kaart was beperkt en erg simpel.

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    8,3
    We hadden een druk WE, met een strikte planning. Dus niet veel tijd om van het hotel te genieten
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer 129 viel wat tegen, geen mooi zicht en nogal somber Soms lang wachten op bestelling van bar en/of restaurant

    Ligging en de prachtige hof Ook lekker eten

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    5,0
    Dichtbij centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt 20 euro. Als je niet direct aangeeft of je ontbijt wilt dan is het 25 euro. ‘S ochtends om 8.00 uur beginnen met stofzuigen naast je kamerdeur. Wij zaten blijkbaar naast het hok voor de schoonmaak waarbij de schoonmakers niet echt stil waren. Gedateerde badkamer waar alles overstroomt en de verf van de deur bladdert. Gehorige kamer. Geen 4 sterren waard.

    Dichtbij centrum. Mooie tuin, begijnhof is prachtig, vriendelijk personeel bij de receptie.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    8,3
    Het waren een paar rustige dagen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Het douchen vond ik niet fijn, misschien heel milieu vriendelijk maar duurde lang voordat warm water kwam en douche straal was maar miniem. Het kluisje en het nespresso apparaat werkten niet, maar dit werd door de receptie opgelost.

    Het ontbijt was redelijk, de eerste dag was veel op en moesten we herhaaldelijk vragen om aan te vullen. De bedden waren heerlijk. Het hotel is mooi aangekleed met kunst en bloemen, prachtige tuin. Het centrum is slechts 8 minuten lopen en de Begijnhof geeft veel sfeer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 mei 2018

    6,7
    Prima verblijf gehad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers moderniseren zou echt een dikke aanrader zijn voor dit hotel. Een matig ontbijt voor dat geld en parkeren gratis voor klanten was netjes geweest

    Vriendelijke personeel die meedenkt als je een kamer hebt gekregen aan de parkeerplaats en dan een andere kamer regelt, prachtige locatie, heerlijke tuin waar je lekker een drankje kunt doen of kunt ontbijten

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,5
    Netjes doch verouderd
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt werd slecht aangevuld, fruitsap was niet te drinken , te duur voor wat het was Kamerinrichting en badkamer zijn wat verouderd Parking is erg duur Dunne muren waardoor last van lawaai

    Goede ligging en mooie tuin Zuiver

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    8,8
    Mooi rustig hotel in schitterende omgeving
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was het enige minpunt. Je staat in bad met een mini afscheiding. Je staat niet heel comfortabel te douche of de hele badkamer is nat.

    Goed hotel in een schitterende entourage.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor het ontbijt is veel te hoog. Dag van te voren boeken 19 euro en op de ochtend zelf 25 euro. Zijn dezelfde broodjes dan opeens zoveel duurder? Niet bepaald klantvriendelijk. Ontbijt dus overgeslagen.

    Mooie ligging, goede bedden. Fijn om even goede koffie op de kamer te kunnen maken.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    9,2
    De wijk rond het voormalige Begijnhof is prachtig!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Twee minpunten: de kamers zijn vrij gehorig (je hoort de buurman het toilet doortrekken) en het ontbijt los bestellen is prijzig.

    De wijk rond het voormalige Begijnhof is prachtig! Het hotel heeft een geweldige tuin, grote bonus. Personeel zeer vriendelijk en correct.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 8 mei 2018

    8,3
    goed rustig verblijf.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs van het eten en ontbijt is echt aan de hoge kant. 25 euro voor ontbijt is echt te veel

    het was een fijne accomodatie met super lief personeel . Het eten was lekker. Geen last van auto geluiden. Heerlijk rustig en vredige omgeving

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,8
    prijs-kwaliteit uit verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het is jammer dat de kamers erg gehorig zijn. Het bed was niet heel comfortabel en de kamer had wat schade. Ook was het ontbijt 19,- per persoon.

    prachtige omgeving, midden in de oude begijnhof van Leuven

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    9,2
    fantastische plek in een historische setting met zeer gastvij onthaal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    geen idee

    ik heb geen ontbijt gehad. De service was geweldig, ik moest door familie-omstandigeheden eerder weg en kon kosteloos annuleren, heel fijn. Daarnaast was iedereen heel aardig en begripvol, gastvrijheid ten top. Daarnaast is het één van de mooiste en rustigste plekken van Leuven.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    9,2
    Wij hebben genoten en denken al aan een tweede bezoek.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren prima. De mensen waren zeer klantvriendelijk. Heel behulpzaam. De bedden waren uitstekend en de stilte en ligging van het hotel geweldig. Het was heel goed te lopen naar het centrum. Ong. een kwartiertje. Het wordt alleen moeilijk als mensen niet goed ter been zijn. De auto hebben we deze dagen niet gebruikt. Dit hotel raden wij echt aan voor mensen die van rust houden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    9,2
    Verrassend Leuven
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bar mag wel wat langer open i.p.v 23.00 uur bijvoorbeeld 00.00 uur (zeker bij mooi weer)

    Locatie (15 min lopen naar centrum), sfeervol (zo pal naast het groot begijnehof), goed ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    6,7
    Aan vernieuwing toe
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn eerder klein en aan vernieuwing toe. De badkamer is zeer klein, de douche is 80x80, er is geen bad aanwezig. Het ontbijt is zeker zijn geld (19 euro pp) niet waard.

    Het hotel is goed gelegen, op wandelafstand van het centrum. Zeer mooie tuin. Het personeel is zeer vriendelijk. Parking bij het hotel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    6,3
    De ontvangst was vriendelijk en de kamer was voorzien van...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer voelde oud aan. Totaal niet in verhouding tot de prijs die er voor aangerekend werd. Het ontbijt was goed, maar niet goed genoeg om er 25€ extra voor te betalen. De parking zat ook niet in de prijs inbegrepen. Ik ben hier niet vertrokken met een WOW-gevoel!

    De ontvangst was vriendelijk en de kamer was voorzien van een redelijk groot bureau(dat had ik nodig voor een opleiding die ik in de buurt aan het volgen was). Van het bed zelf mag ik niet klagen, maar verder was er niet echt iets dat er positief uitsprong voor mij. Normaal is hier een hele mooie tuin, maar hier waren ze nu grondig aan het werken

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    8,5
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt en dit kunnen we alleen beoordelen op prijs. We waren met 6 personen X €25,00 We dachten misschien doen ze ons nog een aanbieding om toch deel te nemen aan ontbijt. Wat wel vaker gebeurd in hotels. Staat er een man uit Amerika voor ons en die hoefde maar €18,00 pp voor ontbijt te betalen. Niet moeilijk gedaan s'morgens voor ontbijt het gezellige Leuven ingegaan.

    De kamer was netjes en alles erop wat je nodig mocht hebben

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Leuven is een mooie oude studentenstad, goed toeven.
    • Groep
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Door de receptionist werd er een route naar het centrum geadviseerd wat een omweg bleek te zijn. De binnendoor route is stukken korter en leuker om te lopen. Het is ook jammer dat er geen diner in het restaurant werd geserveerd.

    De prijs van het ontbijt à 25 Euro is buiten proportie, belachelijk duur, daarom hebben wij in het centrum ontbeten. We waren elders met z'n tweeën voor een zeer uitgebreid ontbijt nog geen 25 Euro kwijt. De bediening van het koffie/theeapparaat was niet alledaags, we hebben 2 x hulp gevraagd wat we onmiddellijk kregen, geholpen door een zeer vriendelijke dame.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,1
    Mooie tuin!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer is wat aan vernieuwing toe en slecht geïsoleerd. Je kon een gsm die trilde in de kamer ernaast goed horen. Jammer om nog haar te vinden in de badkamer die niet van ons was.

    Mooie tuin! Lekker (standaard) ontbijt met vers fruitsap. Goed comfortabel bed! Ruime kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,5
    Voor Belgische begrippen.... ok hotel!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij binnenkomst, super netjes.... de kamers zijn eigenlijk wel ok, enkel de badkamer raakt gedateerd. Duurde lang voordat warm water er was, en voor douchen een zwakke straal Douchen in badkuip, no tanks... niet voor mij.

    Bij binnenkomst, mooi hotel! Bar ok, ontbijt ook!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    9,2
    Een relaxte omgeving in het Begijnhof
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1 x in het hotel gegeten. Dat viel tegen omdat later bleek dat zij niet echt een restaurant zijn. Zeer kleine kaart met teveel koud eten. Geen onderscheid in vooraf, hoofdmaaltijd en dessert. Het schijnt dat ze hiermee aan de gang gaan om dit uit te breiden en te verbeteren. Prijs van eten en drank is veel te hoog.

    Het ontbijt was prima en ook de kamer goed met een goed bed en rookvrij.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    9,6
    Mooie ligging aan historisch site begijnhof ( tuinzijde ),...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meubilering en badkamer wat gedateeerd

    Mooie ligging aan historisch site begijnhof ( tuinzijde ), mooie tuin Prima bed, Ruime kamer , Goed ontbijt , Parking

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,9
    zeer ontspannen en aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt heel goed, alleen geen vers geperst sinaasappelsap.

    De bedden uitstekend en ook de badkamer met heerlijke badjassen en voldoende badhanddoeken. Heel rustige omgeving.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,9
    Mooi gelegen hotel.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Mooi gelegen hotel. Wandelafstand tot centrum. Vlakbij de ring rond Leuven. Badkamer fuctioneel maar wat klein. Het hotel is een aanrader. Uitstekende dienstverlening van het personeel met speciale dank aan Mevr. I. Gentens voor de hulp en goede raadgevingen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Gunstig gelegen hotel in Leuven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bar ging erg vroeg dicht (22.45 uur) en hotelgangers konden geen drankje nemen noch meenemen naar hun kamer. Het ontbijt wordt erg positief over geschreven maar wij vonden het zeker niet goedkoop voor wat je er voor terugkrijgt.

    De ligging van het hotel is goed en op loopafstand van het centrum. Heerlijk rustig slapen in erg goede bedden. Vriendelijke ontvangst bij de receptie.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,5
    Centrale ligging in Leuven, rustige buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer met eerder verouderd interieur, lichte beschadigingen aan meubilair. Kamer was niet helemaal proper, medicijn van vorige gast onder bed gevonden. Dit verwacht je niet voor een **** hotel.

    Centrale ligging in Leuven, rustige buurt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 april 2018

    7,9
    Prima kamer. Ontbijt boeken bij aankomst is goedkoper dan booking.com
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Booking.com is onjuist in de beschrijving van de kamers. Een executief kamer geboekt via booking.om echter in het hotel blijkt dit een kamer aan de rivierzijde te zijn.

    Prima kamer en ontbijt. Ontbij t geboekt bij hotel daar het goedkoper was dan op de site van Booking.com.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,2
    We hadden de receptioniste verteld dat we haar bij het...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden de receptioniste verteld dat we haar bij het uitchecken onze personenbelasting gingen betalen. Maar bij het opstaan lag al een herinneringsbordje onder de deur dat de zeker zouden betalen. Wij vonden dit wat onbeleefd en opdringerig

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    8,8
    Uitstekend.
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen.

    Het personeel was heel erg vriendelijk bij het in en uit checken. Zeer nette kamers en een heerlijk ontbijt. Dit hotel is zeker een aanrader.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,9
    De vriendelijkheid van het personeel en in het bijzonder de...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien dat de eigenaar/manager zijn frustraties wat discreter kan ventileren wanneer er klanten in de bar aanwezig zijn. De klant heeft hier geen boodschap aan.

    De vriendelijkheid van het personeel en in het bijzonder de drive waarmee de jongedame (met vreemde tongval) in de bar/Resto zich van haar taak kweet is bewonderenswaardig. De parking is een pluspunt en het kader heel zeker. Kamers zijn aan een update toe maar zijn wel erg netjes.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    7,1
    Matig goed maar prijs van tophotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is veel te duur voor wat ze aanbieden.Blijkbaar betalen we veel voor de ligging en aanwezigheid van de facultyclub.Prijs van 4 sterren maar niveau3 sterren.

    Goed ontbijt.Vrindelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,5
    Ik vond het niet echt warm in de kamer.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond het niet echt warm in de kamer. Had s'nachts dorst en kon de flessenopener niet vinden. Ik heb die de dag nadien gevonden in een schuif onder de televisie, ver van de frigo!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,1
    Bijzondere locatie in het oude, sfeervolle Begijnenhof.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Moeilijk te vinden: ik had een aanwijzing dat de Begijnenhof het een 'stad in een stad' (waar je niet zomaar met navigatie naartoe kunt rijden) op prijs gesteld. Hoge parkeerkosten en verplichting om om 15.00 a 16.00 te vertrekken.

    Bijzondere locatie in het oude, sfeervolle Begijnenhof. Nette kamers zoal dit tegenwoordig standaard is. Dito ontbijt

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    8,8
    Goed hotel met vriendelijk personeel en goed ontbijt, dure parking.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Dure privé-parking; helaas weinig alternatieven beschikbaar in de onmiddellijke omgeving.

    Superheerlijk ontbijt. Daarom alleen al is dit hotel een aanrader.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 11 februari 2018

    8,3
    Wij hebben dit hotel puur gebruikt als bed en breakfast, omwille van de parkeermogelijkheden
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor een vier sterren hotel moeten we eerlijk zijn. De voorzieningen zijn wel voorhanden, maar mogen ook dringend gerenoveerd worden. Alles werkt, maar het wekt geen moderne indruk. Renovatie ten strengste aanbevolen!

    voor een stad als Leuven, meer als voldoende parkeerplaats.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    5,8
    Gedateerd en overschat
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was steenkoud bij aankomst. Toiletbril zat los. Piepkleine douche, Parkeren voor één nacht kost 12 euro extra. Erg gedateerd

    Ontbijt was goed en uitgebreid. Bed lag heerlijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    9,6
    Perfecte ligging, netjes, groot, alles wat je wil.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 2 nachten

    Het bubbelbad was kleiner dan verwacht + het was niet duidelijk hoe we de sproeier moesten aanzetten. WIFI werkte niet op de computer, wel op de gsm. 't was een beetje donker, maar dat was niet problematisch uiteindelijk.

    De suite was véél groter dan verwacht, prachtig. Ongelofelijk netjes, helemaal niets op aan te merken. Leuke indeling van de kamer. Leuk dat er een terras was aan de kamer, zo kon er nog gerookt worden. Vriendelijke bediening.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 februari 2018

    7,9
    Ons verblijf was heel aangenaam
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de baas aan de bar de meisjes de les spelde , dat doe je niet neem die mee naar achter prive. En dat allemaal omdat ze de sfeerverwarming niet aankregen. Laat ze dan de kaarsje allemaal aansteken ook mooie sfeer 👍

    Ontbijt was heerlijk en het avondeten was ook heel goed alleen kleine kaart voor te kiezen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    10
    De ruiker rode rozen waren prachtig .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ruiker rode rozen waren prachtig .. bedankt om daarvoor te hebben gezorgd. Hotel, kamer, bed, personeel, ontbijt .. alles was onberispelijk. Wij komen met veel plezier terug.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    3,3
    Véél te duur voor wat het is, hygiëne ondermaats ! Shame on you.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een minibar met daarin stinkende, beschimmelde, verrotte gekookte ham. Dat is niet wat je verwacht van hygiëne! Personeel stelt één drankje voor na betaling van de boeking, op het moment dat we vertrekkens klaar zijn! We zijn echter met twee.

    Bediening aan de bar

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    7,9
    Ontbijt met prima producten.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer gedateerd. Douche onhandig. Honden welkom maar 20 euro per nacht! En we nemen zijn eigen bed mee/haart niet/ maakt geen geluid. Parkeermogelijkheden op onze dagen zouden gratis kunnen i.p.v. 15 euro per nacht.

    Ontbijt met prima producten. Begijnhof mooie locatie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    7,5
    Locatie, het begijnhof is prachtig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt goed maar prijzig. Kamers schoon maar redelijk gedateerd (badkamer)

    Locatie, het begijnhof is prachtig! Mooi uitzicht vanuit restaurant en ontbijtzaal.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    7,9
    Mooi en goed, maar niet echt voortreffelijk.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het water in de douche had heeeel lang nodig om warm te worden. De heteluchtverwarming op de kamer was wat lawaaiig.

    De ontvangst was goed. Het hotel is prachtig ingericht en heeft een mooi terras. Helaas was het weer er niet naar om daar te gaan zitten.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,5
    goed voor kort verblijf in zo'n prachtige stad.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Douchen in bad kan haast niet, zo weinig ruimte. Het bed had geen kuiltjes, maar juist in bolling in de rug. Achter mijn bed was een smerige plek, daar was overheen geschilderd. Het ontbijt was met afbakbroodjes, zie liever een paar verse sneden brood.

    de ligging, zo naast het prachtige groot begijnhof en pal naast de Sint Kwinten kerk, waar wij een mooie kerkdienst mee mochten maken. Het personeel was vriendelijk, behulpzaam.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    7,5
    Mooie omgeving maar verblijf ondermaats gezien de prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi minder, bed en kussens te zacht (geen hardere te verkrijgen), waterkoker gekregen maar die stonk, auto moest om 14 uur de parking verlaten

    Ontbijt goed, alles op gelijkvloers, parking, romantische omgeving

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    6,7
    Goed voor 1 nacht.
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel sobere kamers (ondanks de toch redelijk hoge prijs). Er hing niets aan de muren. We konden het ook niet echt klaar maken. Er was vasttapijt op de grond (wat ik niet hygiënisch vind) met enkele vlekken. We vroegen roomservice voor het ontbijt. We moesten een uur kiezen en het kaartje aan de deur hangen. Dat deden we. Ze kwamen echter niet opdagen. We moesten het gaan vragen. Ze waren het vergeten (alhoewel er zo goed als geen klanten waren in het hotel). Ze brachten het toe. Ze vergaten een koffielepel erbij te doen voor de yoghurt. Het was een beel sober ontbijt voor de prijs van 25€.

    Dat er een parking (te betalen) was bij het hotel. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 16 december 2017

    4,6
    Prijs kwaliteit verwacht ik meer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Interieur is verouderd en dringend kan een opfrisbeurt zeker gebruiken. De douche was niet aangenaam (kleine, zwakke straal en het water wisselde continu van koud naar warm).

    Los van de oude kamer was het bed best ok.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    7,1
    Sfeervolle omgeving maar wat te weinig comfort.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Verwarming is ondermaats. Het was koud op de kamer toen ik toekwam. Verwarming moet je bijregelen via airco. Er komen dan warme luchtstromen maar dat is moeilijk te regelen. In de badkamer een klein elektrisch vuurtje.

    Prachtige ontbijtzaal met lekker ontbijt. Uitzicht in de kamer: de mooie tuin langs de éne kant, langs de andere kant een waterloop.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    8,3
    prima verblijf in een mooie stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas waren wij vergeten het ontbijt bij te boeken, en 25 euro pp vonden we wel erg duur, dus in Leuven zelf gaan eten, een echte aanrader! Er zijn veel goede ontbijtgelegenheden in de stad.

    Zeer vriendelijk ontvangst bij een zeer mooi hotel. De kamer was netjes en schoon. s Avonds in het restaurant gedindeerd, de service was uitstekend, maar de kaart was niet heel duidelijk 9verschil vooraf en hoofdgerecht) en beperkt. Maar het eten was prima.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 9 december 2017

    4,6
    ontgoocheling voor dergelijke bestemming - zogenaamd tophotel in historische universiteitsstad !!!!
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    isolatie (veel lawaai van gang, buurkamers boven en naast, vuile grond, vuile badkamer (plafond en deuren verschrikkelijk vuil, vol vlekken en zelfs zwart (schimmel?)) geen degelijke keuken, beperkt tot snacks

    bereikbaarheid en de parkeermogelijkheid - locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    5,4
    Prijs-kwaliteit onder de maat
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gedateerde hotelkamer, geen stopcontact naast het bed voor het opladen van de telefoon. Zeer ouderwetse föhn zonder aanwezigheid van diffuser. Badkamer is oud, vuil en slordig voegwerk, bruine sporen in de wc. Er is geen aparte douche dus je moet douchen in het bad. De kamers zijn gehorig. Bar personeel is erg onvriendelijk en onoplettend, eerst 20 minuten moeten wachten voordat we geholpen werden ondanks er vrijwel geen andere gasten waren. Nadat je 1 slokje hebt kunnen nemen wordt meteen verzocht te betalen, dit is erg dwingend en kan niet wachten. Op gegeven moment was de bar dicht, onaangekondigd dus geen mogelijkheid tot bestellen van laatste ronde. Ontbijt was ook zeer matig, ik verwacht een rijkelijk ontbijt voor 25 euro, maar dit was ver beneden peil. Conclusie, dit hotel is niet 4 ster waardig en dus ook niet prijs die je ervoor betaalt. Absoluut niet aan te raden.

    Heerlijk zacht bed met fijn beddengoed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    9,6
    De suite met bubbelbad werd zeker gesmaakt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De suite met bubbelbad werd zeker gesmaakt. Comfortabel ruime en proper. Het ontbijt was uitgebreid en zeer lekker. Aangenaam personeel dat op elk moment wel een babbeltje wil slaan en tips over Leuven heeft. Zeker naar vragen.

    Verbleven in november 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Begijnhof Hotel

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: