Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over B&B Bertem Natuur

Oude Baan 19, 3060 Bertem, België

#1 van de 2 hotels in Bertem

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 141 beoordelingen over deze B&B

8,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    8,9

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 69

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,1
    Een goed en rustig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Ontvangst, mevrouw was niet aanwezig bij onze aankomst, sleutel zat in sleutelkluisje, alles geregeld via GSM

    Het ontbijt was goed, maar voor 12€ per persoon toch iets meer verwacht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    7,9
    Prachtige locatie, kamers ok, mooie ruime douche
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toffe kamer, het ontbijt viel tegen vond ik. Voldoende, maar ik krijg liever een gewone verse boterham, of een vers pistoletje van de bakker, en geen afgebakken kleine koffiekoek. Televisie van "den ouwen tijd" ;-)

    Prachtige locatie, kamers ok, mooie ruime douche

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,6
    Uitstekend verblijf met uitgebreid ontbijt en vriendelijke ontvangst!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs is een beetje hoog, gezien het ontbijt niet inbegrepen is. Dit ontbijt is echter wel uitstekend maar dus extra te betalen.

    Alles volgens afspraak en vermeldingen op de website. Prachtig vergezicht op de weilanden achter de boerderij. Voldoende parkeergelegenheid en vriendelijke eigenaars. Zeer flexieble voor de openingstijden ivm ontbijt en onthaal.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,8
    Mooie prachtige accommodatie, zeker om terug te gaan
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt had iets uitgebreider mogen zijn, met bv spek, eieren, brood.

    Mooie ingerichte kamers, met alle comfort voorzien, rustige omgeving, vriendelijk personeel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    9,2
    uiterst verzorgd en hartelijk onthaal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    uiterst verzorgd en hartelijk onthaal gedreven uitbaters een aanrader als verblijf met even een gevoel van ontzorgd te zijn in een mooie oase van rust

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,5
    Mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenaars waren er niet en hun bejaarde moeder kon het allemaal niet zo goed meer aan.. We konden niet met de kaart betalen (kende ze niet), ontbijt lekker maar weinig (geen toast, geen brood, 4 kommetjes yoghurt voor 8 personen, slappe koffie, een eitje kon niet, en poetsploeg stond er al om 9u. Ontbijt was zeker geen 12 euro waard!

    Mooie kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    10
    Heerlijke B&B met top team!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een heerlijke B&B, hier met het weekend van Werchter 2017 geweest. Linda was de perfecte gastvrouw en ondanks de drukte met het festivalweekend, heeft zij dit schitterend gedaan. Dikke pluim voor haar en haar helpers! Bij elke vraag die wij hadden, werden wij met plezier verder geholpen. Top service. Ook het ontbijt was in orde, vers fruit, beleg en ovengebakken koffiekoeken. Alles was voorzien. Mooie B&B, verzorgde nette kamer en een prachtige rustgevende omgeving. Wij gaan zeker nog terug. Met vriendelijke groeten, Charlotte C en Brahim V uit West-Vlaanderen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    2,5
    Een schande!!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! Toen we toekwam merkten we dat we niet de kamers kregen die we geboekt hadden! Toen kwam de bazin nog eens zeggen dat het altijd iets is met ons soort volk!! Nog nooit in mijn hele leven ben ik op dergelijke manier behandeld! Het is dat we ons weekend rock werchter niet volledig in het water wilden laten vallen dat we dan maar in hun kelder zijn gaan slapen! Aan dezelfde prijs!! Of we waren weg! Deze B&B is een schande voor alle andere! De bazin is ronduit onbeleefd!en de kelder waar we in moesten was vochtig! Vuil! Hadden geen douche! Geen wc!en schimmel op de muur!! Een schande!!

    Er was niets die ons beviel! We zijn gewoon bedrogen! We hebben niet gekregen van wat we besteld hebben! Moest het anders gekunt hebben we waren er zelfs niet gebleven!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    10
    Een thuisgevoel bij lieve mensen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Heerlijk groot bed! Ruime kamer. Heerlijk ontbijt volop keuze. Een zeer vriendelijke gastvrouw en haar moeder die volop meehelpt! Je voelt je daar echt thuis. Alles is erg netjes en mooi ingericht! Waterkoker op de kamer, aan alles is gedacht. Wij gingen voor Rock Werchter, TIP; neem fietsen mee en parkeer je auto in het dorp Rotselaar (bijvoorbeeld bij het kerkhof). Vandaaruit fiets je ongeveer 3 á 4 km langs de file en drommen mensen die naar Werchter gaan.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    5,8
    Locatie is uitstekend maar teveel geld voor wat het is !!!!
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene van de kamer , vuil badjas bij aankomst . Bed niet echt netjes , geen ontbijt inbegrepen in de prijs . B&B zonder ontbijt !!!! Gastvrouw niet echt vriendelijk ...

    De locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,3
    Mati
    • Stel
    • Executive Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een executive studio, geen glas op de kamer, geen flesje water of zelfs niet de mogelijkheid om koffie of thee te zetten.

    Het grote bed en de inloopdouche

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    9,2
    een hele leuke b&b waar we wel meer naar toe zullen gaan.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de boeking was niet goed gegaan we hadden 2 kamers de lux geboekt maar er was er maar 1 gereserveerd dus hebben wij bij de eigenares in haar eigen huis mogen overnachten dus er was iets verkeerd gegaan maar uiteindelijk toch opgelost.

    hele gezellige eigenaares heel spraakzaam heeft ons geholpen met de weg naar werchter ontbijt was goed de kamers lux. alles was gewoon netjes, leuke locatie en lekker rustig.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    10
    Een perfecte locatie voor wie tot rust wil komen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers zijn ruim en goed verzorgd. De eigenaars zijn zeer vriendelijk en het ontbijt was lekker met lokale producten. Rondom zijn er veel wandelmogelijkheden...

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    10
    Fantastische B&B in een rustige omgeving, een top verblijf!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prachtige omgeving, leuke B@B met mooi ingerichte kamers van alle gemakken voorzien. Personeel was zeer vriendelijk en behulpzaam! Een echte aanrader!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    8,3
    Prima, maar zouden er wat langer moeten zijn om een echt oordeel te hebben.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloer was stoffig, kussens aan vervanging toe, eitje bij ontbijt?

    Mooie kamer, fijn dat er comfortabele stoelen stonden, mooie badkamer, fijn op begane grond. Ontbijtkamer leuk.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 11 mei 2017

    10
    Heerlijk verblijf!
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk heb ik niets te melden. Alleen had ik een tweepersoonsbed gevraagd en twee één-persoons bedden gekregen. Het bed was overigens SUPER lekker.

    Het management was super vriendelijk en de kamer zeer verzorgd. Prachtig modern bad!. Een sfeervolle ruimte om 's-morgens het ontbijt te genieten. Heerlijk rustig en prachtig uitzicht. Ik heb genoten van de ondergaande zon op het balkonnetje bij de voordeur. Zeker om nog een keer te herhalen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 april 2017

    9,6
    Heerlijke oase van rust op 10 min afstand van de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Studio
    • Verbleef 1 nacht

    Enige wat wellicht valt op te merken is dat het Wi-Fi zwak was. Gasten die een sterke verbinding nodig hebben kunnen hier misschien op vallen.

    Het is een zeer klantvriendelijke accommodatie met een ontzettend aardige gastvrouw. Alles is op het comfort van de gast gericht en de omgeving is erg rustgevend. Het was fijn om in zo'n landelijke omgeving te verblijven op maar 10 minuten afstand van de stad Leuven. Het is gecreeerd in een boerderijomgeving maar mooi modern ingericht. Heerlijke kamer met comfortable bed.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    8,3
    Ligging, rust en vriendelijkheid.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op maandag avond moet je voor diner naar Leuven omdat alles in Bertem helaas gesloten is.

    Ligging, rust en vriendelijkheid.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    7,5
    fantastisch komen zeker terug;;;
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de aankomst, gebrek aan ontvangst,

    het ontbijt was onvergetelijk;

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    10
    Alles.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kalk aan de douchekop

    Alles. Heel mooie, ruime, comfortabele, propere kamer. Prachtige omgeving. Een aanrader.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    10
    Het was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was super heerlijk en de kamer was super gezellig en leuk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    9,6
    Fijne ontvangst, erg vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fijne ontvangst, erg vriendelijk! Mooie kamers, uitstekend ontbijt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 april 2018

    8,8
    Toffe korte stop en voor herhaling vatbaar.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging op den buiten en overal dichtbij...

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 8 april 2018

    7,5
    alles ok
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    alles ok

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    3,8
    Mooie kamer, prima bed.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel, zeer onklantvriendelijk. Beantwoorden een mails en slecht bereikbaar. Bederft de sfeer tijdens en na verblijf.

    Mooie kamer, prima bed.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    10
    Het was een rustgevend en leuk verblijf.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen opmerkingen.

    Uitstekende ligging. Vriendelijk onthaal. Heel netjes!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    9,2
    uitstekend
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    we mochten pas om 16u op de kamer .

    vlak bij onze doellocatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,9
    Heerlijke moderne inrichting
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Stofvlokken onder het bed / in de badkamer 2 lichten stuk / geen aanvulling van koffie in de kamer

    Heerlijke moderne inrichting

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    9,6
    Ons eerste verblijf in een B&B was een meevaller en zeker voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie verzorgde kamer. Heerlijk ontbijt. goede ligging.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    7,9
    Geen ontbijt genomen
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de prijs van de kamer had ontbijt inbegrepen mogen zijn.

    Geen ontbijt genomen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juni 2017

    7,9
    mooie ruime kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    mooie ruime kamer

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    10
    Ontvangst en verblijf geweldig
    • Stel
    • Executive Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was perfect geregeld

    Het ontbijt was supers, en de kamers zijn top

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    8,8
    Luxe-kamers !
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Luxe-kamers !

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 april 2017

    10
    uitstekend
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heel mooie kamer

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    7,9
    Douche werd even niet warm
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Studio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche werd even niet warm

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    9,2
    Heel fijn
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Fraai gebouw met kamers

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 maart 2017

    3,3
    Niet zo wauw als op de foto's
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs, personeel, en kamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 15 maart 2017

    10
    We moesten de volgende dag om 8 uur in Gasthuisberg zijn. Op 10 minuten waren we er.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    We hebben niet ontbeten.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 februari 2017

    6,7
    IETS TE DUUR VOOR EEN BB ALS JE ENKEL OVERNACHT
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    WEINIG VARIATIE

    ONTBIJT WAS WEL LEKKER

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    9,6
    goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    qua kosten had iets uitgebreider gemogen

    de kamer perfect

    Verbleven in december 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 mei 2016

    5,4
    Prachtige kamer (voormalige ontbijtruimte) deze was pas 2...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ontbijt: veel te duur voor wat het was. Een eitje had er zeker bij gemogen. Er stonden maar een paar (zelf afgebakken) broodjes op het buffet terwijl er meer volk in de ontbijtruimte zat. Wij hebben elk één broodje gehad en het koppel dat na ons kwam had maar één broodje voor hun twee. Op de volgende lading (4 afbakbroodjes voor 3 koppels!!) moesten we meer dan 10 minuten wachten. (er stonden nog wel een paar sneden (hard) brood.) Schimmel op 1 van de 5 soorten confituur, yoghurtjes met datum 29/4 (terwijl het al 7/5 was!) En als we dan bij ons vertrek zeiden dat er wel een paar minpuntjes waren, had de (overenthousiaste) uitbaatster daar geen oren naar. Ze vroeg niet eens wat de minpuntjes waren! "Ik doe mijn best" zei ze; maar daardoor kan je geen verbeteringen aanbrengen!

    Prachtige kamer (voormalige ontbijtruimte) deze was pas 2 weken klaar. Boxspringbed en geweldig grote inloopdouche met regendouchekop. Rustig gelegen in mooie omgeving.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    8,8
    Ruime en mooie kamer, zeer relax.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Warm op de kamer, een echte airco zou mogen. 1 lampje werkte niet. Er was maar 1 grote badhanddoek, andere kleiner. Kalkaanslag op de douchekop.

    Ruime en mooie kamer, zeer relax. Lekker ontbijt, zoveel als je wil. Uitstekende gastvrouw.

  • Beoordeeld op: 21 november 2015

    10
    De gastvrouw deed er alles aan zodat we een kamer kregen op...
    • Stel

    De gastvrouw deed er alles aan zodat we een kamer kregen op de gelijkvloers omwille van een rolstoel, ook het ontbijt werd vervroegd zodat we op tijd in gasthuisberg waren. Niks was teveel

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    9,2
    Een prachtig gelegen B&B.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De wifi in de studio is niet toereikend. Zeer zwak, vliegt er iedere keer uit. De studio's zijn in een schuur gevestigd.

    Een prachtig gelegen B&B. Zeer vriendelijke eigenaresse. Prachtige moderne studio, zeer schoon. Prima ontbijt.

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2015

    7,1
    Zeer schoon, mooie kamer, vriendelijke eigenaresse
    • Zakenreis
    • Stel

    Kamer aansluitend aan oude tractorstal, geen uitzicht, prijs 95 euro zonder ontbijt aan de hoge kant voor deze accommodatie maar volgens eigenaresse normaal in deze buurt.

    Zeer schoon, mooie kamer, vriendelijke eigenaresse

  • Beoordeeld op: 24 september 2015

    10
    B&B Bertem Natuur is eenvoudig te vinden maar toch een...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    B&B Bertem Natuur is eenvoudig te vinden maar toch een locatie weg van de drukte. De eigenaresse is super klantvriendelijk en de kamers zijn prachtig, heerlijk bed, schoon, ruim en prima wifi. Ik kom zeker terug!

  • Beoordeeld op: 23 april 2015

    10
    Kwaliteit van kamer, inrichting, gebouw en terrein afwerking...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gehorigheid in de kamer van andere kamers en gang

    Kwaliteit van kamer, inrichting, gebouw en terrein afwerking, beplanting, hekwerken, ontbijt en ontbijtkamer etc, alles in mooie kwaliteit uitgevoerd.

  • Beoordeeld op: 2 april 2015

    9,6
    Zeer vriewndelijke ontvangst.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Niets

    Zeer vriewndelijke ontvangst. Mooie ruime kamer (nr.4) Goede service. Koffie werd na aankomst op kamer gebracht. Rustige omgeving. Goed verzorgd ontbijt.

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    7,1
    ontbijt kon nog wat beter, uitgebreider.
    • Vakantiereis
    • Stel

    ontbijt kon nog wat beter, uitgebreider..... leuke kamer...

  • Beoordeeld op: 15 april 2016

    7,9
    rust en personeel
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    geen restaurant en op maandag was er ook niets in de buurt open

    rust en personeel

  • Beoordeeld op: 19 maart 2016

    7,9
    het was er zeer rustig gelegen en je wordt er zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets op aan te merken

    het was er zeer rustig gelegen en je wordt er zeer vriendelijk ontvangen je voelt je er meteen thuis.

  • Beoordeeld op: 16 februari 2016

    10
    Prachtige kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel

    niets

    Prachtige kamer. Heerlijk rustig.

  • Beoordeeld op: 31 januari 2016

    9,6
    Ruime en zeer comfortabele kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Ruime en zeer comfortabele kamer. Goed en veilig parkeren.

  • Beoordeeld op: 7 januari 2016

    10
    Heel vriendelijk en professioneel onthaal.
    • Zakenreis
    • Stel

    Geen tegenvallers.

    Heel vriendelijk en professioneel onthaal. Kamer en vooral badkamer zijn zeer netjes en groot! Echte aanrader!

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    9,6
    Keurige kamer, schoon, rustig en mooie omgeving.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen negatieve punten

    Keurige kamer, schoon, rustig en mooie omgeving. Vriendelijke eigenaresse

  • Beoordeeld op: 7 november 2015

    8,8
    Ruime, moderne kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Gehorig

    Ruime, moderne kamers Mooie badkamer

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2015

    9,6
    Goede sfeer, goed ontvangst!
    • Gezin met jonge kinderen

    Goede sfeer, goed ontvangst! voldoende parkeergelegenheid, dicht bij Leuven, gezellig, mooie wandelroute 7 km. top ontbijt!!

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2015

    7,9
    Accommodatie was goed verzorgt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    B&B eigenaren waren niet aanwezig.

    Accommodatie was goed verzorgt.

  • Beoordeeld op: 22 september 2015

    10
    Mooie omgeving
    • Vakantiereis
    • Stel

    Mooie omgeving zeer vriendelijke eigenaresse mooie kamer

  • Beoordeeld op: 18 september 2015

    8,8
    Ruime kamer, gunstige ligging t.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Ruime kamer, gunstige ligging t.o.v. Leuven en Brussel.

  • Beoordeeld op: 8 juli 2015

    7,9
    een vriendelijke ,gastvrije gastvrouw
    • Vakantiereis
    • Stel

    badkamer ; water liep heel traag . douchekop werkte niet goed

    een vriendelijke ,gastvrije gastvrouw

  • Beoordeeld op: 28 juni 2015

    8,8
    Vriendelijke mensen
    • Vakantiereis
    • Stel

    Kamer onvoldoende verduisterd (lichte slaper)

    Vriendelijke mensen Mooie en ruime nieuwe kamer

  • Beoordeeld op: 26 juni 2015

    7,5
    luxe kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    te weinig ruimte in ontbijtzaal waardoor je weleens moest wachten om te kunnen ontbijten overlast door realiseren nieuwe aanbouw

    luxe kamer

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    9,6
    Heerlijk rustige b&b in landelijk gebied.
    • Zakenreis
    • Stel

    Niets :)

    Heerlijk rustige b&b in landelijk gebied. Prima kamer en

  • Beoordeeld op: 11 juni 2015

    9,6
    Prijs kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wifi ontvangst werkte maar niet overal.. In de douche was het ontvangst het best.

    Prijs kwaliteit verhouding

  • Beoordeeld op: 24 mei 2015

    8,3
    hygiene
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    luxaflex sloot niet af

    hygiene

  • Beoordeeld op: 28 april 2015

    6,7
    - de kamer en de omgeving !
    • Vakantiereis
    • Groep

    De eigenaresse hebben we nooit gezien. Er waren stofnesten in de kamer. Matig ontbijt

    - de kamer en de omgeving !

  • Beoordeeld op: 26 april 2015

    6,7
    de kamer was mooi
    • Vakantiereis
    • Stel

    1) De ontvangst liep moeizaam. 2) Het uitzicht van de kamer op landbouwmachines !!

    de kamer was mooi

  • Beoordeeld op: 10 maart 2015

    10
    Ongeveer alles
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Wifi werkte een tikje zwak

    Ongeveer alles

Er zijn ook 30 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 69

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: