Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Thon Hotel Bristol Stephanie 4-sterren

Avenue Louise 91-93, 1050 Brussel, België

#27 van de 215 hotels in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1928 beoordelingen over dit hotel

8,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,9

  • Comfort

    9

  • Locatie

    8,8

  • Faciliteiten

    8,6

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,6

  • Gratis WiFi

    8,8

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    3,8
    vieze kamer en badkamer. onaardige medewerkers. geen genoeg wasmiddelen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer en badkamer niet schoon. Geen genoeg shampoo en wasmiddel voor 2 persoon's. Geen bed voor mijn kindje terwijl heb ik tijdens boeken aangegeven dat een kindje ook bij is! Geen genoeg uitleg tijdens leveren van sleutels en ik moest zelf zoeken hoe en wat. ik moest €50 borg betalen bij aankomen. Niet meer naar deze hotel.

    eigenlijk niks!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    Wat een super ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik persoonlijk had het hotel gekozen omdat ik dacht dat de ligging beter ging zijn en ook dat het iets meer Cody was dat was het helaas niet

    Het ontbijt is super verzorgd een zeer ruime keuze .is lang geleden dat ik nog zoveel keus heb gehad en van goede kwaliteit

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 11 januari 2018

    5,0
    Vriendelijkheid medewerkers, garage bij het hotel en...
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van de kamers wordt minder dan die was de afgelopen jaren. Badkamer raakt gedateerd en vertoonde mankementen. Kussen niet fris.

    Vriendelijkheid medewerkers, garage bij het hotel en prettige ligging van het hotel ten opzichte van de stad.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,3
    Heerlijk genoten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We bleven er 2 nachten, de 2e nacht had ik gehoopt dat ik een kamer zou aantreffen net als binnenkomst van dag 1. Er werd wel schoongemaakt mooi bedden opgemaakt en alles werd weer aangevuld, maar dat was niet perfect als dag 1. Badkuip werd niet goed schoongemaakt en de tafel was nog vies. Na een belletje met de receptie werd dat alsnog schoongemaakt althans de tafel, de badkuip heb ik niet over geklaagd op dat moment. Ik werd ook verwend met extra gratis toiletartikelen en meer koffie thee en zelfs koekjes nadat ik vroeg om wat aanvulling. Ik was met 3 kinderen en we verbleven in een 2 persoonskamer met slaapbank. Alles was er dus voor 2 personen. Het slechtste vond ik dat we 25 eu extra moesten betalen voor het gebruik van de slaapbank. Terwijl we vorig jaar ook zijn geweest en gebruik hebben gemaakt van de slaapbank en toen werd er ook niet om 25 eu extra gevraagd. Voor de rest heerlijk genoten!

    De kamer was sfeervol netjes schoon gewoon heel mooi. Ik voelde mij gelijk prettig bij het binnenstappen van de kamer. Mooi badkamer met badkuip aparte toilet. Heerlijk genoten van de gratis toiletartikelen en lekker ruikende badzeezout. Ook gratis thee koffie en zelfs chocolademelkpoeder, daar waren mijn kinderen heel blij mee. Minibar was aanwezig en mooi flatscreen tv. Vriendelijk contact gehad met de receptie. Medewerkers waren super vriendelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    7,5
    Een prima verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    De prijs van het ontbijt. 27,50 pp is wel erg veel.

    Kamer was uitstekend. Ruim, bankstel, werktafel en grote goede bedden. Toilet gescheiden van badkamer. De kamer is geluiddicht hetgeen in de drukke binnenstad prettig is. het hotel is prima gelegen in de bovenstad en heeft een eigen parkeergarage.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 november 2017

    8,8
    Zeer goede prijs kwaliteit en op wandelafstand
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna was geen wellness moment.. bubbelbad is geen jacuzzi ;) was ook buiten werking, maar zie mezelf niet samen met andere gasten in bad gaan! Weinig zuurstof en lucht in kelder- finess en sauna

    Super grote kamer! Heel centrale ligging.. super ontbijt

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    9,2
    Positief verrast door terras met fantastisch uitzicht
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Leuk zo'n groot terras, alleen in de herfst heb je er vrij weinig aan. Bovendien blijft er minder ruimte over voor de kamer zelf, die was relatief klein. De kastruimte had groter gemogen - en wat moet ik met een stofzuiger in mijn kamer? En dan een woord over het onderhoud; de sluiting van de terrasdeuren moet beslist worden nagezien. Hier en daar zag ik wat kleine krassen.

    Tot mijn verrassing kreeg ik een kamer met een groot terras op de 10-e etage. Het uitzicht vanaf daar was fantastisch. Inrichting van de kamer zelf beviel goed, met een hoofdrol voor het bed. En ook de prettige badkamer verdient vermelding.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    9,6
    Een fantastisch hotel in een prachtig deel van de stad waar ik graag terugkom.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Enige minpunt dat de liften in service waren en dat de wachttijden daardoor lang waren. Naar de sauna op -3 moesten we met de trap. Ik neem aan dat het gewoon pech was en dat dit inmiddels klaar is. Dus niet eens een echt minpunt.

    Een supergrote kamer met fantastische badkamer. Beneden in de kelder een sauna en fitness. De locatie is ook geweldig, je loopt zo de stad in, kan overal eten, 's ochtends, 's middags en 's avonds. Het is vlakbij de kunstberg en met de lift naar de Marollen, Europese parlementsgebouwen op 15 minuten loopafstand. Ik zou het zo weer boeken. Heel aardig en behulpzaam personeel ook.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    10
    Uitstekend.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Matras van bed vond ik wat hard, maar partner vond het prima. Matras is altijd moeilijk. Zeker bij slanke mensen is matras vaak te hard. Je zou eigenlijk moeten kunnen aangeven welke hardheid je wil.

    Uitgebreid ontbijt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Brussel is een aardige stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er zeer moeilijk over de betaling werd gedaan! De betalingsbevestiging stond in het Nederlands en dan als zo'n groot (prijzig) hotel zeggen dat je dat niet kunt lezen en een betaling eisen 😩Uit eindelijk na een hoop gesteggel konden ze iemand van Booking.com aan de lijn krijgen die dit kon bevestigen ik dacht lekker makkelijk van te voren betalen dat doe ik dus niet meer

    Mooie ruime kamers

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 maart 2017

    8,3
    Lekker ruime kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt viel wat tegen qua kwaliteit deze keer. Voorheen wat beter.

    Lekker ruime kamer. Rustig. Optie om de airco uit te zetten en het raam open vind ik ook erg belangrijk.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    9,2
    Super!
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het zou toch een pluspunt zijn moest het personeel nederlands kunnen. In een hotel in de hoofdstad vind ik het toch een vereiste dat men minstens 2-talig is, zoniet 3-talig.

    Het ontbijt was uitgebreid en de kamers zijn heel comfortabel en zeer goede bedden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    6,3
    Kamers aan vernieuwing toe
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het bad was ernstig aan het afbladderen. Vrij onhygiënisch en geen uitnodiging om een bad te nemen. Elke keer wil men een kopie van het paspoort maken. Dat vind ik privacy gevoelig. Men blijft het, zonder te vragen, proberen (ik kom hier vaker).

    Lekkere ruime kamer met een balkon en prachtig uitzicht over de stad.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    9,2
    Een adres om te koesteren en terug te keren
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen idee, behalve misschien toch iemand aan de receptie die goed Nederlands kent.

    Zeer grote kamer in de achterbouw. Zeer goed bed en mooie badkamer. Leuk salon. En dat alles voor een redelijke prijs. Het ontbijtbuffet is ook heel goed verzorgd met meer dan voldoende keuze en vers fruit.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 26 januari 2017

    5,8
    Hotel first!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer die ik aanvankelijk had lag naast een liftschaft voor 2 liften. Eén lift koker was ontmanteld, waardoor de geluid van de andere lift behoorlijk werd versterkt. Het klonk alsof de lift door mijn kamer ging. Ik heb niet gevraagd naar een ander kamer, maar geëist. Dat heeft uiteindelijk geholpen. Je vraagt je in zo'n situatie af waarom een hotel met deze uitstraling zo met zijn klanten omgaat en dit soort kamers durft aan te bieden. Als je later arriveert heb je meestal geen andere keus. De tweede kamer was goed, maar het heeft al met al bijna een uur geduurd voordat ik in mijn nieuwe kamer was.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,9
    Mooi ingerichte kamer en uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tarieven parking net zo duur als omliggende openbare parkeervoorzieningen. Voor hotelgasten had een lagere dagprijs een betere service geweest....

    Prachtige kamers. Ruim en zeer smaakvol ingericht

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    9,6
    Als ik van in het begin de tweede kamer had gehad , zeer aangenaam .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De eerste nacht een zeer lawaaierige kamer net boven de inrit van de garage aan de achterzijde . Deze ging vanaf 6.30 u regelmatig open. Dus vanaf dan niet meer geslapen . Dadelijk gebeld naar de receptie.

    Prima verzorgd ontbijt. Na melding van het storende lawaai van de opengaande garagepoort, hebben ze mij voor de volgende nacht een rustige kamer op de 7e verdieping aan de Avenue Louize gegeven. Dit was een zeer aangename kamer en picco bello proper . Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam !

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    10
    Geweldig leuk hotel, uitstekende en vriendelijke service.
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets had beter gekund. Wel oppassen, de kamers op de 10de verdieping vallen wel veel kleiner uit, omdat ze een terras hebben. Spijtig genoeg is in deze periode ontbijt op het terras wel geen optie.

    Super vriendelijke receptionist die 's avonds zelfs meegegaan is naar de kamer om uit te leggen hoe de regendouche werkte. Uitstekend bed (wel wat veel kussens). Zeer verzorgd en uitgebreid ontbijt, zeer gevarieerd met ontzettend lekkere "pistolekes" en veel vers fruit. De receptioniste bij het verlaten was even sympathiek. Misschien zijn de liften wel wat klein.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 15 november 2016

    6,3
    Kon beter...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kreeg kamer 1002 en helaas was deze kamer voorzien van een opklapbed. Een zeer laag bed met dunne matras waardoor nachtrust niet mogelijk was. De "regendouche" werkte niet en bleef over de handdouche...

    Ontbijt, personeel prima

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    7,9
    Goed hotel, jammer van de vieze badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was vies bij aankomst (niet schoongemaakt, haar in bad, medicijnen strip in wasbak) Tevens liet in bad de verf los.

    Geweldige kamer en fantastisch bed. Na melden klacht werd er financieel gecompenseerd, dit was netjes en prettig.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    7,5
    prima verblijf
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was prima

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,3
    Een degelijk modern verblijf.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    TV op de kamer. Geen degelijke gebruiksaanwijzing in de kamer.

    Zeer gevarieerd en ruime keuze. Graag melk apart om zelf te kunnen doseren.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Club Kamer
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Klein restaurant

    Ligging

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    10
    Heerlijk ruime kamer zoals beloofd in beschrijving.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heerlijk ruime kamer zoals beloofd in beschrijving. Uitgebreid ontbijt, mooie inrichting.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    9,6
    Personeel receptie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel receptie

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    8,8
    Goed hotel met ruime kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De airco op onze kamer was luid en kon niet worden afgezet

    Ruime kamer met apart zitje. Mooie inrichting. Erg schoon. Goede locatie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    8,8
    Het ontbijt was heerlijk en de kamer met dakterras was zeer...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nogal veel lawaai in de kamer naast ons

    Het ontbijt was heerlijk en de kamer met dakterras was zeer gezellig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    10
    Prima en geriefelijk hotel
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche wat verouderd.

    Een geriefeijk sfeervol hotel met vriendelijke bediening.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 november 2017

    10
    ontbijt en kamers
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt en kamers

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 25 november 2017

    8,8
    de heerlijke ruime kamer met sofa zorgde voor een aangenaam...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    de heerlijke ruime kamer met sofa zorgde voor een aangenaam verblijf, je kon ook rustig op de kamer werken

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    10
    Mooi en uitgebreid
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooi en uitgebreid

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    7,5
    De kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betaald parkeren

    De kamer

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 september 2017

    8,3
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Maar één lift beschikbaar vanwege werkzaamheden. Raam kon niet geopend worden.

    Ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    8,3
    Fijn hotel, comfortabel en schoon.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn hotel, comfortabel en schoon. Ruime kamer. Zeer goed uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    10
    Grote kamer ,fantastisch groot bed ,heerlijk ontbijt
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grote kamer ,fantastisch groot bed ,heerlijk ontbijt

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    Alles
    • Stel
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parking

    Alles

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 18 juli 2017

    10
    Een aanrader, vriendelijk personeel, uitstekende kamer
    • Stel
    • Club Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    Mooie grote kamer. Goede voorzieningen. Nespresso-apparaat. Goede badkamer. Apart toilet. Een aanrader.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    5,4
    Prima kamer, goede locatie, maar geen leuk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het personeel, de bar en het restaurant.

    Super goede kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    10
    Prachtige kamer!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige kamer!!!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Erg ruime en lichte kamer!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lift achteraan erg klein en weinig beschikbaar, trap kan maar niet aangenaam.

    Erg ruime en lichte kamer!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 5 maart 2017

    9,6
    City trip in centraal en fijn hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niks

    Centrale ligging. Ruime kamer met bad, douche en nespresso apparaat.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,9
    Super buurt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten

    Super buurt. Garage bij het hotel.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    10
    Luxe verblijf met prima ontbijt en gratis WIFI
    • Zakenreis
    • Groep
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    Restaurant mag wel wat meer eten serveren voor de gevraagde prijzen.

    Zeer ruime kamers, heerlijk ontbijt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 3 februari 2017

    8,8
    Prachtige kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel sprak geen Nederlands. Er werd achteraf nog een onvoorziene taks aangerekend.

    Prachtige kamer.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,9
    Lift
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts één kleine lift beschikbast

    Groottr kamer

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 10 januari 2017

    8,3
    Lekker weekend Brussel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prima prijs/kwaliteit. Grote schone kamers.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    8,3
    Tof verblijf en mooie kamer
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De auto parkeren in de straat was moeilijker...

    We kregen een ontbijtje als verjaardagsgeschenk en het personeel van de bistro was supervriendelijk !!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    10
    heerlijk Brussel
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    geweldige kamers, mooie straat

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    8,8
    Milieuvriendelijkheid werd wel gesuggereerd maar ik kon niet...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Superior Kamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Milieuvriendelijkheid werd wel gesuggereerd maar ik kon niet merken of het klopt. Bijv. gebruik duurzame producten, energiebesparing, etc.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    8,3
    aardig personeel, mooie grote en schone kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    de airconditioning. Het was vrij warm en via airco niet koeler te krijgen.

    aardig personeel, mooie grote en schone kamer. Moderne en ruime badkamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2016

    7,5
    Goed ontbijt en grote kamer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Goed ontbijt en grote kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 7 oktober 2016

    8,8
    aangenaam, prettig verblijf voor goede prijs, kwaliteit verhouding
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Classic Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    mooi ontbijt ruime, nette kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 september 2016

    10
    We gingen voor de eerste keer samen op weekend en dan in zo een hotel mogen verblijven is de max
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Kamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was zeer ruim en zeer comfortabel

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,8
    De Wifi was verrassend snel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Club Kamer
    • Verbleef 1 nacht

    De Wifi was verrassend snel. De kamer was zeer ruim.

    Verbleven in september 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 31 maart 2016

    7,9
    Zeer aangename, smaakvol ingerichte, ruime kamer met zithoek...
    • Stel

    Slechte aanduiding ingang hotel in de parking. Koud water in de douche en niet niet volledig zuiver. Trede tussen kamer en douche is gevaarlijk. Personeel aan de balie moet meer gekwalificeerd zijn. Room service moet zijn telefoon opnemen. Ontbijt mag wat meer bijgehouden worden zodat alles aangevuld is, vers en warm.

    Zeer aangename, smaakvol ingerichte, ruime kamer met zithoek en eethoek. Gevulde minibar. Goede verwarming, geluidloos. Rustige kamer. Badkamer met douche en bad. Zeer lekker gegeten op de kamer. Goede ligging op de Louisalaan, dichtbij winkelstraten, restaurants, koninklijk paleis. Parking onder het hotel. Mooie zitruimte in de lobby.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    7,5
    ontbijt was uitgebreid, echter wie om 10u kwam ontbijten had...
    • Vakantiereis
    • Groep

    personeel kan onvoldoende nederlands afvoer douche kan het water niet slikken, met gevolg badkamer die onder water staat

    ontbijt was uitgebreid, echter wie om 10u kwam ontbijten had niet veel keus meer, werd niet aangevuld

  • Beoordeeld op: 4 februari 2016

    7,1
    Kamer lekker rustig aan een binnenhof.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Kamer rook naar rook bij binnenkomst. Ouderwetse inrichting ondanks wat vernieuwingen

    Kamer lekker rustig aan een binnenhof. Mogelijkheid daardoor om raam te openen. Ruime kamer met aparte wc. Goed bed.

  • Beoordeeld op: 24 november 2015

    2,5
    In eerste instantie de locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De coöperatie van het hotel en het vermogen om zich in te leven bij hun gasten (Gasten worden gezien als vervelende melkkoeien die je geld afhandig moet maken).

    In eerste instantie de locatie

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2015

    7,1
    Vriendelijkheid personeel, kamer zonder tapijt, ruimte kamer...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Wegens understaffed lange wqchttijd bij check in, kmaer was om 16:30 nog niet klaar, wel direct een andere gekregen maar netheid (vloeren) liet te wensen over, badkamer gedateerd

    Vriendelijkheid personeel, kamer zonder tapijt, ruimte kamer, bar, ontbijt was correct

  • Beoordeeld op: 29 september 2015

    7,9
    Hadden een club kamer, die enorm was.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Hadden een late check out gevraagd, maar werden 4 (!!) keer gestoord door schoonmaakpersoneel en receptie. Dit zou niet mogen voor die prijs...

    Hadden een club kamer, die enorm was.

  • Beoordeeld op: 22 juli 2015

    8,8
    Prima hotel, mooie kamer en heerlijk ontbijt wat overigens...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Prima hotel, mooie kamer en heerlijk ontbijt wat overigens 13 euro p.p. kost, geen 27 euro p.p. wat wel op booking.com vermeld staat.we konden gratis parkeren in de eigen parkeergarage , op loopafstand van de winkels.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    7,1
    Locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik kreeg een andere kamer dan wat ik had geboekt. Ik had een kingzise bed geboekt en kreeg 2 losse bedden. Ook heb ik dubbele tax betaald. Ik zou hier niet terug gaan.

    Locatie.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    De grote kamer, de luxe badkamer met 2 wastafels grote...
    • Vakantiereis
    • Stel

    voor oudere mensen is een bad niet altijd even handig.. Moeilijk uitstappen. geen extra handgrepen als alleen de douche gebruikt wordt.

    De grote kamer, de luxe badkamer met 2 wastafels grote spiegels uitstekend. ruimte om toiletspullen neer te zetten

  • Beoordeeld op: 3 april 2015

    7,5
    Toffe, grote kamer (behalve de badkamer) en goede ligging
    • Stel

    - verouderde badkamer - personeel kent onvoldoende Nederlands - de medewerkster aan de balie bleef beweren dat wij 4 kamers geboekt hadden i.p.v. 2 kamers ondanks het feit dat we de bevestiging van booking.com konden tonen. Het is niet de schuld van de klant dat er iets niet klopt met het systeem!

    Toffe, grote kamer (behalve de badkamer) en goede ligging

  • Beoordeeld op: 3 januari 2015

    7,1
    In het algemeen .
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen ned. Tv HEEEL vreemd! Wel Rusisch, Thais etc. Geen enkele ned. Zender! Schande , we zijn nota bene buren!!

    In het algemeen ....geen uit schieters

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,2
    Grote kamer, super ontbijt voor een zeer kleine prijs
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel kon niet goed nederlands

    Grote kamer, super ontbijt voor een zeer kleine prijs

  • Beoordeeld op: 5 mei 2016

    7,9
    Zeer mooie en rustige kamer en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Zeer mooie en rustige kamer en vriendelijk personeel.

  • Beoordeeld op: 19 april 2016

    7,5
    Centrale locatie en nette kamers
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel sprak geen Nederlands, terwijl dit wel op de website stond

    Centrale locatie en nette kamers

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    10
    Het personeel is zeer vriendelijk, het ontbijt geweldig en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Het personeel is zeer vriendelijk, het ontbijt geweldig en alles loop op rolletjes in dit hotel, een echte aanrader

  • Beoordeeld op: 1 maart 2016

    8,3
    Geweldige kamer, goede check-in, mooie buurt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Roomservice is niet 24 uur ondanks dat het wel op de menu kaart stond.

    Geweldige kamer, goede check-in, mooie buurt.

  • Beoordeeld op: 23 februari 2016

    9,6
    goede ligging en mooie kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    de medewerkers aan de balie spreken niet of nauwelijks Nederlands.

    goede ligging en mooie kamer

  • Beoordeeld op: 9 februari 2016

    9,6
    Roken op de kamer
    • Vakantiereis
    • Stel

    Dat er wel Arabische maar geen Nederlandse tv-zenders zijn

    Roken op de kamer

  • Beoordeeld op: 29 januari 2016

    7,1
    Ontbijt was zeer uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Onze kamer zat dicht bij de lift. Het was gehorig.

    Ontbijt was zeer uitgebreid. Personeel super vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2016

    8,3
    De ligging in de stad en de ruime kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De ligging in de stad en de ruime kamers. Tevens is het personeel vriendelijk en meertalig! Fijn hotel.

  • Beoordeeld op: 4 januari 2016

    8,8
    perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    lift is verouderd. Badkamers aan vernieuwing toe

    perfecte locatie. rustig, ruime kamers. Heel goede prijs/kwaliteit.

Er zijn ook 55 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: