Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Budget Flats Antwerp

Van Stralenstraat 108, Antwerpen Centrum, 2060 Antwerpen, België

#69 van de 76 vakantiewoningen in Antwerpen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 232 beoordelingen over dit appartement

6,8

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,1

  • Comfort

    6,2

  • Locatie

    7,8

  • Faciliteiten

    6,3

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Gratis WiFi

    7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    7,9
    De gastvrijheid en service van de host.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonsstudio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het eeuwige geluid van de kachel of water. De warmte in de kamer: geen airco. Het geluid van de voordeur (3 verdiepingen lager) was veel te hard. Bij het douchen (in de badkuip) ontsnapte er heet water uit het kraangedeelte: af en toe pijnlijk voor je voeten.

    De gastvrijheid en service van de host. Dichtbij is een supermarkt en het station is dichtbij. Bij het reserveren van de garage wist ik snel of dit mogelijk was. Het oppervlak van het appartement: voor 3 personen lekker veel ruimte.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    5,0
    Alleen de ligging is een pluspunt en de receptionist was...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel aan de muren, lattenbodem kapot van bed, helft van verlichting defect, teveel om op te noemen....

    Alleen de ligging is een pluspunt en de receptionist was ontzettend vriendelijk en behulpzaam

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    4,2
    Accommodatie is veel te duur ten opzichte van wat het is, het viel het erg zwaar tegen!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Enorme herrie van buren. Harde muziek tot diep in de nacht, slechte bedden, zeer achterstallig onderhoud, douchen onder een klein straaltje.

    De dag na de laatste overnachting.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    3,8
    Budget is wel héél erg budget! NIET DOEN!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies, verouderde studio. Zeer warm vanwege niet werken verwarmingsknop en loeihete buizen in badkamer (gevaarlijk)! Vies serviesgoed, haardroger en waterkoker. Bedden enkel opgemaakt met laken, tevens bedden kapotte lattenbodem waardoor doorheen zakken. Bril wc kapot. Veel geluidsoverlast van de straat s'nachts.

    Ruime kamer

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,9
    Uitstekende lokatie dicht bij het centrum, prima faciliteiten tegen een zeer redelijke prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonsstudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Inchecken was eenvoudig tegenover de huurlokatie bij een zeer vriendelijke meneer. Bedden zijn prima. De betaalde garage van het hotel is tegenover de lokatie en goed betaalbaar.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    8,3
    Prima voor de prijs en goede locatie!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche; had een erg kleine straal Bed; goed geslapen maar de latten vielen er twee keer onderuit bij opstaan

    De locatie; in een kwartier lopen ben je in hartje Antwerpen. Grote kamer Lekker warm in de kamer Waterkoker en thee

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    4,6
    Blij dat we naar huis konden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er kwam geen water uit de douche. De douchebak was vies. De kamers zijn ongelooflijk gehorig. Je hoort de mensen in de kamer naast je praten.

    Kamer was groot. Ontbijtmand goed gevuld,maar wij eten s morgens geen chips of chocomousse.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    4,6
    Voor 1 nacht ok maar alleen wanneer je weer vroeg vertrekt en niet hoeft te douchen.
    • Individuele reiziger
    • Grote Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het appartement stonk, de badkamer was beschadigd en vuil, gordijnen smerig, rolgordijntje in de keuken kon je gewoon doorheen kijken. Badkamer zeepbakje van porselein gebroken en dus ook gevaarlijk scherp.

    Locatie is goed, 7 minuten van Centraal Station

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2017

    6,7
    Basis verblijf; uitchecken na 10.00 in de ochtend kost 10euro extra
    • Stel
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De feitelijke prijs is 10 euro meer als je pas later dan 10.00 uur in de ochtend wilt vertrekken Dat zou eigenlijk standaard in de prijsopgaaf vermeld moeten worden

    Alles functioneerde

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 oktober 2017

    2,9
    Dit nooit meer...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Bedden waren verschrikkelijk (hard, laag, kort), badkamer stonk, schimmel in de badkamer, tegels los, geen ventilatie in de badkamer, toiletbril zat los, handel van het raam zat los in het kozijn, enkele stopcontacten zaten los, kookgerei was in slechte staat (handvatten los), onvoldoende bestek voor het beoogde aantal personen (bij 3 bedden verwacht je minimaal 3 messen, 3 vorken, 3 lepels), afvoer van de keuken lekte waardoor het keukenkastje vol liep met (vuil) afwaswater, gehorig (de deur rammelt elke keer wanneer er in het trappenhuis lucht verplaatsing is), kledingrek (geen kast) stank van afval in de lobby omdat de vuilcontainer daar stond. Zelf voor "budget" is dit te armoedig...

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    8,3
    Verrassend groot, behulpzame werknemers en dat allemaal in een hele mooie stad.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kon alleen met creditkaart betalen en het was ongeveer een kwartier lopen tot het centrum.

    Heel fijn dat we konden koken in het appartementje! Het was erg groot en de prijskwaliteitverhouding was goed.De eigenaar was erg aardig en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,6
    dicht bij het station!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    veel straatlawaai ! kamer was slecht onderhouden de kast deuren in de keuken hingen los het bed mist verschillende latten de helft van de verlichting ging niet!

    dicht bij het station!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    5,0
    Niet ver van station en alle winkels
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Driepersoonsstudio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg verouderd, was heel oppervlakkig gekuist . Veel geld voor een echt verouderd app. Grief die in de keuken aanwezig was vuil en smerig .

    Niet ver van station en alle winkels

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juni 2017

    7,1
    Ruime accommodatie dicht bij het centrum. Met prima bedden prima geschikt voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonsstudio
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vond de ontvangst heel goed. De service dat we de auto eerder kwijt konden in de garage terwijl we pas om 16.00 in de flat konden was super. We hadden een buitenplaatsje op de begane grond De stoelen die er stonden waren echter zo vies dat je er niet op kon zitten. Ook vonden we haar in de badkuip en het afvoerputje bij aankomst. We hadden geen handdoeken maar die werden op ons verzoek gebracht. later bleken er ook geen theedoeken te zijn. We hebben de tweede dag telefonisch contact opgenomen en gevraagd om een later uit-check moment. In dit telefonische gesprek, hebben we ook gevraagd naar schone handdoeken en theedoeken. Deze zijn echter niet meer geleverd voor de tweede dag. Op de dag van vertrek werd er om 10.00 uur en half 11 door de huishoudelijk medewerkster op de deur geklopt. Zij was schijnbaar niet op de hoogte van de late uit- check die we hadden geboekt. Zij heeft een collega gebeld en die hebben we in het engels verteld dat we tot 13.00 uur de kamer hadden gereserveerd. Waarschijnlijk is dit niet gecommuniceerd. Toen we dit vermelden bij uit-check en ook besproken dat er met de handdoeken iets is fout gegaan, werd hier niet erg vriendelijk op gereageerd door de host. We kregen als reactie de vraag," Of er ook nog iets wel goed gegaan was." Dit geeft niet de indruk dat er opbouwende kritiek gegeven mag worden en dat is jammer.

    De kamers waren ruim en praktisch ingericht.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,1
    prima plek voor weinig geld.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    sterke schimmelgeur in de badkamer en het matras en/of de gordijnen roken naar tabaks rook, wat de frisheid van het bedlaken niet ten goede kwam. Het was ook erg gehorig, maar dankzij oordoppen daar verder geen last van.

    Lokatie was erg fijn, zo dicht bij alles.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    6,7
    Ideaal gelegen, grote kamers!
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het is echt not up to date, wcbril was stuk en los en doordat het erg oubollig was leek het smoezelig maar dat was het niet. Zonde want daar kijken sommige mensen niet doorheen.

    Grote kamers, goed centraal gelegen.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    5,8
    Wij verbleven zo weinig mogelijk in de kamer om Antwerpen te bekijken.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was duidelijk aan vernieuwing toe. Kapotte kasten, gordijnen. Kregen ten onrechte een nota voor de parkeerplek. Die zat al in de 1e afrekening.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    6,7
    De ruimte is iets beter dan een studentenhuis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Er waren 2 kookpitten en dat was prima, maar de pannen die er waren, waren allemaal er groot waardoor er eigenlijk geen 2 pannen op konden. Ook was de afwerking van de ruimte neit helemaal goed. Zoals vieze randjes en tegels en slechte stopcontacten

    De kamers waren prima voor de prijs. De bedden waren ook goed

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,1
    Prima bedden!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Grote Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ventilator I v m hitte

    Prima bedden!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    Prima
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ruime kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    10
    Goed appartement voor weing geld in centrum Antwerpen. Prima!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke ontvangst. Goede uitleg. Daarnaast omboeken naar city appartments omdat dat rustiger zou zijn.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    7,1
    goed voor een of 2 nachtjes
    • Groep
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    leuke studio.........gewoon wat je voor die prijs mag verwchten. locatie is prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 10 december 2017

    6,3
    Gezellig badkamer minder
    • Stel
    • Grote Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was niet 100%

    Veel ruimte en toch wel gezellig

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    5,0
    Het was last minute.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Grote Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden, fornuis, badkamer, dunne muren en d lift was stuk.

    Locatie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,0
    Goede locatie en voor de rest een flop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Driepersoonsstudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne, door de lattenbodem gevallen en met matras op de grond geslapen, wc lekte en raar ontbijt.

    De locatie en de parking.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2017

    10
    badkamer wel erg gedateerd.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    badkamer wel erg gedateerd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    5,8
    Oké
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te veel herrie. Er zaten heel erg luidruchtige mensen in de accommodatie er was de hele nacht en ochtend geschreeuw en geren naast onze deur

    Nvt

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    5,0
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Standaard Driepersoonsstudio
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Appartement

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    4,6
    Bedden
    • Groep
    • Standaard Driepersoonsstudio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    7,9
    Mogelijkheid om voor 4 uur de sleutel te krijgen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Mogelijkheid om voor 4 uur de sleutel te krijgen.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    6,3
    De host Chris is een zeer aardige hulpzame man.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene viel erg tegen. Accommodatie was niet goed schoongemaakt.

    De host Chris is een zeer aardige hulpzame man.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    9,6
    Zeer goed onderhouden
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitstekende ligging. Dicht bij het centrum

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,5
    Overboeking 2 uur moeten wachten voordat het geregeld was.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Overboeking 2 uur moeten wachten voordat het geregeld was. Parkeerl plaats gereserveerd,was er ook niry

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    5,8
    Ruim appartement en op loopafstand van het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Driepersoonsstudio
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bedden niet comfortabel en de buurt niet zo prettig.

    Ruim appartement en op loopafstand van het centrum.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    6,7
    Voor het geld een prima ruime kamer op een zeer centrale...
    • Individuele reiziger
    • Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Is wel oud en gedateerd allemaal

    Voor het geld een prima ruime kamer op een zeer centrale locatie

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    7,1
    Personeel was erg behulpzaam.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Grote Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    TV deed het niet, balkondeur kon niet op slot, koud in de kamer.

    Personeel was erg behulpzaam.

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    2,5
    Slechte organisatie.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Slechte organisatie. Booking.com werkt zeer slecht doordat ik een dag moest verplaatsen kon ik enkel annuleren en op leuk boeken. Nu komen ze na dat ik de annulatie ook moet betalen.

  • Beoordeeld op: 20 maart 2016

    6,3
    aanvankelijk waren er geen sleutels van de kamer beschikbaar;
    • Zakenreis
    • Stel

    aanvankelijk waren er geen sleutels van de kamer beschikbaar; het slot moest tweemaal omgezet worden alvorens het functioneerde de prijs is hoger als je uit wilt checken na 10.00uur 's-ochtends

  • Beoordeeld op: 26 januari 2016

    8,8
    Zeer ruime studio.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Niet echt een tegenvaller, maar het gebouw is wat oubollig en hier en daar gebroken tegels e.d., maar je gaat er om te slapen zodus. De wifi ging ook niet zo vlot.

    Zeer ruime studio. 's Nachts was het er muisstil ondanks de buurt.

  • Beoordeeld op: 25 januari 2016

    7,9
    internet, allround leefruimte , dichtbij voorzieningen...
    • Vakantiereis
    • Groep

    matige bedframes (losse latten), loszittende stopcontacten (wandcontactdoos)

    internet, allround leefruimte , dichtbij voorzieningen (restaurants, vervoer etc). Prima als je alleen bent, of om bij te praten of te vergaderen met vrienden of collega's (bijv. als je aan boek werkt of zo). Je voelt je snel thuis daar.

  • Beoordeeld op: 24 december 2015

    4,6
    He't concept bevalt mij.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geur van de vuilnis container bij het binnen komen .stopkontakten werken niet overal. Kraan lavabo in de slaapkamer sluit mechanisme werkt niet. Moet met de vingers de stop uit peuteren. beneden appartement aan de lift heb ik bekomen. Gevolg veel lawaai van binnen en buiten gaan-deur lift .

    He't concept bevalt mij. Ook de studio was proper. Alles was er wat nodig was.

  • Beoordeeld op: 22 december 2015

    5,8
    bij binnenkomst gebouw stonk het naar afval/rotting;
    • Vakantiereis
    • Stel

    bij binnenkomst gebouw stonk het naar afval/rotting; we hebben de ramen open gezet maar het bleef het hele weekend stinken op de kamer zelf was het fris

  • Beoordeeld op: 21 december 2015

    4,6
    Grote kamer.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Bed met lattebodem kapot. Afvoer keuken verstopt. Niet schoon. Parkeren kost extra geld en de straat staat helemaal vol slecht parkeren dus.

    Grote kamer...

  • Beoordeeld op: 19 december 2015

    7,5
    Vrij in en uit lopen.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Bij inchecken was medewerker bezig met andere klant dat was vanaf de straat niet te zien en de deur was op slot, leek alsof er niemand meer was.

    Vrij in en uit lopen.

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    5,0
    De kamer was erg ruim en licht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De bedden zijn van camping kwaliteit en nog kapot ook. Bij één bed waren zelfs drie opvolgende latten weg. Het is niet mogelijk het bed op te maken zonder dat te merken.

    De kamer was erg ruim en licht.

  • Beoordeeld op: 15 november 2015

    5,4
    Appartement was schoon en gezellig ingericht
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Op zaterdagochtend had ik geen warm water, kon dus niet douchen. Het telefoonnummer voor noodgevallen was onbereikbaar. Een aantal dingen was kapot: kraan, keukendeurtje, lichtknopje

    Appartement was schoon en gezellig ingericht

  • Beoordeeld op: 8 september 2015

    7,5
    Koken,bad,ruimte,wasmachine
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    buren waren te luidruchtig,als iemand ging doorspoelen kon je het heel luid horen,wif viel constant uit,bed schoof altijd uit elkaar

    Koken,bad,ruimte,wasmachine

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2015

    8,8
    veel ruimte,
    • Vakantiereis
    • Stel

    missen van een waterkoker, geen teepot, geen onderzetters voor hete pannen

    veel ruimte, super handig, dat je de sleutels op elk tijdstip kunt ophalen

  • Beoordeeld op: 30 juli 2015

    4,6
    Veel ramen dus veel frisse lucht.
    • Vakantiereis
    • Groep

    De hygiëne was ver beneden maat, alles plakte in de kamer en er lagen haren in het bad bij aankomst. De wc spoelde pas na 3 keer door. Super gehorig op vervelende tijden.

    Veel ramen dus veel frisse lucht. Het bed sliep best fijn.

  • Beoordeeld op: 30 mei 2015

    5,4
    gastvriendelijk medewerkster
    • Individuele reiziger

    slecht locatie in slecht buurt, vol lawaai kan niet hele nacht slapen omdat lawaai van auto en ruzie van immigrants /buurman in het midden van de nacht

    gastvriendelijk medewerkster

  • Beoordeeld op: 13 mei 2015

    2,9
    De foto's zijn erg misleidend, ze zien er veel beter uit...
    • Individuele reiziger

    Ik had hier 4 nachten geboekt. De 2e ochtend werd ik wakker doordat er stromend water via de lamp (!) aan het plafond naar beneden kwam - grote lekkage! Een 45min bij de receptie gewacht totdat ik echt te laat was voor mijn afspraak en echt moest gaan. Later die dag telefonisch contact gehad en de lekkage gemeld. Dit kon niet zo snel gerepareerd worden dus moest mijn verdere verblijf worden geannuleerd. In samenspraak met de acc. zijn er 2 nachten komen te vervallen waarvan ik mijn geld terug zou krijgen. Aangezien het geld maar niet werd terug gestort (slechte service!) zelf contact opgenomen. Erg onvriendelijk werd mij gemeld dat ik van de bijna €400,- die ik betaald had, ik maar €61,- terug krijg. Ik had immers laat uitgecheckt (omdat er niemand bij de receptie was) en ze hebben achteraf de prijzen van gewijzigd, waardoor de woe en don -nacht enorm duur zijn geworden en ik voor de vrijdag- en zaterdagnacht samen maar €61,- terug krijg! Afzetters.

    De foto's zijn erg misleidend, ze zien er veel beter uit dan de werkelijkheid. Het is enorm oud en versleten. De douche/bad zit in een inham in een muur in de slaapkamer - je staat dus midden in de slaapkamer te douchen. Het is niet schoon en ontzettend gehorig! Bovendien voelde ik me niet veilig. Ik heb geen oog dicht gedaan. Nick de hotelmanager was wel erg behulpzaam en heel vriendelijk! Het enige pluspunt.

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    5,4
    Locatie en ruime ruimte met mogelijkheid tot koken
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geluidsoverlast. Klapperen van de deur als andere de hal in of uit liepen. Deur moet beter vast en dicht in het kozijn!!

    Locatie en ruime ruimte met mogelijkheid tot koken

  • Beoordeeld op: 3 maart 2015

    5,8
    Bij check in was de beheerder heel vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    De hele nacht luide muziek, roepen, gillen, lachen, ruzie maken. Ik heb twee nachten geen oog kunnen dichtdoen, en mijn kamer was zelfs 2 verdiepingen lager. In het contract en ook op een papier aan de muur in het hotel staat dat het stil moet zijn na 22:00 uur. Om 23 uur begonnen ze (met een groot aantal mensen in 1 kamer) en dat ging non-stop door de hele nacht tot 7 uur 's morgens. Niet alleen in die kamer, maar ook op de trappen en in de gangen gillen en roepen de hele nacht.En dit elke nacht. Ik heb zelfs het noodnummer gebeld maar daar kreeg ik een anwoordapparaat. Met mijn klacht werd niets gedaan.

    Bij check in was de beheerder heel vriendelijk.

  • Beoordeeld op: 27 maart 2016

    5,0
    Armoedige, versleten inrichting.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger

    Armoedige, versleten inrichting. Zeer gehorig.

  • Beoordeeld op: 10 februari 2016

    7,1
    Ruimte, soepele in- en uitcheck
    • Vakantiereis
    • Stel

    Koelkast werkte te hard, eten was bevroren

    Ruimte, soepele in- en uitcheck

  • Beoordeeld op: 22 januari 2016

    7,5
    Privé parking recht tegen over
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    2aparte bedden

    Privé parking recht tegen over

  • Beoordeeld op: 17 november 2015

    7,5
    grote kamer en goed nabij centrum Antwerpen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    badkamer zou wel eens opgeknapt mogen worden. internet is erg traag.

    grote kamer en goed nabij centrum Antwerpen

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    3,8
    bedden leken op campingbedden
    • Vakantiereis
    • Groep

    bedden leken op campingbedden

  • Beoordeeld op: 14 september 2015

    9,6
    Heel vriendelijk personeel.
    • Individuele reiziger

    Heel vriendelijk personeel. Goed geslapen. Heel proper en gezellig.

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2015

    6,3
    Locatie tov centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Lawaai. we hebben daar best wel last van gehad. zowel binnen het pand als daarbuiten

    Locatie tov centrum. Wijk zelf is niet best.

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    7,5
    De communicatie via de telefoon.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De communicatie via de telefoon. Alles was zoals doorgegeven.was een prettige ervaring

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2015

    6,7
    -afvalcontainer onvoldoende capaciteit
    • Vakantiereis
    • Stel

    -afvalcontainer onvoldoende capaciteit -wasmachine onvoldoende beschikbaar

  • Beoordeeld op: 24 juni 2015

    5,8
    het was rustig
    • Stel

    het was rustig

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    6,7
    Op loopafstand van bus en trein.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geen bagageopslag. Dit echter op het station gedaan.In de kleinste kluis passen precies 2 kleine reiskoffers.

    Op loopafstand van bus en trein.

  • Beoordeeld op: 3 mei 2015

    2,5
    Het telefoon nummer dat we moesten bellen nam niet op...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het telefoon nummer dat we moesten bellen nam niet op waardoor we meer dan een uur voor een gesloten deur stonden

  • Beoordeeld op: 14 april 2015

    7,1
    ligging dicht bij centrum
    • Vakantiereis
    • Stel

    niet zo schoon, veel oud en versleten ( keuken en badkamer)

    ligging dicht bij centrum

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    5,8
    de ligging van de locatie
    • Vakantiereis
    • Stel

    Personeel en de kookplaten werden niet heet

    de ligging van de locatie

  • Beoordeeld op: 8 april 2015

    8,8
    locatie
    • Gezin met jonge kinderen

    claustrofobische douche cabine

    locatie

  • Beoordeeld op: 8 maart 2015

    4,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Service kwaliteit algemeen

    Locatie

  • Beoordeeld op: 20 februari 2015

    8,3
    Goed budget hotel bijna in het centrum van Antwerpen, 5...
    • Vakantiereis
    • Stel

    Veel arbeiders als gast die om 6.00 vertrekken met lawaai.

    Goed budget hotel bijna in het centrum van Antwerpen, 5 minuten loop afstand van station

  • Beoordeeld op: 17 februari 2015

    7,9
    de locatie
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    de verwarming werkt niet volledig en de bedden zijn aan vervanging toe

    de locatie

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    7,5
    Het was schoon, ruim.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Lattenbodems zijn wat zwak. Keukengerei minimaal. Geen afwasborstel of oventje.

    Het was schoon, ruim. Goede lokatie. Snelle service

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    7,5
    alles is aanwezig
    • Vakantiereis
    • Stel

    nachtlawaai andere gebruikers maar daar kan eigenaar niets aan doen

    alles is aanwezig

  • Beoordeeld op: 27 januari 2015

    6,3
    Ruime kamer, prima keuken.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Ik heb voor een de parkeergarage betaald. Helaas kon ik er pas om 16.00 in en moest ik om 10.00 al weg.

    Ruime kamer, prima keuken.

  • Beoordeeld op: 16 januari 2015

    9,2
    Service!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Het water in de douche was koud.

    Service!

Er zijn ook 26 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: