Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Ecu 3-sterren

Europalaan 46, 3600 Genk, België

#13 van de 15 hotels in Genk

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 836 beoordelingen over dit hotel

8,0

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    8,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,9
    aangenaam verblijf in een hotel met zeer vriendelijk personeel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hadden een kamer zonder airco aan de kant van de straat, kamer te warm en te veel lawaai om ramen op te zetten. Wij reserveerden, met ons gezelschap 3 kamers, de andere twee kamers hadden wel airco... en waren meer dan in orde!

    zeer vriendelijk personeel, zeer behulpzaam! zeer lekker ontbijt!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    7,1
    De kamer was klein maar knus en met frisse, leuke kleuren.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloer in de hotelkamer was niet echt heel proper maar dat is dan ook het enige minpunt

    De kamer was klein maar knus en met frisse, leuke kleuren. Bed lag ontzettend goed. Kan verder van het hotel niets vertellen daar ik alleen ben daar geweest om te slapen.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,9
    experimenteel !
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    papieren toegangssleutel met qr code en magneet code die je allebij moet scannen om op je kamer te geraken en ook nog eens die kaart moet gebruiken om elektriciteit te activeren via kaarthouder en minstens 15 euro te duur als je alleen reist, hoge toeristentaks 4,5 euro en ik was geen toerist enkel een evenementen bezoeker voor 1 avond

    het ontbijt was zeer uitgebreid met vers brood en standaard pistolets en crousant en rozijnenbrood en alles en ook alles van beleg en sappen en warme drank maar toch wel een stevige prijs van 16 euro, zeer goed bed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    10
    Zeer aangenaam en net hotel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Het hotel is ruim en luchtig ingericht. Was totaal niet verwacht afgaande op de voorgevel (toont redelijk smal). Handig is ook dat de parking van het hotel aan de achterzijde (inrit langs de straatkant) is en tevens gratis. Men hoeft niet te parkeren op de straat of een openbare parking.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,8
    super !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets enkel een extra kussen was prettig geweest

    vriendelijke ontvangst, mooie kamer en heel proper, goed ontbijt, en super ligging. Ook parkeermogelijkheid.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 juni 2018

    8,8
    super leuk verblijf in een zeer gezellige stad!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets alleen een kleinigheid het kast van de airco ontbrak waardoor het zeer warm was op de kamer

    goede kamers , lekker ontbijt en vriendelijk personeel ook parking aan het hotel is een pluspunt wat ons betreft een 9/10

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    5,8
    Zeer vriendelijk personeel en een Mooi badkamertje
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs van het ontbijt ligt te hoog. Oploskoffie bij een ontbijt van 16 euro per persoon? Slechte matrassen en kussens. Vond het ook jammer dat ik bij de boeking expliciet zen 2persoonsbed gevraagd heb en dat het 2 aparte bedden waren. Als jong koppel is dit niet leuk.

    Zeer vriendelijk personeel en een Mooi badkamertje

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,1
    Leuk, spontane ontvangst en het ontbijt maakte veel goed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco werkte niet op de kamer waardoor het te warm was om een goede nachtrust te hebben.

    Het ontbijt was het beste wat het hotel te bieden had! Parking aan hotel was ook ren + punt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,5
    Leuke nacht in Genk
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De locatie was niet ideaal, we wouden s’avonds nog iets gaan drinken maar daar is niet veel in de buurt.

    Het was zeer aangenaam, lekker gegeten & erna een heerlijke douche genomen! De accommodatie is klein, maar je hebt alles wat je nodig hebt!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    6,7
    Lekker ontbijt, ruime keuze
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer kleine kamer,ons zoontje van zes moest bij ons in bed slapen omdat er geen extra bed voorhanden was. Veel geluid op de gang van de andere gasten.

    Lekker ontbijt, ruime keuze

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    8,3
    Over het algemeen een hele positieve indruk: locatie, parkeergelegenheid, klantgericht!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De eerste kamer die we kregen was vies, niet goed gepoetst. Het personeel heeft echter meteen een andere kamer aangeboden plus gratis parkeren (3 dagen)!!! Heel netjes afgehandeld. Het ontbijt vond ik wel wat te duur (€16 P.p.) voor wat je krijgt. Het is dan beter bij het Stadhuis café te ontbijten voor €13 dat zich niet zo ver van het hotel bevindt. Wat nog minder was (ik heb een voorrang bij laat uitschenken) maar ik kon hier geen gebruik van maken (helaas!) wij hebben ons hondje bij en wilde ff naar de Shopping gaan maar helaas ging het niet met de hond en het hotel zat volgeboekt zonder de mogelijkheid om uitschenken uit te stellen((

    Perfecte locatie - midden in het centrum. Vriendelijk en flexibel personeel. Badkamer voorzien van zowel bad als douche.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    7,5
    Ideaal om er op uit te trekken met het gezin
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Had een familie kamer geboekt maar blijkt dat het extra bed niet in de prijs inbegrepen was , wat raar is .

    Ligging is ideaal om met het gezin er op uit te trekken. C-mine is heel dicht bij evenals kattevenne en Bokrijk. Het hotel op zich is goed met niet zo ruime kamers maar alles is wel heel netjes. Ontbijt is vrij beperkt en is ook het enige wat ze te eten aanbieden gedurende de ganse dag . In de buurt zijn er verschillende eetgelegenheden waar je wel terecht kan. Parking is voorzien achteraan het hotel voor 9€ per dag .

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,7
    dubbele kamer, degelijke bedden, aangename douche, vlakbij...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    geluid van de lift kon je vrij goed horen in de kamer, deur van de kamer sloot niet goed waardoor ze lawaai maakte, piepend geluid vanuit de ventilatie van de badkamer en er hing een minder aangename geur in de kamer

    dubbele kamer, degelijke bedden, aangename douche, vlakbij het centrum

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    8,8
    Goed hotel voor een city trip in Genk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is redelijk klein

    We waren redelijk laat voor het ontbijt maar de diensters hebben met een grote glimlach nog een spiegeleitje voor ons gebakken

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    10
    Weinig op aan te merken
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Persoonlijk vonden wij 16 € per persoon nogal veel voor het ontbijt

    Vlotte vriendelijke bediening aan de balie. Alsook 's avonds in de bar. Mooie nette familienamen voor een heel betaalbare prijs. Goed ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,1
    Ok meer niet
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De schuifdeur van de badkamer. Hij sluit niet helemaal af waardoor het niet voelt alsof je heel privé op de wc zit. Daarnaast maakt de schuifdeur veel lawaai. Verder is de oprit naar het parkeerdek heel stijl. Ook parkeren er vage types van de aangrenzende sportschool.

    De ligging is lekker centraal. Dicht bij de winkels en horeca.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    7,5
    Leuk hotel voor een goede prijs en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de voordeur niet open ging met onze kaart zodat we via de parking naar boven moesten zelf na een paar keer bellen

    Vriendelijk personeel en rustige kamer

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    10
    De kamer was ruim en schoon!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was ruim en schoon! Vriendelijk personeel aan check-in en aan het ontbijt. Er is een eigen privé-parking aan de achterzijde van het hotel (betalend). Heerlijk ontbijt om de dag goed te beginnen! Volgende keer in Genk kom ik zeker terug!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    9,2
    Tevreden en goede locatie ,. Doel van ons bezoek: eten bij La Botte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkibg kan volgens ons gratis....

    Attentie voor verjaardag van mijn man was top! Fles Cava op de kamer bij aankomst en Cava bij ontbijt en gebakje heel leuke verrassing!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,1
    Ontbijt was in orde (mag ook wel voor 16 euro per persoon) -...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kleine lift, parking mocht beter aangeduid zijn, badkamer mocht iets moderner zijn

    Ontbijt was in orde (mag ook wel voor 16 euro per persoon) - vriendelijk onthaal

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    9,2
    Fijn hotel met een paar kleine bemerkingen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Fijn hotel, vriendelijk personeel, maar verwarming werkte niet op een vriesnacht. Een tegemoetkoming zou wel elegant zijn. Ook: Koffieapparaat bij ontbijt met absoluut on-lekkere oplos-koffie.

    Fijn hotel met een paar kleine bemerkingen.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Ideaal voor 1 nacht.
    • Groep
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    Familiekamer en badkamer nogal klein voor 4 personen. Uitchecken verliep helemaal niet vlot.

    Onthaal bij het inchecken, kindvriendelijk, goed gelegen, makkelijk parkeren, lekker ontbijt met pancakes.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,8
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Klein en te kort bed voor mij. Glazen schuifdeur naar badkamer. Licht schijnt tot op bed wanneer partner s'nachts naar wc gaat

    Vriendelijk personeel. Hotel beschikt over eigen parking wat een troef is. Proper (bad)kamer met goede douche

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,1
    wel zeer praktisch bij alles in de buurt
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    stof van de bedden was kapot, douche stroomt buiten bak doordat er niet echt een bak is. kleine lift, niet duidelijk waar de parking is als je toe komt en dat je moet bij betalen voor de parking. Gehorige kamer aan de straat.

    ontbijt prima, ruime kamer, bad en douche op de badkamer

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 9 februari 2018

    7,9
    Correct
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    lift is verouderd. Niet echt comfortabel. Wij waren met mijn schoonouders (mensen van 90 en 94 jaar). De deuren van de lift gaan veel te hard en te snel dicht.

    zeer uitgebreid :-)

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    8,3
    Op Familiebezoek in Genk
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Enkel de ventilatie in de badkamer was wat lawaaierig, en nog goed hoorbaar als de badkmer deur dicht is

    Prima ligging in het Centrum van Genk . Op wandelafstand van het station, het shoopingcenter, het marktplein enz...

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    4,2
    In de centrum
    • Gezin met jonge kinderen
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet kunnen het hotel in s'avonds anderen mensen waren ook buiten met hun kart...raar dingen zoals 1 persoon op hun gezicht liggen op de grond al tijdje zonder bewegen naast de lift waarschijnlik door alcohol gebruiken niemand in het receptie die kijkte wat het probleem is met hem ..hij loopte gewoon verder rond naar een moment..wie hij is wat hij doet gewoon niks gevraagd ..ik vond het personeel niet serieus

    In de centrum

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 1 januari 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De prijs voor de standaard kamers wat hoog en ontbijt zat er niet bij inbegrepen wel een te hoge prijs voor een kleine kamer zonder ontbijt

    De kamers waren proper lekker en uitgebreid ontbijt vriendelijke personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2017

    7,5
    Super, relaxed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamerdeur rolde steeds terug open. In de kamer hing een rioolgeur afkomstig van de putjes in de badkamer.

    Het hotel is goed gelegen. Het ontbijt is uitgebreid en gevarieerd. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 24 december 2017

    9,6
    een superverblijf samen met super vrienden, echt een aanrader
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    wij hebben gereisd met vrienden, onze kamer was super in orde maar de kamer van onze vrienden viel een beetje tegen, zo konden ze niet na elkaar douchen want er was geen warm water voor de 2de persoon, de verwarming bleek ook niet voldoende te werken, verder was hun kamer prima in orde qua hygiëne

    de ligging van het hotel is super, kortbij het station van genk, het personeel was heel vriendelijk, wij hebben onze bagage op de dag van ons vertrek nog mogen laten staan in het hotel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 23 december 2017

    7,5
    Helemaal prima
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de parking €9 kost, er wat schimmel was in de badkamer, en de glazen schuifdeur van de badkamer hoor je goed, van de buren

    De lokatie, midden centrum Genk, alles op loopafstand, winkels en horeca. Parkeren bij het hotel. Fijne bar, goed ontvangst.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,1
    Ideaal voor een kort verblijf in de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat de verwarming af stond was het te warm om goed te slapen. Het was valavond als we toekwamen. Het opschrift van het hotel staat enkel boven de inkomdeur die zich tussen andere winkels bevindt en is dus niet opvallend zichtbaar, met gevolg 4 x heen en terug tot het volgende rondpunt.

    Centraal gelegen, beveiligde parking, verzorgde ruime rustige kamer, uitgebreid ontbijtbuffet.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    9,2
    heerlijk verblijf met klein minpuntje.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De inkomdeur was vanaf acht uur gesloten en diende met de sleutelkaart geopend te worden, hetgeen niet functioneerde. Telefonisch contact met receptioniste en het probleem werd direct opgelost. Het aangeboden water op de kamer was met drie euro per flesje wel aan de dure kant.

    Een mooie kamer klein maar fijn. Uitstekende badkamer met inloopdouche. Ontbijt van een uitstekende kwaliteit met meer dan voldoende keuzemogelijkheden. Vriendelijk personeel en behulpvaardig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    6,7
    Het ontbijt was prima met veel keuze.
    • Met huisdier
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren beduidend kleiner dan op de internetfoto's uit kwam, wij hadden een familiekamer, maar we hadden nauwelijks ruimte om rond het bed te lopen. Er was 1 afstandsbediening voor 2 tv's. De minibar was karig gevuld. De sauna werd geverfd (dat hadden ze wel even op de site mogen zetten) maar er was wel gelegenheid om gebruik van een sauna op een andere locatie gebruik te maken.

    Het ontbijt was prima met veel keuze. Daar was de prijs ook naar. De douche was prima (grote en kleine). De omgeving is perfect met winkels, eettentjes etc. etc. Personeel: hele dikke voldoende.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,1
    voor 3 dagen was het ok.geen ontbijt maar rond hotel genoeg cafes.
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    kamer met ontbijt+parking valt duur uit.Mensen aan de receptie zeker niet vriendelijk en kortaf.

    parking+locatie midden in Genk .grote kamer voor een hogere prijs. frigo+zelf koffie of thee maken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    3,3
    kamer "dubbel" geboekt ondanks elektronische boekingsbevestiging
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was in vervanging voorzien bij een hotel in de buurt " carbon hotel" waar ik een kamer kreeg die ter hoogte van de magazijnen van een grootwarenhuis lag.Vanaf 5 uur in de ochtend was het onmogelijk nog te slapen wegens geluidsoverlast van vrachtwagens en behandelen van containers.

    Toen ik arriveerde bleek dat mijn kamer ( die geboekt was via booking.com en waarvan ik een boekingsbevestiging ontvangen had) " dubbel " geboekt was. ik heb dus enkel de incheckbalie gezien....

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,1
    Redelijk hotel
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht aangegeven parkeerdek. Parkeren was een ramp. Moet eerst een verdieping omhoog om bij de receptie te komen. De lift is vrij klein en krap. Kleine kussens waar je op moet slapen.

    Zag er allemaal netjes uit. Vriendelijk personeel. We hebben geen ontbijt genomen maar rook sochtends heel erg goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    8,3
    het verblijf was aangenaam
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de lift van het hotel- zeer moeizaam met een rolstoel- wij hebben vooraf aan gegeven in bezit van een rolstoel en daarover verschillende emails correspondentie gevoerd; de gangpaden van het hotel van de kamers;we zijn benieuwd waarom het hotel niet heeft gekozen voor faciliteiten voor een mindervalide kamer- dat maakt voor een mindervalide persoon het verblijf meer aangenaam

    de inrichting van de kamer was goed; de vloerlamp bij het raam vertoonde wat storingen en je moest het verhelpen door de stekker uit het stopcontact te halen of in te zetten. de personeelsleden waren vriendelijk en attent.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    10
    Ontbijt, kamer en zeker de mogelijkheid om bij het hotel te...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt, kamer en zeker de mogelijkheid om bij het hotel te parkeren. Ook de ontvangst en de uitcheck aan de balie ... zeer vriendelijk en professioneel

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 13 september 2017

    6,7
    Zeer vriendelijk personeel, lekker ontbijt ,gezellige...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Geen kluis aanwezig op de kamer. Wilden sauna doen maar hadden geen badjassen op de kamer . Slechte , kleine hoofdkussens. Over het algemeen is het hotel aan renovatie toe.

    Zeer vriendelijk personeel, lekker ontbijt ,gezellige saunaruimte.Ideale ligging in het centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,1
    Zeer vriendelijk personeel, goede ligging van het hotel,...
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douche was zeer klein waardoor het water in de hele badkamer lag, temperatuur in de kamer zeer moeilijk te regelen.

    Zeer vriendelijk personeel, goede ligging van het hotel, ruime badkamer en een groot bed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    7,5
    Onthaal aan de receptie was zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was compact wat op zich geen probleem is. Toilet op 30 cm van je hoofd ( als je in bed ligt) met een deur die niet volledig gesloten kan worden is not done. Inrichting kamer-badkamer werd niet echt goed overdacht! Jammer.

    Onthaal aan de receptie was zeer vriendelijk. Leuk om een drankje getrakteerd te krijgen. Lekker en verzorgd ontbijt.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,2
    Prima hotel voor een nette prijs. Vriendelijk personeel en goede ligging met direct parkeren achter het hotel.
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de badkamer loopt het water naar het toilet waardoor je met handdoeken de vloer droog moet maken. Daarnaast ontbrak op onze kamer een airco.

    De liggen t.o.v kartbaan is prima. Het parkeren achter het hotel is ook perfect. Het hotel heeft een moderne stijl.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    Prima hotel, ruime kamer en vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bewegwijzering naar parkeergelegenheid. Auto uiteindelijk in Qpark garage geparkeerd.

    Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. Prachtige ruime en schone kamer

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2017

    5,0
    een ramp
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heel veel....

    Helaas kunnen wij hier niks over oordelen...er was een lek en we werden vriendelijk begeleid naar het M-hotel...waarvoor dank. Maar.....daar stond ons een verrassing te wachten met veel lawaai....er was een trouwfeest en wij hebben van kamer moeten veranderen omdat we om 02 u nog niet konden slapen. Deze kamer was heel simpel en zeker niet verwacht om zo de nacht door te brengen. Dan moesten onze vrienden ook nog van kamer wisselen omdat de oorspronkelijke kamer gekuist was maar er was toch terug even iemand in geweest, bed was belegen, spiegels vol vingers en een berg afval verstopt achter de zetel. Dan in de avond nog een douche genomen met lauw water...misschien door de gasten van het feest al opgenomen ....maar de ochtend nadien opnieuw koud water. het ontbijt was ook niet veel soeps ...eerder triestig ...als je dan naar Nederland gaat ...chapeau! Heel jammer ...... Een ontevreden klant :-(

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    7,9
    Heerlijk genoten van cultuur, natuur, shoppen, terrasjes en lekker eten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Airco op de kamer. We hadden een luxe-kamer besteld, omdat we heel graag airco wilden en dat bij die kamer stond vermeld, maar er was geen airco te zien. We hebben er niet achter gevraagd, omdat het overdag niet bloedheet was (25-27 graden), maar 's nachts was het echt wel te warm naar onze zin op de kamer.

    Heel vriendelijk personeel. Lekker, gevarieerd en uitgebreid ontbijt Heel ruime kamer (luxe-kamer) Heel centrale ligging: dicht bij veel eetgelegenheden, winkels, terrasjes,... en ook de bezienswaardigheden waren te doen te voet (C-Mine, Cosmodrome) als je graag een stukje wandelt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 6 juli 2017

    7,9
    De locatie
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer aan de kleine kant Voor het ontbijt was er alles wat ik nodig had, maar te hoge toeslag. Prijs/kwaliteit viel daardoor wat tegen.

    De locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    3,8
    De kamer viel heel erg tegen.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer viel heel erg tegen. De eenpersoonskamer was heel mini.Geur van een roker hing sterk in de kamer. As gevonden van een sigaret tussen de zakdoekjes in de badkamer. Veel lawaai van de lift.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    5,4
    Voor een nacht is het goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs voor het ontbijt 16 euro per persoon , dan mocht er wel vers gesneden fruit aanwezig zijn. Geen vers appelsiensap We hebben geen thee gedronken was onder zelfde espresso machine niet apart waardoor je water nam en telkens nog druppels koffie in je theeglas kwam, niet smakelijk/ Geen peper en zout op tafel voor je omelet.

    Centraal in de stad Genk gelegen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    6,3
    Moderne kamer en niet te duur.
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik vond 16€ voor een simpel ontbijt belachelijk en een flesje water van 0,5l voor 3 € niet normaal. Op zich is de kamer niet duur maar de extra's zijn over de top.

    Moderne kamer en niet te duur.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 17 juni 2017

    5,4
    0.0 discretie...100% slordig
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    0,0 discretie , gsm vergeten... dan neemt receptie ook nog eens contact op met mij dat mijn toestel in de kamer lag dus terecht is, ik meld dus dat ik die afhalen źal... waar OK is op beantwoord. wat doen ze dan beantwoorden ze de oproepen op mijn toestel ... en geven ze die mee aan de persoon die ze dus aan de lijn hebben gehad... terwijl ze mijn nummer hebben, mij al gecontacteerd hebben en ik al heb gezegd dat ik die afhalen kwam later op de dag/avond.

    de kamer opzich

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    7,9
    Ontspannend shopweekend.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geurhinder uit de badkamer.

    Lekker en uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel. Propere kamer. Ventilator stond al klaar op de kamer omwille van het warme weer.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    7,1
    Ideale kamer voor een avondje uit in Genk !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Je kan beter de tweepersoonskamer( goedkoper ) nemen dan de deluxe kamer. Die is kleiner maar heeft een veel mooiere ( vernieuwde ) badkamer.

    Locatie

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 31 mei 2017

    7,1
    Prijs kwaliteit ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij de incheck had de dame alle tijd en nam ondertussen ook nog niet zo dringende telefoons aan. Dit was een interne telefoon die ze zeker later kon hernemen. Mijn kamer was gelegen aan de zijgevel achteraan waardoor je het storende geluid van de airco installatie had.

    Zeer goede bedden en een mooi bad

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,3
    Verblijf met zussen en schone broers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene.

    Ontbijt prima , kamers klein en klein bed ,niet perfect gereinigd. Nog vol vuilbakje bij aankomst. Lavabo niet in proper . Auto parking ok , dicht bij winkels en bezienswaardigheden .

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,7
    overnachting geboekt door een gastronomisch etentje in de buurt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    geen airco aanwezig , bij ons verblijf was het boven de 30 graden die dag Bedden viel wat tegen, te hard voor ons

    Gunstige ligging en parkeergelegenheid ( parking te betalen ) Vriendelijk personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    5,4
    was goed voor 1x
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    toen we aankwamen in de kamer lag er overal stof en de vloer vol stof en vuiligheid / en dit meemaken op uw huwelijksverjaardag was not done , we hadden ook gevraagd ivm ons huwelijksverjaardag voor de kamer romantisch te versieren en zelf hier werd geen moeite voor gedaan al zou dit tegen betaling geweest zijn hadden we het graag betaald.

    het ontbijt was in orde

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    6,3
    Oké voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer kleiner dan verwacht. Badkamer was afgesloten met matte glazen deur, wel ondoorzichtig maar niet veel privacy. Hotel doet zich voor als "different hotel", maar voor veel van de services die meestal inbegrepen zijn voor die prijs (ontbijt, parking, water op de kamer ) werden apart aangerekend.

    De locatie, gelegenheden in de buurt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 26 april 2017

    8,3
    Bezoek aan Genk en Hasselt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Wij hadden een comfort kamer. Deze was ruim en gezellig ingericht. Een comfortabele inloop-/regendouche. Keigoede bedden. Alles heel netjes. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een topper van een ontbijt!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    9,6
    een overnachting na het voetbal.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    in de kamer was het niet echt warm.de vaste computer op de verdieping van de receptie is weggehaald.gelukkig had ik een tablet mee,maar niet iedereen heeft zo'n tablet of smarthfone.

    sinds mijn vorige bezoek,zijn de nederlandse tv-zenders weer beschikbaar.vooral voor hotelgasten uit nederland zal dit positief zijn.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    9,2
    Voor ons doel in 1woorf: IDEAAL
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Liever een inloopdouche ipv bad . Mijn man Is niet mobiel genoeg om over de badrand te stappen.

    We waren op familiebezoek en de ligging, ook t.o.v station en doel waren voor ons oké

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    10
    Knusse comfortabele aanrader op toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wat kleinere kamer maar dit stoort niet door zeer goed comfort en mooi vernieuwde handige badkamer.

    Vriendelijk personeel.Verzorgd en uitgebreid ontbijt. Centrale ligging dichtbij eetgelegenheden en parkeermogelijkheden.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 2 maart 2017

    5,8
    Gelegen kort bij centrum van Genk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    De bedden waren veel te hard. De kamer was klein t.o.v. de foto's op de website. Er werden extra kosten aangerekend (service charge) die niet op voorhand waren aangekondigd. Minder goede prijs-kwaliteitsverhouding.

    Gelegen kort bij centrum van Genk. Mogelijkheid om te parkeren op de (betalende) parking van het hotel

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 8 februari 2017

    10
    Uitstekend hotel voor shoppen Genk
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    nihil

    prima ontbijtbuffet, vriendelijk personeel aan het onthaal, ruime moderne kamer, parking achter het hotel (tegen betaling). Uitstekend hotel om te shoppen in Genk, want winkels liggen om de hoek.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    5,8
    Prijs- kwaliteit niet goed
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betalende parking €9, €16 pp voor een zeer triestig ontbijt, klein en onaangenaam bed. Slechts 1 vrouw-en mannen toilet op t gelijkvloers. Je denkt dat je voordeliger bent in het ecu hotel, terwijl je verderop in het m hotel een ruimere kamer hebt, super bed, veel meer faciliteiten voor dezelfde prijs

    De locatie, vriendelijk personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 januari 2017

    7,9
    De rest geschikt voor aanbeveling aan kollega's Brandwachttraining als prijs 50 euro inclusie o
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het ontbijt niet in de prijs was berekend. Mensen die voor training bij Plot komen Zullen eerder kiezen voor een andere hotel voor die prijs

    Direct in het centrum van de stad . En een goed ontbijt rond 6:30 .

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    5,0
    Schoon en netjes.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg kleine kamer met klein bed. Erg harde, steriele inrichting in wit met groen en alleen maar hele harde halogeenverlichting.

    Schoon en netjes. Beleefd en behulpzaam personeel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    9,2
    een overnachting na het voetbal.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de nederlandse zenders op tv zijn niet te ontvangen door een storing.dit is vooral belangrijk voor hotelgasten uit nederland.

    grote kamer,vlakbij het station gelegen.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    7,5
    vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer
    • Verbleef 1 nacht

    kleine lift voor gasten en dienstlift is dezelfde. aanduiding en verlichting van de parking kan beter. Vast tapijt in gemeenschappelijke delen dient vernieuwd te worden.

    vriendelijk personeel. Kamer in orde.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 december 2016

    6,3
    Kamers waren ok douche origineel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen fransetalige zenders op de televisie. De posten zijn wel benoemd maar er werd niet voor betaald. Belgie heeft officieel drie talen. Arm Vlaanderen, we verliezen stilaan onze troeven.

    Kamers waren ok douche origineel.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    7,5
    Prijs kwaliteit ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel ongeïnteresseerd, deed omgekeerde van wat ik gevraagd had. Geen oogcontact, wist uren ontbijt niet. Zei dat parking betalend was en we hebben uiteindelijk niet moeten betalen.

    Propere kamers en goedkoop

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 25 oktober 2016

    10
    een overnachting na het voetbal.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de verwarming op de kamer kon nog niet aan,ondanks het tijdstip van het jaar.zelfs bij navraag bij de receptie,kon men de verwarming niet aandoen.een nogal kleine kamer.

    gelegen vlakbij het station en het openbaar vervoer.het ontbijt was oke.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,3
    Goede prijs kwaliteit, maar beter ontbijten in Carbon hotel op 50 m
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Receptioniste niet geïnteresseerd in haar gasten. Was 2* verkeerd. Gaf verkeerde info. Kende de uren van t ontbijt niet. Stagiair?

    Hele goeie prijs kwaliteit. Heel nette kamers. Midden in centrum winkels op wandelafstand. Je kan lekker eten in brasserie 360 op een paar 100 M. Er is een parking aan het hotel.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2016

    8,3
    Mooie kamers, goed bed, prima ligging in het centrum,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt duur, wel veel keuze maar werd niet tijdig aangevuld. Tv hangt te ver weg van het bed.

    Mooie kamers, goed bed, prima ligging in het centrum, vriendelijk personeel, parking aan hotel

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    7,9
    Betaalbaar hotel op top locatie
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1. De kussens zijn zeer klein (het bed slaapt wel goed! :) ) 2. Receptioniste advies gevraagd waar buiten het centrum van Genk een goed Italiaans restaurant zat. Toen werden we naar de Vennestraat gestuurd, wat totaal uitgestorven was, ook niet gezellig en waar heel veel restaurants dicht waren. Ook werd het allemaal uitgelegd alsof wij daar uit de buurt kwamen, terwijl wij totaal onbekend zijn in België. Dus dat was een beetje jammer, omdat dat nogal tegenviel. Uiteindelijk zelf wat leuks gevonden, maar was leuk geweest als de receptioniste wat meer moeite had gedaan voor ons door bijvoorbeeld gewoon even wat te zoeken op Google.

    De locatie is perfect. Wij moesten ergens in Genk zijn, wat maar 5 minuten rijden was vanaf het hotel. Klein schattig kamertje wat meer dan prima was voor 1 nacht. De badkamer was super, de douche is heerlijk! Wij stonden recht voor de ingang geparkeerd voor €9,- en dat was ook perfect. Wij moesten de volgende dag helaas al erg vroeg weg, dus hadden en er geen ontbijt bij. De ontbijtzaal zag er wel erg netjes en verzorgd uit.

    Verbleven in oktober 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: