Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Antwerp Hotel National 2-sterren

Nationalestraat 38-40, Antwerpen Centrum, 2000 Antwerpen, België

#63 van de 65 hotels in Antwerpen

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2187 beoordelingen over dit hotel

6,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,9

  • Comfort

    5,6

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    5,4

  • Personeel

    7,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    7,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    5,5
    Drama
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - de kamer erg oud allemaal - erg gehorige kamers je hoort stoelen bedden schuiven geschreeuw in het hotel midden in de nacht - geen warm water tijdens het douchen (boiler) kapot goed geregeld dus😏 - parkeren 2 keer over werd er gezegd op zondag gratis parkeren ook in parkeergarage en vervolgens toch 20 euro moeten betalen😏 - geen ontbijt kok begon om 12 uur - bedden kraken Wij raden dit hotel zeker aan niemand aan en komen ook zeker niet nog eens terug..

    De locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,1
    prijs kwaliteit zeer goed, met zeer aangename ligging.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt leek geïmproviseerd maar was uiteindelijk wel lekker. Storend lawaai van buren.

    de ligging was zeer goed, in historisch centrum van Antwerpen. de prijs was zeer democratisch .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    4,2
    Waardeloos
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed kraakt bij elke beweging, raam kan niet normaal open, vlekken overal en nergens, televisie/ afstandbediening deden het niet, alarm van de deur bleef afgaan, niet geluidsdicht en geen warm water.

    Locatie

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    3,3
    Het was heel vies.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel vies. Er stond een wc rol in de badkamer waar zelfs poepvlekken onder zaten. Het licht in de douche was kapot waardoor door de zwart overgeschilderde tegeltjes alles pikdonker was. Toen wij vertrokken wilde ik dit tegen de receptioniste zeggen, maar hij was schijnbaar te druk met het ontbijt (1 tafel). We kijken in de ontbijtzaal. Daar zat een tafel te ontbijten. Op alle overige tafeltjes stonden de stoelen nog op tafel!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    2,9
    Rampzalig. Geen hotel waardig !!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    ALLES : Geen licht aan de deur. Geen WC deksel. 1 licht kapot in de badkamer. Krakend bed. Enorm veel lawaai tot zelf personeel dat om 23u30 rondrijdt met beddengoedkar. S'morgen 4 5 uur lawaai stofzuigers en verzetten van meubilair door poetspersoneel. "Ontbijt" precies in afgedankte schoolrefter. Was precies een zoldertafereel.

    Om het nog op een vriendelijke toon te zeggen "ZO GOED ALS NIKS"

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 juni 2018

    7,1
    locatie is ideaal;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    locatie is ideaal; het hotel zelf is eerder "versleten". De kamers zijn ok om te slapen, maar ook niet meer dan dat. Het lijkt eerder een hotel dat zich richt op rugzaktoeristen. Het personeel is evenwel zeer vriendelijk!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    7,5
    Locatie is echt perfect, prima bed, zuivere douche &...
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het rook muf toen we binnen kwamen, gelukkig kon het raam open en de airco aan. Het oogt allemaal een beetje crapy.

    Locatie is echt perfect, prima bed, zuivere douche & toilet ook al is het allemaal oud.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 15 mei 2018

    6,7
    medium
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de douche was naar één douchebeurt koud wat betekende dat nadat mijn partner had gedoucht ik een koude douche had. De douchekop kon ook niet worden opgehangen.

    De locatie was beter dan verwacht

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt kostte 10 Euro per persoon. De eetzaal was rommelig en heel ongezellig. Veel licht in de kamer, verduisteren quasie onmogelijk . Veel lawaai van de straat, ook met de ramen dicht.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. In had een goede prijs (60), korrekte prijs,Mijn dochter eenzelfde kamer voor 100..Enkel aan te raden voor een overnachting na concert

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    4,6
    Zeer slechte faciliteiten, slechte info van de receptie bij inchecken
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij boeking werd niet aangegeven of het met of zonder ontbijt was en bij de incheck werd niet verteld waar de ontbijtzaal was.. deze was ook niet op de route naar de kamer en we hebben dus geen ontbijt gezien. Achteraf bleek het inclusief maar intussen was het op. De kamer keek uit op een parkeerterrein. De douche gaf een miezerig straaltje lauw water. Er hing een douchegordijntje waardoor de douche nòg kleiner werd. Er was 1 handdoekje p.p. en geen douchematje of zo voor op de grond. De haardroger bleek te bevragen te zijn bij de receptie maar werd niet vooraf verteld, hier kwam ik achter toen ik uit de douche stapte. Verder enorm gehorig, luid pratende mensen middenin de nacht, smorgens vroeg een stofzuiger en schuivende stoelen recht boven onze kamer. Enorm kabaal. Ook liep de lift vast. Dit alles voor 1 nacht 100 eur. Ik heb nooit eerder zoveel geld uit gegeven voor 1 nacht. Ik heb ook nog nooit in zon slecht hotel geslapen. De volgende morgen dit aangegeven bij de receptie. Veel ach en wee maar ze konden verder niks doen. De helft van de kosten terug had in dit geval niet meer dan redelijk geweest.

    De locatie was erg goed, middenin het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,1
    De ligging van het hotel is perfect!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer viel wat tegen, het bed is best hard en in de ochtend was er geen warm water.

    De ligging van het hotel is perfect! Leuke cafes en restaurants in de buurt! Goede plek om te shoppen en daarna wat te eten of een lekkere cocktail te drinken!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,8
    Super goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken mochten wij direct naar onze kamer. Toen we in onze kamer kwamen bleek deze nog niet schoongemaakt te zijn.

    De locatie. dicht bij winkels en terrasjes om naar toe te lopen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    5,0
    Douchen werd een groot waterballet
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchen zonder haakje waar je de douchekop aan kan hangen. Maak dat even. Een TL lamp aan de muur is niet sfeervol. Gezien de locatie is de prijs ok, maar er is duidelijk heel lang geen onderhoud geweest.

    Locatie

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,8
    Een prettig verblijf voor een citytrip naar Antwerpen!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er is wel veel geluidsoverlast van buiten, maar dit kan komen doordat wij met raam open sliepen. Daarnaast zijn er in de driepersoonskamers maar drie stopcontacten aanwezig, dus wanneer er veel apparaten worden meegenomen zou het een aanrader zijn om een stekkerdoos mee te nemen.

    Het hotel heeft een toplocatie. Bijna alles is wel op loopafstand te doen. Het personeel doet moeite om te helpen en groet ook altijd wanneer u het hotel binnenkomt of verlaat. Verder worden de handdoeken elke dag vervangen en wordt het bed opgemaakt.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    5,0
    Basic onderkomen op super plek in Antwerpen centrum. Geen waar voor je geld, helaas.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De accommodatie viel me erg tegen. Geen nachtkastje, geen kast voor je kleding, geen koelkastje, matige douche. Het geheel (kamer en badkamer) oogde rommelig en verouderd. Lawaaierig op de gang, heb 's nachts moeten bellen naar receptie om rust voor elkaar te krijgen.

    De locatie is geweldig, direct tegen het oude centrum aan en dicht bij tram en metro. Leuke eetgelegenheden in de straat.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    4,6
    Niks bijzonders, alleen een bed voor het korte nachtje slapen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was onvriendelijk en de kamer was erg gedateerd. Schoen afdrukken op het plafond te vinden, kapot schilderij en gordijnen die ook kapot waren

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    8,8
    Ongelooflijk goede prijs/kwaliteit. Geen tierlantijntjes, maar proper en goede bedden.
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles was ok, al bij al een positieve ervaring. Onze key card werkte niet goed, maar uiteindelijk vonden we wel de truk om de deur open te krijgen.

    Het hotel wordt volop vernieuwd. Hall en ontbijtruimte zijn al klaar. Kamers moeten nog gedaan worden maar waren proper. Ik was blij dat het tapijt uit de kamer was. Na de renovatie zal dit een geweldig hotel zijn voor een goede prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    6,3
    Het personeel was behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden eerst een kamer waarbij we de douchekop vast moesten houden tijdens het douchen, omdat een stukje afgebroken was, de lamp aan de muur was kapot en een pitje zat niet in het nachtlampje en er hing geen douchegordijn, waardoor hele badkamer nat zou worden. Dit heb ik gemeld en toen kregen we een andere kamer en die zag er vele malen beter uit dan de eerste, dus dat hier zoveel verschil in zit, valt mij tegen...

    Het personeel was behulpzaam.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 4 mei 2018

    5,0
    Kwaliteit van de meubels.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van de meubels. Zakte gelijk door het bed, hebben dit aangegeven bij de receptie en er zou wat aan gedaan worden. Dit is echter niet gebeurd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 3 mei 2018

    4,2
    Dicht bij de stad
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel kamer was vies! Badkamer vol haren en poep vlekken aan de bril! Twee keer naar de receptie toe gegaan of ze het wilde schoonmaken is er iemand langs geweest maar de grond lag nog steeds vol haren!!

    Dicht bij de stad

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Voor de prijs krijg je een goede kamer op een perfecte locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen mogelijkheid tot ontbijt, gelukkig genoeg ontbijtzaakjes in de omgeving

    De ligging van het hotel is super! Binnen drie minuten zit in je in het centrum. De kamers zijn iets verouderd, maar voor de kosten die je maakt helemaal goed. Het hotel is momenteel aan het renoveren, wellicht dat het in de toekomst

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    6,3
    Enkel gedaan omdat het goedkoop was.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Tv werkte niet, onmiddellijk gemeld. Zou hersteld worden. Bij vertrek nog steeds niet in orde. Het is moeilijk om de badkamer droog te houden als er douchegordijn aanwezig is. De haken en dergelijk waren er wel maar geen gordijn.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    8,3
    Goed basic en net hotel op prima plek in het centrum
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen drinkglazen op de kamer. Lastig als je een glaasje water wilt drinken Tv hangt zo hoog dat je alleen goed kunt kijken als je op bed ligt

    Goede ligging, schoon, eenvoudig en goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,7
    Goed genoeg voor 1 nacht, maar niet langer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen licht in de douche. Erg gehorig and airco werkte niet waardoor het extreem warm was op de kamer. Erg weinig handdoeken (2).

    Bedden waren prima. Goede lokatie en prijs is prima.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    4,2
    Bouwval
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg onhygiënische en er was nergens personeel te bekennen, behalve de klusjesmannen die het pand aan het verbouwen waren tot laat in de avond

    De locatie was prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    5,0
    Dichtbij centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel zijn ze aan t renoveren, rommelig en stoffig. Kamers zijn oud, kapotte gordijnen, vies douchegordijn in badkamer. Geen mogelijkheid voor ontbijt, horecazaken in de buurt zijn laat open en vroeg dicht. TV had maar 1 zender. Geen informatie op de kamer.

    Dichtbij centrum. Bed was goed en schoon

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    5,0
    Ligging is goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen föhn zoals vermeld staat. Badkamer moet echt gerenoveerd worden. Onverzorgd en alles behalve netjes. Personeel geeft geen informatie. Bij boeken stond niet vermeld dat er verbouwd werd. We hebben de volledige prijs moeten betalen, terwijl het eruit zag als één bouwval. Veels te hoge prijs voor het gene wat je krijgt.

    Ligging is goed Bed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    4,6
    Voor dergelijke prijs onaanvaardbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was eenvoudigweg geen ontbijt mogelijk wegens verbouwingswerken, er was ook geen bar er waren zelfs geen bekertjes in de kamer om te drinken of om uw tanden te poetsen. De gordijnen en overgordijnen waren te smal zodat er altijd verlichtingsspleten waren. En in de nacht om drie uur zeker een uur lang gewekt zijn door geburen die in een vreemde taal zeveren is verre van aangenaam voor een nachtrust. Zeker niet meer te herhalen;

    Er was geen ontbijt mogelijk, en ook geen bar !

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    8,3
    persooneel maar de buren waren nogal hoorbaar en veeleisend
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    radio te kort tafel te klein bedden glijden weg meer handoeken +2bv

    de kamers waren nice en proper geen opmerkingen radio te kort tafel te klein bedden glijden weg meer handoeken +2bv

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    4,6
    Niet durven gaan door negatieve recenties
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uiteindelijk niet meer durven slapen door de vele recenties en foto's over bedwantsen!! Receptie gaf wel aan dat er een nieuwe eigenaar in zit maar alsnog niet aangedurfd.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    6,7
    Zeer goede ligging, comfort kan beter !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Nachtlawaai. Smalle doorgang naast het bed. Douchestang vastgekleefd met tape waardoor deze niet kon versteld worden. Stof onder het bed.

    Superligging. Heel behulpzaam personeel. Goede matras. Goede douche.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    5,4
    Vriendelijk personeel en een goede ligging naast het centrum.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Hygiene. Vieze badkamer, deze was niet netjes afgewerkt. Beschimmeld douche gordijn, vieze vloer. Geen fohn op de kamer en de kamers waren super gehorig!! Veel lawaai op de gangen door mede hotel gasten.

    Vriendelijk personeel en een goede ligging naast het centrum.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    7,5
    Goed hotel voor een weekendje weg .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen ontbijt , maar vanaf april/mei gaan ze daar weer mee beginnen (nieuwe eigenaar) en ook de kamers worden opgeknapt is ons verteld .

    De ligging was top , 3 min van het centrum , Kamer was simpel maar goed . Parkeren kan je ook op de plantinkaai (gratis) en is 5 min lopen vanaf het hotel .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    6,3
    De kamer is ruim en proper
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is een beetje gedateerd en de muren zijn niet echt netjes, dit komt waarschijnlijk doordat ze zwart geschilderd zijn en zo niet echt fris en proper aandoen, misschien overwegen om dit in een lichte kleur te schilderen.

    De kamer is ruim en proper

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 24 maart 2018

    5,8
    Teleurstellend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen waterkoker. Geen ontbijt kunnen boeken en op de website staan toch andere foto's van de kamer dan dat het er werkelijk uitzag.

    In de buurt van het centrum

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 maart 2018

    5,8
    Het was normaal voor een nacht maar ik zou niet voor meerdere dagen kiezen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het uitcheken wist de medewerker niet dat we een nacht waren en kon niet makkelijk op de computer vinden en duurde even totdat we konden uitchekken.

    Hotel is erg oud en de kamer in de derde verdieping erg oud, vooral badkamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    4,2
    Slecht
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehoorig, daar door vaak wakker geworden. Er werd ook gerookt en we hebben het vaker gemeld. Maar helaas wer hier niks aan gedaan. Op dag van vertrek vroegen ze hoe ons verblijf was. Wij zijden niet goed. Het verhaal over het roken en gluidsoverlast verteld. En ze konden er niks aan doen. Dus nooit meer hier heen.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    6,3
    Er is geen ontbijt en ook geen mogelijkheid om 's...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is geen ontbijt en ook geen mogelijkheid om 's morgens koffie/thee te drinken. Ook 's avonds geen bar om een afsluitend drankje te doen. Jammer, omdat 2 locaties ernaast leeg staan om een ontbijtuimte/barretje van te maken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 16 maart 2018

    8,3
    Prima ligging, goede prijs/kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen ontbijt

    Schone kamer, goed bed, prima douche. Centraal gelegen in de modewijk. Alle bezienswaardigheden konden we te voet bereiken. Parkeergarage naast hotel. Behulpzaam personeel. Goedkoop hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,8
    prima locatie, kamer viel tegen, maar was wel goedkoop
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    kamers waren redelijk schoon, maar niet super. De kamers zijn erg gehorig, meiden naast ons konden we letterlijk verstaan. Badkamer erg klein, maar gelukkig wel schoon. Verder was het restaurant helaas gesloten, dus konden we aan het eind van de dag niet nog gezellig een drankje doen.

    de locatie was perfect, midden in de stad. Naast het hotel is een parkeergarage, de kosten zijn € 19,- per 24 uur, dus dat is goed te doen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,5
    Gezellig, knus en prima verblijf op een paar kleine gemissen na
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    We misten toch wel het ontbijten in het hotel, er was ons vooraf bekend dat dit niet mogelijk was. Omdat er geen ontbijt was, misten we ook wel een koelkast op de kamer. Ook is het parkeren duur (€19 per dag, wij waren 5 dagen).

    De bedden waren van goede kwaliteit en de locatie is een uitstekende uitvalsbasis om de stad te verkennen. Het personeel was vriendelijk en we hadden geen last van omgevingsgeluiden. De airco was lekker warm ingesteld.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    4,6
    Ik kom nooit meer voor deze prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen ontbijt bij )sinds drie weken afgeschaft ) Ook geen koffie of thee op kamer Geen handdoeken Slechte verwarming en tocht Prijs in verhouding tot kwaliteit VEEL te hoog

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,5
    Voor musea bezoekers is(bijna) alles op loopafstand. Alleen erg gehorige kamers..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren ENORM GEHORIG. Als de buren een speld lieten vallen kon ik het nog horen.

    De lokatie was perfect. Op loopafstand van de meeste toeristische bezienswaardigheden. Erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    8,8
    Het was erg dichtbij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was erg dichtbij het centrum. De hotelkamer was heel netjes. De dag van uitchecken konden we onze koffers daar de hele dag nog laten staan wat erg handig was

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    7,1
    Prima voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen mogelijkheid om te ontbijten, daarom was het wel fijn geweest als er in ieder geval een waterkoker stond met wat zakjes thee/koffie etc. De kachel deed het niet, terwijl het buiten toch -6 was. De airco kon wel op warm worden gezet. Haardroger was niet aanwezig; staat wel vermeld. De foto's op de website schetsen e.e.a. mooier dan de werkelijkheid. Maar voor 1 nacht was het prima. Het oogde verder ook schoon.

    De locatie is goed; midden in het centrum van Antwerpen. Restaurants en winkels op loopafstand. De ruimte van de kamer was groot genoeg voor 1 overnachting. De bedden waren redelijk goed. Jongen aan de balie was heel vriendelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 27 februari 2018

    5,8
    Simpel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is geen waterkoker of iets aanwezig ook geen klein koelkastje en dat zorgde wel een beetje voor problemen ook kwamen ik en mij vriendin in de ochtend in het hoten na een nacht feesten en zaten er 2 enge mannen ik denk dronken in de lobby en gingen naar ons schreeuwen ik en mij vriendin zijn toen snel naar boven gerend.

    Dat we op de 4e verdieping zaten en de super lieve roomservice jongen

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,9
    niet duur en goed voor één of twee nachtjes...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen licht genoeg in de kamer en badkamer (die super klein is) Als dame moest je bijna op je gevoel je make-up aanbrengen want je zag praktisch niet wat je deed. Het extra bijgeplaatst bed was absoluut niet van dezelfde kwaliteit als de bedden die er stonden en moest een collega stram en stijf de morgen beginnen.

    Bij boeken van het hotel had ik een ontbijt gevraagd voor 3 personen maar toen we incheckten zei men ons dat men dat niet meer deed en dat men besloten had om de ontbijtruimte te verhuren aan derden. Spijtig want hadden niet veel tijd omdat we al om 9h30 op een opleiding in Berchem moesten zijn. Dan maar naar de Panos geweest....

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    6,3
    Simpel schoon hotel, puur ter overnachting, zonder ontbijtservice of avondeten.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen ontbijtservice, daar het deel van de ontbijten verhuurd gaat worden aan derden. Het gaat hier dus puur om een overnachting, zonder enige andere voorziening.

    Centraal gelegen hotel nabij centrum, schoon, maar erg simpel, zonder enige luxe. Denk aan uw eigen shampoo/doucheschuim.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    6,7
    Erg gehorige maar leuke gezinskamer tevens goede parkeergelegenheid. Hygiene kan beter
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ERG!gehorig(ook asociale medehotelgebruikers die om half 5 lopen te schreeuwen en bellen) Doucheputje liep niet door Er lag nog viezigheid achter het bed.(o.a een plastic vork..niet te missen dus🤔)

    Na alle verhalen over bedwants en slechte hygiene is het ons enigzins meegevallen, goede bedden. Leek wat te zijn opgeknapt? Al met al goed verblijf gehad.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    6,7
    Personeel was vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gang is een beetje smoezelig. De badkamer is aan renovatie toe (plankje in de douche was los, tegeltje kapot en geen wcrolhouder). Erg gehorig, maar s nachts was het gelukkig stil.

    Personeel was vriendelijk. Locatie uitstekend. Voor slapen en douchen is het prima, maar verwacht absoluut geen luxe.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    4,2
    De locatie was goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden zakte in. Heel rot geslapen daardoor en last van onze rug. Kleine kamer. Geen tweepersoonsbed zoals wel vermeld In de advertentie. Erg teleurstellend allemaal.

    De locatie was goed

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 18 februari 2018

    4,5
    geschikt logement omdat we in de kammenstraat een...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het hotel heeft zeker betere tijden gekend!! De ontbijtzaal is troosteloos ongezellig, en hygiëne op de kamer is niet OK

    geschikt logement omdat we in de kammenstraat een voorstelling geboekt hadden en we niet meer met het openbaar vervoer naar huis konden,

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 februari 2018

    5,4
    Het hotel was teleurstellend, Antwerpen is echt een toffe stad
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De spiegel in de kamer was echt vies. Er was geen handdoekje of kleedje voor op de grond on de badkamer, was dus glad en koud als je de douche uit kwam. Er was geen zeep, wel toen we er om vroegen. De verwarming was kapot en het vroor buiten dus moesten we de kamer met airco verwarmen en die hing in het gangetje dus duurde best lang. De extra deken was echt vies, zaten etensresten in en heel veel glitter dus alles onder.

    De ligging van het hotel was fantastisch. De douche was fijn.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    6,7
    Prima voor een nachtje.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Was geen ontbijt beschikbaar en het was duidelijk een rokerskamer (bah!) . Beiden niet fataal voor die ene nacht die wij geboekt hadden, maar zou wel bezwaarlijk geweest zijn als we langer gebleven hadden.

    Locatie en prijs

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    4,6
    Nooit meer
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne liet te wensen over. Veel geluidshinder. Hebben niet kunnen slapen door vreselijke jonge gasten heel de nacht hebben ze aan het kabaal maken geweest. Was een nachtmerrie vreselijk

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    6,7
    Goede locatie om de oude stad te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De muren zijn behoorlijk dun. Je hoort het dus als de buren laat thuis komen, of besluiten een leuke avond in de hotelkamer te hebben.

    Goede locatie om de oude stad te verkennen. Prima douche en bed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Prijs kwaliteit verhouding is prima. Lage prijs en top locatie dan kan je geen luxe verwachten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eenvoudige kamer. Onze kamer zat naast een generator en het was behoorlijk koud op de kamer.

    De locatie is top. Personeel behulpzaam. Bedden zijn prima evenals warme douche.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    7,9
    Prima
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kussen.

    Prijs kwaliteit klopte... goedkoop hotel, dus simpele kamers, maar prima voor 1 nachtje. Geen luxe, maar daar is de prijs ook niet naar. Qua ligging fantastisch.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    9,6
    De bedden waren erg fijn, en het was prettig dat er extra...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer dat er geen ontbijtbuffet meer bij zat!

    De bedden waren erg fijn, en het was prettig dat er extra dekens waren. Ook erg fijn dat we schone handdoeken kregen, ook al waren we er maar 2 nachten. Daarnaast vond ik het fijn dat we 3 eenpersoonsbedden hadden. Er hoefde gelukkig niemand op een slaapbank of iets dergelijks.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 30 januari 2018

    6,3
    Het was geen enkele euro meer waard
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Enorm gehorig, smoezelig, gedateerd, stonk naar rook + we werden om 08.00 uur wakker gebeld door de receptie (ze hadden het verkeerde kamernummer - maar excuses konden er niet vanaf!)

    Locatie

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    5,8
    Prachtige locatie om Antwerpen te bewonderen en op pad te zijn.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een likje verf , nette vloer en deugdelijk licht had al het verschil gemaakt. Dus smoezelige/vuile muren, tl-verlichting met losse bedrading, zeer muffe lucht (!), heel erg gehorig, en parkeren duur. Maar hygiëne is te doen.

    Het bed was goed en schoon, de locatie fantastisch, maar daar is alles mee gezegd! Was meer een hostel met eigen badkamer. Puur en alleen om te douchen en slapen dus.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 januari 2018

    4,6
    Top locatie!
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    10 euro voor ontbijt was erg prijzig, gebrek aan pistoletjes en ommeletjes. Verder bleef de douchekop niet hangen, hadden we uitzicht op de parkeerplaats en hadden we ‘s nachts erg veel overlast van de buren door de kartonnen scheidingswandjes.

    Top locatie!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    7,9
    Ongelooflijk goeie locatie, 22 pp, prima kamer en toilet...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ongelooflijk goeie locatie, 22 pp, prima kamer en toilet gezien de prijs. Helaas geen ontbijt beschikbaar wa t wel op de website staat, maar supermarkt om de hoek met verse koffie en broodjes.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 26 januari 2018

    6,7
    Prima bedden, heerlijk geslapen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De vloer in het hotel was wat plakkerig.

    Prima bedden, heerlijk geslapen. Lekkere restaurants in de buurt en lopend of met de tram is alles prima bereikbaar.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 25 januari 2018

    6,5
    voor kort verblijf/prijs was het goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    toch lawaai(s nachts, airco, isolatie) in kamer, geen stopsel aanwezig in lavabo, 2 kleine handdoeken niet aanwezig.

    Bedlinnen top, bad, lavabo, wc perfect, prijs/ kwaliteit is goed, ligging/prijs heel goed, dicht bij centrum. Vriendelijkheid en rust van de jongen aan de balie.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    5,4
    Teleurstellende accomodatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad(kamer) niet schoon. Foto’s met groothoeklens doen een luxere accomodatie vermoeden. Bij aankomst kamer steenkoud. Geen minibar en föhn. Zoals site wél beloofd

    Comfort bedden

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    5,0
    het heeft een ideale ligging om de stad in te gaan en het...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het ontbijt viel erg tegen in een koude kille omgeving werd het ontbijt geserveerd je kon niet echt kiezen wat je wilde eten het werd allemaal op een bord gelegd en dat kreeg je het was matig . fruit schijfjes die erbij lagen waren uitgedroogd .

    het heeft een ideale ligging om de stad in te gaan en het metro station ligt om de hoek

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 23 januari 2018

    6,3
    Matig hotel, goedkoop maar geen aanrader
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers waren heel lawaaierig. Ik vroeg om de kamer iets langer te mogen houden en dat ging eerst absoluut niet omdat zogezegd alles volboekt was. Tot ik ging aandringen en een supplement van 15 euro betaald heb... ook heb ik 3 maal moeten bellen naar de receptie voor de juiste code van de wifi...

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    Fijn hotel voor stedentrip midden in centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Uitzicht op parkeerdeck van de parkeergarage, kamers zijn simpel maar de prijs kwaliteit verhouding is in orde.

    Prima hotel voor een weekendje stedentrip. Prijskwaliteit verhouding is helemaal in orde. De ligging is perfect midden in het centrum van Antwerpen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    8,3
    Verblijf was prettig, ook diner restaurant was goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer wat gedateerd. Balkondeuren sloten niet goed. Balkon uitzicht op zee maar ook op een rommelig dak. Opbergkasten licht beschadigd. Radiator achter vitrage en gordijn verstopt. Badjas gescheurd onder de arm.

    Ruime en schone kamer met uitzicht op zee.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 21 januari 2018

    6,7
    het personeel is vriendelijk ;
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De hoofdkussens zijn dringend aan vervanging toe. Waarom komen de foto's van op het internet niet overeen met hoe onze kamer er uit zag. De kamers en ook de badkamer zijn aan een opfrissingsbeurt toe. Ook de gangen. De handdoeken zijn nogal versleten

    het personeel is vriendelijk ; de kamer was netjes gepoetst

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 januari 2018

    7,1
    Waarvoor ik het nodig had OK. Voor een langer verblijf zijn er betere mogelijkheden.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het personeel kan gerust wat vriendelijker en het spijtig dat je niet in het Nederlands kan geholpen worden. De keuze wat te eten s'morgens kan gerust wat uitgebreider en de eieren kunnen gerust wat zachter gekookt. De accommodatie op zich is niet neiuw meer en dat toont zich hier en daar en de lift en gang is donker en ongezelling. Wat meer licht zou niet slecht zijn.

    De kamers waren redelijk, het bed was goed en het sanitair was in een kamertje apart. Gangen donker en ongezellig, De maaltijd s'morgens was rudimentair. Kaas en kippefilet als charcuterie en erg hardgekookte eieren. Eén koffie en Nederlandsonkundig personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    3,8
    slapeloze onrustige nacht
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de muren zijn van karton en onze buren begonnen dronken en vol om 4 uur 's nachts de tent te slopen. Toen wij dit 's morgen bespreekbaar wilden maken bij de receptie haalde de dame in kwestie haar schouders op en ging door met haar 'ding'. Het hotel was best achenebbisj dus besloten buiten de deur te ontbijten. de bedden waren schoon en prima maar het was geen verblijf om op terug te kijken. Ik betaal liever iets meer voor een Oede nachtrust en respect naar elkaar

    ons beviel het meest de plek waar het hotel staat, ideaal voor een dagje solden shoppen

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    7,5
    De locatie is geweldig, personeel is vriendelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat er alleen maar handdoeken lagen om te douchen, en niet voor je handen te drogen. €10 voor het ontbijt is wel veel geld voor het geen wat je krijgt.

    De locatie is geweldig, personeel is vriendelijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    5,4
    Kan beter
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer stonk naar sigaretten toen ik binnenkwam. De tapijten in de gang zaten vol vlekken en er was op de lamp in de kamer getekend slechte verlichting overal de badkamer was ok maar de douche had alleen koud water . De lift was wel hoorbaar tot in de kamer en de kamer was ook ijskoud ! De kamers waren opgeknapt maar leek nog altijd zen beetje goedkoop ik moet 67 euro betalen zonder ontbijt en vond deze prijs te hoog voor de kamer die ik kreeg

    Het was rustig en lag in een goede buurt met leuke restaurants in de buurt

    Verbleven in januari 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: