Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Castel 3-sterren

Koningin Maria Hendrikaplein 9, 9000 Gent, België

#34 van de 44 hotels in Gent

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 727 beoordelingen over dit hotel

7,7

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,4

  • Locatie

    8,2

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8,2

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    7,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 13 september 2018

    7,5
    In orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was in orde, maar eerder de basis. Hadden misschien iets meer verwacht voor de prijs van kamer met ontbijt.

    Alles was in orde. Niet extreem verrassend, maar in orde, alles was er.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    2,9
    Niets!
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Heb de overnachting niet kunnen doen wegens omstandigheden. Bij het telefonisch annuleren, kreeg ik te horen dat het telaat was en toch zal moeten betalen. Medewerker was niet contsructief meewerkend en eerder nors. Dit was mijn eerste reservering die jammer genoeg niet kon doorgaan, maar tevens mijn allerlaatste!

    Niets!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    4,2
    Zeer matig hotel, slechte hygiëne
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte hygiëne. Badkamer erg muf. Toiletborstel erg vies en kapot (meeste haren waren eraf, armzalig bosteltje). Koelkastje vies (bruine smurrie op richeltje). Slechte doorzakkende bedden.

    Ligging hotel. Ontbijt was ook prima.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,8
    klein recent vernieuwd hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    organisatie ontbijt; alles wat we nodig hadden was er wel, maar ik verwacht wel melk voor bij koffie en cornflakes.

    klein recent vernieuwd hotel. meubels zien er strak uit. behulpzaam personeel. (snachts probleem om binnen te raken, maar aangebeld en 10 seconden later was er al iemand aan de deur.) . net aan straat maar met ramen dicht geen last van geluid. bovendien stond er een ventilatortoren in de kamer, dus kon het raam zelfs deze zomer dicht blijven

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    7,5
    Heel ok hotel , goed gelegen vlak bij het station ,vriendelijk personeel.
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen met de kaart onze kamerdeur onmogelijk open Bleek dat de deur niet ingeduwd , maar ingebeukt moest worden , idem bij onze buren die om 1u in de nacht thuis kwamen en ons dus wakker hebben gebeukt

    Schitterende ligging Mooie , ruime kamer met fijn uitzicht

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    5,8
    Het personeel was vriendelijk en we konden onze bagage de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onze kamer was ‘nieuw’ volgend het personeel. Volgens ons nog niet af. Zo’n kamer kun je niet verhuren. De badkamer was in dezelfde kamer met een tussenwand welke niet tot het plafond liep daarnaast had deze ruimte geen deur. Het mechanisme om te schakelen van het bad naar de douche stand ontbrak en er lag een gebruikt lenzenbakje in een kastje. Daarnaast waren er geen vrije stopcontacten. De kamer was erg lawaaierig en ‘s morgens had een andere kamer wekservice waar wij uiteindelijk door gewekt werden.

    Het personeel was vriendelijk en we konden onze bagage de hele dag in het hotel laten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    6,7
    Leuk voor een paar nachtjes, niet voor een vakantie
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - Geen verduisterende gordijnen - Kan gehorig zijn - Ik ben mijn telefoonoplader vergeten in kamer. Mail over gestuurd maar geen enkele reactie terug ontvangen. - Aankleding van kamer kan beter en mooier. Mist bestek, borden etc waar je gebruik van kan maken. We gingen uit van een hotelkamer, maar bleek (ruim) appartement te zijn met oven, keuken. Hadden wij niet nodig maar indien men dit toch zou willen gebruiken is het niet aanwezig. - Beknopte uitleg bij aankomst. Geen uitleg over licht, wifi en gebruik kamer.

    - Goede locatie - Ruim appartement - Prijs kamer - Uitzicht

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    4,2
    Goede locatie , kortbij station en tram/bushalte
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor een driesterrenhotel was de kamer oubollig, geen verwarming , in de badkamer de waterafvoer stuk en geen haardroger . Ontbijt was basic .

    Goede locatie , kortbij station en tram/bushalte

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    6,7
    niet herhalingsvatbaar
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de verfrissing op de kamer zelf, er hing een bepaalde geur kan niet echt omschrijven wat toen we de kamer verlieten had ik deze op slot gedaan toen wij terugkwamen was de kamer mooi opgedekt maar ze hadden de deur open gelaten dus iedereen kon binnen en aan onze spullen

    douche was geweldig

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    7,9
    Veel ruimte, goed douche,.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het vroege uur van uit te checken. Maar we konden blijven indien we wilden. Ook moeilijk om na een bepaald uur weer binnen te komen. De deur was immers gesloten en het bakje aan de deur werkte niet. Iemand heeft manueel de deur moeten komen openen...

    Veel ruimte, goed douche,...

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 31 maart 2018

    6,7
    denk niet om er terug te gaan
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    jammer genoeg waren er werken aan het hotel en stond er s'morgensvroeg al een kraan te draaien en werkmannen te roepen naar elkaar.de prijs is te hoog voor dit hotel

    de kamer was klein maar proper de badkamer was ook zeer klein maar ook netjes.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    7,9
    Uitstekende ligging als je met openbaar vervoer reist.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien niet geschikt voor mensen die niet kunnen traplopen. Als je uit lift kwam moest je toch nog enkele treden omhoog. Dat was op derde etage. Maar misschien heb je daar bij andere kamers geen last van.

    Uitstekende ligging als je met openbaar vervoer reist. Tegenover Station Gent-St. Pieters en tramhalte naar centrum. Schone kamer en badkamer. Kamer-en badkamer niet heel groot, maar wel ruim genoeg.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,9
    Prima hotel voor een goede prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ventilatie in de kamer is niet erg goed, we hebben met het raam open geslapen om frisse lucht binnen te krijgen. Het plein buiten (aan het station) is echter best druk, dus je moet wel door geluid heen kunnen slapen.

    Door de rolluiken zijn de kamers echt donker. Het sanitair is verouderd maar schoon en in de kamer is alles te vinden wat je nodig hebt. Vooral de waterkoker op de kamer vonden we erg prettig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,5
    eten bij de restaurant was goed, personeel heel vriendelijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    s'nacht een beetje geluid bij de verwarming... ontluchten is een aanrader... verder alles prima

    eten bij de restaurant was goed, personeel heel vriendelijk, kamer schoon , badkamer ook...

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,9
    Lekker ontbijt
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat ik had gereserveerd via internet voor twee persoons kamer en dat ik met de mail opeens voor 1 persoon had gereserveerd terwijl ik toch echt voor twee personen optie had gekozen. Toen ik belde vertelde de dame dat dat wel goed kwam. Maar in hotel bleek de prijs veel duurder te zijn en dat de korting niet gold voor die dag. Dat vond ik jammer want ik had nog wel gebeld hierover..

    Lekker ontbijt

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    5,8
    Ideale locatie, oké kamers, maar niet proper
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Eén van de kamers was niet schoongemaakt, waardoor het vertrouwen in de netheid meteen een beetje verloren was. De kamers gaven ook geen nette indruk. Dat gold ook voor de publieke ruimtes en bij het ontbijt.

    De kamers waren ruim en oké ingericht. Het bed was comfortabel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,3
    Zeer mooi
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt viel tegen . We kwamen aan tegen 9:30 uur en er was bijna niets meer we hebben brood moeten vragen. Toen dat we hadden gegeten kwamen ze bijvullen met pistoles en koffiekoeken . Beetje laat ! Het was allemaal wel lekker en vers .

    Het was een zeer mooie kamer met al het nodige wat men nodig heeft . Super goede bedden . telenetbox werkte niet ,maar we hadden wel gewoon kabel televisie. Zeer Vriendelijk personeel . Inchecken verliep heel vlot .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    5,4
    Geen aanrader
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douche met gordijn ipv deur, ranzig Lekkende wastafel Ontbijt was haast niet mogelijk want bijna alles op of oud en werd niet aangevuld

    Locatie tram/ station

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    5,4
    Redelijke kamer, administratieve chaos.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden twee 1 persoons kamers geboekt. Onderweg naar het hotel werden we gebeld met de mededeling dat ze overboekt waren. Of we met z’n tweeen op 1 kamer wilden. Terplekke bleek hun administratie een chaos te zijn. Nu werd er beweerd dat 1 persoon 1 nacht en de andere 2 nachten gereserveerd had.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 november 2017

    5,4
    Voor mij niet nog een keer
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer stonk enorm. Alsof er iemand in had staan plassen. Rioollucht, echt vies!!! Raam keek uit op 'n vies plaatsje en brandtrap dus raam open was ook niet echt verfrissend. Ontbijt was karig. Schimmel in badkamer, niet fris.

    Dicht bij station sint pieters

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 22 november 2017

    7,5
    Voor enkele dag en is dit hotel confortabel genoeg met een prima ligging aan station en tram en bus
    • Zakenreis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt was correct, niet extreem uitgebreid, doch voldoende Het Nepalees restaurant is een aanrader voor wie een culinaire ontdekking wenst te doen.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 17 november 2017

    5,0
    We verwachten meer couleur locale!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We waren een kwartier te vroeg en mochten nog niet inchecken. Nachtrust verstoord door trein en in de vroege ochtend trams en bussen. Er was een probleem met de afvoer waardoor al van in receptie geurhinder was. In plaats van geurstokjes te plaatsen beter het probleem aanpakken!

    De ligging. Mooi zicht op het stationsplein. Goeie bedden en hoofdkussens!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2017

    5,4
    voor een nacht te doen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    in het hele hotel hing een penetrante kookgeur. De wastafel en de douche waren niet schoon, op de grond bij het toilet waren vlekken.

    de slaapkamer was schoon en het bed was goed. Er was genoeg ruimte om het bed

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    4,6
    Alles bij elkaar teleurgesteld over de kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein en benauwd met een oude badkamer, dus zag er niet heel proper uit. Bovendien aan de voorkant aan een drukke weg, dus konden we het raam niet open zetten voor frisse lucht. Grote teleurstelling was het ontbijt. We waren ruim op tijd beneden, maar troffen een bijna leeg ontbijtbuffet, zonder broodjes, met nog wat koud gebakken ei. Komt omdat we de laatste waren, zeiden ze. Pas na meerdere keren vragen om aanvulling en nadrukkelijk klagen, kregen we nog wat broodjes.

    Vriendelijk ontvangst. Goed bed.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 8 november 2017

    5,8
    Wij zaten op de derde etage en als we met de lift boven...
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Wij zaten op de derde etage en als we met de lift boven kwamen moesten we door een smal gangetje nog weer een trap op, dus voor oudere mensen niet geweldig

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,6
    Nette, schone kamers en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het parkeren moet in een parkeergarage, welke redelijk prijzig is. De auto staat hier wel veilig en het is op 100 meter loopafstand van het hotel.

    Nette, schone kamers en vriendelijk personeel. Kregen duidelijke uitleg over het gebruik van de tram en de rittenkaart.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    8,5
    Ligging !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen mogelijkheid tot ontbijt omdat ik al om 6.45 u. de deur uit moest voor mijn werk.Pas vanaf 7.30 u. opent de ontbijtzaal, wat ik wel verwonderlijk vind voor een hotel, dat zich zo dichtbij het St.-Pietersstation situeert !En hoewel ik iemand bij het inchecken iemand vh personeel verwittigd had dat ik zeker voor 7 u. moest doorgaan, lukte het me niet om het hotel te verlaten.Uiteindelijk belde ik de receptie, die me niet direct begreep (taalbarriere) enme ook niet echt vlot kon buitenlaten. Gevolg : te laat op mijn werk !!!

    Ligging !Vriendelijkheid vh personeel, duidelijke en correcte info !Eigen resto (Nepalees).Prima kamer op het 4e verdiep, nu eens ad achterkant vh hotel en opnieuw geen geluidsoverlast.n Comfortabele douche en bed, n mini-ijskastje, thee- of koffiefaciliteiten met waterkoker.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    6,7
    Prima voor kort zakenverblijf, waarbij ik nauwelijks in het hotel was.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel sprak matig Nederlands/Vlaams. Reservering was niet geheel duidelijk overgekomen. Kamer was klein, maar schoon. Ontbijt niet inbegrepen.Weinig faciliteiten verder.

    Kamer was klein, maar schoon. Bed was goed. Weinig faciliteiten verder. Wel gratis wifi. Locatie gelegen aan station (10 minuten met de tram naar stadscentrum).

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,5
    Heel goed verblijf en de centrale ligging.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig tv zenders omdat ik een tv freak ben maar geen must.

    De omgeving.Station uitlopen oversteken ben je bij het hotel. Bussen trams voor de deur met een dagkaart ideaal om Gent te verkennen.Binnen 30 met de trein in Brugge

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    9,6
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bedverlichting

    niet ontbeten in hotel,was ook niet bij kamerprijs inbegrepen kamer prima ligging hotel tegenover het station ideaal, aardige mensen[Nepalees] en tenslotte uitstekende keuken

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    6,3
    Het hotel is schoon en dichtbij het station.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel ligt relatief ver van het oude centrum, lopen is ca 2km. En de tram is niet goedkoop. Ontbijt moet apart bij betaald worden. En wat ons erg tegenviel is dat er geen parkeerplaats bij het hotel is, je moet dus in een garage parkeren (en apart betalen).

    Het hotel is schoon en dichtbij het station.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,6
    Mijn uitvalsbasis voor Gent Jazz, ideaal want vlakbij. Alles was tip top in orde, ik keer terug!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Supervriendelijk onthaal, erg nette en ruime kamer. Modern en fris! Goede ligging om Gent Jazz te bezoeken, wat mijn hoofddoel was. Lekker ontbijt. Prijs/Kwaliteit is ideaal. Ik was aangenaam verrast! Ik keer zeker terug, zoveel is zeker!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    9,2
    Onthaal in het Hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Het weer.

    Onthaal in het Hotel. Vriendelijkheid van ontvangst in het restaurant. Het ontbijt was zeer goed verzorgd en voor ons (oudere mensen ) zeer ruim.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    7,1
    Geen parking ondanks dat dat er bij de boeking bij stond dat...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parking ondanks dat dat er bij de boeking bij stond dat er wel parking zou zijn en heb nu op een betaal parking 500 m verder gestaan en het heeft mij 15€ gekost.bij de afrekening was er ook een verrasing , de prijs bij de boeking was 98€ maar terplaatsen moesten we 104€ betalen!!!.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,1
    Enkele minpunten maar heeft mij niet gestoord
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heel warm op de kamer Kamer aan kant van het station veel lawaai van tram 's nachts

    Heel vriendelijk en gastvrij personeel Ontbijt was lekker en uitgebreid

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juni 2017

    7,5
    Prima vertoeven in net hotel buiten centrum, vlakbij treinstation
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toch verder van het centrum dan we hadden gedacht. Je kunt wel mooi langs de Leie naar het centrum wandelen. Ook met de tram of bus is het prima te doen. Wifi was slecht.

    Heel vriendelijk personeel, rustig hotel, nette en schone kamer. Ontbijt was heerlijk.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 2 juni 2017

    5,4
    Kon beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    douche niet al te proper - wc borstel aan vervanging toe.

    ontbijt was goed Wij wisten niet dat de uitbaters van Nepal waren , wel vriendelijk maar moeten nog leren poetsen

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    6,7
    Een eenvoudig maar degelijk Hotel voor 1 nacht of weekend.
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Dat de kamer(s) niet regelmatig wordt gecontroleerd op defecten. 1 van de 2 lampen aan het plafond en de 2 bedlampen met leeslampen werkten niet. Te duur voor de prijs/kwaliteit.

    Desondanks zijn (goede) ligging geen last van lawaai in het hotel. Simpel maar lekker ontbijt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    6,7
    Prima locatie - prima hotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    temperatuur is niet beheersbaar (prima bij 18 graden overdag, zomers?) nachtelijke geluiden - half 4 wakker door gast die met auto paar keer met muziek langsreed en de gemeentewerkers die onderhoud doen, na kwartier was dat weer weg (houd je toch dichtbij een groot station) - de ramen van mij daarom van isolerend glas gekund ipv enkelzijdig Van de trein en trams heb je snachts geen last - gaat ongeveer (naar mijn idee) tot iets voor twaalven door, althans vanaf de bovenste verdiepingen niet. Ook sochtends weinig hinderlijk Kon geen informatie vinden over een prima parkeerplek aldaar in de buurt, heb dat anders opgelost - wellicht zijn er prima faciliteiten

    Loopafstand centrum (30 minuten, makkelijke en mooie route) De stad Gent zelf - stads en toch ook weer soms dorps Vriendelijkheid staff - behulpzaam met wat pro-activiteit Genoeg faciliteiten rondom Kunt het goed donker krijgen in de kamer Koffie/thee en koelkastje Lift aanwezig

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    7,5
    prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    het dochter deur beetje lawaai om te sluiten en water loopt niet goed

    Het locatie van hotel is prima ! tegenover de treinstation makkelijk om te vinden. om de centraal te gaan gewoon de tram nemen maar als je een goed been hebt,loop naar centraal ook een idee ontbijt was goed ,eieren, spek,bacon ham alles was vers berieden ook koffie

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,5
    Geen topper maar voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was simpel. Had graag wat meer keuze gehad. Vooral weinig broodjes.

    Het was rustig. Geen last van het geluid van treinen zo vlak bij het station.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    8,8
    Prima hotel voor een weekendje Gent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer wat klein en wanneer je een kamer aan de voorzijde hebt (alle double bed rooms) zal het zomers wel erg warm zijn. Je kan dan wel het raam open zetten maar kan me voorstellen dat je wat last hebt van de terrassen buiten.

    Prima ontbijt, goede bedden, schoon. Pal tegenover het treinstation en tramhalte dus ideaal uitgangspunt. Door autoluwe zones niet heel veel auto's die langsrijden.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 22 april 2017

    8,3
    Wij waanden ons precies op reis in onze eigen stad !
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    n Gevulde minibar ?Te weinig wc-papier.

    Supervriendelijke uitbaters !En kennisgemaakt met de super lekkete Nepalese keuken !Wij vertoefden op n propere basic kamer, degelijk geïsoleerd met n leuk uitzicht.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 3 april 2017

    8,3
    We vertrokken 's ochtends heel erg vroeg, maar er is...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer niet erg groot.

    We vertrokken 's ochtends heel erg vroeg, maar er is speciaal een ontbijt voor ons klaar gezet bij de receptie. Erg meedenkend.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    8,3
    Prettig en handig !
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op zich is het echt prima maar als het warm is wil je misschien het raam open en dan is het aan de voorkant erg lawaaierig .

    Zeer vriendelijk personeel en heerlijk ontbijt. Ondanks de drukke locatie merk je daar binnen niets van. Hen er Savonds echt super lekker gegeten : Nepalees/Indische keuken. Het is een ideale locatie als je alleen bent en in de buurt van het station wilt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 12 maart 2017

    3,8
    Zeer slecht hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We arriveerden om 17u30. De verwarming op de kamer werkte niet. Ook geen warm water. Nadat we dit gaan melden zijn aan de receptie een half uur later nog steeds niets. Opnieuw gaan melden. Half uur later nog steeds geen verbetering. Dit ging zo door tot 19u15. Toen was het water lauw. Groot succes dus. Verwarming ging nog steeds niet. Absoluut geen aanrader dit hotel. Ook geen enige vorm van compensatie voor dit ongemak gekregen (hoewel ons dit beloofd werd)

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 1 februari 2017

    7,5
    Prima !
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als je aanbelt bij de receptie duurt het een hele tijd voor er iemand komt, 2x gehad. De ontbijtjuffrouw is haast niet te verstaan maar wel lief en behulpzaam.

    Rustige kamer , netjes en schoon.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,1
    Vriendelijk personeel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wel een beetje last van lawaai. Dicht bij het station is handig om snel de trein te nemen, maar wel wat geluid van de trams. Beetje geluid van de andere kamer ook.

    Vriendelijk personeel. Moest vroeg vertrekken met de trein en had de ontbijturen fout ingeschat, mevrouw heeft voor mij nog snel ontbijt voorzien, super!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Prima hotel! Geweldig weekend gehad!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging tov het centrum, maar hotel ligt wel tegenover het station en tramhalte. Het centrum is lopend te doen.

    Goed ontbijt, ook dinnerkaart en eten is een aanrader, vriendelijk personeel!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    7,5
    Prima plek om te overnachten. Met s'ochtends vroeg wel wat straatgeluid.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers aan de voorzijde grenzen aan het plein. Waar s'ochtend vroeg de trams weer gaan rijden. Ondanks de goede geluidsisolatie van de ramen. Hoor en voel je zelfs een beetje de trams rijden. De kamers aan de achterzijde hebben hier (uiteraard) minder last van.

    Ontbijt was prima! Kamer was netjes en schoon. Badkamer was netjes. En redelijk schoon (maar beslist niet vies)

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2016

    4,6
    Ik raad dit hotel niet aan
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Koelkast werkte niet en er zat schimmel in. De douche zat vol schimmel. Er zaten gaten in de handdoeken en deze werden na gebruik niet vervangen. We hadden een kamer genomen met 2 éénpersoonsbedden maar de bedden stonden tegen elkaar en konden niet van elkaar gezet worden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2018

    10
    Het hotel is ideaal gelegen tegenover station...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is ideaal gelegen tegenover station Gent-Sint-Pieters. De modern ingerichte kamers zijn comfortabel.

    Verbleven in oktober 2018

  • Beoordeeld op: 24 september 2018

    7,9
    Functionele locatie met dito ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets te ver van centrum

    Heerlijk bed

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,5
    Ligging en kamer
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging en kamer

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 12 september 2018

    8,3
    Ok
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ok

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 1 september 2018

    9,6
    voor was het heel goed
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niks

    alle naar wens

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2018

    6,7
    Goed voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gratis WiFi, code lag nergens in de kamer...

    Klein maar gezellig hotel. We bleven maar 1 nacht dus dan was dit ideaal.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    5,8
    Geen airco blazers hielpen niet
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco blazers hielpen niet

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    5,0
    We hadden 1 overnachting geboekt met 3 kamers voor ons hele gezin de lakens stonken muf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Te warm en het stonk muf geen airco en heel veel geluid van buiten

    De Ligging van het hotel oke

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,1
    Rustig
    • Zakenreis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geur van sigarettenrook in de kamer

    Rustig

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    3,8
    Uitchecken
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel last van het openbaar vervoer. Herrie van de langsrijdende trams.

    Uitchecken

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    8,3
    Ideale uitvalsbasis en comfortabel verblijf met als bestemming ...de Gentse Feesten!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst was zeer hartelijk en klantvriendelijk. Het ontbijt was compleet en goed verzorgd.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    8,8
    Ruime kamer, apart toilet
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gordijnen verduisteren niet

    Ruime kamer, apart toilet

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    voor weekendje weg een aanrader
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was lekker onbijt en de stilte in hotel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Heel ruime kamer, en heel netjes
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel ruime kamer, en heel netjes

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    8,3
    we waren tevreden zouden zeker terug gaan en zijn ook al terug geweest
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    vriendelijk personeel, mooie kamer boven het restaurant wij gaan terug

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 30 mei 2018

    8,8
    Gewoon voldoende
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het was erg warm en daardoor miste ik airco op de slaapkamer

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 mei 2018

    7,9
    Positief!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was zeer warm, gelukkig kon het raam open

    Grote, mooie kamer. Ideaal om last minute te boeken voor het werk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    6,7
    Goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was zeer klein

    Klantvriendelijkheid van het personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,9
    Prima hotel voor een nette prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    Het was erg warm op de kamer.

    De ligging was qua locatie top.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    10
    Aangenaam!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De propere en ruime kamer en vooral het uitzicht op het station!!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    we waren tevreden zouden zeker terug gaan
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    eigenlijk niets

    ontbijt was basic

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 25 april 2018

    5,4
    Ontbijt
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De conditie. Het uiterlijk. Prijs-kwaliteit verhouding viel tegen. Geen airco

    Ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,6
    Fantastisch weekend gehad in dit fijne hotelletje!
    • Met huisdier
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Mooie kamer - fantastisch zicht over Gent Sint Pieters

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 maart 2018

    7,5
    Goed hotel voor aantal nachten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    n.v.t.

    Vriendelijk personeel. Ontbijt was lekker. Kamer was goed.

    Verbleven in maart 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: