Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Citadines Sainte Catherine Brussels Aparthotel 3-sterren

51, quai au Bois à Brûler, 1000 Brussel, België

#43 van de 232 vakantiewoningen in Brussel

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 3110 beoordelingen over dit hotel

8,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,4

  • Locatie

    9,3

  • Faciliteiten

    8,2

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,2

  • Gratis WiFi

    8,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    5,0
    Mooie plek, maar te hete kamers en grind...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerder naar huis gegaan ivm te hete kamer. Geen airco, klein tafelventilatortje was alles, en dat was veel te weinig. Geen enkele mogelijkheid tot doorluchten. Ja er was een hittegolf. Maar dan nog. Voor ruim 150,- per nacht verwacht je toch echt wel iets meer tegenwoordig. Op zich leuk bedacht dat er picnictafels beschikbaar zijn voor gasten buiten, maar die staan in een binnenplaats in het grind. Geluid weerkaatst en wordt versterkt van mensen die door het grind lopen en zitten te praten/bellen aan die tafels. Begin met het weghalen van het grind en plaats minimaal bordjes om te vragen om stilte na bv 10 uur. Of haal de tafels weg... dat scheelt een hoop nachtrust.

    Goeie uitvalsbasis, betaalbare parkeergarage onder het hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,3
    Heel leuke locatie, vrij druk, dus wel wat lawaai 's...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Geen airco, het ratelende tafelventilatortje ter vervanging.

    Heel leuke locatie, vrij druk, dus wel wat lawaai 's nachts. Op zich geen probleem als je 's nachts de ramen kunt sluiten. Vermits er geen airco was, bleek dit onmogelijk en het goedkope; ratelende tafelventilatortje bracht hier geen oplossing. Buiten het gebrek aan airco heel leuk hotel, vriendelijk personeel!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 9 juni 2018

    8,8
    Heel fijn aparthotel in centrum Brussel. Rustig gelegen. Goede voorzieningen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Naast onze kamer, op het terras waar meer gasten aan picknicktafels kunnen zitten stond een overvolle vuilnisbak met wijnflessen ernaast. Na attenderen personeel werd het meteen opgeruimd.

    Ruim appartement. Was met dochter en zij had tweepersoonsbed in slaapkamer en vader op slaapbank in woonkamer. Comfortabel. Keuken fijn en goed uitgerust. Apart toilet en prima badkamer. Zeer centraal gelegen in leuke buurt met veel eettentjes. Echt prima plek. Auto kan in parkeergarage onder complex.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    8,3
    fijn apparthotel aan leuk plein met metro voor de deur
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    licht in badkamer is wat weinig, douche zit in het bad met vrij hoge instap

    heel leuk gelegen apparthotel (aan plein met restaurantjes en terrasjes)met goede faciliteiten, metro voor de deur, prima ontbijt, 24-uurs receptie, kamer aan achterkant heel rustig

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 juni 2018

    7,0
    aangename locatie en prima ontbijt, jammer van de ventilatie....
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Zie boven : het geruis(gebrul)van het ventilatiesysteem, de ganse dag door...zeer irriterend

    ontbijt prima, evenals het bed. Het meest storend was de ventilatieruis. Non-stop de ganse dag door. Zééer irriterend.....

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 mei 2018

    6,7
    Prima verblijf, maar voor de prijs die je betaald net iets te veel tegenvallende zaken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Moesten zelf om schone handdoeken vragen, werd niet automatisch elke dag gekeken of het nodig was. Er zat een limiet op warm water. Na 1x wat langer douchen van de ene persoon had de ander daarna niet voldoende warm water meer om het bad te vullen. Ook moesten we bij aankomst in het hotel nog een zogenaamde "city tax" betalen welke niet was aangegeven op Bookings.com. Dit was dus een onaangename verrassing bij de check-in. Op de dag van het uitchecken klopte de schoonmakers al een uur te vroeg aan de deur waar we wakker van werden. Daarna werden we 15 min na check uit tijd opgejaagd door een telefoontje van de receptie dat we eruit moesten...

    Het bed was comfortabel, kamer was mooi ruim en de buurt/omgeving was ideaal!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    10
    De locatie is ideaal aan Sint-Katelijne en Dansaert.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De locatie is ideaal aan Sint-Katelijne en Dansaert. Heel gezellige buurt. Het hotel heeft ook een eigen parking onder het hotel aan een democratische prijs (18 euro per dag).

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 5 april 2018

    8,8
    prettig!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Jammer dat de kamer pas na een verblijf van 5 dagen wordt schoongemaakt. Je moet extra betalen voor schoonmaak en schone handdoeken.

    fijne kamer goede kookgelegenheid alles was er

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    3,8
    NOOIT MEER!!!!!
    • Zakenreis
    • Stel
    • Appartement
    • Verbleef 4 nachten

    De kamer viel ontzettend tegen. Wij hebben nog nooit zo een gehorige kamer gehad! De hele dag hoor je het geschuif van stoelen. Dit maakte best wat lawaai. Ook de buurman ging midden in de nacht harde muziek draaien, met als gevolg iedereen wakker.. Receptie gebeld, die gingen kijken en we kregen als antwoord dat hun het niet hoorden. Vervolgens nogmaals gebeld en daarna was het stil.. Maar dan ben je wel 1 uur verder.. Volgende dag ben ik met de manager gaan praten, maar er is niets veranderd daarna. Jammer dat ze niets hebben gedaan om ons verblijf toch nog wat aangenamer te maken. Tevens lagen er in de douche nog haren van de vorige bezoekers en lag er in de kast nog een shirt van iemand anders.

    De ligging van het hotel is prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    9,2
    Uitstekend
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Luchtafzuiging in badkamer is vies, koelkast stonk (lang niet gebruikt), kluis werkte niet naar behoren. Kamer 1113

    Huisdiervriendelijk, locatie en comfort met een prima prijs

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 15 maart 2018

    7,5
    Dat alles aanwezig was, je zelf kon koken etc.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We wilden een bad nemen en er was geen badstop aanwezig. Aan de balie konden ze er ons pas een geven de morgen nadien, maar dat was voor ons niet nuttig, want dan vertrokken we al. Het bad is toch wel een belangrijke faciliteit waarvoor we geboekt hebben. Gelukkig waren mensen op onze gang nog wakker en hebben we hun badstop kunnen lenen.

    Dat alles aanwezig was, je zelf kon koken etc. Het gaf een beetje een gevoel van een huisje weg van huis.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    3,8
    kamers en wc waren klein / heel klein.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    kamers en wc waren klein / heel klein. Het 'appartement' had beter één grote kamer kunnen zijn. Inrichting en gangen waren ouderwets en versleten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 6 december 2017

    6,3
    ligging
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    matrars oud en te hard, (misschien wel gemaakt van oud paardenhaar) geen zeep, toiletpapier voldoende, geen toiletrol hanger, geen deur in toilet, douchewater te weinig.

    ligging

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,3
    centraal gelegen apathotel met ruime kamers en prima voorzieningen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets op aan te merken. Het zou wel leuk zijn om ook koffie en thee in de kamer te voorzien.

    Aparthotel aan de "Vismet", gekend om zijn visrestaurants. In centrum van Brussel maar wel rustig (opgelet: in november/december is dit een deel van Winterpret). Vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik had een ruime studio aan de binnentuin. Nette kamer en badkamer. Handige keuken met oa microgolf en vaatwasser (tabletten en handvaatwasmiddel in kamer)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    7,9
    Mooie plaats maar onvoorziene bijkomende extra kosten
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Er kwamen veel kosten bij die niet vermeldt staan bij Boocking.com. Bvb 2 nachten voor 2 huisdieren = + 40€ , parkeergelegenheid =+ 36€ en niet toegankelijk voor camionette totaal 76€ = 30 % duurder

    Ligging van het hotel en de vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    9,6
    prachtig studio ideaal met keukentje
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    ietsje prijzig

    kamer was ideaal met keukentje erbij. je kan ook andere optie nemen, waar je dan nog meer ruimte hebt met zetelhoek ofzo. Heel goed gelegen, parking in de straat en omgeving alsook in hotel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    9,2
    14 euro voor een ontbijt blijft erg aan de prijs dus dat heb...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel ligt op mooie lokatie, enige nadeel is dat de rokers op de binnenplaats staan dus raam open is, tegenwoordig niet ongebruikelijk overigens, ook hier een dingetje door dat men geen klok kan kijken.

    14 euro voor een ontbijt blijft erg aan de prijs dus dat heb ik niet gedaan.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,8
    De locatie was perfect.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Inchecken verliep erg onhandig. De automatische deuren gingen niet open, er was geen bel te vinden. Ik heb een kwartier staan wachten en op de deuren moeten kloppen voor iemand me binnen liet. Terwijl het vier uur 's middags was. Toen ik de kamer binnenkwam hing er een sterke lucht van bier, sigaretten en zweet. 's Avonds bleek mijn pasje niet te werken, en moest ik buiten wachten tot andere gasten de deur van het hotel konden openmaken. Uiteraard kreeg ik mijn eigen kamer ook niet open, dus moest ik weer terug naar de receptie om het pasje te laten fixen.

    De locatie was perfect. Het uitzicht op het pleintje was erg mooi. De kamer is goed geoutilleerd, en erg prettig: niet te groot. De mensen waren beleefd.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    7,5
    Prima voor kort verblijf on oude centrum.
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers zijn goed ingericht, maar aan kleine kant; meer geschikt voor 1 persoon. Kleine onvolkomenheden in service: kamer na eerste nacht niet verzorgd, geen beker op wastafel, bedompte geur op gang.

    Fantastische locatie in oude centrum Brussel. Leuk ingerichte ontbijt en verblijfszaal.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    7,5
    Goede locatie, binnen een paar minuutjes liepen we het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Doordat onze kamer aan de straatkant lag was het wel wat gehorig. Op zaterdagavond/nacht liepen er tot 4 uur nog luidruchtige mensen over straat.

    Goede locatie, binnen een paar minuutjes liepen we het centrum in. Kamer was schoon en zag er gewoon prima uit.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    7,9
    Modern gezellig hotel op de perfecte locatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Het was warm in de kamer. Het bed lag niet fijn, er lag een te hard matras op. De douche was moeilijk op juiste temperatuur te krijgen. De kamer was heel gehorig, we werden 's ochtends vroeg gewekt door lawaai op de gang van de schoonmaakservice/ andere hotelgasten. Voor de schoonmaakservice moest je een flinke meerprijs betalen. Als je op de wc ging zitten leek het net of je erdoorheen zakte. Goedkope inrichting, maar mooie kamer met compleet uitgeruste keuken voor de prijs die we betaalden. Geen gebruik gemaakt van het ontbijt (€14,-). Er was parkeergelegenheid, maar dit was erg duur. Tip: buiten de stad parkeren op P+R Roodebeek en 20 minuten reizen met de metro voor 2,10 per ticket.

    Mooi hotel met zeer vriendelijk personeel, gelegen op de perfecte locatie. Tussen de drie gebouwen van het hotel was een mooie binnenplaats waar we in het zonnetje ons eigen ontbijt genuttigd hebben. In het hoofdgebouw was een leuk ingerichte huiskamer. Fijne ruime hotelkamer. We konden na het uitchecken zorgeloos onze bagage in een beveiligde bagageruimte kwijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    7,5
    Locatie perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er lagen nog vieze sokken van de vorige gasten op onze hotelkamer. Receptioniste sprak geen Nederlands, erg apart aangezien Brussel 2-talig is.

    De locatie in Brussel is perfect!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    9,2
    De locatie: dichtbij het centrum en toch rustig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Geen airco (overigens wel goeie ventilator). Door het lawaai aan de overkant van de straat (uitgaansplek) moesten we ons raam sluiten. Toen misten we de frisse lucht.

    De locatie: dichtbij het centrum en toch rustig. Veel eet- en drinkgelegenheden in de omliggende straten.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    5,8
    Prima voor een nacht.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer ziet er op de foto een stuk leuker uit! De badkamer ziet er wat gedateerd uit, en je ruikt een 'put'lucht wat niet erg fris is. Dit ruik je, zodra je de deur binnen stapt. Gelukkig zat er nog een deur tussen de ingang en de slaapkamer.

    Helaas was het parkeren bij het hotel volgeboekt. Het hotelpersoneel kon mij vertellen dat er ook aan de straatkant geparkeerd kan worden en dat het op een zondag gratis parkeren is.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 6 mei 2017

    9,2
    prima lokatie, goede faciliteiten, vriendelijk en behulpzaam...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    studio was beetje aan de kleine kant en soms gehorig, en af en toe kwam er sigarettenrook via de ventilatie naar binnen

    prima lokatie, goede faciliteiten, vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,9
    Prima appartement op uitstekende locatie...midden in het centrum en toch rustig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aparte douche is handiger en minder gevaarlijk dan het in en uitstappen van het bad om te kunnen douchen. Jammer dat we moesten betalen voor het parkeren in uw garage!

    De grootte van de kamer en badkamer was goed. Keuken goed uirgerust qua benodigheden.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    7,1
    Middelmatig impressie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eerste kamer die we kregen rook naar sigarettenrook/huisdieren. Uiteindelijk een andere kamer gekregen. Deze was prima in orde, maar we zijn wel in bed gestoken door iets. Misschien afkomstig van een huisdier/bedwantsen? Prijsverhouding ontbijt wat hoog.

    De service was uitstekend. We voelden ons snel geholpen bij problemen. De locatie lag aan de rand van het centrum.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 24 maart 2017

    8,3
    Prima locatie om met gelegenheid eigen ontbijt samen te stellen in Brussel te zijn.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had iets meer stofvrij kunnen zijn: advies is grondiger schoonmaak in hoeken kamers e.d.

    Uitstekende locatie: vlakbij oude centrum Brussel en toch rustig; op loopafstand van Gare du Nord en Centraal. Goede omgeving om zelfvoorzienend te overnachten: twee supermarkten naast de deur. Prima kamers met goede kamers. Binnenzijde hotel zeer rustig. Lounge en ontbijtruimte plezierig.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,1
    Prima hotel in het centrum van Brussel
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt was nogal karig voor 14 euro. Het is voordeliger om bij eetgelegenheden in de buurt te ontbijten.

    Goed gelegen hotel in het centrum van Brussel. Eigen kitchenette.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    9,2
    Prima locatie, goed bereikbaar per auto en toch op een paar...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De koelkast in de kitchenette was wat lawaaierig dus die hebben we voor de nacht maar uitgezet, we hadden 'm toch niet nodig.

    Prima locatie, goed bereikbaar per auto en toch op een paar minuten lopen van het centrum.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 februari 2017

    8,8
    Top locatie, goeie medewerkers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Onze douche werd niet warm, dit hadden we rond 5 uur 's middags aangegeven bij de receptie, die zouden het meteen maken. Toen wij in de avond terug kwamen in het hotel deed de douche het nog steeds niet, de receptiemedewerker kon ons geen andere kamer aanbieden of het meteen maken dus konden wij de gehele dag niet douchen. De volgende ochtend was er nog steeds geen kamer beschikbaar waar wij in konden doorschuiven maar mochten we wel in een andere kamer douchen (dit was een grotere kamer, waarschijnlijk de reden waarom we niet daar naartoe konden doorschuiven). Pas aan het eind van de middag konden wij naar een andere kamer. Voor dit ongemak werd ons 1 van de 2 ochtenden gratis ontbijt aangeboden. Dit was erg jammer, na een dag lang reizen of door de stad lopen wil je graag douchen, hadden graag iets meer begrip hiervoor gehad.

    Erg vriendelijke medewerkers. Top locatie. Gezellige lobby. Prima ontbijt, niet heel uitgebreid maar al het nodige aanwezig (brood, eieren, croissants, beleg etc.)

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,5
    Prima voor een prima prijs
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer is een beetje versleten en was niet geheel schoon. In de gangen rook het vaak naar eten.

    Kamers zijn goed geisoleerd. Ligging is centraal maar toch goed per auto en ov bereikbaar. Lobby is modern en leuk ingericht, met gratis koffie en water. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    7,9
    Prima keuze!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    De verbinding met het internet was heel slecht. Het ene moment redelijke verbinding daarna niets meer. In de avond geen verbinding. We konden gelukkig soms de wifi van een ander bedrijf gebruiken. Zo'n slechte wifi kan tegenwoordig eigenlijk niet meer.

    De ligging van het hotel is ideaal. Korte afstand tot het centrum. In de Kersttijd ligt het naast de Kerstmarkt. Toch heb je hier geen last van. De lobby is gezellig, niet te groot. Kamers compleet.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    8,3
    Het was confortabel vertoeven in hartje Brussel met de kerstmarkt en het reuzenrad als extra toetje.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Toen we een flesje wijn wilden ontkurken, vonden we geen flessenopener. Het zou fijn zijn als dat nog zou kunnen worden aangevuld.

    De formule waarbij we op de kamer gebruik konden maken van een kleine keuken voor ontbijt en avondmaal. Ook de ligging was heel fijn.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 21 november 2016

    7,9
    Centraal gelegen
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We kregen geen sleutel problemen. Met het check in systeem en telkens we binnen of Buiten wilde moest security met ons mee Maar ok dit is maar een kleinigheid perfect opgelost is door het personeel

    Centraal gelegen Leuk dat je zowel Zelf Iets kan klaarmaken of in de gezellige buurt van place st catherine terchtkan om lekker te eten

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    9,2
    Geweldige locatie, midden in centrum en toch super rustig en...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    geen tussentijdse schoonmaak.

    Geweldige locatie, midden in centrum en toch super rustig en stil 's nachts. Nette en gezellige kamer, perfect uitgerust met keuken en grote badkamer met ligbad.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 2 november 2016

    7,1
    De locatie was super om vanuit hier de stad te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Ik vond het een te zakelijk en onpersoonlijk hotel voor een weekendje weg. De volgende keer ga ik op zoek naar een persoonlijker en kleuriger hotel. We hebben niet ontbeten in het hotel want we vonden 14,- voor het ontbijt te duur.

    De locatie was super om vanuit hier de stad te verkennen. De parkeergarage onder het hotel was ook heel fijn. Parkeerkosten kwamen overeen met parkeerkosten op straat.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,3
    prima locatie;
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    prima locatie; prima kamer met keuken en direct in het centrum; alles op loop afstand; je kunt parkeren in de garage (20 euro) of voor de deur, maar dat is maximal 3 uur (za 9:00-18:00); na 18:00 en op zondag gratis

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,6
    Perfecte uitvalsbasis voor een citytrip in Brussel!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    De mogelijkheid voor wifi zou duidelijker moeten aangegeven worden in de kamer. We hebben geen wifi gebruikt.

    Upgrade naar appartement. Aparte living van slaapkamer.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    7,9
    Ligging, parkeerfaciliteiten, inrichting ontbijtzaal
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging, parkeerfaciliteiten, inrichting ontbijtzaal

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 2 september 2018

    7,5
    Locatie, ruime kamer, tussendoor ruime gang en handige...
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje afgeleefd. Relatief duur. Oud sanitair.

    Locatie, ruime kamer, tussendoor ruime gang en handige keuken. Zelfs vaatwasser.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    7,9
    De ligging van de accommodatie was echt super.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Er was geen cleaning service; de kamers worden pas na 6 dagen schoongemaakt.

    De ligging van de accommodatie was echt super.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,9
    Ligging en kamer en ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Airco

    Ligging en kamer en ontbijt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,9
    Perfect om met uw partner Brussels te verkennen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Rumoerige buren, personeel soms aardig, dan weer niet.

    Fantastische locatie, gratis koffie!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    zeker aan te raden
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de rust en toch midden in het centrum heel propere kamer heel vriendelijk aan het onthaal

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 juli 2018

    7,1
    Geen airco
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Geen airco

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    9,2
    De kamer en de locatie
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer en de locatie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    5,8
    Meerdere personeelsleden, waaronder een receptionist, waren...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Meerdere personeelsleden, waaronder een receptionist, waren echt onvriendelijk.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    10
    Fijn logeren in hartje Brussel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks op aan te merken

    Top locatie, mooie kamer, zeer netjes

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 mei 2018

    7,9
    Leuke ervaring, enkel slaapkussen te slap
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Leuke ervaring, enkel slaapkussen te slap

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    10
    Perfecte plaatsing!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfecte plaatsing!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 29 januari 2018

    7,9
    Zeer goede ligging en goede prijs-kwaliteitverhouding.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht

    Voor de betaalde prijs was alles meer dan oké.

    Zeer goede ligging en goede prijs-kwaliteitverhouding.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 17 januari 2018

    8,8
    de studio was erg leuk en genoeg voor twee personen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    de studio was erg leuk en genoeg voor twee personen. Hadden hier best langer willen blijven. Compleet met bad en zelfs een kleine vaatwasser!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,9
    Ideaal voor een citytrip naar Brussel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer centraal gelegen.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,9
    Goed geslapen in een zalig bed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Ik vond het spijtig dat er geen Nederlands gesproken werd.

    Propere kamer, gezellige zitruimte.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 5 november 2017

    10
    Geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, kamer & parkeergelegenheid.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    8,3
    no stress
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Niks

    Het personeel en de gratis koffie

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    10
    Uitstekend
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dure ontbijt per persoon

    Schoon, comfortabel.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    6,3
    Ligging is prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers zijn gedateerd en de schoonmaak laat te wensen over. Aantal zaken zijn kapot in de kamer en de verlichting is matig

    Ligging is prima

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    8,8
    Fantastisch ontbijt!
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 3 nachten

    Fantastisch ontbijt! Gezellig en mooi interieur! Uitstekende locatie!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 4 september 2017

    9,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een persoons bed. Het was een slaapbank en niet echte bedden

    Locatie

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,2
    Fantastische lokatie en niet te duur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    Om de deur in het toilet dicht te doen, moest je in een heel klein hoekje naast de wc pot gaan staan.

    Twee aparte kamers, goed voor de privacy

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,9
    De ligging van het hotel, het was op loopafstand van het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging van het hotel, het was op loopafstand van het treinstation. En in de omgeving waren veel restaurantjes en cafe's.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,9
    Lekker hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Herrie van de straat doodat raam open moest door geen airco op de kamer.

    De goede bedden en vriendelijke service

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    10
    Excellent
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het was super!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 23 juli 2017

    8,8
    netjes en keurig geregwld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    geen slechte dingen ontdekt

    zag er netjes uit en in en uitchecken verliep prima geen overlast van geluiden lekker rustig en dichtbij het centeum

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    9,2
    Prachtige kamers leuk keukentje
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prachtige kamers leuk keukentje

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 5 juli 2017

    8,3
    Uitstekende locatie in Brussel en goede prijs-kwaliteit verhouding
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Verbleef twee nachten in Citadines. De kamer werd tijdens mijn verblijf niet schoongemaakt.

    Prima kamer. Uitstekende locatie.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    7,5
    de catharina-wijk is hip en sfeervol.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    de catharina-wijk is hip en sfeervol.... accomodaties van jullie hotel prima...

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    5,8
    Zeer gehorig, daardoor zeer slecht geslapen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer gehorig, daardoor zeer slecht geslapen. Kamers verder prima. Jammer dat er geen airco was

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juni 2017

    10
    Alles was keurig en net en zelfs voor 4 personen. En voor die prijs top
    • Groep
    • Appartement
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Pleintje , metro, parkeer mogelijkheid, cafés en restaurants

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    10
    Prima accommodatie voor een weekendje Brussel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Vriendelijkheid van het personeel en het gemak waarop we de kamer konden betrekken.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    9,2
    Leuk dat het keukentje bijna alles heeft: waterkoker,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten

    Leuk dat het keukentje bijna alles heeft: waterkoker, broodrooster, koelkast, 2 pitjes en zelfs een eigen vaatwasser ;)

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 8 juni 2017

    6,3
    Ligging
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, attentie opruimen kamer en schoonmaken badkamer

    Ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 26 mei 2017

    7,9
    Proper, prima gelegen en aangenaam hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio (2 Volwassenen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Prima gelegen

    Verbleven in april 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: