Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Budget Flats Leuven

Bierbeekstraat 75, 3001 Leuven, België

#7 van de 7 vakantiewoningen in Leuven

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 321 beoordelingen over dit appartement

7,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    6,7

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    7,4

  • Faciliteiten

    6,7

  • Personeel

    7,8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,1

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    3,3
    Ligging
    • Groep
    • Budget Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Studio voor 2 met 1 wijnglas,1 tas, 1 stoel, in en rond accomodatie SMERIG, ontbijt op basis v zakje oploskoffie en huismerken Colruiyt. Veel te duur puur diefstal.20€bijbetalen per kamer voor vroege check-in(onder 1 boeking)€150/nacht isPURE DIEFSTAL. Van inkom tot binnenkoer één tapijt aan sigarettenpeuken en volle vuilbakzakken. Plafond "studio" nicotine kleur, schimmel in douche, gordijnen smerig, overal stof, Conclusie : nooit meer, Deze zaak moet gesloten worden Geld terug ? (Foto's ter inzage)

    Ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    5,8
    Goede bedden, vieze kamer, vuile vloeren, was duidelijk niet gepoetst.
    • Stel
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was vies. Lege verpakking van bacon op de wc, emmers stonden in de douche met vies water, kamer was vuil. En het licht ging uit telkens je de badkamerdeur dicht of open deed omdat de deur de schakelaar raakte.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    6,3
    goed verblijf als je niet te kieskeurig bent
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studentenflat eenpersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten

    De hygiëne, zoals bv. glasafdruk op de tafel, schimmelsporen rond de douche; kleine mankementjes, zoals bv. het ontbreken van een lamp, het boordje in de badkamer stond schuin, zodat je er niets kon opzetten ...

    De ligging, dichtbij het centrum van Leuven, en zeer rustig gelegen. Het vriendelijk personeel, vlotte communicatie. 's avonds werd het geheel afgesloten en kon je er binnen met een code, dit gaf een veilig gevoel. Alles was aanwezig om te kunnen koken, te eten.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    6,7
    voldoende ruimte, keuken-unit, badkamer, maar donker, slechtwerkende TV en verkalkte douchesproeier
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Executive Studio voor 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht

    De verlichting (te donker) De douchesproeier (verkalkt) TV: geen VRT, NOS, TF1, BBC,... (ook niet na pogingen tot herprogrammering)

    zeer goede ontvangst.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 februari 2018

    7,1
    De stank in de kamers maakt dat we niet weer zullen boeken. De rest was oke.
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het stonk in de kamers naar rook. De wandeling naar de kamers in de gangen gaven een onprettig gevoel bij de meiden die er samen sliepen. Het was jammer dat de 4 geboekte kamers niet naast elkaar waren, maar daar heb ik ook niet naar gevraagd eerlijk gezegd. Veronderstelde dat dat zou kunnen en dat is naïef.

    Bed prima, voorzieningen in keuken goed, douche prima

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    8,3
    Kort verblijf, maar alles perfect naar wens. Vriendelijke ontvangst en vlotte check in & check out !
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Onvoldoende licht in de badkamer ! Parkeergelegenheid in de buurt was er nauwelijks, het is dan ook vaak rondjes draaien om een plaatsje te vinden. Gang zou iets gezelliger kunnen zijn, voelt nogal koud aan

    Perfecte ontvangst en info door een zeer sympathieke huisbewaarder. Alles was conform de omschrijving en de flat was zeer proper. Bedden waren goed en sterke WiFi ! Niet ver van het centrum en openbaar vervoer.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Hardstikke leuk, netjes, goed verzord, vriendelijke meedenkende gastheer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als er een plekje is dan kun je in de buurt gratis parkeren. We hadden geluk. Er waren twee plaatsjes vrij. Maar heb je geen geluk en kom je met meerdere toevallig gelijk aan dan moet je waarschijnlijk wel even zoeken.

    Hele mooie accomodatie, waterkoker en thee en keukengerei aanwezig, het is een mini appartementje heel erg leuk. De gastheer dacht met ons mee voor parkeergelegenheid. Kwartiertje lopen en je bent in centrum van Leuven.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 oktober 2017

    3,8
    De manager is erg beleefd en de houding is erg goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familie Appartement Semi-Maisonnette/Duplex
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Boven twee eenpersoonbed is erg gevaarlijk 's nachts het dekbed is te dun kan alleen de elektriciteitsverwarmingsdoos gebruiken, het geluid van dit elektriciteitsverwarmingsdoos is erg luid twee nachten hebben niet geslapen, hoe te slapen in de bovenverdieping mensen in het midden van de nacht moet het toilet de grote lichten luidruchtigen ontwaak alle mensen.

    De manager is erg beleefd en de houding is erg goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2017

    8,8
    Prima voor kort verblijf
    • Zakenreis
    • Groep
    • Budget Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein, incheck en uitcheck kostte meer geld voor normale tijden, garage afgelegen en smerig.

    De locatie was perfect, de kamer kwam uit op een mooie rustige binnentuin. Alle voorzieningen in de kamer op orde.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,4
    Te duur Voor wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ik zakte gewoon door het bed en dit kon zeker al hersteld geweest zijn.. Als men het bed ververst dan moet dit opvallen. Aan de receptie heeft men beloofd het bed te vervangen. Wat toch positief is.. Als het gebeurd natuurlijk !! Te duur voor wat je aangeboden krijgt. Te duur om vroegtijdig te kunnen in-checken.

    De check-in. De ontvangst en check-uit. Heel vriendelijke persoon. De belofte om iets te doen aan het bed. Verder was de kamer/badkamer proper. Genoeg verduisterd. rustige locatie. Mooie binnenplaats

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    3,3
    Smerig en gevaarlijk
    • Stel
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij verbleven afgelopen weekend bij Budget Flats Leuven. Nog nooit zo'n smerige kamer gezien. Schimmel in heel de badkamer, kitchenette was zo vuil dat ik niet eens een kastje heb opengedaan om te kijken wat er in stond. Raam ook vol schimmel en vuil. De mezzanine waar de bedden staan, was onveilig; wankel trapladdertje, railing is wankel, te laag en absoluut niet stevig. De mezzanine is zo laag dat je bijna kruipend naar je bed moet. Onmogelijk om 's nachts naar het toilet te gaan.. gewoon té gevaarlijk + moet je nog eens over het andere bed zien te geraken. De lattenbodems van de bedden waren overigens ook volledig stuk. Ik kan zo nog wel even doorgaan over stank, spinnenwebben ed ... Bij het afgeven van de sleutel hebben we ons beklag gedaan bij de receptie. Die mensen waren zo vriendelijk dat ze ons volledig gelijk gaven 🤔 met allerlei excuses en dat 'ze ermee bezig zijn'... Ze hebben de cursus 'omgaan met ontevreden klanten' goed gevolgd... 2 nachten voor € 319 (zonder ontbijt). Omdat het het weekend van Rock Werchter was zijn de prijzen overal hoger, dat begrijp ik volledig. Maar dit mag gewoonweg niet meer verhuurd worden, laat staan tegen dit bedrag. Stel dat er kinderen bij zijn... ik moet er niet aan denken. Afzetterij en profiteren van de situatie. Ik vraag mij af of ze de boel niet volledig moeten sluiten moest hier ooit iets gebeuren of moest er controle van de veiligheid komen

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 mei 2017

    5,8
    goed voor kort verbijf ....wel zeer vriendelijke en behuplzame uitbaater...
    • Stel
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    frigo sluit niet ,dus bijna geen koeling wel ijsvorming diepvriesvak... geen matrasbeschermers .... stopcontact los in de muur (niet veilig ) douche water loop niet weg ,geen aftrekker om douche shoon te maken geen oplaadpunt voor elec- bike filter dampkap vettig

    koele kamer goede bedden

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    5,8
    Het is het allemaal net niet
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    - Hygiëne is matig. Badkamer is bedompt en niet schoon. Sigaretten peuken en as in trapopeningen buiten. Alles is smoezelig. - Je kunt parkeerplaats boeken bij Condo Housing 500 meter verderop. Tomtom werkt niet i.v.m. recente straatafsluitingen. Daardoor is de parkeerplaats slecht vindbaar. Het koste ons ruim 45 minuten om het te vinden. - Tevens is de parkeerplaats in gammele staat.

    - Makkelijk inchecken. - Bedden waren goed. - Gelegen in een rustige straat.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    3,8
    Veel te duur voor wat het is.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Studio voor 1 Persoon
    • Verbleef 1 nacht

    Peperduur voor een saaie ziekenhuiskamer (100 euro/nacht, zonder ontbijt of parking). Deze kamer is max. 50 euro waard, en dan geeft het sobere karakter niet. Maar voor 100 euro verwacht je wel iets beter. Het ontbijt was OK, maar ook duur voor wat het was (extra kost van 12 euro voor voorverpakt beleg, opgebakken broodjes en oploskoffie). De parking (extra kost van 12 euro) was op 5 minuten wandelafstand en in een soort van kraakpand (een soort bouwwerf zonder poort en vol lege bierflesjes). Kortom, verminder de factuur met 50%, dan kun je dit verantwoorden en ben je eerlijk voor mensen die geen belang hechten aan charme of degelijkheid.

    De dame aan het onthaal was heel vriendelijk, begripvol en behulpzaam.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 25 februari 2017

    3,3
    Door lattenbodem gezakt
    • Individuele reiziger
    • Studentenflat eenpersoonsbed
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas erg slechte kwaliteit van lattenbodem van bed. Het gevolg is dat ik met door het bed ben gezakt en op de koude tegelvloer heb moeten slapen. Klacht ingediend bij Bugdet flats Leuven. Hopelijk komt er een compensatie voor de slechte overnachting en het ongemak. Midden in de nacht op de grond vallen.!

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    4,2
    Erg smoezelig maar goed geslapen. Niet gezellig. Een slaapplaats!
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    App. was niet schoon. vreemde kookgeur in kamer. Koud toen we aankwamen. slecht licht, geen zenders in TV. In de gang koud , smoezelig, weinig licht en geur van vocht.

    Je liep met 5 minuten de stad in. Ontbijt was voor ons prima.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    3,3
    heel triest
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    wij hadden een reservatie geboekt van 2 appartementen... In een appartement zijn we niet binnengeraakt na herhaalde pogingen.Wij hebben de nacht moeten doorbrengen in 1 appartement : eenpersoonsbed met 3 personen, en waarvan we de deur niet hebben kunnen afsluiten aan de binnenkant. Na telefonisch kontakt had men ons beloofd de terugbetaling te doen, na herhaalde gesprekken en mails kregen we te horen dat ze geen terugbetaling konden doen. Wij vinden dit niet kunnen. Met onze sleutel hebben we wel een andere kamer kunnen openen, maar deze kamer was in gebruik... ongelofelijk...Wij zijn ten zeerste teleurgesteld.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 27 december 2016

    6,3
    Goed geschikt voor één overnachting zonder meer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Net een kartonnen doos. Binnenmuren niet geïsoleerd. Teveel lawaai. Veel temperatuursverschillen.

    De prijs. Zeer ruim en proper. Goed geschikt voor één overnachting zonder meer.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    6,3
    Prima basic studio
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Studio voor 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht

    Het appartement is erg basic. Er is bijvoorbeeld maar één grote lamp en geen nachtlampjes. De Badkamer is erg oud. Maar alles wat je nodig hebt voor een nachtje is aanwezig. Wij betaalde 90 euro voor deze studio wat ik wel erg duur vind.

    Wij boekte dit appartement omdat rond de tijd van de kerstmakt letterlijk alle andere accomodaties vol waren. Verwachtte een erg basic appartement en dat is het ook. Wel een fijn bed en schone kamer! Op 10 minuten lopen van centrum. Ook fijn dat er keukenartikelen aanwezig zijn zoals een waterkoker en magnetron.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 26 november 2016

    5,8
    Goedkoop maar zeer basic.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Echt verouderd, de kraan hing los, kapotte spullen in de keuken. Een klein beetje moeite zou een groot verschil maken. Ook de hygiëne was niet super. Boven aan de bedden lagen geknipte nagels van vorige huurders.

    De prijs

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    5,0
    Matig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiene van de glazen, borden, pannen, de stoelen met vieze vlekken en het licht, we hadden weinig licht.. lampjes boven bedden waren stuk.

    Ons beviel de bedden het meest.ze waren netjes schoon en lagen lekker.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    3,3
    Zeer slordig
    • Individuele reiziger
    • Budget Studio voor 1 Persoon
    • Verbleef 1 nacht

    Er was bij aankomst niemand aanwezig terwijl de kantooropeningstijden aangaven dat er iemand zou zijn. Verder heb ik grote problemen gehad met het parkeren van mijn auto; slechte aanduiding, geen duidelijk adres en tenslotte heb ik hem ergens anders moeten parkeren. Kortom geen aanbeveling voor een verblijf.in Leuven.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 21 oktober 2016

    3,3
    Er stond een automaat voor versnaperingen, alleen hij stond...
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studentenflat eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    De TV deed het niet (geen singaal). De kozijnen zaten vol met schimmel! Heb zelf de verlichting moeten regelen alle stekkers waren eruit. Moeilijk om je auto te parkeren, allemaal betaalplekken voor max 2 uur???? Hoe doe je dat als je daar overnacht??? Prijs € 43'- veels te hoog voor deze service.....

    Er stond een automaat voor versnaperingen, alleen hij stond wel buiten ha ha. Wifi was wel uitstekend, toch nog een pluspunt......

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,8
    Aangenaam verblijf in schone, gunstig gelegen residentie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeerruimte om in- en uit te laden bij toeval beschikbaar door vertrekkende auto in de straat.

    Ligging residentie niet ver van centrum en alles aanwezig wat je nodig hebt voor een prettig verblijf in een keurig schoon appartement. Zeer vriendelijke behulpzame receptionist.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2016

    4,2
    het enige positieve was de persoon die de receptie deed, zeer vriendelijk en hulpvol +goeie locatie
    • Individuele reiziger
    • Budget Studio voor 1 Persoon
    • Verbleef 7 nachten

    hygiene!!! schandalig eigenlijk deze plek!! Kapot bed, degoutante lakens, zeker als je in de hoes kijkt van het kussen, donsdeken...laat staan de matras,,bah!! overal stinkt het, Die zouden eens controle moeten krrijgen, want het is echt vuil gewoon!! Ik had geen keuze anders was ik nooit of nooit zo lang gebleven

    locatie

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    4,2
    Prijs kwaliet/hygiëne nok
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliet/hygiëne nok

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juli 2018

    4,6
    Dit is low budget, maar zelfs van low budget mag toch iets meer verwacht worden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    Gebrekkige informatie. De gereserveerde parking was quasi onvindbaar en de 2 personen waarmee ik contact had, konden mij geen bruikbare uitleg geven.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    6,7
    Niet te veel verwachten maar voldoende!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familie Appartement Semi-Maisonnette/Duplex
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet erg schoon.

    Locatie en gemak

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 mei 2018

    5,0
    zeer basic
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Studio voor 1 Persoon
    • Verbleef 1 nacht

    slechte verlichting in de badkamer, douche vol schimmel, matras was doorgelegen, lawaai op de oen koer

    Dicht bij centrum,

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    9,2
    -, alles prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -, alles prima

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    was okee
    • Groep
    • Budget Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    douche

    we hebben daar niet ontbeten

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    2,5
    slecht, eens maar nooit weer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Familie Appartement Semi-Maisonnette/Duplex
    • Verbleef 1 nacht

    Slecht schoongemaakt. Kamer was nog niet klaar bij aankomst. Sterke wietlucht in de kamer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,4
    Beetje jammer
    • Stel
    • Business Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Geen receptie, daardoor verkeerd geparkeerd en parkeerboete gekregen ondanks betaling voor parkeerplaats

    Bed was redelijk goed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    prima
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Studio voor 1 Persoon
    • Verbleef 1 nacht

    het bed dat op wieltjes stond

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 april 2018

    3,8
    SLECHT!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studentenflat eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    Volledig verouderd interieur. Alles valt letterlijk uit mekaar. Bovendien werkte de douche niet!!!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,1
    Goede prijs/kwaliteitverhouding.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familie Appartement Semi-Maisonnette/Duplex
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine douchecabine.

    Veel ruimte, ingerichte keuken, koffie en thee, tuin, goede bedden.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    8,8
    Zeer snelle en correcte service.
    • Groep
    • Budget Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    dampkap en grotere douche ontbraken.

    Zeer snelle en correcte service. Ideaal om snel een slaapplaats te vinden die degelijk is aan goede prijs.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 13 maart 2018

    7,9
    Prijs-kwaliteit uitstekend
    • Individuele reiziger
    • Budget Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te weinig glazen

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    5,4
    Hygiënisch kan het beter.
    • Stel
    • Budget Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Hygiënisch kan het beter. Poetsdienst beter werk leveren.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    7,9
    Goede en goedkope uitvalbasis om Leuven te verkennen
    • Individuele reiziger
    • Studentenflat eenpersoonsbed
    • Verbleef 10 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Donkere gangen en soms veel lawaai door andere gasten

    De behulpzaamheid

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    10
    Het heeft aan mijn verwachtingen voldaan met een gezellige bistro in het begin van de straat
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Studio voor 1 Persoon
    • Verbleef 1 nacht

    Gewoon tevreden

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,9
    Ok
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Budget Studio voor 1 Persoon
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    TV en internet werkt en niet

    Prijs kwaliteit verhouding

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    10
    Gerenoveerde kamers zijn heel mooi.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Studio voor 1 Persoon
    • Verbleef 1 nacht

    Gerenoveerde kamers zijn heel mooi. Prima prijs-kwaliteit verhouding.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    9,6
    Veel comfort voor een zacht prijsje
    • Individuele reiziger
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De hotelkamer was op de begane grond en bereikbaar via een pleintje. De kamer was geluiddicht en vooraf verwarmd.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    9,6
    Voor herhaling vatbaar!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Alles was perfect!

    Geen ontbijt gevraagd. Geen enkel minpunt!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    8,5
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding goed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 1 december 2017

    5,0
    weinig spectaculair
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Budget Studio voor 1 Persoon
    • Verbleef 2 nachten

    kraan die niet werkt en een gevaarlijke straalkachel, bedlamp werkte niet

    geen opmerkingen, misschien de wifi

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    10
    Rustige omgeving en toch relatief dicht bij het centrum
    • Groep
    • Executive Studio voor 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht

    Niks

    Prettig ontvangst door de gastheer

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    5,8
    Er was geen licht in badkamer
    • Zakenreis
    • Groep
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen licht in badkamer

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    4,6
    Nooit meer
    • Stel
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne

    Niets

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    4,5
    De ontvangst en het uitchecken was uitstekend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De hijgiëne viel ons wel hard tegen.

    De ontvangst en het uitchecken was uitstekend!!!Supervriendelijke en gedienstige mensen!!!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    6,7
    Ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer (douche viel bijna uit elkaar) Verhouding prijs/kwaliteit.

    Ligging. Ontvangst en vriendelijkheid bij aankomst.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 28 juni 2017

    3,8
    coo
    • Individuele reiziger
    • Studentenflat eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    coo

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    3,3
    3
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer

    Niks

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    5,8
    Slecht onderhouden accommodatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slecht onderhouden accommodatie.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    7,9
    de buurman snurkte heel hard en heel hoorbaar hard
    • Individuele reiziger
    • Budget Studio voor 1 Persoon
    • Verbleef 1 nacht

    de buurman snurkte heel hard en heel hoorbaar hard

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,8
    de rookgeur in de kamers was niet fijn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Business Studio voor 1 Persoon
    • Verbleef 4 nachten

    de rookgeur in de kamers was niet fijn

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 28 februari 2017

    5,0
    Kamer €40/dag, drie dagen.
    • Individuele reiziger
    • Studentenflat eenpersoonsbed
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer €40/dag, drie dagen. Kamer zeer rudimentair (te beperkt): klinisch wit, niet gezellig, keukenuitrusting onvolledig, ...

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 26 februari 2017

    7,5
    een geslaagd verblijf
    • Stel
    • Executive Studio voor 2 Personen
    • Verbleef 1 nacht

    het licht in de badkamer

    ruim,proper

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    3,3
    de zetels en stoelen waren super vuil, vlekken van...
    • Stel
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 4 nachten

    de zetels en stoelen waren super vuil, vlekken van bedenkelijke oorsprong!!!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,1
    het was er nogal gehorig en we hadden zeer luidruchtige...
    • Groep
    • Budget Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    het was er nogal gehorig en we hadden zeer luidruchtige Oost-Europese buren

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2016

    7,5
    prima adres voor een nachtje Leuven. 10 minuten van het centrum.
    • Individuele reiziger
    • Budget Studio voor 1 Persoon
    • Verbleef 1 nacht

    kraan douche nauwelijks te openen. wc-bril los.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 12 december 2016

    5,0
    Er lekte water van de wastafel op de toiletvloer.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Er lekte water van de wastafel op de toiletvloer. Het alarm maakte harde piepgeluiden om de zoveel minuten.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    7,1
    deur kon niet vast aan de binnenzijde
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studentenflat eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht

    deur kon niet vast aan de binnenzijde

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 6 november 2016

    7,1
    schimmel in de douche.
    • Zakenreis
    • Groep
    • Business Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    schimmel in de douche.Bovenbuur werd wakker om 03.00u constant verplaatsen van stoelen

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 5 november 2016

    7,1
    goeie prijs/kwaliteit
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    de bedden en de staat van het sanitair

    de grootte van de kamers

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,5
    verder van centrum dan gedacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Afstand tot centrum

    Ruime kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    5,4
    Locatie
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Hygiene; Nog steeds schimmel badkamer.

    Locatie

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2016

    7,1
    Prima overnachting voor redelijke prijs.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Studentenflat eenpersoonsbed
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Parkeer gelegenheid op 500 mr. Checkout al in 10u.

    Goedkoop bed en douche voor een nacht. Koelkast, TV en waterkoker met koffie.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 26 juli 2016

    3,8
    goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Semi-Maisonnette/-Duplex Studentenflat met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    nogal duur voor 1 nachtje, zonder ontbijt.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    4,6
    Lokatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Studio met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stank in douche, gehorig

    Lokatie

    Verbleven in juni 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 17 mei 2016

    7,5
    Fijn dat je alles voor jezelf hebt!
    • Vakantiereis
    • Stel

    Donkere badkamer

    Fijn dat je alles voor jezelf hebt! Eenvoudig maar zeker prima voor een jonger stel dat op zoek is naar een goedkope accomodatie op loopafstand van centrum en station.

  • Beoordeeld op: 11 april 2016

    7,5
    goede douche
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    vuil keukenmateriaal (glazen, potten) niet geïsoleerd (spleet onder de buitendeur) veel licht 's avonds aan het binnenplein zonder donkere gordijnen, gelukkig had ik mijn maskertje mee

    goede douche praktische kitchenette rustig gelegen aan een groene binnenplaats

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    4,2
    De aanwezigheid van een kitchenette.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De lattenbodem van 1 bed hebben we opnieuw in elkaar moeten zetten. Als je honden reist, is dit geen goede locatie. Geen strookje groen in de buurt om ze uit te laten. Privé parkeerplaats te ver weg.

    De aanwezigheid van een kitchenette.

  • Beoordeeld op: 2 april 2016

    9,0
    Ik had geen ontbijt geboekt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger

    Te weinig dekens en het elektrisch vuurtje gaf geen warmte genoeg.

    Ik had geen ontbijt geboekt. Volgende keer misschien wel. De kamer was ruim, goed ingericht, solide meubels, goed bed maar dekens te weinig, 's nachts had ik het koud. Het bedlinnen was proper alsook de handdoeken. Keuken en badkamer ook OK.

Er zijn ook 49 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: