Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Du Soleil 3-sterren

Patriottenstraat 15, Duinbergen, 8300 Knokke-Heist, België

#15 van de 27 hotels in Knokke-Heist

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 702 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,4

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,5

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    8,7

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    7,1
    Leuk hotel met goede ligging, jammer van de onvriendelijke uitbaters.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zeer onvriendelijke uitbaters, op het randje van onbeschoft. Het was heel warm die dagen maar nog geen reden om zo onvriendelijk te zijn tegen clienteel. Het persooneel dat er werkt is gelukkig wel heel vriendelijk en behulpzaam.

    Gezellig hotel, nette kamers, verzorgd ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 30 juli 2018

    7,5
    goed uitgebreid ontbijt, op loopafstand van het strand
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 3 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten

    entree van het apartmentgebouw had wel een verfje kunnen gebruiken , beetje slordig binnen komen

    goed uitgebreid ontbijt, op loopafstand van het strand

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    8,8
    Voor herhaling vatbaar, goede prijs-kwaliteitsverhouding !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er was geen airco (wat normaal is in een 3sterren hotel) maar er stond wel een ventilator op de kamer.

    Comfortabele kamers, heel netjes, grote TV, heerlijk uitgebreid ontbijt met bubbels, uitstekende ligging.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    9,6
    Top!!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig restaurants op loopafstand

    Heerlijk ontbijt en op loopafstand van het strand, ideaal! Jammer dat er op de boulevard geen restaurantjes zitten, of die erg duur zijn.. Zeer betaalbare parkeermogelijkheid naast het hotel voor genoeg auto's! Verder was het top!!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    6,7
    Goed 3 sterren hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De geluidsisolatie kan veel beter. Terras ook niet gezellig ,drank vrij duur .

    Kamers klein maar bedden waren goed, badkamer verouderd . Ontbijt was uitgebreid en lekker .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    5,0
    ontbijt en restaurant zeer goed. Accomodatie veel te klein en verouderd
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer is bijzonder klein, en de badkamer zowaar nog kleiner. De kleine wc staat pal naast de douche cabne en de wc borstel hangt zeer slecht opgesteld, ruikbaar als je op wc zit. Tevens hangen de handdoeken pal naast de wc borstel.

    het ontbijt was buiten verwachting goed, net als het diner in het resaurant

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    5,0
    enkel ontbijt voldeed!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    hele de kamer en badkamer, slechte matras! Heel duur voor wat het was!

    Op het ontbijt was niets aan te merken alles wat er moest zijn was er. Badkamer was heel ouderwets, geen comfort, heel klein niet om aan te bevelen.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 6 mei 2018

    7,9
    Locatie is perfect!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer Gehorig. slechte hoofdkussens.

    Locatie is perfect!! Dicht bij t strand. Fam. Kamer goed te doen voor 1 of een paar nachten. Ontbijt wAs heerlijk, veel keus

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 25 maart 2018

    8,5
    Voor herhaling vatbaar 😉
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geluid tv in de nacht van geuren.

    Alles naar wens. Propere kamer, heerlijk gevarieerd ontbijt. Enige minpuntje was televisie vd buren gedurende nacht.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,1
    Goede kamer voor een nacht; vrij duur
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer was echt TE klein. Alles was te dicht op elkaar gepropt, maar aanwezig. We vonden het wel duur t.o.v. andere hotels, waar we verbleven.

    Kamer was erg klein en voor ons te warm 's nachts; verwarming was uit, dus er was niets zelf te regelen. Locatie rustig. Parkeren niet duur. Het was een flinke tippel (wel lekker langs strand en galeries ) naar het centrum van Knokke; wel heel dicht bij het strand. Ontbijt was echt super!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,5
    voor een kortverblijf aan zee was dit voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de badkamer kan wat vernieuwing en herstelwerken gebruiken plaffond boven douche stond bol door de vochtigheid, buizen van verwarming schilfert de verf eraf,douchecel met zijsproeier die niet werktten;douchecel vertoont in randen schimmelsporen. Wij hadden kamer 108

    het ontbijt was uitstekend de kamer was niet groot maar ok

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    5,8
    Leuke ligging, maar prijs / kwaliteit echt noet ok, veel te duur !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te duur in verhouding tot faciliteiten ( zeer verouderde badkamer, vast tapijt in kamers en lift , en.... huisdieren toegelaten, dat kan niet hygiënisch zijn !!)

    Ontbijt zeer goed, goed bed

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    10
    Een kerstverblijf met familie (24 personen) om nooit te vergeten!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets.

    Het ontbijt was geweldig. Er waren zelfs bubbels te verkrijgen (zonder meerprijs). Het restaurant is echt aan te raden. Het was rustig in het hotel ondanks het feit dat het volzet was.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 november 2017

    9,2
    Prijs-kwaliteit een topper ! Zéér vriendelijk onthaal !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Plaatsing van de douchekraan in het bad kan beter : ipv in de hoek zou deze handiger staan boven de kraan.

    Ruime kamer, zacht bed. Vriendelijk onthaal, super ontbijt ! Gezellige bar waar men u schenkt wat u wil. Aangepaste tapas ! Dag-en nacht inkom. 's Nachts zéér stil.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2017

    10
    Fantastisch !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets !

    Kamer opperbest ! Proper en al het comfort dat men wenst. Ontbijt was S U P E R ! Alles wat men zou kunnen dromen. Op mijn ontbijttafel staat nog géén 10e van wat ik heb kunnen proeven in Hotel du Soleil.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    10
    Groot ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik heb dit hotel geboekt als verrassing voor mijn vriend. We zijn gaan eten in Sel Gris (wat super was). Het hotel ligt er juist achter, en dus ook op 2 minuten wandelen van de dijk. Met de ruiten en gordijnen toe, heb je geen straatlawaai, of lawaai van vogels of zee. Het hotel is overigens heel rustig gelegen en ligt bij een pleintje waar je kunt parkeren (max. 5 euro/dag). Het hotel is alles wat je nodig hebt. Comfortabele en propere kamers, vriendelijk personeel, en een zalig groot ontbijt. Ik ben glutenintolerant en kreeg aangepaste broodjes. Wij gaan zeker nog terug!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    4,6
    dit hotel is toe aan een volledige renovatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamers te klein, bed was een twijfelaar en niet meer van deze tijd, badkamer uiterst klein en comfortabel op de wc zitten is niet mogelijk(badmeubel staat volledig in de weg), 's nachts indien er mensen aan de bar zitten zeer lawaaierig

    Het ontbijt was uitgebreid, personeel vriendelijk

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    8,8
    Een goed strandhotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het enige wanklankje is dat de kamers wat klein zijn

    De locatie is uitstekend, het ontbijt was voortreffelijk en alles was goed verzorgd en het personeel was zeer behulpzaam en vriendelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 12 september 2017

    5,8
    Ondanks de verouderde accommodatie heeft het ontbijt dit verblijf nog aangenaam gemaakt!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Appartement met 1 Slaapkamer
    • Verbleef 5 nachten

    I.p.v. 3 badkamers ware het beter om er slechts 2 te hebben maar die dan ruimer uitgevoerd zijn. Verouderde en slecht werkende verwarming.

    Uitgebreid ontbijt. Dicht bij het strand.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,9
    goed ,super ontbijt !!!! matras kon beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    voor een rug patiente was het bed niet ideaal ! matras was te zacht !! en het gemis van een ijskastje

    het ontbijt was super !!alles erop en aan en vers !!!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,0
    Niet voor herhaling vatbaar. Geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was bijzonder klein en warm. Geen ruimte om je koffer open te doen of te zetten. Als je het raam 's avonds open deed dan had je lawaai van de bar. Geen stopcontact aan het bed. Badkamer was zo mogelijk nog kleiner en niet ok. Je kon niet recht op het toilet gaan zitten maar moest je benen draaien omdat er een wastafelmeubel stond. De douche had extra sproeiers die buiten gebruik gesteld waren door de knop ervoor af te breken. Overal was er dus roest. Het douchescherm was gewoon vuil onderaan. Geen verluchting in de badkamer. Vooraf werd gevraagd om een glutenvrij ontbijt. Ik kreeg 2 apart verpakte broodjes, ofwel sponzen die nog half bevroren waren. Over het beleg dat er lag werd niet aangegeven of het al dan niet glutenvrij was. Mijn ontbijt bestond dus uit een activia en een potje fruit. Mijn opmerking over het ontbijt (de broodjes) vielen niet in goede aarde bij het uitchecken. Niet echt vriendelijk.

    De ligging was uitstekend

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,4
    Ik ga nooit meer naar dit hotel, maar zeker wel terug naar knokke in een goed hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De organisatie van het ontbijt en de hygiëne in de badkamer. Ook de zachte matras.

    Het was een heerlijk ontbijt. Nog enkele haren van de voorganger in de badkamer. Bedden met zachte matras, niet voor iedereen comfortabel. Enkel water en koffie of thee op de kamer. Zeer warm op de kamer, je kan wel alle ramen openzetten voor verluchting. Ontbijt was slecht georganiseerd. Veel vrije plaatsen en mensen zitten niet graag naast vreemde mensen Waardoor mensen moesten wachten om te kunnen ontbijten. Geen airco op de kamer. Schitterend wandelen op de stranden, winkelstraat is wel 3 km wandelen dus 30 minuten stappen.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    6,7
    Zeer Goed zomerweer; er was veel vakantiesfeer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    De Kamers. Er was alles wat een kamer moet hebben, maar is zeer klein. Vooral de badkamer is superklein en weinig bewegingsruimte. Het bed was ook niet echt comfortabel.

    Ontbijt is gevarieerd en altijd goed gevuld. Keuze genoeg.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    9,2
    Er was een fietsstalling, heel blij!Het eten kon niet beter,vooral het buffet.De kamers klein.
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was klein maar alles was aanwezig. wat wij

    Het ontbijt was reuze.Erg genoten !!Er was alles in overvloed en de bediening was heel vlot en erg vriendelijk ! Ook het avondeten was verzorgt en heel heel goed en prijzelijk! Niets op aan te merken !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2017

    9,2
    Prima ligging,5sterren ontbijt, netjes en familiale stijlvolle sfeer😃
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minpuntje :klein bed en kleine kamer zonder airco

    Ligging,ontbijt,fietsstalling,zithoek en verwarmd buitenterras, dagelijkse krant en avond bediening voor drankje,algemene stijlvolle familiale sfeer, prijs/kwaliteit in verhouding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2017

    7,5
    Kamers prima in orde en het ontbijt was zeer verzorgd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Tja het parkeren dus maar dat is een probleem in heel Knokke / Duinbergen. Overigens wanneer je een plaatsje bemachtigd hebt is het tarief voor een dagkaart alleszins redelijk ( 5 € ).

    Kamers prima in orde en het ontbijt was zeer verzorgd.... Maak het niet vaak mee dat er champagne en garnalensalade ( Hollandse garnale) bij het ontbijt aanwezig zijn. Ligging in Duinkerken ook prima ......100 meter naar het strand.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,3
    Ondanks de minimale bewegingsvrijheid op de kamer,helt de beoordeling ovef naar positief
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Piepkleine kamer,geen airco,wel ventilatortje met veel lawaai. Al even kleine badkamer

    Uitstekend ontbijt! Hygiene prima. Rustig hotel,vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    6,3
    Ontbijt, tv, bedden, water ok
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    We hadden een familiekamer geboekt en kregen een oud appartement, los van hotel du soleil, geen upgrade voor ons. Rolluiken werken niet door kapotte linten, ook niet in badkamer. Oude zetel niet gemakkelijk voor 2 personen.

    Ontbijt, tv, bedden, water ok Lift is handig.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 7 juli 2017

    9,6
    Zorgloos dagje aan zee!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het uur van inchecken (15u) vind ik wel wat laat.

    Zeer uitgebreid ontbijt, vriendelijk personeel. De kamer was zeer netjes, alles was er wat je nodig hebt voor 1 nachtje.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 4 juli 2017

    8,8
    Je krijgt waar voor je geld. Zeer uitgebreid ontbijt. dicht bij station.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was wat klein. De badkamer te warm in zo'n kleine ruimte als je douchte.

    Heel lekker eten met goede prijsverhouding. Zeer proper hotel. Vriendelijke bediening.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 29 juni 2017

    8,8
    Onverwacht positief. Ontbijt is een echte aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Gangen naar de kamers kunnen wel een nieuw likje verf gebruiken.

    Buitenaanzicht doet wat verouderd aan maar binnen alles prima. Comfortabele kamer met gratis voorzieningen die in andere gelijkaardige hotels niet voorkomen: koelkastje, kluisje, koffie- en theevoorziening, wifi. Vriendelijke en behulpzame service. Ontbijt zeer uitgebreid; zelfs een omweg waard !

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 18 juni 2017

    9,2
    Verrassend overvloedig ontbijt, mooi gepresenteerd, verzorgd...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verrassend overvloedig ontbijt, mooi gepresenteerd, verzorgd, lekker,... Mogelijkheid om (goede) fietsen te huren ! Familiale sfeer, vriendelijke hoteleigenaars.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 9 juni 2017

    7,1
    Personeel en keuken zeer goed, te duur voor kamers en infrastructuur
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers waren klein en de gangen op de verdiepingen aan "onderhoud" toe. Uitbaters/eigenaars kan ik niet beoordelen aangezien we die amper gezien hebben.

    Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, ook zeer goede keuken.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 24 mei 2017

    6,3
    Heerlijk ontbijt super!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer: Slechte, verouderde douche: werkte niet goed, water liep moeilijk af, tablet van badkamermeubel stond los omdat het in 2 gebarsten was! Receptie onthaal kon beter.

    Heerlijk ontbijt super!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 20 mei 2017

    2,5
    NOT DONE
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles , oud versleten , ruikt niet fris , slecht ontbijd ( geen kwaliteits producten ) , veel lawaai van werken , geklop geboor zowel s middags of s morgen om 8 u , uitslapen kan je hier niet . Overal tapijt uit de jaren stillekes , rondvliegend stof . Dit hotel is 30 jaar blijven stilstaan , moet echt gerenoveerd worden of stop er mee !! Een zware teleurstelling, gelukkig maar voor 1 nacht en 115 € armer voor niks !!

    Het bed was goed .

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 30 april 2017

    10
    Wij komen heel zeker nog eens terug in Hotel Du Soleil!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    None

    Heerlijk ontbijt! Zo blij dat onze hond Wiske mee mocht logeren. Diervriendelijkheid ten top! Zeer fijn restaurant. Klasse personeel en mooi interieur.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    9,2
    Aangenaam en de service heel voorkomend!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Waarschuw dat de standaard handleiding op de betaalautomaat van de parkeerplaats niet compleet is. Tip stel een complete handleiding ter beschikking. Een complete handleiding op kniehoogte te vinden op de automaat op de hoek van de Piratenstraat-Parkeerplein.

    Ontbijt

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 14 april 2017

    6,7
    Grootte van de kamer.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Grootte van de kamer. Ruimte beetje te beperkt(als je met de hond bent of als je een beetje minder mobiel bent ) is het moeilijk om in de kamer rond te lopen.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 29 maart 2017

    5,4
    het verblijf was op zich zelf zeer fijn en interesant.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verkeerde kamer gekozen veel te klein, dit kan men geen hotel kamer noemen afbreken. verder de douche levensgevaarlijk niet afstelbaar veel te warm, wc te eng, door de te kleine kamer en douche kan de kamer niet goed onderhouden worden, dat is eigenlijk het probleem. de volgende keer meen ik een grotere kamer. Het hotel is op zich wel een aanrader. dan zal het hotel denk ik zeker beter tot zijn recht komen.

    ligging, personeel, en ook het ontbijt van uitstekend kon eigenlijk niet beter.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    5,4
    Verouderd en geen 3+*
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - verouderd hotel (lift, gangen, ...) -badkamer gespltst in 2 aparte ruimten: 1 verwarmbare ruimte met bad/douche en wc en 1 kleine andere ruimte, niet verwarmd, met lavabo, spiegel ... -zeer verouderd toilet in rommelkelder (=toiletruimte te gebruiken bij restayrant, lobby, ...)- kiffie over houdbaarheidsdatum

    + Ontbijt: zeer goed en uitgebreid. + Frigo op de kamer (hoekkamer) + koffiefaciliteiten op de kamer (1 koffepakje was wel zeer ruim over de houdbaarheidsdatum en was paars uitgeslagen)

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 maart 2017

    7,5
    Bereikbaarheid was moeilijk door werken.Kamer was op zolderniveau met beperkt zicht door dakraam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zolderkamer.Kon niet rechtstaan voor een douche wegens schuine wand.Elektriciteit was uitgevallen,via een gevaarlijk wenteltrapje van zolder niveau naar derde verdieping !

    Uitstekend ontbijt !

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    7,5
    ik kom hier reeds 13 jaar en voor ons nog steeds een goede uitval basis voor onze wandelingen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    frigo op kamer niet aansluitbaar , ook 1 nachtlampje , voor de waterkoker moet je prise in badkamer gebruiken? Haardroger viel uit wegens overheating

    ontbijt is zoals altijd heerlijk mensen zijn vriendelijk

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 25 januari 2017

    10
    Wij komen er zeker terug !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wellicht enige aandacht voor de douche, die o.a. last heeft van het kalkrijke water.

    Alles was perfect. Fantastisch ontbijt. 's Avonds een chef in de keuken die zijn stiel kent.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    10
    Het ontbijt was heerlijk en zeer uitgebreid.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was heerlijk en zeer uitgebreid. De kamer was niet te groot, maar zeer goede bedden en netjes. We hadden ook niet meer nodig om enkel maar te overnachten.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,3
    Uitstekend
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omgeving

    Heerlijk ontbijt. Familie met 10 p. Mochten ontbijt en nieuwjaarsdiner in het salon nemen . Wat uitstekend was met 3 kinderen. Zo storen zij niemand

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    9,6
    Het hotel heeft een uitstekende ligging, rustig gelegen (veel plaats om te parkeren ook)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers zijn klein, maar voor een korte vakantie is dat geen issue.

    Het ontbijt was heel varierend, superlekker en vers. Zeker een pluspunt, is de koffiekan (of thee) die je aan tafel krijgt. Dat is héél wat anders, dan die kopjes uit een koffiemachien :-)

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    10
    Heerlijk, zeer uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets! Alles was perfect!

    Heerlijk, zeer uitgebreid ontbijt. Zeer mooie kamer. Ontzettend vriendelijk personeel! Over heel de lijn waren we aangenaam verrast. We gaan zeker nog eens terug!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 25 december 2016

    8,3
    Wij komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - een minibar of koelkastje (dat je evt zelf kan vullen) op de kamer zou voor ons een pluspunt zijn.

    Al verschillende keren in dit hotel verbleven. Steeds opnieuw kiezen wij voor een verblijf in Hotel Du Soleil, als we naar Knokke gaan. - Vriendelijk onthaal, familiale sfeer, geen poespas, het is gewoon goed! - De kamers zijn niet overdreven groot, maar wel comfortabel en netjes. Super goede bedden en hoofdkussens. -Het ontbijt is heel erg lekker, allemaal verse producten!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,9
    Dit hotel is zeker in beeld voor een volgende keer.......
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De douche vonden wij wat lastig in gebruik... Qua knoppen en zo. Maar verder een prima douche.

    Het ontbijt was heerlijk. lekker uitgebreid,en veel keuze!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 november 2016

    10
    het relaas van een leuke tijd in Hotel Soleil
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ik ben zeer tevreden over de kwaliteit van dit hotel, ik heb daar een zeer goede en klantvriendelijke verblijf gehad.. Ze helpen u met al uw vragen en de bediening is zeer goed. Ik ga dit aan al mijn vrienden aanraden. Wij gaan er in ieder geval terug komen .

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    9,2
    Verjaardag Adelheid
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks om aan te merken

    Het ontbijt was overheerlijk, ALLES (garnaaltjes, lekkere zalm en gerookt heilbot, champagne) een pluim voor uitbater en super vriendelijk personeel) 😊 een aanrader...

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2016

    7,9
    Prijs -kwaliteit een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Avond eten was een beetje minder goed georganiseerd zeker wanneer er meer volk kwam eten.

    Het ontbijt was bijzonder goed verzorgd en een uit gebreide keuze aan lekkers

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2016

    9,2
    Voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was gezegd bij de boeking dat de badkamer zeer klein was. Toilet stond zo dicht tegen lavabomeubel dat er geen plaats was voor mijn benen. Volgende keer kies ik zeker een andere kamer.

    Goede locatie. Heerlijk ontbijt en diner.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    9,2
    Ontspanning, ontstressend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wij hebben niets negatiefs ervaren.

    De gezellige sfeer in het hotel. Lekker ontbijt, en lekker diner. Vriendelijk personeel. De kamer was kraaknet, en al het nodige was aanwezig ( TV, telefoon, haardroger, waterverwarmer om koffie of thee te zetten, frigo). Top !

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,8
    voortreffelijk uitgebreid ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    voortreffelijk uitgebreid ontbijt verhouding prijs/kwaliteit is top aanwezigheid restaurant zeer goede open keuken met eveneens voortreffelijk eten

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    7,9
    Ontbijt was heel goed en hondvriendelijk,wij mochten in de...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel echt tegen,prijs,kwaliteit.

    Ontbijt was heel goed en hondvriendelijk,wij mochten in de leeskamer ontbijten,waar de hond ook welkom was!Er was zelfs cava bij ontbijt,super !!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2016

    7,5
    Ontbijten was elke ochtend een feestje!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Ontzettend gehorig. Met name in de avond/nacht. Wij hadden kamer 109 en ik heb de hele (eerste) nacht kunnen horen wat de nachtwerker aan het doen was tot aan het maken van het ontbijt voor de volgende ochtend, vreselijk! De nachten erna met oordoppen geslapen. Naar mijn smaak was het matras te zacht (of te oud) en het kussen te plat. Er lag wel een extra kussen maar op beide liggen was weer te hoog.

    Ontbijten was elke ochtend een feestje!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    4,6
    Hotel niet aan te raden !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vooral de prijs van 270 Euro voor 2 nachtjes voor zo een oude accomodatie. Bestelde een groter bed maar kregen een oude kamer met een 'versleten' hemelbed (gebogen en krom), zelfs geen fatsoenlijke nachttafel... Kamer 202 ! Zelfs een goedemorgen of goedeavond kon er bij de balie niet af... Als men aan de bar iets wilde drinken moest je het gaan vragen zelfs als je daar stond te wachten en u zag staan... Ik begrijp niet dat dit hotel zulke goede reacties krijgt hier op booking... Nee voor die prijs kan je veel beter krijgen.

    Ontbijt was het enige dat ons kon bekoren !

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    8,3
    personeel en ontbijt = buitengewoon. Economy kamer = echt te klein !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de kamer was heel klein, maar economy room. wel niet opvallend vermeld op de site !!!!

    Het personeel is super vriendelijk, gedienstig ! Het ontbijt is uitmuntend : heel veel keuze in brood, beleg, "viennoiseries" en nog zo veel meer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    7,5
    Goed, uitgebreid ontbijtbuffet
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Staat van de badkamer

    Kamer was schoon, alleen de douche was verouderd en (meubel beetje kapot en douchekop die niet rechtop bleef staan) ontbijt was super, uitgebreid en luxe

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    6,3
    voor kortverblijven goed, ontbijt maakt veel goed
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer en zeker badkamer was zeer klein, WC was zo opgesteld dat men er niet behoorlijk kon op plaats nemen, gelukkig zijn er ruimere kamers en gezien het één overnachting was, was het doenbaar

    Ontbijt was heerlijk, uitgebreid en zeer lekker

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 25 september 2016

    7,9
    fijn verblijf in Duinbergen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Erg gehorig als er gasten zijn die erg hard praten in de kamer naast je.

    Kamer goed,wel gedateerde inrichting,kort bij openbaar vervoer,tram,strand, ontbijt super,rustige ligging.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 22 september 2016

    6,7
    Nog nooit gezien ontbijtbuffet!
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Grootte van bed. Straatlawaai (raam moest open omwille van gebrek aan airco). Lawaai van andere kamers hoorbaar. Personeel is weinig zichtbaar (enkel aan receptie voor check-in) - vrij zakelijk maar vriendelijk.

    Nog nooit gezien ontbijtbuffet!! Lekker en gevariëerd.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2016

    3,8
    Waardeloze service
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Toen we aankwamen zagen we tot onze verbazing dat de straat waaraan het hotel ligt open lag en dat er flink werd gewerkt. Hierover was niks vermeld op de site van het hotel (en laat het nu net zo zijn dat we juist voor onze rust hier kwamen na onze verhuizing). Maar goed, we hoopten dat de overlast mee zou vallen. Helaas was niks minder waar en werden we de volgende ochtend vroeg ons bed uit gedrild. Hierop zijn we naar de receptie gelopen met de vraag waarom zij hier niks over vermeld hebben op de site, waarop de eigenaresse antwoordde dat ze pas de dag ervoor onverwachts zijn begonnen (19-09). Blijkbaar mag je om je eigen hachje te redden liegen tegen gasten, want zowel op straat als op het internet staat aangegeven dat er wegwerkzaamheden zijn van 05-09-16 tot 05-10-16. Meerdere malen herhaalt de eigenaresse de vraag wat zij hier aan had moeten doen? Zij gaat namelijk niet over de wegwerkzaamheden... Ik attendeer haar erop dat ze hiervan een melding had kunnen maken op de site van het hotel zodat mogelijke gasten de keuze hebben of ze hier wel of geen probleem mee hebben. (Ik ben van mening dat ze dit verplicht is om een reëel beeld te geven aan haar gasten en wat zij kunnen verwachten van een mogelijk verblijf) Mij werd hierop direct (zonder dat ik hierover begonnen ben) duidelijk gemaakt dat ik mijn geld niet terug kon krijgen en ook geen korting. Van meedenken over een passende oplossing was geen sprake. Nou, hier konden we het mee doen, om vervolgens de rest van ons verblijf genegeerd te worden. Professionaliteit en service is dus ver te zoeken helaas. Niet voor herhaling vatbaar en zéker geen aanrader!!

    Het enige positieve aan dit hotel was het uitgebreide ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    6,7
    Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker maar de kamer was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Tijdens de check in werd er geen informatie gegeven over de faciliteiten van het hotel.

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en lekker maar de kamer was zeer klein.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 17 september 2016

    8,8
    Aangename wandel- en fietsvakantie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Excellent ontbijt, goed restaurant vanaf 18u. Rustig gelegen, op wandelafstand tussen centrum Knokke en Heist. Vriendelijk contact met uitbaters en personeel.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 10 september 2016

    7,9
    Was maar 1 overnachting, maar heel tevreden over ontvangst en personeel, ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    matras was voor ons iets te zacht en was warme kamer. Was wel ventilator aanwezig maar niet praktisch 's nachts..

    top locatie. Mooie ligging dicht bij strand en Carrefour. Mooi verzorgde kamer en heerlijk uitgebreid ontbijt

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    6,7
    Eenvoudig hotel met goed ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het entree is gedateerd en ook de trap met vloerbedekking mogen een opfris beurt hebben. Verder prima verblijf gehad voor 1 nacht.

    Lekker ontbijt, goed bed.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 september 2016

    6,3
    slechte ervaring
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer norse ontvangst, niet door mevrouw x, maar wel door mijnheer x.er was een fout gebeurd door ons bij de boeking bleek, maar de manier waarop we daarover aangepakt werden was allesbehalve professioneel.eerder agressief. Spijtig. Wij hebben eerst 15 eur bijbetaald en na een tweede keer slecht aangesproken te worden zijn we vertrokken. Kan dus niks zeggen over ontbijt , lawaai enzoverder

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    7,9
    aangenaam,gezellig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het was heel heel warm,airco was niet aanwezig,de ijskast op de kamer maakte een licht storend geluid ,toch nog goed geslapen.

    het was een heerlijk ontbijt , niets tekort alles vers en smakelijk

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2016

    8,8
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    De boiler was kapot: pech, kan gebeuren, het zou niks veranderd hebben aan onze mening over het hotel, maar we zouden het wel geapprecieerd hebben als dit gemeld was bij het inchecken

    -Heerlijk ontbijtbuffet -Uitstekende locatie -Goede bedden -Gezellige inrichting

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2016

    7,1
    Aardig personeel.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Budget Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontzettende kleine (bad)kamer. Aardig end lopen tot de leukere strandtenten, wel heel dicht bij het strand/de boulevard.

    Aardig personeel. Goed ontbijt. Fietsverhuur aan de overkant.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2018

    9,6
    De ligging!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging!! Super locatie. Zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,8
    Goede locatie, lekker en uitgebreid ontbijt en aardige staf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Goede locatie, lekker en uitgebreid ontbijt en aardige staf

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    9,0
    Top!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen parkeergelegenheid aan het hotel. Verder was alles top!

    Top ontbijt! Ligging vlakbij strand!

    Verbleven in augustus 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: