Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Eifelland 4-sterren

Seestrasse 5, 4750 Butgenbach, België

#1 van de 8 hotels in Butgenbach

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 576 beoordelingen over dit hotel

9,4

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,8

  • Comfort

    9,1

  • Locatie

    9,4

  • Faciliteiten

    9

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    9,4

  • Gratis WiFi

    9,2

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    8,8
    Charmant hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Man sprak enkel Duits, maar met wat goede wil van beide kanten kwamen we er wel.

    Mooie propere kamer die uitgaf op de tuin. Als we het raam openden hadden we direct een tafeltje en stoelen zodat we nog lang gezellig buiten konden zitten. Het ontbijt was uitgebreid en heel lekker. We komen zeker nog terug.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 september 2018

    10
    Een aangenaam verblijf. Wij komen zeker terug. Aan te bevelen bij vrienen en kennissen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Niets

    Het ontbijt was uitstekend verzorgd. Personeel aanwezig om eventuele vragen te beantwoorden. Buffet werd op tijd aangevuld. Prettig was dat op begane grond een zitje op het terras was voor de kamer. Rustige sfeer. Gastheer en en gastvrouw aanwezig voor de nodige informatie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,2
    De hartelijke ontvangst, de gezellige sfeer en de...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets eigenlijk

    De hartelijke ontvangst, de gezellige sfeer en de bereidwilligheid van de uitbaters om ons weekend echt te doen slagen. Iets waar zij in geslaagd zijn, ook mede dankzij een lekker en verzorgd ontbijt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 18 september 2018

    9,2
    Gewoon top
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor ons was alles prima , maar als het zo heet is als afgelopen zomer is het msichien aangenamer met airco op de kamer .

    In het hotel lagen menukaarten van de restaurants in de buurt , daar kon je uit kiezen en de hotelbazin reserveerde dat voor ons . Het hotel is zeker zijn 4 sterren waard . Hadden bij hun een E bike gehuurd , en kregen dan ook uitleg in verband met de fietsroutes in de buurt . Zeker voor herhaling vatbaar .

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 15 september 2018

    9,6
    Dit hotel wordt geleid zoals een B&B, heel persoonlijk,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niets

    Dit hotel wordt geleid zoals een B&B, heel persoonlijk, attent, een welkom thuis gevoel. Super ontbijt, goede fietsenstalling. We verbleven er maar 1 nacht maar gaan zeker terug.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 september 2018

    10
    HET WAS EEN PRIMA VIERDAAGSE.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    SPIJTIG DAT WE ER NIET KONDEN ETEN S'AVONDS.ANDERS GEEN OPMERKINGEN.

    HET ONTBIJT WAS SUPER HEERLIJK. HET HOTEL HEEFT OOK EEN MOOIE TUIN. WE VOELDEN ONS DIRECT THUIS.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    10
    het was een tof gezellig weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets alles was prima in orde

    het was een ruime kamer, vriendelijk onthaal, het ontbijt was super, er lagen menu's van restaurants in de omgeving, de eigenaar deed vrijwillig een gevraagde reservatie in het restaurant. garage voor de motor was zeker een pluspunt

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 3 september 2018

    9,6
    ideale uitvalsbasis voor de Venbahnen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    Uitstekende ontbijt, zeer goede ligging, comfortabele kamer, vriendelijke en behulpzame uitbater, mogelijkheid tot stalling van electrische fietsen

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    9,6
    Geweldig adres op doorreis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    1x gegeten bij Italiaan, zeer druk, stress, merkbare ruzie in de keuken. Voor ons 1x en nooit weer.

    Prima prijs/kwaliteit, super ontbijt, zeer vriendelijke eigenaren

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    9,2
    prima verblijfplaats voor een meerdaagse fietstocht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Badkamer zou wat moderner kunnen

    Functionele kamer. Schoon. Heerlijk ontbijt, prachtige tuin. Er was een bar waar je zelf de drankjes kon pakken. Draagt bij aan het huiskamergevoel.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2018

    9,6
    Een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Airco had aangenaam geweest in deze zeer uitzonderlijke zomer. Doch, redelijk fris s' nachts dus nog te doen. Geen restaurant faciliteiten maar toch menu's van andere zaken in de buurt aanwezig (goed gezien).

    goed ontvangst, wel een mondje Duits kunnen spreken Kamers OK voor kort bezoek. Ontbijt zeer goed en uitgebreid prijs/ kwaliteit voortreffelijk !!! Zeer goede informatieboek op de kamer met allerlei info uit de streek.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    9,5
    Het hotel is voor herhaling vatbaar, prima.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In het hotel niets. Ik Butgenbach is niet zo veel te beleven. Een terrasje aan het meer zou leuk geweest zijn.

    Gezellige inrichting, proper, vriendelijke mensen. Prima ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    4,6
    Ontgoochelt in de kamer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een oudbollige kamer, aan renovatie toe. De ontbijtruimte waar wij zaten vooraan bij receptie ook aan renovatie toe. De badkamer serieus verouderd. Voor een vier ster, geen frigo op de kamer, geen airco. Was zeer ontgoocheld. Ook het ontbijt was niet super,

    Mooie tuin, mooie ontbijtruimte ‘maar niet voor ons.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    10
    Mooie natuur en super hotel precies zoals we het verwacht hadden 👌⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks niks en nog eens niks 🧐

    We werden door de eigenaar ontvangen die direct heel vriendelijk overkwam ons zelf naar onze kamer begelijde en kort en bondig vertelde wat er te zien en te doen was verder een super uitgebreid ontbijt met zijn vrouw en zoon denk ik die de tijd nam om bij iedereen een korte babbel te slaan en of alles in orde was ,heel het hotel was kraaknet en mooi afgewerkt wij gaan zeker nog eens terug want daar er wel veel gasten waren kon je genieten van een stille nachtrust ,dit smaakt zeker naar meer 😃

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    8,8
    Prima hotel, schoon en gezellig ingericht, mooi gelegen en fantastisch ontbijtbuffet.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Vanwege een minder valide gast, werd ons verzocht onze standaard kamer op de begane grond te ruilen voor een comfort kamer op de eerste verdieping, uiteraard zonder bijbetaling. Deze kamer was fantastisch, evenals trouwens het ontbijtbuffet.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    10
    Het was een Super weekend !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het ontbijt was overheerlijk, de kamer proper en groot genoeg, de uitbaters waren Super vriendelijk en geen vraag was hen teveel ! Wij komen zéker nog eens terug.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 15 juni 2018

    10
    perfect
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    het Italiaanse restaurant om de hoek..... wat een chagrijn van ene bediening en wat een hondenvoer…. nooit naar de Italiaan gaan daar......

    wat een geweldige prijs/kwaliteit verhouding, 65 euro voor een kamer met ontbijt en dan zo goed! Als tussenstop op onze fietstocht ( vennbahnroute) lag dit hotel perfect gelegen. Kamer helemaal op orde, tv goed, sanitair goed en schoon. geweldig geslapen en een goed en ruim ontbijt. Een hele grote aanrader

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 4 juni 2018

    8,8
    Een zeer aangenaam kort verblijf met uiterste vriendelijke ontvangst en heerlijk ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets !

    Het ontbijt was met zeer veel zorg bereid, nog maar zelden zo'n uitgebreid en lekker ontbijt gekregen in een hotel van die (kleinschalige) omvang. De bar waar ieder zijn drankje mocht nemen en noteren

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    10
    Genoten van het weekend in dit fijne, gezellige hotel met heerlijk ontbijt en gastvrije mensen.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    misschien voor de zomermaanden een ventilator op de kamer. Verder geen minpunten

    fijne kamer, lekker ontbijt, zeer gastvrij en schoon, mooie omgeving en goede ontvangst. je voelt je er welkom

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,6
    Een heel positieve ervaring!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles prima. Misschien had er een gebakken eitje bij het ontbijt mogen zijn. Gekookte eitjes waren er wel.

    Uitgebreid ontbijt, propere kamer en badkamer met meer dan voldoende handdoeken. Zeer vriendelijke eigenaars.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 26 mei 2018

    8,3
    Heerlijk rustig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het ontbijt mag wat meer zoetigheid ( croissant, chocolade broodje ) Moeilijk om raam open te zetten door de gordijnen. Douchegordijn zorgt ervoor dat de spetters ver in de badkamer komen

    Heerlijk rustig. Mooie tuin om te ontspannen. De zelfbediening aan de bar is super tof. Veel ruimte binnen om iets te lezen of een gezelschapsspel te doen. Leuk dat onze fietsen binnen konden staan. Ruime parking.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    10
    Heerlijk, sfeervol hotel met vriendelijke, behulpzame eigenaren. Een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Jammer dat er geen restaurant bij is. De eigenaar geeft je wel tips, waar je in het dorp kunt gaan eten. Ook wil hij graag, het restaurant van je keuze, reserveren voor je. Verder zou ik geen verbeterpunten kunnen opnoemen.

    Mooi, sfeervol hotel, met mooie kamers en heel vriendelijke eigenaren. In de eetzaal ook nog 2 gezellige zitjes, waar je iets kunt drinken, hetgeen je zelf uit de bar kunt halen en kunt noteren. Wat een vertrouwen! Heerlijke bedden en ook de badkamer was van alle kleine gemakken voorzien. Ontbijtbuffet heel uitgebreid en voorzien van diverse soorten brood, broodjes, vlees, kaas, yoghurt, fruit enz. Te veel om op te noemen. Eigenaren zijn heel behulpzaam. Zo konden we onze fietstassen en e-Bikes afwassen, na een nat en modderig fietstochtje. Ook werd er voor een afgesloten garage gezorgd.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 12 mei 2018

    9,6
    Vriendelijk en familiaal hotel.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De prijs van de dranken die men uit de koelkast haalt. Geen restaurant in het hotel maar wel op enkele minuten lopen.

    De vriendelijke en familiale omgeving. Een veilige plaats om de fiets te stallen. Degelijke kamer en ontbijt. Men kon vanuit de kamer de tuin inlopen. Zeer vriendelijk ontvangst. Men kan zelf drank uit de koelkast halen (zeer ruime keuze aan dranken). Verschillende restaurants op enkele minuten lopen. Zeer rustige omgeving.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    9,6
    Aangenaam verblijf in de hoge venen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -

    Lekker en verzorgd ontbijt. Mooie ruime kamer met een apart kamertje in de kamer voor de dochter. Alles was zeer netjes en in orde, zowel binnen als buiten. De trampoline en aangrenzende gemeentelijke speeltuin vielen ook in de smaak bij onze dochter. Het hotel zelf heeft geen restaurant, maar de kaarten van de naburige restaurants liggen klaar ter inzage en ze reserveren voor u indien gewenst.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    9,6
    Ondanks het extreem koude weer in dat weekend was het een héél aangenaam verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Jammer: geen mogelijkheid om koffie of thee te zetten op de kamer. Enkel mogelijkheid tot ontbijt ter plaatse, geen mogelijkheid voor een lunch. Liever een tweepersoonsbed dan twee eenpersoonsbedden!

    Heerlijk ontbijt, kamer ok, hygiëne niets op aan te merken, personeel heel vriendelijk. Voldoende aanbod van restaurants in de buurt. Prijs prima.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 april 2018

    10
    Heerlijk wandelweekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super hotel, warme ontvangst van de eigenaars, die je je gehele verblijf in de watten blijven leggen. Het ontbijt is super, uitgebreid en vers. Ondanks het feit dat er geen restaurant is, ben je verzekerd van je natje en droogje en er zijn veel goede restaurants op loopafstand. De kamer is zeer ruim, schoon en wij hadden een kamer met terras, heerlijk met dat lekkere weer. Kortom voor herhaling vatbaar!!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 maart 2018

    10
    Goede kamer en bed, echt schoon.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Cosmetisch, tegels in badkamer aan vervanging toe.

    Goede kamer en bed, echt schoon. Rustige plek. Vlak bij verscheidene café/restaurants zelfs in laag seizoen. Goed ontbijt.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 9 maart 2018

    10
    Zeer aangenaam en rustig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ze stofzuigen van 11 tot 11u30 in de leefruimte van de accommodatie, dus gewoon zorgen dat je uit de leefruimte bent. Hygienisch pluspunt!

    Rustige accomodatie, en ruime kamers. Heerlijk ontbijtbuffet: yoghurt, taart, cornflakes, eieren, fruit, confituur, pistolets, crossants, voor elk wat wils. We probeerden de sauna, hamam en infraroodsauna uit, dit was zalig, een echt rustmoment. Voor 7 euro staat er geen limiet op de tijd. Ook prima geregeld en hygiënisch. Verschillende restaurants in de buurt (op 500-600 meter).

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 22 februari 2018

    10
    Een echte aanrader!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Perfect gelegen voor wandelingen in de omgeving. De uitbaters (familie) zijn bijzonder vriendelijk en behulpzaam. Het ontbijt is van een zeldzaam hoge kwaliteit :uitgebreid, kraakverbod broodjes, keuze aan speciale broden te over, fruit en beleg van super kwaliteit, kortom : top! Aangezien het hotel geen diner aanbiedt, zijn zelfs de menukaarten van de meeste restaurants in de omgeving ter inzage. Kamers zijn kraaknet en ruim. Een topper!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    9,6
    tof,zeer goed verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    hygiëne van kamer perfect. ontbijt perfect. correcte prijs kwaliteit. mooie uitvalbasis om te wandelen en in ons geval te langlaufen.zeer goede restaurants in de buurt om s'avond lekker te eten. voor herhaling

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    10
    Heel fijn, aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen restaurant (maar meerdere binnen loopafstand).

    Zeer vriendelijke uitbaters, heerlijk en uitgebreid ontbijt, mooie kamers. Nabij meerdere restaurants, want in hotel zelf geen restaurant.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 30 december 2017

    9,6
    fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    helemaal niets

    Zeer mooie kamers, schitterend ontbijt ; de eigenaars zijn altijd bereid voor een goede babbel of wat advies ivm goede restaurants met lekker eten.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    10
    zeer aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Veel nachtlawaai door een groep jongeren in de nacht van 23 op 24 December. Daar kon het hotel niets tegen doen; het ligt aan de gasten...

    Heerlijk ontbijt! Het hotel wordt gerund door een zeer vriendelijke familie. Ze staan steeds klaar om een restaurant te reserveren en tips te geven voor bezienswaardigheden in de omgeving. Rustige ligging in Bütgenbach.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 5 december 2017

    8,3
    toppie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het missen van de gelegenheid om s'avonds in het hotel nog iets te drinken om eventueel nog mensen te leren kennen

    Goede bedden, lekker en uitgebreid ontbijd, zeer vriendelijk, heel proper, de kamer ( standaard) was juist groot genoeg

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 30 november 2017

    9,6
    prachtig en voldoening door wandelen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eventueel meer broodje bij ontbijt. Ontbijt van 8 tot 10u en om half 10 waren de broodjes op en geen meer bijgebracht er was wel voldoende ander brood.

    Heerlijk ontbijt / kamer mooi

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    10
    Een plek waar je terug naartoe gaat! Gewoonweg top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets!

    Het uiterst vriendelijk en behulpzaam personeel. We voelden ons echt welkom en onmiddellijk thuis. We hadden gevraagd of we fietsen konden huren. Dit werd per direct geregeld. We kregen prima suggesties om 's avonds te gaan eten in het nabijgelegen hotel (omdat er geen gelegenheid is om in hotel Eifelland te eten). Voor een volgende avond had mevrouw wel 5 restaurants in de buurt gebeld maar die waren allemaal volzet. Eentje wat verder weg had nog plaats. We werden door hotel eigenaar zelf daarheen gebracht en nadien zelfs terug opgehaald! Terwijl wij zelf voorgesteld hadden om een taxi te bestellen. De kamers zijn zeer netjes! Het ontbijt is zeer uitgebreid en geweldig lekker!

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    8,8
    Heel fijn
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen Nederlandse zenders op tv en de semi-gesloten of beperkt geopende bar (geen personeel).

    De vriendelijkheid van het personeel en het mooie ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    8,3
    Goed voor korte vakantie.max 3 nachten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spek en worstje bij het ontbijt. Vier sterren hotel!? Kleine extra kost sauna. Geen avond eten.

    Super nette kamers in een klein rustig hotel. Er heerste een zalige stilte die iedereen respect eerd.Goed verzorgd ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    8,8
    Heel mooie omgeving om wandelingen te maken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wel spijtig dat er extra geld gevraagd werd voor de wellnes.

    Uitgebreid ontbijtbuffet en goede ligging. Vriendelijk personeel, waren een half uur te vroeg om in te checken, maar dit was helemaal geen probleem. Inchecktijd was op zich ook al vroeg, vanaf 13u, zo heb je tenminste ook nog iets aan je aankomstdag.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2017

    9,2
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Spijtig géén voorziening in de fietsenstalling voor het opladen van de fietsbatterijen, moest op de kamer gebeuren.

    Gezellige nette kamer. Voldoet aan de normen voor een comfortkamer. Uitgebreid ontbijtbuffet, gezellige vriendelijke gastvrouw en goede fietsstalling.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2017

    9,2
    aangenaam en rustgevend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    douche is ietsje aan de kleine kant.

    chauffage in badkamer was razendsnel warm. Super! petanquebaan is leuk verschillende eetgelegenheden heel kortbij

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,6
    We komen er zeker terug voor de verdere verkenning van de gezellige regio !!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Warme kamer (na warme dag)... doch geen ventilatie en eerste avond/nacht met open venster werd verstoord met muziek en lawaai van de buren (pub)

    Prima weekendlocatie met een uitstekende familiale , informatieve gezelligheid. Prima en ruim gevarieerd ontbijt. (diverse restaurants in de onmiddellijke omgeving met mogelijke reservatie via het hotel !) Uitstekende uitvalsbasis in de Oost-Kantons.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 september 2017

    9,6
    Heel vriendelijke vaak DRIE-talige (!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een degelijke - gemeentelijke - plattegrond met uitleg hoe je vanaf "het centrum" (!) van Bütgenbach als wandelaar het fameuze meer moet bereiken en hoe vér dat precies is, zou meer dan wenselijk zijn. Je wilt als toerist liefst snel het meer zien. Het werd voor deze toch getrainde stadswandelaar eerder een Suske en Wiske-expeditie.

    Heel vriendelijke vaak DRIE-talige (!) Oostkanton-bewoners.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 23 september 2017

    10
    Heerlijk ontbijt, zeer verzorgde kamer !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heerlijk ontbijt, zeer verzorgde kamer ! Knappe streek om te genieten van de natuur. Wij komen hier met de koersfiets de mooie bewegwijzerde routes rijden van de velotour !

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    5,8
    We hadden een vier sterren hotel verwacht maar kregen een twee sterren hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het is beslist geen 4 sterren restaurant. Zeer eenvoudige badkamer. Te klein, te gedateerd. Douch is te klein om te bewegen. Geen stopcontacten vrij om app. op te laden. Personeel was al weer snel verdwenen en we kregen de sleutel van de buitendeur terwijl er meerdere kamers bezet waren. We waren dus niet de enigen! Twee sterren meer is het niet waard. Aan het ontbijt moet je op een vastgestelde tafel plaatsnemen. Zoals je kamer nummer. Je zit dan in de receptieruimte!! Ik heb een kamer gevraagd op de begane grond omdat ik geen trap kan lopen. We krijgen een kamer op de eerste verdieping met een oude trap naar boven. Mini kamer, mini bed. Mini badkamer. Echt geen vier sterren zoals we altijd in Duitsland gewend zijn. Misschien is dit 4 op de schaal van 10.

    Personeel was vriendelijk

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 8 september 2017

    8,8
    Uren wandelen in prachtige natuur.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Kamer 6 heeft een schuin plafond. Iemand die niet klein is, loopt er gemakkelijk tegen en het geeft een benauwd gevoel. Voor wie geen interesse heeft in wellness, is het eigenlijk een 3-sterrenhotel, gezellig, degelijk maar geen grote luxe (vb geen frigo op de kamer, klein TV toestel met onscherpe beelden, geen lift, geen waterkoker, geen airco enz..)

    De eigenaars zijn heel vriendelijk. De kamer was netjes. Het ontbijt was lekker. Als je met een hond reist, kan je langs een zij-ingang binnen en hoef je dus niet langs de receptie. Dat is makkelijk. De hond moet wel de trappen kunnen doen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 7 september 2017

    9,2
    Heerlijk rustig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Niets.

    Het totaalplaatje. Mooi gebouw, veel keurig onderhouden groen rondom. Binnen landelijk meubilair, ook op de kamers. Erg vriendelijke eigenaren en personeel. Fijne garage voor de fietsen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2017

    10
    Een perfect hotel Een voorbeeld voor vele andere hotels.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was perfect. Alles was tot in de kleine puntjes verzorgd.

    Het ontbijt was perfect met alles erop en eraan. De eigenaars waren zeer vriendelijk en zeer behulpzaam,alles was in functie van de vakantieganger. Een zeer zeer goed hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2017

    7,5
    Ruime, propere kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor sauna werden extra kosten aangerekend. Dat had, gezien de aard van de sauna, niet gemoeten.

    Ruime, propere kamer. Ontbijt was lekker, goede huisgemaakte confituren.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    10
    Een plek om naar terug te keren ...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kan niets bedenken .... :)

    Op alle gebied : voor ons simpelweg Perfect ! Zeker niet te vergeten : de supervriendelijke en persoonlijke ontvangst door de gastvrouw.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    9,2
    Herhaling waard.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Geen

    De sfeer van een groot uitgevallen Bed and Breakfast.Ruime kamers met een eigen terras grenzend aan een groot gazon.Ruime ontbijtzaal.Goed ontbijt. Prima uitgangspunt voor de Vennbahn.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 25 juni 2017

    8,3
    zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    we hadden een te kleine kamer.volgende keer vragen we zeker een luxe kamer maarde standaard kamer is veel te kleine, gebogen plafond; in de badkamer was er ook een te kleine douche,om van de wc niet te spreken.het is een kinder wc tje. de tv in de kamer is ook niet meer om er lang op de kijken. anders op het hotel en de vriendelijkheid niets op aan te merken en dat maakt veel goed. ons besluit ,nooit geen standaard kamer meer.zzer goed

    het ontbijt super! niets op aan te merken.de bediening ook uitstekend;

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 juni 2017

    9,6
    Mooi, comfortabel en gastvrij hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer op begane grond met alleen deur naar buiten. Moeilijk om 's nachts te verluchten bij temperaturen boven 30 graden. Gelukkig is dat in deze streek niet vaak he. Geval.

    Zeer gastvrij hotel. Mooie tuin, kamer met eigen tafel en stoelen buiten. Goede bedden, mooi ingerichte kamer, perfect ontbijt in een een mooie ruimte. Honesty bar goed gevuld en tegen schappelijke prijzen. Parking gratis voor de deur. Restaurants in de buurt. Zeker aan te bevelen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    5,4
    Kleinschalig.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Volgens de website zou ik een kamer met een patio (terras) hebben. maar ik bleek ter plaatse een kamer te hebben gekregen op de eerste verdieping zonder een buiten-mogelijkheid. Let op: de helft van de kamers is dus gewoon zonder een patio, terwijl booking.com het wel aangeeft met patio.....

    Kleinschalig.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 10 juni 2017

    9,6
    Excellent hotel in het dorpscentrum
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Je moet al zoeken naar een detail dat nog beter kan, dus beschouw dit niet echt als minpuntjes: - geen muesli of noten bij ontbijt - koffie/thee

    De ontspannen, vriendelijke atmosfeer, De ruimte

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 6 juni 2017

    9,6
    Heerlijke gastvrijheid, centraal gelegen, geweldig...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Heerlijke gastvrijheid, centraal gelegen, geweldig ontbijtbuffet en de mogelijkheid om 's middags/'s avonds een lekker biertje te pakken. Ook een fijne sauna beschikbaar.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 mei 2017

    10
    Aangenaam verblijf; komen zeker nog eens terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen gevonden

    Zeer vriendelijke eigenaars van het hotel die u helpen in al wat ze kunnen. We komen hier zeker nog eens terug. Goede uitvalsbasis om de streek te verkennen. Zeer aangenaam hotel, leuk om te verblijven.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    9,6
    We hebben genoten van de rustige, gemoedelijke en vriendelijke sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het hotel heeft geen restaurant. Dit is niet echt een gemis want in de buurt zijn gelegenheden genoeg om te eten (op loopafstand). Personeel geeft hier ook graag informatie over.

    Prima ontbijt, nette schone comfortabele kamer, zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Gemoedelijke sfeer. Goede parkeergelegenheid en mogelijkheid om de fietsten te stallen.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 25 april 2017

    9,6
    Heerlijk!
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben geen opmerkingen.heerlijk

    Vriendelijke ontvangst en bediening, mooie kamer- en badkamer. Een zalig bed! Overheerlijk en uitgebreid ontbijt. We hebben genoten.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    8,8
    Bijzonder vriendelijke eigenaars.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bijzonder vriendelijke eigenaars. Keurige, super schone kamer. Uitgebreid en heerlijk ontbijt. Wifi uitstekend. Meerdere restaurants op loopafstand. Eigen parkeerplaats. Het bed was ons iets te hard, maar zoveel mensen zoveel wensen. In elk geval een lang bed en dat is prettig wanneer je 2m lang bent.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    9,6
    Top!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Heerlijk ontbijt, gastvrije ontvangst, mooie kamers. De vriendelijkheid van de hotelbaas en zijn vrouw was bijzonder. Ze gaven ons heel wat bruikbare tips en deden echt hun best om Nederlands te spreken. We zijn van plan om daar zeker nog eens terug te gaan!

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    10
    We gaan zeker terug!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We hebben niets negatiefs ondervonden.

    Alles was af! Super vriendelijke eigenaars waar niets teveel voor was. Super lekker ontbijt. Alles netjes en proper in de kamer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 7 maart 2017

    9,6
    Heerlijk verblijf in de Oostkantons
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Vrouw des huizes doet echt de moeite om haar klanten een optimale service te bieden.

    Uitgebreid ontbijt, zeer ruime en comfortabele kamers, voorzien van alles wat je nodig hebt.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    9,6
    Top familiaal verblijf!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Niets

    De rustige en huiselijke ligging in een mooie klein stadje met toch heel wat faciliteiten. Mooie natuur, een rasechte Pub(24) en een heel goede restaurant (Brüls) in de directe nabijheid. Last but not least; super ontvangst door vriendelijke uitbaters, steeds aangenaam aanspreekbaar tijdens ons verblijf.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    10
    fantastisch weekend
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer vriendelijke en behulpzame uitbaters. uitstekend ontbijt. Gezellig kleinschalig hotel. Eigenaars staan steeds ter beschikking van de klant wat ik nooit eerder in andere hotels heb meegemaakt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 5 februari 2017

    9,6
    Zeer aangenaam verblijf. Op goede afstand gelegen van natuurparken en skiliefhebbers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Niets viel tegen.

    Hotel Eiffelland wordt geleid door een familie, allen zeer vriendelijk. Het ontbijt was super en goed verzorgd en het hotel is rustig gelegen, mooi en modern met ruime kamers. Er is ook bar voorzien in de restaurant ruimte.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 29 januari 2017

    7,1
    Goed ontbijt, kamers stnd
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik schrok dat ik extra voor de sauna moest betalen die very basic was. Niet correct , vind ik dat cfr de website en aanbod booking.com.

    Goed ontbijt, kamers stnd

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 23 januari 2017

    10
    Fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    Het ontbijt was inderdaad heerlijk, zeer vriendelijke uitbaters, zij spande zich echt in om het ons zeer aangenaam te maken. Top, Top en Top. De kamer zeer netjes en proper.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 19 januari 2017

    10
    Goed, beter, best.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Lang gezocht, niets gevonden...

    Accommodatie, kamers, ontbijt, vriendelijkheid, omgeving, niets moet alles kan. Dit is een beetje thuis komen. Persoonlijke service.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 17 januari 2017

    8,8
    wandelhotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    sauna s'zondags open tot 18u30, steeds reserveren. Geen mogeljkheid tot half pension (je verwacht als "hotel" dat dit kan. Zeer goede restaurants kortbij, maar je gaat met andere instelling naar het hotel .

    lekker ontbijt, ideale uitvalbasis om te wandelen in de winter, weg van de drukte als het sneeuwt

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 6 januari 2017

    10
    Heerlijk genieten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel erg vriendelijke en hulpvaardige gastheren en gastvrouw, zeer gemoedelijk en toch professioneel. Wellness is heerlijk na een dagje wandelen id sneeuw. Ontbijtbuffet om u tegen te zeggen. Mooie nette, warme kamers.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    10
    Het was heel goed meegevallen!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er viel niets tegen

    De vriendelijkheid van de eigenaars. 's Avonds kan je fiets drinken en duidt je dit zelf aan op een lijst wat je gedronken hebt. Wat een vertrouwen! De omgeving, heerlijke wandelingen. Zeer goed ontbijt

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 8 december 2016

    10
    Het was heel goed en een aanrader voor iedereen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Spijtig dat er weinig culinaire restaurants open waren op maandag en dinsdag maar daar kan Eifelland niks aan doen!

    Het was er heerlijk vertoeven en iedereen supervriendelijk en alles heel heel proper!

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 december 2016

    10
    Prima hotel!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was geweldig. Alles was tot in de puntjes voor elkaar. Ook het ontbijt was uitstekend. Het personeel was vriendelijk. Er is geen restaurant aan het hotel verbonden, maar er zijn meerdere goede restaurants op korte loopafstand. Een aanrader, dus.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 25 november 2016

    10
    Het ontbijt was copieus en gevarieerd
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Het ontbijt was copieus en gevarieerd De kamers waren ingericht a la flamand net als de rest van het hotel Alvast een plaats om zonder schrik aan anderen aan te bevelen

    Verbleven in november 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: