Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Europe 4-sterren

Kapucijnenstraat 52, Oostende Centrum, 8400 Oostende, België

#29 van de 34 hotels in Oostende

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1012 beoordelingen over dit hotel

7,2

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    7,2

  • Locatie

    8,3

  • Faciliteiten

    7

  • Personeel

    7,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,3

  • Gratis WiFi

    6,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    6,7
    Bed was goed en de ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer is verouderd en de douche is niet te gebruiken. Wij douchen graag staand maar de douchekop is niet op te hangen aan de muur. Daardoor ben je genoodzaakt om in bad te gaan zitten. Tevens was de douche niet volledig in de schakelen de bad kraan liep altijd mee.

    Bed was goed en de ligging van het hotel

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    4,6
    Het hotel is zijn geld niet waard
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne lieten echt de wensen over er hing nog massageolie aan de lichtknoppen naast het bed kamer vol zand en kruimels aan een douchestaander werd ook niet gedacht je moest hem vasthouden

    Het ontbijt en het onthaal waren super

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 14 september 2018

    6,7
    Kan beter
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 1 nacht

    De badkamer had losse vloertegels, geen zeephouder in de douche en de lavabo kraan spuit alle kanten op. Bij een tweede kop koffie met melk, chocomelk of capuccino gaf het apparaat een fout. Jammer. Van een 4 sterrenhotel had ik toch iets meer verwacht.

    Heel proper en super vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 10 september 2018

    7,5
    Al bij al een goede ervaring
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Scheerspiegel niet te gebruiken, kon niet vast gezet worden. Lampen aan het raam: 2 blauwe led's en 1 witte

    een propere kamer, goed ontbijt. Geen lawaai op de gangen, geen last van de liften Receptie zeer vriendelijk en men weet waarover men praat

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 8 september 2018

    7,1
    goed voor 1 nachtje er eens tussenuit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    gratis gebruik van minifrigo maar deze was helemaal vuil. er was iets uitgelopen en werd niet opgekuist. bv wcrolhanger was er een laag stof aanwezig,.. het enige wat er ons tegenviel was dat de kamer properder kon zijn

    geweldige locatie, dicht bij station, strand, winkels. ontbijt, airco, zwembad. kleine kamer maar perfect voor er even uit te zijn. vriendelijk aan receptie.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 5 september 2018

    3,8
    serieuze tegenvaller.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 1 nacht

    er is in dit hotel geen deskundige leiding of organisatie er is ook geen fatsoenlijk onderhoud van de kamers en in

    het aanbod van het ontbijt was goed maar verliep heel chaotisch

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 4 september 2018

    7,1
    Het ontbijt was zeer goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was niet praktisch, douche had geen stang.. Mag zeker opgefrist worden met een likje verf.

    Het ontbijt was zeer goed.. Zwembad is ook een pluspunt. En de locatie was top.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 31 augustus 2018

    7,5
    leuk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 2 nachten

    de beleving van een badplaats s' avonds. de aankleding van het strand met strandpaviljoens waar je lekker kunt chillen en eten.

    de kleine afstand tussen hotel en strand

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2018

    9,6
    het was gewoon geweldig
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    alles was goed was niks van af de keuren we gaan zeker terug naar dat hotel

    het ontbijt was zeer goed en de kamers waren gewoon geweldig alles was in de puntjes verzorgt

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 23 augustus 2018

    9,2
    Was een verzorgt en leuk hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Is al iets ouder hotel en dat merk je wel . Hoe de kamer,badkamer aangekleed is.

    Was een verzorgt en leuk hotel. De liggen was top. dicht tegen het station,strand en winkelstraat .

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2018

    9,6
    Vriendelijke ontvangst met de nodige uitleg ,heerlijk...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Vriendelijke ontvangst met de nodige uitleg ,heerlijk ontbijtbuffet , fantastisch gelegen op wandelafstand van het strand. Zeker de moeite waard en voor een volgend bezoek zeker

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    5,0
    goed voor 1 nacht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de sloop was bevuild, algemeen niet zeer netjes. Heel kleine ruimtes. Voelt heel benepen aan. ook de autolift en parking onder het hotel.

    de beddenmatras was zeer goed.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2018

    3,3
    Zeer ontgoocheld
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles . Dit hotel is echt geen 4 sterren waardig . Tijdns ontbijt werd niet afgeruimd , mensen gingen aan niet afgreuimde tafels zitten en nog werd er niets gedaan . Personeel onvriendelijk . Ontbijt werd niet voldoende bijgevuld . Op kamer in hoeken achter gordijn schimmel . Slechtste ervaring ooit in 4 sterren hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 16 augustus 2018

    6,3
    Genoten van 3 daagjes weg en uitwaaien aan zee.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sauna en stoomcabine hebben dringend opknapbeurt nodig. Hygiëne liet te wensen over. Slechts 1 stopcontact in kamer, niet zo handig.

    Het ontbijt bevatte alles wat je nodig had. Goede bedden. Locatie dicht bij strand is enorm pluspunt.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2018

    8,3
    De ligging van het hotel en mogelijkheid om parking te...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Airco werkte niet naar behoren (viel uit 's nachts).

    De ligging van het hotel en mogelijkheid om parking te reserveren. Zowel stad als strand liggen vlakbij. Ontbijt is ook helemaal in orde.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    6,7
    Doe iets aan het ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt is bedroevend; de eetruimte, de aanvoer van eten en afvoer van vuile borden zijn ondermaats. De kamer was goed maar de badkamer is versleten. Dit hotel verdient geen 4 sterren.

    De locatie is top. Er is ook een prive parking beschikbaar die weliswaar duur is. Onthaal is ook vriendelijkr

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    5,4
    Opzich oke maar heb toch op veel betere hotels verbleven..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    kamer had zen beperkingen, toe aan vernieuwing en de wifi en tv deden t amper/niet, ook niet echt geholpen aan de balie

    de liging van het hotel was dicht aan zee

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2018

    8,3
    Hotel europe
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verse omelet voor in te soppen of een gewoon gebakken omelet . Waren wel als de eerste om 8 u maar dat mocht er toch zijn . En de koffie was zwak

    Combinatie bad en douche !

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    7,0
    Goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 1 nacht

    Helaas was de slaapbank erg hard, het doucheputje verstopt en de parkeerplaats erg nauw.

    Het ontbijt was heerlijk en goed geregeld. De locatie is perfect, 5 minuten lopen naar he strand.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    8,3
    Comfortabele grote kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tv...meer dan de helft van de kanalen waren 'not available'. Zelfs npo1, npo2 en npo3 niet. Probleem werd erkend, maar er kon niets worden gedaan. Ook: gebrek aan gewone melk bij ontbijt. Alleen koffieroom...is niet geschikt voor ontbijtgranen.

    Comfortabele grote kamer. Mooie badkamer. Stilte, ondanks de locatie.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2018

    7,5
    Eén nacht was voldoende.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    We huurden kamer 630 een suite. Voor de 207 euro die we betaalden hadden we toch een welkomstdrankje verwacht en een volle koele minibar.... Niet dus. Leeg en ook niet koel..... Personeel bij ontbijt niet vriendelijk. We kregen geen goedemorgen gezegd. Het afruimen liep ook stug....

    Parking gereserveerd en veilig. Zwembad vroeg en laat geopend. Bar.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2018

    6,7
    Goed, maar kan beter.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    waterkoker zat nog water in met kalkplakjes. Geen zin meer in koffie of thee. Mooi gerenoveerd badkamertje maar opgelet, douche bak zeer glad. Kleine Tv. Toilet niet goed proper gemaakt.

    Privé parking met autolift in zelfde gebouw. Iemand van personeel gaat mee om binnen te rijden en plaats aan te duiden. Wel zeer weinig plaats om te manoeuvreren. Locatie top, zeer centraal. Ontbijt lekker. Ontbijtruimte beetje klein, kan gebeuren dat er onvoldoende plaats is. Aanvullen eten kan ook beter.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 8 augustus 2018

    6,3
    OUD VOOR DEZE TIJD
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    onthaal nog met papier en pen , kamer aan opknap beurt toe, ontbijt goed maar GEEN personeel voor op en af ruimen van tafels een groot probleem .GA MEE MET DEZE TIJD MENSEN.

    was bij de zee

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    4,2
    eerlijk is dit het minste hotel wat ik ooit deed in oostende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt ronduit slecht kamers klein airco werkt niet parking niet zoals doorgegeven personeel onvriendelijk aan de balie maar ook aan de telefoon

    eerlijk is dit het minste hotel wat ik ooit deed in oostende

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2018

    5,0
    Ik zou dit hotel aan niemand aanraden . De ontvangst was niet klant vriendelijk .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotelkamer heeft dringend een opfrissing nodig. Badkamer is in slechte staat . Tafel in de kamer stond te wiebelen op zijn poten . En het ontbijt trok op niks .

    De ligging

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    6,7
    Receptie medewerkers
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    airco/ verwarmingssysteem is aan te vragen bij de receptie met een 28 graden kamertemperatuur als gevolg . Niet zo fijn. indien je een terechte klacht hebt ( heel het verblijf beerput geur in de kamer) dan wordt daar niets aan gedaan . Indien hotel volboekt is begrijp ik dat maar een compensatie is terecht hier .

    Receptie medewerkers Ligging zwembad

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    8,8
    Een heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De recensies op booking.com. Je moet er zelf iets van maken. Onze ervaring is: wie goed doet, goed ontmoet!

    De ligging zeer nabij boulevard en prachtige strand/ zee. Zowel hotel als omgeving keurig onderhouden. Goed en vriendelijk schoonmaakpersoneel ( wordt vaak vergeten te melden). Goed ingerichte en gezellige kamer met zitgelegenheid en airco. Prima tv. Wifi werkte prima. Goed ontbijt. Fijne bewaakte garage. Klein maar zeer efficiënt door gebruikmaking van een autolift. Bijzonder prettig centrum voor een mooie afwisseling van activiteiten. Kortom bijzonder aangenaam.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    6,3
    Niks speciaals.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Veel te kleine parking terwijl we aangaven dat we een grote auto hadden, en dit voor €30 per nacht. Personenlift veel te klein. Bij het ontbijt maar 1 babystoel beschikbaar. Tv op kamer zeer slechte kwaliteit. Zeer onvriendelijk mailverkeer met de Owner van het hotel vooraf de boeking. Achter de balie wel vriendelijk.

    Niks speciaals.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 3 augustus 2018

    7,1
    Comfortabel en opfrissing nodig
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was nogal oud en had een opfrissing nodig ( vochtplekken op plafond en behangpapier was lost op sommige plekken )

    Zwembad bereikbaar tot 21u, zeer ruime douche en aparte bad, zeer comfortabele bed

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2018

    5,8
    Prijs /kwaliteitsverhouding was véél te groot.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte Wi-Fi, ongezellige kamer met gebladderd behang, douche die alle kanten op spoot, peuken op het terras. Ik wist dat ik geen zeezicht zou krijgen maar nu keek ik op muren en keek binnen in de slaapkamer van de overburen! En dat voor een zeer prijzige suite!

    Het ontbijt was prima. Het personeel vriendelijk op één na! Boulevard op loopafstand.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    5,8
    Zwembad was prima in orde.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Spek bij het ontbijt was niet hard genoeg gebakken, de keuze van beleg was beperkt. Ontbijten tot 10u tijdens vakantie zou gerust 11u mogen zijn. 2x moeten vragen om airco op te zetten aan balie want daar stond deze af en dan werkt het niet in de kamer. 3e dag na het poetsen douchegerief en shampoo niet aangevuld, gaan zeggen aan receptie zou in orde komen... helaas niet het geval. Kamers zijn aan vernieuwing toe en tapijt in kamer is niet meer van deze tijd.

    Zwembad was prima in orde. Locatie vlakbij zeedijk was prima.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juli 2018

    6,7
    Leuke vakantie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene was iets minder. Bv koelkast was niet uitgekuist. De slaapbank was ook niet comfortabel.

    De locatie. Dicht bij het strand. Zwembad was een pluspunt

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,1
    Fijne vakantie met heel mooi weer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 2 nachten

    Personeel aan het ontbijt mocht iets enthousiaster zijn, 2de dag geen broodjes, koffiekoeken enz.. bijgevuld, wat er lag was er ondanks dat je kon ontbijten tussen 8u en 10u. 2 dagen geen kinderstoel gehad bij het ontbijt omdat er maar 3 stoelen voorradig waren ,een minpunt voor een 4-sterrenhotel. Bij het uitchecken zeer kort aan de balie, ze vroeg enkel welk kamernummer wij hadden en dat was het. Niet eens gevraagd en was alles naar wens, nog een prettige reis en tot ziens.

    Heel mooie kamers met airco, een pluspunt met deze warmte. Ook bad en douche op de kamer en een apart toilet. Vriendelijk personeel aan de balie tijdens de aankomst, auto geparkeerd in garagebox met toeslag welliswaar maar stond tenminste veilig. Ook kamerpersoneel was heel vriendelijk. Leuk zwembad om even af te koelen, ontbijt was gevarieerd met broodjes, koffiekoeken, beleg,...

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 28 juli 2018

    7,1
    De ligging van het hotel, overal dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijtruimte B : geen ramen, niet gezellig ingericht en weinig personeel. Kamers ruim, maar muren hebben nieuwe verflaag nodig en afstoffen kan beter. Zijkant hotel heeft minder mooi uitzicht.

    De ligging van het hotel, overal dichtbij. Airco in de kamer. Personeel receptie. Goed bed. Goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juli 2018

    4,2
    Slecht.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt voor de prijs dat we betaald hebben was totaal niet aan onze verwachtingen. Het was zeer schaars.. Als de pistolets op waren moest je lang wachten eer ze terug bij gevuld waren. Er was dan ook weinig keus in pistolets. Er was een toastmaker maar deze werkte onvoldoende. Op een gegeven moment waren er geen glazen meer en moest je je eigen glas opnieuw meebrengen om iets anders te kunnen drinken. Tafels werden niet afgeruimd deze stonden vol en met kruimels van iemand anders. De plaats waar het ontbijt was uitgesteld was VEEL te klein iedereen liep tegen iedereen. Het was heel beperkt in keuze. Voor de prijs dat we betaald hebben moest er een uitgebreide keus zijn. Helaas was deze er niet. De roereieren er zat wel altijd iets tussen die eieren zeer onsmakelijk. Het zwembad was koud en dit voor een verwarmd zwembad te zijn. Er waren niet genoeg stoelen laat staan ligstoelen voor de mensen die er waren. Eentje ervan was zelf kapot. Het zwembad was vuil en onhygienisch qua personen die er soms in kwamen zonder hun op voorhand af te spoelen. De douche op de kamer werkte maar half als je deze hoger hield dan je hoofd kwam er geen water meer uit. Onze frigo werkte niet. Er waren geen stopcontacten aanwezig in de badkamer alleen 1 naast het bed. De haardroger was van de jaren stilletjes. De liften waren veel te klein. En dan nog maar te zwijgen van de "faciliteiten" er stond dat er sauna en hamam aanwezig was.. deze moest je blijkbaar ook nog eens bij betalen indien je er gebruik van wou maken 7,5 euro p.p... SCHANDALIG! Deze was ronduit VUIL en onhygiënisch.. Er waren vochtplekken, schimmelvlekken aanwezig in de hamam en er waren haren van andere personen in de hamam. De sauna werkte gelukkig wel maar deze was ook niet onderhouden.. De handdoeken die we kregen een ervan had gele vlekken erop. De mat waar we met blote voeten op moesten lopen daar zaten plekken op dat ik niet wil weten waar ze vandaan kwamen. De douches waren vuil.

    .

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    7,9
    Herontdekking van Oostende
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Liften werkten niet altijd, maar wel snel gerepareerd. Kamer met 3 enkel in de duurdere kamers (uitgetrokken zetel). Ontbijt mocht wat meer persoonlijker worden gemaakt. Meer dan enkel aanvullen.

    Hotel ligt heel kort bij de Dijk. Heel vriendelijk onthaal. Zwembad op gelijkvloers. Airco werkte zonder overmatig lawaai. Privé parking onder hotel met auto-lift, te reserveren voor 30 EUR, maar je ben zeker van de parkeerplaats, wel voor gevorderde automobilisten met een niet te grote wagen. Lekker ontbijt, uitgebreid aanbod.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 juli 2018

    7,9
    Mooi hotel met grote kamer vlakbij dijk van Oostende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Eerste ochtend geen tafel meer vrij voor ontbijt. Nogal druk bij ontbijt, niet alles werd even snel bijgevuld. Bepaalde stoelen bij zwembad zijn aan vervanging toe. Voor de rest zeker een aanrader!

    Mooi hotel, grote kamer, goede bedden, zwembad. Kindvriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,5
    Een super locatie voor een kort verblijf !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vriendelijkheid van het personeel.

    De kamer en het ontbijt waren goed. Er was een fijn zwembad. Je had echter het kamerkaartje nodig om er binnen te geraken maar die had je ook nodig om de elektriciteit op je kamer te bedienen. Er waren matte glazen deuren die in sommige situaties weinig privacy bieden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    5,8
    Teleurstellend voor een suite
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Spabad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De suite was ondermaats.. Haar gevonden in bed, ligzetels op het terras konden niet gebruikt worden omwille van de meeuwenstrond, jacuzzi was halfdefect en maakte een continu geluid tijdens de nacht, we hebben de kaart uit moeten trekken zodat het geluid stopte, ook de minibar was leeg

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    8,8
    De locatie was echt heel goed !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    het enige dat me tegenviel is dat er werdt gezegd dat ze een fitness ruimte hadden,sauna en stoombad maar nergens staat vermeld dat je moet betalen voor de sauna en het stoombad en die fitness ruimte was zo klein dat ik het dat niet eens noem. Voor de rest was alles zeer positief !

    De locatie was echt heel goed ! Zeer dicht aan het strand en bij winkels. Ik had een zeer aangenaam verblijf!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    7,1
    Ons korte verblijf was heel aangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was niet wat we in gedachte hadden. Zetelbed was gescheurd en overal kwam het behang los. In de badkamer voegen eruit. Kastje van de tv was geen achterkant aan

    Prima ontbijt. Vriendelijk personeel. Super goede ligging en handig dat je een parkeerplaats kan huren. In de badkamer stonden kleine zeepjes... Leuk dat er een zwembad is.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    6,7
    Suite met bubbelbad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Spabad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    -Prijs-kwaliteit verhouding is aan de dure kant - Op de zevende verdieping is er geen wifi, terwijl je daar wel voor betaald - Kleine tv en slecht beeld

    + het ontbijt + inloopdouche + bubbelbad + boxspring bed

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 17 juli 2018

    6,3
    Fantastisch
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het balkon,en misschien iets meer uitleg over de mogelijkheden in het hotel.

    Ontbijt was super!!!de kamer was in orde,maar het balkon kon properder. Voor de rest was het een goeie keuze. Zeker ideaal gelegen,dicht bij het strand en ook vlak bij het centrum.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    6,7
    Het verblijf was OK maar niet meer dan dat
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Geen stille kamer. Ik hoorde de mensen in de kamer naast mij praten en de hele nacht last gehad van het geluid van duiven op het dak (denk ik)

    Locatie was goed, in het centrum maar dicht bij het strand.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juli 2018

    7,1
    Het verblijf in Oostende was zeer goed, in het hotel gewoon
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt, garage (liever op voorhand een extra verzekering afsluiten als je van plan, bent je auto in de garage van het hotel te parkeren)

    Ligging, Hulpvaardigheid van jonge medewerkers receptie

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 4 juli 2018

    7,5
    Zeer nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    De ontbijtruimte had geen ramen. Is vrij klein voor een hotel. De openbare toiletten waren onvoldoende netjes. Het hotel kijkt nergens uit op de zee.

    Zeer nette kamers. Wij hadden de suite. Goede en propere badkamer. Parkeergarage was goed (maar wel vrij klein, dus minder geschikt voor grote auto's).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    5,4
    Dikke flop
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene, vuile ruiten, vuile douchecabine, sproeier vol kalk. 1kop koffie/dag. Haren in het bed die niet bij ons hoofd pasten. Sober ontbijt, 2 stopcontacten, 1 voor de frigo en 1voor de tandenborstel en da was het. Bij het verlaten van de kamer werkt de frigo niet meer, omdat je je toegangskaart moet uithalen. Was kamer 201. Waar het trendy hotel was weet ik niet maar zeker niet in kamer 201!! Absoluut geen 4 sterren waard.

    Niks

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    7,1
    Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De 2de kamer had een bloedvlek op de bedsprei en de gordijn.Ook lagen er haren op het bed en in het bad.

    Ruime kamers.Dicht tegen het strand, de winkelstraat en oostende kursaal. Lekker en uitgebreid ontbijt.Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 24 juni 2018

    4,2
    Personeel was zeer onvriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was zeer onvriendelijk. Personeel informeerde ons verkeerd mbt de parkeer faciliteiten. Wij zijn niet geïnformeerd over het feit dat er een markt was op de laatste dag van ons verblijf waar onze auto stond geparkeerd. Dus het gevolg is dat de auto weg gesleept is.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,9
    Goed, ietwat prijzig verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche was niet zo proper.

    De receptioniste was super vriendelijk en wist ons een adresje te geven om 's avonds lekkere, verse vis te gaan eten.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 19 juni 2018

    7,5
    Al bij al een goed verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was keuze tussen een dubbel bed of 2 aparte bedden, Maken we de keuze om 1 bed te hebben kregen we toch twee aparte bedden.. Bovendien heb ik betaald voor een superieur kamer. Maar kreeg een gewone kamer met de prijs van een superieur kamer. Geen balkon niets.. Het ontbijt was ook niet erg uitgebreid, niet heel veel keuze. Prijs kwaliteit ben ik een beetje teleurgesteld.

    Het personeel is in heel erg vriendelijk! Geen last van straatlawaai ondanks we aan de straatkant sliepen.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    Jammer dat we 2 dagen slecht weer gehad hebben, en dat Oostende 'n bouwput is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vloerbedekking op de kamer is niet hygiënisch.

    Ontbijt was prima, alles aanwezig lekkere koffie ,veel soorten brood ,gekookt ei en roerei, lekker beleg. Badkamer met bad en douchecabine toilet apart.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    4,2
    zwaar tegenvallend!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    persooneel zowel aan receptie als in ontbijtzaal ronduit chagerijnig. eten ontbijtbuffet onvoldoende aangevuld, tafels worden niet afgeruimd waardoor je dat maar zelf doet en er andere tafels vol rommel staan. kamers klein, alles wat je vraagt lijkt te veel. kamers worden ook niet opgeruimd in ochtend.

    de omgeving en het zwembadje

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,8
    Het was prima. Ik had het om de prijs meer luxe verwacht.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers kwam luxe. Zeker voor de prijs hadden ik veel meer verwacht. Het hotel staat aan als een 4 sterren hotel. Maar vind het kwa comfort een 2 a 3 sterren. Zeker geen 4. De kamer was schoon voor het zicht. De wc was naast het bed. Dat kan echt niet. De bad kamer erg simpel en vond ik er erg gebruikt uitzien. Liften erg krap. Een buggy past er amper in.

    Het ontbijt wassen prima.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    7,5
    Tegenvaller!
    • Zakenreis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op onze reservatie stond er ruime kamer met groot zetelbed...(3 volwassen personen) ... het bleek bij aankomst een kleine 2 persoonskamer te zijn met een heel klein zetelbed( junior?)waar je moest overkruipen om het groot Bed te bereiken....er was geen andere kamer beschikbaar dus moeder kon in het kleine zetelbed dat veel te smal en te kort was...en ze heeft geen oog dichtgedaan!

    Lekker ontbijt

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    5,8
    De Kussens waren van mindere kwaliteit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De Kussens waren van mindere kwaliteit. Een goed ontbijt , doch niet super. Veel te kleine ontbijtruimte. Weinig licht op de kamer, behang kwam ook los, oogt niet mooi.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 19 april 2018

    7,9
    Schone kamer, goed ontbijt en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vrij gehorige kamers

    Schone kamer, goed ontbijt en vriendelijk personeel. Ligging dicht bij de boulevard en het strand. Volop horeca in de directe omgeving. Centraal gelegen t.o.v. openbaar vervoer.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    7,9
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Op de kamer wat loshangend behangpapier, op de tv was het beeld niet zuiver. Het omkleedhokje in zwembad was vuil( papiertjes op de grond).

    Het zwembad en de ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    9,6
    Prima hotel als uitvalsbasis.
    • Individuele reiziger
    • Superior Eenpersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik had een parkeerplek gereserveerd en ging er vanuit dat dit buiten voor de deur was. Echter onder het hotel bevindt zich een twee verdiepingen tellende garage. Men bereikt de ruimte middels een autolift. De baliemedewerkster waarschuwde mij al vantevoren dat de bewegingsvrijheid van je auto zeer beperkt is. Ze had niets gelogen. Het is allemaal zeer krap aan. De auto tijdens mijn verblijf verder niet gebruikt. Bij vertrek moest ik er toch aan geloven. Ik ben eruit gekomen maar vraag mij niet hoe. Je rijdt er makkelijk schade. Mijn tip plaats je auto in een van de vele algemene parkeergarages. Boven op de boulevard zit er een op nog geen tweehonderd meter en waarschijnlijk tegen een voordeliger tarief.

    De ontvangst was zéér vriendelijk. Hoe alle zaken verliepen in het hotel werd prima uitgelegd. Ik reisde dit keer alleen en was verrast over de ruime kamer (205) en een tweepersoonsbed. Dus zeker geen achterafkamertje. Het ontbijt is er eenvoudig echter voldoende.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    5,8
    Had voor 4 sterren een properdere badkamer verwacht
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kwaliteit van het bed was niet goed. Zeer slechte hoofdkussen. Oude en vervuilde afwerking in de badkamer (vuile silicone, kapotte doucheslang, slecht werkende kraan)...

    De vriendelijke receptioniste

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,9
    zeer vriendelijk personeel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite met Spabad
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    hadden een suite met Spabad en de tv en kwaliteit van het beeld was supperslecht. Je verwacht toch voor zo'n suite een grotere tv en zeker al beter beeld . zonder geruis.

    zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    6,3
    Oostende is een ideale plaats om een gezellig weekend te beleven.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    TV met veel mist. Het werd beloofd om de eerste avond te herstellen maar helaas is het niet gebeurd. Het geheugen van de kluis was defekt. Te weinig uitleg op gebied van de faciliteiten. Het ontbijt is minimalist (Een 4 sterren-hotel kan beter)

    De kamer

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    5,8
    redelijk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 1 nacht

    Het zwembad was vrij koud, het parkeren heel duur en er kwam aanvankelijk bruin water uit de kraan. Bij een klacht werd vrij laconiek gereageerd: o, dat kan als de kamer een tijd niet gebruikt is. Bij mijn zorgen voor legionella werd gezegd: vorige week zaten we nog vol. Tegenstrijdig dus.

    Het ontbijt was goed. ook fijn dat er een zwembad was.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,5
    De centrale ligging
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets meer uitleg bij het parking-gebruik. De eerste dame was echt niet vriendelijk omdat onze auto's groter waren dan verwacht en ze daarom niet in de parking aan de overkant binnen konden.

    De centrale ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    4,6
    De locatie vlakbij strand en centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schimmel in badkamer, toilet bleef doorlopen, behang kwam vd muur, sauna niet hygiënisch (ook daar schimmel, verf komt van de muren en vloer was van tapis plein). Ontbijt niet aangevuld. Tafels in ontbijtzaal niet afgeruimd waardoor er geen plaats was.

    De locatie vlakbij strand en centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    9,6
    Zeer tevreden van onze keuze - hier willen we nog terugkomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Klein minpunt: de douche kan niet 'opgehangen' worden, dus tijdens het afspoelen moet je de douchekop vasthouden. Dit is echter het enige minpunt.

    Centraal gelegen hotel, vriendelijk personeel, propere en comfortabele kamers met goede bedden, verzorgd ontbijtbuffet. Kamers waren al 's morgens klaar toen we arriveerden, dus we konden ineens onze koffers al wegzetten.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    4,2
    Zwaar Overpriced voor een verouderd hotel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - kamerkaart (sleutel) werkte niet - 1 babystoeltje beschikbaar in het restaurant. Schandalig voor een familiehotel. (Tip voor Hotel Europe: in Ikea zijn dit soort stoeltjes niet duur) - wanneer we ‘s middags een opwarmmaaltijd wouden geven aan onze dochter in de bar van het hotel wou ook niemand de moeite doen om even de babystoel uit het restaurant te nemen. - na het nemen van een bad, lekte het in de kamer onder ons - afbakbroodjes van dag voordien (steenhard)

    Proper zwembad & koffiemachine bij ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    7,9
    Dik in orde!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De info over het bestaan van twee ontbijtruimten.

    De kamer was zeer ruim. De geluidsisolatie was goed. Het ontbijtbuffet was uitgebreid en netjes verzorgd. Leuk dat er ook een bar was in het hotel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 september 2017

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Het ontbijt was goed, maar de vriendelijkheid van de meisjes, was maar voor zo te laten. De kamers werden niet goed gekuist, de laatste dag heb ik zelf vuil op mijn nachtkastje kunnen schrijven, dus dat wil zeggen dat er geen stof werd afgedaan, en ik denk dat de stofzuiger ook stuk was. Voor een 4-sterren hotel, hadden we toch iets anders verwacht.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    3,5
    niet voor herhaling vatbaar !!!!!!!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 7 nachten

    In de ontbijtzaal was te weinig personeel .Tafels werden niet afgeruimd met als gevolg geen propere tafels meer vanaf 9 uur . kamers verouderd en hele kleine badkamer .

    Het ontbijt was ok .maar ook niets meer.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    5,0
    Vergane glorie
    • Zakenreis
    • Stel
    • Superior Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel heeft 4 sterren, maar geeft meer het gevoel van vergane glorie. Alles ziet er een beetje afgeleefd uit.

    Ik kan niet meteen iets bedenken waar ik van onder de indruk was.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 augustus 2017

    8,8
    Aangenaam hotel. Ruim ontbijt en ondergrondse garage is handig maar niet goedkoop.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Superior Tweepersoonskamer met Bank
    • Verbleef 2 nachten

    kamers mochten wat ruimer zijn.

    Ontbijt is ruim voldoende en uitgebreid. Kamers zijn een beetje te klein voor met 3 personen te overnachten (de kamer die wij hadden dan toch). Vriendelijk personeel en alles netjes verzorgd.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    5,4
    Hoge prijs voor matige kwaliteit! Max 3 sterren-waardig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie was waardeloos We hadden een dubbelbed gevraagd, we kregen twee enkele bedden We hadden een kamer gevraagd waar het rustig was, we kregen een kamer aan de straatkant waardat er een vrachtwagen om 6u moest lossen... Water in het toilet was bruin bij aankomst... Zeker geen vier sterren waardig!

    Goede ligging vlakbij de zee en het centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    4,2
    Matig hotel tegen hoge prijs
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel was kort en zakelijk met mimenten zelfs onvriendelijk. Ontbijt was niet in orde, fruitsap was op en spek ook. Tafels werden met de hand afgeveegd. Ligging was lawaaierig en parking erg krap en niet voor onervaren chauffeurs. De kamers zijn verouderd en klein. De bar is ongezellig en bijna een last als ze je iets moeten brengen.

    Het binnenzwembad

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    7,9
    goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    DE SERVICE BIJ HET ONTHAAL KON BETER. DE TAFELLAKENS VAN HET RESTAURANT WAREN NIET NETJES. DE SCHOONMAAK VAN DE KAMERS.(ofwel veel te laat of te vroeg)

    airco

    Verbleven in augustus 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: