Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Flandria-centrum 1-sterren

Barrestraat 3, 9000 Gent, België

#39 van de 42 hotels in Gent

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1553 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,1

  • Comfort

    6,6

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    6,6

  • Personeel

    8,5

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    5,8
    Dringend aan opfrissing toe
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Oud pand, ok, maar dringend op te frissen! Tapijt, schilderen, meubels, sanitair...verouderd! Heel warm in de kamers! Wij boekten 2-persoonskamer,maar is in feite een 1-persoonskamer met bed bijgezet, tot tegen de kasten, heel krap!

    Ontbijt prima. Ligging goed. Personeel vriendelijk.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 18 juli 2018

    4,6
    Niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wateroverlast in de kamer door een lek bij de buren, Meubelen die half afgewerkt en in slechte staat zijn, Hygiëne die te wensen overlaat, zeer pover ontbijt, Verantwoordelijke niet te bereiken.....

    Het vriendelijke personeel

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 15 juli 2018

    7,9
    Prachtig uitzicht op St Baafs, rustige kamer, ideale ligging...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel basic kamer, weinig stopcontacten, heel warm, maar ventilator werkte wel. Geen lift. Badkamer was gedeeld, andere mensen waren niet zo proper.

    Prachtig uitzicht op St Baafs, rustige kamer, ideale ligging pal in het centrum, supervriendelijke man aan de receptie, hij heeft mijn bagage naar boven gedragen. Ontbijt zeer lekker, uitgebreider dan verwacht en vers.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    8,3
    Heerlijk verblijf! Basic, alles wat je nodig hebt in een vriendelijk en gastvrije sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan zo niks bedenken. Misschien is t was gehorig maar heb er geen last van gehad.

    De gastvrijheid van het personeel en de behulpzaamheid! Echt heel fijn!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    7,5
    Een leuk prima gelegen hotel met plezierig personeel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Met weinig moeite zou de wasbak vast gezet kunnen worden (wachten tot er iemand op steunt en deze naar beneden komt!?) De tv op de tafel in plaats van op de kast zou het kijk gemak vergroten .Losse tegel in de badkamer Veel slordigheden niet echt fouten(,zonde) met het verhelpen van deze gebreken een perfect hotel voor een goede prijs.

    Het ontbijt was redelijk, de koffie en de broodjes waren uitstekend, het beleg kan beter (ham). Miste placesmats (hygiene).

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    5,4
    erg oud en vervallen hotelkamer, vloeren rot en scheef van...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    erg oud en vervallen hotelkamer, vloeren rot en scheef van de lekkende badkamer, deurposten kapot, geen mogelijkheid om de douchekop op te hangen. parkeren €26 eu per 24uur.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    7,9
    Vooral genoten van de stad, heerlijke ontspannen sfeer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het slaapgedeelte was erg klein, je moest je tussen het tafelblad en bed wringen om aan de andere kant te komen. Erg donkere kamer en de lampen gaven niet veel licht. Uitzicht op achteraf platjes.

    De ligging van het hotel was uitstekend, 3 minuten van de belangrijkste bezienswaardigheden! Het personeel was erg vriendelijk, het ontbijt compleet.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    8,8
    Perfect
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Alles was goed,

    Ons werd zonder problemen een kamer aangeboden met zo min mogelijk treden i.v.m. handicap dat vonden wij heel fijn, dit heeft ons verblijf in dit hotel erg aangenaam gemaakt.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 17 juni 2018

    7,5
    Prima hotel voor de prijs
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was klein en wat veroudert, deur ging moeilijk open, geen parkeer mogelijk heden maar hebben bij de decathlon geparkeerd en de shuttlebus naar centrum genomen.

    Prima ontbijt met vers gebakken broodjes , dicht bij het centrum, prima prijs voor wat het hotel bied.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 juni 2018

    4,2
    Slaapplek...
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne...

    Alles was''basic..en niet netjes...was voor ons enkel een''slaapplaats...de ligging was Wél goed maar moeilijk te vinden..''

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 10 juni 2018

    8,3
    Zeer goede ligging nabij het centrum.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was verouderd, je zag buizen lopen die ik de muur zaten omdat er bezetsel weg was. Ontbijt mocht iets uitgebreider...

    Zeer goede ligging nabij het centrum. Zeer rustig gelegen, geen last van lawaai. Zeer vriendelijk personeel! Erg behulpzaam!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    5,8
    Ondanks de tegenvallende kamer een leuk verblijf in Gent gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer 2 viel ons tegen. Heel krap en gaf een goedkope indruk. Voor de kamerprijs bood de kamer van 12m2 veel te weinig. Er was ook duidelijk achterstallig onderhoud te herkennen, zoals los behang en slecht functionerend rolgordijn. De badkamer beviel ons wel.

    De locatie dicht bij het centrum en bezienswaardigheden. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Basic, ietwat verouderd maar toch gezellig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer was een beetje heel basic, waren hier en daar wel makkementen die zouden moeten hersteld worden. Zoals douche deur die niet toe kon, dus opletten dat je niet teveel spatte. Toilet deur kon ook niet helemaal dicht.

    Personeel was heel vriendelijk en behulpzaam, bij het ontbijt kwamen we niets tekort.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    5,8
    leuke stad en gezellige mensen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    de hotelkamer was slecht en niet schoon het hotel is toe aan een grondige verbouwing. we hadden kamer 16 met daarin 2 bedden tegen elkaar i.p.v. naast elkaar de kamer is geschikt voor 1 persoon en zeker niet voor 2 personen.het staat wel op de site dat de bedden tegen elkaar staan maar dat hebben we niet gelezen, maar dat neemt niet weg dat deze kamer niet verhuurd mag worden en zeker niet voor die prijs.

    het personeel was perfect en het ontbijt was goed.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    5,4
    locatie goed rest magertjes
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De receptie was zeer mager bemand, matig ontbijt, de badkamer had een bad maar geen stop en die konden we ook niet krijgen volgens de receptie, schuifwand in het bad voor de douche viel bijna om en als je het veilig plaatstte had je nog maar een halve doucheruimte over, de kamer had veel loshangende electriciteitsdraden.

    De locatie was prima

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    8,3
    De kamers waren ruim, het ontbijt was uitgebreid en de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het interieur (behang, verf, afwerking van de vloer) verdient wel wat onderhoud.

    De kamers waren ruim, het ontbijt was uitgebreid en de versgemalen koffie was heerlijk! Niet te vergeten was er erg vriendelijk personeel.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    4,2
    Te kleine kamer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine kamer. Ik moest aan het voeteinde op het bed kruipen omdat er naast het bed, rechter zijde, geen plaats was. Tip: Maak er een eensperpersoonskamer van en fris de kamer op! Dringend herstellingswerken nodig!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 28 maart 2018

    4,6
    Goed voor één nacht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer gaf beetje slordige indruk qua afwerking maar was wel proper. Gordijnen hingen wat scheef, geen goede afwerking interieur (muren en afwerking...)

    Ontbijt was OK, goed verzorgd!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    5,0
    Een teleurstelling.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Zorg aub dat ze u niet op kamer 23 steken want daar zijn geen foto's van terug te vinden op de website. 1 WC voor het hele verdiep in dezelfde kamer als de gedeelde badkamer - gedeelde badkamer was verouderd en ronduit onhygiënisch - op de kamer waren vieze plekken op de spiegel - er was slechts één stopcontact als je terwijl TV wilde kijken - de deur klemt... Wij zijn niet op zoek naar luxe, maar dit was gewoonweg ondermaats.

    Het ontbijt was sober maar zoals verwacht. Het personeel was vriendelijk en de ligging was top.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,5
    voldeed aan de eisen. Een 7.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De bewegwijzering naar de douche was er niet. Ik had een kamer met gedeelde douche en toilet op de gang. Onderhoud van die badkamer had wat beter gemogen.

    Kwaliteit van de matras was goed. Weinig geluid van buiten. Ontbijt was ruim voldoende en keuze genoeg.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    9,2
    Aanrader !!!!!!!!
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wc op de gang maarwas verwittigd.laatste kamer geboekt.volgende opteer ikvoor kamer nr22.zicht op stbaafs.maar geen kritiek

    Super ontbijt.vriendelijke gastvrouw en goede obtvangst aan de receptie!!!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    2,9
    Smeerboel van hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bad kamer puinhoop. Douchdeur stuk. Schimmel overal. Tegels gebroken. Afvoer verstopt. Goor vettig.

    Niets beviel alles was tegen verwachting. Vies goor hotel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    5,4
    goed bed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer verouderd en basic hotel. Heeft dringend een opknapbeurt nodig. Trappen beschadigd, plinten stuk, muren niet proper. Geen comfort- Kamer en badkamer zeer verouderd. Vuile wc borstel, licht boven lavabo beschadigd, wc pot onderaan vuil, wc klink niet proper. Ondanks ontbijtbuffet formule, zeer sober ontbijt.

    goed bed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 maart 2018

    7,5
    Prima hotel voor een city trip.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Schuine vloeren en een kapotte licht sensor op de badkamer. Stad en hotel zijn niet ideaal voor mensen die slecht ter been zijn.

    Top locatie. Overal vlakbij.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 17 maart 2018

    6,3
    Eenvoudig maar prima hotel midden in het centrum.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het was 's nachts erg gehorig. Buiten was er veel lawaai. Maar toen het buiten rustig was, was er de hele nacht door gerommel op de gang te horen.

    Erg vriendelijk en behulpzaam personeel. Goed ontbijt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,9
    Goede prijs-kwaliteit verhouding.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen (betaalbare) parkeergelegenheid bij hotel. Tip: parkeer de auto in parkeergarage Interparking Zuid. Vanaf daar is het 10 minuten lopen naar het hotel.

    Goede prijs-kwaliteit verhouding. Uitstekende locatie, vriendelijke personeel en simpel, maar prima ontbijt (verse broodjes, gekookte eieren, koffie etc.). Basic kamers, maar in orde.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    6,5
    verblijf was goed alleen zou ikvolgende keer een andere kamer willen en een netter kamermeisje.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was oud en klein en met op en afstapjes. in de badkamer kon je niets ergens neerzetten. Het kamermeisje was erg slordig. Ze trok het dekbed wat recht en vond het dan prima. Het bed werd niet fatsoenlijk opgemaakt.

    Het ontbijt was prima. De mensen waren vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    6,3
    Kamer kwam niet onderhouden over
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje smoezelige kamer kwam niet fris over

    De kamer viel tegen.losse stopcontacten.lampjes kapot Bad gelegenheid krap Tegels op de badkamervloer stuk en scherp (1 kleine verwonding hierdoor)

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    8,3
    Gezellige plek met prima ontbijt, fijn bed en vrolijk personeel (inclusief schoonmaak/ kamermeisjes)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Laag plafond bij de trap, dus iemand vanaf ongeveer 1.80 m kan zijn hoofd stoten. Bordje plaatsen of duidelijk vermelden bij binnenkomst.

    Voldoende keuze, lekker, gevarieerd ontbijt. Heel fijn bed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    8,3
    lekker centraal en gezellig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik dacht dat we een 2 persoons bed zouden krijgen, maar dit waren weer twee 1 persoonsbedden tegen elkaar aan.

    sfeer relaxt, ontbijt met lekker verse broodjes en zacht gekookt eitje.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 3 maart 2018

    4,6
    Verblijf was niet goed maar gelukkig was het gezelschap wel een Toppertje!!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Ontbijt: Weinig keuzen/Heel beperkt - Personeel: Sprak geen Nederlands, kon geen info. geven over faciliteiten in de buurt, was in het algemeen onvriendelijk. - Kamer: Sober, niet proper, geen mogelijkheid tot drank op de kamer (geen koelkast, koffieapparaat,...) , in het algemeen geen aandacht geschonken aan het algemeen voorkomen/de afwerking van de kamer (de overgordijnen hingen los aan de gordijnhouder), Nadat 1 iemand gedoucht had was het warm water op. - Parking: Niet aanwezig - Geen reductie in parkeergarage in de buurt - Geen lift aanwezig

    Het verblijf was in het algemeen niet geweldig!!!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 februari 2018

    6,3
    Goed voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt op alle vlakken. Kamer was niet proper, stoffig. Badkamer vertoonde schimmelplekken in douche. Geen haardroger. Ontbijt was niets speciaal. Koffie uit thermosfles, voor expressokoffie moest bijbetaald worden, hardgekookte eieren, keuze uit twee charcuteriesoorten en twee kaassoorten. Geen gebak. Ik zou hier geen ganse week kunnen gaan ontbijten. Geen lift, dus zo goed als ondoenbaar voor mensen met bewegingshandicap.

    Locatie was erg tof in centrum Gent. . Kamers ruim, goed bed. Vriendelijk baliepersoneel. Toeristische informatie wordt spontaan aangeboden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 14 februari 2018

    10
    Subliem onthaal
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niks

    Ontbijt viel prima mee, dit alles voor een budgetvriendelijke prijs Zeer hartelijk en coviviaal onthaal Uiterst vriendelijk en behulpzaam voor vragen , telefonie taxi-service en meer... Doe zo voort! Groeten. Chris

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    8,8
    éénvoudig proper hotelletje met heerlijk ontbijt in hartje Gent
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    het is een ietwat verouderd hotel , MAAR wel proper en naar prijs/ kwaliteit. Goed voor citytrip/ kort verblijf

    de vriendelijk- en gedienstigheid van het personeel is opmerkelijk. het was een zeer goed verzorgd ontbijt dat constant werd aangevuld met verse broodjes, beleg ,.... een slecht werkende Tv werd onmiddellijk verholpen. goede verwarmde kamer, want 't was koud.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 13 februari 2018

    7,9
    Prima hotel met vriendelijk personeel op een toplocatie; wel wat gehorig.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Een nadeel wat voor ons de gehorigheid van het hotel. Tijdens de drie nachten dat wij er verbleven kwamen er telkens na middernacht gasten thuis op de verdieping boven ons, waar wij een paar uur van wakker bleven.

    Een leuk hotel op een perfecte locatie, met zeer vriendelijk personeel en een gemoedelijke sfeer. De uitrusting van de kamers en het ontbijt waren prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 februari 2018

    7,5
    Locatie is heel goed !
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    jammer van het nachtlawaai; klanten die door het raam stonden te roken rond 3h00 's nachts en veel storend gepraat... Bij het ontbijt was het brood oud en kwam uit de dieprvies ... kamers kunnen gerust een verfrissing gebruiken.

    Locatie is heel goed !

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 januari 2018

    6,7
    het personeel, aller aardigs
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    parkeren maar zal wel een oud zeer zijn , betaalde 58 euro voor parkeren heel jammer natuutrlijk hadden we de wagen een paar km verder kunnen parkeren Maar was moeilijk met de bagage.

    het personeel, aller aardigs

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,9
    Ok Budget Hotel.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Wc naast mijn kamer had slecht licht, en ik vind dat vloerbedekking in de wc niet meer kan!

    Was ok, had niet gezien dat de douche op de gang was en gedeeld moest worden. Dat is mijn schuld, verder geen probleem. Ok Hotel voor het geld. Super ligging voor budget reizigers en Toeristen,. Mensen van het Hotel zijn erg aardig en geven goede tips over waar je kunt eten enz.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    5,0
    Het bed lag lekker maar daar is ook alles mee gezegd.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Erg kleine kamer!! Je kan je kont niet keren... Dit kwam door de rare balken in de kamer... De kamer was ook erg oud en vies... Verlichting werkte niet in de douche... 1 stopcontact in de hele kamer! Het hele hotel kan beter een periode sluiten voor een grondige renovatie!! Kamer was dus aan de dure kant voor de kwaliteit van het hotel/kamer...

    Het bed lag lekker maar daar is ook alles mee gezegd... Bagage kon op de dag van uitchecken gratis worden achter gelaten om later op te halen. Geen last gehad van omgevingsgeluid! En dat tijdens oud en nieuw :)

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    5,0
    De gedeelde badkamer was vies en de wc en tegels van de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gedeelde badkamer was vies en de wc en tegels van de douche zaten niet goed vast. De slaapkamer was heel klein en uit de wastafel kwam geen geen water.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    4,6
    Eenmaal op budget, maar de volgende keer toch weer lekker op luxe.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Prijs is aan de hoge kant voor de kwaliteit die geleverd wordt. Kamer 21 ruikt naar chloor, de deur klappert continue (ook 's nachts), de kamer is zo vochtig dat we wakker werden met keelpijn, de vloeren kraken, de wanden zijn dun.

    Locatie is goed. Gent is geweldig.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    9,2
    Een fantastisch hotel, wat we iedereen aan zouden bevelen!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De douche, heerlijke harde straal, maar bleef niet echt goed in het haakje hangen.

    Dit hotel heeft echt al onze verwachtingen overtroffen. Geweldig vriendelijk personeel, een ruime kamer, prima ontbijtje wat constant bijgevuld wordt. Je kunt gebruik maken van paraplu's, fohn, borden, bestek en ga zo maar door. En bovenal de locatie, echt perfect! Wij hebben een geweldig weekend gehad en zouden dit hotel iedereen aanbevelen! Het is knus en gezellig, niet luxe. Dus als je daar van houdt, zou ik dit hotel aanbevelen voor de locatie. Een tip: de auto gratis parkeren bij een P+R en dan de gratis shuttle bus naar het centrum nemen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    6,7
    Een klein en eenvoudig hotel op een prima locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het sterk verouderde interieur. In de kamer en andere plaatsen in het hotel zijn meerdere zaken kapot of sterk verouderd.

    De locatie bevindt zich vlakbij het centrum. Binnen enkele minuten sta je in hartje stad.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 28 december 2017

    7,9
    toffe stad
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    dubbelbed gevraagd maar het waren twee enkele die tegen elkaar geschoven waren en uit elkaar schoven 's nachts, dunne muren

    zeer vriendelijk personeel, perfecte ligging, mooie kamer

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 20 december 2017

    5,5
    Dagje uit voor de kerstmarkt en avond culinair genieten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderde kamer met meubilair die super dringend aan vervanging toe is. Geen water op de kamer , wel een lavabo zonder dat er water uit komt. Bed was wel goed gelukkig.

    Het ontbijt viel mee al was er geen fruit of verse groenten(tomaat ,komkommer) Het personeel was vriendelijk genoeg .

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 december 2017

    7,1
    Kamer toe aan renovatie in gezellig kleinschalig hotel.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ijskoude badkamer, moeilijke temperatuurregeling kranen en verwarming. Diverse onderdelen sterk verouderd

    Vriendelijk personeel, super ligging, goede bedde

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2017

    5,8
    Het ontbijt,
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt, ik heb bijna een scene moeten maken om de wastafel in de kamer te laten werken Er was weinig know how over de musea en hoe daar te komen

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 18 november 2017

    7,5
    Eenvoudig hotel, maar prima voor 1 nachtje (of 2)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje verouderd, sommige dingen zijn aan opknapbeurt toe. Prijs kamer was (redelijk) laag, dus dan moet je ook niet te nauw kijken.

    Vriendelijk personeel, je krijgt ook meteen een plattegrondje van Gent. Goede bedden, goed ontbijt en goede wifi (vinden sommige mensen belangrijk).

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    7,0
    Prima hotel voor een weekendje Gent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt voldeed, maar had iets uitgebreider gekund, met bijvoorbeeld fruit.

    De locatie was perfect. Een klein stukje lopen en je staat midden in het centrum. Het personeel was ook vriendelijk. De kamer was klein maar schoon.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    4,2
    Personeel is vriendelijk. Verder was het overige een teleurstelling.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer in slechte staat, zeer gehorige dunne muren. Riool geur in hotel en kamer. Gordijen maken de kamer niet donker voor alle verlichting vanaf buiten.

    Bed was goed

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    7,1
    prima prijs/kwaliteit verhouding en prima hotel om een weekendje te verblijven.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de douche was geen douchestang, waardoor je de douchekop moest vasthouden tijdens het douchen. Dat was best onhandig tijdens het haren wassen etc. maar het was geen ramp.

    Prima ontbijt, alles wat je nodig hebt. Ook hadden we goede tv, wat voor 's avonds wel lekker was. Het hotel was op loopafstand van het centrum, wat ontzettend fijn was.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 oktober 2017

    7,1
    Prima hotel voor deze prijs. Sober, maar schoon en alles aanwezig. Ligging is fantastisch!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte afwerking in hotelkamer, bv onder wasbak niet getegeld, behang bladdert, kabels slecht weggewerkt, zomaar een plank tegen de muur getimmerd als nachtkastje ipv iets moois voor gezocht en netjes gedaan.

    Prijs-kwaliteit verhouding

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    8,3
    Redelijk goed van prijs en goed gelegen,vriendelijk en behulpzaam personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    De wand om te douchen kon bijna niet dicht en er is een bad maar geen stop.

    Het personeel was heel vriendelijk,het ontbijt was niet uitgebreid maar zeker goed en de ligging was perfect. Bed was goed.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 22 september 2017

    5,8
    Goed dood het gezelschap
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We zaten in het huis naast het hotel, niet gezellig, verouderd en een muffe geur want alles was in tapijt. Ook veel lawaaihinder, we konden de gasten in de kamer boven ons horen rondlopen. De dag nadien, toen we onze bagage gingen halen, stond er grootvuil voor onze kamer met een afgebroken kamer waarronder bedden en heel vieze matrassen. We konden alleen maar hopen dat wij niet daarop geslapen hadden. De kamer heeft zeker een ferme opknapbeurt nodig. Goed voor één nachtje ...

    Het ontbijt was goed, basis maar alles was er. Propere ontbijtruimte. Dicht bij Sint-Baafsplein,vriendelijke bediening

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    3,8
    hotel zeker geen aanrader
    • Zakenreis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    verouderd hotel electriciteitskabels liepen over de muren badkamer: schimmel in douche, verkalkte kranen, geen thermostatische kraan in douche, water was gloedheet kamer was niet grondig gepoetst prijs kamer: 75 € ( volgens prijslijst op kamer) , wij hebben 112 € betaald via booking.com dat is 50 % extra, jammer te lezen als trouwe booking.com klant

    ligging was oke tov centrum

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 20 september 2017

    7,1
    Prima voor 1 nachtje
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is wat verouderd. De afwerking is niet zo netjes. Miste een croissantje bij het ontbijt ;-) en de verse jus 'd orange. voor de rest prima ontbijt.

    De communicatie was perfect.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    6,7
    Weekendje Gent, verblijf hier is volgens mij ook gericht op korte verblijven. Gent is prachtig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    We verbleven in het huis naast het hotel, waarschijnlijk ooit een studentenkot geweest. Alles was aanwezig, flatscreen dubbel en enkel bed. Maar je zag in de kamer dat alles amateuristisch was aangebracht, oude bekabeling, waterleiding en afvoer door de kamer. Weinig plaats om meegebrachte kleding in op te bergen.

    Goed ontbijt, regelmatig aanvullen van de gepresenteerde eetwaren. Zeer goede locatie. Is een bewonerszone dus absoluut niet parkeren. Heb er een boete van 80€ aan overgehouden, het was zeer slecht aangegeven dat dit een bewonerszone was. Parking de reep beste mogelijkheid. Was wel even zoeken voor ik die gevonden had.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 10 september 2017

    5,8
    prima bed, prima ontbijt, vriendelijke mensen!
    • Stel
    • Driepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Accommodatie heeft nodig een opknapbeurt nodig. Op jullie site staat dat er een parkeergelegenheid aanwezig is. Dat vind ik misleiding, die is er niet. Je wordt gestuurd naar een parkeergarage à 25 euro. Daar mag je dan ook wel mee adverteren!

    Personeel is prima!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    3,3
    Gent is heel mooi. Slecht hotel, de info welke ik hierover kon vinden, was beperkt.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 5 nachten

    Zie het verhaal hierboven.

    Het hotel heeft ontzettend veel trappen, opstapjes. Dit begint buiten al. Het is daardoor uitkijken. Ik vind het persoonlijk niet geschikt voor oudere, waar ik ook onder val, mensen. Zelfs in de slaapkamer een opstap!! De matras was GOED, voldoende kussens. De douche, was een douchebak, waarvan de deur 3/4 open kon, maar kwam bij openen tegen de wastafel, zodat er bijna niet in/uit te komen was, gewoon een gevaarlijke situatie. De opstap naar de douchebak was ruim 20cm hoog. 5 nachten, waarin het bed niet verschoond werd. Per dag 1 kleine en 1 grote handdoek, vind ik persoonlijk voor 2x douchen weinig, maar dat vind ik persoonlijk. Erg gehorig: het zijn 3 huizen aan elkaar. Geen lift. Het ontbijt, er was genoeg oké, maar verse broodjes b.v. heb ik gemist. Er werden bakeoff broodjes gebruikt. En er was gesneden brood. Er was wel muesli en jus. Gekookt ei. Koffie, een hoofdstuk apart: er was een kan met gezette koffie. Wilde men Expresso, dan moest hiervoor extra € 1,50 worden betaald. De kwaliteit van brood, koffie thee e.d. was een Aldi/lidl kwaliteit. Ik heb betaald €65,= per nacht voor 1 persoon, exclusief toeristenbelasting. Voor dit bedrag mag ik zeker een andere/betere kwaliteit verwachten en een beter onderhoud van de kamer. Al met al voor mij een teleurstellende ervaring

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 1 september 2017

    6,7
    Ontbijt in een mooi verzorgde zaal en ruim voldoende !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt in een mooi verzorgde zaal en ruim voldoende ! Vriendelijk personeel ! Spijtig dat de accommodatie gedateerd is en er veel details kunnen verbeterd worden : deur badkamer kan niet volledig open (bed), sweater blijven haken aan slot, scherpe metalen rand aan gaten van deurstijl. Elektronisch oog voor licht in badkamer werkt niet dus ... geen verlichting ! Wandlicht aan bureel is eigenlijk een plafondlicht, schijnt recht vooruit ! Rolgordijn beschadigd en moeilijk hanteerbaar, ........... . Te veel kleine mankementen ! ! Om te slapen met ontbijt, vlak bij het centrum tegen een lage prijs ... ok !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    10
    10/10 over all vanwege een wereldreiziger
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ik kan geen enkele negatieve opmerking formuleren. De thermostatische douchekraan was stuk en ik kreeg meteen een andere kamer die nog comfortabeler was.

    Het personeel is zeer attent, het ontbijt is uitgebreid en vers en de ligging in het centrum is fantastisch en toch heel rustig.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,2
    Heel mooie stad gent !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene van het tapijt en op de stopcontacten , badkamer , was een bad aanwezig maar geen kraan in het bad , ook geen dop enkel douchestang. Douchescherm pastte niet op het bad met als gevolg heel de badkamer nat , op de muurtegels stonden nrs geschreven , stopcontacten los in de muur , wc-pot onderaan vol kalk , ... was een kamer naast het hotel gelegen , mss in het hotel de kamers wel oke ?

    Vriendelijk personeel , bed sliep goed

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,1
    We komen terug naar gent maar boeken wel ander hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet voor ons proper genoeg. Stof van vorige onder bed . Douches mogen verniewd worden

    Ontbijten was super. Goed verzorgd. Daarentegen was de kamer minder

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    3,8
    Zeer kort!! Erin en eruit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden ingecheckt , waren op onze geboekte kamer, en het was 100 x niets , onhygienisch, ook de douche en toilet waren onhygienisch vocht/ schimmel op muren, wastafel op slaapkamer was vies. Wij hebben er niet geslapen hebben ons weet afgemeld bij de balie en hebben €66,00 moeten betalen . Wij waren zeer teleutgesteld!!! Terwijl gent een hele gezellige stad is! Ik beveel mijn vrienden/familie/buurtgenoten/ bekenden dit hotel zeer zeker niet aan.

    Gent centrum

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    7,1
    Redelijk voor wat je krijgt, budgethotel in een fantastische stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    We werden helaas wakker onder de beten van bedwantsen. Verre van fijn. Controleer je kamer en vooral je bed hier dus goed op wanneer je besluit bij dit hotel te gaan reserveren, want voor ons was dit wel een flinke domper op het verblijf.

    Het bed is fantastisch, het personeel heel vriendelijk en het ontbijt is lekker, eenvoudig maar goed! Daarnaast is alles op loopafstand, maar zit je net ver genoeg van de stad om een heerlijk rustige kamer te hebben.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2017

    6,3
    We hebben het naar onze zin gehad in Gent , jammer dat het hotel tegengevallen is !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt ! En had echt niet verwacht dat het zo verouderd was , ga zeker hier niet terug !

    Het ontbijt was maar gewoon , had er meer van verwacht ! De kamer was echt verouderd , kleine douche , het bed was wel heel goed ,

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    7,5
    Goedkoop basis hotel dat een gunstige ligging heeft in het centrum van Gent.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Aan met name de badkamer is wel te zien dat het allemaal al 'wat ouder' is, de deurposten hier hadden wat afbladderende verf. De douchekop is niet op te hangen, wat echt niet handig is. Dat kan simpel verbetert worden. In de badkamer ook nog een 'loos' stroomdraadje met 'blokje' er op dat qua veiligheid volgens mij niet helemaal optimaal was.

    Goedkoop basis hotel dat een gunstige ligging heeft in het centrum van Gent. Groot bed dat lekker ligt, TV met veel kanalen en een ventilator op de kamer, wat best fijn is in de zomer. Vriendelijk personeel en lekker ontbijt, waarbij de keuze wel niet al te ruim is. Voor de betaalde prijs in het centrum van Gent tijdens de fantastische Gentse Feesten een goede deal.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    4,6
    geen aanrader voor anderen,voor een of twee dagen,maar niet meer.
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer te klein en parkeren duur.

    ontbijt goed, faciliteiten niet aanwezig,,parkeren duur en moeilijk,zeer kleine kamer. pluspunt was dat alle bezienswaardigheden binnen korte afstand zijn . Om zaken te doen alles dichtbij,maar geen hotel om langer te blijven

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juli 2017

    6,3
    handig hotel vlakbij de Feesten.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    de 1p kamer was echt erg klein. buiten was het warm ,maar de kamer was heel erg warm, en alles was er scheef. voor een kamer met enkel een bed met een kleine tv, dus zonder wc of douche, is de prijs kwaliteit niet echt geweldig. Maar het was beter dan op straat slapen.

    vriendelijke ontvangst en niet te fancy ontbijt, gewoon een goed ontbijt.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    4,2
    het ontbijt was heel miniem, ik heb persoonlijk graag iets...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt was heel miniem, ik heb persoonlijk graag iets zoets , dat was er niet , het brood was niet vers, broodjes cava de kamer zelf was vuil ,oud, de douche was beschimmeld en de vloer was niet proper , lakens ok , geen airco aanwezig met de temperaturen die wij hadden was het een sauna om in te slapen met als gevolg omdat de ramen open moesten kamer vol vliegen en muggen , niet geslapen dus , dit hotel was een echte tegenvaller op alle gebieden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    3,8
    Verblijf viering 1 jarig huwelijk
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was ronduit slecht. Warm. Alles kraakte. Slecht gepoetst. Kussens waren slecht. Bedden konden niet bij elkaar (terwijl wij man en vrouw zijn). Het ontbijt was zeer karig ... alleen hardgekookte eieren..echt hard...en harde broodjes en wat brood om te roosteren. Ook het beleg was karig. Alles was kei hard, boter, jam...viel niet te smeren. Het personeel nam niet echt tijd... ook bij het uitchecken werd niet gevraagd of het naar wens was...... Personeel bij inchecken was wel aardig overigens. Voor hem pluspunten. Naar wat we hebben moeten betalen € 152,- voor deze gammele kamer en karig ontbijt vind ik het geen verhouding.

    De ligging

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    4,2
    Prijs/kwaliteit verhouding, je voelt je geen gast de spaarpot van de eigenaar is belangrijker
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    vloer bedeKking uit het jaar 0 toiletpot jaren geleden vervangen, waardoor de vloerbedekking niet aansluit De Spiegel boven de wastafel is veel te lag geplaatst waardoor ik moest bukken om me zelf te kunnen zien bij het scheren. De douche cabine is heel klein en als je er in staat gaat steeds het licht en de luchtafvoer ventilator uit door de beweging melder die er geplaats is i.v.m energie besparing onnodig lijk mij. Ook de handoeken zijn zo dun en vaal dat ze nodig vernieuwd moeten worden, en dan hangt er nog een sticker om je handoek medere keren te gebruiken i.v.m. het milieu. Ik kan nog wel even doorgaan met dingen op te noemen maar ik denk dat het niet helpt. Heeft ook niets met prijs/kwaliteit te maken? het klopt gewoon niet Ik vind echt dat booking.com dit hotel niet langer moet aanbieden. O ja ik had nog een week geboekt maar die heb ik geannuleerd. moest daarvooor 65 euro betalen.

    onbijt was minimal de enige extra is een gekookt ei. keuze uit jonge kaas,ham en jam van de supermarket je mag toch wat meer verwachten

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 21 juni 2017

    5,0
    Parkeren niet mogelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer met Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ik heb speciaal gefilterd op parkeren, ook in de wensen/verzoeken heb ik dit aangegeven. Dit was NIET mogelijk bij het hotel. We moesten 3 dagen lang, a €26,50 per dag parkeren in de parkeergarage. Aangezien ik zelf geen lange afstanden kan lopen viel dit erg tegen. Niet alleen de kosten maar ook het ongemak. Het personeel gaf aan dat ze dit al meerdere keren hadden aangegeven bij booking.com maar dat er niets veranderd werd op de site. Ik heb hier geen boodschap aan! Verder stonk de badkamer naar urine, niet prettig! Ook de schimmel op de badkamer was geen pretje.

    Ontbijt was prima, bed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 20 juni 2017

    6,0
    Prima centrale lokatie voor een stedentrip
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer met 2 Aparte Bedden en Eigen Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    De kamer was hoognodig aan renovatie toe; deurknop op badkamerdeur ontbrak, lichtschakelaar was vervangen door bewegingsmelder die het geregeld liet afweten, douchen in het bad is niet geweldig, douchekop kwam uit de muur zeilen(dus niet op hoogte te verstellen). Gordijnen sloten net!

    Prima centrale lokatie voor een stedentrip

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    6,7
    Goede locatie mindere voorzieningen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voorzieningen zijn minimaal en doet meer als een hostel aan.

    Perfecte locatie. In 5 min loop je in het centrum rond. Ontbijt is prima als je niet teveel eisen hebt. Dit is echt een prijs-kwaliteitverhouding hotel.

    Verbleven in juni 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: