Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Graaf Van Vlaanderen

't Zand 19, Historisch centrum, 8000 Brugge, België

#101 van de 101 hotels in Brugge

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 561 beoordelingen over dit hotel

5,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    5,9

  • Comfort

    5,1

  • Locatie

    8

  • Faciliteiten

    4,9

  • Personeel

    6,4

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    5,3

  • Gratis WiFi

    5

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    4,2
    De locatie is perfect.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein en vies. Er lag zelfs nog een vieze tissue van de vorige gast onder het bed. De vloerbedekking is oud en vies. Douche heeft allemaal schimmel aan het plafond. Ik had geboekt voor drie nachten, maar ben na de eerste nacht we gegaan. Ik kon er niet langer meer tegen.

    De locatie is perfect. Dichtbij het centrum.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    4,2
    Veel te duur, slechte hygiëne, top locatie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte hygiëne, inrichting, een bed dat niet waterpas staat (!!), te duur, zeer ongelijker vloeren en muren, zeer oude inrichting (met tapijt beklede muren)

    Ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 14 maart 2018

    4,2
    Nooit meer
    • Individuele reiziger
    • Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal toe aan vernieuwing. Vuil vasttapijt, slechte matras, er liep een afvoerbuis door min kamer waarlangs ik water hoorde voornij komen, licht boven lavabeau kapot. Alles in erbarmelijke staat. Dit geldt zowel voor de promokamer als de driepersoonskamer.

    Proper sanitair

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    3,8
    Brugge is een zeer leuke stad om gezien te hebben, veel mooie historie. Hotel was slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De service en het ontvangst was erg slecht. De kamer was klein, maar dat is niet erg. Daarnaast was de kamer erg smerig, onder bed lagen veel spullen van voorgaande bezoekers, de vloerbedekking was smerig, gordijnen waren geel, zelfs de lampenkapjes waren vergeeld. Als laatste was het bed erg slecht. We hebben slecht geslapen en werden wakker met nek- en rugklachten.

    De locatie is perfect, maar dat is wel het enige positieve.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    3,8
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De trap vanuit het restaurant naar de bovenverdieping waar de hotelkamers zich bevinden is treurig. Vergane rode tapijt op de trap en op de wand. Vervolgens kom je da kamer binnen waar het muf ruikt en de spinnenwebben naast de deur zitten. Het bed was OK maar de kussens waren waardeloos. De hygiëne was ver te zoeken. Gele gordijnen. Gaten in de vitrage, die vroeger wit waren maar nu meer grijs. Vieze vloer met vlekken in het tapijt. Haren in het doucheputje. Schimmel in het douchegordijn. De badkamer is geen badkamer maar de douche en toilet staan achter een muurtje in je kamer. Als je iets groter ben dan 180 dan is het lastig gebruik te maken van de douche en toilet. Toen we de opmerking maakte dat het niet echt fris was kregen we als antwoord 'De poetsvrouw is niet de beste. Ik zal er een notitie van maken maar we kunnen verder niets voor u betekenen.'

    De locatie was goed. En daar is alles mee gezegd.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 7 februari 2018

    6,3
    het ontbijt was heel basic en te betalen .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    het ontbijt was heel basic en te betalen . 4 pistolets met twee plakjes kaas en vlees met kopje koffie en thee ook nog confituur en choco geen eitje en ook geen vraag ernaar toe .een klein restaurant aan het begijnhof was zeer goed.de naam even vergeten .ook de halve maan (brouwerij van de Brugse Zot was goed , maar 's avonds gesloten.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    4,2
    De sanitaire voorzieningen in de kamer waren zeer slecht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De sanitaire voorzieningen in de kamer waren zeer slecht. Op 1,5 m2 een kleine douchecabine met smerig douchegordijn en wc met een krappe ,5m loopruimte. Kamers erg gehorig.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    5,0
    We maakten er het beste van.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer en traphal waren sterk verouderd. De kamer helt serieus af en op sommige plaatsen lijkt het alsof je door het plafond trapt. De kamer is bekleed met tapijt dat zijn beste tijd gehad heeft. Ook het bed, sanitair en andere meubels zijn eveneens gedateerd.

    De vriendelijkheid van het personeel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    8,3
    Fijn !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Toilet op de gang was op een andere gang maar wel op zelfde verdiep gelukkig.

    Het ontbijt was basic maar lekker en vers. Het werd aan tafel gebracht en was geen buffet wat ook best wel eens leuk was. Leuke en vlotte bediening. Proper

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 20 november 2017

    3,8
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer erg klein Badkamer en toilet zonder deur Douche - douchecabine - klein en vuil Ontbijt - 2 witte broodjes met kaas en hesp :(.

    Ligging Openbare parking - dichtbij en goedkoop

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    2,5
    Slechte ervaring
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte hygiëne, verwarming die na 23u automatisch uitvalt in combinatie met een raam die niet volledig sluit, zeer stoffige kamers. Veel te duur voor wat het is.

    Goede locatie

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    5,8
    Prima verblijf voor 1 a 2 nachten.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was klein, gedateerd en naar mijn idee niet heel schoon.

    De locatie is top! Het hotel bevindt zich aan het einde van een winkelstraat welke centraal door Brugge ligt! Bezienswaardigheden zijn te voet super te bereiken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 23 oktober 2017

    3,8
    Ga niet naar graaf van Vlaanderen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vlekken in de kamer en badkamer, zowel op de muren als op het tapijt. Beddenpoten waren al helemaal stuk en werden ondersteunt met bierkaartjes Personeel snauwde naar ons met het uitchecken

    Ligging

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    4,6
    Was te doen maar nooit weer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vies tapijt op kamers en trappen . Douche op de gang( Dit wisten we van te voren maar het was ook nog eens op een andere verdieping) erg veel last van lawaai op straat ook al was het de derde etage (zonder lift btw)

    Prima (eenvoudig)ontbijt.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    4,6
    Goede bedden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was niet netjes. Weggestopt in een hoekje van de kamer, gewoon op de vloerbedekking, heel erg krap en geen deur/ afgeschermd deel

    Goede bedden

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 augustus 2017

    5,4
    Praktische en mooie locatie en lekker ontbeten, voor echt verblijf van aantal dagen geen aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ouderwets hotel: met name het trappenhuis en de kamers erg simpel ingericht. Geen kledingkasten in de kamers. Waarschijnlijk wel schoongemaakt, maar door leeftijd hotel lijken de kamers niet echt schoon, op de gang schimmel in de muren (met donkerrood behang dat er al lang op zit). Niet geheel fris. Douche an sich prima, maar ook in een kamer met tapijt en behang, gaat niet goed samen met een douchecabine.

    Ontbijt was prima, locatie is top. Personeel zeer vriendelijk en behulpzaam.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 10 augustus 2017

    3,3
    Er was geen internet zoals beloofd, er werd niet naar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen internet zoals beloofd, er werd niet naar m'n klacht geluisterd, ik moest t maar uitzoeken, was niet hun fout...ongeïnteresseerd...al bij binnenkomst...m'n haren gingen er van overeind staan...ja, betalen, dat ging snel...maar wat vriendelijkheid of begrip...dat miste ik

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    4,5
    Een 5
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie boven

    Ontbijt goed Kamer alles scheef ook de vloer Wc op de gang Douche ook Die was verdieping lager en moest je ook delen Voor 1 overnachting te doen Ook geen relax ruimte dus uiteindelijk steeds op terrasjes gezeten Dus uiteindelijk nog duur

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 31 juli 2017

    7,5
    Mensen waren super vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Groot zwart spinnenweb tegen het plafond. Gordijnen grijs ipv wit alsof ze al heel lang niet meer gewassen waren. Lampje boven de lavabo was stuk. Wij hebben hier niet van wakker gelegen maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen dat wel doen.

    Mensen waren super vriendelijk. Ontbijt was ok.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 30 juli 2017

    5,0
    Gaan niet meer terug.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was deprimerend donker. Bedmatras compleet versleten, sliep in een kuil. Kamer was niet echt schoon. Prullenbak van vorige gasten was niet verschoond. Heel de nacht wakker gelegen omdat de markt werd opgebouwd.

    De ligging, de stad en het personeel was erg vriendelijk

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 27 juli 2017

    6,7
    Goed maar niet uitzonderlijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Iets om bezig te houden in de kamers (radio;docu;kaarten;gezelschapsspel...)

    Wij zouden terugkomen enkel voor de vriendelijkheid van de gastvrouw en haar crew. Kamers heel basic en niet veel druk in de douchekamer (haren uitwassen was een heel sinecure) als het tip mag zijn: een radio en/of documentatie over Brugge zou leuk zijn in de kamers aangezien er geen tv is.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    4,2
    De pistolets waren vers.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zie hierboven.

    De pistolets waren vers. Wel een beetje weinig. Graag ook nog mogelijkheid van koffiekoek. De kamer vond en wij nogal primitief. Geen wc, geen douche, geen tv op de kamer. Vloerbekleding en muren zijn aan vernieuwing toe.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 13 juni 2017

    3,8
    Veel te kleine kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Veel te kleine kamer. Links en recht van het bed had je maar een kleine meter plaats. En voor het bed een kleine 1.5m. Enkel het bed, 2 nacht kasjes, een vouw rek voor 1 valies en een wastafel stond in de kamer. En zelfs op deze hing nog het stof. Als je de kraan van de wastafel volledig open draaide kwam er bijna geen water uit. 1 gemengde douche + 1 WC voor 10 kamers is zeker niet oke

    Het personeel was vriendelijk en het restuarant/ bar was aangenaam

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 11 juni 2017

    3,3
    Geen aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was een ramp, heel vuil, badkamer maar geen badkamer genoemd worden, zonde om daar een meerprijs voor betaald te hebben

    Het ontbijt was weinig, zeker niet vlot maar wel vers gehaalde broodjes

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 23 mei 2017

    7,5
    Prima verblijf voor een uitstapje met vrienden.
    • Groep
    • 4 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt was enkel met ham en kaas als beleg, buiten pasta. Geen eitje of andere snijwaren.

    De uitgang van de ondergrondse openbare parkeerplaats is voor de deur van het hotel. Ideaal dus.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 8 mei 2017

    4,6
    simpel hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt was simpel,douche verouderd. na 23:00 uur gaat het hotel dicht en kun je niets meer drinken.

    dat je overal dicht bij bent en op korte afstand is de parkeer garage.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 mei 2017

    3,3
    Slecht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was geen rechte lijn, maar het leek wel op een heuvel. De douche put was verstopt waardoor je niet kon douchen zonder dat je in een bad stond te douchen. De lamp van de wastafel was kapot en daarbij het schapje ook. Het was niet schoon! Het ontbijt was een erge tegenvaller. Je kreeg 6 witte broodjes die gevuld waren met lucht en je kreeg hier een plakje ham of kaas bij. Erg teleurstellend ! Het personeel vroeg ons bij uitchecken niet eens hoe ons verblijf was bevallen. Erg slecht.

    De locatie. Alles lag centraal en op loop afstand, heerlijk!

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    2,9
    Nog nooit zo een smerig hotel meegemaakt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles! Smerig, vies hotel. Zoiets zou moeten gesloten worden. We hadden voor 2 nachten geboek, maar na 1 slapeloze nacht zijn we vertrokken en hebben we elders geslapen. Geld terug geven doen ze niet. Ze laten je bij de incheck op voorhand betalen. Ze weten wel waarom! Douchecabine op de kamer, met haren van de vorige gasten nog aanwezig. Spinnenwebben van jaren oud in elke hoek van de kamer. Doorgelegen bedden. Smerig vast tapijt. Gemeenschappelijk toilet op de gang! Nooit zien mij er nog terug en ik adviseer om het zelf ook nooit uit te proberen, er zijn wel heel wat andere knusse hotelletjes in de buurt. Wij zijn de tweede nacht in het koffieboontje gaan slapen! Daar hadden we een kamer voor 50 euro per persoon, met badkamer en een zeer uitgebreid ontbijt. In dat gedrocht van de Graaf van Vlaanderen krijg je maximum 2 broodjes, wat kaas en ham en een tas slappe koffie. Ik heb maar 1 advies: "sluiten die handel"

    Helemaal niets

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    6,3
    Hygiene was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er had een douche bij gemogen. Nu moet die met te veel gasten worden gedeeld. Gevolg: mijn reisgenoot heeft twee dagen niet gedoucht.

    Hygiene was goed. Ontbijt eenvoudig, maar goed. Prima hotel voor kort verblijf.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 11 april 2017

    4,6
    het sanitair is hoog nodig aan een opknapbeurt toe, erg VIES!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de badkamer al is het geen kamer te noemen, niet eens een deur en veel te krap en schimmel in de douche en douchegordijn. Verder is de rode vloerbedekking erg vies en nodig aan vervanging toe! Tevens was douchen niet mogelijk omdat er binnen een paar tellen of ijskoud water of gloeiend heet water uit de kraan kwam :-( Tevens is de houten vloer erg gehorig!

    het bed was goed en de locatie is prima

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    3,8
    Dramatische desillusie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer is een douchebak in een slaapkamer met vloerbedekking op de vloer.....mega onhygiënisch.....deze "badkamer" moesten we delen met zo'n 12 kamers.....te bizar voor woorden

    Niets

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    7,9
    Bezoek aan Brugge
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gedeelde badkamer en de verlichting viel wat tegen. Het lampje aan de lavabo werkte niet en op de gang was het soms wat donker.

    Je wordt heel warm ontvangen. Het personeel is vriendelijk en er heerst een gezellige sfeer.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    7,1
    Prijs kwaliteit niet slecht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    Momenteel moeilijk bereikbaar door de werkzaamheden op 't Zand, geen toilet op kamer

    Super vriendelijke mensen, heerlijk ontbijt, lekker à la carte gegeten,

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 6 februari 2017

    8,3
    Goede locatie en aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer had misschien iets meer netjes kunnen zijn... Er zaten enkele vuile plekken in de gordijnen en de extra kussens. Lag ook een grote mat op de grond en deze was wat vuil.

    Voor een dubbele slaapkamer met gedeelde badkamer zeker in orde ! Zeer vriendelijk personeel, aangenaam bed en goede ligging. Nieuwe lavabo op de kamer en het toilet en de douche waren 2 verschillende ruimtes, dit ook zeer prober. Incheck was normaal pas om 14u, maar we waren vroeger en mochten om 11u al op de kamer !

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    4,2
    De prachtige stad Brugge verdient niet een hotel als deze.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten

    Het ontbijt bestond uit 2 bollen met weinig keuze uit beleg. De vloer van de kamer is scheef, waardoor het bed aan 1 kant op 2 houtjes leunt. Het bed krakte daardoor zo door. Op de kamer geen faciliteiten. Niet eens een radio of tv. De wc was klein (1 op verdieping) en de hal was slecht verlicht, nauw en erg muf. Ontvangst bestond uit het krijgen van de sleutel en een "veel plezier wens". Geen enkele service verder. Hebben zelf onze kamer moeten zoeken.

    De bereikbaarheid en de locatie waren prima.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    5,8
    Goed bed en goede locatie, brugge vonden wij een mooie stad,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We vonden dat het wel iets schoner kon en de ontvangst was niet heel hartelijk.

    Goed bed en goede locatie, brugge vonden wij een mooie stad, als je geem waarde hecht aan een mooie hotelkamer is dit een prima optie om brugge te bezoeken.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 28 december 2016

    5,4
    Goed voor 1 nacht.
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Lakens waren niet warm genoeg, badkamer was veel te klein, als je uit de douche kwam, was het tapijt nog nat, 's ochtends veel lawaai, iets uitgebreider ontbijt met meer broodjes of fruit (2 broodjes per persoon en geen fruit).

    Grootte van het bed, kannetje koffie of thee was zeker genoeg, fruitsap bij het ontbijt.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    3,3
    Eerste en laatste keer
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was weinig comfort. De lichten in de gang werkten niet, er was slechts 1 douche (water liep niet goed door, schimmel) voor het hele hotel, de lakens waren supervuil (overal vlekken op), er was zelfs geen toilet op de kamer, geen tv, geen kleerkast, het ontbijt was niet vers, personeel was niet behulpzaam, ...

    De locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 7 november 2016

    5,0
    Te duur hotel voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer staat in de kamer zonder deur. Wc weggestopt naast de douchebak. Als je overgewicht hebt is het een hele uitdaging om het toilet te bereiken! Zo krap is de ruimte!

    Prima locatie

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 31 oktober 2016

    5,0
    Vergald door het sanitair in een verder prima kamer!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair op de kamer is niet meer van deze tijd, ook niet van 30 jaar geleden. Opstelling was dermate bizar dat het gebruik van het toilet voor iemand van 2 Meter bijna onmogelijk was en ik kon in de douchecel maar dan was deze overvol: " je kon je kont niet keren ". En dan voor deze prijs ( 100 euro per nacht). Eigenlijk een schande

    Mooie locatie. Goed geregeld.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    2,5
    Alles zeer slecht eten kipfilet gegrild ( rauw vanbinnen ??? Zelf ik kan beter en ik kan nie koken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Kamers vuil ,geen warm water wc en doche op gang gemeenschap Wc naast kamer ganse nacht wakker door wc bezoek van hotelgasten Ontbijt 20€ vr niets grrrrrr

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 28 september 2016

    2,5
    slecht behandeld en slechte kamers nooit meer deze hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    maar toen wij aankwamen en de kamer op gingen liepen wij door een donderen gang waar het licht stuk was en een maar op de kamer zagen wij vlekken op het bed wij dachten dat zijn watervlekken maar naar goed kijken kwamen wij er achter dat er bloedvlekken in het donsbed zaten wij hebben het hotel daar op aan gesproken maar na drie keer vragen kregen wij het antwoord we hebben geen reserve donsbed en alle kamer zijn vol dus weert er niets ondernomen

    het ontbijt was goed

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    2,5
    Triestig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles viel tegen. De kamer is aan totale renovatie toe. Het lijkt op een cel in de gevangenis. Heel triestig om depressief van te worden...

    Ondanks het lange nadenken kan ik niets bedenken dat positief was in het hotel.Zelfs de bediening was niet naar behoren.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,9
    Goed verblijf in een mooie stad
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    geluid naast een plein waar een markt wordt georganiseerd en s morgens vroeg met blad blaazers alles wordt schoongemaakt

    Centrale ligging tot centrum en het station

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    5,0
    Top locatie, maar mindere Prijs kwalitiet verhouding
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 2 nachten

    Geen ventilator, ontbijt was steriel en gelimiteerd, kamer klein en benauwd. Ontbijt moet echt gevarieerder en beter voor zo een dure prijs van 80 eur per nacht voor zo een kleine kamer zonder bad en toilet.

    Bed comfortabel, Top loactie qua ligging voor uitjes, restaurants, bezienswaardigheden en shopping.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2016

    6,7
    Centraal gelegen en goede basisaccomodatie voor doortrekkers.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen ontbijt wat in Belgie meestal inclusief de prijs is.

    Was voor mij een noodoplossing omdat ik niets naar mijn goesting en mogelijkheden vond qua bed and breakfast in de wijde omgeving. Men hielp me bij het vinden van de fietsparking onder het Zand.

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    6,7
    De wasbak was verstopt.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht

    De wasbak was verstopt. Kwam geen water uit de douche in de kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 20 juni 2018

    8,3
    Leuk uitzicht !
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Leuk uitzicht !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 juni 2018

    8,3
    Prima hotel met locatie voor stadsbezoek Brugge.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Krappe douche en toegang tot toilet.

    Locatie en het vriendelijke en gastvrije personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,1
    Ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs wat hoog voor de hoeveelheid aan luxe. Prima hotel, voor die prijs alleen iets meer verwacht.

    Ligging is perfect.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    4,2
    Ligging
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • 3 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Weinig sanitair : 1 toilet voor alle kamers, 1 douche voor alle kamers. Geen koffie mogelijk voor 9u30. Personeel niet vriendelijk

    Ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 18 december 2017

    4,2
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte hygiëne, slecht bed, stoffig, vies

    Locatie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 december 2017

    5,0
    Kon beter heeft vooral met de kamer te maken
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming in de kamer. Was niet heel warm. Verder was de kamer eenvoudig.

    Bed

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 november 2017

    5,0
    Locatie goed, de rest zwaar onder de maat
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer was echt heel slecht. Niet heel schoon. Heel erg gehorig.

    Locatie is echt top! Makkelijk parkeren bij het hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 24 oktober 2017

    6,3
    Goede ligging.
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vloer kraakte, mijn bedpoot stond op bierviltjes, kamer een beetje oud ruikend.

    Goede ligging.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 28 september 2017

    5,4
    Brugge is mooi maar volgende keer in ander hoteltje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Standaarden van gebouw, geen aparte douche.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 17 augustus 2017

    5,0
    Wat je ziet is niet wat je krijgt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vieze kamer en micro badkamer

    De locatie

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    5,8
    Het hotel ligt redelijk centraal.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt redelijk centraal. De kamer is eenvoudig met bed en wastafel.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    5,4
    Ligging is perfect.
    • Individuele reiziger
    • Basic Eenpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne, vuile gordijnen, overtrek kussen met plekken, irritante en krakende vloer.

    Ligging is perfect. In het centrum en dichtbij het station.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    6,7
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen eigen sanitair

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 8 juli 2017

    8,3
    Locatie, parkeergelegenheid dichtbij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Locatie, parkeergelegenheid dichtbij.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,3
    Goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Deur ging niet open nadat we thuis kwamen. Personeel van het hotel noet bereikbaar

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 15 mei 2017

    6,7
    Netheid
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Netheid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 14 mei 2017

    6,3
    Kamer oké. Maar 2x zo duur als t waard is.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Prijs kwaliteit verhouding. Dit is een 50€/ nacht kamer. Geen 100€/ nacht kamer.

    Locatie prima.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    8,8
    het was een prima hotel wel erg oud
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 2 nachten

    geen lift ,simpelontbijt en scheve kamers

    dicht in het centrum

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 24 april 2017

    2,5
    Niets, bleek een kamer met alleen wasbak en een 2 persoonbed...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zie hierboven

    Niets, bleek een kamer met alleen wasbak en een 2 persoonbed op blokken, gaten on de gordijnen erg sjofel

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 27 maart 2017

    5,0
    De badkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Basic Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    5,8
    Personeel onvriendelijk
    • Individuele reiziger
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel onvriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 3 maart 2017

    6,3
    Slechts 1 van alle lampen in de kamer werkte.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechts 1 van alle lampen in de kamer werkte.. weinig licht dus

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 13 februari 2017

    4,2
    Prijs qualiteit verhouding is volledig ziek
    • Stel
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Slechte hygiëne Ouwe troep

    In centrum

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 1 januari 2017

    5,8
    Ontbijt was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Basic Driepersoonskamer met Gedeeld Toilet
    • Verbleef 3 nachten

    Zie boven

    Ontbijt was goed

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 30 december 2016

    5,4
    Verlichting traphal is zeer slecht en gevaarlijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht

    Verlichting traphal is zeer slecht en gevaarlijk. Ik begrijp niet dat zoiets kan.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    7,1
    Kerstmarkt
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toilet op de gang

    Perfecte ligging

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    5,4
    De ligging is goed.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Basic Vierpersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De verwarming werkte niet in de winter. Er was geen licht op de trap en in de gang. Moest een pitslamp koopen en gebruiken.

    De ligging is goed.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    5,8
    Goed voor een of twee nachten
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Basic Tweepersoonskamer met Gedeelde Badkamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was goed voor een nacht

    Geen croissants gehad alleen pistolets

    Verbleven in december 2016

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: