Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Grenier des Grottes 3-sterren

rue des Chasseurs Ardennais 1, 5580 Han-sur-Lesse, België

#1 van de 2 hotels in Han-sur-Lesse

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 878 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,8

  • Comfort

    7,7

  • Locatie

    8,7

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,6

  • Gratis WiFi

    6,3

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 23 juli 2018

    7,1
    Goede ligging, goed bed, ontbijt niet bijzonder
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Voor het ontbijt is er slechts 1 bord per klant ter beschikking om alles op te leggen d.w.z. bvb omelet ligt dan bij de confituur op 1 bord samen met het brood. Als je nog eens wil terug gaan om iets anders te nemen, moet dat dus op je vuile bord waar bvb je omelet met confituur gelegen heeft. Voor koffie en thee zijn er enkel hele kleine tassen beschikbaar. Lijken meer op tassen voor expresso. Wat maakt dat je telkens weer in de file moet gaan staan om nog een koffie of thee te gaan halen. Het aanbod van het ontbijt is eerder gewoon, niets om 'WOW' van te zeggen.

    De kamer viel mee. Super goede matrassen en groot bed. Goede kussens.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 11 juli 2018

    6,5
    We hebben door het goede weer, van de buitenwereld genoten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 6 nachten

    Straatlawaai, drukke weg voor de deur, mensen die meerdere nachten verblijven aan de voorkant vermijden als het kan. restaurant opgewarmde boel vermijden aub, aan een uitgedroogde forel heeft niemand iets.

    Ontbijt wel heerlijk, kamers langs de straat kant te vermijden (drukke baan voor de deur, en een bocht) Restaurant menu ok, spijtig wordt er opgewarmde boel voorgeschoteld.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    8,3
    De kamer was mooi en proper .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een klein min puntje ,Dat er geen afscherming was aan of op het ligbad om te douchen .

    De kamer was mooi en proper .Het ontbijt was eerste klas . En dat er ook een parking was aan het hotel . Zeker voor herhaling vatbaar .

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    7,5
    Uitstekende ligging, vlakbij de grotten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Slecht beeld op TV Onafgewerkte betegeling in de badkamer Vuile borden bij het ontbijt

    Uitstekende ligging, vlakbij de grotten Private parking Vriendelijk personeel

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 8 juni 2018

    5,8
    locatie top, matig tot slecht onderhouden ruimtes in hotel waren sauna, tuin en ontbijtruimte
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    saunaruimte zag er mooi uit maar water was bruin. Bubbelbad was met bruine aanslag en liep niet vol, Douches daar waren bruin van roest?? en een piepklein waterstraaltje. De tuin kon mooi zijn echter slecht onderhouden, tegels overgroeid en vies, tafels niet afgenomen en veel rommel in de tuin. eten op zich oké, brood bij de maaltijden was droog/oud. botertjes bleven de hele dag liggen in een warme ruimte en de ontbijtruimte was niet schoon. Horren op de kamers zou fijn zijn

    kamer was oke, eerst alleen met bad zonder mogelijkheid te douchen, kamer gewisseld voor met douche en was oke

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 1 juni 2018

    9,6
    Uitzonderlijk vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was te warm. Er was geen airco en alleen een ventilator die niet in staat was om te koelen.

    Uitzonderlijk vriendelijk personeel. Het eten is goed. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 13 mei 2018

    8,3
    Prima verblijf voor een paar nachten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het was gehorig. Je kon de tv van de kamer ernaast horen. En de 2e nacht kon je de mensen boven je horen. Hard praten en lachen en een hoop gestommel, terwijl het beleid van het hotel is dat het om 22:00 uur stil moet zijn. Een balkonnetje had wel fijn geweest.

    De kamer was goed. Lekkere stoelen in de kamer. Het bed was prima. Badkamer schoon en netjes. Het ontbijt was goed verzorgd, veel keuze. De omgeving is prachtig en het hotel is tegenover de stopplaats van de trammetjes naar de ingang van de grotten en naar het wildpark. Het eten in het restaurant was heerlijk voor een schappelijke prijs.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 29 april 2018

    3,3
    Grotten van han is een aanrader. zeer mooi .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt je moest je eigen eitje koken ???. kon beter . personeel dat stond te roken buiten voor de deur .

    de kamer was redelijk maar er hing een apart geurtje in de nacht kwam er best veel licht van buiten in de kamer . niet prettig om te slapen. eten ging er net mee door kon beter.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    7,9
    Heb het verblijf als prettig ervaren. Een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de badkamer was een onaangename geur aanwezig. Direct gemeld, kregen een andere kamer waar de geur niet aanwezig was. Een snelle en fijne oplossing.

    Gast gerichtheid, top locatie, hygiëne uitstekend, parkeerterrein bij hotel, makkelijk bereikbaar, laagseizoen erg rustig waardoor het extra prettig is om daar en in omgeving te zijn

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    7,5
    Prima hotel op deze locatie.
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt niet klaar om 8.00 uur zoals aangegeven. Uiteindelijk met broodje in de hand weggegaan om m’n afspraak op tijd te halen .

    Prima hotel op deze locatie. Prima prijs/kwaliteit verhouding ook

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 21 april 2018

    9,6
    Perfect! Komen graag nog eens terug, het is een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Welness - ondanks inbegrepen in de prijs wat super is, waren er werken bezig tijdens de openingstijden een beetje raar als je in de sauna ligt en ineens een slijpzaag hoort en werkmannen ziet passeren

    Bed is geweldig! Groot tweepersoonsbed! Airco op de kamer is heel tof ondanks dit niet echt nodig was want de kamers zijn heel koel. Persoon heel vriendelijk, zowel nedl. Als fr. Super

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 9 april 2018

    8,8
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Welness is plots met textiel en zat vol kinderen die heel veel kabaal maakten. Welness mist zijn effect volledig, kwam met meer stress buiten :-)

    De ligging en het eten zijn een aanrader. Nederlands gesproken is ook leuk.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 3 april 2018

    5,4
    Net voldoende
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Bediening 's avonds in restaurant was niet vriendelijk. Hetzelfde gold 's ochtends voor het ontbijt (was dezelfde persoon). Wij hadden een kamer met bad en geen aparte douche. Douchen moet in bad. Echter zonder douchegordijn spetter je alles onder en daarnaast is de doucheslang zeer kort waardoor je niet staand kan douchen. Kregen de indruk dat kamer was opgeknapt alleen was het het net niet. Dit geldt eigenlijk voor het hele hotel/restaurant, ze doen hun best alleen het is het net niet. Voor de verhouding prijs/kwaliteit mag je meer verwachten.

    Vriendelijke ontvangst. Bedden (Auping boxspring). Diner in restaurant.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 21 maart 2018

    7,1
    ontbijt is zeer uitgebreid .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Er is geen nachtreceptie en de kamer telefoon werkt niet. Sommige personeelsleden spreken beide talen anders dan weer niet.

    ontbijt is zeer uitgebreid .

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,5
    heel goed!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Niks viel tegen.

    Bedden geweldig goed! kamer ruim maar jammer genoeg gehorig. Badkamer vernieuwd, heel mooi en schoon en fijne douche/bad, maar oppassen met in en uitstappen, beetje glad. Leuke gezellige bar! Heel goed diner. Ontbijt ook heel goed. Goede ligging. Al bij al een aanrader voor als je grotten en dierendomein in Han sur Lesse wil bezoeken.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    7,5
    Prima hotel met privé parkeerplaats en mooi centraal gelegen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Onze kamer had helaas schimmel op een plek in het plafond en dit kon je ook ruiken in de kamer. Verder was de kamer wel erg netjes en de badkamer ook!

    Het ontbijt was super!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    8,8
    Super vriendelijk personeel, zeer behulpzaam.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Douchegel in douche had sneller aangevuld mogen worden

    Super vriendelijk personeel, zeer behulpzaam. Leuk saunacomplex,zeer uitgebreid ontbijt (spek en eieren, chocokoek, croissant, pistolet, sandwich en veel keuze tss beleg) prijs-kwaliteit is perfect

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 6 maart 2018

    7,1
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wellness viel wat tegen, de elektriciteit was uitgevallen waardoor we geen gebruik konden maken van de sauna, infrarood.... ook het bubbelbad was buiten gebruik. Het enige wat werkte waren de voetbaden en deze waren niet proper. De wellnessruimte was bovendien vrij koud. We waren enorm teleurgesteld hierover, want in normale omstandigheden (moest de elektriciteit gewerkt hebben) zou het daar heel aangenaam en ontspannend geweest zijn. Jammer genoeg hadden we maar 1 nacht geboekt, waardoor we het de volgende nacht ook niet konden uittesten.

    Onze kamer was vrij ruim. Het bed en de hoofdkussens waren zacht. Ook het ontbijt was lekker en redelijk uitgebreid. De prijs/kwaliteit verhouding zat goed (we hadden wel last minute geboekt, dus we hadden een korting op de normale prijs). We werden ook in het Nederlands ontvangen, wat voor ons zeker een pluspunt was. Het personeel was zeer vriendelijk.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    9,6
    Prijs-kwaliteit een top hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer goede bedden, geweldig goed ontbijt, zeer vriendelijke bediening, spijtig dat de douches in de wellness niet optimaal werkten. Dit hotel is zeker een aanrader !

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 4 maart 2018

    7,5
    Het was fijn in Han Sur Lesse te zijn.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het eten. Te duur, voor weliswaar goed maar niet al te speciaal eten. Ontbijt was uitstekend!

    Vooral de kachel, het was -12 graden. Oh ja, de manager! Omdat de Spa in de revisie was terwijl we die hadden besteld werd ons het bubbelbad in de trouwsuite aangeboden. Zeer attent.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 20 februari 2018

    7,5
    prima!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Suggestie van 2 kapotte lampen, herstel bleef uit.

    Het ontbijt was ruim en goed verzorgd. De uitbater van de voorziening was zeer vriendelijk, de medewerkers zeer correct.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,3
    een opkikker tussendoor
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    enkel de welness ruimte valt een beetje tegen de jacuzzi werkt het is er wel vrij donker douches enkel koud water

    het ontbijt was goed en verzorgd De bedden zijn uitstekend vooral voor rugpatienten een droom zeer vriendelijk personeel

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 17 februari 2018

    9,6
    Een goed en gezellig familie hotel met zeer lekker eten voor iedereen en een perfect ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien een waterkoker met thee en koffie ? Verder niets

    De kamers waren geweldig. Lekker ruim en de kinderkamer binnen bereik maar afgescheiden door de badkamer dus eindelijk eens geen bed op de kamer!! Wat ik miste was een waterkoker voor thee of koffie maar dat is meer een luxe-probleem. De aanwezige lift maakte dat weer goed. Het hotel had beneden een heel gezellig restaurant met voortreffelijk eten en een snelle en zeer vriendelijke bediening. Het ontbijtbuffet was geweldig met een zeer ruime keus van alles. Wij gingen voor de grotten en het hotel lag echt zoals beschreven tegenover de ingang. Dus alles op korte loopafstand. Perfect voor mensen die niet echt lang kunnen lopen. Tegenover de ingang en met een treintje de grot in. Geweldig.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    7,1
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    de toiletten op het gelijkvloers waren bijzonder smerig, geeft onmiddellijk een slechte indruk terwijl de rest eigenlijk goed was.

    Ontbijt was goed, kamers zijn waar voor hun geld

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 februari 2018

    9,6
    Het hotel voldeed aan de verhoopte verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Foutjes in de eindafrekening; de op voorhand betaalde boeking werd niet afgetrokken van de eindafrekening en er stond een niet geconsumeerd item van de bar op de rekening.

    Uitgebreid ontbijtbuffet. Goede keuken. Overall vriendelijkheid/gedienstigheid.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 10 februari 2018

    4,6
    Niet om over te doen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De welness: het brubbelbad werkte niet, er was amper verlichting, geen muziek en het was er koud. De kamer werd niet proper gekuist en er was veel geluid, ook snachts.

    Het eten was zeer lekker.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    8,8
    Kamer is voldoende ruim met dubbelbed en twee dekbedden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Wifi was wat moeilijk.Kan aan ons liggen. Verder niet meer gebruikt.

    Kamer is voldoende ruim met dubbelbed en twee dekbedden. Goed bed. Badkamer met douche. Niet groot, maar schoon en goed. Ontbijt is goed, met omelet en redelijk veel keus. Parkeren op eigen terrein: goed. Ontbijtzaal aan de straat, wel gezellig. Zijn maar 1 nacht geweest in zeer rustige tijd (januari).

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 10 januari 2018

    7,1
    Goed voor een weekend.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ik had gehoopt dat de haard 's avonds gezellig aan was. De verlichting in de wellness is miniem. Het was daar op sommige plaatsen niet echt proper. Het zou handig zijn als je een badjas had op uw kamer om naar de wellness te gaan.

    Het eten is zeer goed. Ontbijt en diner waren zeker in orde.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 13 december 2017

    8,8
    Omdat we door het slechte weer ( sneeuw / ijs ) laat...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Omdat we door het slechte weer ( sneeuw / ijs ) laat tijdig beslist hebben om met de trein te gaan in plaats van af te zeggen, konden we niet meer genieten van de wellness. Maar de dag daarna mochten wij onze bagage bij het onthaal leggen en na een mooie wandeling alvorens huiswaarts te gaan alsnog gebruik maken van de wellness en lekker warm en gedoucht na een fijne dag. Waarvoor dank. Super lieve en joviale mensen. Marc

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 12 december 2017

    9,2
    Prachtige accommodatie dichtbij alle bezienswaardigheden
    • Zakenreis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ondanks dat het ontbijt & diner perfect was, was de lunch alle dagen buitengewoon slecht.

    Prachtige accommodatie dichtbij alle bezienswaardigheden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2017

    6,3
    Het ontbijt was goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen shampoo in de douche, jacuzzi werkte niet, en de voetbaden hadden geen stop, kakkerlakken in de kamer en de restaurant was wat te duur.

    Het ontbijt was goed.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 7 december 2017

    6,3
    goede ligging, weinig comfort
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    schimmel in de badkamer vind ik écht beneden alle peil qua hygiëne, de kamer was te klein en er hingen haren van een vorige klant aan het bed: ronduit vies! Een stoffen boxspring hoort ook niet op hotel, dat is moeilijk schoon te houden denk ik... De aanwezige haren doen je natuurlijk nadenken over wat nog meer zichtbaar of onzichtbaar aanwezig is in het bed ...

    Het ontbijt was zeer uitgebreid en verzorgd! Ruim boven het standaard gemiddelde. ..

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 27 november 2017

    6,3
    Gewoon goed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Er is een open haard maar die wordt niet gebruikt. Daardoor mist het hotel gezelligheid. Het is ook fout om daar dan reclame mee te maken.

    Uitgebreid ontbijt. Bar in het hotel.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 11 november 2017

    7,1
    Goed en rustig verblijf;
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te kleine badkamer of inloop douche. Op de kamer. Douche’s in de well niss; hadden een kleine douche straal.

    De heerlijke maaltijden waren prijs-kwaliteit perfect.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 6 november 2017

    8,3
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer basic, maar proper. Goed ontbijt met veel keuze. Vriendelijk personeel. Goed bereikbaar voor allerlei activiteiten (Domein van Han, wandelingen, andere dorpen)

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    8,3
    fantastisch en zeker om er nog eens terug te gaan
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    een uitgebreid lekker ontbijt hotel is centraal gelegen waardoor gemakkelijk uitstapjes gemaakt kunnen worden alle faciliteiten met betrekking de Grotten van Han zijn in de directe omgeving nl. de straat schuin oversteken en je bent er :) ook zijn er verscheidene wandelingen die je kan doen alsook met de fiets

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 30 oktober 2017

    6,7
    Het bed was goed.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De tv was kapot En het ontbijt was bijna alles op en er werd niet aan gevuld

    Het bed was goed. De badkamer en de kamer waren schoon De ligging van het hotel

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 29 oktober 2017

    10
    Han
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Her hoofd van het personeel was zeer neerbuigend tegenover haar personeel

    Dame aan de infobalie was zeer vriendelijk en sprak ons aan in het Nrderlands

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 26 oktober 2017

    7,5
    we hebben het prima naar ons zin gehad .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kwaliteit van het tv signaal beeld was niet geweldig ,waterdruk bij het douchen,waterstraal had iets harder mogen zijn .

    Ontbijt was goed en uitgebreid . kamer was goed ,lekker kunnen slapen . het eten was ook goed.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 15 oktober 2017

    5,4
    niet voor herhaling vatbaar...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de kamers hing er een slechte rioolgeur... Volgens de, niet zo vriendelijke, gastheer was dit door de verandering van seizoen. In het restaurant/tijdens ontbijt was het personeel ook niet zo vriendelijk. Het stadje zelf was ‘s avonds heel verlaten waardoor we eigenlijk geen keuze hadden om ergens anders te gaan eten.

    Het ontbijt was correct! De kamers waren ruim en er was een aparte kinderkamer.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2017

    7,5
    prima hotel, de omgeving (stadje) zelf niets te doen, het natuurpark en de grotten zijn een aanrader
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    bad in de badkamer is geen pluspunt.

    Ontbijt was prima verzorgd, de kamer waren goed schoon, wel wat gedateerd, de badkamer was een min puntje, omdat er een te klein bad in zit waarin je moet douchen, voor wat oudere mensen is dit erg lastig om over de rand heen te stappen, ik zou de kamer voorzien van een douche want wat heb je nu aan een bad?? Personeel was vriendelijk en netjes, het eten in het restaurant perfect en keus voldoende.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    8,3
    Gezellig verblijven
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    niets

    uitgebreid ontbijt. Kamers waren opgeknapt, netjes gedaan. Restaurant gezellig en uitgebreide kaart, goede prijsklasse. Je kan oversteken en mee met het treintje naar de grotten. Je kan ook op andere terrassen terecht om wat te eten of te drinken.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,3
    Goed voor 1 nacht in funktie vd geplande aktiviteit ( burlen vd herten en bezoek prehist museum en g
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Uitzicht vd kamer : uitkijk op vieze vuile achterkant/ afvalkoet vh hotel. Donkere kamer. Geen verse koffie bij ontbijt maar slechte oploskoffie.

    De directe nabijheid vd Grotten/ natuurpark v Han

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 30 september 2017

    9,2
    Prima restaurant, vriendelijk behulpzaam personeel (et un...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Je kan merken dat een renovatie op zijn plaats zal zijn. Hout dat zowel in de kamer als in het restaurantgedeelte aan het doorbarsten en loskomen is. In de kamer zelf, ramen waarvan de hendels na het vele gebruik te los worden. Idem voor de waterkranen. Dit doet evenwel niets af aan het feit dat alles netjes en in orde was. De impact van de vele overnachtingen zal beginnen te wegen.

    Prima restaurant, vriendelijk behulpzaam personeel (et un beteke Vlaems). Onbijt was tip top in orde. Ruime kamer, badkamer met goed te regelen radiator, zeker handig wanneer de motorkledij wat hemelwater te verduren kreeg.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 26 september 2017

    7,5
    rustig gelegen in centrum, dicht bij de grotten en...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    rustig gelegen in centrum, dicht bij de grotten en wandelroutes, kamer niet luxueus maar alles is aanwezig. ontbijt was in orde. leuke bediening in restaurant en lekker eten.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,1
    Goed hotel om de Grotten van Han te bezoeken!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontvangst: persoon in een vuil shirt en geopende broek. Op voorhand gevraagd om vroeger in te checken, maar hier werd geen rekening met gehouden. Bagage afgegeven aan de receptie, maar eigenlijk is ze gewoon (onbewaakt) aan de receptie blijven staan!

    Badkamer zeer net: properste toilet dat we ooit in een hotel zagen!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,9
    De ligging was ideaal voor een bezoek aan de...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was lawaaierig Door het dunne plafond. Iedere stap boven hoorbaar.

    De ligging was ideaal voor een bezoek aan de bezienswaardigheden. Uitstekend ontbijt en zeer proper. Diner goede prijs en lekker

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 september 2017

    4,6
    Bedden lagen heel goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er is weinig in het hotel te doen en je moet lang wachten voordat er iemand aan je tafel komt. Personeel was ook niet erg vriendelijk. Zeker niet aan te bevelen met kinderen..

    Bedden lagen heel goed

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 11 september 2017

    7,5
    Dat de informatie betreffende kosten huisdier en...
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Dat de informatie betreffende kosten huisdier en toeristenbelasting nergens terug te vinden was op de site van Booking.com. Er stond zelfs ergens dat toeristenbelasting n.v.t. was, maar we hebben dit toch ter plekke af moeten rekenen.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 9 september 2017

    8,8
    Fijn verblijf met heerlijke wandeling door wildpark en mooie grotten.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Omdat wij buiten het seizoen waren voelt het dorpje verlaten en was er eigenlijk niets te doen. Rondje door/om het dorp lopen heb je ook in een half uur gedaan. De restaurants gaan 's avonds om 18:00 uur open.

    Een prima ontbijtbuffet met ruime keuze. De kamers (wij hadden kamer 202 op de 2e verdieping op de hoek) zijn netjes, modern en licht. Goed te verduisteren. Enigzins gehorig door de tegelvloer (bovenbuurvrouw op hakken). Verder ligt het hotel midden in het dorpje en recht tegenover de ingang voor de tram naar de grotten en het wildpark. De restaurants in de buurt zijn prima. Eén avond Chinees en een avond Italiaans gegeten. Bediening spreekt weinig tot geen Nederlands, maar met een beetje handen en voeten werk kom je er wel. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 6 september 2017

    6,7
    Ok als uitvalsbasis.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Snap niet dat nooduitgang door onze kamer moest?

    Ruime kamer, voldoende grote badkamer. Bed Ok. Hadden achterkant dus rustig gelegen op de eerste verdieping.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,6
    Zeer aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeer warm in de kamer, maar wel ventilator voorzien. In de badkamer enkel handzeep en schoebpoets voorzien, geen douchegel shampoo of tandpasta.

    Zeer lekker eten in het restaurant van het hotel. Vriendelijk personeel die ook nederlands kan. Propere ruime kamer en comfortabel bed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    7,5
    het verblijf viel best mee
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten

    in de badkamer waren de handdoeken op de 4 dagen maar 2 maal vervangen ,en het bad en de wasbak waren niet alle dagen gekuist.

    het ontbijt was in orde en de kamer was ok

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 augustus 2017

    5,8
    Geen aanrader, veel slordigheidsfoutjes.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    We zijn 2 nachten in dit hotel verbleven. Als ik in een hotel ben oriënteer ik mezelf altijd eerst op de nooduitgangen. We zaten op de eerste verdieping in kamer 104. De nooduitgang aan het ene eind van de gang kwam uit in een...bezemhok. De nooduitgang aan het andere eind van de gang kwam uit in een hotelkamer!(die dus op slot zat omdat er iemand in logeerde!) Heeft de Belgische brandweer dit goedgekeurd?? Het koelkastje koelde niet goed, moest bovendien zo hard ervoor werken dat het een enorme warmte afgaf aan de kamer die al warm was. Er stond weliswaar een ventilator maar die zette niet veel zoden aan de dijk. Beide ramen 's nachts wijd openzetten, dat was de enige oplossing. De badkamerdeur kon niet open blijven staan, viel vanzelf dicht. Daardoor geen goede ventilatie in de badkamer wat samen met de schimmel in de douchecabine een muffe geur gaf. 's Ochtends was er opeens geen water meer, ook niet om de wc door te spoelen! Volgens het personeel was de watervoorziening in heel Rochefort uitgevallen. (maar 10 minuten later was bij de receptie van de grotten van Han, tegenover het hotel, wel gewoon water!) Bij het ontbijt was op zich wel voldoende keuze: kaas, 3 soorten boterhamvlees, Franse kaas, roerei en spek,gedroogd fruit, brood, zachte broodjes, yoghurt etc. Maar de toebereiding van de producten krijgt een onvoldoende. De afbak-kaizerbroodjes waren nog helemaal wit! Sneed je het broodje open dan zat er een klont samengeplakt deeg(op beide dagen, dus geen toeval). Ik heb de broodjes door het broodroosterapparaat laten gaan, om ze in ieder geval nog van een beetje van kleur te voorzien. Hetzelfde gold voor de croissantjes en chocobroodjes. Het spek was nog erg zacht, niet goed gebakken. De koffie leek op instant/oploskoffie, absoluut niet lekker. Er waren geen reservebordjes, dus als je begonnen was met spek met ei dan moest je je broodje daarna op een vettig bordje eten.

    Het bed was goed, lag lekker. Ligging tegenover de receptie van de grotten van Han. Personeel spreekt Nederlands

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2017

    6,7
    Het bed lag heerlijk, kamer zag er goed/schoon uit.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er hing een rare geur bij binnenkomst van het hotel, bij de receptie en op de gang bij de hotelkamers. Ook waren er een aantal lampen kapot in de hotelkamer en er was geen douche deur of douche gordijn aanwezig in de badkamer.

    Het bed lag heerlijk, kamer zag er goed/schoon uit.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,3
    prima hotel en restaurant
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    x

    kamer voor 3 volwassenen was ruim genoeg. Het ontbijt was uitgebreid. Vriendelijk personeel. Het diner in het restaurant was prima. Prima ligging tegenover de start van de tramhalte voor de grottenrondleiding.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,2
    Genieten met het hele gezin!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi. Deze is aanwezig, maar werkt niet.

    Een goed bed, een apart kamertje in de kamer voor onze kleuter van 2,5. Ruim gevoel in de kamer, een aparte kleine badkamer in de kamer. Fijn! Vriendelijk personeel, perfect meertalig en een heerlijk zeer uitgebreid ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2017

    7,5
    Aangenaam, een pracht van een dag, alles bezocht wat op onze planning stond, zalig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets op aan te merken.

    onze eerste keer op hotel. Alles viel zeer goed mee. parking naast hotel, een goede verzorgde kamer en een heerlijk ontbijt met alles erop en eraan wij hebben niets tekort gehad.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    8,3
    Leuke naam van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - Het is niet omdat we naar een bad gevraagd hebben dat ze daarom ook onze douche moesten afnemen. - De kluis zat redelijk slecht bevestigd. - De betaling hadden we liever op de 1ste dag gedaan inplaats van op de laatste.

    - De mensen deden hun best om zich aan te passen aan onze taal en waren zeer vriendelijk / behulpzaam. - We vonden het een super leuk idee dat je de welness kon afhuren als privé. - Het hotel bevind zich op een toeristische plaats, waardoor er niet ver van een infobalie is waar men alle activiteiten kunt vragen. Best handig. - Het was niet moeilijk om het hotel te vinden met het openbaar vervoer. - Voor een 3sterren hotel te zijn doen ze echt hun best en raad ik de mensen aan om dit hotel zelf eens te ontdekken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    10
    Gezellig, aangenaam en vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    niets

    Het ontbijt was verzorgt en meer als voldoende, de kamer 117 was zeer ruim en proper. We hadden graag een kamer dat niet langs de straat zijde was en dit werd voor ons in orde gebracht. Wij hebben ook genoten van de lekkere keuken met een goede fles wijn. En verschillende personeel leden, spraken de Nederlandse taal.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 12 augustus 2017

    5,8
    Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en goed verzorgd
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hadden een driepersoonskamer, maar het was een tweepersoonskamer met een extra bed. Voor een nachtje prima te doen, maar erg krap. Verder was het jammer dat de mooi gerenoveerde badkamer een bad had waarin je nauwelijks kon douchen zonder alles nat te maken. Erg onpraktisch. Ik zou deze kamer niet aanraden voor oudere mensen of mensen die wat slechter ter been zijn.

    Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid en goed verzorgd

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2017

    10
    Superaangenaam hotel met heerlijk restaurant.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Voor ons perfect ;-)

    Een hele vriendelijke ontvangst, kamers zijn netjes en proper, supergoede bedden. Wifi moet je best beneden inschakelen en dan heb je het op de kamer ook gebruiken. Ontbijt is gevarieerd en superlekker, voor elk wat wils! Bediening bar/ restaurant super en eten echt superlekker!!! Perfecte locatie als je de grotten wil bezoeken en heel goed bereikbaar met openbaar vervoer. Kortom, een echte aanrader en wij komen zeker terug!!!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2017

    7,1
    Een gezellig verblijf met mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het personeel van het restaurant + het avondmaal. Ondanks dat het ontbijt smakelijk was, viel het avondeten tegen. Leek niet vers... Indien we nogmaals komen is het dus enkel voor de overnachting + ontbijt ...

    De ligging en de kamer. Als je bij het hotelletje aankomt heb je onmiddelijk een paar restaurantjes en je zit rechtover een mooi kerkje. Ook was het een zeer gezellige kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    7,1
    de ligging, gratis parking, verzorgd ontbijtbuffet, goed...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    dunne muren waardoor we wat last hadden van lawaai uit de gang en badkamer naast ons

    de ligging, gratis parking, verzorgd ontbijtbuffet, goed restaurant

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2017

    8,8
    Hotel ligt schuin tegenover ingang van Domein van Han.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen airco op de kamer, wel ventilator. Maar was voor ons geen probleem. Alleen bad, geen douche. Voor 1 keer geen probleem, al geef ik voorkeur aan douche. Weet niet of andere kamers anders zijn.

    Hotel ligt schuin tegenover ingang van Domein van Han. Wij hadden kamer 109 en keken vanuit ons raam uit op ingang van Domein van Han, was leuk ! Wij 2 dagen Domein van Han bezocht en hotel gebruikt voor overnachting. Hotel heeft vriendelijk personeel. Kamer was prima in orde. Ontbijt was goed, veel keuze. Auto mag je op hun eigen parkeerterrein gratis parkeren. Goed hotel en voor bezoek aan Grotten van Han, uitstekende locatie ! Aanrader !

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2017

    7,9
    Het verblijf in het hotel viel goed mee, wil er nog wel terug gaan.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De vloeibaar zeephouder in de douche was leeg. S`morgens rond 9uur was er geen water meer op de kamer. ( konden geen W.C meer doorspoelen ) Tijdelijke Panne ??

    Het ontbijt was perfect , het eten in het restaurant was heerlijk wel wat lang moeten wachten op de bediening. Het personeel was vriendelijk en gedienstig. De kamer en de badkamer was proper. De ligging van het hotel kon niet beter. IJskast op de kamer.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    8,8
    goed hotel, alles op wandelafstand
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamer was snikheet en dat komt door de minibar-ijskast. Gelukkig hadden we een kamer aan de achterzijde en konden we met open raam slapen. De kamer was niet netjes gepoetst, nl. pluizen onder bed niet van één keer ! Het bed was niet confortabel. Mijn rug doet nu nog pijn en ben al 3 dagen thuis.

    Het hotel met terras oogt mooi en verzorgd. De bar, het restaurant, terras en de ontbijtzaal is gezellig. Het ontbijt is uitgebreid en lekker.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    7,5
    Goed qua overnachting (uitgenomen de drukke straatzijde) de rest matig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer aan de straatzijde, zeer lawaaierig. De bediening van het restaurant op het terras had een hemeltergende traagheid qua opname van bestelling en bediening.(zijn in het restaurant aan de overkant gaan lunchen en dineren)

    De netheid van de kamer.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,9
    een vaste stek voor ons intussen..goede service, een leuk hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De koffie uit de machines vind ik niet zo klant-vriendelijk. De (verse) fruitsalade was echt niet vers, vorige keer was die heerlijk, nu niet. Ik houd van fruit bij het ontbijt, vandaar..:)

    we hadden om een bepaalde kamer gevraagd en die was voor ons gereserveerd, vonden wij heel leuk !!

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 16 juli 2017

    7,5
    Op doorreis naar Frankrijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was netjes, redelijk warm en gehorig. Hygiëne was goed, alleen kwam er een gruwelijke rioollucht uit de badkamer! Dit was echt ondragelijk! Hier moet de eigenaar echt wat aan doen!! Op deze punten na, zou ik er toch weer naar toe gaan👍🏼

    Ontbijt was redelijk! Erg uitgebreid, maar bijv. de broodjes waren droog en zeker niet vers! Het enige minpuntje.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 12 juli 2017

    7,5
    goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer Nr 110 was uitzonderlijk warm, ondanks de ventilator die men er geplaatst had (blijkbaar een gekend probleem ....)

    Parking faciliteiten, nabijheid Grotten van Han

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    5,8
    zal toch niet weerkeren naar hier.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    heel veel lawaai van de straat, veel te warme kamer waar de vensters geen muggenraam hadden en zo niet open konden staan, schimmel onderaan de douchedeur terwijl er toch al zaken vernieuwd waren, alles in de welness moet eens onder handen genomen worden(heel klein straaltje in de douche, geen slang om te spoelen in hammam, deur sluit niet in sauna, borrelbad vult niet, geen haakjes om je handdoek aan de verschillende dingen te hangen), bij het ontbijt waren de pistolets verschrikkelijk hard, enkel witte pistolets terwijl er zoveel meergranenbroodjes bestaan de eierwekkers gaan niet, de toastmachine blijft hangen, slechte koffie

    de locatie bij grotten, het eten in het restaurant, vrij veel keuze bij het ontbijt maar ook veel opmerkingen erbij, de parking, het personeel die vriendelijk was en probeerde om Nederlands te spreken, goed bed

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    Aangename prijs kwaliteitsgebonden vakantie
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamer 3de persoon was amper 3m op 2m en afgesloten door een deur(claustrofobie!). In de zomer veel te hoge temperaturen op de kamer om te slapen

    Lekker dineren voor weinig geld

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 11 juli 2017

    7,5
    Aangenaam verblijf in een mooie omgeving, lekker eten in restaurant voor correcte prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Brood bij ontbijt niet vers, broodjes keihard gebakken. Dit kon beter. Drank in restaurant, bv aperitief en bier veel te duur.

    Lekker eten, uitgebreid ontbijt, comfortabele kamer

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 9 juli 2017

    7,9
    Het ontbijt was goed en de kamer goed en netjes.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 5 nachten

    Misschien de toeristische info voor een iemand die alleen reist.

    Het ontbijt was goed en de kamer goed en netjes. Voorzien van koelkastje en safe.Ook een tv maar het beeld iets minder maar kan te maken hebben met de bosrijke omgeving.

    Verbleven in juli 2017

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: