Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Hotel Groeneveld 3-sterren

Torhoutsesteenweg 655, Raversijde, 8400 Oostende, België

#25 van de 34 hotels in Oostende

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 371 beoordelingen over dit hotel

7,5

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,9

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    7

  • Faciliteiten

    7,2

  • Personeel

    8

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,5

  • Gratis WiFi

    7,9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 6 september 2018

    6,3
    Zeer basic hotel met een ruim ontbijt en zeer vriendelijk personeel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben een tijd moeten wachten voor er iemand kwam aan de receptie en 's morgens voor het ontbijt. Er werd automatisch fruitsap gebracht! Misschien eerst eens vragen of wij daar zin in hadden. Tafel naast ons moest ook geen fruitsap! Moest dan ook zo weggegoten worden! Verspilling! Enkel witte broodjes. Yoghurt stond al een tijd, ongekoeld, op de tafel.

    Het ontbijt was goed! We hadden last van muggen en hebben pas 's anderdaags ontdekt dat er een antimuggen systeem aanwezig was! Was goed maar dat had men ook aan het ontvangst kunnen melden!!!

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    8,8
    We konden onze auto en fietsen plaatsen aan het hotel de kamers zijn aan vernieuwing toe
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het morgen ontbijt mocht wat meer afwisselde zijn en de kamers waren een beetje ouderwets maar wel heel proper

    Dat je u fietsen veilig kon plaatsen in het hotel

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2018

    7,1
    Kregen sleutel die ook de buitendeur kon openen en dus...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was net een trouwfeest die avond, maar viel al bij al goed mee qua geluid.

    Kregen sleutel die ook de buitendeur kon openen en dus konden we laat terug op onze kamer.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 4 augustus 2018

    6,3
    Ideaal voor 1 overnachting en niet te veeleisend (basic kamer, speeltuin in redelijke staat Etc)
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was me niet bij de boeking duidelijk dat het hotel aan een drukke steenweg ligt. Verder had ik ook niet door dat het restaurant slechts op enkele dagen open is. Waardoor ik moest herplannen en ik wou net het voordeel van de speeltuin gebruiken. En ik had ook graag op voorhand geweten dat het hotel deel is van een feestzaal. Ik weet niet hoe het verblijf zal zijn wanneer er een feest plaatsvindt.

    Het personeelslid dat ons bij het ontbijt bediende was uitzonderlijk vriendelijk en behulpzaam. Indrukwekkend. Ook de grote speeltuin is ideaal voor gezinnen op doortocht. Deze is in redelijke staat.

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 31 juli 2018

    5,0
    . Kamer was wel proper en ruime parking
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was Klein en geen airo, met 4 op een Kamer zonder airo die zeer klein was op een warme zomer dag is zeker geen aanrader

    . Kamer was wel proper en ruime parking

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 26 juli 2018

    8,8
    Het was top
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel vriendelijke uitbaters, kamer was volledig in orde en een kindvriendelijk hotel Ontbijt was goed, niet uitgebreid maar je heb wat je moet hebben en dat is genoeg 👍

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,5
    Zeer vriendelijk.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Plastick beddenbeschermers. Zakje met douchegel was reeds open gescheurd. Andere zeepjes in kleine flesjes waren wel nog gesloten en ruiken zeer lekker. Prijs geafficheerd in kamer was lager dan prijs die we betaald hebben....

    Zeer vriendelijk. Alles OK.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 19 juli 2018

    4,6
    goed voor ene keer !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    sluitingsdag en nergens iets te verkrijgen om te drinken. om 5 uur s morgens komen er nog personen toe die denken dat ze alleen in het hotel zitten 😡.

    ontbijt was goed maar prijs-kwaliteit duur

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    7,9
    Heel goed voor 3sterren
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Buren waren vrij rumoerig smorgens vroeg .

    Ontbijt was heel verzorgd. Alleen jammer van de muggen ondanks vliegenraam waarschijnlijk door verluchting binnen. De vuilbakjes waren niet geledigd ( zat o.m. bierblikje en bananschil in ) door vorige bewoner. Voor de rest mooie tuin.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,5
    Netjes, eenvoudig en goed.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Spijtig dat het aan een zeer drukke weg ligt.

    Het was een mooi, verzorgd hotel zonder grote luxe. Alles was aanwezig, het ontbijt lekker en meer dan voldoende. Een standaard goed hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 23 juni 2018

    8,8
    Alles eenvoudig maar netjes lekkere bedden en goede Douch...
    • Zakenreis
    • Groep
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Alles eenvoudig maar netjes lekkere bedden en goede Douch Bad ontbijt ruim en lekker eitje erbij ben hier vaker geweest en alser werk in de buurt is zeker weer terug

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 mei 2018

    5,4
    om snel te vergeten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    receptie weigerde taxi te bestellen. klant moest dit zelf doen. geen water op de kamer. wel direct in orde op verzoek. muf en vuil voltapijt op de vloer. gelukkig maar voor 1 zeer korte nacht.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,1
    Gewoon
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De meneer in de kamer langs ons snurkte voor heel de gang en vertelde is zijn slaap. Heb hierdoor erg slecht geslapen... We zijn ook enkel in hotel geweest om te slapen

    Goede bedden

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    4,6
    Kamer stonk enorm naar de sigaretten toen we binnenkwamen,...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer stonk enorm naar de sigaretten toen we binnenkwamen, zelfs de handdoeken stonken naar de rook! Matras en hoofdkussen beneden alle peil! Sorry maar grote telleurstelling ..,

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,1
    Prima
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ligging onder de aanvliegroute van Oostende AirPort en aan drukke weg bevalt iets minder. Overigens niet als zeer hinderlijk ervaren.

    Prima eenvoudige accommodatie. Zeer schoon. Prima als uitvalsbasis.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 26 maart 2018

    8,3
    Het hotel voldeed zeker aan onze verwachting voor één overnachting.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer was wat gedateerd en kan wel een opfrisbeurt verdragen.

    Vriendelijke ontvangst & bediening. 's Avonds hebben we heerlijk gegeten in het restaurant en de volgende morgen genoten van een super ontbijt met veel keuze.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    10
    Super en voor herhaling vatbaar!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wifi ging niet; maakte steeds verbindingsfouten. 's Anderendaags 's morgens aan receptie meegedeeld. We hadden hen dat onmiddellijk moeten melden bij vaststelling; zij konden dat direct oplossen door het systeem out- en terug in te pluggen. Maar als je pas aankomt in het hotel om 23:00, val je daar niemand meer lastig mee.

    Hygiëne & moderne inrichting met hier en daar een tof accent & een riant ontbijt & goede organisatie en vriendelijke bediening.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    7,9
    Enorm vriendelijke ontvangst en ontbijt was heerlijk!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ligging omdat het aan de drukke baan ligt, maar eens binnen merk je daar niets meer van ;-)

    Enorm vriendelijke ontvangst en ontbijt was heerlijk! Ook heel mooie kamers. Goede verbinding met openbaar vervoer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    7,5
    goed gezellig hotel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers zijn erg gehorig. Ben 3 x wakker geworden door luidruchtige hotelgasten.

    Ontbijt was royaal en heerlijk. Kamer was goed en netjes, bedden prima.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 28 november 2017

    7,1
    Met dit voordeliger aanbod was prijs kwaliteit in orde,het is toch maar om te slapen alleen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Geen kleine frigo op kamer(mochten het wel afgeven om in hun grote frigo te leggen),Uitzicht in de ene kamer was het plat dak,geen klein tafeltje en ministoelen in de kamer om aan te zitten.Duurde soms lang alvorens ze wisten dat we aan de ontbijttafel zaten en kwamen opnemen..

    Het onbijt was in orde,koffie, chocomelk,fruitsap aan tafel gebracht alsook de bestelde eitjes die ze voor ons gebakken hadden.Op tafel alles wat je nodig hebt voor een lekker uitgebreid en gezond ontbijt.

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 23 november 2017

    7,1
    ondanks bovenstaande goed verblijf gehad
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    badkamer niet echt schoon niet vies maar enkele haren van andere op de vloer, klapperende deuren, wind lawaai via luchtrooster.

    Vriendelijkheid personeel, uitstekend ontbijt,(werd zelf nog een spiegelei voor ons gebakken),fijne bedden

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,8
    Een keer maar nooit weer.
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamer was zeer gedateerd. Er hing een sterke rioollucht in de badkamer. Hiervoor waren zelfs geurstokjes in de badkamer geplaatst maar dat haalde niks uit. Om precies te zijn kamer nr 2.

    Het ontbijt was heerlijk!!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 19 september 2017

    8,3
    Gezien de prijs kwaliteit verhouding is dit prima hotel .
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gezien de prijs kwaliteit verhouding is dit prima hotel . Nette schone kamer met prima bedden en badkamer. Geweldig ontbijt. Ruime gratis parkeergelegenheid .

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 18 september 2017

    7,9
    Wij waren bij kennissen in Bredene
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was feest bij U en het was hoorbaar en het is laat doorgegaan Maar we hebben het voor lief genomen een feestje hoort er bij

    Ontbijt was goed we hebben heerlijk gegeten

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    5,8
    Goed bed.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We werden niet vriendelijk ontvangen. Onze nachtrust werd verstoord door lawaai en luide muziek van een feest in de feestzaal aan het hotel. De badkamer kon properder.

    Goed bed. Het ontbijt was goed.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 27 augustus 2017

    6,3
    Aangenaam en lekker ontbijt maar spijtig van de geluidsoverlast.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lawaai van de Steenweg, vliegtuig en feest tot 's avonds laat in hotel. Spijtig dat we niet geinformeerd werden dat onze kamer nog niet gekuist was. We kwamen binnen in een nog niet gekuiste kamer, wat niet aangenaam is... We mochten nochtans inchecken vanaf 14u.

    Het ontbijt was heel lekker. Leuk dat we parkeerplaats hadden aan het hotel! Veel leuke winkels op de Steenweg. Vriendelijk onthaal.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,6
    ontbijt lekker en veel
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    ik kwam in kamer terecht waar gerookt werd ,volgens mij was er ook niet gepoetst , en bed niet nagekeken van vorige hotelgast ....!!

    ontbijt lekker en veel

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    4,2
    Een uitgebreid ontbijt mogelijk
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zonder dat we het geweten hebben, was er s avonds en s nachts een trouwfeest ofzo met keiharde muziek. We konden niet in slaap geraken. Ze hadden wel gevraagd voor al te betalen. Hadden we dat geweten, zouden we niet betaald hebben.

    Een uitgebreid ontbijt mogelijk

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    9,6
    Aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beetje ver gelegen van centrum/strand

    Mooie kamer, wel niet zo groot, maar ruim voldoende voor één nacht. Hygiëne zeker in orde. Heel lekker, persoonlijk (wordt aan tafel gebracht) ontbijt.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 28 juli 2017

    10
    familiereis
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    thuis wonen we in een doodlopende straat zonder verkeer hier sliepen we op een hoofdweg met veel verkeer en inclusief het lawaai

    het ontbijt was absoluut voldoende de kamers mochten iets groter geweest zijn

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 20 juli 2017

    8,8
    Heel goed ontbijt, nette kamers.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het hotel ligt ver van de zee af ( 4 km) Met de fiets is dit wel te doen.

    Heel goed ontbijt, nette kamers. Badkamer met ligbad. Heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    5,4
    Kon beter.....
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderde inrichting. Om 7.15 gewekt door het schuiven van de tafels in de ontbijt ruimte. S'avonds lawaai van de mensen die aan het eten waren in het restaurant. Weinig keuze bij ontbijt.

    Het was een goed bed

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 16 juni 2017

    7,5
    Jammer van de niet schoongemaakte kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was niet opgemaakt en we konden niet meer terecht bij de receptie. Dus geen verse handdoeken, vuilbak niet geledigd en waarschijnlijk geen verse lakens! De eigenaars hebben zich verontschuldigd en uiteindelijk hebben ze de prijs verminderd.

    Het ontbijt was uitgebreid en lekker. De locatie ligt aan een drukke baan maar daar hadden we weinig last van en voor ons dicht bij waar we overdag moesten zijn

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 14 juni 2017

    4,2
    Vorig jaar was alles tiptop, met die reden kom ik terug maar nu alles tegengevallen. Kom niet meer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiene van de badkamer , kamer word niet alle dagen gepoetst, eerste dag geen badlinnen & zeep voor twee personen, tweede dag niet bijgevuld. Rot fruit bij het ontbijt.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 7 juni 2017

    7,5
    kamers waren prima, hotel was gesloten op dag van aankomst...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    locatie wel erg op industrieel gebied aan drukke doorgangsweg en net iets te ver van centrum Oostende, nodigt niet echt uit voor een wandeling.

    kamers waren prima, hotel was gesloten op dag van aankomst dus moeilijk te beoordelen.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 30 mei 2017

    8,3
    Een aanrader voor minder warme dagen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Met 28° op de kamer had een airco zeer welkom geweest. Met het raam open was er veel lawaai van de nabije steenweg.

    Het ontbijt was uitstekend alsook het avondmaal. De kamer was proper met alle nodige voorzieningen. Vlakbij openbaar vervoer naar het centrum.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,1
    Hotel Heel goed, enkel de ligging was voor ons een nadeel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het is op een heel drukke baan gelegen wat een nadeel is als je met jonge kinderen wilt gaan fietsen naar het strand.

    Ontbijt was heel verzorgd. En de uitbaters van het hotel hebben een verzorgd lunchpakket voor ons gemaakt.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 22 mei 2017

    8,3
    Goede prijs/kwaliteit kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Gehorige kamers! Naastgelegen kamer zijn gesprekken bijna naadloos te volgen! Eten is goed alleen wat aan hoge kant voor wat men krijgt Personeel mag iets hartelijker zijn, doen wel hun best hoor!

    Snelle internet Geluidsdicht voor verkeer Veel keuze TV zenders Gratis parkeren

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    7,5
    Accommodatie voldeed aan hetgeen we ervan verwacht hadden...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel wat lawaai van feestzaal, maar niet overdreven veel.

    Accommodatie voldeed aan hetgeen we ervan verwacht hadden qua prijs/kwaliteit. Goed bed en uitstekende douche.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 1 mei 2017

    5,4
    Redelijk hotel, wel wat gedateerd. Ligging aan de weg tussen bedrijven.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De vrouw van de manager hield bij het uitchecken bij hoog en bij laag vol dat we nog moesten betalen, terwijl we dat toch echt al gedaan hadden bij de booking. De manager zelf kwam vertellen dat we betaald hadden. Geen excuses gehad.

    We hadden onze sloten voor de fietsen vergeten. De manager leende ons een slot.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    7,9
    Prima locatie voor een nacht. Gratis parking , bushalte kortbij.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    kamers zijn boven een feestzaal, bij ons viel het mee qua nachtlawaai maar ik kan me inbeelden bij een feest met fuifnummers.......

    Ontbijt prima , geserveerd aan tafel. Kamers basic maar heel proper.

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 9 januari 2017

    10
    Verblijf was goed! Om terug te komen!
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen klachten.

    Ontbijt was uitstekend! We waren zelfs te laat voor het ontbijt! Het was geen probleem zeiden ze.Hadden wel verwittigd dat het later kon zijn. Hadden naar een feest geweest. Ook geen straatlawaai gehoord,hoewel onze kamer aan het straat lag!

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 31 december 2016

    4,2
    Eten was slecht
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het avondeten . Hadden voor menu gekozen - was echter niet te eten - overdreven van zuren - hebben eten laten staan

    Was normaal - De kamer was in orde - voor het overige was het voldoende rustig .

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 22 december 2016

    7,1
    Goed voor 1 nachtje.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Het ontbijt had beter geweest als de broodjes vers waren. De douche is aan renovatie toe.

    De ontvangst was prima en de ligging excellent voor de uitstap die we van plan waren te doen.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 19 december 2016

    5,8
    Het ontbijt was zeer lekker en de bedden waren comfortabel.
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche haperde en liep niet goed door. Ook jammer dat de kamer over 2 aparte bedden (die ver uit elkaar stonden) ipv een dubbel bed. De vieze geur in de gang kwam gelukkig niet de kamer binnen.

    Het ontbijt was zeer lekker en de bedden waren comfortabel. Ook de aanwezigheid van een digibox (en dus veel kanalen) ervaarden we als positief.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 5 december 2016

    7,5
    Prijs/kwaliteit goed in LS
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onthaal was in de vlugte omdat er een feest bezig was,onder bed lagen 2 zakdoeken,

    Ontbijt zeer verse broodjes en ruime keuze en genoeg ,uitbater hulpvaardig tip voor hotel koffie in thermos

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 17 november 2016

    6,3
    Goed voor 1x, geen 2de keer
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijt viel tegen... mijn man legde de hesp snel terug omdat die nogal zurig rook, de 2 bananen in het mandje: de ene volledig zwart, de andere was gescheurd.

    Bedden viel goed mee, propere badkamer, gunstige ligging was het wel voor ons.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 8 november 2016

    7,5
    Goed voor een weekendje zee (dichtbij Oostende, maar toch niet in het drukke stadscentrum)
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De badkamer is misschien ietwat verouderd, maar zeer proper! De isolatie kan wat beter (mijn schoonpapa hoorde 's nachts iemand om 23u30 nog een douche nemen in een kamer naast hem).

    De mensen waren zeer vriendelijk, ook nadat wij pas laat hadden ingecheckt (onze diner met vrienden was een beetje uitgelopen). Ook toen mijn vriend de dag nadien geen ontbijt moest hebben, werd er voorgesteld om toch een croissant of dergelijke mee te nemen voor hem. Bij het ontbijt was er voldoende keuze. Er waren ook verschillende yoghurts, en er werd zelfs gevraagd of we geen omelet of gekookt ei moesten hebben. Zeer vriendelijke mensen dus, en ook de kamer was proper!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    9,2
    Rustig verblijf net buiten de stad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een nachtkastje aan beide zijden van het bed zou beter geweest zijn. Nu was er slechts één voorzien.

    Het ontbijt was gepresenteerd aan tafel en was zeer uitgebreid. In de kamer was alles voorzien. goede prijs, kwaliteit.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2016

    4,2
    Ontbijt was goed en WiFi was goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Waren de enige gasten in het hotel. Konden niet dineren in het hotel, stond nergens beschreven dat het restauarant dicht was. moesten helemaal naar de stad om te eten.

    Ontbijt was goed en WiFi was goed

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 18 oktober 2016

    10
    heerlijk verblijf.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    nooit zoeken achter parking, zeer gemakkelijke accommodatie er is nooit iets te veel indien men iets nodig heeft steeds met de glimlach en een babbeltje kan er ook altijd af.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 12 oktober 2016

    4,6
    niet om terug te komen..
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    1) er was 's avonds een feest aan de gang dat tot 2u 's nachts duurde, véél geslapen hebben we niet! Eigenaars mochten dat toch wel eens meedelen; 2) in de badkamer op de grond vuil, alsof er niet was gepoetst; 3) personeel was ok, maar je kon van hun gezicht aflezen dat ze er niet zoveel plezier in hadden, wat de ervaring minder maakt, je wordt er niet gelukkig van;

    ontbijt was zeker voldoende eten was lekker

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 11 oktober 2016

    8,3
    Geslaagd voor ons verblijf
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Drukke winkelstraat. Door de dag is het verkeer druk, maar 's avonds is het rustig.

    Ontbijt was heerlijk en voldoende. Heel vriendelijk personeel. Bij hulp en vragen werden we snel en vlot geholpen

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    6,3
    Avondmaal (menu oktober) en ontbijt waren goed.
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Kamer, 10.04.2016 gereserveerd voor een 3 persoonskamer, kregen een 2 persoonskamer met een soort van veldbed voor 3de persoon. Belachelijke situatie.......we hadden nauwelijks 20-25 cm naast ons bed om in/uit te stappen.

    Avondmaal (menu oktober) en ontbijt waren goed.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 27 september 2016

    6,3
    Goedkoop maar kan beter
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    langs de weg veel lawaai, kamer verouderd, geen nachtkastje, licht op het toilet in de donker niet te vinden, tapijt op de vloer, ontbijt was redelijk. koffie niet lekker! mooi terras achterkant.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 26 september 2016

    10
    voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Stel
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    het water zag wel wat bruin als je het bad liet vollopen maar na een tijdje was dat weg misschien niet regelmatig gebruikt

    een goed ontvangst ,we kwamen wat later toe en konden zonder proleem nog eten,het morgendontbijt was heerlijk,goede bedden,verzorgde kamer

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 21 september 2018

    10
    Betrouwbaar en handig
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Doorreis alles was aanwezig en de mensen waren vriendelijk.

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 17 september 2018

    7,1
    Doen we nog eens
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer

    Goede ligging

    Verbleven in september 2018

  • Beoordeeld op: 25 augustus 2018

    6,7
    Het ontbijt en verder een ruime nette kamer.
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat het restaurant niet open was. Heel vreemd voor hoogseizoen. Was erg gehorig.

    Het ontbijt en verder een ruime nette kamer.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 20 augustus 2018

    7,5
    kwaliteit handdoeken- waren nogal ruw
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kwaliteit handdoeken- waren nogal ruw lawaai van verkeer

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    7,5
    Een aanrader prijskwaliteit
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    tapijt op de kamer

    Het hotel is goed gelegen het langs thans een drukke straat maar weinig last van het lawaai. Het ontbijt was basic maar lekker

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 13 augustus 2018

    8,8
    lekker en uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    lekker en uitgebreid ontbijt. Goede bedden

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 11 augustus 2018

    9,6
    Vriendelijke vrouw
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vriendelijke vrouw

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 5 augustus 2018

    4,6
    slapen onmogelijk door feest
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    onvolledig info feest in de tuin waar tot midden in de nacht de muziek hard aan was. zijn uiteindelijk zelf maar vertrokken

    niets

    Verbleven in augustus 2018

  • Beoordeeld op: 22 juli 2018

    7,9
    Te warm om te slapen in een kleine kamer en teveel lawaai...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Te warm om te slapen in een kleine kamer en teveel lawaai als het raam openstond.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    6,7
    Veel parking
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Oud en zijn beste tijd wel gehad.

    Veel parking Prijs kwaliteit te doen. 55 euro voor eenzamer in het hoogseizoen

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 12 juli 2018

    7,1
    Goed
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Aleen de bed matrassen waren heel hard daar door hebben we slecht geslapen

    Was net hotel goed personeel bedankt voor de tijd

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    5,0
    Wij waren er voor 1 nachtje om naar Oostende te gaan.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was allemaal erg basic en aan een woonboulevard.

    De bedden sliepen goed

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 6 juli 2018

    7,5
    Goed voor een kort verblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was nogal duur voor wat het was...

    De tuin met speeltuin

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    9,2
    Aangenaam
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koffie en thee faciciliteiten in de kamer

    Het feit dat we behoorlijk laat mochten komen

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 11 juni 2018

    10
    goed
    • Gezin met jonge kinderen
    • Vierpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    geen lift ( hadden oudere mee van 86j)

    super en gevarieerd ontbijt

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    4,2
    kamer heel warm en veel geluid van uit andere kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer heel warm en veel geluid van uit andere kamers

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    5,0
    In zal hier geen tweede keer logeren
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel veel nachtelijk lawaai.

    Geen

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 23 mei 2018

    7,5
    Prima en voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 2 nachten

    Je kon er in de avond niet even aan de bar hangen

    ontbijt was prima, wifi uitstekend, prima parkeren

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 april 2018

    7,5
    geslaagd verblijf om het drukke verkeer op paasmaandag te vermijden
    • Groep
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    op mijn kamer geen stopcontact aan het hoofdeinde van het bed.

    Bereidwilligheid personeel.

    Verbleven in april 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: