Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Golden Tulip Hotel de’ Medici 4-sterren

Potterierei 15, Historisch centrum, 8000 Brugge, België

#78 van de 101 hotels in Brugge

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 1049 beoordelingen over dit hotel

7,9

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,2

  • Comfort

    8

  • Locatie

    8,4

  • Faciliteiten

    7,6

  • Personeel

    7,9

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,2

  • Gratis WiFi

    8,1

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    5,4
    Frisse kamer, mooi uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Handdoeken stonken, onvoldoende afzuiging van damp in de badkamer, behangpapierstukken die loshingen, fitness in de kelder

    Frisse kamer, mooi uitzicht

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 1 juli 2018

    8,3
    Aangename kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wellness is verouderd, hamman werkte niet en stonk, was niet proper Ontbijt was basic, voor 15 euro zou het iets beter verzorgd mogen zijn, en personeel in ontbijtruimte was heel brut, rustig ontbijten was heg niet echt

    Ruime en comfortabele kamer, prijs/kwaliteit echt top!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 28 juni 2018

    9,2
    prima
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was goed maar er hing een rioollucht ook met de airco aan. Door de ventilatiekoker kon je andere gasten bijna letterlijk horen.

    De ligging van het hotel en het ontbijt. op de kritiek na was het een mooie kamer.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 25 juni 2018

    6,7
    Ik ga graag nog een keer naar Brugge, prachtig stadje, maar dan kies ik voor een ander hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De ontvangst was ronduit onvriendelijk, de receptioniste maakte een gestresste indruk, ik voelde me alles behalve welkom. Verder is het hotel netjes en de ligging prima (lekker rustig en toch dicht bij het centrum), maar het is nogal zielloos en vrij gedateerd.

    De ontbijtzaal is wat massaal, geen sfeer. Het ontbijt was niet bijzonder, weinig keuze qua brood en het bruine brood dat ik nam was oud.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 2 juni 2018

    5,8
    Ligging is perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was erg sober. Badkamer ook aan vernieuwing toe. Allemaal erg verouderd. Ontbijt veel geld voor betaald maar achteraf hadden we dit beter zonder ontbijt kunnen doen.

    Ligging is perfect. Ongeveer 7 minuutjes wandelen naar het centrum. Brouwerij Halve maan is een aanrader.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 27 mei 2018

    9,2
    Toffe lokatie, op loop afstand is alles goed te bereiken.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was een beetje klein (waarschijnlijk een low budget room) de muziek in het restaurant stond te luid en te “klassiek” erg vervelend, maar de kwaliteit van het eten was wel ok.

    Toffe lokatie, op loop afstand is alles goed te bereiken. Vriendelijk personeel, maakten gebruik van de eigen parkeergarage, misschien niet de goedkoopste gelegenheid om de auto weg te bergen, maar zeker de veiligste en de makkelijkste.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    kamer en de bedden waren goed
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    na 5 minuten douchen stond de hele bad kamer onder door slechte afscheiding. Ontbijt was die dag rommelig en er werd slecht bijgevuld.

    kamer en de bedden waren goed

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 19 maart 2018

    6,7
    De netheid van de kamer.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Ontbijtbuffet was allesbehalve. Voor een 4* hotel was het behoorlijk 'basic'. We kwamen aan om 10u en er waren enkel nog witte pistolets, sinaasappelsap was op, geen roereieren meer... Waarom wordt de vuile afwas op een kar door het restaurant gerold en dienen elektriekers werken uit te voeren terwijl klanten rustig zitten te ontbijten?

    De netheid van de kamer.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 12 maart 2018

    3,8
    Slechte service en niet vriendelijk persooneel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Alles

    Zeer slechte service. We waren er om 14.45...wilde graag onze kamer vanwege het slechte weer. Dit kon niet omdat ze volgens zeggen nog aan het schoonmaken waren....vreemd want om 15uur kon ik officieel op Mn kamer.! Om 15.05 weer gemeld bij receptie en we kregen onze sleutel. Bij aankomst bij de kamer was er nog een meisje bezig met de schoonmaak v onze kamer.....dit noem ik zeer slecht. Na 10 min gewacht te hebben konden we eindelijk op onze kamer. Onze spullen uitgepakt en wilde onder de douch. Liep richting badkamer in onderbroek,ging ineens onze kamerdeur open...stond er weer een schoonmaakster v Mn neus.! Ze schrok zich dood en deed snel de deur dicht. Ook het personeel achter de receptie was totaal niet vriendelijk.. Voor ons dit hotel zeker niet nog een x....zeer slecht...en zeker geen 4 sterren waard.!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 8 maart 2018

    7,5
    Ontbijt ok Ook het hotel zag er goed uit en uitstekende...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Een badkamer met alleen een bad zelfs zonder rubbermat is voor senioren niet al te gemakkelijk

    Ontbijt ok Ook het hotel zag er goed uit en uitstekende ligging

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 1 maart 2018

    9,6
    Geweldig ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Een extra stopcontact op de kamer voor het opladen van elektronica was handig geweest. Er was nogal weinig verlichting op de kamer.

    Geweldig ontbijt! Gezellige bar, vriendelijk personeel, kamer piekfijn in orde.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    7,9
    Ontspannend verblijf!
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er was geen gratis water op de kamer aanwezig, wel in de MB aan 1,50,wat vrij veel is voor mini flesje

    Propere mooie kamer, vriendelijk personeel, goed ontbijt, super goed gelegen en gemakkelijk parkeerplaats in de buurt gevonden.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 16 januari 2018

    5,8
    Het ontbijt was top niks op aan te merken mischien vers...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Toen we toekwamen was het personeel niet vriendelijk en heel kortaf de dag nadien was het iemand anders en die was wel vriendelijk en behulpzaam

    Het ontbijt was top niks op aan te merken mischien vers sinaasappelsap mag er bij zijn

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,6
    Brugge is een prachtige stad! Super hotel midden in het centrumn!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Een beter douche afscherming in de badkamer. Met het douchen werd de badkamer helemaal nat.

    Heerlijk ontbijt. Prachtige ligging. Handig dat de parkeer garage van het hotel direct er achter ligt. Aanrader is het japanse restaurant (tappan yaki=kok achter grillplaat) direct in het hotel gelegen. Wij hadden een oudjaars menu dit was super!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 31 december 2017

    5,4
    Brugge is gezellig en ademt historie!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Er werd aangegeven op de site dat men aan de straat kan parkeren. Dat klopt wel maar er is nooit plek. Alleen aan de ring van Brugge is er plek. Men kan de verwachtingen wat beter managen dan valt het niet tegen. Vooral mensen die slecht ter been zijn valt dit zwaar!

    Ontbijt en lift

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 4 december 2017

    7,1
    Prima hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Kamer met 2 Aparte Bedden - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Personeel bij inchecken was niet meegaand waardoor we de auto inclusief bagage bijna buiten de stad moesten zetten Een beetje jammer

    Kamers waren netjes en compleet ontbijt was ook prima

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    6,7
    Vd prijs had bakamer wat frisser gemogen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Aparte Bedden - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Badkamer oud dus wat vuil wat denken wij niet meer schoon te maken valt. Vervangen is dan gepast, zeker vd prijs vd kamer. Ook had incheck wat uitgebreider gemogen, beetje kort

    Dichtbij centrum

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 27 oktober 2017

    8,8
    Prima
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Goed ontbijt buffet, nette schone kamers, wel harde bedden. Centrum op loop afstand. Eigen betaal parking achter het hotel wat afgesloten is. Hotel goed bereikbaar vanaf de ring en vlotte service aan de receptie Een aanrader!

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    8,3
    Een beetje aan de dure kant, maar toch tevreden.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Voor 't ontbijt mocht er iets meer personeel aanwezig geweest zijn. Het bijvullen mocht vlugger.

    Mooie ruime kamer, een goed bed een heel rustige omgeving, en toch dichtbij het centrum.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 16 oktober 2017

    5,4
    Heel jammer.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het hotel is oubollig. Ik trof een botte receptionist. Er was geen geglegenheid om langer dan tot 13:00 uur gebruik te maken van de parkeergelegenheid. Zonder uitleg waarom vind ik dit slechte service als er voldoende plek in de parkeergarage is. Het interieur van het hotel en de kamers is gedateerd. Slechte boxspring. Alleen een zeepje. De haarföhnmachine...Het leek wel kamperen. Het had allemaal geen sjeu. Ook het ontbijt niet: machinesapje. Beetje liefdeloos allemaal. En ik moest voor 3 personen met ontbijt (2kamers) ruim 300 euro aftikken. Ik ga er niet meer terug en zal het ook zeker niet aanraden bij mijn vrienden.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 1 oktober 2017

    6,7
    Prima locatie, maar tegenvallende prijs-kwaliteit verhouding. Zeer leuke stad voor een citytrip!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer was klein en erg oudbollig ingericht. Geen raam aan buitenzijde in de kamer aanwezig, alleen raam aansluitend op de gang.

    Ontbijt was prima en de locatie uitstekend. Vanuit het hotel loop je zo de stad in.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2017

    9,6
    Heerlijk, comfortabel verblijf, dicht bij het centrum van Brugge.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Eigenlijk niets!

    Dit hotel is wat mij betreft een absolute aanraden. Het is prima gelegen, heerlijk rustig en op slechts 10 minuutjes wandelen van de markt. Voor de wagen was er nog een plaats beschikbaar in de ondergrondse garage. Die kan je wel niet reserveren dus daar moet je wat geluk voor hebben. De kamers zijn voorzien van alle comfort en de bedden zijn heerlijk! Ook het ontbijt was voldoende uitgebreid en het personeel is uitermate vriendelijk. Ik zou hier een volgende keer met plezier opnieuw boeken.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 augustus 2017

    8,8
    De prijs van het hondje, achterwegen gelaten. Zoals steeds voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    wij zijn hier reeds 5a 6 keer geweest, deze maal moesten wij voor ons hondje (3kg) 15€ betalen voor 1 overnachting! Dat was wel een tegenvaller😏

    De hele accommodatie was top!

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 22 augustus 2017

    9,6
    wij hadden een fijn weekend in Brugge met een internationaal gezelschap vrienden
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    wij konden het parkeren niet verlengen wat jammer was, daardoor moesten de auto's verplaatst worden

    vriendelijk en beleefd onthaal met voldoende uitleg over alle vragen die wij hadden - mooie nette kamers - zeer goed sanitair - lekker ontbijt

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    7,1
    jammer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was slecht. De broodjes zijn in mini versie en het spek was koud. De w.c op de kamer was nog vuil van de vorige gasten.

    Vriendelijk personeel en de ligging is top

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 15 augustus 2017

    5,0
    brugge was mooi, hotel was tegenvaller. Zeker gezien de hoge prijs.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Aparte Bedden - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    Prijs kwaliteit aan de lage kant. Kamers zijn wat outdated en toch wel heel prijzig. Hotel heeft dringend een opfrisbeurt nodig. Fitness en wellness waren echt wel armtierig

    de ligging

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 14 augustus 2017

    7,5
    We hadden er net iets meer van verwacht.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    - Verouderde kamer - WC bril zat los - Luik van het raam sloot niet volledig alsook het raam zelf - Veel lawaai van buitenaf (slechte isolatie tussen kamers) - Ontbijt was oké maar ook niet wauw

    - Goed gelegen (op loopafstand van het centrum) - Wellness - Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 26 juli 2017

    8,3
    Alles kan altijd wel beter maar goed is goed. En dit was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets viel echt tegen. Alles was bovengemiddeld goed.

    Ontbijt was goed. Voldoende overal van en een ruime keuze. Wij hadden ook een heel mooie kamer. De afhandeling van in en uitschrijvenwas snel en professioneel . Gewoon prima in orde.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 25 juli 2017

    6,7
    Redelijk
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was niet bijzonder koud roerei en vieze koffie! en we moesten erg lang wachten voor we op de kamer konden! Daarbij was de mevr aan de receptie niet erg vriendelijk en liet ons maar zitten wachten geen oogcontact of even tussendoor iets zeggen!moest steeds zelf vragen hoe zit het met de kamer? we willen onze spullen wegzetten uiteindelijk was het bijna kwart voor 4! Jammer onze vrienden waren inmiddels de stad al in!

    Ligging hotel

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 17 juli 2017

    9,6
    Fijn verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Meer verlichting in de badkamer aub

    Heel lekker ontbijt, mooi hotel op wandelafstand van centrum en juist buiten de drukte van de stad. Ligt langsheen de reien, aan te raden

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 10 juli 2017

    5,8
    Matig, gedateerde kamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zeep in douche leeg. Veel kleine weg werpverpakking aan het ontbijt. Niet erg duurzaam. Te krap ontbijt buffet voor te veel gasten. Eerder 3 sterren dan 4.

    De ligging, erg mooi aan de rijen in Brugge centrum.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 3 juli 2017

    8,8
    Een heel proper hotel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Voor mij persoonlijk de douche. Een ligbad met een kleine glazen wand.

    Een heel proper hotel. Ik was heel tevreden, lekker ontbijt. Voldoende keuze van ontbijt. Kamers waren heel proper en netjes. Het enige nadeel wat ik persoonlijk vond op de kamer was het tapijt op de grond. Maar geen last van allergie ondervonden.

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 26 juni 2017

    5,4
    Goede ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Onbeleefd onvriendelijk personeel - heel kortaf Verouderde accomodatie Ontbijt heel pover, onvriendelijk en brute personeel en ongezellige sfeer

    Goede ligging

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    6,3
    Geen
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    In de bar/lounge was nooit iemand aanwezig en dit nodigde niet uit om een drankje te bestellen. Ook de happy hour stelde hier dus niets voor.

    De ligging was prima.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 juni 2017

    6,7
    Voor de prijs van 140 euro met ontbijt zijn er betere hotels.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Veel last gehad van muggen op de kamer. Er was wel iets antimuggen op de kamer maar na 2 uur waren er nog steeds muggen. Geluiden van andere kamers te horen in onze kamer. Prijs 139 euro kamer en ontbijt was aan de dure kant.

    Ontbijt was lekker, kamer gewoon.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    6,7
    Goede locatie mits een beetje wandelen.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    Hadden daar alles volzet was een suite geboekt. Het ging hier om een weliswaar grote maar totaal verouderde kamer.

    Locatie, vriendelijke barman, mooi uitzicht, Airco.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 4 mei 2017

    3,8
    Nooit meer, een ervaring rijker in een 4?? sterrenhotel. Foei !!
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken werd mij verteld dat er crisis is en er slechts 1 hotel in België over is, zegt men toch niet ? Toen ik in de lift stapte rook het er naar sigaretten. Onze kamer bevond zich op de vierde verdieping, een totale verduistering was niet mogelijk waardoor het moeilijk slapen was. Ook in onze kamer rook het enorm naar de sigaretten, toen ik dit aan de balie meldde werd me simpelweg gezegd dat ik dit maar eerder had moeten zeggen en dat ze nog andere kamers hadden. Begrip tonen was er niet, wel weerstand. Spijtig !! Alles is zo grondig aan renovatie toe. Onze badkamer vond ik vies !! De badkuip ging nog vol met lange haren en ander "aangebakken" troep. Absoluut geen vier sterren waard en veel te duur voor wat je krijgt. Nog nooit heb ik deze score toegekend, enorm teleurgesteld ook in het ontbijt. Ik had een "refter" gevoel en het aanbod was heel beperkt. Wil je een croque ? 7 euro !! En betalen voor een watertje op de kamer is erover.

    Ligging, mogelijkheid om te parkeren (te betalen), automaat met drank, gezellige buitenkant en het beddengoed :-)

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 18 april 2017

    6,7
    Leuke hotelkamer
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De jacuzzi was spijtig genoeg koud. Voor een extra bedrag te betalen mag hier echter wat meer aandacht voor. 200€ voor 1 overnachting is al vrij veel, als je dan een toevoeging vraagt moet dit wel in orde zijn. De badkuip was spijtig genoeg ook vuil. De douche viel tegen.

    Kamers waren ordelijk. Locatie is top.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 10 april 2017

    5,4
    Prijs/kwaliteit niet in balans
    • Individuele reiziger
    • Standaard Eenpersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontvangst, bij aankomst geen parkeergelegenheid (parking was volzet), de extra's die je verwacht bij een 4* hotel.

    De faciliteiten in het hotel (fitness, sauna,...) en de ligging

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    8,8
    Een echte aanrader.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Eigenlijk niets. Jammer dat de kosten van de parkeergarage aande hoge kant zijn.

    Heel vriendelijk personeel, ontbijt prima en ook de kamer was zeer prettig. Fijn hotel in de historische binnenstad. Alles op loopafstand. Alleen wanneer je slechter ter been bent, zijn de kasseien vermoeiend. Dit als aandachtspunt. Maar Brugge is echt de moeite waard, we hebben ons uitstekend vermaakt.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 13 maart 2017

    5,4
    het ontbijt en de ligging van het hotel
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    grootte van de kamer - bijzonder klein -konden geen venster openzetten om te verluchten want de kamer keek uit op de gang van het hotel en de bar. Onduidelijke informatie hoe vanuit de parking de garage te bereiken

    het ontbijt en de ligging van het hotel

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 6 maart 2017

    5,8
    goede ligging, maar verouderd hotel
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers zijn wat verouderd. zeker de elektriciteit moet eens bekeken worden ! losse stopcontacten ......!

    het ontbijt was goed verzorgd. personeel was vriendelijk

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    5,8
    Verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De grootte van de kamer. Er was geen halletje tussen de gang van het hotel en de kamer. Ongeveer vanuit het bed kon je de gang instappen.

    Aangenaam kader vh hotel

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 27 februari 2017

    6,7
    Rustige ligging op wandelafstand van het historisch centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Weinig druk op het warme water uit de douche. Zeepdispensers ok, maar controleer best even of er nog genoeg zeep inzit voor de gasten toekomen. Dispenser was leeg.

    De ligging ten opzichte van het stadscentrum en de ruime kamers Goede harde matrassen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 20 februari 2017

    6,7
    Geen restaurant in het hotel alleen kleine snacks waren...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen restaurant in het hotel alleen kleine snacks waren verkrijgbaar ook was het hotel wat verouderd en weinig animatie openingsuren welness vielen tegen

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 18 februari 2017

    6,0
    Verblijf naar tevredenheid maar parkeergelegenheid was een tegenvaller.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Jammer dat het hotel geen restaurant heeft voor 's avonds. Parkeergelegenheid beperkt. De betaalde plaats voor 18 euro moest om 13.00 al worden verlaten.

    mooie kamer, goed ontbijt.

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 17 februari 2017

    6,3
    kamer goed tv werkte niet was snel hersteld geen uitleg over...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    ontbijt zeer middelmatig geen kofie lepels eiren hard en koud sinaas appelsap lage kant

    kamer goed tv werkte niet was snel hersteld geen uitleg over gebruik sleutel om licht aan te steken

    Verbleven in februari 2017

  • Beoordeeld op: 30 januari 2017

    8,3
    Fantastisch verblijf in Brugge!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Avondreceptioniste liet me klungelen met het lokaliseren van een restaurant, jammer. Kleine moeite om ons naar de juiste richting te sturen

    Comfortabele kamer, goed ontbijt, behulpzame receptioniste die kreatieve oplossing vond voor een fout die booking had gemaakt.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 16 januari 2017

    7,1
    goef voor een zeer kort verblijf
    • Zakenreis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    we hadden een kamer op gelijkvloer en rond 7 u was er een luidruchtige groep op de gang en dat bleef wel heel lang duren voordat die hun weg gevonden hadden.

    ontbijt en de kamer was goed.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 januari 2017

    8,3
    Verblijf was prima.
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De saunufaciliteit viel tegen. Alle drie de douches waren defect.

    Mooie locatie in historisch centrum. Vriendelijk hulpvaardig personeel. Er wordt goed rekening gehouden met een gemelde voedingsallergie.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 8 januari 2017

    10
    Enorm genoten
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hoorden de buren praten door de muur heen bij kamer 122

    Uiterst vriendelijke mensen en niet te ver van 't centrum. Ennnnnnn herberg Vlissingen heel dichtbij

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    7,1
    Goede locatie, schoon, maar wel prijzig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt vond ik gemiddeld, afhankelijk van de dag werd het beter of minder aangevuld/bijgehouden. We zijn minimaal ingecheckt, zeer weinig informatie verkregen mbt parkeren, ontbijt etc. Vragen werden kortaf beantwoord, waarop we werden weggewuifd. Kan absoluut beter! In verhouding vond ik het hotel erg prijzig.

    Locatie heel goed, kamers en hotel zijn schoon

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    6,7
    Kamers waren netjes
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Groot 1 persoons bed inplaatst van 2 2persoons bedden tegen elkaar. Ontbijt was ondermaats voor een 4 sterren hotel. Veel te weinig keus.

    Kamers waren netjes

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    7,9
    Oudejaarsavond in Brugge.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hadden een zeer ruime moderne kamer. De éénpersoonskamer van m'n moeder was iets minder nieuw maar wel ok. Ontbijt ok. Parkeerplaats in t hotel aan 15€, handig.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    5,8
    Toch niet helemaal volgens verwachtingen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Bij aankomst stond de verwarming dicht op onze kamer en dat bij een 0° buiten ! Er was ook geen warm water in onze badkamer ("te veel gasten waren zich aan het wassen" meldde de receptie "of we een kwartiertje konden wachten ?" Zelfs na een uur wachten bleef het water hooguit lauw). Dit was een domper na een middag buiten vertoeven in de kou. De "ice-cube" machine op de 3de verdieping werkte niet. Bij het uitchecken was er een hevige discussie aan de gang tussen personeel en gast wat een hoogst onaangenaam gevoel gaf aan de andere gasten. Een echte koffiemachine ipv instant koffie zou een meerwaarde zijn. Betalende privéparking.

    Goede ligging om te voet Brugge te ontdekken. Vriendelijk personeel. Privé parking.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 december 2016

    6,3
    Rokerskamer niet OK
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel jammer dat booking.com NIET duidelijk heeft gemaakt dat het een rokerskamer betrof. Als niet roker is dat zeer teleurstellend.

    Prima hotel, goed bediening. Mooie lokatie.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 9 december 2016

    7,5
    Voor wie Brugge wil bezoeken bevindt dit hotel zich op een toplocatie.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Wij Hollanders hebben de naam zuinig te zijn, maar als je toch al 170 euro voor een kamer betaalt vinden we het lichtjes overtrokken als daarbovenop ook nog 15 euro wordt gevraagd voor het stallen van onze auto in de parkeergarage van het hotel.

    Het ontbijt was bij de prijs inbegrepen en was goed. Niets op aan te merken. Verse croissants en diverse soorten broodjes. Gekookte en geroerde eieren. Wij hadden een comfortkamer welke 20 euro duurder was dan een standaardkamer. We denken dat de comfortkamers vrij nieuw zijn want alles zag er nieuw uit. Bed was prima en de kamer was schoon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 20 november 2016

    8,3
    Een vertrouwd adres waar je je al snel thuis voelt.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Kamer met 2 Aparte Bedden - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    Er is eigenlijk niets op aan te merken.

    Het ontbijt is royaal, vers en wordt zeer goed gepresenteerd. De kamers (3x) waren netjes en helder. Ligging ideaal naast het centrum.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 16 november 2016

    5,8
    verwarming alsook warm water werkten niet op de kamer (...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Suite
    • Verbleef 1 nacht

    verwarming alsook warm water werkten niet op de kamer ( suite ) . moesten ons behelpen met klein elektrisch vuurtje die de grote kamer niet kon opwarmen. zeer onaangenaam. voor de prijs van een suite mochten ze wel meer moeite doen om probleem op te lossen of alternatief voor te stellen. Toen ik bij uitchecken nogmaals mijn bezwaar hiertegen uitte werd ik in het bijzijn van andere klanten belachelijk gemaakt. ze hadden toch een vuurtje gebracht waardoor probleem opgelost was.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    7,1
    Perfecte ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Aparte Bedden - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Koud water in de douche. 2 aparte bedden, die ook echt apart stonden (zelf tegen elkaar geschoven) Weinig zitplaatsen in ontbijtruimte. Vrij duur in verhouding met wat je krijgt (last minute geboekt).

    Perfecte ligging. Parkeren met schijf (4u), op zon- en feestdagen zonder schijf vrij parkeren. Vriendelijk personeel. Ruime kamer. Proper!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 13 november 2016

    9,6
    Alles was naar onze zin, hier komen wij zeker terug.Zeker een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Alles was oke , geen opmerkingen, niks negatiefs.

    De kamers waren proper, alles was aanwezig. Het ontbijt was prima verzorgd, genoeg keus en het personeel was heel vriendelijk en behulpzaam.Mooie ligging en kort bij het centrum.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    10
    Heel fijn verblijf in dit hotel gehad.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Mooi hotel, fijne kamers, goede bedden, uitgebreid ontbijt en vriendelijk en behulpzaam personeel. Fijn dat het hotel een afgesloten parkeergarage heeft. Op loopafstand van de bezienswaardigheden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 4 oktober 2016

    9,6
    geweldig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    kamers waren heel goed . Ontbijt was uitgebreid en veel keuze's personeel was heel vriendelijk . Wij waren vroeger aangekomen dan voorzien maar konden wel dadelijk in onze kamer

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    6,7
    Was leuk, maar we hadden er meer van verwacht
    • Groep
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht

    De invalidenkamer die wij bij hadden geboekt was behoorlijk klein, zodat mijn ouders zich amper konden bewegen met hun rollators. Wij hadden juist zo'n kamer besteld voor de ruimte. Dit vonden wij dus zeer slecht.Omdat wij met een grote groep waren kregen wij een keuzemenu. Prima. Dit moesten wij dagen van te voren doorgeven. Dat kan. Na dit doorgegeven te hebben, kregen wij te horen dat dit niet helemaal de bedoeling was. We hadden allemaal het zelfde voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht moeten nemen. Dit vinden wij zeer ongastvrij.

    Kamer zag er goed uit en was zeer schoon. Goede bedden Mooie binnentuin. Locatie was binnen loopafstand van het centrum.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 19 september 2016

    8,3
    Locatie, parkeergarage, mooie confort-kamer met prima bedden...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    De kamerprijs was aan de hoge kant (pas een dag van te voren geboekt en hadden geen keuze meer in kamers).

    Locatie, parkeergarage, mooie confort-kamer met prima bedden, goed ontbijt.

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 16 september 2016

    9,6
    Een ontspannende weekend in het pittoreske Brugge met stralend weer super !
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Aparte Bedden - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 1 nacht

    Geen mogelijkheid om parking te reserveren is moeilijk voor iemand met een rolstoel.Op straat niet altijd plaats in de directe omgeving. De airco maakt nogal veel lawaai.

    Wij hadden een aangepaste kamer was prima en een zeer verzorgd ontbijt. Aan te bevelen!

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    7,5
    leuk verblijf aan betaalbare prijs in kwaliteitshotel
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    minibar mocht wel beter voorzien zijn, er is enkel water

    ruim ontbijtbuffet rustige ligging , geen straatlawaai kamer met airco (heel erg gewaardeerd bij temperaturen van meer dan 30 °)

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    10
    Compleet en goed, inclusief uitstekend ontbijt.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    ? Ben benieuwd als het Japanse restaurant qua verbouwing gereed is hoe dit zal zijn.

    De complete sfeer was een verademing. Zeker vergeleken met een paar hotelliers in Brugge die dollartekens in hun ogen hebben en feitelijk arrogant gedrag vertonen met hun slikken of stikken beleid. Dus: Golden Tulip Hotel de' Medici is gewoon top en relaxt.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 28 augustus 2016

    8,8
    Hotel is op een goede lokatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Hotel is op een goede lokatie. Parkeren is gratis voor de deur gedurende 4 uur met een parkeerschijf. Wil je een hele dag, dan kun je op het binnenterrein van het hotel parkeren voor 15 euro, of de parkeerschijf iedere 4 uur veranderen tot 19:00 in de avond. Ontbijt is goed en de prijs-kwaliteit verhouding van dit hotel is perfekt. Het is een uitstekend hotel en er is niets op aan te merken.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    9,2
    Voor herhaling vatbaar.
    • Met huisdier
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten

    Niks, wij zijn hier al enkele keren geweest.en het word steeds beter.

    Goede ontvangst, voldoende keuze bij het ontbijt. Propere en geriefelijke kamers. Gratis fietsen stalling. leuke avond bar.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 18 augustus 2016

    7,1
    Prima ontbijt, goede kamer,schoon en rustig, goede locatie...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Kamer met 2 Aparte Bedden - Geschikt voor Gasten met een Lichamelijke Beperking
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het was heel erg benauwd in het hotel zelf(geen airco ,wel in kamers) en de lift is ontzettend benauwd en krap..je kunt er met paar koffers en 2 man in...jammer voor n 4 sterren hotel Verder zou t personeel je mogen groeten als je langsloopt....

    Prima ontbijt, goede kamer,schoon en rustig, goede locatie op 10 minuten van het centrum,mogelijkheid om de auto in parkeergarage achter hotel te zetten a 15 eu p.d.

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 6 augustus 2016

    8,3
    Aangenaam hotel voor city trip naar prachtig Brugge .
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Lange rijen van tafels in ontbijtzaal is ongezellig en de stoelen zijn aan nieuwe stoffering toe .

    Aardig personeel , schoon hotel parking en goede ligging .

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2016

    6,3
    Voldoende voor overnachtig in prachtige stad Brugge
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer - 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hotel al wat verouderd, is zeker 3 sterren en met grote twijfel voor de 4de. Ontbijt leek op eerste zicht deftig maar fruit mocht er zeker meer aanwezig zijn en minder vettige dingen als bonen en pensen, maar dat is ieder zijn smaak. Vers geperst fruitsap ipv suikerdranken had leuk geweest.

    Kamers waren deftig en netjes. Ligging ideaal en niet te druk. Aanwezigheid van ani mug apparaat in de kamer. Elektrische stores langs buitenkant

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 13 juli 2018

    9,2
    Hotel en kamers luxe uitgerust. Locatie midden in de gezellige stad en toch goed bereikbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Comfort Tweepersoonskamer met 1 of 2 Bedden
    • Verbleef 1 nacht

    Niets.

    Hotel en kamers luxe uitgerust. Locatie midden in de stad en toch goed bereikbaar. Parkeren op straat vóór hotel.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 2 juli 2018

    7,5
    Fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Driepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Beetje verouderd interieur.

    De ligging, ruime kamers, proper.

    Verbleven in juli 2018

Resultaat 1 - 75

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: