Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Golden Trust Apartments

Zeedijk 148, Mariakerke, 8400 Oostende, België

#55 van de 101 vakantiewoningen in Oostende

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 114 beoordelingen over dit appartement

7,6

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    7,4

  • Comfort

    7,3

  • Locatie

    8,6

  • Faciliteiten

    7,5

  • Personeel

    7,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    6,9

  • Betaald WiFi

    5,4

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 66

  • Beoordeeld op: 5 juli 2018

    8,3
    Heerlijk.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Studio Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 4 nachten

    In de besteklade lag er geen gewoon aardappelmesje. Eén zonnescherm kon je niet neerlaten, er haperde wat, waardoor de zon recht op het tv-scherm scheen. Lastig.

    Het appartement was proper. Alles blonk. Het was modern ingericht en lichte kleuren.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 14 mei 2018

    7,5
    Aan de prijs, maar de prijs waard vanwege de locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Het gordijn in de slaapkamer verduisterde niet afdoende. Er zat een breed raam in de badkamer waardoor je vanaf de gang in de badkamer kon kijken, geen privacy in de douche dus. De vloeren voelden op sommige plekken warm aan, hoewel er geen vloerverwarming was.

    Het uitzicht was schitterend, het appartement was van alle gemakken voorzien, luxe keuken met alle benodigdheden.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Ruim appartement met zicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Hygiëne kon beter vb: er stonden glazen en borden in de kasten die niet goed proper waren. Ook bestek en pannen waren niet altijd even proper

    Ruim appartement met zicht op zee. Prijs/kwaliteit is in verhouding

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 maart 2018

    5,4
    Ondanks de kleine ongemakken hadden we een geweldig weekend met de kinderen en kleinkind.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    Vele kleine problemen. 1 wc had geen water. Is later wel opgelost door iemand die gekomen is. De kraan stond niet open. Eén wasbakje op een wc lekte enorm, afvoer was niet goed aangesloten. Was niet dadelijk te herstellen. Het warm water in de keuken was helemaal niet warm. De douche ging de eerste dag ook niet, geen warm water. De volgende dagen wel toen die persoon gekomen is i.v.m. onze opmerkingen. Jammer dat er geen kinderbedje aanwezig was.

    De ligging en de ruimte. Voldoende servies, bestek en glazen. Ruime gezellige living. De persoon die ons de sleutels overhandigde was zeer vriendelijk en behulpzaam. Dank u wel.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    5,8
    Mooi uitzicht en goed gezelschap alleen accomodatie viel een beetje tegen
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bubbelbad ging niet, de eerste dag niet warm te krijgen de living, niet kindvriendelijk de vensters konden helemaal open er zat een slot op voor met sleutel dicht te maken maar ze hadden daar geen sleutel van.eetgelegenheid voor 8 pers ipv 12 pers. Inboedel keuken zeer primitief. 1 douche en 1 bad voor 12 personen. 1 toilet dat stuk was.

    Het uitzicht

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 november 2017

    3,3
    Het appartement was ruim en lag op wandelafstand van het...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het appartement was vuil toen we aankwamen. Op de glazen zagen we de lippen van de vorige huurders nog staan. De bedden waren niet zoals ze op de site stonden. I.p.v. 1 ruim tweepersoonsbed en 2 gewone tweepersoonsbedden kregen we 1 gewoon tweepersoonsbed, 1 heel smal tweepersoonsbed en 1 twijfelaar. Ik had speciaal dit appartement gekozen zodat niemand op een slaapbank moest slapen wat uiteindelijk wel moest. Omdat we niet genoeg lakens bij hadden voor 4 bedden, vroegen we aan de verhuurders of ze lakens konden brengen aangezien het niet de bedden waren dat op de site stonden. We hebben een pakket lakens gekregen aan de telefoon werd toek gezegd dat we de lakens kregen. Maar later werd het 2x van de waarborg afgetrokken terwijl we maar 1 lakenpakket hebben gebruikt. Dit geld krijgen we ook niet terug te zien. Het toilet trok deels door maar daarna kwam alles terug naar boven en als we dit gingen melden deden ze of ze al op de hoogte waren van het probleem. Bij de grote badkamer liep het water in het bad heel traag/ tot niet weg. We zagen aan de ramen ook nog de isolatie steken. Het was een vuil onafgewerkt appartement en we zouden hier nooit meer naartoe komen. Ik raad het ook niet aan iemand aan. Ze zijn zelfs geen controle gaan doen wanneer wij daar nog waren dus ze kunnen jou aanrekenen wat ze willen. Dit zijn gewoon wanpraktijken.

    Het appartement was ruim en lag op wandelafstand van het centrum van Oostende.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,1
    Relax, mooi gelegen studio
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dit werd verhuurd voor 6 pers studio maar eigenlijk best max. 4 pers! Je had wel slaapgelegenheid maar zeer krap en er was zelfs geen plaats om met 6 aan tafel te zitten, er stonden wel 6 stoelen maar konden niet staan. Zonde, voor een weekend Ok met 6 maar zeker niet voor langer, dan is een iets groter app. Aan te raden en geen studio voor 6!

    Mooie ligging van de studio met prachtig zicht op zee!

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 29 juli 2017

    7,5
    we hadden een appartement mooi ingericht alles aanwezig in...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 4 nachten

    enkel het weer kon beter maar dat kan niemand veranderen

    we hadden een appartement mooi ingericht alles aanwezig in keuken en living ; weinig lawaai alles dicht in de buurt van de winkels en zeer dicht bij het strand

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 21 juli 2017

    9,6
    Wij hebben een gezellig weekendje gehad. Het is een ruim, modern appartement.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Geen gordijn in de living, met als gevolg was het vrij warm binnen. Ontbreken van glazen, houten plankjes.

    Het zeezicht, het bubbelbad en het was een ruim appartement.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 12 mei 2017

    5,8
    Goed voor een eenmalig verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Terrasdeur heel moeilijk te openen/sluiten. Slechts 1 wijnglas. Afstandsbediening TV werkt niet. Geen internet. Liftje voor slechts 2 personen. Weinig boeiende directe omgeving (Oostende Bad is op 45 min wandelafstand). Badkamer vrij klein. Slaapkamer met stapelbed heel slecht verluchtbaar. Slordige afwerking en vochtige vlek aan raam. Duur voor de geboden kwaliteit.

    Prachtig zeezicht. Kusttramhalte dichtbij (Oostende Bad is maar enkele haltes verder). Ruime parkeergelegenheid (ook gratis plaatsen binnen wandelafstand). Onthaal door makelaar vriendelijk en informatief.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 mei 2017

    5,0
    Verwarming in slaapkamer was kapot, deze bleef heel de avond...
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Verwarming in slaapkamer was kapot, deze bleef heel de avond en nacht volledig branden met als gevolg dat het daar veel te warm was, we daar de eerste nacht niet hebben kunnen slapen en we in de living hebben moeten slapen. Volgende morgend gebeld en verwarming werd in zijn geheel afgezet dus wschl een gekend probleem...

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 17 april 2017

    9,2
    Het was fantastisch
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets.

    Het uitzicht was prachtig, frontaal zeezicht op de Noordzee. Het appartement was groot, netjes, fris ingericht, gewoon geweldig. Supermarkt Delhaize op 5 minuten loopafstand, restaurants aan de Zeedijk, dichtbij Kinepolis (bioscoop) alles op loopafstand.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 5 april 2017

    5,8
    Appartement was ruim, zeer proper maar wel zeer ouderwets.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten

    Ligging viel tegen. Info gaf aan dit een appartement is met zeezicht in Mariakerke. Appartement ligt in een zijstraat in centrum Oostende op meer dan 200m van het strand- zonder zicht op zee. Enkel zeer dure parkings in de omgeving.

    Appartement was ruim, zeer proper maar wel zeer ouderwets. Ruim terras.

    Verbleven in april 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2017

    10
    Een zeer goed appartement voor een kort verblijf.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    de echte slaapkamer was veel te klein voor 2 personen. Een beetje claustrofobisch ! Gelukkig was er een zeer ruime zetel-bed in de woonkamer die zeker voldeed.

    mooie , ruime eetkamer en salon. Zeer uitgeruste keuken ! Prachtig uitzicht op de zee.

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 29 december 2016

    7,5
    Ons verblijf was fantastisch.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De keuken was te Klein en oud. Voor meer voordeel te hebben, de keukenkasten vernieuwen. Het oogt veel beter. Ook het elektrisch fornuis, vooral de oven is aan vernieuwing toe en de volledige keuken ook natuurlijk.

    Het appartement was uitstekend. Het was Heel zuiver. Heel confortable. Je had allés wat je maar wensen kon.

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 3 november 2016

    6,7
    Ruim appartement met balkons op goede locatie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Nog niet helemaal af, diverse kleine mankementen (nog geen gordijnen, losse wc bril, deur slaapkamer sluit niet , sauna werkte niet,...). Daarom vrij duur. Als deze punten ook opgelost worden is het een goede prijs/kwaliteit.

    Volledig vernieuwd appartement. Heel ruim. Goede locatie en fijn zonnebalkon achteraan.

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2016

    8,3
    Leuk verblijf
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Daar we met 8 personen waren moesten er uiteindelijk 4 in de living slapen, bij de booking stond dat er 2 kamers waren: 1 voor 2 personen, 1 met stapelbed en 2 persoonsbed, en dan 2 personen in de living. Dit bleek niet het geval te zijn! Ook is het aan te raden aangezien bij volle bezetting mensen in de living moeten slapen om daar iets van rolluik of gordijnen te voorzien want heel veel straat licht dat binnen schijnt. Tip: stofzuiger voorzien

    Schitterende locatie met zicht op zee!

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    8,3
    we hebben genoten van weekend aan zee ,het is een aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Themperatuur van het warmwater iets te koud afgesteld water was niet warm genoeg om te douchen.

    Ruim appartement .zeezicht is een pluspunt.ideaal voor met kleine kinderen . Vlak op de dijk en aan strand.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 16 juli 2018

    8,8
    Aanrader
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vierde dubbelbed was een klikklak - er was een rookgeur aanwezig

    Het mooie zicht en geen geluid van de buren- niet te druk - vriendelijk onthaal

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 29 juni 2018

    10
    Top weekend
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten

    De afstand tot Oostende was een klein minpuntje.

    De grote ruimte en het uitzicht.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 13 november 2017

    7,9
    Niet werkende sauna
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet werkende sauna

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 9 oktober 2017

    8,8
    Prima
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets speciaals

    Prachtig zeezicht

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 25 september 2017

    7,5
    Mooie locatie, zicht op zee en rustgevend
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Deluxe Appartement met Uitzicht op Zee
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Betwijfel of het voor ons gepoetst is geweest.

    Mooie locatie, zicht op zee en rustgevend

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 19 augustus 2017

    7,1
    Prima appartement! Uitzicht op zee: geweldig.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 4 nachten

    Heerlijk appartement met mooi uitzicht op zee! Voor 4 nachten wel een beetje prijzig. Wij (gezin met 2 kinderen van 13 en 11 jaar) hebben genoten.

    Verbleven in augustus 2017

  • Beoordeeld op: 24 juli 2017

    7,5
    Locatie
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 4 Slaapkamers
    • Verbleef 5 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Geen bestek aanwezig

    Locatie

    Verbleven in juli 2017

  • Beoordeeld op: 22 juni 2017

    5,4
    Het uitzicht!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine bedden

    Het uitzicht!

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 19 juni 2017

    8,3
    Pertotaal 😀
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de bedden niet in aparte kamers stonden.

    Het uitzicht op de zee.

    Verbleven in juni 2017

  • Beoordeeld op: 28 mei 2017

    7,9
    De ligging qua parking en de nabijheid van het strand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ligging qua parking en de nabijheid van het strand.

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 27 mei 2017

    7,5
    Kamers en uizicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Last gehad van lawaai van andere huurders rond 5u smorgens

    Kamers en uizicht

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 2 mei 2017

    6,7
    leuk voor een uitje echter niet voor langer dan weekendverblijf
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Studio
    • Verbleef 2 nachten

    kwaliteit van de zetels (versleten)

    het zicht op zee

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 3 januari 2017

    8,3
    Uitzicht op zee met terras !
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamers waren niet gescheiden. Dit was soms lastig.

    Uitzicht op zee met terras !

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 14 november 2016

    9,2
    Het was een super weekend met zicht op zee
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Soeptassen zouden super geweest zijn met de koude.

    Zeer mooi en ruim appartement!

    Verbleven in november 2016

  • Beoordeeld op: 10 oktober 2016

    6,7
    Leuk weekendje met de familie.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Misschien 1 slaapkamer meer. Meer keukengerei beschikbaar.

    Ruim appartement. Mooi zicht op zee. Goede bedden.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 3 oktober 2016

    9,6
    Gezellig weekend gehad samen met de kinderen en vrienden .
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De ramen die niet goed dicht gingen

    Mooi uitzicht op zee en achteraan het uitzicht op de voetbal plein.

    Verbleven in oktober 2016

  • Beoordeeld op: 20 september 2016

    7,1
    het was gezellig enaangenaam
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Appartement
    • Verbleef 2 nachten

    de overtrekken van de matrassen

    Verbleven in september 2016

  • Beoordeeld op: 9 augustus 2016

    6,7
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 2 nachten

    Te klein voor 6 personen.

    ligging

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 7 augustus 2016

    7,5
    De ligging was heel goed, vlakbij het Leopoldpark (TAZ).
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Appartement met 2 Slaapkamers
    • Verbleef 7 nachten

    Er was geen matrasje voorzien in het babybed. Dit zou gemeld moeten worden.

    De ligging was heel goed, vlakbij het Leopoldpark (TAZ).

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 1 augustus 2016

    10
    De accommodatie was proper, prachtig ingericht, alles was...
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen
    • Deluxe Studio
    • Verbleef 3 nachten

    NIETS

    De accommodatie was proper, prachtig ingericht, alles was ervoor handen en lag op een rustige plaats op de zeedijk.

    Verbleven in juli 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    8,3
    Het appartement was zeer nieuw en proper, er waren heel veel...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Het appartement was zeer nieuw en proper, er waren heel veel dingen aanwezig, maar sommige dingen zoals een handdoek voor af te drogen aan de afwas was er niet wat een klein minpuntje was, maar het was een zeer aangenaam verblijf!

  • Beoordeeld op: 5 april 2016

    4,2
    De locatie is wel ideaal.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De drie kamers bleken twee kamers te zijn waarvan 1 kamer met een kast als scheiding voor de derde kamer diende. Oude ramen waardoor er s'nachts enorm veel lawaaihinder was van de straat en de wind, met ook veel tocht als gevolg. Frigo werkte niet. Kasten waren nog vuil vanbinnen.

    De locatie is wel ideaal.

  • Beoordeeld op: 30 maart 2016

    5,0
    Toplocatie, vlakbij strand, resto en grootwarenhuis, gratis...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    wij huurden het 'deluxe appartement met zeezicht' op het 2e verdiep. jammer genoeg was er van die luxe geen sprake, eerder van vergane glorie. we kregen te horen dat het app in een renovatieproject zat. bij het binnenkomen was het duidelijk dat dit app al lange tijd niet verhuurd was (muffe geur, veel stof waardoor ik als zwaar astmapatient gedurende het ganse verblijf zware cortisone mogen nemen heb want een aanval lag op de loer, doch wilde niet vertrekken voor de kids ). badk1: douche met heel wat schimmel, ondanks klacht kwam er enkel een poetsvrouw eens wat allesreiniger spuiten en kregen we de opdracht een half uur later eens te sproeien..massagejets die je lichaam niet bereikten en volledig verkalt zaten. badk2: loszittende kraan van lavabo die we zelf maar goedgestoken hebben want ze bleef druppen, toen we het bubbelbad wilden proberen kwam er uit de jets een smurrie (wrs ook schimmel?) , het terug laten leeglopen heeft quasi een halve dag geduurd, nochtans is het bad niet veel groter dan een gewoon bad. van de 2 badkamers samen was in principe enkel een lavabo bruikbaar waar het water dan ook nog niet bleef in staan. keuken1: duidelijk gerenoveerd en mooi, alles voldoende aanwezig doch mocht toch ook wat netter (grill nog vuil, pannen nog vettig wrs door anderen gewoon mee de vaatwas ingestoken) keuken2: mooie kleine keuken, doch niet ingericht en halve cm stof aanwezig. 2 tv's aanwezig, 1 flatscreen met enkel analoge aansluiting, 2e tv kregen we niet in gang. ramen en vensters kreeg je open, doch had je de kracht van een man nodig om deze weer te sluiten. beddegoed, kussens en overgordijnen aanwezig, ook deze konden wel properder en wat frequenter gewassen worden dan de 3x per jaar dat ons gezegd werd (huisstofmijt!!!!) 1 van de opklapbare bedden (die uit een kast komt) kwam vanzelf naar beneden gevallen door de trilling van de vloer als je passeerde, dankzij een goede reflex zat mn zoon van 3jr er net niet onder!!

    Toplocatie, vlakbij strand, resto en grootwarenhuis, gratis parkeren aan de achterkant.

  • Beoordeeld op: 5 januari 2016

    8,8
    ruim apartement met een mooi uitzicht alles in de omgeving...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    een kamer was niet zo in orde de gordijnen waren stuk en dan met die kast tussen in dat vond ik minder anders was alles in orde ook met kindjes een kinderstoel was er niet

    ruim apartement met een mooi uitzicht alles in de omgeving van ,winkels ,fietsen verhuur enz

  • Beoordeeld op: 26 december 2015

    8,3
    De ligging was super , ruim appartement , en zeer !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    De onder buurvrouw , we waren nog maar net op het appartement en mevrouw stond al aan ons deur dat we geen lawaai mochten maken , dat we niet met de stoelen mochten schuiven ( wieltjes onder) enz Vond ik wel wat overdreven , we waren met vier volwassenen en zijn zeker bewust dat we geen lawaai zouden maken dat hoefde ons niemand te komen vertellen na 5 min incheck !!!

    De ligging was super , ruim appartement , en zeer !!! Vriendelijk personeel op het bureau om de sleutels af te halen !!

  • Beoordeeld op: 1 december 2015

    5,4
    Aan het strand
    • Vakantiereis
    • Groep

    - boze buurvrouw: het appartement is erg gehorig door stoelen met wieltjes, hierdoor hebben we de onderbuurvrouw meerdere malen aan de deur gehad. Zonder dat wij iets tegen het geluid konden doen (behalve op de grond gaan zitten). - achterstallig onderhoud: * de balkondeur sloot niet goed, hierdoor met de deur open moeten slapen (dat deze niet meer gesloten kon worden was zeker niet de eerste keer!) * de voordeur van het appartementencomplex zat volledig vast, waardoor een van ons niet meer naar binnen kon en deze nacht buiten heeft moeten slapen en er kon niemand meer naar buiten! Dit is niet eens het ergste van alles, het was überhaupt de enige deur! Stel dat er brand uitgebroken was, kon niemand de brand ontvluchten en wil niemand erover nadenken wat er had kunnen gebeuren!!! - zeer onvriendelijk personeel: * er werd vervolgens geen excuses aangeboden en geen begrip getoond * er werd totaal niet naar ons geluisterd - onterecht poetskosten gerekend: we hadden heel het appartement netjes gepoetst en toch werden er poetskosten van onze borg ingehouden! Vervolgens hebben we mail en telefonisch contact gehad met Erik over deze klachten. Ook deze keren werd er totaal niet naar ons geluisterd, erg asociaal!

    Aan het strand Gratis parkeren achter het appartement

  • Beoordeeld op: 28 oktober 2015

    9,6
    Zeer aardige ontvangst.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Ingenieuze comfortabele opklapbedden. Alleen was het mechaniek van één van de bedden een beetje stuk, wat het bed een beetje gammel maakte.

    Zeer aardige ontvangst. Een misverstand met betrekking tot het geboekte appartement werd in overleg opgelost, waardoor we een geschikter appartement kregen dan we aanvankelijk geboekt hadden.

  • Beoordeeld op: 13 juni 2015

    7,1
    mooi uitzicht op zee
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    wij wachten al meer dan 1 maand op onze waarborg !!!! nog 40 euro moeten betalen voor verbruik van wat er elektriciteit. Zijn daar alleen maar geweest om te slapen.

    mooi uitzicht op zee

  • Beoordeeld op: 27 mei 2015

    4,6
    ligging
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Bij aankomst de sleutel en trek u plan, app vuil glazen en borden nog moeten afwassen voor gebruik . Bij vertrek ruzie omdat ik mijn mening zie en wat er allemaal niet werkte nooit meegemaakt .

    ligging

  • Beoordeeld op: 1 mei 2015

    4,2
    de locatie vlak aan het strand
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het appartement was niet bepaald heel erg schoon bij aankomt. Het personeel is vriendelijk, maar heb niet het idee dat ze er echt voor je zijn. en bij de eindafrekening krijg je bikkelhard schoonmaakkosten doorberekend, terwijl je het appartement schoner hebt achter gelaten dan dat je het hebt aangetroffen.

    de locatie vlak aan het strand

  • Beoordeeld op: 15 april 2015

    7,1
    alle comfort aanwezig
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    geur van sigaretten!!!! er werd blijkbaar voordien stevig gerookt. er werd getracht dit te verdoezelen met een geurverfrisser maar zonder resultaat. enkel een verfrissing van interieur zal hier iets aan verhelpen

    alle comfort aanwezig

  • Beoordeeld op: 12 april 2015

    7,5
    Mooie locatie, modern ingerichte studio, HD TV en digicorder.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Achter de klapbedden was er niet gepoetst. Er lag o.a. haar en smarties, wat alles behalve prettig is om te ontdekken.... geen internet maar dat wisten we op voorhand. Stofzuiger grote afwezige met kinderen die toch wat zand binnen brengen.

    Mooie locatie, modern ingerichte studio, HD TV en digicorder.

  • Beoordeeld op: 10 april 2015

    6,7
    Ruim mooi appartement met zeezicht.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bij aankomst een meisje dat nergens van wist...3x gaan vragen welke blok en waar de ondergrondse garage was.... En nog een struikelblok dat er nergens een gordijn of een ander verduisterings systeem was. Niet te doen met jonge kindjes ( vroeg wakker)

    Ruim mooi appartement met zeezicht.

  • Beoordeeld op: 3 februari 2015

    7,9
    zeer mooie studio, alles is er wat nodig is, proper, een...
    • Vakantiereis
    • Stel

    afvoer douche was verstopt, maar heb het zelf kunnen een beetje ontstoppen , er zat een haarspeld van iemand in

    zeer mooie studio, alles is er wat nodig is, proper, een aanrader om terug te gaan

  • Beoordeeld op: 10 mei 2016

    9,2
    Uitstekende appartement proper echt de moeite waard...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Niets aan te merken.

    Uitstekende appartement proper echt de moeite waard herhaling vatbaar de top.

  • Beoordeeld op: 12 april 2016

    9,2
    Locatie, nabijheid van parking KVOostende.
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Geen nachttafeltjes bij het bed. Geen vuilblik.

    Locatie, nabijheid van parking KVOostende. Heel mooi en gerieflijk appartement.

  • Beoordeeld op: 10 april 2016

    7,1
    uitzicht, terras
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    beperkt keukengerei(geen pannen)

    uitzicht, terras

  • Beoordeeld op: 7 april 2016

    6,3
    goed gelegen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    afloop bad liep nauwelijks door geen licht in de woonkamer geen stofzuiger of vuilblik (niet zo handig om zand op te vegen)

    goed gelegen

  • Beoordeeld op: 6 april 2016

    7,5
    Aanblik interieur
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Te weinig drinkglazen, compleetheid aanwezig poetsgerief

    Aanblik interieur

  • Beoordeeld op: 25 november 2015

    9,6
    Perfecte ligging, gezellig .
    • Vakantiereis
    • Groep

    Slaapkamers een beetje verouderd

    Perfecte ligging, gezellig .

  • Beoordeeld op: 17 oktober 2015

    3,3
    De zee.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Brandveiligheid niet in orde. Visgeur in frigo. Betalen niet onmiddellijk waarborg terug. Geen behulpzaam personeel. Echte afrader.

    De zee.

  • Beoordeeld op: 20 juni 2015

    7,5
    prachtig zicht, mooi app
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    geen gordijnen! moeilijk voor onze kleine kindjes om rust te vinden en te slapen.

    prachtig zicht, mooi app

  • Beoordeeld op: 16 juni 2015

    7,5
    ruime leefruimte met uitzicht op zee.
    • Vakantiereis
    • Groep

    kleine badkamer, géén verduistering aan ramen.

    ruime leefruimte met uitzicht op zee. Proper !

  • Beoordeeld op: 9 juni 2015

    9,6
    Proper en mooi rustig gelegen, perfect met kinderen
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen

    Proper en mooi rustig gelegen, perfect met kinderen

  • Beoordeeld op: 19 mei 2015

    9,2
    Fantastische locatie op de dijk en dicht bij Oostende voor...
    • Vakantiereis
    • Groep

    Geurhinder in gang door restaurant beneden.

    Fantastische locatie op de dijk en dicht bij Oostende voor prima prijs-kwaliteit.

  • Beoordeeld op: 5 mei 2015

    7,5
    locatie en ruimte en faciliteiten in het appartement
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    niets

    locatie en ruimte en faciliteiten in het appartement

  • Beoordeeld op: 19 april 2015

    5,8
    Uitzicht
    • Vakantiereis
    • Gezin met oudere kinderen

    Hygiene , afwerking was niet top , schimmel op plafond , enkel groot kantoorlicht ! Spijtig want er kan zeker iets van gemaakt worden !

    Uitzicht

  • Beoordeeld op: 7 april 2015

    8,3
    Alles was tot onze beschikking.
    • Vakantiereis
    • Groep

    Alles was tot onze beschikking. Het was een zeer ruim appartement met een heel mooi uitzicht. Het personeel was zeer vriendelijk.

Er zijn ook 16 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 66

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: