Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Guest House De Bleker

Hooistraat 70, Historisch centrum, 8000 Brugge, België

#102 van de 148 B&B's en herbergen in Brugge

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 109 beoordelingen over dit hotel

9,1

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    9,2

  • Comfort

    8,6

  • Locatie

    9,6

  • Faciliteiten

    8,8

  • Personeel

    9,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    8,7

  • Gratis WiFi

    9

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 30

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    10
    Gezellige huiselijke locatie met tuin!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij zeer warme dagen zou de kamer wat warm kunnen zijn. Er is geen airco, wat overigens ook niet echt past bij het huis. Zelf geen last van de warmte gehad bij ong. 24 graden.

    Als eerste de gastvrijheid, gezelligheid en ontzorging van Ann. Ze geeft direct vele tips om je vakantie of weekend mee te starten. De heerlijke tuin met zowel 's avonds als in de ochtend zon en schaduw te vinden. Samen met andere gasten aan een perfect ontbijt: verse jus d' orange, klaargemaakte fruit hapje met yoghurt, vers brood en croissants met beleg. Elke kamer heeft een eigen - voorgevulde - koelkast. Bij aankomst kun je gelijk genieten van een koel Belgisch biertje daarnaast voldoende ruimte voor eigen drinken/eten. De woonkamer biedt naast je eigen kamer de mogelijkheid om in een prettige stoel een boek te lezen of aan tafel samen een spel te spelen. Top locatie vanaf het centrum. Het is een verblijfplaats voor zowel stellen als een groep voor kortere of langere tijd!

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 24 mei 2018

    9,2
    Heel fijn huis in en rustig buurt Met een fijne tuin.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De badkamer niet zo logisch gemaakt. En geen deuren bij de toilet in de kamer

    Heel fijn huis in en rustig buurt Met een fijne tuin. Toch vrij centraal gelegen . Vriendelijke gast vrouw en schoon.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 11 april 2018

    9,2
    Prettige b&b zeer geschikt voor een lang weekend. We komen vast nog eens terug
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    We wisten dat er geen tv. was, maar dat vonden we wel een gemis. De handdoeken hadden betere tijden gekend en waren aan vervanging toe.

    Kamer was schoon en goed ingericht met bad en toilet op de kamer, maar goed afgescheiden van de kamer. Wij vonden dat geen probleem. De kamer was heel rustig gelegen. We hadden geen last van de buren of straatlawaai. Het ontbijt was uitgebreid en onze host was zeer vriendelijk.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 23 februari 2018

    10
    Wij vonden het fantastisch
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    De bedden waren perfect en de kamer zeer smaakvol ingericht. An is een echt goede gastvrouw en heel gezellig. Elke ochtend een heerlijk ontbijt met goed beleg en de keus voor een gekookt eitje. Koffie zoveel je wilt en lekkere koffie. Gaan er zeker nog een keer naar terug en bevelen zeker aan bij vrienden en kennissen.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    8,3
    Fantastisch!!! Zeker voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Misschien apart toilet of afgesloten toiletruimte op de kamer. Ook gaat onze voorkeur gaat ook uit naar een douche ipv een bad.

    Het waren zeer gastvrije mensen, warm onthaal. Gezellige gezamelijke ruimte smaakvol ingericht. En zeker een pluspunt is een parking waarvan we zelfs de dag van het vertrek nog mochten van gebruik maken. Deze B&B is zeker een aanrader.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 2 oktober 2017

    9,2
    Zeer aangenaam verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De wc op de kamer had geen deur.

    De erg vriendelijke gastvrouw. Zij wist als een naam uitgebreid de tijd voor je. Mooie bibliotheekkamer met een haardvuur.

    Verbleven in oktober 2017

  • Beoordeeld op: 17 september 2017

    9,6
    Prettig verblijf op een super locatie.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Helaas geen kamers waar je niet in het bad moet staan om te douchen.

    Zeer leuke ontvangst met koffie of thee. Parkeren op eigen terrein tegen € 6 per dag. (een stuk goedkoper dan op straat) Keuze uit 3 kamers. Zeer goed ontbijt aan 1 tafel met de andere gasten, dit was erg gezellig. Op loopafstand van het centrum van Brugge. Wifi was overal uitstekend.

    Verbleven in september 2017

  • Beoordeeld op: 21 mei 2017

    9,6
    Super aardig, erg begaand met wat je wil doen en geeft je...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed kraakte redelijk

    Super aardig, erg begaand met wat je wil doen en geeft je advies. Prachtig huis met mooi slaapkamer en badkamer. En dicht hij het centrum

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 31 maart 2017

    8,3
    Heerlijk verblijf
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matrassen waren wat minder (schoon, maar je voelt de veren). Een afscheiding tussen slaapgedeelte en badkamer/toilet zou fijn zijn.

    Schitterend interieur van het huis, een warm onthaal van de vriendelijke gastvrouw, de ligging (rustig maar alles op loopafstand), alles netjes en schoon. We hebben genoten en raden deze b&b zeker aan!

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 20 maart 2017

    9,6
    Geweldig voor een weekendje weg
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De 2 persoons bedden bestaan helaas uit 2 matrassen

    Fantastisch ontbijt en ruime kamers. Parkeren op het terrein en een zeer vriendelijke en behulpzame gastvrouw

    Verbleven in maart 2017

  • Beoordeeld op: 30 augustus 2016

    9,2
    Prima B&B!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Zeer vriendelijke gastvrouw, mooie kamers en een prima ontbijt. Daarnaast slecht 5 minuten lopen naar het centrum en gratis parkeren op eigen terrein!

    Verbleven in augustus 2016

  • Beoordeeld op: 23 juli 2016

    9,6
    Heeerrlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij troffen erg warm weer, en dan is t op de slaapkamers warm. Maar ja dat was t overal....

    Ligging perfect voor bezoek aan Brugge. Auto parkeren op eigen terrein. Tuin met ligbedden. Ontbijt heeerlijk. Eigen koelkastje met drankjes. Top!

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juli 2016

    9,2
    Afgesloten parkeerplaats.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    wij zien zelfs op vakantie graag het nieuws daarom misten we alleen een tv op de kamer

    Afgesloten parkeerplaats. wandeling van 10 minuten naar het centrum van Brugge. Vriendelijke gastvrouw en gastheer. Behulpzame uitleg over restaurants in de omgeving mooie verzorgde tuin

    Verbleven in juli 2016

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    7,5
    Heel,ontspannen
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wel een beetje klein voor twee personen

    Heel,rustig en. Vriendelijk

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    7,9
    Geweldig!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Met 2 personen in bad ging haast niet vanwege watertoevoer aan 1 kant van het bad.

    Dicht in de buurt van het centrum, mooie kamer en aardige host!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 november 2017

    8,8
    Zeer goed!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Een TV op de kamer zou misschien toch mogen?

    Verbleven in november 2017

  • Beoordeeld op: 13 mei 2017

    8,3
    gehorigheid
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    gehorigheid

    Verbleven in mei 2017

  • Beoordeeld op: 7 januari 2017

    9,2
    Privé parking, huiselijkheid, mooie tuin, ligging
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Privé parking, huiselijkheid, mooie tuin, ligging

    Verbleven in januari 2017

  • Beoordeeld op: 11 december 2016

    8,3
    Gastvrij B&B op goede locatie
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Keuze ontbijt beperkt

    De vriendelijkheid van de eigenaren en locatie

    Verbleven in december 2016

  • Beoordeeld op: 1 november 2016

    5,4
    matig
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    kamer was pover en dekbed op het bed was te klein

    ontbijt was vrij goed

    Verbleven in oktober 2016

  • De beoordelingen hieronder zijn meer dan 24 maanden geleden geschreven. Ze zijn niet langer van invloed op de totaalscore van de accommodatie - maar ze kunnen nog steeds nuttig zijn bij de keuze van uw perfecte plek om te verblijven.

  • Beoordeeld op: 28 april 2016

    10
    Fantastisch adres, Ann is een echte gastvrouw.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Wij hebben geen negatieve ervaringen.

    Fantastisch adres, Ann is een echte gastvrouw. Geeft o.a. tips over wat het beste te bezoeken....Locatie is natuurlijk geweldig, nog geen 7 minuten lopen van de Markt. Locatie is makkelijk met de auto te bereiken incl. parkeerplaats.

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    10
    De ligging dicht bij het centrum en toch erg rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    De hoeken van de bedden zitten op scheenbeen hoogte en dat is als je slaapdronken bent niet altijd fijn ivm stoten van je scheenbeen. Dit is geen verwijt maar een aandachts punt.iet

    De ligging dicht bij het centrum en toch erg rustig.

  • Beoordeeld op: 7 mei 2016

    7,5
    De gastvrijheid en ligging.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Het lawaai van de kamer boven ons, vooral van de badkamer hoorde we alles. Niet lang genoeg kunnen slapen daardoor.

    De gastvrijheid en ligging.

  • Beoordeeld op: 12 november 2015

    8,8
    Zeer aangename ontvangst
    • Vakantiereis
    • Stel

    Geen douche, enkel bad

    Zeer aangename ontvangst

  • Beoordeeld op: 15 september 2015

    10
    Vriendelijkheid parkeergelegenheid in de binnenstad
    • Vakantiereis
    • Stel

    Misschien Tv op kamer installeren

    Vriendelijkheid parkeergelegenheid in de binnenstad

  • Beoordeeld op: 12 september 2015

    7,5
    De rust
    • Vakantiereis
    • Stel

    Bed

    De rust

  • Beoordeeld op: 2 augustus 2015

    9,6
    Super, ideaal zo dicht bij het centrum en zo rustig.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Super, ideaal zo dicht bij het centrum en zo rustig. Heel aardige eigenaars. Gastvrij.

  • Beoordeeld op: 23 juli 2015

    10
    Goede locatie, fijne sfeer, goed verzorgd ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel

    Goede locatie, fijne sfeer, goed verzorgd ontbijt. Zeer gastvrije en vriendelijke eigenaresse.

  • Beoordeeld op: 31 mei 2015

    9,2
    Gastvrijheid
    • Vakantiereis
    • Stel

    Niets

    Gastvrijheid

  • Beoordeeld op: 21 februari 2015

    10
    hartelijke ontvangst, lieve gastvrouw, goed ligging, mooie...
    • Vakantiereis
    • Stel

    hartelijke ontvangst, lieve gastvrouw, goed ligging, mooie kamers, lekker ontbijt

Er zijn ook 8 beoordelingen zonder commentaar. Deze beïnvloeden de algemene beoordelingsscore.

Resultaat 1 - 30

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: