Accommodaties Vluchten Autoverhuur Luchthaventaxi's

Beoordelingen over Holiday Inn Hasselt 4-sterren

Kattegatstraat 1, 3500 Hasselt, België

#23 van de 31 hotels in Hasselt

Gastfavoriet

Beoordelingsscore

Gebaseerd op 2105 beoordelingen over dit hotel

8,3

Scoreverdeling

  • Hygiëne

    8,3

  • Comfort

    8,1

  • Locatie

    8,9

  • Faciliteiten

    8,1

  • Personeel

    8,7

  • Prijs-kwaliteitverhouding

    7,8

  • Gratis WiFi

    8,6

100% geverifieerde beoordelingen

Echte gasten. Echte overnachtingen. Echte meningen.

Meer tonen
Schrijf een review

Resultaat 1 - 75

  • Beoordeeld op: 9 juli 2018

    10
    Heerlijke overnachting in een mooi hotel op een goede locatie
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembadwater erg koud. Zo druk met parkeren dat de gratis parkeerplek vol was en nu dus in betaalde garage

    Heerlijk ontbijt! Mooie, schone kamers. Lekkere bedden. Centrale ligging

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 7 juli 2018

    8,3
    leuk, aangenaam en comfortabel.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    geen koelkast met frisdrank in de kamer.

    kamer, zwembad, avondmaal en ontbijt. We waren als grootouders met 2 kleinkinderen, jongens van 9 en 11 jaar en iedereen heeft echt genoten van het verblijf. Joviaal en vriendelijk onthaal, spontane bediening in restaurant, en klein maar leuk zwembad waar de kinderen echt van genoten hebben omdat ze het een ruime tijd voor zich alleen hadden.

    Verbleven in juli 2018

  • Beoordeeld op: 27 juni 2018

    6,7
    Viel mee ik had meer verwacht voor zo een prijs.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Stoelen en tafel waren beetje laag, we konden het avond eten betalen bij het uitchecken maar de drank moesten we meteen aan de deur betalen. De pizza magherita was niet heel lekker en was bijna koud. Aan de receptie zeiden ze dat het een kingsize bed was maar het was gewoon een normale 2 persoons bed.

    Het bad, burger was opzich wel lekker, je bent zo in de stad, ontbijt was redelijk.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 21 juni 2018

    8,3
    De absolute vriendelijkheid van het personeel en de ligging...
    • Vakantiereis
    • Reizigers met vrienden
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Dat de bar niet zo lang open was en zeker dat er geen gratis parking is van het hotel zelf. 16 euro per dag loopt snel op.

    De absolute vriendelijkheid van het personeel en de ligging van het hotel.

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 18 juni 2018

    8,8
    Heerlijk
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Bediening in bar-restaurant mocht wat vlotter

    Een heerlijk ontbijt ruime keuze,kamer was heel proper echt een grote aanrader!We komen zeker en vast nog terug!

    Verbleven in juni 2018

  • Beoordeeld op: 31 mei 2018

    7,9
    Zeer uitgebreid ontbijt en de ideale ligging dicht bij het...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Groot verschil tussen kwaliteit van kamer op 1ste en 3de verdieping. Bij boeking best vragen naar kamer op 3de verdieping.

    Zeer uitgebreid ontbijt en de ideale ligging dicht bij het centrum

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 28 mei 2018

    7,1
    Ondanks enkele minpuntjes toch leuk verblijf gehad en ook de locatie is super
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Personeel bij het inchecken was niet echt behulpzaam, wij waren hier vorig jaar ook aangekomen met de fiets en konden onze fietsen toen in de afgesloten fietsenstalling plaatsen. Ondanks dat ik dit ook deze keer bij de boeking via mail heb aangevraagd, was het toch niet erg van harte. Waren aangekomen om 15H20 en konden pas na ca een goed uur op de kamer.

    Lekker en uitgebreid ontbijt...voor ieder wat wils. Behulpzaam personeel

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    9,2
    Mooi hotel dicht bij het centrum
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Zwembad was zeer gehorig waardoor het niet ontspannend was Haardroger op de kamers is aan vervanging toe

    Gratis upgrade gekregen! Top ontbijt! Mooie kamer!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 22 mei 2018

    6,3
    Prima ligging, verder erg duur voor wat je krijgt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Het eerste formulier (ik dacht om in te checken) dat je moet invullen blijkt later voor een inschrijving te zijn voor een nieuwsbrief en club waarmee je korting kan krijgen bij een volgend bezoek. Voor je op je kamer bent heb je de eerste mail al in je mailbox... Niet grappig!! Voor €145,- per nacht verwacht je niet dat je in een ligbad moet douchen, met het douchegordijn aan je billen geplakt omdat het zo smal is. Zo niet van deze tijd! De minibar was zeer minimaal gevuld met mini flesjes (watertje, colaatje, fantatje, biertje (ik wist niet dat er zulke kleine flesjes bestonden)). De bar was om 22.30 uur gesloten. Het ontbijt was maar zeer gewoontjes, je moest wachten op een tafeltje, die niet afgeruimd werden en slecht schoongemaakt. Zeker geen €18,- waard! Voor parkeren betaal je nog eens €17,- per dag extra. Al met al zeer duur en teleurstellend allemaal.

    De ligging; zeer centraal binnen de "ring". Alles op loopafstand.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    8,3
    Heerlijk alles naar wens
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het ontbijt was slordig men weet niet waar eerst lopen en dan iedereen Door elkaar .alles was er maar moest goed zoeken ,

    Het was heel goed alles naar wens

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 21 mei 2018

    2,5
    Bij het inchecken bleek de prijs plots hoger dan...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bij het inchecken bleek de prijs plots hoger dan gereserveerd op booking. De persoon bleef beweren dat dit in de kleine lettertjes staat maar alles reservatiemails en kleine letters gechecked en nergens staat dit vermeld! Puur bedrog!

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 16 mei 2018

    8,8
    Ontbijt was lekker op aanvraag elke dag verse spiegel eieren...
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Er was maar 1 koffie machine aanwezig bij het ontbijt, t'was aanschuiven zoals in het Belgisch leger.

    Ontbijt was lekker op aanvraag elke dag verse spiegel eieren, toppie !

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    7,5
    Heerlijk ontbijt .
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de kamers zijn wel een beetje aan herstelling toe,

    Heerlijk ontbijt . de sauna en het zwembad waren excellent en een goede afsluiter van ons geslaagd weekend

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 7 mei 2018

    10
    Voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niets

    Super ligging, nabij winkelstraat. Restaurants, terassjes enz. Een top ontbijt, pannenkoeken mogelijkheid tot wafels baken, niets ontbreekt. Het was mijn 2e verblijf in dit hotel en zeker niet de laatste.

    Verbleven in mei 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    7,5
    Het ontbijt was heerlijk en zeer uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De airco ruikt en het was zeer warm in de kamer. Hier en daar mag er ook wat opgeknapt worden in de hall en in de kamers (tapijt). Verhouding prijs/kwaliteit vind ik daardoor wat aan de hoge kant.

    Het ontbijt was heerlijk en zeer uitgebreid. De mogelijkheid tot zwembad en sauna is zeker een pluspunt. Ook de locatie is perfect: 10 min van het station en betalende en niet-betalende parking in de buurt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 1 mei 2018

    8,8
    Zeer degelijk hotel op een toplocatie!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Misschien mochten de tweepersoonsbedden iets breder zijn, maar echt problematisch was dit zeker niet.

    Superdegelijk hotel op een toplocatie! Het personeel was vriendelijk en behulpzaam. En het ontbijt was gewoonweg super! Het is werkelijk genieten van zo'n uitgebreid buffet met voor elk wat wils!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    5,4
    Vooral de bedden.
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Vooral de bedden. Wanneer je erop ging zitten zakte je een halve meter dieper. Om dan nog maar te zwijgen over hoe diep je zakte wanneer je ging liggen. En we wegen zeker geen 100kg. Dus we hadden een slechte nacht.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,3
    Prima verblijf, zeker een aanrader.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    Bedden waren iets aan de zachte kant en we hadden een kamer aan de straatkant, waar het 's nachts nogal luidruchtig was (we waren er in het weekend)

    Het ontbijt was heerlijk!! Personeel ontzettend vriendelijk. Locatie middenin het centrum met winkels en restaurants op loopafstand. Wij hebben gegeten bij Nostalgia (Griek) en Maison Blanche. Allebei aanraders!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 30 april 2018

    8,8
    Super verblijf!
    • Reizigers met vrienden
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De douchekop zou beter aan de andere kant zijn van het bad.

    Het ontbijt was uitgebreid en lekker, het middag/avond eten was heel lekker! Ruime propere kamer met goede bedden. En voor de dochter was het springkasteel ook heel leuk!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 27 april 2018

    10
    oke
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    de airco die niet voldoende koelde, het was voor mij te warm om te slapen heb het raam opengedaan echter veel straat lawaai en het raam kan niet erg ver open.

    de kamer en bad gelegenheid

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 24 april 2018

    10
    Uitgebreid ontbijt.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 3 nachten

    Tijdens ons bezoek was de airco toevallig in herstelling (vernieuwing). Dus geen airco. Voor dit ongemak kregen we een gratis parking in de ondergrondse parking aangeboden.

    Uitgebreid ontbijt. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    6,3
    Vriendelijk personeel.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Veel achterstallig onderhoud op de kamer. Airco werkte niet. Dit was, volgens de receptioniste al enige tijd zo.

    Vriendelijk personeel. Goed ontbijt De ligging.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    4,6
    tegenvaller - dure oude kamers
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Warme kamers -Airco funktioneerde niet goed lege minibar met slecht werkende ijskast geen parking - 500 m lopen naar het hotel met bagage

    Vriendelijk personeel

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 23 april 2018

    8,3
    Goeie hygiëne en lekker ontbijt
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hadden kamer 332, dit was een doorloopkamer waardoor het leek alsof onze buren naast ons bed stonden. Geen airco en kamer was bloedheet waardoor we amper geslapen hebben

    Goeie hygiëne en lekker ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 22 april 2018

    10
    Ideale start voor een familie beleving van Hasselt.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Moeilijk om minpunten te geven. De nachtlampjes werkten niet en het was te laat 's avonds om nog te gaan bellen naar de receptie.

    Super ontbijt met zorg voor mensen die geen melk drinken. We hebben zeer goed geslapen na een duik in het zwembad en diner in het restaurant. Perfecte uitvalsbasis om Hasselt helemaal te beleven.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,5
    perfecte locatie, niet ver van bokrijk, de Japanse tuin en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    positief is de rechtstreekse lift vanuit de parking naar het hotel, negatief zijn de parkeerkosten zeker in acht te nemen bij het boeken, van 16u tot 8:30 =18€

    perfecte locatie, niet ver van bokrijk, de Japanse tuin en leuk om te winkelen in Hasselt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 17 april 2018

    7,5
    Het ontbijt was lekker en uitgebreid.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    De kamers waren erg warm. De airco werkte niet of niet goed.

    Het ontbijt was lekker en uitgebreid. Ideale ligging dichtbij het centrum. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 16 april 2018

    9,2
    Herhaalbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Niet alle toestellen fitness werkten.verlichting kamer: staande lamp werkte niet en bureau lamp onnuttig.

    Uitstekende bedden.uitgebreid buffet.vriendelijk personeel.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 15 april 2018

    8,8
    Goede locatie, vriendelijke service, lekker eten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De matras had voor ons beter gekund

    Een super service dat kinderen gratis eten van de kinderkaart. Voor onze zoon werden speciaal glutenvrije broodjes en croissants afgebakken voor het ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 14 april 2018

    7,5
    Goed, maar het bed was een domper.
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Het dekbed was dezelfde maat als het bed ipv groter waardoor het heel moeilijk was om je met twee personen deftig toe te dekken. Resultaat: een slechte nacht met veel wakker worden en koud krijgen. Een extra dekbed was op de kamer niet aanwezig.

    Ontbijt was verzorgd en lekker

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 13 april 2018

    5,4
    Opfrissing van de kamers is nodig!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers moeten dringend opgefrist worden. Er hing een stopcontact uit de muur, de badkamer zat onder een laagje stof,...

    De kinderen vonden het leuk dat er een zwembad is. Het hotel ligt op wandelafstand van allerlei leuke winkels en lekkere restaurants.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 12 april 2018

    7,9
    Ideaal voor een gezin: shoppen vlakbij en Plopsa op wandelafstand.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Minpuntje: er was geen toiletborstel aanwezig, we laten graag alles netjes achter.

    Super ontbijt, veel keuze, ideaal voor moeilijke eters (kinderen). Bad :D thuis hebben we een douche, kids waren door het dolle heen dat ze in bad konden (en ik stiekem ook).

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 7 april 2018

    7,1
    Het ontbijt was super!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Als het hotel geen parking aanbiedt, dan verwachtte ik wel een kortingskaart om iets goedkoper te parkeren. We betaalden dus 2x 16 euro. Spijtig, met dat geld kocht ik me liever een Hasseltse koffie in de bar....

    Het ontbijt was super! Heel veel keuze. De kinderen konden zelf hun wafels maken.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 6 april 2018

    9,2
    Goede ligging aan de rand van de stad, praktische parking,...
    • Zakenreis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Goede ligging aan de rand van de stad, praktische parking, vriendelijk onthaal. Goed extra groot bed; kleine, maar goede badkamer. Heel uitgebreid en verzorgd ontbijt.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 4 april 2018

    8,8
    Kindvriendelijk maar toch op niveau verbleven
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De temperatuur in de slaapkamer was te warm. Dit bleek in het hele hotel het geval. Parkeren is in de parkeergarage €16,- per dag. Kan gratis: dan moet je parkeren bij de jachthaven.

    Personeel was super vriendelijk en behulpzaam. De kamer was netjes. Naast het restaurant was in een vergaderzaal een springkussen gezet voor de kleintjes. In de hal werden levende kuikentjes getoond voor de pasen. De kinderen voelden zich echt op hun plaats. Er is een uitgebreid kindermenu. Maar ook de volwassenen komen aan hun culinaire trekken. Goede wijn. Heerlijk gegeten!

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,1
    Leuk
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De hygiëne bij het zwembad kan veel beter. Mensen lopen met hun schoenen tot aan de rand van het zwembad. Gevolg, nogal wat modder!

    Ontbijt was uitstekend. De kamer was prima! Leuke producten.

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    8,3
    Zeker een aanrader!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Ontbijt was ruim volledig, alles voldoende. Personeel heel vriendelijk. Positief dat kids gratis eten bij verblijf. Ruime kamer, weinig hinder van straat ed

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,1
    Ontbijt
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Restaurant kan qua snelheid bediening en het opnemen van bestelling beter. Paar keer fout gegaan na duidelijk gezegd te hebben wat we wilden eten. Uiteindelijk wel gekregen maar jammer, want ook best prijzig. Dan verwacht je wel wat. Wel vriendelijk personeel!

    Ontbijt

    Verbleven in april 2018

  • Beoordeeld op: 2 april 2018

    7,5
    Heerlijk ontbijt, verouderde executive kamer is die prijs niet waard
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Executive Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De Executive kamer waarin ik verbleef was al erg verouderd en is dringend aan renovatie toe. De minibar was veel te beperkt, er stonden slechts 4 drankjes in. Voor die prijs verwacht ik meer. Toen we 's avonds de bar binnen stapten om nog snel iets te drinken werden we gevraagd om de bar te verlaten. Er werd ons gezegd dat de bar ging sluiten, terwijl er nog veel volk aanwezig was.

    Het ontbijt is nog altijd heel erg lekker. Er is voldoende variatie, het buffet is erg overzichtelijk en de ontbijtruimte is erg rustig. Ook de parking onder het hotel is handig, aangezien het hotel in het stadscentrum gelegen is.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 11 maart 2018

    10
    Ideaal hotel wanneer we in Hasselt zijn door ligging en goede prijs/kwaliteit verhouding!
    • Vakantiereis
    • Groep
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    Beperkte verlichting in de kamer. Geen verzorgingsproductjes in de badkamer in kleine verpakkingen. Alles was voorhanden maar in pompsysteem. Verkies afzonderlijke flesjes en watjes, ... (is maar een detail).

    Alles was prima in orde. Het diner in het restaurant was super en s' morgens stond er een lekker ontbijtbuffet klaar. Goed slaapcomfort, goede matras! Ideaal is de parking, rechtstreeks toegankelijk naar hotel!

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 10 maart 2018

    7,9
    Heerlijk ontbijt!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Verouderde kamer en heel warm om te slapen 's nachts (ondanks dat de chauffage niet aanlag...)

    Heerlijk ontbijt! Vriendelijke personeel. Goed gelegen in het centrum van Hasselt

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 5 maart 2018

    7,1
    Goed zonder meer.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Het bed was veel te zacht voor mij. Een beter ondersteunende matras is echt nodig.

    Ontbijt was heerlijk en voldoende variatie. Zwembad en sauna waren hygienisch.

    Verbleven in maart 2018

  • Beoordeeld op: 28 februari 2018

    8,3
    Heel kindvriendelijk (ook met 2 baby's) en...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Zwembad: water en omgevingstemperatuur waren eerder koud. Ontbijt: persoonlijk liever een spiegeleitje. €18 is ook niet weinig voor ontbijt. Prijs kamer was eigenlijk goedkoper als we niet via Booking hadden geboekt!

    Heel kindvriendelijk (ook met 2 baby's) en babyfoonontvangst tot in de brasserie. Lekkere keuken trouwens!

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    7,5
    Ideaal voor een weekendje
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Bed en het donsdeken(veel te dun) vielen wat tegen. Eventueel lampje boven het bad om gezelligheid te creëren?

    Heerlijk ontbijt. Fantastische ligging. Proper en rustige kamer.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 26 februari 2018

    6,7
    Onbijt was uitgebreid, personeel was vriendelijk, wifi...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    2 nachten last gehad van allergie aan stof ondanks inname van antihistaminica- wat duidt op veel stof in de kamers. We weten dat tapijt stof met zich meebrengt, maar in andere hotels hebben we hier eerder niet zo van afgezien. De badkamer was veel te klein voor 4 personen. Als je op de wc zat kon de deur van de badkamer niet open.

    Onbijt was uitgebreid, personeel was vriendelijk, wifi gratis, grote tv op kamer, zwembad en sauna en sportzaaltje met gewichtjes.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 25 februari 2018

    5,8
    Chance dat we zulke sympathieke mensen hebben leren kennen.
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kleine beetjes 'zogoedals'schimmelvormingetjes in de badkamer. Bloedplek van geplet insect ofzo op het plafond in de badkamer boven het bad. Onhandige stand van de douche kop. Te zachte matras. Een eeuwenoude handhaardroger die niet werkte.

    Het ontbijt en de locatie.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 19 februari 2018

    7,5
    ideaal voor één nacht, hele prettige bediening
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    kleine badkamer voor een familiekamer. Haardroger in de kamer ipv in de badkamer (kon ook niet verplaatst worden) Er lagen ook nog prijsetiketten op de grond van de vorige reizigers

    Heel goed geholpen aan de check in. Kamer ruim genoeg

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 12 februari 2018

    9,2
    Een uitstekende lokatie met kinderen!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Helemaal geen opmerkingen

    De uitgebreide ontbijtmogelijkheden zijn met een gezin helemaal top. Maar eigenlijk maakt het personeel de meeste indruk. Adequaat, erg vriendelijk en behulpzaam (ieder moment van de dag. Kamer was goed verzorgd en erg schoon.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 4 februari 2018

    6,3
    Op zich nette kamer, maar prijs kwaliteit voor een door de weekse dag te duur.
    • Zakenreis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    De douche in bad vond ik tegenvallen. De knop van de WC bleef hangen en door wat heen en weer te gaan kwam deze terug. Ook vond ik de prijs erg hoog. Parkeren was ook niet inbegrepen.

    De kamer was qua ruimte en comfort goed.

    Verbleven in februari 2018

  • Beoordeeld op: 24 januari 2018

    6,3
    Het ontbijt was heel gevarieerd.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    De kamers en zeker de bedden (slechte matrassen) zijn wel aan vernieuwing toe. Het tapijt op de kamers is niet zo hygiënisch.

    Het ontbijt was heel gevarieerd. Vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    6,7
    Goed voor een nachtje...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De gedateerde kamer, slecht werkende verwarming, kapotte lichten in de badkamer, te kleine bedlinnen voor kingsize matras. Geen geluidsdichte kamer zoals vermeld op de site.

    De vriendelijkheid van het personeel, snelle bereidingen van de maaltijden. Centrale ligging.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 22 januari 2018

    7,1
    heel lekker ontbijt maar betere communicatie vereist!!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    we kwamen oa voor de sauna en het zwembad...Dit was gesloten zonder daar melding vooraf van te maken op booking.com

    de kamers en het heerlijke ontbijt

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 18 januari 2018

    8,3
    Heerlijk en erg uitgebreid ontbijt !
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Kamers netjes maar beetje verouderd...

    Heerlijk en erg uitgebreid ontbijt ! Ideaal hotel om van hieruit Hasselt centrum te ontdekken, parking eveneens vlakbij, super brasserie in het hotel !

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 15 januari 2018

    5,4
    prijs staat niet gelijk aan de kwaliteit van de kamers
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    veel te kleine badkamer, verlichting in de kamer niet ok, bedden veel te smal geen parking

    ontbijt was in orde, kamers met tweepersoonsbedden, in de lengte ok maar niet in de breedte!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 9 januari 2018

    7,1
    Aangenaam voor een nachtje om Hasselt te verkennen.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was geen gerenoveerde kamer en dus wat verouderd.

    Prima hotel voor een nachtje (of twee) om Hasselt te verkennen! Bokrijk is ook vlakbij. Het ontbijt was heel goed, en het hotel is perfect gelegen, vlakbij het centrum van de stad en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt. We hadden voor ons gezin een familiekamer geboekt.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    7,9
    Tof, vriendelijk en dicht bij parking en centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De bedden waren te klein voor ons, we zijn 1,8 m breedte gewend thuis, 1,4 m is dan een serieus verschil. Ik heb er slecht geslapen door het bed en door de warmte in de kamer. Wel goed dat we met ons 4 in 1 kamer konden verblijven.

    Heel vriendelijk onthaal en vriendelijk in het restaurant

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 8 januari 2018

    8,8
    Mooie ligging en heel vriendelijk!
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    - Vrij oubollige kamer wel, badkamer ook niet veel speciaals maar oké hoor

    - Zeer vriendelijke ontvangst aan receptie - Ontbijt heel uitgebreid en mooi geserveerd - Moderne lift - Heel dicht bij winkelstraat - Vrij dicht bij gratis parking "Gelatine", stukje langs het water lopen (+- 7min) en dan ben je er, anders moet je de betaalparking wel in..

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    8,3
    Prima.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    Lawaai van op straat (leveringen aan winkelcentrum), terwijl we een rustige kamer vroegen. Aan de receptie moest alles zo vlug mogelijk worden afgehandeld. Een paar papieren onder de neus, tekenen en de volgende.... Toeristen-tax aangerekend voor 4 personen terwijl we met 3 waren en dit normaal voor maar 2 personen (volwassenen) zou worden aangerekend. Ook al had ik dit telefonisch doorgegeven aan de receptie, ik kreeg aan de receptie geen gehoor. "Het was het bedrag van booking.com"

    Ontbijt was heel uitgebreid en lekker. Zelf wafels mogen bakken vond de dochter zalig (en wij ook). Mooie kamer met modern badkamer en goede douche.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 7 januari 2018

    7,5
    Ontgoocheld omdat de sauna niet werkte.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    We hadden dit hotel geboekt omwille van de wellnesss, maar de sauna werkte niet. Hoewel de sauna al een week defect was, had niemand ons verwittigd. Integendeel, bij het inchecken werd ons gezegd dat we nog tot 22u gebruik konden maken van de wellness. De kamers zijn te warm. Maar 2 stopcontacten op de kamer.

    Lekker ontbijt, familiekamers, kindvriendelijkheid, goede kussens, vriendelijk personeel, goede prijs.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    7,1
    Leuke familieuitstap.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Heel slechte Wifi. Had bijna geen of geen ontvangst. Bedden waren heel oncomfortabel. Erge rugpijn. Had familiekamer met 2 dubbele bedden maar die waren maar 140 breed. Iets te weinig plaats als je 160 gewoon bent.

    Heel lekker en uitgebreid ontbijt. Het restaurant aan het hotel is heel handig met kleine kinderen. Reserveer wel telkens een dag op voorhand als je vroeg wil eten. Lekker dicht. Kinderen eten trouwens gratis!

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 6 januari 2018

    8,8
    Een leuke en ontspannende tweedaagse!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    Tip: zacht gekookt bij het ontbijt. Ander behangpapier op de kamers (schilfert)

    Heel uitgebreid en lekker ontbijt. Kindvriendelijk. Perfecte ligging dicht bij de stadskern.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 5 januari 2018

    5,4
    Een ferme tegenvaller, niet voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    De kamer was erg klein. Ook de badkamer was ouderwets en superklein. Als je op het toilet zat kon er niemand bij. De bedden stonden quasi tegen de muur en hadden een breedte van 1,40m. Dit is absoluut onaanvaardbaar voor zo'n hotel. We sliepen op de 2de verdieping die, wat ik achteraf hoorde, nog niet was vernieuwd. Het hotel zet in op jonge gezinnen (plopsaland). Alle 2-persoonskamers zijn volgens ons omgebouwd tot familiekamers, die gewoonweg te klein zijn. Ook bij het ontbijt was het op een bepaald moment overdruk en héél lawaaierig. We sliepen de laatste jaren in héél veel hotels (novotel, ibis) en dit was veruit de minste ervaring ! Sorry !! Ik vraag me af of we de dupe waren door te boeken via booking.com en daardoor een mindere kamer kregen.

    Het ontbijt was overheerlijk

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    9,2
    Toch wel voor herhaling vatbaar
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 4 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    voor ons te zachte verende matrassen, niet ideaal als je reeds last hebt van je rug.

    De kamers waren goed, voor ons te zachte verende matrassen. Het ontbijt was boven alle verwachtingen heen, echt amazing goed en uitgebreid. Dat is echt genieten 👍👍👍 Goede locatie, heel vriendelijk personeel.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 4 januari 2018

    8,8
    Kamer was perfect, ontbijt was perfect.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Wij hebben zelf ook kinderen, zij waren echter niet mee, het viel ons wel op dat er heel veel kinderen aanwezig waren in het hotel.

    Kamer was perfect, ontbijt was perfect.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 3 januari 2018

    5,0
    Zeker niet voor herhaling vatbaar.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Ontbijt was behoorlijk maar zeker niet voor een 4 sterren hotel. Met nieuwjaar was het ontbijt heel chaotisch was verplaatst naar ongezellige vergaderruimtes zelfs een glaasje cava was er niet bij. Kamer was niet zoals de foto's weergaven via booking.com, was op basis van beschikbaarheid dat ze de oude kamers gaven, de nacht van 31/12 op 1/1 was er extra gerekend ? Vind het niet erg om extra te betalen maar dan mag je ook de luxe ervoor in de plaats en niet een oude kamer zonder kluis en versleten badkamer zonder toiletborstel etc.... In de gangen op de 2de verdieping was het ook heel vuil. Fitness + zwembad : ook aan vernieuwing toe.

    Personeel was vriendelijk.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,9
    Ideaal om de kerstmarkt te bezoeken, lekker ontbijt en tof restaurantje naast het hotel
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht

    maar helaas kamers enorm oud, daarom de prijs toch wat aan de hoge kant

    Zeer vriendelijke personeel, leuk restaurantje aan het hotel. Lekker ontbijt, alles aanwezig. Leuke extra, bakken van wafeltjes bij ontbijt. Alle faciliteiten zijn in orde, mooie inkomhal. Zwembad ook aanwezig in het hotel. Gratis parking recht tegenover het hotel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 2 januari 2018

    7,1
    De ligging was ideaal, net langs de binnenring dus alles op...
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    De kamers beginnen stilletjes aan wat verouderd te geraken ( vast tapijt met vlekken, kleine badkamer in een familiekamer, ...). De ontbijtzaal voelde erg ongezellig aan.

    De ligging was ideaal, net langs de binnenring dus alles op wandelafstand.

    Verbleven in januari 2018

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    10
    supper hotel, we komen zeker terug
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    niets, behalve het weer, maar daar kan het hotel niets aan doen hé. Parkeren is er wel duur, maar een tien-tal minuten (te voet) is er wel één gratis

    vriendelijkheid, kamer, ontbijt, kleine dingen die andere hotels niet bieden

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 27 december 2017

    8,8
    genoten van kerstsfeer !!
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 2 nachten

    Toestand van badkamer; douche stang was kapot, douchesproeier bleef niet op zijn plaats, douche gordijn is nogal onhygiënisch

    Zeer uitgebreid ontbijt. Vriendelijk en behulpzaam personeel

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    8,8
    De ligging was uitstekend.
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Familiekamer (2 Volwassenen + 2 Kinderen)
    • Verbleef 3 nachten
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Sanitair badkamer en airco familiekamer deed het niet. Auto parkeren onder het hotel is erg duur, maar tegenover het hotel is het gratis, mits je een parkeerplek kan vinden.

    De ligging was uitstekend. Binnen no time ben je in het centrum. Familiekamer was top, maar de kamer was benauwd en de airco deed het niet. Verder viel het zwembad tegen, heel klein en het leek niet echt schoon. Ontbijt was supergoed en verrassend uitgebreid.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    7,9
    we komen zeker nog terug maar dan in een kalmere periode.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Business Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    we waren dit jaar enorm ontgoocheld wat betreft het ontbijt op kerstdag zelf. Veel te weinig plaats om te kunnen ontbijten wegens het groot aantal verblijvers. Het ontbijt daarentegen was zeker heel goed, zoals elk jaar.

    het lekker eten

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 26 december 2017

    5,0
    Teleurgesteld !
    • Vakantiereis
    • Individuele reiziger
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    Kamer was niet tot mijn tevredenheid . Kom regelmatig in het hotel en verbleef tot op heden altijd op de derde, vernieuwde, verdieping, waar ik uitermate heel tevreden over was . Doch mijn mijn boeking nu, 24-25/12 2017 had ik een kamer op de tweede verdieping, die sterk verouderd was en helemaal niet strookte met mijn verwachtingen . Teleurgesteld !

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 22 december 2017

    9,6
    Geweldig verblijf en volledig uitgerust terug gekomen.
    • Vakantiereis
    • Stel
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 1 nacht

    We hebben wel even moeten zoeken voor parkeerplek, uiteindelijk wel heel goed verder geholpen door het personeel.

    Geweldig ontbijt, en super vriendelijk personeel.

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 21 december 2017

    7,1
    - dichtbij het centrum
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • 2 kamers
    • Verbleef 1 nacht
    • Verstuurd vanaf een mobiel

    - kamer - geen stopcontact naast de bedden (heel vervelend (geen wekker /gsm gebruik mogelijk) - Badkamer - geen mogelijk tot gebruik van een haardroger of stijltang (stopcontact was naast het toilet ?) - niet al te beleefde avond bewaker ingang (boertig)

    - dichtbij het centrum - de ruime bedden - De Brasserie

    Verbleven in december 2017

  • Beoordeeld op: 19 december 2017

    7,9
    Mooie stad, leuk verblijf buiten enkele minpunten
    • Vakantiereis
    • Gezin met jonge kinderen
    • Standaard Tweepersoonskamer
    • Verbleef 2 nachten

    Kamer heeft update nodig. Warm op de kamer, kastje verwarming stond op 0, raam openzetten hielp niet echt en was niet doenbaar (1ste verdiep, ingang hotel...lawaai verkeer en mensen beneden roken).

    Het ontbijt was goed en uitgebreid. Personeel vriendelijk, ook kindvriendelijk.

    Verbleven in december 2017

Resultaat 1 - 75

Bekijk de galerij met reizigersfoto's van Holiday Inn Hasselt

Gasten beoordeelden ook deze accommodaties: